Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 668084 times)

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1050 on: 06.06.18 - klo:22:57 »
Varistonniityn avajaiskilpailu uudella Vantaan radalla 06.06.2018
TD hommiin semipuskista vajaa viikko sitten kisa metrix ja kilpailijoita pullolleen.
Vantaan kaupungin liikuntatoimen johtaja piti kelpo puheen sorinaa noin 10min, SFL puheenjohtaja muutaman minuutin ja sitten olikin meikäläisen vuoro pölistä mikrofoniin 150 päisen yleisön edessä.. Vähän oli kieltämättä kömpelöä tuo mikkiin höpöttely sen ollessa liian matalalla, mutta pelaamaan lähdettiin ja tuloksia tippui metrix puolelle kovaa kyytiä. Melkein kaikkien ryhmien ollessa 5hengen porukoita niin jopa joutuisasti kierros talsittiin reilu 3h pituisena.
Holari napsahti ja palkinto kiekko paukahti kilpailun avausheitollaan mukiin päässeen ja virallisen rataennätyksän 57 heittoa -3 ja MPO luokan voiton korjanneen Koskikallion pojun laatikkoon.
Keli oli lopulta mukavan viileä ja huomenna uusiksi kun 05:00 aloitetaan ensimmäisen aamun kunniaksi aamukisailulla.. Team melkein onnistujat järjestää..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1051 on: 06.06.18 - klo:23:48 »
Mites sitä kompuroitiin?? Varistonniityn avajaiskisa ja TD hommista pikku putti nekkailut siirtyessä lähtöväylälle ja yksi hysse rysty ja fore lämmöiksi ja sitten turisemaan..
Aloitus väylä2 hieman kippasi liikaa ja oikean laidan oksat pudotti keskelle väylää 70m jälkeen..hyppyputti lähäri ei jaksanut perille mutta kelpo 7m putti puun vierestä upposi +0
3. Forella piti laittaa vaan vasemmalta oikealle mutta vetäsin vasemmalle myyräntappajan 40m eteenpäin,keps ja hysseä korille 85m risujen keskeltä.. No ei tällä kädellä mutta korin tasalle 20m putille kuitenkin kun aivan liikaa oikealta lähti hakemaan. Putti hiuksen hienosti ohi ja bogey +1.
4. Eka par4 135m pilliä puukujaa. Maverick täydellisesti keskelle väylää 70m ja toinen hiuksen hienosti ohi ja korin taakse 4m putille oho.. Sivuketjuihin ja par..hö. Olisi maistunut +1.
5.toinen par4 127m kimuranttia puiden väistelyä.. Verdict hysse on ujo ja fire foren nappaa mega kuusi syleilyynsä..slammer hysse neppi kuitenkin kolmeen metriin ja par +1.
6. Felon fore lähtee täysellisesti suoraan korkeana ja kaartaa koria kohti, mutta takapitkäksi ja kuusi pysäyttää 7m putille ylöspäin.. Kilisytän ketjuja. ,mutta ei mene ja par +1.
7. Par3 ylämäkeen 86m lähtee täydellinen echo dessu flippi 6m ylämäki putille ja vasuri ketju hipsu ja korin taakse..hö ja par nostelu.
8. Alamäki forella oikealle pipen toiselle puolelle reunan päällä olevaan koriin.. Pinkki sheriffi fore painaa aukosta ulos ja painaa vasuriin löytymättä koskaan?
Lost ja kipittely takaisin heittopaikalle huomaten takiaisten koston joka puolella välineitä hiuksia myöten. Susanna repii takiaisia hetken päästäni pois ja mäkeä ylös.. Uutta avausta ja Dessu rystyllä osuu keskipuuhun ja painuu alas vasuriin mörriin..ei tana sentään..
Rinteen reunalta sokkona kolosta fire fore painuu 5m putille ja sisään..huh huh, tupla lost discillä kuitenkin ja +3.
