Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari tänään kello 16:29 »
Eilen tuli lähdettyä Nummelanharjulle viikkokisoihin kun keli oli kohdillaan. Saatiinkin aurinkoa, sadetta, kovaa tuulta ja rakeita. Ei ihan yhtäaikaa, mutta reilusti kaikkea.

Tuulessa pelaamisen oppiminen voi tapahtua vain tuulessa. Oikeasti on todella hieno kokemus heittää oikein arvioitu heitto kunnon myrskytuulessa. Hieno kokemus. Suosittelen.
2
Frisbeemarkkinat / Vs: kiekoja yka
« Uusin viesti kirjoittanut kumikameli tänään kello 10:22 »
yv
3
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 19.06.18 - klo:13:18 »
Facebookista saa usein hyviä aiheita. Niin nytkin.
Tällä kertaa lueskelin kommentteja pelaajapaketteihin ja kisojen hintoihin.
Nokialla on jaettu bägejä pelaajapaketissa, osa pelaajista on saanut uuden bägin, osa pisti sen heti myyntiin ja osa huokailee kun on kaapissa taas yksi bägi.
Asiassa näyttää olevan monenlaista mielipidettä. Luonnonsuojelukin on otettu jo näkökulmaksi, eli monesta kulmasta asiaa kaivellaan.

Itseä alkoi enemmänkin mietityttää tuo kilpailumaksu. Aiemmin olen jauhanut maksamisesta ja sitoutumisesta eri asioihin monen mielestä varmaan tarpeeksi. Tänä vuonna on itselle tullut kuitenkin eteen uusi asia.
Eri paikkakunnilla on aivan erilainen kulurakenne. Omalla paikkakunnalla kunta ei ole halunnut lähteä laskuttamaan tapahtumanjärjestäjältä sen kummemmin mitään maavuokraa (eikä me makseta sitä muutenkaan). Tämä antaa meille hieman pelivaraa. Samalla meillä on molempien kisakenttien vähintään läheisyydessä vessamahdollisuus, joten bajamajan viikonlopuksi vuokraaminen ei ole sekään tarpeen. Tämä on muuten aika rouhea kustannus.

Nyt kun liiton syyskokouksessa päätettiin, että yritykset saavat järjestää kilpailuja, osa pelaajista on arvioinut kisajärjestämisen tuotot mielestäni hieman yltiöpositiivisesti. Voi olla ettei ole laskettu kuluja ollenkaan vaan ennemminkin päädytty siihen että nyt se yritys ryöstää meidät.
Käytännössä tänä vuonna yritykset ovat järjestäneet lähinnä sellaisia kisoja joita ei seurojen järjestämänä olisi välttämättä tapahtunut. Golfkenttäkiertuetta ja Nokian amatöörieuropean openia. Aiemminhan nämä on pitänyt järjestää siten, että seura on ollut vastuussa vaikka yrityksen väki on kisat sitten organisoinut. Nyt saatiin vastuu oikeaan osoitteeseen. Jos asiaa kuitenkin hieman miettii niin ei sellaista yritystä olekaan joka voisi vain tulla paikalliselle kentälle kysymättä keneltäkään mitään. Itse ainakin olettaisin, että jos joku vain ilmoittaisi kisojen olevan Nummelanharjulla niin asiasta nousisi sellainen mekkala ettei sinne ainakaan omalta paikkakunnalta tulisi ketään ja itsekin seuran puheenjohtajana olisin yhteydessä sekä yritykseen että kuntaan asian tiimoilta.

Onko sitten mitään järkeä järjestää kisoja? Tai oikeastaan mikä on sopiva summa jäädä järjestäjälle?
Jos laskee ettei ole oikeastaan mitään kuluja niin tavallisesta 72 pelaajan kisasta voi saada seuralle ehkä 500€.
Jos tuolla rahalla yrittää laskea palkkoja tai edes jakaa sitä työtunneista saatavaksi palkkioksi niin harva meistä lähtisi tekemään tuota rahan takia. Monelle seuralle nämä rahat ovat kuitenkin tärkeitä seuran toiminnan ylläpitämiseksi ja ehkä jopa kehittämiseksi.
Tänä vuonna on jo nähty kilpailuja joihin ei ole tullut pelaajia. Onko sitten ollut kyse maksun suuruudesta, väärästä järjestäjästä vai mistä, pitänee selvittää. Mielenkiintoista kuitenkin kokonaisuutena.

Itse olen sitä mieltä, että 20€ päivän hauskuudesta on todella pieni korvaus. Tyttäreni maksaa sen saman summan siitä, että saa lauantaipäivänä olla noin minuutin hevosen selässä esteradalla. Eikä palkinnoksi ole muuta kuin ruusukkeita...

