Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: ymmen tokat fribat
« Uusin viesti kirjoittanut JaskaT tänään kello 11:21 »
Selkeästi ja hyvin kirjoitettuja kierroskuvauksia, kiva lukea. Olitko tyytyväinen kokonaisuuteen ja sijoitukseen tokan kierroksen "romahduksesta" huolimatta? Eka ja kolmas kierros kuitenkin huikeilla rating-pisteillä ja taakse jäi liuta kovia tekijöitä.
2
Frisbeemarkkinat / Vs: M: Zone, Buzzz, Leopard3, TL, Tern -Kouvola
« Uusin viesti kirjoittanut Peregrinus tänään kello 09:21 »
Lisää kiekkoja
3
Fribakisat / Iltakilpailut Nurmijärven golfkeskuksessa
« Uusin viesti kirjoittanut gunners tänään kello 07:57 »
Uusi kilpailusarja!

18-väylän frisbeegolfin iltakilpailut Nurmijärvi Golfin C-radalla.
4 kilpailua, 4 mahdollisuutta!!

Kilpailupäivät:  pe 18.5.klo.18.30 henkilökohtainen kilpailu
                      pe 15.6. klo 18.30 Parikilpailu MPO ja Sekapari
                      pe 20.7 klo.18.30 henkilökohtainen kilpailu
                      pe 24.8 klo.18.30 parikilpailu MPO ja Sekapari
Pelaajakokoukset klubilla klo.18
Yhteislähtö

Henk.koht. kilpailujen luokat MPO, FPO ja MPM

Ei vaadi jäsenyyksiä, eikä lisenssejä!

Osallistumismaksut: 25/pelaaja/kilpailu
sisältää ratamaksun, kilpailumaksun +arvonnan
Max pelaajamäärä: 72/kilpailu
Ilmoittautuminen: Metrixin kautta viimeistään kisaviikon keskiviikkona
Palkinnot: Jokaisessa kilpailussa palkitaan 3 parasta/ sarja (kahisevaa). Lisäksi arvontapalkintoja!

Kaikista osallistumisista pelaajalta jää arpalipuke (max 4 kpl), ja niiden kesken arvotaan viimeisen osakilpailun jälkeen:

Viikon "pelimatka" Espanjaan Fuengirolaan.
Sisältää Lennot, majoitus, auton vuokra ja ratamaksut Mijasin radalle!!!

Kisat järjestää: Nurmijärvi golf ja KKp Bats

Tiedustelut:
Kilpailutekniset asiat Jari "väykkä" Väyrynen 0400-300909
Palkintoasiat : Esa Meriläinen 0400-885775

Ensimmäisen kilpailun TD Mika Laaksonen 044-5625447

Tervetuloa vihreille nummille viettämään kesäistä perjantai iltaa heittäen, ja saunoen! Myös ravintola auki!
4
Treenipäiväkirjat / Vs: ymmen tokat fribat
« Uusin viesti kirjoittanut ymme 23.04.18 - klo:22:27 »
Vika kierros lähti taas todella vilpoisissa merkeissä käyntiin. Alussa pelotti, että otinkohan varmasti tarpeeksi vaatetta mukaan. Etuysin ajan satoi lunta paikoittain aika tiheästikin, mutta loppua kohti alkoi lämpenemään selvästi ja kärki taisikin jo iltapäivällä pelata selvästi kesäisemmissä olosuhteissa. Itse pääsin pelaamaan täysin paineetonta peliä ja sain tämän ihan hyvin hyödynnettyäkin

