Frisbeegolf-forum.fi

Kirjoittaja Aihe: Saturin Miikan mutinat  (Luettu 224179 kertaa)

Poissa Susa

 • Juniori
 • **
 • Viestejä: 99
  • Profiili
 • Oikea nimi: Susanna.L
 • Seura: Disc golf Vikings / Team Hippo
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1395 : 10.03.19 - klo:14:43 »
Meilahdessahan ei tiipaikkoja varsinaisesti olekkaan, ja Meilahden kalliot kisaan tiipaikat sekä korin alustoille oli levitetty hiekkamursketta ja merkattu. Kiinteitä tiipaikkoja  sinne ei edes saa rakentaa :).
Selkeästi ollaan päästy asiakaspalvelun ytimeen jos uhkaillaan kattojärjestöön yhteydenottamisella. Kyllä palvelun pitää pelata.
Hienoa kun joku jaksaa järjestää kisoja, talvella olosuhteet on sellaisia kuin on. Onhan se hienoa jos on mahdollisuus kaivaa tiimatot esiin tai muuten järjestää kunnollisemmat heittopaikat. Meikussa kuitenkin heitetään huonoilta heittopaikoilta kesälläkin, joten rajoitukset ovat luonnollisia. Tunteita ne tietenkin saavat herättää :)

Pitäisi varmaan se Skogby käydä tarkistamassa kun kuuluu siihen osastoon jossa ei ole tullut vierailtua.
« Viimeksi muokattu: 10.03.19 - klo:18:04 kirjoittanut Susa »

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 792
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1396 : 10.03.19 - klo:20:36 »
Kysymys olikin Skogby tämän päivän heittopaikkojen kunnosta mistä oli ennakkoon kitisty... Mutta asiaan.
Puolarmaarin tupla kierros ei ollut ihan kätevin tapa kurittaa kättä ja teatterissa iltasella käytetyt kengät sai tutusti oikean nilkan pallonivelen turpoamaan hiukan.
Sää oli mitä mainioin aurinkoinen koko päivän ja tuuli ajoittain tyyntä ja ajoittain puuskaista. Bogeja tuli ,pöröjä tuli ja kisa holarikin napattiin toisella kierroksella väylältä viisi. Ensimmäisen kierroksen tulos 58 eli +2 tuntui aika rapsakalta kun piti olla tulos keli, no sähläsin ja alustavat 877.  Sijoitus 11/28.
Toinen kierros alkoi katastrofaalisesti alun bogey junaan jämähtäen mutta hyvä mieli taistelteltiin ja holarikin napsahti. Loppusijoituksen ollessa 7/28 ja 906 alustava rating. Satuin osallistumaan Ace it lisäkisaan 2e sijoituksella ja 50e napsahti holarista lahjakorttina. Ihan jepa ja sitten kohti 30.03 Meilahti Masters kisaa.. käydään kohti kierrokset läpi koska olihan kaikenlaista..

Poissa gunners

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 405
  • Profiili
 • Oikea nimi: jari väyrynen
 • Seura: KKpBats
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1397 : 11.03.19 - klo:11:10 »
Onnittelut holarista!!! Harmi kun en ollut vastavuoroisesti videoimassa sitä :'(
Äijä paukuttaa alvariinsa kovia rating lukemia. Uskon että ne on sulla vuoden lopulla siellä 890 - 900 välissä!  Kertoo sun nykyformista enemmän kuin nykyinen rating!
Tosin mulla ei ole hajuakaan koko systeemistä, eli kuinka paljon ne ylipäätään voi kauden aikana nousta taikka laskea. Mutta ei ehkä ole kuitenkaan se maailman tärkein juttu!

