Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 671507 times)

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1125 on: 22.07.18 - klo:23:12 »
Havahdun 10 väylän avausta miettiessä että nautitaan kuvan kauniista radasta ja sen kunniaksi forea uudella dessulla alamäkeen oikein kunnolla. Hienosti lentää ja painelee korkeana vasemmalta oikealle painuen kauas oikealle pusikkoon, olihan upea lentorata. Tosin jäi sisään puskaan josta ei päässyt mitenkään järjellä ulos ja korille.. Oksat paukkuen mellakka fore läpi puskasta ja 25m putti Lähäri vitoseen ja bogey korttiin +4.
11 sheriff fore lähtee kuin tykin suusta mutta antsa puuttuu ja pamahtaa veden toisella puolen samaan puuhun kuin eilen, onneksi. olisi ehkä painunut ulos koko saarelta pumppulahteen 105m pituiselta matkalta korin taakse.. Lähäri rystyllä on kuin paska elokuva ja liitelee ainoan pienen istutus puskan taakse 6m putille..kolosta koitan mutta ponneton putti ei halua ja Marshall jää korin viereen mököttämään ja bogey tulokseen +5.
Väylä12 tuo 108m veden ylitys josta eilen tuli kahdella ob heitolla kutonen korttiin.. Odotellaan ja odottaessa kasvaa ego ja päätän vetää sheriffi foren vastarannalle.. Keskityn laittaamaan korkeutta ja antsa kulmaa flex foreen ja sinne lähtee kuin hauki rannasta painaen komeasti vastarannalle.. Rullaa kuitenkin pahaenteisesti takaisin OB kohti veden kulmaan oikealla. Lippumies odottelee ja hetkeksi maailmani pysähtyy..sitten nousee vihreä ja riemu on rajaton.
50cm ob rajasta kiekko katollaan odottelee rajan kulmassa..jatko paikaltaan forella pehmeästä rannasta painaa komeasti kohti koria kadoten kummun taakse..on pyörähtänyt pitkäksi ja 6m ylämäki putti odottaa..keskityn ja keskelle pönttöä..birdey korttiin ja hetkeksi euforian tunne valtaa kuin holarin tehneellä jannen painaessa myös ryhmässä Pirkon sisään ja ylpeitä ollaan onnistumisesta.
13 avaus forella on liian korkea ja oksiin jää 15m ennen koria..ob takana joten ei hullutella ja Lähäri ja putti koriin on par.. Kävely siirtymä on pitkä ka tupakkiakin tekee mieli.
Eilenkin oltiin +4 tilanteessa samassa kohdassa joka on pelikirjan mukainen odotus tuloksesta tässä kohtaa..
Siirtymä on raskas helteessä ja sama voimattomuuden tunne on 14 väylän avaus paikalla.. Suuaukolle, korille ja nosto par on tähän hyvä +4 kuten eilenkin. Väylä15 vastikkeen nuke rystyllä kaikki mitä kropasta lähtee flex heittoon ja menee kiekko magneetti koivulle..taas. Ei ehtinyt aloittaa edes takaisin flexaamista..höh.jokeri kohti ob rajaa on hyvä ja verdict midari fore neppi loistava alle
 3m putille.. Muut vetää par putit sisään ja saturi keskelle koria tolppaan ja pomps alapannan päälle ja hyppää ulos..voi perse ja bogey +5.
16.. Yritän nukella rysty antsaa mutta voimia ei ole ja kulma pettää kiekon lähtiessä hyssessä korkealle ja magneetti koivun eteen..olihan paska..kiukku fore sheriffillä on hyvä mutta eihän se korille feidaa ja jää 30m Lähäri..alle ja nosto bogey +6.
17 nyt kaikki peliin ja rysty antsaa voimalla.. Aikainen lähtö kädestä ja kiekko sinkoaa saman magneetti koivun oksiin ja läpi 20m puun ohi..onhan kumma puu.. Väsynyt mieli haluaa onnistumisia ja keksin että 90m korille kapenevaan ob kujaan convictilla on upea field ace.. Gripparihan sieltä tulee ja kiekko menee suoraan ob:lle 18 heittopaikan yli, onneksi siellä ei ole ketään muuten olisi päitä lyhentynyt. Alle ja nosto bogeyb+7..
18 kisan viimeinen väylä..suunnitelma oli vetää rystyllä kaukaa oikealta ampiaispesä ob pusikon taakse jotta jäisi suuaukolle forelle hyvä paikka... Välttelen gripparia ja lipsahtaa kädestä 50m jälkeen vasemmalle ob:lle..voihan reikä! Oksien alta ainoa vaihtoehto on polvelta fore rolleri ja hieno heitto rullaa suuaukon eteen ja pysähtyy siihen. Olipas upea heitto..dessua lämät forella suoraan ei vaan jaksa korille ja 10m putti on liikaa vaadittu ja homma päättyy tuplabogiin..+9.
Tuolla tuloksella saa 867 taikapistettä joten molemmat marginaalisesti semikunnossa omaan 865 ratinkiin..
Olihan kivaa kun pystyi heittämään vaikka tulos no, eihä se ollut kuin kolme heittoa suunnitelmista enemmän ja nekin käytännössä kahdelle viimeiselle väylälle molemmilla kierroksilla. Sen kunniaksi käytiin jäähdyttelemässä kierros skogbyn radalla. Väsynyt pelasi par tulokseen ja se riitti jamon kukistamiseen tällä kertaa..
Olihan viikonloppu mahtavissa maisemissa ja melkein onnistuttiin. Nyt pidetään särkylääke vapaata jotta nähdään tuliko takapakkia parantumiseen.. Skogby väylä12 fore meni pelkällä kädellä väsymyksen piikkiin ja hiukan pelästytti kipu reaktio.. 3vk ja skogny trilogy 10.08 ja eurotour sibbe 11-12.08 sieltä lisää tarinan aihetta..heittämisiin..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1126 on: 23.07.18 - klo:22:40 »
Kivikon viikkokisat..olihan hyvää pelaamista.. Aloitus väylältä 17 ja pöröä korttiin 18 ja 1.. Upeita järkipelailuja ja hyviä lähäreitä.
Fore ei tuntunut hyvältä joten jätin muutamaan kokeiluun.. 7 väylä eagle oli lähellä ja paluu pörö maistui.. Par kunnes 11 väylällä 2-4 putilla burst marhallin jäädessä kuumuudessa näppeihin.. Par varmasti 12 ja 13. 14 avaus melkein koriin ,mutta alle 3m paluu sitten grippasi sormiin ja leijaili komiasti 2m oikealta ohi 2m korin taakse..olihan hupaisa mogellus..pari par tulokseen kokeilemalla vähän kummia ja tulos -2..sillä sai sijan 17/76 ja tasoituksellisella napsahti vielä lahjakortti pöytään.. Melko helpolla olisi 6 heittoa ollut tulos parempi jos olisi ymmärtänyt vaihtaa kovempi muovisempaan putteriin. Harmi.olisi päässyt raakatuloksesta sudaroimaan piipon kanssa -8 tuloksella.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1127 on: 24.07.18 - klo:06:26 »
Mielenkiintoista kun on into piukeana ja rennolla hyvällä heitolla liikenteessä.. Eilen Kivikossa pirkkoja tuli mutta bogeja ei, joten eteenpäin mennään kohti tuloksellista tekemistä. Pikku juttuja mentaali puolella ja kohta mennään seuraavalle tasolle.. Sitä odotellessa