9.liidätysväylä ja marshall käteen katsottuani muiden kiekkojen vaappumista oikealle metsikköön..marshall painaa rinnettä ja osuu viimeiseen isoon puuhun oikealla kuollen siihen kuin kärpänen tarrapaperiin..puu jää kiusaksi ja alle nosto par on tähän hyvä +3.
10 par4 ja paikat alkaa jumiutua 90min pelin jälkeen. Maverick ei onnistu ja kopsahtaa oikeaan reunaan..jatko valahtaa vasuriin ennen kulman merkkipuuta.
Sheriff antsa fore kulman takaa painaa oikeaan laitaan megamörriin 15m korista ilman mitään.. Jokeri taivashysse oli jo huono suunnitelma tasollakin ja löydänkin itseni pahemmasta paikasta 25m päässä korista före neppi sinisellä kruunulla ohi ja pitkäksi ja putti sisään mogelluksen päätteeksi ja tupla..hö +5 ja puolet pelattuna..kruunu vaihtuu vaihtokaupassa punaiseksi vilin kuolatessa sinisen perään..
Nyt nukkumaan välillä.   

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1052 on: 07.06.18 - klo:11:10 »
11. Par4 suoraa ja aukean perältä metsikön siimekseen.. Avaus lipsahtaa pusikkoon vasemmalle kun ote ei pidä.. Jatko neppi siihen tien päähään mihin olisin halunnut avauksella olla menee vasuriin puun juureen. Jatko neppi fore spakaatista pysähtyy puuhun ja putti alarautaan bogey +6.
12..par3 86m jossa 120cm leveä luonnon mandoportti ja oikean laidan reunapuuhun, neppi kuusen sisään ja alle josta nosto bogey +7 hö.
13. Par3 107m väsy painaa ja explorer grippaa puskaan oikealle.. Spakaatista vasemmalle kuusen sisään.. Jatko rautaoksaan..uusi yritys ja 6m putille..ohi ja paluu sisään kutonen ..romahdus? +10.
14. Par3 melko pitkä ja loppuun putilla par +10.
15.par4 189m Loistava fore 90m ja perään komea luoti matalalta ja kops kuusen juureen.. Fore neppi on hyvä ja par putti helppo..
16. Par4 152m avaus keskelle 65m ja mahtava flex fore väistää kaikki koivut painuen korin eteen 5m putille ja sisään..pöröä korttiin ja +9..
17. Par3 66m lipsahtaa vasuriin kuusen juureen..jatko korille ja par.
18. Par3 102m fore painelee vasemalle kauas kuusien sisään.. Mörri hyppyputti 25m kuusen läpi kuolee oksaan ja 6m putti ylöspäin ja ohi..paluu sisään ja bogey +10.
1. Kisan viimeinen väylä par3 135m.
Felon fore menee liiaksi oikealle ja puoli mahdoton metikön läpi menee pitkäksi ja 10m paluu putti ei mene ja bogey +11. Hyvä mieli kuitenkin vaikka lempi mini unohtui 5väylälle ja pinkki sheriffi jäi väylälle 8.
Tänä aamuna uusi yritys ja viiden hengen ryhmässä 05:00 startilla variston niityn kimppuun.. 4kpl 4m putti mogia..pirkot väylille 5 ja 6.
7 ei mennyt taaskaan ja lopussa romahdin taas.. +10 kuitenkin eli ennätys parani yhdellä. Polvi kesti ja kengät kastui, taianomaista.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1053 on: 09.06.18 - klo:20:36 »
Treeni hetki Oittaalla..
Nuorimmat lapset Angry Birds puistoon, vaimo fiilistelemään aurinkoa puiston laidalle ja itse 10 putterin kera Oittaan greenille.
Siellä olikin jonkim sortin remontti menossa ja hieman harjoittelin vauhdilla ja ilman putteri avauksia sinne tänne fieldillä. Harkka korit oli siirretty hiekalle ykkösen avauspaikan tuntumaan ja pölyisiksi menivät kiekot melko nopeasti.. Ykköselle 10 kiekon sarjoja aina kun oli tyhjää ja kerran kiersin nelosen+vitosen lenkin..
