Frisbeegolf-keskustelu > Fribakisat

Meilahden viikkokisat joka sunnuntai klo 10

(1/46) > >>

monster:
Eli tosiaan meilahdessa viikkokisat joka sunnuntai klo 10alkaen, elikkä huomenna myös. Yleensä pelataan 2 rundia. Tervetuloa paikalle kaikki. Lisäinfoa aina Suomen frisbeeliiton foorumilla...

https://keskustelu.frisbeegolfliitto.fi/viewtopic.php?f=21&t=1151&start=300

-Ville Piippo

monster:
Nyt sunnuntaina 30.11 meilahden viikkisat klo 10 alkaen jo! Tällä kertaa pelataan 2x18 väylää. Kisan jälkeen pitäisi ehtiä myös liiton syyskokoukseen.

monster:
Huomenna meilahdessa taas viikkokisat jo klo 10! tavoite pelata taas 2x18väylää. Holaripottia ja ctp-kisaa tiedossa myös. Tervetuloa mukaan!

monster:
Elikkä kisat alkavat nykyään klo 10 sunnuntaisin meilahdessa, ellei toisin täällä mainita. 21.12 seuraava kisa. Pelataan todennäköisesti taas normileiska eli 2x16 väylää. Tervetuloa!

monster:
Meilahdessa on taas viikkokisat nyt huomenna Tapaninpäivänä 26.12 klo.11.! SIIS HUOM TÄLLÄ KERTAA ALOITAMME KLO 11! Ilmoittautuminen alkaa liikuntakeskuksen kahvilassa viimeistään klo.10.20. Kisassa pelataan näillä näkymin normi 16 väylää ja pelataan 2 täyttä kierrosta.

Kisa on hyvä kenraaliharjoitus millenniumia varten muuttuneiden keliolosuhteidenkin takia.
Viikkokisan osallistumismaksu on 2 euroa. Voittaja vie kertyneen potin, paitsi toiseksi tullut saa omansa takaisin. Jos pelaajia on yli 20, toinenkin saa enemmän, ja 30 pelaajan jälkeen kolmaskin pääsee osingolle. 35 pelaajan kohdalla jako siis 40e, 20e ja 10e ja sen jälkeen jos pelaajia lisää niin loput rahat voittajalle.
Miesten sarjan voittajalle(ja Villen voittajalle) myöskin hieno Hero discin ultimatekiekko(Petri Behm sponssaa)
Naisten sarjan voittajalle 20e(Petri Behm sponssaa tämänkin). TD tuo myös kiekkoja myyntiin.

CTP-kisan väylä päätetään aamulla sitten vasta hieman ilmoittautuneiden mielipiteiden mukaan... Osallistuminen CTP-kisaan maksaa 1 euron, ja lähimmäksi korin PUTKEA avannut korjaa potin. (Holari voittaa tolpan viereen päätyneen.)
Lisäksi kisassa on tällä kaudella vapaaehtoinen HOLARIPOTTI, jonka metsästämiseen voi osallistua 1 eurolla. Potissa tällä hetkellä 9e.

Tervetuloa kaikki mukaan!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta