Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Fribakisat / Vs: NBDG Fuengirola Open 2018
« Uusin viesti kirjoittanut kakkonenonykkönen tänään kello 01:55 »
Melko hieno tarjous... Teetkö huoneenvälitysbisnestäkin :)

Näyttää normaalisti olevan noi 2hengen huoneet 50-55e/yö
Tietenki oot varmaan varannu tuolta ajalta ne kaikki, kun niitä ei sille ajalle enää näytä olevan vapaana.

Noh silti vielä saisi alle 90e/yö 5-6 hengen, kahden makuuhuoneen huoneistoja suoraan hotellin sivujen kautta. Nämä jo 4 hengellä tulisi paljon halvemmaksi, eikä tarvi sohvilla nukkua..

JA vielä tää käsittelymaksu...
2
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 22.07.18 - klo:23:12 »
Havahdun 10 väylän avausta miettiessä että nautitaan kuvan kauniista radasta ja sen kunniaksi forea uudella dessulla alamäkeen oikein kunnolla. Hienosti lentää ja painelee korkeana vasemmalta oikealle painuen kauas oikealle pusikkoon, olihan upea lentorata. Tosin jäi sisään puskaan josta ei päässyt mitenkään järjellä ulos ja korille.. Oksat paukkuen mellakka fore läpi puskasta ja 25m putti Lähäri vitoseen ja bogey korttiin +4.
11 sheriff fore lähtee kuin tykin suusta mutta antsa puuttuu ja pamahtaa veden toisella puolen samaan puuhun kuin eilen, onneksi. olisi ehkä painunut ulos koko saarelta pumppulahteen 105m pituiselta matkalta korin taakse.. Lähäri rystyllä on kuin paska elokuva ja liitelee ainoan pienen istutus puskan taakse 6m putille..kolosta koitan mutta ponneton putti ei halua ja Marshall jää korin viereen mököttämään ja bogey tulokseen +5.
Väylä12 tuo 108m veden ylitys josta eilen tuli kahdella ob heitolla kutonen korttiin.. Odotellaan ja odottaessa kasvaa ego ja päätän vetää sheriffi foren vastarannalle.. Keskityn laittaamaan korkeutta ja antsa kulmaa flex foreen ja sinne lähtee kuin hauki rannasta painaen komeasti vastarannalle.. Rullaa kuitenkin pahaenteisesti takaisin OB kohti veden kulmaan oikealla. Lippumies odottelee ja hetkeksi maailmani pysähtyy..sitten nousee vihreä ja riemu on rajaton.
50cm ob rajasta kiekko katollaan odottelee rajan kulmassa..jatko paikaltaan forella pehmeästä rannasta painaa komeasti kohti koria kadoten kummun taakse..on pyörähtänyt pitkäksi ja 6m ylämäki putti odottaa..keskityn ja keskelle pönttöä..birdey korttiin ja hetkeksi euforian tunne valtaa kuin holarin tehneellä jannen painaessa myös ryhmässä Pirkon sisään ja ylpeitä ollaan onnistumisesta.
13 avaus forella on liian korkea ja oksiin jää 15m ennen koria..ob takana joten ei hullutella ja Lähäri ja putti koriin on par.. Kävely siirtymä on pitkä ka tupakkiakin tekee mieli.
Eilenkin oltiin +4 tilanteessa samassa kohdassa joka on pelikirjan mukainen odotus tuloksesta tässä kohtaa..
Siirtymä on raskas helteessä ja sama voimattomuuden tunne on 14 väylän avaus paikalla.. Suuaukolle, korille ja nosto par on tähän hyvä +4 kuten eilenkin. Väylä15 vastikkeen nuke rystyllä kaikki mitä kropasta lähtee flex heittoon ja menee kiekko magneetti koivulle..taas. Ei ehtinyt aloittaa edes takaisin flexaamista..höh.jokeri kohti ob rajaa on hyvä ja verdict midari fore neppi loistava alle
 3m putille.. Muut vetää par putit sisään ja saturi keskelle koria tolppaan ja pomps alapannan päälle ja hyppää ulos..voi perse ja bogey +5.
16.. Yritän nukella rysty antsaa mutta voimia ei ole ja kulma pettää kiekon lähtiessä hyssessä korkealle ja magneetti koivun eteen..olihan paska..kiukku fore sheriffillä on hyvä mutta eihän se korille feidaa ja jää 30m Lähäri..alle ja nosto bogey +6.
17 nyt kaikki peliin ja rysty antsaa voimalla.. Aikainen lähtö kädestä ja kiekko sinkoaa saman magneetti koivun oksiin ja läpi 20m puun ohi..onhan kumma puu.. Väsynyt mieli haluaa onnistumisia ja keksin että 90m korille kapenevaan ob kujaan convictilla on upea field ace.. Gripparihan sieltä tulee ja kiekko menee suoraan ob:lle 18 heittopaikan yli, onneksi siellä ei ole ketään muuten olisi päitä lyhentynyt. Alle ja nosto bogeyb+7..
18 kisan viimeinen väylä..suunnitelma oli vetää rystyllä kaukaa oikealta ampiaispesä ob pusikon taakse jotta jäisi suuaukolle forelle hyvä paikka... Välttelen gripparia ja lipsahtaa kädestä 50m jälkeen vasemmalle ob:lle..voihan reikä! Oksien alta ainoa vaihtoehto on polvelta fore rolleri ja hieno heitto rullaa suuaukon eteen ja pysähtyy siihen. Olipas upea heitto..dessua lämät forella suoraan ei vaan jaksa korille ja 10m putti on liikaa vaadittu ja homma päättyy tuplabogiin..+9.
Tuolla tuloksella saa 867 taikapistettä joten molemmat marginaalisesti semikunnossa omaan 865 ratinkiin..
Olihan kivaa kun pystyi heittämään vaikka tulos no, eihä se ollut kuin kolme heittoa suunnitelmista enemmän ja nekin käytännössä kahdelle viimeiselle väylälle molemmilla kierroksilla. Sen kunniaksi käytiin jäähdyttelemässä kierros skogbyn radalla. Väsynyt pelasi par tulokseen ja se riitti jamon kukistamiseen tällä kertaa..
Olihan viikonloppu mahtavissa maisemissa ja melkein onnistuttiin. Nyt pidetään särkylääke vapaata jotta nähdään tuliko takapakkia parantumiseen.. Skogby väylä12 fore meni pelkällä kädellä väsymyksen piikkiin ja hiukan pelästytti kipu reaktio.. 3vk ja skogny trilogy 10.08 ja eurotour sibbe 11-12.08 sieltä lisää tarinan aihetta..heittämisiin..
3
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 22.07.18 - klo:22:15 »
Aamulla vaimo vanhemman tyttären kanssa lentoasemalle, joten herätys 03:15..naukkailin sitten aamupalan ja kahvin juonnin lomassa tyyni kisan MPO kolmos kierroksen ja kelpo annoksen ibumax särkylääkettä..vahingossa enemmän kuin oli suunniteltu.
Lähtö 10:40 ja hyvissä ajoin paikalla jamon lähtiessä jo 09:30 matkaan.
Käsi tuntui jäätävän hyvältä ja leppoisaa lämpö treeniä käytiin ottamassa ennen kilpailun alkamista.
10:40 sitten mentiin pelikirjalla jos tuntuu hyvältä niin mennään kovalla meiningillä ja hyvältähän tuntui joten korille haetaan..
Avaus osuu kuitenkin aukean oikeassa laidassa olevaan koivun oksaan ja sinkoaa 90astetta vasemmalle metsän rajaa oksien alle, väännän loistavan antsan joka kuolee puuhun 10m ennen koria..höh. Vastatuuli putti leijailee korin katolle ja pomppaa vitoseen toiselle puolelle josta painan bogeyn sisään.
2. Sheriff fore täydellisesti upealla linjalla väylään jättäen 25m lähärin joka on uida sisään..ei ja par. Piippo kuskaa järvä dessun minulle jonka hankin huutokaupasta,onhan komea kapistus..
3.lepsu fore kaartaa liiaksi oikealle ja skippi heitto kuolee samaan juureen 20m korista..hyvä yritys mutta ei ja par korttiin.
4. Nuke käteen ja korille haetaan.. Kiekko menee korin taakse 3m, mutta hiukan mandon väärältä puolelta.. Midari hysse leveällä linjalla jättää 10m putin ja ketjuihin ja ulos..tuplabogey on karvas +3.
Kipua ei ole mutta hiukan kummallinen fiilis ja vitosella sheriff rysty jää vähän näppeihin ja osuu oikeassa laidassa puuhun pompaten keskelle väylää.. 35m Lähäri judgella ja kauhea grippari? Korin tasalle 10m oikealla kuusten juuressa ja maantasolta polvelta lirvaitus ketjuihin ja ei jää ja bogey +4.
6väylä Koitan convictilla rystyä ja taas jää näppeihin, sormet ei avaudu kunnolla mitähän v....ua..osuu oikeassa laidassa puuhun ja nyt on onnea osuman singotessa koria kohti vasemmalle 8m alamäki putille..painan keskelle pönttöä ja pörö +3.
7. Kävellessä mietin että hyvälle tuntuu ,mutta sormet ei avaudu, joten taidan puristaa rystyllä jostain syystä liikaa tai kipulääkkeet huijaa.. Avaan convict vastatuuleen ja heittoa tehdessä tunnen kun tuuli loppuu kuin seinään ja muistan vain ettei saa puristaa liikaa, jep ja lähtee suoraan leikkikentän OB kohti, menee kuitenkin yli ob alueen ja fore neppaan juurelle nostaen par korttiin. Päätän siirtyä foreen ja alkaa nauttimaan päivästä.
8. Avaus sillä uudella dessulla jonka piippo ojensi kakkosväylällä.. Mahtava heitto painaa alamäkeen luotisuoraan ja feidaa komeasti takaisin kohti koria 25m putille..hiuksen hienosti ohi ja nosto par.
9odotellaan saturin pojan ollessa honoreissa +3 lukemissa. Upea convict avaus suoraan jatkaa matkaa ison koivun ohi ja tasaiselle 15m pidemmälle kuin eilen..vau. Jokerilla hysse on uida koriin ja tippuu korin takana maihin ketjujen kohdalta..huh melkein eagle.. Nousee kuitenkin pystyyn ja kiepsahtaa kutosen putille.. Väshtänyt putti menee kokonaan ohi ja paluu sisään par..voi voi..väsymys tuntuu putissa ja melkein 30astetta on kovin paljon lämpöä.
4
Treenipäiväkirjat / Vs: KOHTI IKÄMIESLUOKKIA JA NIIDEN YLI
« Uusin viesti kirjoittanut gunners 22.07.18 - klo:18:43 »
Anteeksi että kirjoitan, mutta tuli pakottava tarve avautua.
Yli ystävällinen hieno mies Ville Kotamäki tarjosi torstaina kyytiä hänen ja Riinan mukana Raaseporiin Helmi viikkokisoihin. Ei kuulunut suunnitelmiini, mutta ei siitä voinut kieltytyäkään. Ja olihan se hienoa heitellä parin viikon tauon jälkeen. Ja millaisella radalla. Huh-huh!!!

