Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 667953 times)

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1650 on: 27.12.19 - klo:23:44 »
Kauden 2019 29 virallinen kisa Skogby end of 2019 alkaa 11 tunnin päästä.. rata tuttu tekeminen kysymysmerkki. Osaan kyllä , mutta onnistuuko osaamaan kun pitäisi? Skogby henkilökohtainen ennätys -8 ja kisa ennätys -4, -3 riittäisi jo hyvään fiilikseen..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1651 on: 28.12.19 - klo:17:04 »
Ensimmäinen kierros Skogby radalla pelattu.. aloitin neljän Putin TD lämmittely metodin voimin väylältä18 bogeylla..
Seuraavat kaksi avausta olivat ihan ok jättäen 15m lirvautukset ja par korttiin kun ei menneet..
Väylälle kolme upea fore Eagles kädessä melkein pönttöön, sen kunniaksi 4m putti grippari edessä olevaan puuhun ja kimposi alarautaan.. par +1 matka jatkuu..
Neloselle grippari rysty jatkui matshallilla ja oikealta mörristä alle ja par.
Vitosella avaus sitten ennen aikaisesti puuhun ja onneton jatko hysse jättää reilu 12m Putin jonka vaivoin painan par tulokseen sisään..huh huh.
Kutoselle kuvan kaunis rysty mako3 ja alle nosto par.
Seiskalle mako3 menee edelleen minne halutaan mutta 7m putti korin oikealta puolelta ei vaan tahdo mennä muualle kuin alapantaan ja par +1 edelleen.
Väylä8 Marshall grippaa taas ja painelee kohti auringon valoa oikealle osumatta mihinkään.. kello käyntiin eikä löydy. Lost disc ja uusi yritys toisella marshallilla on loistava osuen korin edessä olevaan puuhun ja pyörii kympin ringistä ulos.. samalla kiekkoni löytyy lepäämässä 30m korista 4m korkeudesta, joten semmoista. Sen kunniaksi pamautan alapantaan pitkän yrityksen ja tupla korttiin +3.
Kakka maku suussa painelen kohti 9väylää ja avaus jää vasemmalle viimeisiin oksiin ,joten yli kympistä ei mene tämäkään ja par.
Väylä10 pieni vastainen ja hieman liukahko avauspaikka ja Napsu varovainen vauhdilla tehty rysty.. hienosti menee kunnes sakkaa ja tuulenvire painaa mandon edestä metristä kieppumaan mandolinjalle ja ylihän se sitten menee.. DZ paikalta liukastun rysty hysse nepissä ja kiekko painaa 9m päähän korista..korotettiin koriin kiekko vaikka väkisin ja putti keskelle pönttöä on par mandomissillä..huh huh.
11 rysty painelee liikaa vasemmalle ja yli kympistä ei mene.. väylä12 alkaa jo edellinen yö tuntua paikoissa ja selkä meinaa mennä jumiin.. huono fore, sysipaska lähäri ja siellä ollaan vasemmalla männikössä yli kympissä hissi puttia virittelemässä ja hyssessä lentää 9m vasemmalle, ei helvetti sentään. Painan Putin taas väkisin pönttöön ja selviän bogeylla +4
Väylä13 mako3 on aivan lussu ja vasemmalta ennen tietä yli 15m päästä korista päätän laittaa sisään ja siellä lepää vihdoin päivän eka pörö.+3
Väylä14 fore kuolee jo heittopaikalla onnettoman teknisen virheen saattelemana kun paikat on liian jäykät foreen ja perään taas sysipaska neppi singoten vasemmalle.. no ollaan väylän 15 avauspaikalta ja seuraava fore kuolee puuhun, yli kympin putti osuu laitteeseen ja rullaa toiselle puolelle 7m , ei oikein kiinnosta ja alapantaan ja nosto Kutonen.. jep jep kun on kiva laji. +6
CTP väylälle avaus jättää 7m korille ja samanlainen putti ja par korttiin.
