Frisbeegolf-keskustelu > Frisbeegolf

Disc Golf Game

<< < (2/33) > >>

Tapanote:
En ehtinyt peliä vilkaista millään lailla, mutta nimimerkki swos=Sensible World of Soccer antaa enteillä että priimaa tulee =D

Tamohorski:
Kiinnostaa... toivottavasti saahaan se pc:llekin niin joutuupi heti hankkimaan,

Mikavain:
Myönnetään, ensin asenne oli Pläääh, mitäköhän kuraa taas. Mutta mutta. Sieltähän paljastui oikea helmi, kun tarkemmin tutustui. Hyvää työtä ja eipä voi, kuin jäädä kieli suupielestä roikkuen odottamaan julkaisua.

Jaskala:
Lupaavan näköstä.

Alkuun toi "Nintendo-grafiikka" sai ajattelemaan, että kyseessä ois joku lapsille suunnattu arcade mutta kyllähän tuo ihan kelpo tekeleeltä vaikuttaa.

Tosiaan kilpailijoista ehkä parhaan referenssin tarjoaa Disc Golf Unchained, jossa on kiekon lennon mallinnus tehty ihan jees. Mukavana lisänä siinä myös kiekkojen kuluminen vaikuttaa niiden lentoon. Lisäksi siinä onnistuu niin foret kuin bäkkäritkin. Eli tuota pelanneena tietysti olettaa uuden pelin tarjoavan vähintään samat ja sitten jotain parempaa.

No mitä tuo "jotain parempaa" sitten olisi? Ainakin väylät vaikuttavat fiksummilta ja oikeiden ratojen mallintaminen sitten jo unelmien täyttymiseltä. Toinen selvästi parempi asia videon perusteella näyttäisi olevan korien mallinnus. Molemmissa peleissä korista tulee kyllä sylkyjä, mutta tässä ne vaikuttavat selvästi realistisemmilta.

Bonarina sitten ois kiva jos ois upseja sekä rollereita ja tuuli vaikuttaisi pituuden ja suunnan lisäksi kiekon vakauteen niin kuin oikeassakin elämässä.

Mutta ei siinä, erittäin hyvältä näyttää ja toivottavasti jaksat viedä projektin kunnialla maaliin.  ;)

Flick Maniac:
Ainiin sitä piti kysyä vielä että onko väylällä maksimi koko ts. tuleeko näkymätön seinä vastaan jos lähtee tykittään tangentin suuntaan, vai mitä tapahtuu. (en odota Grand Theft Auto tyylistä maailmaa tulevan vastaan siellä vaikka olishan se siistiä lähtee lähimmän kaupungin keskustaan draivaileen)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta