Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Välinekeskustelu / Vs: Domekas putteri?
« Uusin viesti kirjoittanut kj63 tänään kello 16:08 »
Kiitoksia vinkeistä. Dart oli juuri sellainen mitä etsin.
2
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey tänään kello 14:32 »
Aamu lätkä finaalia varten aikainen herätys sohvaperuna hommiin ja vaikka pakkasmittari riehui tosi matalalla auto lämpiämään ja toivetta Meilahden viikkokisa kisailuihin..
Lupa heltisi parahiksi finaalin loppuessa ja ilmoa peliin, lämpimät päälle ja suunta Meikun kahviota kohden. Normi väylältä 8 startti ja sinne sitten kipittämään pakkasen ollessa jotain alle kymmenen ja pientä tuulenvirettäkin pukkasi. Bägi oli Karvis reissun jäljiltä valmiina talvi hommeleihin ja sitten mentiin..
Päivän eka heitto oli fore ja biofelon painoi matalana suoraan.. Pitkäksi meni ja kuopan pohjalta oksien välistä 10m roikotusta koria kohti ja kolmoseen korin taakse.. Leuka alhaalla ja naps alarauta ja bogeylla startattiin..
Päivä oli semmoinen alapanta vivahteinen ja 4kpl napsuu läheltä pantaan kun jostain syystä pieni tuulenvire ja meikun korit laittoi löysiä putteja heittämään. Loistavia avauksiakin oli kuten normi 3,10,12,16 jotka oli kaikki 3m ympyrässä kolmosen ollessa millissä.. Kuusi pirkkoa kerättiin 20väyläiseltä meikku versiolta.. Mandosta kun laittoi ohi ja myös portista niin aika helpolla tuli pari bogey korttiin.. 4kpl kokonaisuudessaan ,joten 10par ja pari alle jäätiin pakkaselle.
Kolme kiekkoa yritti kadota lumen alle joista jawbraker muovin zone on jossain väylän13 korilta 5m päässä..meni mandosta ohi ja jäi löytymättä..
Munkkia syötiin kahvin kera kahviossa, olipa kerrassaan mainio ulkoilusää ja millenium vastapallosta tuli ensi kertaa jotain muuta kuin yli par lukema ,joten sekin taika murtui.
 
3
Viikon Vieras / Vs: Viikon Vieras #81 — Väinö Mäkelä
« Uusin viesti kirjoittanut Väne98 tänään kello 11:51 »
Kaksinkertainen junioreiden Suomen-mestari (2015 ja 2016), junioreiden Euroopan-mestari (2016) ja viime vuoden avoimen luokan SM-kakkonen – tämän hetken toisiksi parhaiten reitattu suomalainen frisbeegolfari, Väinö Mäkelä!

Peruskysymykset:
1. Koska aloitit frisbeegolfin? Voit kertoa myös muuta fribahistoriaasi.
Oon yrittäny monta kertaa muistella, että milloin oon sitä lättyä ensimmäisen kerran viskannut. Vähän kahen vaiheilla oon, joko 2009 tai 2010 Mynämäessä.

2. Mikä frisbeegolfissa vetoaa, eli miksi pelaat?
Aluksi kun fribailun alotin, koukuttavinta oli onnistumisen tunne ja lajin sosiaalisuus. Jotka toki pätee edelleen. Nykyjään lisäksi on tullut melko suuri kilpailuvietti. Kilpaileminen on meikäläiselle kaikki kaikessa ja nautin erityisen paljon kisaamisesta.

3. Oletko asettanut tavoitteita ja jos olet, millaisia?
En yleensä/koskaan aseta itselleni tavotteita kilpailemiseen tai ylipäätänsä omalle uralleni. Treenaan niinkuin normaalisti ja katson mihinkä paukut riittää. 

4. Mitä saavutustasi lajin parissa arvostat eniten?
Trillerin, epäonnistuneiden ja onnistuneiden vaiheiden jälkeen EM-kulta junioreissa.

5. Oletko heittänyt holareita?
Mites se menikään ''Holari on epäonnistunut heitto, jos sitä ei yritä'', mutta kyllä niitä on muutama napsahtanut. About ~10 kipaletta. :)

6. Kerro kotiradastasi.
Muutama puu, muutama mando ja muutama metsäoutti. Se on Peurunka se. :) Peurunka on melko haastava metsärata, jossa heittopituudella ei saa etulyöntiasemaa. Tärkeämpää on omata hyvä putti, putteri- ja midariheitot. 

7. Mikä on lempikiekkosi?
Tällä hetkellä vaikea sanoa vähäisen heittelyn takia, mutta kyllä se on Prodigyn 400 M2.

8. Entä suosikkiratasi?
Niitä on monia, mutta Viidentienristeys, The Beast ja Tammisaari ovat kolme suosikkirataani.

9. Tomo vai joku muu heitto?
Tomo on huijaamista, koska en itse osaa kyseistä heittoa heittää :D Kyllä tyylikkäin heitto on rystyupsi!