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 792
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1398 : 11.03.19 - klo:16:49 »
Rating näyttäisi olevan sellainen juttu että itsellä nousee vakaasti 10p vuosi vauhtia.
Miten se sitten muodostuu ja kuinka paljon siihen haluaa itse vaikuttaa on toisenlainen näkökulma.
Osalle se mittaa päivän tasoa päivän ongelmineen ja radan vaikutusta omaan tekemiseen.
Osa pelaa tietoisesti kilpailuita joissa haluaa mitellä absoluuttisella kilpailu tasolla, joita esim SM kilpailut mielestäni ovat.. kaikki hinkkaavat itsensä tikkiin ja osallistuvat vain kaiken ollessa kunnossa ja käyttävät valtavan määrän aikaa ja vaivaa yksittäisten väylien miettimiseen ja suunnitteluun. Sitten on tämä meidän perus tuuppareiden taso, jossa pelataan aikalailla päivän kunnolla vaivojen ja radan soveltuvuuden omaan peliin ja sään armoilla.
Jos sataa pärjäävät eri veijarit ja jos on lumista erilaiset veijarit. Tuulen yltyessä ja sään muuttuessa myrskyiseksi osa tipahtaa kelkasta ihan vaan sen takia että on harrastanut lajia silloin kun se on lajin puolesta ollut mielekästä.
Keväästä on ennen talven pois menoa yleensä helppoa rating lukua tiedossa niille jotka ovat läpi talven tahkoneet, kun kevät kiimassa talven levänneet saapuvat namukorin lailla viimeisille hangille rating ryöstettäväksi. Tästä hyvänä esimerkkinä vaikka Skogby syyskisan huomattavasti heikommat rating luvut samalla radalla.
On siis rating puolesta melko tärkeää miettiä milloin haluaa pelata, jos haluaa sen ohjaavan tekemistä. Sitten on meitä jotka pelaavat sen yli 20kilpailua vuodessa oli fyysinen kunto, fiilis tai edes rata sen enempää itselle hyväksi.
Silloin tulee helposti rating ankkureita.
Esimerkkinä par luvulla 56 samalta Skogby radalta syksyn autumn Open kisasta sai 868pistettä sään ollessa täysin tyyni.
Talvella end of 2018 kilpailusta sai par tuloksella 888pistettä lähes tyynessä ja hieman lumisessa kelissä.
Nyt napsui alustavissa par tuloksilla 900 ja 894 kun oli talvi keli ja tuuli puuskaisesti välillä ihan reippaasti.
Tämä kertoo juuri sen miten tuuli tuloksia riepottelee.. no toki on rating field luvustakin kiinni. Mutta jos oma taitotaso on oikeasti se par tulos Skogby radalla niin pelaamalla vain siellä olevissa kisoissa on rating myös 880. 
Lähtökohtaisesti jokaisella meistä taitaa olla kuitenkin halu nauttia siitä mitä tekee, työtähän tämä frisbeegolf pelaaminen ei kovin monelle kuitenkaan ole.Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 792
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1399 : 11.03.19 - klo:17:41 »
No niin.. käydäämpäs kisakierrokset nyt sitten läpi.
Ennakko asetelmissa perjantai ilta juhlinta ei ollut viisas valinta levon kannalta, lauantain 40 väylää Puolarmaarin radalla olivat ehkä hitusen liikaa ja illan pukukenkä valinta täysin virheellinen oikean nilkan turvotuksen takia.
Otin lopulta bägiin monarg driverin jos joutuu vaihtamaan vasurille ja dessun väylää 14 forea varten koska oli viimeinen väylä avaus kierroksella, mukaan pakattiin myös thief ja convict vaikka ei pitänyt drivereita käyttää.
Pelaajakokouksessa kahvikupin ääressä TD Mikko muistuttaa Ace it lisäkisasta holari maksu 2e ja taskun pohjalla hypistelen ainoaa kolikkoa ja päätän tukea järjestäjiä.
Kierros yksi väylältä 15 lähtö.
15 tämä jäänyt niin pahasti korvien väliin että tyydyin avaus heitolla rennosti jokerilla rystyä vippaamaan vaan väylään. Jätti vasemmalta vajaa 7m putin ja alapantaan painon jäädessä vähän taakse.