1: Octanella vähän liian innokkaasti runtaten pitkälle oikealle metsän siimekseen. Forerako oli, mutta vähän liian ahdas. Olin osua hyvin, mutta oksasta pudotus väylälle. Tästä hyvä rento 50 m neppi sieltä oikean reunan rotkosta korille nostolle ja par. Vähän harmittaa, kun en tähän yhtään kolmosta ottanut kolmen kiessin aikana (0)
2: Fireballilla hyvä fore siihen korin eteen rinteeseen, hyvä putti sisään vajaasta kympistä (-1)
3: Fireballilla fore 5-6 m putille, tämä lipsahtaa alikseen (-1)
4: Fireballilla luulin vihdoin osuneeni oikeaan linjaan, mutta 8 m liian lyhyt ja outissa. Putti kuitenkin n. ysistä varmasti sisään ja viikonlopun kolmas ympyrä-par (-1)
5: Panicilla 7-8 pitkäksi, putti sisään (-2)
6: Kerrankin ei tarvitse tätä nakella vastikseen, joten Vectorilla suora feidillä vitoseen ja pörö sisään (-3)
7: Tässä sitten taas on vastis, joten pelikirja-Envy ei innosta. Resistorilla matala oikean reunan kautta, ei kuitenkaan kestä vastista vaan kippaa hieman ja putoaa oksista kuoppaan 10 m ennen aukiota. Neppi korille puskasta vitoseen ja hyvä par (-3)
8: Vastikseen en uskalla Octanella forettaa, joten Panic käteen ja varma hysse pariin kymppiin ja putti alle (-3)
9: Fireballilla hysse nostolle. Tämä väylä hienosti koko viikonlopun osalta yhteensä kuudella heitolla (-4)
10: Octanella ehkä hieman vettä peläten liian pitkälle oikealle, täältä haen skippiä Panicilla, mutta ottaa tuulesta vähän nostetta ja feidaa joku 10 m ennen koria rinteeseen. Tämä putti hieman ujona vastikseen ja pienoiseen ylämäkeen ama-side chainout (-4)
11: Tässä puhalsi vähän vielä kovempaa vastis, joten paiskon Energyllä foren niin kovaa kuin käsi kestää 8-10 m putille lyhyeksi. Vastisputti edellisestä korjaten hienosti mukiin (-5)
12: Pari huonoa bäkkäriä alla, joten sovella varman seiftin väylään, ei Panicilla kova fore 20-30 m putille sisäkaarteeseen. Tämä vain varmasti alle ja par (-5)
13: Energyllä taas hysse, vähän jännittää se kallio nyt, kun kävi niin huonosti viimeksi. Hyvin feidaa mukille, vitosen putti varmasti sisään (-6)
14: Fireballilla hysse nostolle (-7)
15: Octanella helppo avata, kun kiva myötis. Pitkälle pääseekin ja jatkot on helppo heittää Panicilla hyssessä hyppyputille ja tämä pariin metriin pörölle (-8)
16: Tässä en vieläkään onnistu, nyt osun linjaan mutta liian matalana ja jää pitkä putti, joka alaraudan päältä ulos (-8)
17: Vähän lussu Octanella, 20 m putti lähtee huonosti kädestä ja ihan minne sattuu, parin metrin nosto sisään (-8)
18: Tähän tuleekin about ainoa oho tällä kiessillä. Panicilla haen suoraa draivia feidillä väylään, mutta gripaa sen verran, että päätyy oikean metsiin. Sieltä fore Octanella alas montuun 50-60 m lähärille, joka vähän jännärinomaisesti vitoseen ja tämä putti vielä sisään ja kisojen toinen bogifree kierros on tosi asia. (-8)5
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 23.04.18 - klo:22:19 »
Vähän erilainen friba päivä Veikkolassa tänään 23.04.2018 kun oli muutenkin huono päivä ja kiukkuisena radalle menemisen pitäisi joskus toimia mieliala lääkkeenä.
Saavuttiin paikalle 18:15 aikoihin ja parkki alueella oli reipas parikymmentä autoa.. Ykkösen heittopaikalla alkoi pienimuotoinen masennuksen poikanen.. Mehutölkkihän se siinä koristi puun juurta kuin kutsuakseen roskaystäviään liimautumaan kylkeen. Koska kevät talkoot on tekemättä metsän juuri sulamisen takia on jumalattoman paljon oksia siellä täällä raskaslumisen talven jäljiltä.
 työmäärää ihmetellessä tuli vastaan jonkun lihapulla, kas vain. Matkaa jatkaessa vastaan tuli tuttu keväinen ilmiö ja
Kaljatölkkejä, karkkipapereita, taiteltuja oksia..
Oma peli meni kirjaimellisesti päin puita ja hakkasin echo dessun flipperiksi lukuisten puu osumien takia. Väylällä 16 löysin oman harjan riippumasta puusta ,joten jollain oli mennyt tunteisiin ja heittänyt harjan oikealle etuviistoon.. Meni vähän itsellänikin mutta harjan haettua harjasin heittopaikan puhtaaksi ja laitoin harjan takaisin paikalleen. Keskikoivikossa tuli mulattua oikein kunnolla jalan upotessa juuren tyvestä lätäkköön.
Paska maku jäi kierroksesta, mutta keskiviikkona puuhastelemaan tietyt jutut kuntoon radalla, kuten poistan ylimääräiset kisamandot, ns ylimääräisen 5A korin vien pois metsästä ja täytän jätekuorman pois vietäväksi kaikenlaisesta kertyneestä ja koitan vähän tarkistella miten puista merkintä maalia saa poistettua. 
6
Treenipäiväkirjat / Vs: ymmen tokat fribat
« Uusin viesti kirjoittanut ymme 23.04.18 - klo:17:16 »
Olipa aikamoinen viikonloppu Vierumäellä. Eka EuroProTour-stoppi koettu ja pääsi opettavaisella tavalla vertaamaan omia kykyjä Euroopan huippuja vastaan. Pelasin kaksi hyvää bogifree-kierrosta ja yhden heikomman, jolta varsinkin tulee riittämään käsiteltävää. Näistä kolmesta paras oli toki viimeinen -8, jolla sain kasattua itseni todella hyvin toisen kierroksen katastrofin jälkeen ja fiilis käytännössä jokaiseen heittoon oli todella hyvä ja putti oli tikissä. Eka ja toka kierros olivat pelillisesti lähes samanlaisia, mutta tokalla 1. väylän haaveri romutti itseluottamuksen usean väylän ajaksi. Käydään nopeasti läpi, ekalla kiessillä siel arska paistoi ja oli t-paitakeli: (ratakartta)

