Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 23.09.18 - klo:20:23 »
Olihan väsynyttä tekemistä tänään.. Liikaa nukuttu ja alaselkä kivasti juili. Tehot oli jossain yli yrityksen ja voimailu lajin puolella kun Kaatiksen taka ja etu paikoilta kävi kierrokset pelaamassa. Biodefender sai liikaa voimaa heittoon ja taidankin palauttaa taikakiekon suosiolla takaisin arkistopaikalle. Getaway päätti rollata ysi väylän lätäkköön ja jäi sinne uiskentelemaan.
Hyvääkin tekemistä oli paikoitellen mutta tulos taka paikoilta +19 oli kyllä melkoisen karua.. Väylä15 oli tänään surku hupaisa kun takaa avasin midarilla oikealle alas pusikkoon, sieltä pelattavaan koloon etulammen oikeaan etureunaan ja jatko oksista ob väärälle puolelle ja putti ketjuihin ja nosto kutonen.
Paljon ei etupaikalta maailma parantunut kun fore painoi suoraan väylän16 metsän koloon, putteri hysse grippasi ja tippui keskelle puskaa puskasta 7m putille joka raikulimaisesti ohi koko laitteesta ja paluu pöntön ketjuihin ja ulos..nosto ja kutonen korttiin toistamiseen.
Kolmelta takaheitto paikoilta tehdyllä harjoitus kierroksella pöröt tehty väylille 6,7,12 joten liikaa ei niillä juhlita. Bogey vähintään on taipunut väylille 2,11 ja 16. Muut on saatu par tulokseen joten tuuli kierroksille ihan kivaakin tekemistä.
Kovin tuntuu vaan kierros olevan pitkä kulkea, joten energia tasojen ja keskittymisen ylläpitäminen on tärkeää ja toisaalta voimien säästely ja heittokäden kunto vähän mietityttää. Selvästi hauis ei pidä riuhtomisesta ja kaksi kierrosta baarista on nykykunnolle melkoinen koettelemus pitää ajatus pelaamisessa.. Saapi nähdä..
2
Radoilla tapahtuu / Vs: Harjavalta DGP
« Uusin viesti kirjoittanut jussi32 23.09.18 - klo:19:36 »
Löysinkin tuon osoitteen jo kun vaan kaivoi jostain facebookista. Perjantaina olis ollu tiliaisuus lähteekkin radalle, mutta harmi kun en sitten päässytkään kun oli muita menoja, mutta tarkoitus olis tällä kaudella vielä mennä  tämä kiertään

 Kovin hitaasti nää jotkut radat ilmestyy tuonne fiebeegolf radat sivulle. En tiedä mikä siinä sitten mättää?  Tätä rataa ei ole siellä vieläkään kun taas  Centteri ilmestyi taas ihan heti ennen kun oli edes vielä avattukaan.
3
Frisbeegolf / Vs: Löytökiekkojen huhuiluketju
« Uusin viesti kirjoittanut jussi32 23.09.18 - klo:19:27 »
Tuuli vei mennessään julkun pro 11 oranssi star tern ihan oikealle metikköön.  Jos löytyy niin laittakaa vaikka sinne julkun löytölaatiikkoon tai voi viestinkin mulle laittaa. Siinä on numero ja seura ja kaikki mahdollinen tieto  :D
4
Treenipäiväkirjat / Vs: Jussin treeniblogi
« Uusin viesti kirjoittanut jussi32 23.09.18 - klo:19:21 »
Ke ilta epilä +10 aika hyvin paerja taas. Siiten taas ne alkuväylät meni tuttuun tapaan pilalle.


Tänään viikkokisa. Tulos ihan huono +33.  otin väylä 17 12 heittoa.  Rollas alamäkeä ja sitten putti otti ihan tuuleen.  Tuullella en vaan saa heittoja lähtemään oikein suoraan. Ne menee ihan oikeelle yleensä ja sitten putitkin tuuli vie ihan mennessään.    No jos yks onnistuminen niin kasilla pirkku.  Siinä oli ihan hyvä putti aika kaukaa sisään.  Muut putit ja heitot sitten tuuli vei.