Putti harjoituksia kaukaa ja läheltä.
Sattuipa siinä tulemaan pariskunta noin 8v pojan kanssa taakseni kun olin aloittamassa 10 vedon settiä ykkösellä.. Halusivat nähdä kun heittelen ennen kuin menevät radalle kierrokselle, siinä samassa tuli käytyä lajin perusteita ja olivat ihmeissään kun avasin sitten kahdesti alapantaan, kuusi härän silmään ja kolme reilusti pitkäksi..näyttivät sitten omia pelivälineitään ja kaikilla oli lihakoukku dessut ja pohjolan isännät, ei muita kiekkoja? Oli kuulemma neuvottu kiekkohyllyllä..
Seuraavaksi paikalle tuli 20v naisten lauma polttari porukassa pelaamaan 150g sharkit kädessä, tuli nostalkinen olo kun itse aloitin dx sharkilla peli touhut... Tuli annettua 10min lajiesittely ja sääntö ja käytös oppitunti.
Puttaillessa paikalle saapui 8hengen nuorten miesten seurue..jokaisella pussikaljaa yli 10 tölkkiä ja kova lauantai iltapäivän huuma päällä.. Kuskit oli kuulemma arvottu ja kaksi näyttikin jo ennakkoon kärsiviltä, toivotin onnea matkaan ja varovaisuutta huomauttaen ettei tölkit maadu luontoon ja roskaaminen ei kuuluisi lajin etikettiin. Sain mulkosilmä katseita ja ykkösväylällä mutistiinkin että mikäköhän puistovahti tuo kuvitteli olevansa. Tasaisena virtana eri näköistä ja kokoista porukkaa valui radalle ja huomasinkin pitäväni jatkuvasti kiekko, sääntö, etiketti ja infopalvelua radalle saapuville porukoille.
Moni oli vinkeistä ja tiedosta onnellisia ja ihmetteli kun mistään ei oikein apuja ole saatavilla. Selvästi kysyntää lajin saloihin on valtavasti ja ihan perus jutuilla monelle tulee hyvä mieli, kannattaa ottaa hetki ja mennä sinne lähiradan alkuun pariksi tunniksi ihmettelemaan ketä siellä oikein pyörii, voi tulla itsellekin hyvä mieli pienistä asioista. 

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1054 on: 10.06.18 - klo:12:05 »
Röylän ruotsinkielisellä koululla lepää 4kpl melko tuoreita innovan keltapantoja odottamassa nautiskelijoita.. Yksi kori on keskellä metsää ja sillä nyt ei voi kuin harjoitella mörri putteja. Yksi kori löytyy näppärästi nurmikolta koulun pihan laidalta ja siellä pääsee eri suunnista treenaamaan lähestymisiä 60m korilta. Kaksi korista on hiekka futis kentällä ja siinä pääsee sen reilu 100m paiskomaan helposti.
Tuli otettua explorer,maweric x2 ,getaway, pari truth ja 4kpl suspect kiekkoja matkaan.
Lucid truth joka on ollut lähinnä alamäki liidätys käytössä olikin kelpo peli lentämään pienessä hyssessä ja osui kori laitteeseen yllättävän kaukaa.. Suspect opin vihdoin vetämään luotina suoraan 75m ja varma fade päälle.. Mawerick on jo luottokiekko ja toimii erinonaisesti. Jostain syystä explorer ja getaway ote tuntuma ei sormille sovi, vähän samaa ongelmaa ollut kaikissa fareway drivereissa joissa on matalampi rimmi. Ennakko tietojen mukaan kumpikaan nousta ei ole sopinut muiden forelle, mutta yllätykseksi sen mitä rystyllä jää noilta tekemättä niin forella painuu milliin..täytyy treenata lisää noilla forea kun näyttää toimivan.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1055 on: 10.06.18 - klo:20:41 »
Varistonniitty vol3..