16 par4 roc3 avaus keskelle väylää 10m valotolpan ohi oli upea, jatko heitto forella tien kautta justice hysse jäi vajaaksi ja meni korin ohi 5m putille joka keskelle koria ja pörö -1.
17 avaus roc3 vähän liikaa vasenta kaistaa ja jätti osumasta vielä 25m korille vippasin jokeri hyssen rystyllä hieman vajaana ja 4m putti sitten koko laitteesta ohi! Paluu 6m kuitenkin sisään.. koko ryhmä vähän haki sellaista puttikammoa..bogey +0
18 atlas rystyllä 60m ja justice fore neppi taas hieman vajaana 6m putti sisään ja par +0.
1 väylällä jäin ihastelemaan muiden liidätyksiä ja päätin sitten ottaa dessun käteen ja rykäistä forella mukille 108m.. jep jep ja 70m päässä kolahti sisäkurvissa kuin rannikko patterin laukaus..
Kiukuttelin itsekseni ja menin puiden keskelle keksien että putteri hysse pommi menee nyt oikean reunan puiden yli piste. No ei mennyt kuin 10m ja kuoli puuhun.. puun halaus fore neppi putterilla jäi vajaaksi vallihaudan korin puoleiselle reunalle ja kuoli siihen kuin täi tervaan.. 6m putti takatuuleen oli hyvä kunnes kiekko nousi ylös ja korin yli vastatuuli puuskan raapiessa poskipäitä samaan aikaan hyttysansan eli alaleuan loksahtaessa auki. Paluu 6m putti sisään ja tupla +2.. kiroilin mielessäni pitkän siirtymän ajan kohti väylää kaksi että nyt pelataan varman päälle ettei käy tosi huonosti..
2. Atlas ylös tietä pitkin pikku rysty antsalla jätti 20m lähärin ja mukille ja nosto par.
3. Md5 fore hiukan matalana jäi kiviin ja 20m lirvautus osui jo laitteeseen mutta par.
4 alamäki liian korkeana korin yli ja paluu ylämäki putti 8m alapantaan ja nosto par..
5 avaus liian löysä rysty hysse ja tuuli painoi alas ennen korin rinnettä josta rotkon pohjalta ylös päin 7m putti.. liian vähän voimaa ja alapannan nänniin ja takaisin ulos pystyyn ja rollit reilu 3m  kauemmas kosteaan rinteeseen.. hohhoijaa. Kokoaminen ja voimalla kiekko koriin..huh huh.
6. Atlas avauksen vie tuuli korin tasalle kohti merta 35m päähän, fore neppi polvelta oksien välistä kuolee 25m jälkeen pieneen koivuun. 10m matkaa ja pelilinjalla metsän isoin puu..ei mene lirvautus ja bogey korttiin +3..
7 avaus jää antsan ollessa riittämätön vartija kuusien taakse ,josta ei ole kuin 10m iso hysse putti alle ja Par.
8 avaus mukavasti 7m vasemmalle korista ja alapanta josta kiepsahtaa ulos ja toiselle puolelle 5m..Johan on kurjaa mietin ja laitan Putin sisään kiitellen sääjumalia loistavasta aurinkoisesta päivästä muille ryhmäläisille.
9 avaus vastatuuleen thief on liikaa hysseä ja mörriin josta pääsee vippaamaan alle ja nosto par.
10 par4 convict hyvä heitto ja jokeri hysse komeasti korin taakse 4m ja paluu putti korotettuun koriin on helppo pörö. +2..
11 Saturin hyökkäys vaihde silmässä dessulla matala rysty skippailee keskelle pientä männiköä.. yläoksa estää hyvän puttilinjan 15m putille mutta kun ei muutakaan ole niin voimalla oksaan ja metsä antaa takaisin paiskaten kiekon keskelle pönttöä ja bonus pörö on valmis +1...
12 tappajan katse silmissä dessu fore keskipuuhun ja fore neppi vajaaksi ja kovassa tuulessa 4m putti ketjuihin ja hups ulos.. tappajan katse väistyy ja bogey korttiin ja +2.
13 alamäkeen vaan pettynyt löysä verdict jättäen 15m korin vasemmalle puolelle ja alle par.