1: Octanella jonkan yli, ottaa vähän turhan isot skipit ja päätyy aivan outin viereen vasuriin hyville pelimestoille. Vähän kohmeinen fore 15 m lyhyeksi, putti ja par (0)
2: Fireball fore samalla tavalla lähes 10 lyhyeksi ja par (0)
3: Fireball fore kalibroitu, nostolle (-1)
4: Wrathilla bäkkäri 15 pitkäksi, par (-1)
5: Panicilla vähän liian matala, poraa eteenpäin hyvin mutta osuu rinteeseen ja valuu alas, pitkä putti ja par (-1)
6: Wrathilla vastikseen, irroitukseen tulee vahingossa antsaa ja liitelee 15 m oikealle pitkäksi, par (-1)
7: Envyllä nostolle (-2)
8: Pelikirjafore Octanella hyssenä väylään, neppi alle ja par (-2)
9: Fireball bäkkärillä alle vitoseen ja pörö (-3)
10: Octanella sellainen ehkä 120 m väylään putterirangelle. Envyllä liian kova lähäri 10 m pitkäksi, putti ohi ja paluu reilusta vitosesta sisään (-3)
11: Panicilla fore nostolle (-4)
12: Panicilla bäkkäri kovaan vastikseen, romahtaa cutrolleriksi ja rollaa takaisin tiille päin lähes mandolle (eka puu, ei ole merkitty kartalle) asti. Tästä joku 90 m piikkihysse Energyllä alamäkeen nostolle ja par (-4)
13: Energyllä vastikseen liian kovaa, 15 pitkänä kallion päällä lähes (outti)pallogriinillä. Neppi alle ja par (-4)
14: Fireball bäkkärillä vitoseen ja putti sisään (-5)
15: Octanella kovaa vastikseen ja antaa kiekon kääntää yli. Tästä Panicilla hysse väylään ja 70-80 m lähäri Envyllä taas pitkäksi ja outtiin. Hyvä OCP sisään outin reunalta ja par (-5)
16: Fore lipsahtaa hyssessä oikealle metsään, pitkä putti ei mene ja par (-5)
17: Octanella kovaa, muttei käsi riitä ja hyppyputilla nostopar (-5)
18: Panicilla suoraan eteenpäin ja feidi keskelle väylää. Pelikirjapar: Fireball fore bunkkerin eteen ja 50 m lähäri Envyllä kipolle (-5)

Pari todella hyvää seiviä, varsinkin 12 ja 15. Puttaamaan ei juuri päässyt, mutta peruspeli toimi ihan jees ja vältettiin outit