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1128 on: 25.07.18 - klo:05:52 »
Kuumuus vie mehut ja sitä myöten kun useampia päiviä pelailee alkaa itsellä näkyä kropassa melkoista väsymystä.
Tuli eilen käväistyä Varistonniittyä opastamassa, nyt oli rentous kaukana ja rautakanki parempi kuvaus tekemisestä. Aikamoista kuraa tuntui olevan koko kierros ilman kosteuden noustessa ja lämpötilan huidellessa 30 pinnassa.
Päivän aikana nesteytetty kroppa puristi vedet pihalle kuin pesusienestä ja hikoiltiin kalsarit märkänä tuskaillen pitkon Vantaalaista metsäbaanaa.. Tulos +14 oli odotettu rämpiminen, mutta kädessä ei tuntunut pahalta, toisaalta foret lähti ihan minne sattuu, yleensä kiekot ennen aikaisesti kädestä tai hyssessä rystyltäkin ja kun vihdoin pääsi puttaamaan ei oikein jaksanut kiekot edes korille saakka.. Noh.
Se oli kerrankin aito vippailu keikka.
Hatunnostoa etukäteen SM kisoihin pelaaville oikeille urheilijoille joiden fysiikka ja valmistautuminen on tasolla jolla 4 päivää pelataan tasaista hyvää kierrosta.
Tosin näin katsoja näkökulmasta melko hankala on lähteä kisoja arkena katsomaan kun ryhmät pelaa lähtien 08-12:30 ja pelit on loppu 16 aikoihin.. Valoisaahan olisi 23:00 saakka joten ihan ei ymmärrä tälläistä aikataulutusta ja jääkin näillä näkymin menemättä paikalle.


Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1129 on: 26.07.18 - klo:10:18 »
25.07.2018
Pörinä pesosen ja Jamon kanssa söderkullan neppiradan kautta Sibbe viikkiksiin..
Söderkullassa uusi 12 väylänen layout työmaaalue sähläilyiden jälkeen rundille ja papat painoi pari alle ja saturin poika jatkoi mihin varistonniityssä jäätiin.. Tönkköä tekemistä ja jäätävä hiki ahdistus tölväisyjä ja jumissa olevaa selkää.. +4 ..ihan paska fiilis..
Sibbe piti sitten venytellä ja eurotour pelikirjaa Sibbe open varten siellä nyt käydään mietiskelemässä.
Layout 20väyläiseksi muutettu tyyni tutuilla väylillä höystettynä ja yksi uusi perus layout nro9 väylä.
Väylältä 19 matkaa ja tasa tahtiin kirjattiin par,Pirkko ja bogey koko matka tehden 4 pöröä ja 7 bogey..
Uusi väylä 74m taisi olla flex fore antsa ja 7m putti ja pörö korttiin..selkä vähän jumitti ja vaikutti lähäreiden pituuteen jotka menikin useilla väylillä pitkäksi pahaan paikkaan josta ei putti laitettu enää sisään.. Parit putti rallit ns peruslauout väylä20 par4 kakkosheitolla korin eteen ja pomppaa alas josta 3-5 korttiin.. Sijoitus kuitenkin lopulta 7/21. Jämo jäi heiton ja pesonen maksoi kahvit jääden useamman.
Loistavaa tekemistä oli ennen hazard saari väylää oleva par4 jolta puttasin 7m takaisin päin kolmosen ja sitä myötä pörö korttiin..eagle linjalla oltiin 🙂. Ensi viikon tiistaina päivittyy ratingit ja taitaa muutama piste valua alas päin. Tosin nyt kun kierroksia koko ajan jää enemmän pois kuin tulee lisää niin arvioiminen on hankalampaa.. Statuskin muuttuu tyyni flex start myötä rahanvastaanoton jälkeen PRO nimikkeeseen vaikka melko matkalla tässä ollaan oman tason puolesta..semmoista tällä kertaa..
Sunnuntaina kivikon supersunnuntai kierrokselle ja muuten jännitetäänkin SM kisojen menestystä tuttujen osalta.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1130 on: 27.07.18 - klo:10:43 »
Sm kisat 1/4 näköjään takana..mielenkiintoisia tuloksia tuli ja melko paljon moni heittoja käytti.
Piirosen poju nakutti melko nasevan -6 ja ottikin kelpo etumatkan muihin nimimiehiin..
Jännä formaatti tuo SM kisat kun neljä kierrosta pelataan ja avoimessa 100 pelajaa mukana joista kaikki on ihan kelpo pelureita ja kaikki varmaan mieltävät kuuluvansa suomen top20 joukkoon kun omalla alueellaan suomessa aina pelaa kärkipaikoista, ainakin hyvänä päivänä. Haluat aloittaa hyvin ja Sitten painat 10heittoa  ykkösväylälle.. Koita siinä sitten mutustella sijaa yli 80 ja hakea motia seuraavalle kolmelle kierrokselle. No joo ,eipä ole oma ongelma.
Itse seuraavaksi haetaan tuntumaa väylä drivereiden fore heitoista ja rennosta rysty heitosta.. Sibbe eurotour kisaan on vielä reilu kaksi viikkoa joten kevyesti neppaillen koitetaan tuntumaa hakea ja löytää helteelle sopiva putteri, blend muovit jää näppeihin ja alle kolmosen ohi putit on melko korvien väliä kirpaisevia kokemuksia.. Syksyä kohti ja sen kunniaksi tänään aukeaa lokakuun varistonniitty open ilmoittautuminen metrix puolella..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1131 on: 29.07.18 - klo:09:53 »
Pariin kuukauteen ei ollut Veikkolan radalla kiekkoa nakeltu ja nyt upsi akin kanssa kilpasille, mukavaa on kun heittokavereiden kanssa ollaan samalla tasolla ja aina saadaan pikkukisa tunnelma pystyyn..
Niin tälläkin kertaa.