14 kiukuttaa ja päätän laittaa dessu forella kiekon korille.. kroppa on eri mieltä ja selkäydin pysäyttää touhun ja kiekko sinkoaa antsassa ensimmäiseen puuhun vasemmalle.. perään loistava fore neppi justicella 50m korille ja nosto par päättää ensimmäisen kierroksen.. epäilen sijoituksen olevan sysimusta ja kiirehdin laittamaan uutta grilliä tulille reilu 10 tutun odotellessa jo auton vieressä luvattua makkaran lämmitintä.
Makkarat tulille ja 30min kierroksen jälkeen saan kuulla olevani sijalla 11/28 ja kolmos sijaan vain 4 heittoa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 792
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1400 : 11.03.19 - klo:18:09 »
Kierros kaksi alkaa pitkältä tuntuneen tauon jälkeen kello 14 väylältä 14.
Jotenkin kohmeisesti otan pari lämmittely puttia ennen rundia, tuuli on hieman yltynyt ja puolipilvistä keliä luvassa. Päätän vähän haarahyppiä lämpöä ja hankikanto menee alta ,nilkkaan sattuu hieman ja .. huomaan sen olevan hiukan turvoksissa, voi pahus.
Dessulla lähdetään varovaisella forella ja smootisti menee hieman liian kauan suoraan ja osuu puuhun väylän perällä ja jättää noin 12m Putin joka ei mene par.
15 jokeri avaus samaan kohtaan samanlaisella heitolla ja potkin jalkaa hankeen ettei petä alta putti hetkellä... Jep sattuu nilkkaan ja putti jää takapainoiseksi ja samaan alapannan kohtaan ja nosto par.
16 yritän roc3 avausta mutta paino siirtyy liian nopeasti eteen nilkan varomisen takia ja kumahtaa 20m lennon jälkeen puuhun ja pomppu oikeaan reunaan.. antsaa väylään ja liian löysä fore perään.. 4m putti kumahtaa palkinnoksi alapantaan ja bogey on valmis.+1.
17 thief lähtee rystyllä hyssessä saman ongelman takia ja 20m hysse lähäri vasemmalta tien reunasta jää kolmeen metriin. Varmuuseksi otan probig ja tuuppaan suoraan alapantaan kun ei vaan onnistu +2.
18 koitan korjata ongelmaa ja oikealle mörriin.. nyt jo huvittaa ja lirvautus forella jää surkeaksi pusikosta ja ui takaisin jättäen 15m putin.. alle ja nosto bogey ei hymyilytå +3.
1 väylä jatkan thieffillä ja kippaa taas liikaa ja puuhun keskellä väylää.. putteri antsa kuolee 20m ennen koria puuhun.. lirvautus alle ja nosto bogey +4.
Nyt maistuisi tupakka mietin pyöritellessä nilkkoja ja kipittäessä pitkää siirtymään kakkoselle.
2 dessu fore ja toistot ekan kierroksen väylältä14 ja antsassa pamahtaa vasemmalle 50m kohdalla puuhun.. puun vierestä fore on ihan onneton ja hysse painuu 12m putille.. tuijotan koria ja mietin että perkele.. odotan tuulen suuntaa ja painan väkisin normaali laakaputin nilkalle painon ja putti sisään.. kävely oli laittanut nesteet liikkeelle ja jalka toimi normaalisti.. jes ja par +4 jatkuu..
3 md5 nyt forella oikea korkeus ja 4m putti sisään ja pörö +3.
4 alamäki.. yritän rentoa pikku putteri rysty ässä heittoa ja pam ekaan puuhun 15m kohdalla.. hyppy hysse putti jättää 10m Putin ja yläpantaan kumahtaa ja takaisin jonon perälle +4. Katsellessa muiden avauksia huomaan tuulen vaikutuksen ja verdict rystyyn lisää vauhtia.. piikki hysse osuu korin edessä 2m päässä olevaan Rinteen reunaan ja skippaa keskelle koria laskeutuen ketjuihin ja siellä lepää.. huudot perään ja ylävitos kujassa takaisin repulle. Toinen kisaholari ikinä ja vuoden eka ylipäätään ja +2.
Sitten odotellaan hetki ja laitetaan someen kuvia kutosväylän tauko paikalla.
Avaan atlaksella ja hieman onnekkaasti menee vajaan 10m vasemmalle puu keskellä linjaa.. upea putti puun ohi pönttöön ja pörö +1.
7 roc3 avaus on täydellinen onnistuminen ja 3m putti muodollisuus +0.
8 avaus oksaan ja alle par.
9 vähän lipsahtaa ekan kierroksen lailla ja alle