Perjantaina pelattiin illalla Nurmijärven golfkeskuksessa kuukausikisaa hyvässä säässä ja loistavassa seurassa (kiitos Ville, Marco ja Juha). Ja onhan sekin rata hieno!

Lauantaina ja sunnuntaina sitten kierros Helmeä.
Ja vaikka pelasin totutun kehnosti niin helmi rata, upea sää ja fantastinen Seura jäävät ikuisesti mieleen.

Iso kiitos järjestäjille ja Karjaan kaupungin puutarhaosastolle upeasta radasta. Tamperelaisia lainatakseni kaikki oli helmistöö!!!

Ja Postikorttejakin luvattiin!
5
Radoilla tapahtuu / Vs: Pääkaupunkiseudun radat
« Uusin viesti kirjoittanut Tss 21.07.18 - klo:23:16 »
Varistonniityn 6. väylän tiin alla asustelee varsin äkäisiä ampiaisia. Kannattaa välttää tiin takaosan päällä kävelyä, jos ei halua tulla pistetyksi... nimimerkillä kokemuksen syvä rintaääni.

Muutenkin radalla näytti olevan yhdellä jos toisellakin väylällä maa-ampiaisten pesiä, joten kannattaa pitää silmät auki. Etenkin näillä helteillä ovat näköjään todella ärhäköitä.
6
Frisbeemarkkinat / Vs: M/V: Innova/Trilogy/MVP edullisesti + kuvat (Espoo)
« Uusin viesti kirjoittanut Larbis 21.07.18 - klo:22:40 »
Muutama kiekko jälleen myynnissä, edullisesti lähtee.
Ostan ton Craven pois, laitan viestiä
7
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 21.07.18 - klo:19:39 »
Raaseporin helmi ja ennakko tiedot MP40 rating mukainen sijoitus 34/45.
Ensimmäinen kierros +9 ja sija 34/45 ja alustava 866 eli 1 piste oman yli.
Melko hyvin mieheltä jota pelottaa kävellä avauspaikalle peläten että rykii liikaa ja rikkoo heittokäden kokonaan.
Niin kun epäilin.. Vamma saa minut keskittymään tekniseen oikealla tavalla heittämiseen ja kun sen muistaa menee loistavasti, kuten väylien 7 ja 9 pirkot ilmoitti olemassaolostaan. Fore kuitenkin pelottaa ja alitajunta tulee kipumuistin kanssa kuvaan mukaan.. Tänään oli mando missi ja 5 OB käyntiä.. Super onnistuminen suli viimeisten 4 väylän +5 par päälle tulokseen kun kaatosateen saapuessa loistavan foren jälkeen painoin 4m putin keskelle yläpantaa.. Siinä kohtaa katosi realismi ja saturi hyökkäsi.. Plussaa tuli ja melkein onnistuttiin. Vedon leveys ilman riuhtaisua kummastuttaa ja kolme OB menoa tulikin yllätyksenä kiekon mennessä liian pitkälle.. Lähäri peli oli uskomattoman hyvää..kiitos puolarmaarin treenien, tulee käytyä jatkossakin sillä mukavalta tuntuu laittaa alle 60m heitot 3m ympyrään korin juureen.. Huomenna toinen kierros ja korvien väli? Saa nähdä, kunpa saisi käden toimimaan. Olisi mukava onnistua oikeasti joskus..
8
Frisbeemarkkinat / Vs: M/V: Innova/Trilogy/MVP edullisesti + kuvat (Espoo)
« Uusin viesti kirjoittanut JaskaT 21.07.18 - klo:18:41 »
Muutama kiekko jälleen myynnissä, edullisesti lähtee.
9
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 21.07.18 - klo:06:05 »
Kerrankin sade ja viileämpi keli kuulostaa hyvältä.
Raaseporin helmi alkaa tänään 10:10 lähtöryhmässä ja luvassa kosteaa nurmikkoa, kuurosateita ja muuten loistava meininki.
Huonossa kelissä pelaaminen saa oman tekemisen hyväksi, kun keskittyä pitää kosteisiin kiekkoihin ja sään arvioimiseen.
Kun heittokäden toiminta on kaukana terveestä tulee haastavat olosuhteet kuin taivaanlahjana.. Jos vaikka osuisi hyvään taivaanrakoon säiden puolesta ja sitä kautta saisi muutaman heiton tasoistusta luokan loppupäässä pelaaviin. Ratingit muodostuu mielenkiintoisiksi kun odotus säästä on että aamusta on parempaa ja päivästä tulee haastavampaa MPO luokan pelatessa ukkoskuuro aikaan.
Suomessa ei paljon säiden takia kierroksia keskeytetä ja tuskin tänäänkään..pelataan vaan ja kuivatellaan lopuksi persvako kisakeskuksen vessassa..kovaa meininkiä luvassa ja hyvä pössis henkisellä puolella..lets go meininki!
10
Välinekeskustelu / Vs: Bägissä
« Uusin viesti kirjoittanut Villee 20.07.18 - klo:20:00 »
Soft Mercy
Hard Mercy
Eraser Wizard

Retro Compass
Opto Compass
Vip Anvil

Lucid Maverick
Biofuzion Getaway
Lucid Getaway
Lucid Felon

Biofuzion Trespass
Opto Trespass
Fuzion Trespass
Sivuja: [1] 2 3 ... 10