Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 15.07.18 - klo:22:52 »
Neljä päivää yksikätisenä rosvona varoen oikean käden käyttämistä jokaisessa asiassa.. Kylmä hoitoa, pientä venyttelyä ja lepoa.
Tänään tuntui niin hyvältä että puolarmaariin oli illan suussa pakko mennä vähän neppailemaan rystyllä, foren jätin suosiolla varmuuden vuoksi kokonaan pois ja heitot pyrittiin pitämään teknisesti hyvinä ja keskivartalo riittävästi mukana.
Kaksi kertaa venyi vähän liiaksi ja molemmilla kerroilla käsi jäi liian ulos kropasta jolloin meni pelkällä kädellä heittämiseksi..yksiampiainen yritti suuhun ja muutama halusi jostain syystä laskeutua keskelle päälakea putti hetkellä ja puttasin molemmat lähi putit ketjuista ulos.. Yhdessä alapannassa oli mukana kusiaispesä joka ei pitänyt siitä kun otin heiltä kattona toimivan suojakiven pois.. Muuten saatiin vielä 4kpl alarautoja 10-15m yrityksistä.. Yhden kakkosnelosenkin kalastin puttaamalla katolle väylällä 17 ja siitä leijat kauas taakse.. 8 väylää kuitenkin pirkotin ja tulos 53 -7 sivuaa omaa ennätystä.
Aika hyvä meininki oli ja teknisesti vallan metkan hyviä avauksia. Puolarmaari on kyllä loistava rata puttipelin kehittämiseen kun 20 väylää paukkuu sellaisella vauhdilla vastaan ettei siinä ehdi paljon murehtia putin ongelmia.  Vantaalle kartanonkosken urheilualueelle on nyt pystytetty myös kunnon neppi rata aukealle. 9 innova keltapantaa..
Vaikuttaa loistavalta tuuliputin treeni paikalta, joten toivotaan että ensi viikolla tuulee kunnolla ja pääsee siellä käväisemään.. Muuten jatketaan lepoa ja kerätään peli-intoa ensi lauantaina alkavalle raaseporin helmi kilpailulle, jos vaikka onnistuisi.
2
Pari uutta ja halpuutus.
3
Frisbeemarkkinat / Vs: M/V: Ylimääräiset kiekot & Halti Backpack Pro Tre
« Uusin viesti kirjoittanut 4e 15.07.18 - klo:19:48 »
Taas olis kiekkoo kaupan
4
Frisbeegolf / Vs: Löytökiekkojen huhuiluketju
« Uusin viesti kirjoittanut Zuum 15.07.18 - klo:15:17 »
Inkoon radan nelosväylälle jäi 25 m korista oikealle männyn latvaan tummansininen circle stamp champion gator. Rimmissä JJ ja numero. Samassa puussa myös kaksi muuta kiekkoa. Gatorista 20 e löytöpalkkio. 2 h heittelin kepillä alas mutta ei irronnut
5
Frisbeegolf / Vs: Frisbeevideoita Youtubesta
« Uusin viesti kirjoittanut JanneRäsänen 15.07.18 - klo:15:15 »
Englanniksi juonnettu Ruotsin reissun 3. päivä.

6
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 15.07.18 - klo:08:52 »
Heinäpaalin ensimmäinen päivä.

Sahanmäessä oltiin jälleen tilanteessa jossa pelaaminen oli melkein hyvää. Yksittäisissä heitoissa ei kovinkaan paljon ahdistuksen tarvetta, mutta puttaaminen oli surkeaa. -3 oli huonoa. Neljä heittoa kärkeen. Jossitellessa tein kaksi kertaa alle 8m kakkosnelosen eli se olisi ollut jo siinä. Putti oli tosiaan surkeaa eikä se siitä parantunut yhtään kun pisti nuo kakkosneloset kisaan mukaan. 920 taisi olla rating, joten tuo muutama heitto omaan tasoon... ei taida olla Sahanmäestä kilpailussa vielä hyvää kiessiä takana. Kiva ratahan se kuitenkin on.

