Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 25.05.18 - klo:23:28 »
Tänään 25.05.2018 liityin Espoolaisseura Team Hippo Ry jäseneksi.
Espoossahan tässä on asuttu vuodesta 1982 joten eipä siinä sen kummempaa kuin uusi sivu käännetty seuratoiminnan puolella..
Jos aamulla herää niin talin kummulle oli kutsua.. Huomiseen.
2
Treenipäiväkirjat / Vs: Peukku-upsilla pusikkoon (Thmzin torinoita)
« Uusin viesti kirjoittanut Thmz 25.05.18 - klo:21:27 »
Viikkikset ohi. Pakko käydä kierros läpi, koska peli oli niin surkeaa, että korvissa soi vieläkin. Lämmittelyt ihan ok, putti vähän tahmeaa, mutta draivi melko napakkaa.

#4 Moonshine Explorer hyssessä vasemmalle ja vajaa. Felonhysse paikaltaan about viiteentoista, laiska putti alle ja par. 0

#5 Ahti liian löysästi liian matalana ja latvoihin. Justiceneppi forella alle ja par. 0

#6 Marshalilla holarihaku 6m pitkäksi. Haaraputti pusikosta on surkea eikä jää. 0

#7 Opto Explorer jää handuun ja oikealle oksiin. Felonfore on laiska ja jättää seiskan putin. Tämä kuitenkin sisään. 0

#8 SE Getawaylla pikkuisen liian matala avaus. Puttia jää 15m, Judgespinni vähän ohi. 0

#9 Emac Truth hysseen, flippaa flätiksi ja liitelee korin yli femman pitkäksi. Putti sisään. -1

#10 Marshal aivan liikaa vasenta reunaa, osuu puuhun. Justice alle ja par. -1

#11 Sparkle Defender forella suht kovaa, löytyy nelosesta. -2

#12 Felonfore lähtee vähän liikaa vasemmalle ja ekaan puuhun. Toinen Felonfore nostolle. -2

#13 Getaway jää lapaseen ja ensimmäinen puu oikealla. Emac Truth antsa paikaltaan 120m tolpan tuntumaan. Ahtifore ei ihan ehdi feidata ennen puuta ja päivän huonoin putti kympistä ohi. -1

#14 Fuzion Felon lähtee liian flättinä ja takametsään. Judgespinni alle ja par. -1

#15 Defender taivaalle, mutta hipsaisee latvaa ja jää metsään. Putti väylälle. Judgeforeantsa neloseen ja par pois. -1

#16 Verdict aivan liikaa oikealle, jälleen saa foreantsailla Judgella. Vitosen putti sisään. -1

#17 Defenderforehysse on lööööysä ja jää puun taakse. Antsaupsihässäkkä Felonilla menee kutoseen, vähän puun taakse. Putti haaralta alarautaan. 0

#18 Pirkkua tekisi mieli hakea, mutta seiftaan SE Getawaylla. Samalla pannulla jatko, korille jää 20-25m. Justicefore seiskan pitkäksi, putti kuitenkin sisään. 0

#1 Moonshine Explorer myötäisessä about 20m pitkäksi. Putti on laiska, par kuitenkin. 0

#2 SE Getaway pikkuisen liian korkealle ja vasurinmetsään. Justicebäkkäri alle ja par. 0

#3 Emac Truth antsa on surkea ja jää ensimmäisiin puihin. Ahtipiikkihysse 20m vajaa, yritys huono ja bogiin on hyvä lopettaa. +1