Tokalla kiessillä sitten ihan eri tarina; tuuli ja oli kylmä.
1: Octanella. Avauksessa takajalka luistaa, kiekko lähtee suoraan alas jonkkaan outtiin. Jatkot 20 m edempää lammen reunalta, nyt etujalka lipsahtaa huonolla liellä ja korkea hysse vasuriin outtiin mökin taakse. Tästä onnistun kuitenkin venyttämään hyvän forefleksin about kympin putille. Tämä strongsideltä alas alaraudan päälle ja rollit yli kymppiin. Tämä kuitenkin sisään. Periaatteessa peli ei saisi tai voisi mennä pilalle yhden huonon väylän takia, mutta tällä kertaa vahinko on suurempi kuin pelkkä tulos. Kaksi kertaa kun liukastut yhden väylän aikana ei jää juuri mitään luottoa jalkoihin. Tämän väylän isoin virhe olin kuitenkin se, etten tajunnut ottaa reteetä, vaan jatkoin outin reunaan todella liukkaalle nurmikolle. Tiiltä olisi luultavamminkin saanut paljon varmemmin pelattua väylään. Meinasi kuitenkin vielä lipsahtaa kasiksi ikävän rollin takia, mutta hyvällä putilla sai triplan pelastettua (+3)
2: Todella kankea fore Fireballilla pelkällä kädellä, ihan hyvää linjaa ja ottaa korin rinteestä ihan hyvän skipin ylös, mutta rollaa kuitenkin alas yli 15 m putille, ei mene ja par (+3)
3: Yritän vähän väkisinkin jo rentoutua, muttei tule mitään, aivan löysä hysse forella oikealle, 20 m neppi alle ja par (+3)
4: Samaa satua, nyt lähtee Wrathilla samanlainen väkinäinen veto, mutta nyt bäkkärillä. Ihan minne sattuu ja yli 10 m vasurissa. Par (+3)
5: Panicilla aivan liikaa oikealle, mutta tuuli nappaa onnekkaasti ja kannattelee vajaan 10 putille korin eteen. Tämä sisään, putti sentään tuntuu edelleen hyvältä (+2)
6: Sama tilanne kuin ekalla kiessillä, paitsi että nyt meinaan kompastua jalkoihini ja Wrath lähtee suoraan maata kohti. Tästä sellainen 70 m hysse Fireballilla yli 10 m lyhyeksi ja bogi (+3)
7: Envyllä vitoseen ja pörö sisään. Valonpilkahdus, eka heitto joka tuntuu hyvältä (+2)
8: Octanella fore myötäseen, lähtee flättinä, mutta tuuli onkin kääntynyt ja flippaa yli ja onnekkaasti osuu vikoihin puihin ennen väylää. Tästä metän etureunasta todella hyvä 80-90 m fore Fireballilla pariin metriin ja kelpo pelastus (+2)
9: Fireballilla hysse vitosen vajaaksi, täälläkin on kova tuuli kääntynyt aivan vastakkaiseksi alkupään väyliin nähden. Tarkka keskittyminen ja hyvä putti keskelle koria (+1)
10: Tässä tuuli on palautunut takaisin itämyötäiseksi, eli pääsee liidättämään. Octanella liian löysä ja on muutaman metrin lyhyenä jaksaa kokonaan lammen yli. Tästä on kuitenkin helpohko työ pelata Fireballilla skippi bäkkärillä korin rinteen alle, vähän rollaakin kauemmaksi koria, mutta hyvä kympin putti sisään ja par-save jälleen (+1)
11: Pelifiilis alkaa selvästi palautumaan vähän liiankin hyvin, kun pistän Panicilla liian kovan foren, joka ehtii napata vasurin puiden oksiin ja tippuu outtiin. Tästä ikävä bogi (+2)
12: Kovempi vastis kuin eilen, enkä tiedä yhtään mitä tekisi. Vakaalla Panicilla haen antsaa, mutta joka liian vähän kulmaa tai löysä, mutta palauttaa lähes heti ja feidaa vasuriin outtiin. Tämä on niin perse paikka katajoiden takana, ettei korille pääse millään ja joutuu tuplan ottamaan, ei se mitään (+2)
13: Seuraaviin kahteen kulminoituukin tämä kiessi sitten. Energyllä se 5-10 m lyhyempi avaus kuin ekalla kiessillä ja onnistuukin todella hyvin. Paitsi että osuu juuri siihen kallionpaskaan ja rollaa outtiin. Dropparilla sellainen 20-30 m hyppyputti korin alle, mutta nousee toki pystyyn ja rollaa kymppiin väylän vasempaan reunaan puun taakse. Vähän epäuskoinen fiilis ja putti ei mene. Taas tupla (+6)
14: Tuulee sen verran kovaa, että pistän Panicilla Fireballin sijaan samaa linjaa oikealta hyssen. Putoaa juuri ennen koria ja ottaa pehmeän, hiljaisen skipin korin viereen ja rollaa kaikessa rauhassa alas lähes outtiin. Par. Tässä vaiheessa alkaa olemaan sellainen fiilis että nallekarkit on kyllä nyt pöllitty ja myyty ulkomaille verovapaana (+6)
15: Octanella kovaa, vähän liiankin. Pitkälle oikealle, josta Panicilla kova fore. Tämä on kolmas tämän kierroksen aidosti huonoista heitoista (väylät 8 ja 12), hirveä gripari antsassa vasuriin, mutta onni käy ja palauttaa juuri ennen lammen pintaan osumista ja ottaa älyttömät skipit takaisin väylälle. Oli niin pitkä draivi, että helppo työ pistää Fireball forella nostolle ja pörö (+5)
16: Vielä olisi mahdollista hyvällä pelillä seivata pari pöröä. Löysästi kuitenkin lähtee fore taas ja oikealle. Putti puskasta alarautaan ja par (+5)
17: Octanella ihan hyvää linjaa vaikkakin vähän liian korkea 20 m lyhyeksi. Putti sinne päin ja par (+5)
18: Tästä ei bogi enää haittaa, joten lähden yrittämään pelastaa itseluottamusta mahdollisella pöröllä. Panicilla todella hyvin ja pitkälle väylään sinne puolen välin tienoilla, kun väylä alkaa valumaan alaspäin. Tästä on todella hyvä mesta forettaa korille, mutta valitsen liian alivakaan lätyn, joka flippaa palauttamatta vasemmalle. Outin vaaraa ei kuitenkaan ole ja tästä ylettää hyppyputilla korille. Par kuitenkin ja nollassa ollaan kokonaistuloksessa (+5)