10 par4 väylällä tuulee ja avaus convict kippaan hieman yli oikealle.. 70m matkaa suoraa linjaa ja katson tuulen ja vedän leveältä verdict tuulen matkaan hyssellä ja pomppujen jälkeen nostolle korotettuun koriin antaa pörön ja -1.
11 avaus varmasti ja alle par.
12 yritetään mutta löysäksi jää mörriin puukasan päälle. Neppi korille ja 4m putti sisään .
13 ei kiinnosta sählätä ja verdict vaan sinne päin ,lirvautus hieman ohi 15m päästä ja paluu sisään on par ja kierros 55 -1.
Palkintojen jaossa jäin heiton sijoitus lahjakorttina, mutta 50e tuli holarista, jonka ehdin jo tänään tuhlata kisamaksuun itselle ja synttärilahjoihin ystävälle, joten ei huono päivä.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 792
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1401 : 11.03.19 - klo:18:25 »
Palatakseen peli suunnitelmaan..
Puttilämmittelyt jäi vajaaksi, nilkka oli hieman huono tuuri tällä kertaa, käden kuntoa pelkää ja lähärit jää vähän vajaaksi ja nakertaa korvien väliä. Lopputulos +1 ja kuusi heittoa tuli plussaa ja yksi tuuri kantamoinen pörö putti sekä väylä10 pöröt molemmilla rundeilla tulokseen driveri avauksilla.  olisi pitänyt jättää kotiin ne kotiin, väylällä 10 olisi pärjännyt kahdella midari heitollakin.
No nyt on aikaa kolme viikkoa lepuutella kättä ja koittaa jotain fysio treeniä ennen Meilahti Masters kisaa..
Pitkältä tuntuu silti vappu viikko tässä vaiheessa kun 01.05 pdga kierros Fordilla, 04.05 kaatiksen pdga kisa ja 05.05 7kierrosta Veikkola marathonia.. hyvää kevättä..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 792
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1402 : 12.03.19 - klo:16:23 »
Lepää.. emmä lepää..emmä. sellaista se addiktio on eli tänään Siltamäen liukkaille nastat alle ja hauskaa pitämään kun kerran Helsingin kaupunki tarjoaa valovoimaa..
Kilpailu rintamalla tuli lisättyä Ford flex start 01.05 mukaan ja toisaalta Veikkolan seuralta odotan apu TD tietoja jotta saadaan pääsiäis maanantaille vähän amatööri pikkukisaa aikaiseksi.
Sunnuntai 09.06 Eif seuralle TD hommia tekemään ja Etelä Am -tour osakilpailua pitämään jos vaan neljäs osakilpailu/seura saadaan järjestettyä salolaisten lisäksi..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 792
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1403 : 13.03.19 - klo:00:33 »
Siltamäki blues sai jatko erän..
Vitos väylältä lähdettiin ja yli pitkiä avauksia ja alapantaan kaikuvia paluu putteja 3kpl. Sitten olikin lampiväylän vuoro ja yliyritetty fore hysse kaarteli kauniisti jäälle ennen pidemmälle vietyä mandoa ja kommelluksia kautta tupla höystettynä alapanta putilla nro4.
9 väylällä vähän kiekko testiä kun mando ei ollut voimassa joka päätyi sitten yläpantaan nro1.. 10 pitkäksi ja oksien alta loistava 10m paluu yläpanta nro2.
11 osuttiin taas putilla 8m yläpanta nro3. 12 ja 13 echo dessu testiä liian löysä ja liian kovaa antaen nepit alle ja nosto kolmoset. 14 avaus vajaaksi mutta upea putti sitten sisään 10m ja pörö.
15 kolmeen metriin ja pörö..
16 avaus vasuriin metsään ja onneton upsi neppi jättää 12m polvelta oksien alta ketjuihin ja pyörii 8m ja putti sentään sisään.
17 ja 18 nosteluita par tulokseen.
Sitten kipitys hämärän kautta ykköselle ja jokeri käteen joka oli sitten jäässä, samapa se ja vasempaan mandoon pam. Ei mennyt ohi mutta jätti vain fore rollerin joka kumahti aitaan.. 20m fore neppi koitetaan laittaa sisään ja ohi menee.. paluu 7m menee kuitenkin..huh huh.