Vähän erilaisempaa pannua mukaan ja tavoitteena saada par tulos väyliltä joilta se vielä puuttui.
Eli 1,3,8,10,13,18 ja sitä kautta parannettua +10 eli 70 heittoa ennätystä etiäpäin.
Ykköselle kolmas kerta noin 10m putti takaisin päin ja ei mene taaskaan, avaus menee tässä lepsulla forella oikean laidan kulmapuiden juurelle ja siitä ei ole helppoa lähäriä..lujempaa pitää vetää tai todella paljon löysemmin keskelle eteen.. Joka tapauksessa kelpoa peliä ja par väylälle3 ja pörö väylälle 4.
Vitosella kopsuttiin ja kutosella pöröä korttiin. 7-10 par ,joten etu ysi parissa..joten myös väylät 8&10 par on nyt tehty.
Olihan levottoman upea avaus ysi väylällä painaa midarilla korin tasalle ja päästä reilun 10m pörö yritykselle.
11-12 kuitenkin vähän lipesi ja bogeyt molemmista.. 13-14 kuitenkin melko hyviä ja väylällä13 pääsin 10m putille pöröä hakemaan.. Par check tästäkin.
15 kopsuteltiin pari kertaa ja sitten 100m täydellinen heitto 9m putille..ohi ja tölväisy perään ohi ja nosto kutonen..harmi ja +4.
16 bogey tuli kuin vahingossa kopsutellen ja 17 putti ei halunnut sisään ja par.
18 en ole tehnyt yhtään kelvollista avausta, en nytkään mutta päivällä tehty harjoittelu suspect lähäreissä tuotti tulosta ja par. 65 heittoa ja +5.
Ennätys parani siis viidellä heitolla ja saman määrän korkkasin uusia par tuloksia korttiin.
Linjat ja kiekot rupeaa olemaan selvillä.. Ensi vkl ehkä peliä tulossa tampereen suunnalla..saapi nähdä.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1056 on: 11.06.18 - klo:20:05 »
Upsi Akin kanssa puolarin radalle ruuhkaa pakoon, kun etelä espoossa huomaa olevansa kello 15:30 niin ruuhkassa istumisen sijasta voipi käväistä vaikka puolarmaarissa.
Omia kiekkoja ei mukana ollut,joten kättä Akin reppuun ja kiekkoja testailemaan..leppoisassa tunnelmassa teki molemmat 20väylällä 7 pirkkoa ja lopputuloksena Aki vei -5 ja oma -2 lopputuloksen kautta mittelön selvästi..hauskaa oli ja se on välillä pääasia..selväksi kävi myös että aika erilaisilla kiekoilla heitellään, mutta olihan se tiedossa..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1057 on: 11.06.18 - klo:21:01 »
Katsaus kalenteriin paljasti että kahden viikon päästä tähän aikaan on Tyynen aamu flex start TD hommat vedetty ja kartanon radalla pitäisi olla flex startissa pelaamassa odotellen burgeri annoksen suomaa juhlatunnelmaa Söderkullan kartanon terassilla.. Tänä vuonna lähtö on terassin edustalta ja paluu väylä 18 saapuu toisesta suunnasta.. Melko makoisa paikka viettää aikaa ja ihmetellä maailman menoa.
Hups..kaksi viikkoa aikaa miettiä pelikirjaa ja suunnitella kannettavan muovin määrää. Käsittääkseni oma kilpailuluokka MP40 pelaa ensin Keinukalliossa joka nyt ei ihan suosikki rata ole vaikka olen siellä yllättävän hyvin pärjännyt..sitten mennään golf kentälle Nevakseen ja lopuksi kartanolle.. Hyvä niin.
