Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari tänään kello 08:00 »
Kuntosalihomma etenee. Ensi viikolla vähän ohjelmaa ilmoille ja sitten kai pitäisi enää tehdä.
Olen aina vähän vältellyt tätä kun melkein on ollut tiedossa miten tässä käy. Koitan nyt kehittää ensi viikkoon mennessä jonkinlaisen kuvion siihen miten kaivan tälle sen ajan ja oikeasti käytän sen.

Facebookissa on taas keskusteltu ja homma on pysynyt melkein raiteilla. Oikeasti harmittaa kun tuo facen keskustelusysteemi vähän pidemmässä keskustelussa räjähtää sellaiseksi seitiksi josta ei saa enää selvää kuka on vastannut kellekin ja homma hajoaa jo senkin takia mahdottomuuteensa.

Mielenkiintoisinta tuossa amatööripalkintojen rajoittamisasiassa oli oikeastaan se, että on mennyt muutama vuosi ennenkuin tajusin että jotkut ovat lukeneet sen ohjeen ihan eri tavalla kuin itse. Hämmentävää miten asiasta käydyn keskustelun aikana ei ole selvinnyt että asiaa tulkitaan eri tavalla vaan vaikka ollaan oltu eri mieltä niin jokainen on tulkinnut toisten sanomiset siihen omaan viitekehykseensä. Sitten ollaan muhittu siellä omassa kuplassa. Hämmentävää.

Ehkä tämä tästä.
2
Fribakisat / Vs: Meilahden viikkokisat joka sunnuntai klo 10
« Uusin viesti kirjoittanut monster 23.01.19 - klo:23:16 »
Kuukausikisan paikka, pahoittelut, että viime kuussa taas unohdin. Eli spessupalkintoja / -arvontaa ja mukava potti sille, joka heittää holarin. Osanotto 4€ ja vapaaehtoiset CTP 1€ ja holaripotti 1€. Kisa alkaa klo. 11 ja ilmoittautuminen 10.30-10.45. Nyt kisan TD on ikävä ja poistaa tämän jälkeen pelaajan pois kisasta. Poistan, vaikka ilmoittaisit olevasi myöhässä. Koskee Tuomas Kaukomaata ja Reiska Kolmonen nimiä mainitsematta myös muutamaa muutakin. Potissa reilu summa ja ilmo auki.

Kuukausikisan paikka, pahoittelut, että viime kuussa taas unohdin. Eli spessupalkintoja / -arvontaa ja mukava potti sille, joka heittää holarin. Osanotto 4€ ja vapaaehtoiset CTP 1€ ja holaripotti 1€. Kisa alkaa klo. 11 ja ilmoittautuminen 10.30-10.45. Nyt kisan TD on ikävä ja poistaa tämän jälkeen pelaajan pois kisasta. Poistan, vaikka ilmoittaisit olevasi myöhässä. Koskee Tuomas Kaukomaata ja Reiska Kolmonen nimiä mainitsematta myös muutamaa muutakin. Potissa reilu summa ja ilmo auki. https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=870159
3
Frisbeegolf / Vs: Alivakaa - Sarjakuva frisbeegolfista
« Uusin viesti kirjoittanut HAH 23.01.19 - klo:15:43 »
4
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 23.01.19 - klo:15:17 »
Niin puolikuntoisena on oli edelleen että lauantaiksi suunniteltu Meilahden Back to 80 kisa näyttää aika mahdottomalta ajatukselta taapertaa kaksi kierrosta kiekon perässä. Harmi olisi voinut olla ihan hauskaa.. täytyy koittaa muutama putti ottaa kotona sisällä lämpimässä.
5
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut JanneRäsänen 23.01.19 - klo:13:55 »
Turpiin tulee hupirintamalla, kun olen kahlittu lääkärin määräyksestä sisäliikuntaan talvella, sillä en ole lähellekään 40 varianttia Meikussa viskonut nyyh :-( Siitä heräsi idea myöhempään mahdolliseen tapahtumaan: Meikkumarathon pari tai riittävän monta kierrosta, jotta jokainen 40 jo pelattua varianttia olisi kisassa?
6
Treenipäiväkirjat / Vs: KOHTI IKÄMIESLUOKKIA JA NIIDEN YLI
« Uusin viesti kirjoittanut JanneRäsänen 23.01.19 - klo:13:52 »
Olen ennen Miikkaa käyttänyt lausetta: "Sehän onnistui melkein" fribapiireissä omasta räpellyksestä. Oma kokemukseni on, että jos ei ole valuttanut kaikkia mehuja, lyhyimmät ei loukkaantuneena tehdyt heitot on tehty pakottaen. Repimistä useimmiten hampaita yhteen kirjaimellisesti purren. Takuulla haritusta ja lyhentyneitä heittoja. Olkapään kivut syövät helposti mitat puoleen, varmaan allekin. Toinen käsi? Mitä menetettävää, kun pääkäsi on kerran ihan romuna? Mulle vasuri on pidempi ja epätarkempi kuin puolet oikean käden mitasta. Hirveillä pituusvaihteluulla :-) Eli yhtä pasha homma kuin rikki tai puhki heittäessä.