Nummenmäkeen sitten pienen puttikertauksen jälkeen. Pelaaminen tuntui paremmalta ja olin parhaimmillaan -3 joita sitten käytin bufferina kun alkoi tulla epäonnistumisia.
Väylällä kuusi avaus lähti DDx:llä mainiosti, mutta eihän se ihan pitänyt ja paineli vasurin lepikkoon lopuksi. Foreantsaa Buzzzilla pienestä aukosta aika kivasti, mutta osuihan se siihen riivatun keskipuuhun ja pomppasi oikealle niin ettei voinut kuin putata väylälle. Melkein nauratti.
Metsässä pelastettiin pari kertaa ihan tuurillakin kun tuntui että joka hipsu vääntää kiekon syvälle.
Bufferi kesti ja par-tulos oikeuttaa kuudenteen sijaan, kaksi heittoa kakkoseen. Eli pelissä ollaan mukana. Peli tuntui ehkä paremmalta kuin 945, mutta taisi metsäpelastukset nostaa tunnetta ihan turhaan. Sattuihan siellä kaikenlaista.

Tänään siis vielä viimeiselle kierrokselle. Eilinen kuumuus pisti juomaan hyvin, mutta jalkoja särki kyllä illalla jostain syystä. Kävelemiseen tämä peli ei osaltani kaadu joten taisi olla kuumuudella kuitenkin osansa paketissa.
Pelaaminen on kuitenkin kivaa, ratinkien tuijottaminenkin on mutta en ajatellut vieläkään alkaa maksimoimaan omaa taikapistesaldoa jättämällä hyvin järjestettyjä kisoja pelaamatta. Jos pisteet on aiempaa huonompia niin pitää pelata sitten jatkossa paremmin :)
7
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 15.07.18 - klo:08:38 »
Tuo on erinomaisen hankala kysymys. Viisi vuotta on varmasti pitkä sopimus, mutta toiminnan suhteuttaminen niin että kyetään toimimaan edelleen diilin päättymisen jälkeenkin on järkevää.
Itse uskon, että tuollaisten rahojen saapuminen järjestelmään on mahdollista vain kun järjestelmä on tarpeeksi iso hallitakseen sen. Tällä hetkellä olisi vaikea sijoittaa rahaa järkevästi.
Varmasti palkattaisiin toinen ja ehkä kolmaskin työntekijä joiden tehtävät olisi mitoitettu selkeästi tulevaisuuden rakentamiseen. Siinähän se satku sitten menikin, eikä riittänytkään.
Jos olisin yksinvaltias niin palkkaisin toisen työntekijän tekemään tulevaisuutta ja loppuraha menisi tuon toiminnan ja maajoukkuetoiminnan kehittämiseen.
8
Tekniikkakeskustelu / Vs: Videoiden analysointi - Draivi/Putti/Lähäri you name it
« Uusin viesti kirjoittanut Jokke 15.07.18 - klo:01:55 »
Terve,

onpa nyt hyvä aika herättää tämä viestiketju eloon pitkästä aikaa.

Tässä olis kaks videopätkää puttaamisestani. Minua mietityttää/häiritsee se, että onkohan tämä puttaamistyylini ihan oikein sillä puttaan aina vasemmalta puolelta eikä suorana mun rinnan/alaraajan edestä. Pitäisikö putata jatkossakin alaraajan edestä. Tämä vasemmalta puttaamine on mulla toiminu hyvin, mutta oisiko koko juttu mennyt paremmin jos alan heittää keskeltä.. oon kokeillut keskeltä ja tuntuu oudolta sekä epävarmalta, sillä oon vaa simppelisti tottunut vanhaan tekniikkaan.

Antakaa myös palautetta puttaamisestani, mistä tahansa. Kiitos!9
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut booga 14.07.18 - klo:23:36 »
Miten olis jos pelata PJ ja muiten kanssa semmusta leikki. Liitto sais puoli miljona € sponssi raha 5 vuodeksi. 100 tonni per vuosi. Miten käyttät`?
10
Välinekeskustelu / Vs: Pound bag
« Uusin viesti kirjoittanut kaarlos 14.07.18 - klo:19:37 »
Bägi tuli keskiviikkona. Verrokkina on entinen pienempi Prodiscus.