16 päätän vetää lämät shrykellä rysty vauhdilla koska muuhun ei nyt kykene.. kiekko ampaisee hieman liikaa vasenta linjaa metsään ja tekee työnsä osumatta mihinkään ja painelee melkein korin tasalle vasemmalle 25m päähän korista, olihan tuuria. Lirvautan Eagle yrityksen ja nostan pörön korttiin +5.. viimeiselle väylälle par korttiin ja helpotus, kierros on ohi. Neljä puttia jää 10ringistä menemättä mutta ulkopuolelta ja rajalta paukkuu hyvää puttia  sisään, sääli ettei avaukset ole Napsu parempia ja sählääminen selän mennessä hiukan jumiin tuottaa fore katastrofin väylillä 12 ja 14 joilta +4 korttiin. Se on paljon se ja kun Lost disc tuo pari ylimääräistä niin onhan noi kuusi plussaa ihan turhia..
Tuunataan rataan muutokset huomista finaalikierrosta varten ja samalla tarkastellaan tulokset ja tehdään alustavat taikapisteet julki. Omat taikapisteet lähes tyynessä aurinkoisessa säässä on 826.. jep jep, tosin sama 61 heittoa tuli vuosi sittenkin joten ei tässä itketä jos ei paranneta vuoden takaista.
no huomenna sitten tuulee lujaa ja rata hieman hankalampi.. jos vaikka nukkuisi yön kunnolla saunan jälkeen..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1652 on: 29.12.19 - klo:07:10 »
Melkein 8h unet , jopas tuntuu reippaalta.
Se olisi sitten kauden yhdestoista TD kisa puolessa välissä ja enää loppuhuipennusta vailla.
Aikoinaan päätin että jaan aina pokaalit muistopalkinnoksi, palaute muovi krääsästä on kuitenkin ajanut siihen että päätin teettää palkintokiekot Skogby talviaiheisella kuvalla varustettuna ja kilpailu teksteillä luokkien top3 muistopalkinnoksi. Ajat muuttuvat ja pelaajiakin on syytä kuunnella.
Frisbeemarket tekee laatutyötä ja tilatut Jawbraker muovin kiekot näyttävät melko namuilta. Saa niitä toki heitelläkin, näytti olevan zonea,Challenger ja rouch kiekkoja ainakin.
Lisäkilpailuun hankin Zugan ,joten ensi kertaa pääsen tuon nurmikenttien jakkarankin jakamaan eteenpäin.
Sää näyttäisi tänään olevan pilvinen ja tuulinen, joten melko erilaista tulos jakaumaa on tiedossa.
Radalle lisättiin muutama lisä efekti: väylä2 kävelytie suoraan edessä ja sen vasen puoli ovat HZ aluetta. Väylä13 pitää alamäkeen mennä 70m tien toiselle puolelle ollakseen peli alueella eikä HZ alueella. Väylä14 lisäsin mandon että on pakko mennä vasemmalta väylää pitkin eikä harvennetun metsän läpi. Väylä15 on 6m korista oleva IB ympyrä muun alueen ollessa HZ aluetta joka tämän helpoimman väylän muuttaa melko erilaiseksi ja tässä veikkaan että nähdään tänään lumiukko.. rysty puolen heitolla on korin vasemmalle puolelle vain 3m IB aluetta joten helposti pomppii ulos..
Väylä 16 par4 on tien vasen puoli Hz aluetta joten oikealle reunalle pakotetaan pelaamaan.
Väylä17 on keskellä väylää porttimaiset mandot ja huonot avaukset kuolee siihen. Väli on ihan reilu joten perus heitolla selviää, mutta turvalinja fore on pois pelattu.
Väylä18 par4 muutos 45m pidennyksellä tuo mörreihin lisää raavittavaa ja tässä tulee lukemaa jos ei rauhassa pelaa järjellä.
Tasaista on kärjessä joka luokassa,joten kaikki on auki. MPO taitaa olla kolmen heiton sisällä kymmenen pelaajaa, joten jännitystä tulee olemaan ilmassa ja se on hyvä. Muutokset ei suoranaisesti monen peliin vaikuta jos pystyy nollaamaan itsensä ja pelaamaan normi heitot väylillä, mutta jos ei pysty niin sitten tulee nopeasti noutaja. Herkullinen asetelma.
Näistä herkuista sitten etiäpäin..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1653 on: 29.12.19 - klo:21:41 »
Kalenteri vuoden viimeinen virallinen kisakierros kovassa tuulessa..
Avaus väylä17 mando portista liitelee täydellisesti väylää pitkin tuulen kuljettaessa lopussa hieman oikealle ja kops.. pyörintä korilta pois päin ja puiden seasta yli 10m lirvautus ohi ja paluu 5m sisään on par.