Nimimerkki polven hajoaminen vei kenttätreenienkasta kausitasolla neljänneksen viime kauden loppupuolella. Alkupuolella vain 10 % alenema ennen kolhuja, kun en hakenut maksimeita muka säästääkseni paikkoja. Onnistui heittäessä, ei auttanut kuvauskolhuun. Kivat. Ikä...
7
Treenipäiväkirjat / Vs: Liuge fribaa (Sponsored by: Black Ink Discs)
« Uusin viesti kirjoittanut JanneRäsänen 23.01.19 - klo:13:43 »
Ulkona terveellisesti syömiseen on parhaat mahdollisuudet suurissa kaupungeissa. Teillä päin tarjonnasta ei ole mitään käryä. Onnistuisiko jossain etukäteistilauksella speksatun terveellinen ateria, jos missään ei ole valmiiksi terveellistä vaihtoehtoa? Kaikkialla ei ole perinteisen huono suomalainen palvelukulttuuri. Sormet ristiin, että löytyy palveluhenkinen ravitsemusliike sieltä.
8
Välinekeskustelu / Vs: Discraft
« Uusin viesti kirjoittanut gunners 22.01.19 - klo:20:45 »
Sain tänään hommattua Paul McBeth Luna prototyyppi putterin.
15 astetta enää pakkasta ja tyyntä, pakkohan se oli mennä tonne takakentälle testaamaan. Kävelytieltä valaistulle luistelukentälle (älkää pelästykö, ei ollut luistelijoita).
Vielä ei kannata mennä asioiden edelle, mutta voihan perhana! Lunahan lentää helposti, ja nuoli suoraan. Heittelin flättinä edestakaisin kymmenkunta heittoa, ja lento oli aina samanlainen noin. 55-60 metrinen pilli!
Kiekon putti ominaisuuksista en osaa vielä sanoa mitään, enkä tuulen kestävyydestä.
Koe heittojen perusteella Luna lunasti samantien paikkansa bägissäni.
9
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« Uusin viesti kirjoittanut gunners 22.01.19 - klo:19:15 »
Nyt kun korttien tulo on tyrehtynyt, niin Mikon Facebookissa esittämään kysymykseen tännekin vastaus.
Kisa maksut olisi kiva saada helmikuun loppuun mennessä, ja viimeistään maaliskuun aikana.
Kiitokset ymmärtämisestä🙏
10
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut gunners 22.01.19 - klo:18:52 »
Meikku on mahtava paikka fribailla. Ratahan on lyhyt kiertää, ja väylien pituudet mahdollistavat jopa tällaiselle tynkäheittäjällekin onnistumisia.
Ja siellä on tosiaan pelattu mitä ihmeellisemmillä virityksillä. Toivon niitä virityksiä myös Meikku Openiin.
Suomi on täynnä upeita ratoja, mutta onhan Meikun rata niistä ehkä legendaarisin.
Ja sopii mainiosti meille heikkojalkaisillekin.

Susan, Villen ja Miikkan viritelmää odotellessa!
Sivuja: [1] 2 3 ... 10