11 väylälläkin hukku kiekko kun tuuli vei sen niin oikealle kun vaan voi viedä.5
Välinekeskustelu / Vs: Bägissä
« Uusin viesti kirjoittanut Villee 23.09.18 - klo:16:36 »
P-line P1
S-line P3X

G-line MD3
C-line MD3
Frontline X Mortar
Recon Mortar

Gstar Leopard3
Star Leopard3
Champion Leopard3
Champion Firebird

G-line PD
C-line PD
6
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 23.09.18 - klo:10:24 »
Vähän tuommoista epävirallista kisailun tynkää tänään Kaatiksen taka heittopaikoilta viikon päästä pelattavaa syysmyrsky pro kisaa varten.. Kello 13:00 lähdöt ja pari kiekkoa jaossa ilmaus kisailun merkeissä.
Pelikirjan hionta päällä:
1. Moonshine justice forella vajaaksi ja pomput korin eteen.
2. Tässä tekee mieli aina koittaa mitä vaan,mutta jospa vain kahdesti biosheriff rystyltä ja puttaisi kolmosen sisään. Ilmaa vaan pitää avauksessa saada ja kiekkoa taivaalle.
3. Varmasti kummulle mutta millä? Jatko on hysse dessu rinteeseen ja neppi alle ja nelonen.
4.fr suspect fore.
5. Bio fusion defender forella kolmesti ja putille ja par.
6. Biodefender forella 10rinkiin.
7.sheriff rystyltä mutkaan, felon 10rinkiin ja putti sisään.
8. Rysty neppi matalana fr suspect.
9. Getaway rysty ja convict jatko ja alle par korttiin.
10. Jotain suoraan ja justice neppi korille ja par.
11. Convict ylös kummulle ja fore antsa sinisellä sheriffillä nurmikolle.. Jos menee väylään haaveillaan kummulle lähestymisestä, muuten bogey nukahtaa korttiin.
12. Pinkki sheriff rystyllä tasannetta kohden ja kädet ristiin..saa mennä mukiin.
13.bioverdict hysseä rystyllä mukille.
14. Biodefender fore kahdesti flexaamaan ja sitten katsellaan miten par puttia tehdään läheltä.
15. Midaria rystyllä suoraan..truth varmaan.
16. Rystyllä Getaway,getaway ja alle par.
17. Truth vaan suoraan rystyllä.
18. Biodefender forella ja 19 biodefender forella.
Otan siis taikakiekon biodefenderin säilytyksestä Kaatiksen kisaa varten ja katsotaan miten käy..
7
Välinekeskustelu / Vs: Westside Discs
« Uusin viesti kirjoittanut joojooee 23.09.18 - klo:00:43 »
Milloinkahan tuota Maidenia tulossa ulos stock-versiona?
8
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 22.09.18 - klo:16:00 »
Puolarmaari 22.09.2018
Extempore kierros lasten ollessa uimassa pikaisesti tuuliselle Mauri 18 myrskykierrokselle Puolarmaarin radalle. Mukaan pikku bägi täynnä kaikenlaista tuulta kestävää kuten moonshine justice ja slammer, firebird yms..
Ykkösväylälle pitkä putti yritys ja seuraavat yläpantaan ohi ja lopulta tuulikin heitti jo pihalle ja kutosella aloitettiin.. Mandosta ohi kutosella ja kasilla ei saaren lähellekkään.. Pöröä sieltä täältä ja 2-4 väylille 15 ja 16 , joiden perään pöröt 17-18 ja sitten upea flex fore justicella ja holari väylältä 19.. Olihan aikaa kun viimeksi sai avauksella pönttöön.. Tilasto holari maistuu aina ja niin nytkin...
9
Välinekeskustelu / Vs: Innova
« Uusin viesti kirjoittanut JamesVaan 22.09.18 - klo:13:23 »
Lentääkö jollain McBeth Star Destroyerit uusina lentoarvojen mukaisesti, eli suoraan ja jopa pienellä s-kurvilla? Itselläni 4 dessua ja kaikki tuntuvat olevan mielettömiä jyriä yhtä lukuunottamatta, joka onkin jo 2v vanha.

Tuntuu vaan jotenkin hassulta kun vertaan esim. Biofuzion Defenderiin, jonka olettaisin olevan paljon haastavampi. Defenderit taas lentävät suoraan ja todella pitkälle (kuten lentoarvot kertovat).
10
80e
Sivuja: [1] 2 3 ... 10