Ykkösväylällä hyvä avaus mutta 7m putti jäi menemättä.. Kakkoselle täydellinen avaus ja 2m putti sisään -1.
3 ui vasempaan reunaan ja paska pomppu vasemmalle ennen kalliota..alle ja par.
4 kuolee keskipuuhun foren lähtiessä taivaalle oikealle..jatkot forella 10m putille ja ei mene..bogey ja molemmat ollaan parissa.
5. Jostain syystä unohdan tänään rystyllä miten pitäisi heittää ja vanha rykivä tykki suoltaa ennen aikaisia hyssejä kädestä.. Keskipuuhun ja kammo pomppu vasemmalle sinkoaa kohti nelosväylän koria alas kalliolta..loistava fore antsa ylös kori tasanteelle jättää 9m putin joka ei painu millään sisään ja bogey +1.
6. Samanlainen avaus osuu mando kylttiin ja jää sen eteen,midarilla koitan forea liidättää väylään mutta kippaa yli ja rollii korin tasalle oikealle 25m päähän.. Fore neppi korin juurelle on aivan liian kova ja pomppaa kalliolta alas rinteeseen 10m ylämäki putille josta ei ole toivoakaan ja tupla tähän on tuttua mogeltamista +3.
7 avaus lähtee forella kuvankauniisti ja rautaoksa pudottaa laakson pohjalla pähkinäpuiden taakse.. Lähäri on uida sisään ja kierähtää korin taakse josta 5m putti alapantaan..höh maa-ampiainen haluaa hihasta sisään ja ilmeisesti pistää suoraan kipeään heittokäden hauis lihakseen..tämäkin vielä ja +4.
8. Väylä rysty mogellukset jatkuu hauiksen sykkiessä ja vasemmalle pähkinä puun juureen, josta ei jää mitään, koitan uittaa tietä pitkin fore rolleria ja pomppii korilta ylös kivien koloon ja 6m putti alapantaan..voi perse ja +5.
9 avaus jättää 15m putin ja painan sisään upean pörön +4.
10 loistava avaus kierähtää korilta 6m putille ja ei mene millään.
Tasoissa ollaan akin kanssa, joten tunnelmaa piisaa vaikka käsi oireilee kummallisesti..
11 avaus puuhun ja vasemman puolen isokivi kolahtaa.. Jatko heitto on hyvä josta alle ja bogey +5.
12 palanut heittopaikka on aika karu näky ja sen edestä heitetään.. Hyvä fore ja huono antsa..vaikea fore antsa ja ohi putti 10m. paluu kuitenkin sisään on bogey +6.
13 avaus jokerilla kolmeen metriin ja pörö maistuu tässä saari väylässä aina yhtä hyvälle..kilistellään ketjuja ja +5.
14. Fore uudella biofusion kiekolla on loistava ja 5m putilla pörö tähän on jo kovaa tekemistä ja +4..aki mogeltaa ja ottaa bogey joten siirryn heitolla johtoon.
15 molemmat avaa löysät ja par palkinto odottaa korilla molempia.
16 avaus rymisee vasenta kaistaa ja osuu puihin jättäen keski aukealle, yritän forea joka korkkaa ja menee koivikosta läpi ns eagle kannoille..oho olipa onnekasta.
Jatko lähtee vasuriin ja sitten kopistellaan puiden kanssa oikein kunnolla ja bogey korttiin akin tehdessä pörön +5.
17 fore skippaa 18 väylän avauspaikan aidan tuntumaan ja rysty satelliittia koitan korille kops ja kimmoke aivan väärään suuntaan..8m putti ohi, 7m putti ohi ja lopulta tupla korttiin +7 akin ottaessa mahti antsalla kolmesta metristä pörön korttiin..
18 mogelletaan perus bogey ja 65 +8 taitaa olla joku 500kerta kun tuohon tulokseen päädyn akin voittaessa tuloksella 61.
Käsi kuumottaa ja turpoaa illan mittaan siihen malliin ettei edes sormet liiku, voihan perä mihin laittoi ampiainen pistimensä.. Kipeä lihas tulehduksessa ei tykkää ampiaisen pistosta ja nyt ei mene käsi edes suoraksi? Yö nukuttu ja edelleen turvoksissa kuin vesi-ilmapallo olisi laitettu hauiksen paikalle.. Ompahan epäonnista meininkiä, melkein onnistuttiin!   