Sitten melkoisessa puhurissa pidennetylle par4 18 väylälle. Tuulen mukaan taistoon ja 50m hysse fore normaali avaus paikalle korkealta tuulen kuljettamana on täydellinen, kakkos heitto kutkuttava ylikippaus oikealle pienelle aukealle.. loistava piikki hysse kolmeen metriin ja alapanta putti..Tana ja nosto bogey +1.
Väylä1 avaus shrykellä rysty vauhdilla painaa vasenta kaistaa puiden keskellä ja jättää 25m suoraan korille.. koitan hyppyputata mutta ohi menee ja paluu 6m komiasti sisään on par.
Väylä2 fore lähtee vastatuuleen kuin tykin suusta mutta matalana ja ei ehdi aloittaa Fade koria kohti vaan kuolee Hz alueelle. Rysty neppi 25m tolpan juureen ja nosto bogey, ensimmäiseen ratamestarin miinaan uitu.
Väylä 3 vähän lipsahtaa myyrän tappajaksi mutta selviän lopulta par kortissa.
Väylä4 pääsen yrittämään vasemmalta 7m mutta alapanta ja nosto par. +2 mennään ja skippi yrittää hypätä koriin vitos väylällä mutta koskettelee vaan ketjulenkkiä ja jää nostolle korin toiselle puolelle..olihan lähellä ja pörö +1.
Väylä6 sählään bokkelin mörristä puttaamalla polvelta vastatuuli Putin 6m alapantaan.. +2
Kasi väylällä kiekko yrittää taas koriin ja menee hiuksen hienosti takaa ohi pompaten 7m putille ja yläpanta.
Ysillä sählään ja bokkeli korttiin.+3
Kympillä shryke rystyllä vauhdilla takatuuleen on kermainen ja 20m päästä yritän eaglea korotettiin koriin ,no ei mene mutta tuulessa leijaillut ja 6m päähän korista laskeutunut muovin palanen saadaan painettua mukiin ja pörö +2.
11-12 vain hieman jää vajaaksi avaukset ja putit kumisevat kaukaa kympin takaa metalleihin mutta eivät mene.. kädet alkaa jäätyä kun tsekkailen odotellessa puhelinta ja unohtuu käsien lämmittäminen.
13 avaus grippariksi ja jää tuulen kannattelemaksi ja kulkeutuu oikealle ja jää HZ , 15m päästä kuitenkin alapantaa ja nosto bogey +3.
Sormet kohmeessa koitan forella painaa limppua mukille mutta järkyttävä ylikippaus gripparilla osuu 25m heittopaikan eteen ja muuttuu rolleriksi joka kipittää 60m ja jää 7m putille vasemmalle korista, putti jää pannalle notkumaan ja kori imaisee sen sisälle ja päivän onnenkantamoinen on pörö ja +2.
Sitten IB saari väylään, grippari rystyllä keskipuuhun,kolmos heitto fore neppi vasemmalta puolelta kuolleen 20m päähän ja HZ ollaan edelleen.. painan väkisin 15m Putin sisään ja vitosella selvitään +4.
Enää väylä 16 alamäki ja sitten se on ohi, jep jep.. kädet edelleen ihan kohmeessa ja koitan vauhdilla rysty avausta ja järkyttävä grippari ja kiekko pamahtaa valotolppaan oikealla ja etenee ehkä 5m.. jatko rysty hysse floppi alivakaalla varmasti keskeltä väylää kaataen turvaan oikealle ja siellä pamahtaa Suomi männyssä ja kiekko leijailee vasemmalle HZ rajan yli.. nelosheitto on 45m putteri rysty ja sormiin jää osuen 10m edessä olevaa puuhun ja palaa takaisin HZ Kutonen sitten vihdoin 10m putille jonka painan ohi, paluu8m taas ohi ja lopulta 7m paluuputti sisään ja korttiin kirjoitetaan suurin luku keneltäkään tänä vkl eli yhdeksän. Höh hoijaa kierroksen päättyessä tulokseen +9 joista siis 7plussaa kahdelle viimeiselle väylälle.
Tuuli tekee tepposet monelle ja rating luku itselle on täysin omaa nykytasoa, eli 857.
Mutta 123pdga alainen kisa ja ei osaa käsiä pitää lämpimänä.. pipon alla on melko lämmin.
MA40 sudari alkaa väylältä17 ja voittaja selviää väylällä18.
