Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Frisbeegolf / Vs: Hole In One
« Uusin viesti kirjoittanut Birger Jaarli 16.08.18 - klo:13:51 »
Palautetaanpas tämäkin ketju taas aktiiviseksi;

Perniössä väylä #17, 90m hysse suoraan mukiin, kiekkona toimi Gstar Valkyrie, joka katkaisi muistaakseni n. 1½ vuoden holarittoman jakson.
2
Välinekeskustelu / Vs: Bägit
« Uusin viesti kirjoittanut Ipe 16.08.18 - klo:11:38 »
Mahdolliset oluet juon kotona kierrosten jälkeen.

Mun goretex kuoritakki menee sixpäkin kokoon rullattuna 😀
3
Välinekeskustelu / Vs: Bägit
« Uusin viesti kirjoittanut JaskaT 16.08.18 - klo:11:35 »
Minulla on ollut Haltin isompi reppu aktiivisessa käytössä nyt parisen vuotta enkä ole huomannut poikkeuksellisia kulumisen merkkejä. Edelleen voin suositella. Aiempaa ketjusta löytyy lisää kokemuksia.
Mahdolliset oluet juon kotona kierrosten jälkeen.
4
Välinekeskustelu / Vs: Bägit
« Uusin viesti kirjoittanut Ipe 16.08.18 - klo:10:59 »
Nyt kun Haltin bägit on alennuksessa niin kiinnostais tietää että, kestääkö materiaali saumat jne. useampivuotista käyttöä ja monta kaljaa mahtuu cooleriin kylmäkallen kanssa? Vettähän se ei pidä vetoketjuista ainakaan.

Yleensä Haltin vehkeet, teltat makuupussit yms. on aika marketti tavaraa ollu ja pyrin välttämään niiden ostoa. Mutta bägi mihin mahtuis vesipullot, sadetakki ja kaljabägi alle satasen kuulostaa houkuttelevalta.
5
Päivityksiä!
6
Frisbeemarkkinat / Vs: M/V: Innova/Trilogy/MVP edullisesti + kuvat (Espoo)
« Uusin viesti kirjoittanut JaskaT 15.08.18 - klo:20:23 »
Moro

Onko Opto Striker ja Opto Riot vielä saatavilla?
Kyllä ovat molemmat saatavilla.
Laitan yksityisviestin sinulle.
7
Frisbeemarkkinat / Vs: M/V: Innova/Trilogy/MVP edullisesti + kuvat (Espoo)
« Uusin viesti kirjoittanut cashnl 15.08.18 - klo:19:20 »
Moro

Onko Opto Striker ja Opto Riot vielä saatavilla?
8
Frisbeegolf / Vs: Murjotusketju
« Uusin viesti kirjoittanut JanneRäsänen 15.08.18 - klo:14:50 »
Hallelujaa ilosanoma! Saatoin saada vapautuksen juoksemisesta lopuksi ikää Tyynessä kolhitun jalan takia. Hoito puihin, kun diagnostisoinnin aloitus kesti ja on osin kesken edelleen. Ja eilen kuntoutusohjeiden saaminen satutti lisää. Pakkia ennen toivottavaa edistystä. Leikkaus ei yleensä auta, joten ei tutkita, kun hoito on joka tapauksessa kuntoutuksella parempiin tuloksiin vievä kuin leikkaus. Siten on vain epäily ylirasituksen aiheuttaman tulehduksen lisäksi hajonneesta osasta, jolle ei voi muuta tehdä kuin vaihtaa teko-osa. Näin nuorelle ei yleensä kannata sitä tehdä.

Saa nähdä, onko minusta kuvaajaksi ja heittäjäksi. Ainakaan oikealla rystyllä. Koira säästäisi fore, mutta sitä suitsii käsivammat. Vasuri saattaa helpottaa jalan rassia, mutta se on vain teoria, mitä en aikoihin taida päästä testaamaan.

Kyllä elämä on ihanaa!

Oikeasti uskon pystyväni tiin puolelta kuvaamaan soolona ja ainakin osan välistä, mihin ehtii juoksematta tai vähällä hölkällä kuvaamaan kahdella kuvaajalla. Eiköhän soolona korin päästä kuvaus päätapana kuvata ole ohi. Vain jonoissa ja harvoilla väylillä ehdin enää jalan sietämällä tavalla vastaanottopäähän. Pah.

Nyt sain liikuntaluvan 15 minuuttia max ja  eihän se auta, kun kuntoutusohjeiden haku rikkoi jalkaa taas niin, ettei ruokakauppaankaan ole asiaa.
9
Välinekeskustelu / Vs: Mikä draiveri?
« Uusin viesti kirjoittanut Ipe 15.08.18 - klo:11:33 »
172g vip miekka tuli haettua prismasta ku jaksanu oottaa tilausta niin olihan se hieno kiekko. Tekee just saman ku mun samearimminen c-fd. Kääntää hyssestä suoraksi menee vähän yli ja feidaa maltilla lopussa. Kolmen viikon tauon jälkeen miekalla about 98m ja 175g fd:llä jäi vajaaseen 90m vastatuulessa kenttätreeneissä.  Ternillä oli todella vaikea heittää tuossa vastaisessa, joko se käänty yli ja meni oikealle tai sitten nousi järkyttävän korkealle ja sakkasi alas.

10
Muu keskustelu / Vs: Vastaa edellisen käyttäjän kysymykseen
« Uusin viesti kirjoittanut gunners 15.08.18 - klo:11:06 »
Pari kuukautta on tullut uitua päivittäin. Tai oikeastaan aamulla, 2-3 krt päivällä ja vielä iltauinnit päälle.


Lähettääkö kukaan enää Postikortteja nykymaailmassa?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10