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1132 on: 30.07.18 - klo:06:13 »
Ampiainen taisi olla vain sattumaa..
Kädessä semmoinen mustelma taas että heikompaa hirvittäisi ja edelleen melko turvoksissa.
Veikkola kirjaimellisesti puukotti, kuvittelin ilmeisesti että ongelmia ei enää ole kun käsi tuntui hyvältä ja pelin tiimellyksessä ajauduin vanhaan ritsamaiseen rystyheittoon ja eipähän kestänyt.
Mitään kipua ei heitossa ilmennyt joka olisi viitannut lihasvammaan kierroksen aikana, joten melko kummallista. Se olisi taas edessä viikon täyslepo ja viikon päästä puolarmaariin neppailemaan. 10-12.08 olisi perjantaina trilogy haaste skogbyssä ja lauantaina 21+21 väylää Sibbe Open eurotour höystettynä sunnuntai golf lähtö 21 väylällä. Majakka open 18.08 ja raasepori special syyskuun alussa.. Sitten saisi oikeasti levätä, pelikirja malliin maaliin saakka hissukseen ja kierrokset oman rating yli, joka varmaan notkahtaa hieman alaspäin huomenna tulevassa päivityksessä.. Rasepori special jälkeen ehkä syysmyrsky Pro kaatiksella, varistonniitty open lokakuun 20-21 päivä ja end of 2018 skogby. Sitten taitaakin olla kalenteri vuosi plakkarissa, jos näyttää talventulo viivästyvän niin veikkolassa voisi vielä kisat pitää jossain vaiheessa mikäli väylälle 12 joku tekee uuden heittopaikan. Onnea suomenmestareille, olipahan taistelu viimeisillä väylillä ja hyvin laittoi Janne kampoihin.. Mahtaa 5m alapanta kummitella unissa pitkälle viimeisellä väylällä.. En katsonut tuloksia kovin tarkkaan kaikkien osalta mutta kovin monta bogey free rundia ei tampereella kisojen aikana nähty, joten kelpo suoritus jannelta viimeiselle kierrokselle.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1133 on: 31.07.18 - klo:05:29 »
Tänään päivittyy rating pisteet.. Taikapiste kulhossa ei kovin kummoisia tuloksia tälle vuodelle ole, tasaisia rundeja pääasiassa 20pistettä oman ratingin yli. Huippu onnistumiset ovat jääneet vähän karikkoisen kauden jalkoihin kyynerpään vammojen ja sitä kautta revenneen hauiksen kanssa tervehtymiseen. Ajatuksella heittäessä väylädriveri peli on kuitenkin parantunut teknisesti paremman heittämisen kautta melko navakasti ja pituudet väylä drivereilla ovatkin kasvaneet noin 15m pidemmälle aikaisemmista mitoista, puttaaminen on parantunut huomattavasti ja sitä kautta peruskierrosten tulokset myös melko lailla. Uusia rata ennätyksiä onkin sadellut sieltä täältä,joten suunta on ylöspäin vaikka terveys köhiikin melko lailla. Peruskunnon olemattomuus ajoittain häirinnyt hellekesän tiimellyksessä ja myönnettävä on että +30 asteen lämmössä huhkiminen on ollut uutta itselle. Onneksi kohta tulee syksy ja sitä myötä viileää.. Tavoitteita aletaan kohta rustaamaan tulevaisuudelle, jotta päämäärä harjoittelu motivaatiolle saadaan aikaan ja levolle varataan kalenterista paikka 22.10-28.12.2018 siinä kohtaa pidetään ofseason.. Ehkä..

