Frisbeegolf-keskustelu > Frisbeegolf

Mikä frisbeegolfissa ketuttaa?

<< < (2/22) > >>

napati:
- Yksittäisenä asiana ehkä eniten v*tuttaa roskaaminen radoilla.

- Apinat, malttamattomat ja törkeet lajin harrastajat, jotka ei osaa toimia oikein: ihmiset jotka heittää niskaan,  isot poolit radalla eikä päästetä ohi nopeampia, heitetään repullinen kiekkoja / väylä eikä päästetä ohi nopeampia, löytökiekkoja ei palauteta ja muu perseily radoilla joka ei liity lajiin mitenkään. Siis itekkin kiroon ja melttoon välillä vähän, tai saatan jopa juoda oluen kaks kiessillä (en näitä viä laske perseilyks, joku varmaan laskee, tsori siitä)

- Itse lajissa ei oikeastaan harmita mikään. Muutamia paskoja ratoja lukuunottamatta tämä on hienoin harrastus musiikin lisäksi mitä tiedän. Joskus homma ei toimi, raudat kolisee ja kiekot hukkuu, mutta aina jossain vaiheessa tulee jäätävä polte radalle takaisin. Aina.

NiteShade:
Tervetuloa Hyvinkäälle. Täydet 18-väylää auki ja alkaa olee jo siinä kunnossa että kengät ei mee likaseks ellei heitä tosi heikosti.

Lajissa tällä hetkellä harmittaa oma pää. Hetkellisesti luulin että hommat alkaa olee kohallaan, kunnes päästä kuului *naps* ja yhtäkkiä unohin miten putataan yli 5 metristä... Nyt sitten taistellaan ja mietitään missä vika. Toinen mikä on varmastikkin tekniikkavirhe, mutta kaikki omat kiekot tuntuu alivakaammilta kuin normaalisti. Sivustakatsoja sanoi että käännän lopussa rannetta omituisesti joten pitänee taas harrastaa kenttäharjoittelua. ...ja sehän tässä lajissa vasta harmittaakin sellainen kenttäharjoittelu.

yake:
vastaukseni: "mikä on kun ei taidot riitä mikä on kun ei onnistu " :)

roskaaminen ketuttaa myös. ei pitäisi patukkapaperin 2 grammaa tuntuvan täyden bägin painossa.

jajvirta:
Kakkosneloset ja kakkosvitoset. (Jne.)

TatuN:
Se että löytökiekot ei löydä omistajilleen takaisin. Viimekaudella Hyvinkäällä palautus% oli 33. Tämä siis vain minun henkilökohtainen otanta. Myös löytökiekkolaatikoon murtaudutaan jatkuvasti ja nyt kauden alkajaisiksi siitä oli revitty koko luukku irti.
Ihmetellä täytyy että missä vaiheessa ne siihen oikein iskee kun rata on täynnä aamusta iltaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta