Frisbeegolf-forum.fi

Kirjoittaja Aihe: Saturin Miikan mutinat  (Luettu 192805 kertaa)

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 626
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1305 : 08.12.18 - klo:08:05 »
Tyttäreni aloitti potkunyrkkeilyn viime syksynä treenaten kaksi kertaa viikossa 1.5h ja nyt jatkokurssialla kolmesti 1.5h viikossa.. eli pyöreästi noin 20h kk ja 250h vuodessa menee treenatessa.. ihan vaan harrastus jossa kilpaileminen ei ole pääasia. Saa miettimään treenaamisen tapoja omaan tekemiseen kun mieltää itse viikkokisoissa käymisen harjoittelemiseksi. Mikä nyt ei todellakaan kuitenkaan aja samaa asiaa.. ohjattua ruuvipenkkiä ei vaan tahdo löytyä? Maksajiakin varmaan olisi ihan oikealle hikijumpalle jossa kopitellaan ja puttailemalla treenataan porukalla.. jotain täytyy kyllä saada tehtyä kun fysiikka on ihan perseestä ja sitä myöten tekemisen taso korvien väliä hirttävää..

Poissa JanneRäsänen

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 573
  • Profiili
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1306 : 08.12.18 - klo:16:27 »
Tuollaista on pelata vammojen kanssa. Siksi minua ei tiheästi näe pelinumero päällä. Toki lisää epäluotettavuutta peliin tuo lisää hidas lämpiäminen ja nopea jäähtyminen, minkä epäilen, vaikken varmasti tiedä, johtuvan myös kolhuista. Syystä viis kun tulos on sama ja ei ole kikkaa korjaukseen. Eikä tässä vielä kaikki. Koskaan ei tiedä, milloin on hyvä päivä, joskus tietää herätessä, ettei nyt ainakaan. Paitsi la ja su out aina turhan usein ma joskus ti myös. Ei ennen noin pitkä palautumistarve ole ollut pakollisista rääkeistä, mitkä ohittaa fribaamisen prioroteetissa.

Ilmoittaudu sitten kisaan, kun aiemmin viikosta vähän päälle lepoon usein tarjosi yhden hyvän kiessin, nyt edes yli kuukauden heittotauko ei riitä kuin tatsin poistoon. Olisi kai 8x tänä vuonna pelanneena tatsin saanut pois muutenkin.

Epäilen saaneeni aikaan normimeikussa tänä vuonna samoille ratingeille menneen kierroksen kuin sinulla ja mulla on hieman enemmän kierroksia siellä :-( Ikä ei tule yksin. 110 m pompuilla pisin heitto, polvi ei kestä hölkkää kivutta kuin alle puoli kilsaa. Menee kauaksi ensi vuoteen odotettu parantuminen, voi jäädä kuvaukset vähiin. Jollei kävellen tehdyt sitten onnistu.
« Viimeksi muokattu: 08.12.18 - klo:16:29 kirjoittanut JanneRäsänen »

Poissa booga

 • Täysjäsen
 • ***
 • Viestejä: 232
  • Profiili
 • Seura: TT
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1307 : 08.12.18 - klo:20:37 »
Miikka. kiitosket hyvästä kisasta. Voi sano ,että parhaat C -tier kisat mitä suomessa on järkätty. Kunnon palkino pöytä,aikataulu piutäs ja oli mietitty periaatessa kaikki.  Rada oli paskaa, mutta se oli kaikille sama ja kaikki muu toimi hienosti. Porukka oli palkinto jakossa paikalla. Olis voinut lopussa vielä otta yhteiskuva. Siitä on hyvä mennä etenpäin.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 626
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1308 : 08.12.18 - klo:23:37 »
Huomenna meikkuun apinaa selästä repimään..
Luvassa 8-10m tuulta ja sadetta parin asteen lämmössä..
Koska rysty on ihan sutta drivereilla niin jätän kaikki muut paitsi felonin kotiin, koska sillä pelataan vaan forea. Kaikki väylä driverit jää myös kotiin ja midareista matkaan justice,Cayman, bioverdict ja gstar roc3. Puttereita Pro big koska tuntuu kädessä loistavalta ja pehmeä Marshall, kannel ja kuhmuralle mennyt jokeri.. ehkä joku muu vielä ja sateenvarjo.
Jos vaikka ajatuksella koittaisi pelata..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 626
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1309 : 09.12.18 - klo:14:59 »
Loistavaa kovan tuulen treeniä ja hieman kosteaa keliä ,kun Meilahden viikkokisa starttasi omalta kohdalta väylältä yksi 10 aikoihin sunnuntai aamuna 09.12.2018
Hieno smootti avaus compassilla kummun yli korin tasalle ja 7m putti keskelle pönttöä probig putteri -1..hupsista.
Harkkaväylä avaus felon fore hieman liian flättinä ja kiekko voittaa vastatuulen painuen oikealle mörriin.. 10m korille ja ei mitään.. hissi korille ja par korttiin.
Väylältä kempas hakattu jokeri korille 4m vasemmalle ja pörö korttiin -2.
Sairaala väylällä tuulee ja heitän justice foren liian kovaa suoraan alamäkeen ja osuu koivuihin ja kuolee siihen.. 12m putti oksien yli on ihan ok laskeutuen korin juureen ja -2 neljän väylän jälkeen kurkkimaan tuloksia ja hups..johdossa ollaan.
Normi kakkonen pelataan pitkänä Meilahti Open takapaikalta ja osumalla mando puuhun ja kiepsahtaa portin etupuolelle.. huh. Rystystä tulee myyrän tappaja ja fore neppi vasemman kautta painelee kauas oikealle 7m koriin ja pyyhin pölyt marshalin päältä ja ohi..nosto 2m sisään ja tupla ja parissa ollaan takaisin.
Normi kolmonen menee sitten marshalilla reilusti pitkäksi taiakävelytielle ja kiepsahtaa keskelle tietä vasemmalle josta on todella vaikea nakata korille.. aave antsa hissi hieman ja ohi ja pysähtyy kakkoseen ja par. Olihan upea lähäri.
Normi Nelonen jää liian matalaksi ja fore neppi ottaa tuuleen ja painuu vasemmalle päättäen rollata alas koko kalliolta.höh.. paluu yli ja paluu putti reilu 6m takatuulessa sisään tuuman nännivaralla.. huh huh ja bogey +1.
Normi vitonen kannel hysse on täydellinen tuulenluku ja pysähtyminen 6m putille korin vasemmalta puolelta ja sininen Pro big koriin ja pörö +0.
Normi Kutonen kovaa vastaiseen heitetty stiletto ei tuulta kainostele ja ampuu vasemmalle pysähtyen puihin. Vaikea paikka ja 15m antsa hissi vastaiseen puskasta laskeutuu kuvan kauniisti sateen ropistessa kahteen metriin ja par.
Triplamandosta läpi osumalla vasempaan puuhun ihan järjettömässä vastaisessa ja puskasta ei saa heitettyä korille ja tuulen matkaan lähtee ja nyt on pakko laittaa alle ja tyytyä bogey kädessä jatkamaan matkaa.
8 väylä pelataan normi paikan takaa alhaalta kunnon myrskytuulessa ja kallio osuma ja kiekko kimpoaa seiskan korille.. fore liian suoraan ja korin oikealle puolelle puskan väärälle puolelle ja oksista läpi nostolle ja toinen bogey..+2.
9 avaus ja compassilla krippaa ihan katastrofaalisesti ja etenee 10m kalliolle.. marshalilla pitkäksi ja alas josta ohi ja ohi joten tupla tästä ..höh ja +4.
Normi10 avaus felon fore korin viereiseen puskaan jää skippi ja 3m putilla pörö +3.
Normi11 aivan liian laiska fore avaus justice kädessä ja hölmöä yritystä marshalilla puttien viuhuessa korin ympärillä..kiintiö 2-4 ja +4.
12-13 par korttiin ja 14 takapaikalta alas 10m kauempaa on päivän väylä.. no bogey sieltä tulee ei sen kummenpaa ja +5.
15 takapaikalta marshalilla suoraan ja 20m päästä korista fore neppi alle ja par.
16 pelataan kävelytieltä todella kaukaa joten normi felon fore on tähän hyvä idea ja 5m putti sisään ja pörö vahvistaa ajatuksen ja +4.
Puukuja väylä avaus liian matalana ekaan kumpuun rännissä ja putteri jatko napsahtaa oksan kautta vasemmalle mörriin. Matkaa korille 35m ja polvelta fore kurkistus puiden seasta korkeana kohti kotia osuu oikealla männyn oksaan ja ui suoraan pönttöön . Riemu taikaa..
Vastapallo on tänään väli ob dz ja kori suoraan pitkällä oikealla. Avaus napsahtaa puuhun ja jatko pitkäksi alas korin taakse, hissiä ylämäkeen koitan uittaa mutta ei mene ja nosto bogey +5.
Sitten viimeinen eli ns paskaväylä.. 50m neppi jyrkästi oikealle mandolla.. fore napsahtaa vasemmalla puuhun ja jättää mörristä 15m nepin korille joka kuolee pieneen kuuseen ja 4m kurkotus sivuketjuista pihalle ja bogey nosto +6.. no sija 10/23 ei ole huono ja peli ilo oli ihan ok tasolla säästä riippumatta. Paikat juilii jumiin ja aika kipitellä kotia kohti osan sankareista jäädessä vielä parikisaa heittelemään. Putterit ja midarit sopii jäykälle selälle ,joten niitä sitten jatkossa enemmäm.. hipmhei ja katse kohti Skogby end of 2018 PDGA kisaa 29-30.12.2018