Offline JanneRäsänen

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 630
    • View Profile
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1134 on: 31.07.18 - klo:11:33 »
Lääkäriltä varmistettu asia ihan äskettäin: Ei kroppa kerro aina, milloin sietokyky on ylitetty. Mulla useammin ei kipu kerro tarpeeksi, että nyt seis, kolhuja tulee kuin varottaa. Olen viime aikoina reagoinut herkemmin varoitussignaaleihin ja silti menen kepillä. Kun kuntoutus överiksi työkunnon testauksessa. Perseestä viikko kerrallaan sairaslomat, kun pitää työkykyä setviä, eli pysäyttää parantuminen riskeeraten vauriot. Pitää vain olla dataa rajojensa löytämiselle ja kehityksen seuraamiselle. En olisi halunnut kokeilla, kun epäilin syystä työkuntoani. Oikein epäilty. Nyt vasta Tyynessä alkanut vaiva kunnon tutkimuksiin.

Työterveydenhuolto... Jos älyäisivät, ettei alkoholin käyttökieltoinen vietä kesää deekiksellä, olisi voitu keskittyä syyn selvittämiseen ja hoitoon  alusta asti ::)

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1135 on: 31.07.18 - klo:16:17 »
Meillä oli työterveyshuolto kesälomalla juhannuksesta heinäkuun loppuun, eikä kata muutenkaan edes ultra ääni tutkimuksia, kunnallisella kävin ja ilmoittivat että eivät hoida ellei lihas repeä irti jolloin pääsee leikkauspöydälle ihmeteltäväksi.
Ensi viikon maanantaina pääse vasta työterveyslääkärille jolta saa magneettikuvaus lähetteen yksityiselle, se kustantaa sen 200e.. Taidampa itseasiassa soitella suoraan magneetti firmoihin jos pääsee ilman lähetettä aikaisemmin vaikka sitten ei kela korvaa mitään.. Hauskuutta ilmassa siis.

Offline JanneRäsänen

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 630
    • View Profile
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1136 on: 01.08.18 - klo:06:05 »
Hyvin on hinnat pudonneet. 10 v sitten silloinen kollega kertoi hinnaksi 800!

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1137 on: 01.08.18 - klo:11:52 »
Halvimmillaan 175e ja jos lääkärin lähete niin kelalta saa 100e takaisin. ei enää kovin kummoinen kustannus, mutta tänään julkiselta puolelta haetaan vielä tutkimuskoloa..
Rating päivittyi, mutta mukaan tuli vain tyyni pääkisan tulokset 811,819 ja 861 selviytymistaisteluista.
Noilla tuli lasku 865-860 ja vanha viime kesän rating ankkurikin tuli laskentaan mukaan. Parhaat kierrokset 890-857 viisi kpl flex jäi pois ja siihen helmen 868 kierrokset ja sutta jää pois viime vuodelta seuraavassa päivityksessä 21.08 jolloin odotus on palata rating kehityksen huipulle yli 865 ja se tieto vamman kanssa lämmittää.. Se pelataanko viikon päästä vkl loppuna missä kunnossa on vielä iso kysymysmerkki. Saapi nähdä ja kisajärjestely rintamalla taas vähän hommia pukkaa..
23.08 lady league nurmijärvellä.
15.09 hyväntekeväisyys parikisa kaatiksella.
07.10 next gen tour ? Jollain kentällä.
20-21.10 varistonniitty open
28-29.12 Skogby end of 2018
Suunnitelmat  ensivuodelle jyllää jo piazza open,lady open, next gen tour.
Kaikenlaista pällisteltävää..
« Last Edit: 01.08.18 - klo:20:27 by mykey »

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1138 on: 02.08.18 - klo:10:54 »
Aika surulliselta näyttää käden tilanne kun lepoa jäljellä 8vrk.
Pelikirjaa aletaan Sibbe open eurotour kisaan miettiä rysty heitoilla par/bogey vivahteiseksi siihen +5- +9 väliin johon rating 845-890 uskoakseni laskeutuu, olkoon siis oma taso +7 tavoite joka tarkoittaa että rankkuja ei saa tulla yhtään,koska pöröt pysyy piilossa.
Konservatiivinen pelitapa siis kuten helmessä oli tarkoitus pelata ja lopun yliyrittäminen maksoi +3 heittoa tavoitteeseen.

Offline JanneRäsänen

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 630
    • View Profile
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1139 on: 02.08.18 - klo:12:45 »
Mikä on tämänhetkinen suhtautuminen heikomman käden heittotreeniin?