Vähän lisäkilpailua ja palkintojen jaot ,hyvää uutta vuotta ja vuosi on kisojen merkeissä ohi. Loppiaisena sitten Sibbe yhden kierroksen kisaan, joten viikko ofseasonia ja siinäkin Meilahti millenium.. onhan näitä...

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1654 on: 30.12.19 - klo:10:52 »
Tilastoja tutkiessa huomasin että kokemusta PDGA kilpailuista on kertynyt 124 kilpailun verran, lämmitti kun pappa Penttalalla onkin vain 122 kilpailua..
Sen tiedän varmasti että kilpailussa tehtyjä heittoja on ainakin enemmän.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1655 on: 30.12.19 - klo:16:02 »
Kun loput tilastot kävi läpi niin TD hommia tehtiin 12 PDGA alaisen kilpailun verran ja 7 eri seuralle/toimijalle apu TD hommia 5kpl vielä kahdelle ylimääräiselle taholle. Omissa TD toimituissa kisoissa kävi 720 kilpailijaa pelaamassa.
Viikkokisoja/parikisoja vedin 6kpl ja järjestin muutamat pikku kisailut toverien kesken.
Yhden lajiesittelyn harjoitus päivän vedin firman kesäpäivillä.
Itse osallistuin kilpailijana 29 PDGA alaiseen kilpailuun, 2 isompaa epävirallista NDGE ja Isoparta, 48kpl viikkokisa ,parikilpailu tai epävirallinen kilpailu.
 eli yhteensä vuoteen tuli 79kpl jonkun sortin kilpailun tynkää.. mainittakoon että kun kokonaiskierrosmäärä oli 191 niin kovin montaa höntsä rundia ei tullut vedettyä.
Voisi sanoa että tuli annettua lajille melko paljon vuotena,jonka oli tarkoitus olla treenivuosi itseä varten. No parempi tehdä asioita joita osaa ja joista nauttii.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1656 on: 01.01.20 - klo:09:13 »
Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä ja ajatuksia herätellään tulevaa kohden.
Kilpailu järjestely rintamalla Meilahdessa ajateltiin pitää PDGA alaiset kisat tammi,Helmi ja maaliskuussa. Huhtikuussa olisi Piazza ja Lady Open järjestelyt Skogbyssä. Toukokuun alkuun olisi perinteinen Veikkola Marathon.
Kaikenlaista kyselyä tullut jo TD ja kisahommeleista ,joten koirista taitaa taas tulla.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1657 on: 01.01.20 - klo:09:53 »
Näköjään vuosi vaihtuu kiireisessä merkeissä kun tänään kello 12 Nurmijärvellä lähdetään parikisoja pelaamaan.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1658 on: 01.01.20 - klo:21:55 »
Pienet lämmittelyt ja tuijottelu omaan tekemiseen ennen parikisoja ja foren tekniikkavirhekin löytyi vihdoin. Vasen jalka hakee liikaa vasemmalle ja siitä se kroppa kiertyy ihan väärin nostaen olkapään ylös. Korjattu. Putissa ollut hapuilu vika paikallistettu ja työstämään. Rysty vauhdissa rento askelmus ja kiekko horisonttiin kevyellä nopealla vedolla.. työnalla.
Vähän meni peli hapuillessa tekniikan kanssa mutta ei se parikisoissa bestillä mitään haittaa..
Ongelmista ajattelin harjoitus metodiksi tehdä avaus ja putti koriin ja sitten takaisin päin toiseen koriin.
100m pääsee punametsän koululla vetelemään rennosti joten nopeimpia drivereita varten pitää hakea pidempi kenttä. Mutta noilla edes takaisin kolmisen km eli 30avaus ja puttia ja kotia. Testataan.. jaa miksi. Koska kentälle ilman tarkoitusta heittely ei ole tuottanut kuin kipeytyviä jäseniä ja päätön puttailu korilla vaan päätöntä turhautumista. Heittämällä edes takaisin kahden korin väliä bägi selässä simuloi muuttuvia putti paikkoja ja bägin kantoa,kiekon putsaamista, tuulen muutosta ja normaalia peli rytmiä.
Saisi tuntumaa helpommin kiekkoihin kun samalla kiekolla tekee liikkeitä useampaan kertaan.. nyt ongelmat nimeen omaan ihan yksilön käyttämisen vähyydessä.
« Last Edit: 02.01.20 - klo:16:01 by mykey »

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1659 on: 02.01.20 - klo:21:29 »
No siltamäkeen holarijahtiin viikkokisoihin.
puuhastelu luokassa 801-880 metrix rating.
Lämmittelyt olivat lupaavaa tekemistä Marshallin viuhuessa upeasti avauksessa ja putatessa.
Sitten alkoi kisakierros väylältä3 ja fore osuu puuhun ja 25m antsa putti on ihan sysipaska, 7m vastatuuli putti surkea ja boggeli korttiin. +1.
Sitten tuupattiin metalli osuma putteja ja ei osattu Hazard saareen +2.. metallia ja yht äkkiä 8 väylälle upea fore takimmaisen kulmaan.. mallattiin jo puiden välistä 25m foreneppiä eaglea korttiin ja par tulokseen... Jep jep.
9 upea avaus keskelle mandoja forella ja hyvä lähäri kolmeen metriin,mutta ei kiinnosta ja putti ketjuista pihalle ja boggeli +3.
10 fore kolmoseen ja pörö.
+2
11 avaus 25m pitkäksi ja par.
12 avaus tieltä skipit 15m pitkäksi jep jep.
13 yritettiin jo ihan liikaa ja lopulta boggelia korttiin ja +3.
14-15 matkaa koriin jäi hyvillä avauksilla se alle metri joten +1.
16 par
17 jäi korin tasalle 9m vastatuuli putille ja sisään pörö +0
Tuloksissa toisena kaksi perässä.. väylä18 ihan ripuliksi ja boggeli poistaa menestys haaveet..+1
Ykköselle par ja kakkoselle koitetaan holari vetäisyä ja kiekko forella isossa kaaressa oikealle futiskentälle, jep jep ja lopulta tupla korttiin ja +3 lopputulos.. höh hoijaa kun taas homma toimi.. no selkä meni jumppeliin loppua kohden, jotain tarvitsee keksiä sen pitämiseen liikkeessä näin viileällä kun jaksaa keskittyä sen 12-13 väylää.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1660 on: 03.01.20 - klo:19:13 »
Lauantaina olisi sitten Meilahti millenium ja kerrankin kiva lähtee aidosti vaan vippailemaan. Hyvässä hengessä auringon paistatellessa päivää.. +1-2 astetta lämmintä ja tuulenvirettä 6-7m/s.
Ei TD hommeleita, ei tulostavoitteita, ei rating ahdistusta,ihan vaan pitämään hauskaa..
Porukkaa vaatimattomat reilu 100 pelaajaa.. huomaa ettei ole lunta. Maanantain one round kisakin Sibbessä kerää porukkaa kivasti kasaan.. hyvä pössis jo tästä vuodesta vaikka onkin vasta ihan aluillaan.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1661 on: 04.01.20 - klo:17:53 »
Meilahti millenium 04.01.2020 oli melko mukavassa auringon paisteessa kevyessä tuulessa lumettomilla kallioilla aika miellyttävä pyrähdys.
Tosin kallioilla oli pieni kuura joka oli jäätynyt ja melko paljon sitten vaikutti osalla heittopaikoilla liukkaaseen alustaan.. no enemmän omaan tekemiseen vaikutti lapaluiden alle jääneet omenat. Tai ainakin siltä tuntui että nikamat lapaluiden kohdalla ei liikkuneet mihinkään. Puttaaminen oli vaikeahkoa, tosin ehkä enemmän siitä syystä että aina tuntui olevan jokin puska tai puu nenän edessä.
Silti ihan kelpo tekemistä ja 20+20 väylää taittui tulokseen 122 eli +2.
Hyvä mieli jäi ja se on paljon aikaan saatu se.
Maanantaina mörkö ja mä kohdataan taas, eli luvassa Sibbe one round ja 2020 ensimmäinen PDGA kierros.. väylä22 eli mörkö on se kapea tunneli jonka perällä kummun päällä olevaa koria on kierretty aika surullisella menestyksellä.
Muutenhan Sibbe omaan peliin sopii ja talvi layout on melko helppo, joten sitä kohti sitten.
« Last Edit: 04.01.20 - klo:23:31 by mykey »

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1662 on: 05.01.20 - klo:17:03 »
Säät suosii näköjään Etelä-Suomea lumen loistaessa poissa olollaan.