Viime vuonna aloitin umpi surkeasti Kartanossa ja paransin peliä joka kierros. Omassa pelissä moni asia onkin kunnossa, mutta fysiikan puolesta on myrsky pilviä taivaalla kun kuumassa kelissä kroppa ei vaan saa nestettä tarpeeksi ja hitaiden kierrosten keskivälissä uinahdus tuppaa tulemaan alaraudan merkeissä pelattavien väylien 8-12 välissä on se hetki jolloin energiat, venyttely ja nesteen määrän täytyy olla oikeat. Pelaan PRO sarjassa, joten kokemusta lähdetään hakemaan vähän kuin ensikertalaiset olympilaisissa suomen yleisurheilu maajoukkueessa. Pelikirjoja joutuu hioamaan järkipelin puolelle. 33 osallistujaa ja 20 parhaan joukkoon tarkoittaa jo itselle melkoista sumaa odottamattomia onnistumisia. Tavoitteeksi siis sijoitus 20 ja tuplabogi vapaata kilpailua.. Onhan siinä jo melkoinen haaste omien tilastojen valossa.

Offline JanneRäsänen

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 630
    • View Profile
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1058 on: 12.06.18 - klo:03:49 »
Olen eri lähteistä kuullut veden imeytymisnopeudesta eri lukuja. 5-8 desiä siirtyy vatsasta sinne, missä tarvitaan tunnissa. Suolavaje voi vähentää imeytymistä, saatko natriumia, kaliumia ja magnesiumia juoman yhteydessä? Tämä on klassinen kolmikko, mistä viime aikana magnesiumin merkityksestä on kiistelty. Natriumia saa suolasta, jota voi laittaa hieman veteen ilman pahaa makua. Kaliumia kestävyyslajeissa saadaan klassisesti banaanista.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1059 on: 12.06.18 - klo:23:41 »
Varistonniitty vol4.. Team melkein onnistujat vauhdissa ja tuttuun tyyliin painettiin Jamon kanssa tasatuloksen tuntumassa ja ratkaisu saatiinkin vasta viimeisellä väylällä joka tänään oli nro 3 Jamon ottaessa ekan par tuloksen ja meikäläisen notkahtaessa keskipuu avauksen jälkeen pitkällä epäonnistuneella par putilla bogey lopetukseen ja tulokseen +8 eli 68 heittoa.
Ykköseltä kuitenkin aloitettiin ja sain vihdoin foren oikeaan paikkaan aukolle ja jatko yritti uida sisään ja par melkein nostolla oli ensimmäinen ykkösväylään ja samalla kaikki varistonniityn väylät oli päästy par tulokseen.
2.loistava avaus ja reilu 10putti kaartaa hieman ohi..par kuitenkin ja tunnelma nousuun..tästä lähdettiin suoraan vitoselle kun edessä oli kolme isoa ryhmää..
5. Avaus liian löysä jääden tien oikealle puolelle ja tarkoitus oli rystyllä antsata kurvi..aurinko sokaisi täysin ja heitin suoraan isoon koivuun.. Höh..ei jäänyt mitään järkevää ja bogey palkaksi..
7 pääsin ylämäkeen kivaan paikkaan oikeasta reunasta polvelta ylämäki puttia ja suoraan ekaan puuhun..jatko ketjuihin ja nosto bogey..
8.avaus pieneen oksaan ja kuoli keskelle väylää laakson pohjalle..hyvä fore lähäri maistui.
9. Vastatuuli painoi ja minä laitoin voimalla compassin matkaan kippaamaan kohti oikeaa metsän puolta..matkaa jäi metsän läpi jokeri lähärille 45m jonka flexaten heitin täydellisesti korin pohjalle ja pomppasi ulos..melkein.
Kiekko rullasi korokkeelta alas ja par putti alarautaan ja rollit takaisin ja kauemmas,melkein. Bogey putti samaan kohtaan alapannan yläosaan ja jäi sentään ylös, mutta tupla kori pompun jälkeen maistui melko happamalta.
11 putti ei halunnut ja bogey koriste..
13 ja 14 putit oli semmoisia 12-20 metrisiä hyvien avausten jälkeen mutta ei, kauniisti kaartoi putti ohi vasemmalta juuri ennen koria.