Surkeaa suorittamista. Missasin väylän bäkkäriltä kymmenen kertaa. Se on hyvä prosentti, kun rystyavauksia oli 14kpl. Jotain tähän on keksittävä nyt kyllä. Ajoitushan siellä on ongelmana, mutta sitä on kierroksella hyvinkin vaikea muistaa. Eikai se auta kun painua kentälle ensi viikolla ja harjoitella sitä ajoitusta.
3
Treenipäiväkirjat / Vs: Liuge fribaa (Sponsored by: Black Ink Discs)
« Uusin viesti kirjoittanut Thmz 25.05.18 - klo:16:23 »
Mikäs siellä ranteessa kiukkuilee?
4
Treenipäiväkirjat / Vs: Liuge fribaa (Sponsored by: Black Ink Discs)
« Uusin viesti kirjoittanut Rockatansky 25.05.18 - klo:15:47 »
NBDG Openin jälkeen olin varman että seuraavan viikon kisat Orimattilassa jää väliin (NBDG Amateurs) ja niin ne jäikin. Reilu viikko tästä eteenpäin olisi ollut kotikaupungissa kisaa eli uusien AM ratojen avajaiskisa. Keli oli nätti kuin morsian mutta silti oli pakko antaa kädelle lisää lepoa. Sunnuntaina pidin yhdelle ryhmälle kesän ekan firmagolffin eli opastusta lajin saloihin. Tämän jälkeen päätin testata rannetta osallistumalla Pro Kippiksen viikkokisoihin. About 12 väylää menikin ihan hyvin (+1), sitten kuin salamaniskusta vedin 7 väylälle yht viisi tuplaa :D :D
Lopputulema +10. Ranne ei siis vieläkään kunnossa..

Taas on lepuutettu kohta 1 viikko lisää, ranne ei vaan meinaa millään parantua. Heinolan ohjaajakoulutuksen peruunnuttua tekisi mieli lähteä Grand Slam Kalaforniiaan eli Poriin. En tiedä kuitenkaan ehtiikö ranne parantua. Ensi kuussa olisi sitten jo AM EO Nokia mitä ei kyllä jätetä väliin. Ei ole helppoa! :D Olisi kiva treenatakkin joskus

5
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 25.05.18 - klo:14:51 »
Mikäs minä olen sanomaan mutta jos pelikirjasi antaa lopputuloksena -5 paikkeille kokonais tuloksen niin sillä jää kyllä 10 sijan tietämille MP40 protourilla ja jokainen kierros pitäisi painaa alle -5 jos voittoa hamuaisi.. Kuulosti ihan omalta pelikirjaltani tuo lopputulos, tosin itse en sitäkään pysty toteuttamaan.
Kyllä ykköselle sinun on pystyttävä yksi nelonen ottamaan kolmella kiertoksella ja kakkoselle tähtäin on oltava kolme kolmosta, heitä kahdesti sillä firebirdillä.. Kakkos heiton voi laittaa sieltä korkealta takaa sisään firebirdillä..menee kyllä oksista läpi ja onnekas painuu suoraan pönttöön. Vitosella kannattaisi kyllä laittaa joku putteri vaan suoraan pomppimaan korille, sen verran alamäkeä on että buzz pitää heittää liian hiljaa ja sitten on kulmat rutussa. Tsemppiä kisoihin.


En oikein osaa ajatella pelikirjaa oksista läpi-logiikalla. Onhan siinä kakkosella väylääkin. Ei vain meinaa osata vaikka pitäisi.

Kuten Tomppa sanoi, putteria en heitä. Itse asiassa juuri tuolla vitosväylällä SM-kisoissa otin reilusti takkiin kun yritin opetella sitä putteria heittämään.
Luulin jo osaavani ja tein isoa kalaa tuohon, häviten muistaakseni aika pienellä marginaalilla sitten koko kisan. Joskus olen tainnut tästä jo avautuakin. Eli ei putteria pomppimaan, ja kyllä, se on yksi heikkouksistani.

Ykköselle nelosen tekeminen tarkoittaisi että pitäisi heittää noin 40m päästä siihen mando-aukkoon sellainen heitto joka jäisi siihen loivaan rinteeseen niin että siitä korille. Liian epätodennäköistä. Ei vain tapahdu.