Taskujen määrä todella hyvä; sivutaskujen ulkoreunan pienet taskut sopii hyvin lompakolle, avaimille ja muulle tärkeälle krääsälle. Prodiscuksessa jännitti aina vähän pitää kriittiset pikkusälät tuolla isojen taskujen verkkotaskuissa - sieltä kun nosti jotain muuta niin sai olla tarkkana ettei avaimet päässeet putoamaan ulos. Toisella puolella isoissa taskuissa on myös muutamia kynätaskuja.

Sivuseinien tuet ovat huomattavasti jäykemmät kuin Prodiscuksessa, eikä täyteenkään ahdettu sivutasku tunnu puskevan sisäseinämää kiekkojen puolelle, vaan pikemminkin leventävän taskua ulospäin. Vanhalla bägillä tuli monesti dropattua 1-2 draiveria pois jos sivutaskuun oli ahdettu esimerkiksi paita, koska muutoin kiekkojen ottaminen kävi herkästi tiukaksi.

Ergonomia on todella hyvä. Prodiscus ei ole missään nimessä huono selässä, mutta Poundilla paino asettuu tasaisemmin selälle. Pound on yllättävän paljon kevyemmän tuntuinen selässä samalla sisällöllä.

Juomapullotaskujen toteutuksesta en ole ihan vielä varma. Yleensä tulee pidettyä vain yhtä pulloa mukana kierroksella, mutta viime päivien helteiden aikana on tullut otettua kaksi litran pulloa, jolloin paino menee yhdelle puolelle. Toispuoleinen lisäpaino ei ole vielä häirinnyt tuon osalta, mutta jää nähtäväksi pidemmällä aikavälillä. Vaihtoehtona on aina dropata pari putteria toisesta sivutaskusta pois ja heittää toinen pullo sinne.

Tällä hetkellä tulee kuljetettua 24 kiekkoa; 5 draiveria, 6 putteria (4x ylätaskussa + 2x harjoitusputteria sivutaskussa) ja 13 draiveria. Tilaa on omasta näkökulmasta kutakuinkin optimaalinen määrä. Päätaskun läppä on mukavan iso ja sen saa tarralla kiinni pois tieltä. Prodiscuksessa olin kylläkin tykästynyt kiekko-osaston jakajaan, koska sillä sai kivasti eriteltyä midarit ja draiverit toisistaan - ja toisinaan tuli pelattua myös vajaammalla setillä kiekkoja, jolloin tuo jakaja esti niiden kaatumisen. Saa nähdä käykö tuo ongelmaksi. Sivuhuomiona markkerikiekolle varattu paikka putteritaskun edestä on todella hyvä feature.

Sateessa ei ole vielä tullut käytettyä, mutta lisävarusteena ostettu sadesuoja vaikuttaa toteutuksen osalta todella hyvältä. Myös juomapussille varattu tila vaikuttaa hyvältä idealta, pitäisi varmaan kokeilla napata juomarepusta pussi tuonne ja testata miltä sen käyttö tuntuu. Toistaiseksi on tullut pidettyä sadesuojaa tuolla taskussa.

Kaiken kaikkiaan erittäin hyvin suunniteltu bägi ja kiekko-osaston jakajan puuttumista lukuunottamatta en keksi mitään negatiivista sanottavaa tuotteesta. Materiaalit ja suunnittelu ovat erinomaista tasoa.

Olisi kyllä kiva nähdä jonkun tekevän hyvin toteutetun leveyssäädettävän kännykkätaskun esimerkiksi kevyesti magneettisella läpällä. Nykyisin puhelimet ovat niin massiivisia että ei näitä jöötejä oikein taskussa voi pitää, ja toisaalta päätaskun puolelle laitettaessa saa olla aika usein aukomassa noita taskuja.

Edit: Tuossahan on itse asiassa varsin toimiva kännykkätasku toisessa sivutaskussa. Erinomaista.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10