15 avaus painoi hieman liikaa vasemmalle forella 85m ja pysähtyi kuusen eteen.. Ei jäänyt kuin sankari fore sky rolleri ihan lämät ja 70m jälkeen pyörähti polulta vasemmalle ainoan ison kuusen sisään.. Pelkkä fore antsa midarilla puukujaan 35m ja ei pitänyt antsa ja puukopsu pois päin.. 10m putti ei halunnut ja bogey kahmittiin tästäkin.
16 naulat täydellisestä heitosta keskipuihin ja kopsu vasuriin.. Nätti järkipeli keskelle väylää ja jatkosta sai sentään par korttiin.
17 osuma keskellä väylää j 35m judge alapantaan...olihan lähellä.
18 avaus loistava jääden tien vasemmalle puolelle 9m putille ja vahvasti vasempiin ketjuihin ja ulos..hö pörö olisi maistunut.
4 mawerick täydellisesti puukujaan jättää enää 40m korille ja hieman hyssessä liitelee edestä hiuksen hienosti ohi..tähän se eagle kyllä vielä tehdään.. 8m putit molemmilla meillä mutta kummallekaan ei pirkot maistu, melkein onnistuttiin..
Kolmonen vielä avaten suoraan voimaforella keskikoivuun niin että lucid defender itkee vieläkin kun sattui.. Vaikea jatko lipsahtaa ison kuusen vasemmalle ja maaginen 10m putti on liikaa..
Olihan hienoja heittoja ja upeita yksittäisiä tilanteita..mahtava laji ja "melkein onnistuttiin".

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1060 on: 13.06.18 - klo:20:11 »
Aika messevä meininki..
Luotto omaan tekemiseen avauspaikalla on vahva, rysty putteri pelaaminen on ehkä parasta koskaan, rentoja smootteja vetoja sinkoilee juuri sinne minne haluaa.. Fore rollerista voisi olla jopa kovan luokan työkaluksi? Sen verran vihaisesti saan kiekkoa matkaan että oksat pois..
Perus fore on ajoittain jopa loistava, kuten tuossa puolarmaarin 5 väylällä 115m pitkä ja korin tasalle ilmassa ja vitonen pompulla pitkäksi..
Keskityminen ja rentona pysyminen on nyt työn alla ettei paikat jäykkänä sitten töki 7m putteja minne sattuu..
10 ringissä siis suurimmat ongelmat, mutta takaraivoa ei enää ahdista puttirallit entiseen malliin, joten eteenpäin menty ja paljon. Paluu menee sisään riittävän usein että tarvetta aika ajoittaiselle tyytyväisyydellekin löytyy. Kestä nyt kroppa vielä hetki..
Tyyni avajaispäivä maanantai pelataan pari kierrosta Flexiä ja sitten lepoa,että jää nälkää kisaa varten, kuten Hirsillä on tapana sanoa.
Hyvää kesää kaikille ja rentoja sisään meneviä putteja..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1061 on: 17.06.18 - klo:23:17 »
Varistonniityn radalle vähän puolivahingossa team melkein onnistujien kanssa 18:45 lähdöllä sunnuntai iltana.. Vkl läträilty mökkireissulla ja väsyneenä dagen efter helteessä pitkät housut jalassa ja mitä noita nyt on..
Hyttysiä oli tarpeeksi, useampi halusi silmiin ja yksi pääsi sitten nenäänkin matkalle mukaan ja päätyi kotona nenäliinan kautta roskikseen.. Porukkaa oli kauniina iltana yhtä paljon kuin hyttysiäkin.. Jonoteltiin yhden tukos ryhmän takia ja naureskeltiin porukalla 9väylän mäen päällä kun rinteessä oli jo 10 henkeä edessä kiekkoja etsimässä. Muutamia loistavia avauksia tuli tehtyä mm 9 alamäkeen upouudella biosheriffillä viskaistu fore paineli upean s-kaaren ja metri takaa ohi ja yli korista tien reunaa oikealle puolelle olevaan ojaan 10m ylämäki putille.. Sitten oli väsynyttä tölväisy puttia ja ne vei kyllä tuloksen mukanaan ja 74heittoa on huonoin varistoon itseltä ja pojalle jäätiin 6e velkaa kun kolme väylää voitti.
