Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Frisbeemarkkinat / Vs: M: Ylimääräistä discmaniaa (JKL)
« Uusin viesti kirjoittanut TommiLove tänään kello 01:15 »
Yv
2
Treenipäiväkirjat / Vs: Juha Kytö - ketä kiinnostaa?
« Uusin viesti kirjoittanut Juhanuha 20.02.18 - klo:23:03 »
VLog #2
Haastattelussa SFL:n uusi toimari Anniina

3
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 20.02.18 - klo:22:11 »
Putteripottia Peurungan pakkasessa pohjoistuulen puhaltaessa. Tosin tuuli oli hyvin hyvin pientä, eli käytännössä ei juuri tuullut.

Otin Mercyn ja Puren kaveriksi Caltropin. Sillä pari kohtalaista lähäriä ja yksi jonkinlainen avaus, ja monta surkeaa yritystä.

Caltrop: 18. forella en saanut kiekkoa suorana, hyssestä puhumattakaan, joten molemmilla kierroksilla kiekko kaukana vasemmalla. Ja ettei homma olisi vain sattumaa, niin toistin saman väylällä 20, ja molemmilla kerroilla. Kiekko kaukana vasurissa. Lisäksi väylällä 2 ensimmäisen kierroksen avaus jäi näppiin ja kolahti oikean reunan puihin bogin arvoisesti. Toisella kierroksella keskityin suuntaan niin vahvasti, että heitin ihan liian hiljaa. Väylällä 21 yritin rystyllä heittää oikean reunan reittiä, mutta osuin väylän keskellä olevaan puuhun kummallakin kierroksella. Bogi ja par, ja sekin par vain 15 metrin putin ansiosta.

Pure: Hyviä heittoja väylälle 5 ja 6. Ykkösväylällä aavistuksenomaiseen vastatuuleen käänsi liikaa. Kolmosella ja nelosella nyt ei vaan putteria saa ainakaan talvikelissä lentämään korille asti mitenkään. Väylälle 19 kahdesti hyvät avaukset triplamandosta läpi.

Lopputulos: 2 bogia (Caltrop 21 ja 2) ja 2 pirkkoa (Pure 6 ja 19). +0. Ei sinänsä paha, mutta avauksia pitää vielä oikeasti saada treenattua vakaalla putterilla, sekä kämmentä että rystyä. Muutaman kerran huomasin jopa kesken heiton että kiekko on väärin kädessä.
4
Treenipäiväkirjat / Vs: Pyhän Mikaelin pelit
« Uusin viesti kirjoittanut MikeDGH 20.02.18 - klo:20:45 »
CTP voitto tuli parin metrin marginaalilla allekirjoittaneelle kun ykkösväylä ei ensin tarjonnut muista poikkeavaa tulosta kenellekään.

Aijai, siellä ei ole TD ollut sääntöjen tasalla. PDGA-kisan voitto tulisi aina ratkaista sudarilla ratkaisuun saakka. Muita voi ratkaista millä vippaskonstilla tai oheiskisalla halutaan. Mutta onnea voitosta!

---

1.09. Ties

Except where noted below in 1.09.D, final ties for first place in any division or for the reduction of field size must be broken by sudden-death play. Sudden-death play shall begin with hole number one unless a different hole or series of holes is designated by the Tournament Director prior to the start of the tournament. Under no circumstances should any other method such as hot round, head-to-head scores, etc. be used to break a tie for first place.
5
Fribakisat / Vs: NDGE18 juhlakisa
« Uusin viesti kirjoittanut Solitude833 20.02.18 - klo:17:14 »
NDGElle on nyt tehty kisa metrixiin.

https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=592954

Tarkistakaa että siellä on teidän oma profiili käytössä ja jos ei ole --> MikaLaaksonen83@gmail.com viestiä niin katsotaan asiat kuntoon.
6
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 20.02.18 - klo:16:25 »
Itse en ole mukana kun olin viikonloppuna korttia pelaamassa, mutta tässä hieno video siitä millaista on viikkokisailu Peurungassa talvella.

7
Treenipäiväkirjat / Vs: Pyhän Mikaelin pelit
« Uusin viesti kirjoittanut Flick Maniac 20.02.18 - klo:13:50 »
Tuli voitto Mijasin kisoista viikonloppuna MA3 sarjassa ihan yllättäen. En mielestäni pelannut mitenkään erinomaisesti, hyvin kyllä (näemmä 900 molemmin puolin). Kärjessä ollut ruotsalainen romahti kolmoskiessillä ja päästiin kaverin kanssa kantaan, ja lopulta vikalla väylällä kaikki tasoihin. CTP voitto tuli parin metrin marginaalilla allekirjoittaneelle kun ykkösväylä ei ensin tarjonnut muista poikkeavaa tulosta kenellekään.

Tapahtumat ovat final 9 ja ratkaisun osalta lähes kokonaisuudessaan videolla kiitos matkaseurueemme kolmannen jäsenen joka jäi täpärästi kärkinelikon ulkopuolelle. Videota seuraa joskus aikanaan kun saadaan editoitua.  8)
8
Frisbeegolf / Vs: Aloittelijan kysymykset / kysy mitä tahansa, joku vastaa
« Uusin viesti kirjoittanut ymme 20.02.18 - klo:13:41 »
Riippuen siitä, miten paljon meinaat pelata, kannattaa myös harkita käydä kisa tai pari omaa tasoa korkeammaltakin ihan vain sen takia, että pääsee näkemään omaa tasoa kovempaa peliä. Sieltä myös usein oppii paljon paremmin pelin hengestä, kun pelaajat ottavat touhun hieman vakavammin. Noin yleisesti MA3- ja 4 ovat oivia sarjoja aloittaa kisaaminen, mutta omaa kehittymistä kannattaa seurata siinä mielessä aktiivisesti, että osaa nousta ylempään sarjaan, jos nopea kehittyminen on lähellä sydäntä.
9
Frisbeegolf / Vs: Aloittelijan kysymykset / kysy mitä tahansa, joku vastaa
« Uusin viesti kirjoittanut TaneT 20.02.18 - klo:13:21 »
Kannattaa aloittaa sieltä MA4, jos haluamassasi kilpailussa on se tarjolla. Voit toki pelata myös ylemmässä sarjassa, jos kisaan ilmoittautumisen rating-rajat sen sallivat. AM-sarjoissa tasoerot eivät ole järin suuria, esim. MA4 voittajat voivat alkukaudesta paukuttaa hurjia tuloksia ensimmäisessä kisassaan, koska kilpailemisen aloitusta on mietitty niin pitkään. Tämä nähtiin esim. viime kaudella ja osa MA4 aloittaneista on jo PRO-tasolla tähän kauteen lähdettäessä.
10
Frisbeegolf / Vs: Aloittelijan kysymykset / kysy mitä tahansa, joku vastaa
« Uusin viesti kirjoittanut Tuoppi 20.02.18 - klo:13:10 »
Tänä kautena olisi tarkoitus hankkia PDGA jäsenyys ja lähteä kilpaileen virallisempiin kisoihin. Niin jos lähtörating on nolla, mihin divisioonaan sitä pitäisi ilmoittautua? Onko se AM4 missä rating on alle 850?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10