Tanelle sanoisin vain, että tiedostan kyseessä olevan mentaaliongelma väylällä 11.
Itselläkin on vakaa usko siihen, että hyvin se menee :)

6
Ups
7
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut letiss 25.05.18 - klo:08:01 »
Mikäs minä olen sanomaan mutta jos pelikirjasi antaa lopputuloksena -5 paikkeille kokonais tuloksen niin sillä jää kyllä 10 sijan tietämille MP40 protourilla ja jokainen kierros pitäisi painaa alle -5 jos voittoa hamuaisi.

Ei kait nyt ihan sentään. Viime vuonna 11. sijalle Masterssissa pääsi (total) +7 ja en usko ihan noin rakettimaiseen kehitykseen Masters luokassa.
Par(63) lukemalla sai kuitenkin sen 950 taikapistettä.
8
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut JanneRäsänen 25.05.18 - klo:03:48 »
Kuulostaa siltä, että kilpailet kanssani kipeimmän fribaajan tittelissä. Sanoisin, että meitäkin enemmän heittoa haittaavaa vaivaa omaavia heittäjiä on, mutta onko kivusta kärsiviä? Tsemppiä. Oletko setvinyt lekureilta, missä menee lääketieteen tuntemat rajat turvalliselle heittoteholle ja tekniikalle? Mä olen saanut lekurit ja fysioterapeutit raapimaan päätään todisteena siitä, että oli ehkä huono idea lopettaa leikkaushoito, joka mahdollisti nukkumisen ja fribaamisen sekä työskentelyn. Vammassa, joka eläköittää kuulemma lähes jokaisen. No triplavamma heittokädessä sen eläköittävän sijaan.

Eli ei lekurit kaikkea tiedä. Oon muka ihmemies, kun on muka me 20x kyykkyyn ja, ylös ajassa ja nuorimpana keski-ikäisten istumatyöläisten vamman saajana. 25 vai 26 v fyysisessä työssä  ::) :o Jääkiekon maajoukkuelekuri sanoi toisen vamman parantuneen 2x nopeammin kuin ammattijääkiekkoilijoilla, jotka kuntouuttavat 8h min. Päivässä. Että friba ftw vähemmin treenimäärin. Ja taas me kuulemma. Uskoisiko? Urheilupiireissä kuulee usein nopeammista paranemisista kuin lekurit väittävät. Kääntöpuolena käsivammalle kuntoutus oli liian rajua ja väärä ohje on kumottu.

Olen kutsunut itseäni kuntouttamisen ihmemieheksi. Toivottavasti sulla terveys ei ole samanlaista väärien ohjeiden ja yrityksen/erehdyksen vuoristorataa terveydelle. Mulla meni 17 v tarkemman diagnoosin ja siitä seuranneen paremman kuntoutuksen saamiseen. Tietty paras apu tuli netistä jenkkilekurin ilmaisesta vinkistä, ei pitkästä listasta kotimaisia lekureita... Aktiivisuus avun etsinnässä saattaa palkita. Mua auttoi paljon. Forea voi heittää rajallisesti, vaikka lekuri kielsi.
9
Treenipäiväkirjat / Vs: Kylmä kiekko veteen – Jaskan peliblogi
« Uusin viesti kirjoittanut JanneRäsänen 25.05.18 - klo:03:25 »
Jep lisäksi sellaisen tekniikan, mikä kannattaa muuttaa rutiiniksi.
10
Treenipäiväkirjat / Vs: Jussin treeniblogi
« Uusin viesti kirjoittanut jussi32 25.05.18 - klo:00:10 »
Näin helteillä tykkään mennä pelaan vasta myöhään illalla niin on paljon viileempää ja pahimmat ruuhkatkin on jo ohi.  Katoin, että seuralaisiakin olis menny 20:30, mutta siihen lähtöön en kerennyt kun olin vielä kaverilla just sillon ja lähin sitten siitä suoraan vielä julkulle.

Pro rata ei oikein nytkään kulenut vaikka oli ihan tyyntä +24.  Hyvin alkoi  1 ja 2 par, mutta sitten kolmosella jo ihan metsään ja puihin.


https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=668077
Sivuja: [1] 2 3 ... 10