Päivän kunto oli sen verran väsähtänyt että eipä ihme että vaikeaa oli ja aivan liian kuuma.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1062 on: 19.06.18 - klo:12:28 »
Eilen illalla kävi selväksi että tiistaina olisi pelaamaan päästävä ja aamulle olisi 06:30 startti sopiva.. Koska noita kiekkoja tuolla kaapissa lepäilee käyttämättömänä niin yksi palkinnoksi ja "mielenvikaisiin fribaajiin" viestiä että "team melkein onnistujat" järjestää ilmaista pilkukisailua ja palkintoa olisi tarjolla.
4 pelaajan ryhmässä lähdettiin kilpasille palkintokiekosta ja bägtägeistä kun ryhmässä olikin iso kala ,eli 003 tägi tarjolla.
Itselle tämä fribatuttujen ja tuntemattomien kanssa kilpasille lähteminen palvelee loistavasti oikeaa kisa treeniä kaikkien heittäessä tosissaan kun jotain on tarjolla.
Porukka pelasikin ajoittain loistavasti ja ryhmä sai nakutettua 9 eri väylälle Pirkon,se on varistonniityn radalla melko hyvin. Erittäin tasaisesti mentiin ja väylän 14 jälkeen oltiin yhden heiton sisällä koko porukka.
11 sain tehtyä Pirkon eli radan pörö väylät on nyt itsellä 4,5,6,11,16.
12 pääsin läpi luonnon portista ensi kertaa ja korin tasalle 7m mörri puttiin mutta ei.. "team melkein onnistuja" onnistui taas melkein ja ala- ja yläpannoissa käytiin kolistelemassa. 68 heittoa oli ansaittu loppu neljän väylän +5 korttiin lisää jälkeen, hyökkäys oli tuttua Saturi meininkiä ja bogey juna paikka saatiin heti aikaan ,kun hyökkäys vaihde laitettiin silmään.
10% pienempi yritys on loistava.. Uusia heittoja odotellessa hyvää Juhannuksen odotusta.
Ps 01:00 Sibbe yö kisa on varmasti mieleen jäävä kokemus tämän viikon Sunnuntai aamuyöstä! Mä menen ja tule sinäkin, sitähän voi vaikka onnistua.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1063 on: 21.06.18 - klo:06:29 »
Kesäloma alkoi ja kahden tunnin lomilla olon jälkeen kova täräys kotisängyn päädyn kulmaan polven sisäpuolelle oikeaan jalkaan.
Tuloksena kanamunan kokoinen verenpurkauma syvällä jalan sisässä..
Tänään varistonniittyyn kokeilemaan menikö etusivu side poikki vai mikä homma.
Nyt jännittää kerrankin kunnolla ja Tyyneen tasan viikko aikaa.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1064 on: 21.06.18 - klo:15:41 »
Ilmeisesti mitään ei ole rikki, koska Varistonniitty kierrettiin ilman ongelmia. Kipeä on mustelma vain mustelman kohdalta ja liikeradoissa ei ole ongelmia.
Onneksi pelini ei perustu rystyllä vauhdilla heittoon, siinä olisi ongelmia.
Variston niityllä 10 ekaa väylää pariin ja 8 viimeistä +7..hö.
Loistavat avaukset väylällä 8 ja 10 josta saatiin uudet pirkot kirjattua pörötettyjen väylien kirjoon. Nyt kasassa 4,5,6,8,10,11 ja 16. Pikkuhiljaa rata avartuu omalle pelille.
Nokka kohti la-su yön after dawn yö pdga kisaa Sibbessä.
Sinne siis MP40 hakemaan tuntumaan.