2. Loistava avaus rystyllä pömpelin kohdalle eikä skippaa mihinkään ja jää katoksen reunan alle, putti on hyvä mutta yläpanta nro4..
3 tähdätään koriin ja menee hiuksen hienosti vasemmalta vajaana 5m putille ja yläpantaan ja yli..paluu pamahtaa alapantaan kun ei paljon napostele ja nosto sisään..
Lopetus väylällä keskelle puuta avaus hölmöläisen vajaalla fore lähärillä höystettynä jättää 6m Putin ja alapanta nro6 on pam..
58 eli +5.. höh hoijaa.. ei varmaan kannata lämmitellä kiekkoja tallin puhaltimen alla ja painella suoraan radalle -5 asteen pakkaseen.. no ei. Lumi jäätyi suoraan kiinni lämpimään kiekkoon.
Kivaa oli silti ulkoilla ja vippailla entuudestaan tuntemattomien kanssa välillä näin.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 792
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1404 : 17.03.19 - klo:20:59 »
Vkl ei heitelty, hypisteltiin vähän muovia tallissa ja mietittiin mitä kaikkea kevät tuo tullessaan.
Alkuviikosta yhteys Jalleen koska vauhdin otto pitää nyt saada mukaan tekemiseen. Ajoitus 15.04 jälkeen johonkin että pääsee NDGE kokeilemaan miten kauas naksahtaa limppu.
Loviisasta kotiin ajellessa alkoi pingis pallojen kokoisten lumihiutaleiden laskeutuminen ja kevät tuntui taas tukehtuvan talven yrittäessä pitää kiinni viime henkosillaan.
Ensi sunnuntaille aikomus kipitellä Skogby rata kauden kolmannen höntsärundin kunniaksi tehden päätökset Piazza pelattavien väylien osalta. Muutamia muutoksia tehdään, mitä ne on vielä suunnitteilla. Meilahti Masters kisan ns viimeinen väylä par4 on myös ajatushatussa muhimassa, mietityttää.. ei sikailla mutta vaikea väylä siihen tehdään kun muuten pelataan suoristettua melkein perus meikkua.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 792
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1405 : 18.03.19 - klo:18:21 »
Tuossa kun selailee muiden selvityksiä ofseason tekemisistä niin kyllä se vähän hävettää miettiä mitä itse on tullut tehtyä..
Tai no jos tarve on pärjätä itseään vastaan tässä keski-ikäisten sauvakävelyssä niin miksipä sitä turhia treenailla.
Puttia tällä valkoisen huurteen aikajaksolla jonkun verran paiskonut reilusta 5m. sisällä tallissa semmoisia 100 heiton sarjoja,
Muutamia satunnaisia lämmittely heittoja ennen viikkokisoja ja enimmäkseen muovin hiplailua.
Toisaalta tiedostan että oppimalla prosessoimaan päivän kunnon, olosuhteet ja suorittamaan realistisia heittoja parantuu oma peli hitaasti ja varmasti.
Yksinkertaisesti tällä tasolla pelaaminen on itselle viihdyttävää ja saman henkistä fiilistelijää löytyy ympäriltä niin paljon että on mukavaa kiertää viikkokisoja ja pikku PDGA kisoja sen enempää odottamatta veren maku suussa että pitäisi onnistua ja voittaa kaikki vastaan tulijat.
Riittää kun pääsee ulos vippailemaan pikku virneellä ja katselee kun rating jauhaa edes takaisin edes hieman nousten.
Onneksi ei ole tonni ratinkia ja pelkoa osallistua kilpailuihin jotka ei edistä omaa itseisarvo numeron nousua, onneksi ei tarvitse miettiä soveltuuko joku tuntematon rata omaan peliin vai ei. Paikallahan se selviää ja aina on mukavaa tavata uusia kasvoja, olisihan se mukavaa pelata joskus ehjänä jollain tapaa, vielä kun muistaisi missä kisassa on viimeksi pelannut ilman jonkun asteista vamman poikasta.  Mutta menee elämä fribassa näinkin.nm Team melkein onnistujat kompastelee taas.. huomenna radalle Meilahteen vieroitus oireita poistamaan.

Poissa Rockatansky

 • Seniori
 • ****
 • Viestejä: 354
  • Profiili
 • Oikea nimi: Henry Liukkonen
 • Seura: LDG
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1406 : 19.03.19 - klo:09:21 »
Tuossa kun selailee muiden selvityksiä ofseason tekemisistä niin kyllä se vähän hävettää miettiä mitä itse on tullut tehtyä..
Tai no jos tarve on pärjätä itseään vastaan tässä keski-ikäisten sauvakävelyssä niin miksipä sitä turhia treenailla.
Puttia tällä valkoisen huurteen aikajaksolla jonkun verran paiskonut reilusta 5m. sisällä tallissa semmoisia 100 heiton sarjoja,
Muutamia satunnaisia lämmittely heittoja ennen viikkokisoja ja enimmäkseen muovin hiplailua.
Toisaalta tiedostan että oppimalla prosessoimaan päivän kunnon, olosuhteet ja suorittamaan realistisia heittoja parantuu oma peli hitaasti ja varmasti.
Yksinkertaisesti tällä tasolla pelaaminen on itselle viihdyttävää ja saman henkistä fiilistelijää löytyy ympäriltä niin paljon että on mukavaa kiertää viikkokisoja ja pikku PDGA kisoja sen enempää odottamatta veren maku suussa että pitäisi onnistua ja voittaa kaikki vastaan tulijat.
Riittää kun pääsee ulos vippailemaan pikku virneellä ja katselee kun rating jauhaa edes takaisin edes hieman nousten.
Onneksi ei ole tonni ratinkia ja pelkoa osallistua kilpailuihin jotka ei edistä omaa itseisarvo numeron nousua, onneksi ei tarvitse miettiä soveltuuko joku tuntematon rata omaan peliin vai ei. Paikallahan se selviää ja aina on mukavaa tavata uusia kasvoja, olisihan se mukavaa pelata joskus ehjänä jollain tapaa, vielä kun muistaisi missä kisassa on viimeksi pelannut ilman jonkun asteista vamman poikasta.  Mutta menee elämä fribassa näinkin.nm Team melkein onnistujat kompastelee taas.. huomenna radalle Meilahteen vieroitus oireita poistamaan.

Ei kannata vertailla ja vielä vähemmän olla kateellinen muiden tekemisille. Eri lähtökohdat, eri ihmiset. Itsekin tässä kuvittelee että treenaisin jollain tapaa "hyvin" mutta sitten jos vertaan omaa treeniäni vaikka Ville "Monster" Piippoon niin se on kuin vertaisi ladaa ja Maseratia :D

Maailmassa on vain yksi Miikka Saturi ja miten hän treenaa ja pelaa on hänen päätösvallassa. Eipä tässä nyt kovinkaan moni taida olla treenaamassa ultimaattiselle huipulle. Tsemiä "treeneihin" ja tulevaan kauteen. Pääasia että on hauskoja hetkiä lajin parissa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 792
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1407 : 19.03.19 - klo:11:17 »
Joo näinhän se on että itse täytyy olla ymmärtäväinen odotusarvon ja sen eteen uhraamisen suhteesta.
Välillä katastrofaalisen kisa suorituksen jälkeen sitä painelee vähän syvissä vesissä. TD hommia kun tekee paljon niin omissa kilpailussa pelaaminen on vähän sellainen sivutuote. Aika usein valmistautuminen pelaajana jää muutamaan ajatukseen tekemisestä ja näkyy tuloksessa noin 40rating pistettä per kisakierros. Tuolla keskiarvolla ollaan menty lähivuodet mutta toisaalta olen kokenut että lajille annan enemmän touhuamalla aktiivisesti kisajärjestely puolella kuin keskittymällä omaan pelaamiseen. Ehkä joku vuosi tulevaisuudessa pidän välivuoden kisajärjestely puolella ja katson mihin rahkeet harjoittelemalla ja keskittymällä yksittäisen radan suorittamiseen sitten johtaisi. Sitä ennen pitää kuitenkin saada järkipelaaminen tasolle jolla ulos mitataan nykyisten kykyjen suoritustaso ulos.
Edessä virallisia kisoja joissa en ole TD hommissa ei ole suunnitteilla tällä hetkellä ,joten turha kuvitella ajan riittävän kaikkeen. Nautitaan näistä hetkistä kun saa järjestää muille toimintaa ja nähdä onnistumisia niiden kautta.
TD hommissa on edessä keväälle:
Meilahti Masters 30.03
Piazza Open 13.04
Lady Open 14.04
Ehkä Veikkola Spring challenge 22.04
Spring Masters Kaatis 04.05
Veikkola Marathon 05.05
AM-tour Etelä Vesterby 16.06
Tyyni After Dawn yökisa juhannuksen jälkeen..
Onhan siinä ja kun mukaan laittaa spektaakkelit pelaajana NDGE2019 pääsiäisenä ja Isoparta toukokuun lopussa niin kalenteri alkaa olla aika täynnä.
Juhannus kisaan sibbessä ajattelin osaa ottaa... Myös.
Tänään Meilahteen kisakierros arviointiin ja viimeisen väylän naulat arkkuun suunnitelmissa ja pokaalien haku Matkahuollon pisteestä.. matka jatkuu