Pudotusta sellaiset 50 sijaa. Fiilis oli kierroksen ajan kuitenkin hyvä, sillä suurin osa tästä tuloksesta tapahtui tavalla, jota en oikein vieläkään käsitä, että näin paljon skeidaa voi kasaantua yhdelle päivälle. Ei siinä, kohti seuraavaa. Jos tämä olisi roolipeli, tämä toinen kierros olisi ainakin miljoonan kokemuspisteen arvoinen.
7
Treenipäiväkirjat / Vs: Jussin treeniblogi
« Uusin viesti kirjoittanut jussi32 23.04.18 - klo:16:40 »
Kauden  kotiradan julkujärven avaus.. pro rata.

1.4
2.4
3.4   
4.5(par4)
5,5 (par4)
6.4
7,4 (par4)  Ekat kuusi bogia ja sitten par. Hyvä kolmas heitto hyssenä ei osunut  puihin.
8.4. Tää hieman epäonnistu meni liian oikealle metsään.
9.5(par4)
10.6(par4)  Loppu hieman epäonnistu meni metsikköön.
11.4
12.3. Saumat oli putata pirkkukin sisään, mutta ei uponnut.
13.5 (par4)
14.4.
15.3.  Ihan hyvä  ja pitkä avaus ja sopivaan kohtaan. Hellpo kakkos heittomäen päälle
16,4.
17.7(par5)
18,4  tulos +16 joka ihan hyvä kauden kotiradan avaukseksi.
.
8
Radoilla tapahtuu / Vs: Ylöjärven rata (Julkujärvi aka Kuulaakso)
« Uusin viesti kirjoittanut jussi32 23.04.18 - klo:16:27 »
Julku muuten jo aika hyvä ja suurimmaksi osaksi aika kuivakin, mutta pro radan ysiväylällä on vielä lunta aika paljonkin. Jotenkin varmaan aika varjonen paikka niin ei ole justiin siitä lumet sulanut, mutta silti hyvin pääsee jo pelaan.  Sitten myös väylät 7 ja 11 jonkun verran lunta ja ama rata se harjun rinne.
9
Frisbeemarkkinat / O/V Konopiste2016 s-ddx
« Uusin viesti kirjoittanut Nikke81 23.04.18 - klo:00:35 »
Etsinnässä muutama Konopiste2016 swirly s-Ddx.
Eritoten keltaisella-, factory second-ja rainbow/moniväri stämpillä.

Ostellaan ja/tai vaihellaan.

Vaihokkeja löytyy jokunen Innova/Dm akselilta. Laittele viestiä jos sattuu löytyyn.
10
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 22.04.18 - klo:23:01 »
Ai että kun kolottaa mukavasti kropan jokaista lihasta.
Takana RSSO Peurungassa ja siihen päälle tietenkin Peurungan viikkokisat samalla leiskalla. Yhteensä siis neljä kierrosta kahtena päivänä.

Tuloksellisesti peli meni aivan surkeasti. Huonommin kuin vuosi sitten, ja sitä pidin jo heikkona. Ei voi mitään. Luulin kehittyneeni vuoden aikana mutta totuus alkaa paljastua. Samalla alkaa vahvistua käsitys etten enää ensi vuodeksi uusi lisenssiä. Tarkoituksena oli nähdä miten korkealle pääsen ja alkaa näyttää siltä että lakipiste on jo ohitettu. Ei kovin korkealle. Kuulemma SM-kisoihinkaan ei ole mitään mahdollisuuksia, vaikka pappasarjoille on tänä vuonna ihan omat kisat. Olkaapa sitten keskenänne.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10