No huomenna Sibbe one round PDGA kisakierros 23 väylää ilmeisesti sitä helpompaa talvi layouttia, joten tulosta luulisi tulevan vaan jos ei puttia saata perille niin koriin pääsy jää vaan kilistelyksi. Saapi nähdä.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1663 on: 06.01.20 - klo:15:47 »
Lumi sitten löysi tiensä Eteläiseenkin Suomeen ja kohti Sibbeä..
Pienet lämmittelyt ja rykäisin sitten kakkos väylällä lämmittelyssä forella napsun liian kovaa ja hauiksen etujänne aloitti sitten samantien turpoamisen..
Sitten 23 väylää selviytymistaistoa loskassa, kyllä on synkkää miettiä minkä heiton pystyy heittämään fyysisesti, eikä mitä haluaisi nyt heittää..
Käsi ei noussut putissa kun suoraksi ei saanut sitä laitettua.. puttiringissä sitä sitten kynnettiin oikein kunnolla. Ei oikein maistunut mukavalta tämä kauden aloitus.. kaikesta huolimatta selvittiin MÖRKÖ väylältä par tuloksella, joka oli iloinen yllätys harmaan keskellä. Avaus peli ei nyt ihan kuraa ollut, mutta kun lyhyitä putteja ei pystynyt hallitsemaan oikein ollenkaan niin tulos oli sen mukainen, aika selväksi myös kävi ettei rysty puolelta pystynyt heittämään ilman vauhtia ja kun forellakaan ei voinut kuin vedellä hyssejä niin aika aseeton oli olo. Neljästi jouduin vetämään loskassa fore rollerilla eteenpäin kun se oli ainoa asia millä pystyi heittämään. Pari kunnon puttia saatiin kuitenkin sisään kun voimalla kaukaa laittoi niin käsi ei vaivannut. 15 ja 20m painuivat pönttöön ja lämmittivät tuuppailijan mieltä.
Tulos +16 antoi vuoden ensimmäiselle "selviytymiselle" 847 alustavat ,joten en itke. Mutta olisi voinut jäädä myös autoon odottelemaan kierroksen pelaamista.
« Last Edit: 06.01.20 - klo:19:14 by mykey »

Offline Rockatansky

  • Seniori
  • ****
  • Posts: 419
    • View Profile
  • Oikea nimi: Henry Liukkonen
  • Seura: LDG
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1664 on: 07.01.20 - klo:12:10 »
Lumi sitten löysi tiensä Eteläiseenkin Suomeen ja kohti Sibbeä..
Pienet lämmittelyt ja rykäisin sitten kakkos väylällä lämmittelyssä forella napsun liian kovaa ja hauiksen etujänne aloitti sitten samantien turpoamisen..
Sitten 23 väylää selviytymistaistoa loskassa, kyllä on synkkää miettiä minkä heiton pystyy heittämään fyysisesti, eikä mitä haluaisi nyt heittää..
Käsi ei noussut putissa kun suoraksi ei saanut sitä laitettua.. puttiringissä sitä sitten kynnettiin oikein kunnolla. Ei oikein maistunut mukavalta tämä kauden aloitus.. kaikesta huolimatta selvittiin MÖRKÖ väylältä par tuloksella, joka oli iloinen yllätys harmaan keskellä. Avaus peli ei nyt ihan kuraa ollut, mutta kun lyhyitä putteja ei pystynyt hallitsemaan oikein ollenkaan niin tulos oli sen mukainen, aika selväksi myös kävi ettei rysty puolelta pystynyt heittämään ilman vauhtia ja kun forellakaan ei voinut kuin vedellä hyssejä niin aika aseeton oli olo. Neljästi jouduin vetämään loskassa fore rollerilla eteenpäin kun se oli ainoa asia millä pystyi heittämään. Pari kunnon puttia saatiin kuitenkin sisään kun voimalla kaukaa laittoi niin käsi ei vaivannut. 15 ja 20m painuivat pönttöön ja lämmittivät tuuppailijan mieltä.
Tulos +16 antoi vuoden ensimmäiselle "selviytymiselle" 847 alustavat ,joten en itke. Mutta olisi voinut jäädä myös autoon odottelemaan kierroksen pelaamista.

Kuulostaa ihan siltä että DNF olisi ollut oikea vaihtoehto. Olen tosin hiukan jäävi tähän neuvoon kun itsekin linkutin huonolla polvella viime kauden vikan kisan viimeiset 10 väylää enkä tajunnut lopettaa. Suomalaiset on niin hiton itsepäistä kansaa. Sisua kyllä löytyy mutta järkeä ei :/