Bonukset:
A. Pääseekö maajoukketason mestarifribaaja intissä helpommalla?
Eipä oikeastaan, vaikka tämän tason fribaaja olenkin, kyllä meikäläisen pitää kaikki samat harjoitukset suorittaa kuten muutkin. Harjoitusvapaita tällä tasolla saa ihan mukavasti, mutta ei läheskään niin paljon kuin kovan tason joukkelajien harrastajat. Esimerkiksi jääkiekkoilijat. Toki talvisin meikäläisen harjoitusajat sijoittuu 12-17 aikavälille (valoisa aika), joka on kieltämättä melko haastava ajankohta ilmasotakoulle.

B. Miltä tulevan kauden kisakalenteri näyttää?
Yritän kilpailla sen verran mitä ehdin. Loppukausi näyttää melko valoisalta tässä kohtaa, koska perjantaina selvisi Lentosotamies Mäkelälle, että puolen vuoden Viestimiehen nakki napsahti. Eli mahdollisimman paljon intin aikana, mutta intin jälkeen samalla tahdilla kuin viime vuonna (joka viikonloppu :D).

Ja tosiaan varusmiespalveluksen suoritan Tikkakosken Ilmasotakoulussa!

[/quote]
4
Välinekeskustelu / Vs: Domekas putteri?
« Uusin viesti kirjoittanut tapioe tänään kello 11:15 »
Eikö Nova ole melko domekas? Vanhemmista malleista tulee ainakin mieleen Aero.
5
Välinekeskustelu / Vs: Domekas putteri?
« Uusin viesti kirjoittanut riihis tänään kello 10:33 »
Dart tulis ekana mieleen, varmasti löytyy muitakin.
6
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey tänään kello 07:12 »
Kyllä kylmää piisaa ja sitä myöten sopivasti saanut syyn olla pois heittely hommista ja kroppa onkin kiittänyt levosta..
Kisa touhuja valmistellaan ja huhtikuun alussa Veikkolassa amatöörikisa TD hommissa pääsiäis maanantain kunniaksi ja saman viikon lauantaina sitten Skogby suunnalle pro kisa piazza open ja sunnuntai lady open..
Epäselvyyttä vähän ilmassa vielä ilmoittautumisista ja osanotto maksupuolesta, mutta eiköhän nuo selviä.
Karvis Nurmijärvi seuraava kisan poikanen sunnuntai 11.03 johon menossa ollaan.
Sitä ennen käydään pokaalit tilaamassa kisoihin ja palkintokiekot yms lisäpalkintohommat tulille.
Tästähän se kausi alkaa hahmottua..
7
Frisbeemarkkinat / O/V: FD3, Eagle, Buzzz (OULU)
« Uusin viesti kirjoittanut Enrico tänään kello 01:16 »
Ostetaan FD3, erityisesti Luster. Myös Eaglet kelpaa, saa olla kuluneita. Buzzeja voi myös tyrkyttää. Vaihdossa Innovaa pääasiassa.
8
Välinekeskustelu / Vs: Vibramin kiekot
« Uusin viesti kirjoittanut Enrico 24.02.18 - klo:21:45 »
Noniin, Vibram ilmoitti tänään, että frisbeegolf-bisnekset loppuvat. Pitäisiköhän nyt alkaa hamstrata tulevia keräilyharvinaisuuksia? Ikinä en yhtään kyseisen merkin kiekkoa ole testannut.

Ei kannata.
9
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 24.02.18 - klo:17:53 »
Oli melko kylmää. -24 näytti auton mittari kun aloiteltiin Äänekosken talviradalla Karvista. Yllättävää kyllä, pakkaselle meni myös tulos.
Pelattiin 4*10 väylää. Ensimmäinen kierros -4. Sitten toisen alkuun pari pirkkoa ja olin jo miinus kuutosessa. Kunnes tapahtui tällä tasolla väistämätön, eli pari huonoa väylää ja kun epäonnistuminen ehti korvien väliin saakka, sitä tuli lisää. Toinen kierros +2, joten pakkasella mentiin ruokatauolle. Tuli aivan käsittämätön musta hetki kasiväylällä, kun vielä tarkistin että on vastatuuli, ja silti kaivoin alivakaata kiekkoa pitkälle väylälle. Ja heitin sen tietenkin oikealle OB:lle, ja siitä harmistuneena huono lähäri, jonka kruunasi epäonnistunut putti.
Hyvän ruuan ja kahvin jälkeen kuitenkin MPM:n kärkikorttiin kolme heittoa johtavan takana. Pirkkoja ja bogeja tuli tasaiseen tahtiin kaikille ja viimeiset 20 väylää kolmen kärki heittikin jokainen saman tuloksen: -2. Näin lopputulokseksi jäi -4 ja siihen täytyy olla tyytyväinen. Hiukan malttia ja harkintaa siinä vaiheessa kun tuli musta hetki, niin olisin voinut taistella kärkipaikastakin. Nyt meni näin.

http://aksa.fi/frisbeegolfin-karvalakkikisa-heitettiin-rapsakassa-pakkasessa-lauantaina/
10
Välinekeskustelu / Domekas putteri?
« Uusin viesti kirjoittanut kj63 24.02.18 - klo:13:53 »
Onko sellaista? Ihan putti-putteria?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10