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 792
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1408 : 19.03.19 - klo:20:26 »
Lähes tyyni keli saa Meilahdessa aikaan aika hyviä tuloksia ja tietoisuus viimeisen väylän mallista oli vielä väylä ennen pelaamista epäselvä..
Viiden ryhmässä talsittiin menemään kosteilla hangilla kallioiden pilkotellessa siellä täällä, joten selvää on että kallio pomput tulee mukaan kahden viikon päästä ja täysin sulilla kivipinnoilla tullaan pelaamaan. Alle masteri ikäisiä oli yksi ja poikkeus vei kierroksen neljä alle tuloksella. Jenni piti pintansa ja ukot takana pelaten par tulokseen meidän muiden Jamo ja Pesonen jäädessä kokonaisen heiton päähän tulokseen +1 eli 57 heittoa. Vähän oli oma peli takkuista siellä täällä kun samalla mietti miten kalliot mahtaa pomppia kun tämä pysäyttävä sohjo tästä loppuu.
Vaikka rata on helppo versio Meilahdessa pelatuista niin noutaja kyllä tulee nopeasti jos ei ehdi totutella kallio pomppuihin ennen kilpailua. perinteisesti kisoissa tuulee aina Meilahdessa joten talven alta paljastuvat kalliot tulevat näyttelemään mielenkiintoista osaa.
Kokeilin muutaman vuoden tauon jälkeen uuden karheaa claymore kiekkoa ja messevästi liiteli menemään, jätän bägiin koska tuntuu lentävän paljon vaivattomammin kuin truth yms Limput.
Omalla osaamista tasolla 18väylää tuolla layoutilla tarkoittaa kahta 3m päätyvää avausta ja 9kpl 4-12m jäävää avausta joista vähintään kaksi pitää pystyä sisään laittamaan aina. 6 väylää menee kategoriaan joista par pelaamalla ei jää paha mieli. Näistä väylät 1,4,15 ovat mallia muun yrittäminen on jo tyhmää. Muut kolme on sitten semmoisia miltä tuntuu juttuja käden kunnon kautta.
Selvää on että oma rating taso on siinä +1 kieppeillä tulevassa kisassa, joten pari alle täyttää jo TD toiminnan riemun. Voittamiseen ei ole mitään asiaa luokassa hilluvien sankareiden takia jotka painaa kierros tulokset sinne -10 ja -12 väliin. Kummastunut olen jos MP40 luokan voitto tulos ei ole -20 tai alle.. sen verran hyvin Kaukomaa ja Piippo tuolla neppailee menemään. Joka tapauksessa ensi viikon puoleen väliin pitää löytää hetki testata tuota kallio pomppu lähärien heittämistä ja oikeasti tuulella alle panemista kovassa tuulessa..toivottavasti sopiva keli löytyy. Sunnuntaina kuitenkin Skogby radalle testailemaan Piazza Open väylä vaihtoehtoja ajatuksella.. tällä hetkellä näyttäisi siltä että muutoksia ei hakkuiden takia tarvitse tehdä, mutta pitääkö muiden asioiden.. se pitää selvittää..X1 oli jo viime vuonna melko kostea väylä ja on tänä vuonna vieläkin kosteampi jos samassa kohtaa pelataan.. tarvitaanko sitten ohjaavia lisä haasteita hazardien ja mandojen muodossa.. siinäpä se.
Esim väylä14 voisi omata mandon oikeaan reunaan jotta metsän läpi kulkevat lipsahdukset eivät johtaisi pörö paikalle. Väylä5 voisi tehdä Hazard rajan joka pitäisi ylittää ja nuo varmat ylitykset päätyisi kuoleman puttiin hazardia kohti.  Kaikenlaista voisi sekoittaa tai sitten ei. Onhan rata ihan leppoisa jo nyt ja pidentämällä X väyliä saa niille isokäsille etua enemmän lyhyiden teknisten väylien lisäksi..

Poissa Kanzo

 • Täysjäsen
 • ***
 • Viestejä: 234
  • Profiili
 • Oikea nimi: Petteri Kantokari
 • Seura: TT
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1409 : 19.03.19 - klo:21:51 »
kallioiden pilkotellessa siellä täällä

Kattellaan tarkemmin siellä, mulla pitäis kohtapuoliin pilkistellä neljä kiekkoo sieltä hangen alta!  >:(