Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tapanote

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 270
16
22.1. kävelyä muksun kanssa 8 kilsaa rattailla ja pulkalla ja sylissä ja olkapäillä jne.
kotona leukatesti 100 leukaa ajassa 43 min 59 s. Vedin kolmosia 1,5 minuutin lähdöillä ja lopussa minuutin lähdöillä.

17
21.1. trainerilla 2 h niin että aina 15 minuutin välein isommalle vaihteelle ja sitten 1,5h jälkeen löysäten loppuun. Noin 50 kilsaa tuli mittariin.

18
20.1. välipäivä, mutta otin sitten tosi matalan sykkeen treenin kuitenkin kun hain poitsun päväkodista kävellen. Rattaiden lykkääminen juuri sataneessa 3cm lumikerroksessa oli yllättävänkin raskasta. 8 kilsaa kahteen tuntiin ja keskisyke siinä 95 mutta parissa ylämäessä meni jonnekin päälle 130 =D

19
Vilaseppa play-kaupasta tms. leuanveto traineri. Voi asettaa goalin tiettyyn määrään 30 päivän päähän. Itel vuos sit testasin ja lähtötasosta 8 nostin kahden viikon aikana maksimi leuat 17 toistoon. Softa siis tekee sulle päivittöisen reeniohjelman ja aikaa ei kauaa mene siihen. Stoppasin tosiaa kahen viikon jälkee ku heittokäden ranteese jännetupin tulehdus ja sen jälkeen kuukausi vasurilla heittämistä  ;D

Ei mulla oo tossa mitään tavoitteita, on vaan hauska nyppiä noita pitkin päivää kun tässä työhuoneen ovessa kahden metrin päässä nyt on tanko. Kyllähän sitä joskus vois jonkun ohjelmankin vetäistä jos sellanen fiilis tulee.

20
Mulla on olevinaan menossa jonkunlainen kuntokuuri, mutta siihen nähden noi sun treeni määrät tuntuvat uskomattomilta.
Tsemiä, ja toivottavasti pysyt terveenä, ja paikat kunnossa!

Juu, mulla on toi 1-vuotias nuhakone joka tuo päiväkodista ihan kaiken mahdollisen, joten en elättele toiveita, että kovin kauan kestää ennen seuraavaa pöpöä.

Mutta tosiaan hyvin kevyttähän tämä treenailu on ollut kun vasta pari viikkoa terveenä oltu.

21
17.1. kevyt päivä taas. 15 kilsaa fillarilla. jalannostoja tankoon ja leukoja muutama sarja.

18.1. trainerilla syketreeniä. puoli tuntia täysillä.

19.1. pyörällä 15 kilsaa, hallilla tunti salilla (reisiä, pohkeita, olkapäitä, vatsoja, kylkiä, selkää). Päälle kuntopallonheittoja 300 ja sitten 7kn fribavuorolla puttia tunti. Turkulaisessa eka tulos tälle kaudelle 33.

22
Eilen vähän välipäivänmoista, ei tullut kuin reipas 15 kilsaa pyöräilyä ulkona. Tänään varmaan sama setti. Vähän leukoja ja jalannostoja sekaan.

Kauden ensimmäiset friba-aiheiset jutut varmaan ne kun ilmoittauduin Konopisten kisaan.

23
Lauantaina 50 km trainerilla aikaan 2h tasan. Eilen sitten pyöräilystä huilia. Leukoja vedin eilen 30 sarjaa nelosia pitkin päivää.

24
Eilen taas traineritreeniä, nyt nopea puolen tunnin rykäisy 15 kilsaa aikaan 29.15 eli koko lailla täysillä. Jalannostoja ja seiväshyppääjiä taas pitkin päivää.


25
Treenipäiväkirjat / Vs: Insinöörin heittelyt
« : 12.01.17 - klo:12:12 »

Ps Valmistuin joulukuussa vihdoin insinööriksi. :D

Onnittelut!

26
Eilen reipas kymppi pyöräilyä ulkona kun vein muksun kärryllä päiväkotiin ja kävin vielä toisella kauppareissulla. Tänään sama homma ja voin kertoa että toi 10m/s tuuli ottaa aika kivasti kiinni siihen kärryyn. Ja jää renkaiden alla ei juuri auta - nastoillakin mentiin urissa poikittain välillä. Kun pisti vielä jäätävän tihkun siihen päälle, niin johan oli kivaa ulkoilla.

Kotona yritin rimpuilla myötäotteella leukoja, mutta ei mulla oo siihen voimaa yhtään eikä tolla ovenkarmihäkkyrällä uskalla ottaa milliäkään vauhtia. Tein kymmenkunta kakkosta ja otti vaan päähän, joten tein sitten "seiväshyppääjiä", eli jalannostot tankoon ja siitä ylös kattoon (8x3).

27
Tänään 35 km trainerilla 1,5 tuntiin. Hiki on kyllä melkoinen kun sisällä painaa ilman minkäänlaista ilmavirtaa.

Leukoja olen vedellyt pitkin päivää nyt kun tuli hommattua leuanvetohärveli ovenkarmiin. Katotaan saisko kymmenen tehtyä tässä lähiaikoina.

7.1. 11*4
8.1. 18*4
9.1. 13*4
10.1. 1+2+3+4+5+6+7+8+7+6+5+4+3+2+1

28
Papua uusi Guinea tacxiin ja keuhkon sisäiset limat saavat kyytiä. Kuulemma julmia mäkiä. Kolumbia myös. On tietysti klassiset vuorietapit ympäriajoosta myös. Andorrassa on kisoissa yli 20 % nousuja Espanjan nousuun ollessa pahimmat ympäriajoista. Vuodenajan kylmyys on tyypillinen Italian Stelvio 27 kmn nousuun. Viime Girossa ajoivat samana päivänä kaksi muutakin vuorta ylös. Alp D'Huez on kuuluisa myös. Huipulla mitattu kisakauden ulkopuolella 300 km/h tuulia.

Mulla on tommonen vanha karvalakkimalli, missä ei oo tietokoneliitäntää. Pelkkä sähkömagneettivastus ja siihen perus "pyöränmittari". Kai siihenkin varmana olisi aikanaan saanut, mutta mulle on toi piisannut jo toistakymmentä vuotta. Se on tossa tietokoneen vieressä, joten joskus tulee kateltua leffaa, mutta yleensä luen triathlontangon päälle viritetyllä ereaderilla kirjaa.

Mut olishan se kiva kokeilla D'Huezia tai vaikka etelän helvettiä =D

29
Tätä on kiva seurata. Hyvää ja kovaa teeniä vaan ja rating nousee itsestään.

30
Jaahas. Kahden kuukauen flunssahelvetti takana ja muutama päivä terveenä ja taas treenataan. Virittelin taas maantiefillarin Tacxiin ja sillä nyt pari tunnin treeniä tehtynä. Hommasin myös ovenkarmiin leuanvetotelineen, jos vaikka ensimmäistä kertaa ikinä oppisin vetelemään leukoja.

Hissuksiin siis taas elävien kirjoissa ja katse kohti kesää.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 270