Mulla asenne oli sitten sairastetaan ja parannellaan kunnolla, enkä surkeasti alkaneeseen vasurikokeiluun palaa. Noin 8-10 v kokeilemattomuuden jälkeen, en muista tarkkaan. Tuli hyvä pätkä terveyteen suhteutettuna omaan tilaan ja sai suht ok heittää pari kautta, joten vasuriheittoja 0. Sitten käsi kipeäksi ja uudestaan alusta vasurilla. Kiroilutti, miten pohjalla oli tulokset, paljon huonompaa kuin oikealla kädellä aloittaessa.

Sitten pyöräily lisääntyi ja käteni ei pidä tärinästä (läskipyörän ostin lopulta 2 km sitten). Pyöräily ja heitto harvemmin ei silti ollut kestettävää muutama v sitten, joten ainoa tapa saada jotain aikaan, oli vähentää oikean käden kuormaa heittämällä osa heitoista vasurina. Treeni tervaa.

Omaishoito muuttui raskaammaksi hoidettavan kunnon pudotessa ja käsi on kovilla (rajoilla) huolimatta talvella jenkeistä saadun kuntoutusniksin avusta. Käsi ei ole ollut potentiaaliltaan näin hyvä ikinä uudella itsehoidolla, mutta pudonnut voima kipujen ja toisten paikkojen sairastelusta johtuen tarkoitti voimien vähentymistä. Vaikeaa on kuntoutua, kun paikat eivät kestä kuntouttamista jatkuvan hoitotyön rääkin päälle. Viimeksi taisin heittäää radalla 2 vko ennen Tyynikisaa :-(

Fysiatrille odotan pääsyä, kun keppijumpaksi muuttui kävely Tyynessä telotun polven kanssa. Ei ihan pian voi edes vasurina viskoa. Ei polvi tykännyt kumikentällä heittämisestä, joten tauko jatkunee pitkään. Onneksi kivut ja oireet vähentyivät jo 4 pvn keppikävelyllä ja levolla.

Aiemmin saikkua vko kerrallaan tarkoitti joka vko työkyvyn testausta ja viime viikon testi antoi kunnon takapakin  :o Lopulta uskoivat, että ei ollutkaan nopeasti ohimenevä pikkujuttu, joten nyt ekaa kertaa sormella tökkimistä tarkempiin tutkimuksiin. Fysiatri saattaa toki käsin tutkia, mutta on edes röntgen otettu ja saa nähdä, meneekö tarkempiin kuvauksiin.

Luultavasti fysioterapeutin luona olisi hyvä käydä, kun osaan tätäkin vaivaa vetää pataan liian kovalla kuntoutuksella ilman kipujen tarpeeksi aikaista varoitusta, että peli seis dnf medical. Nyt sentään varoitti sen verran, että 70 m pompittua vuoronperään eri jaloilla, tuli epäilys, että liikaa sattuu.

Ei ole eka vaiva ja kerta, kun kuntoutus on mennyt pieleen liian kovalla treenillä. Ja venynyt hidastaen paranemista pudottaen kuntoa. Huoh.

Tuolla taustalla voisi luulla, että nakkelen vasurillakin jatkossa, kun foren on lekuri kieltänyt. Pah! Fore suorahkolla kyynärpäällä onnistuu ja on kädelle oireita lievittävää, kun ei monta ja täysillä tee. Silloin kun muun elämän rassi ei ole pahimmillaan pohjalla. Silloin menee himmailuforellakin äkkiä käden sietokyvyn yli.

Vasuri on kyllä mökkihöperyyden suoja ja varaventtiili, eli hiton hyvä asia olla olemassa. Suositan. Vaikkei ikinä käyttäisikään. Heittoaddiktio on tuttu, onneksi saan sen peitottua kuntoutusaddiktiolla. Sääli, että normisti kuntoon päästyä salihommat haisee niin, että treenaan mukavia hommia, joten prehab pieleen, kun tahdon vastaisesti juoduin juoksemaan painot niskassa. Noidankehä katkeaa vain säännöllisesti voimaa treenaamalla. Voi tosin juoksut olla juostu, jos ei tule lupaa edes 32 mm päkiän alla pohjallisen paksuisilla kengillä juoksuun.