Asia on mielestäni tärkeä ja mielenkiintoinen. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ja varsinkin jaloilla äänestämiseen. Jos kilpailussa on jotain vikaa niin älä mene sinne.
4
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 19.06.18 - klo:12:28 »
Eilen illalla kävi selväksi että tiistaina olisi pelaamaan päästävä ja aamulle olisi 06:30 startti sopiva.. Koska noita kiekkoja tuolla kaapissa lepäilee käyttämättömänä niin yksi palkinnoksi ja "mielenvikaisiin fribaajiin" viestiä että "team melkein onnistujat" järjestää ilmaista pilkukisailua ja palkintoa olisi tarjolla.
4 pelaajan ryhmässä lähdettiin kilpasille palkintokiekosta ja bägtägeistä kun ryhmässä olikin iso kala ,eli 003 tägi tarjolla.
Itselle tämä fribatuttujen ja tuntemattomien kanssa kilpasille lähteminen palvelee loistavasti oikeaa kisa treeniä kaikkien heittäessä tosissaan kun jotain on tarjolla.
Porukka pelasikin ajoittain loistavasti ja ryhmä sai nakutettua 9 eri väylälle Pirkon,se on varistonniityn radalla melko hyvin. Erittäin tasaisesti mentiin ja väylän 14 jälkeen oltiin yhden heiton sisällä koko porukka.
11 sain tehtyä Pirkon eli radan pörö väylät on nyt itsellä 4,5,6,11,16.
12 pääsin läpi luonnon portista ensi kertaa ja korin tasalle 7m mörri puttiin mutta ei.. "team melkein onnistuja" onnistui taas melkein ja ala- ja yläpannoissa käytiin kolistelemassa. 68 heittoa oli ansaittu loppu neljän väylän +5 korttiin lisää jälkeen, hyökkäys oli tuttua Saturi meininkiä ja bogey juna paikka saatiin heti aikaan ,kun hyökkäys vaihde laitettiin silmään.
10% pienempi yritys on loistava.. Uusia heittoja odotellessa hyvää Juhannuksen odotusta.
Ps 01:00 Sibbe yö kisa on varmasti mieleen jäävä kokemus tämän viikon Sunnuntai aamuyöstä! Mä menen ja tule sinäkin, sitähän voi vaikka onnistua.
5
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut sulo 19.06.18 - klo:10:44 »
Pikkaralan radan yksi parhaista puolista on juurikin sen opettavuus pääpelin osalta. Siellä yleensä tapahtuu "omituista" vähintään yhdellä väylällä ja sen nollaaminen onkin SE juttu. (Tietty onhan väylätkin vaikeita, mutta pelattavia.)
Hyvä esimerkki tuosta on Markon huokailu "menetetystä pelistä ekan kiekan jälkeen" kopin portailla. Minä häntä lohduttamaan, jot muilla "epäonni" on vielä edessä, eikä peliä täällä vielä ole lähellekkään pelattu. Ei ollu :)
6
Treenipäiväkirjat / Vs: Liuge fribaa (Sponsored by: Black Ink Discs)
« Uusin viesti kirjoittanut Rockatansky 19.06.18 - klo:10:39 »
4. Koivukuja missä olisi kiva heittää suoraa jokeriani mutta ei. Huono avaus puihin mutta hyvällä lähärillä PAR

5. Täysi draivi vakaalla Wraithillä, laskeutuu ennen ojaa. Neppi korille ja PAR. Tämä väylä vaatisi pirkkoon melkoisen onnistuneen ja pitkän avauksen.

6. Avaus FD2:lla skippaa hienosti bunkkerista peliin. Oikaisen ob:n yli Wraithillä ja putti sisään. BIRDIE

7. Huonohko avaus mutta menee puiden läpi pitkälle putille. PAR

8. Tämähän on holariväylä :D Yritys on huono ja jää ob:lle. Lähestyminen hiukan pitkä, putti rollaa ob:lle. TRIPLA

9. Täysi draivi Wraithillä väylälle, lähestyminen korin luokse ja PAR

14. Huono avaus mutta pitkällä putilla. PAR

Lopputulema +14 ja sija 38/63. Kierros meni oikeastaan uudestaan rataan tutustuessa ja holaria hakien :)
7
Treenipäiväkirjat / Vs: Kylmä kiekko veteen – Jaskan peliblogi
« Uusin viesti kirjoittanut JaskaT 19.06.18 - klo:10:37 »
Tuli pidettyä pieni, noin puolentoista viikon mittainen kesäloma myös frisbeegolfista ennen nyt alkavaa intensiivijaksoa. Tyyni häämöttää kolmen ennalta tuntemattoman radan kanssa jo ensi viikolla, ja viimeaikaisen tekemisen perusteella lähes ihmeitä pitää tapahtua, jos aion päästä tavoitteeseeni eli pelata kolme hyvän tason onnistunutta kierrosta. Periaatteessa osaan melko tarkat, joskin lyhyehköt avaukset, eri kulmien lähestymiset sekä putit siedettäviltä etäisyyksiltä, mutta käytännössä näiden toteutus ei tahdo onnistua – ainakaan saman väylän aikana!

Varsinkin avausten kanssa on ollut isoja ongelmia viime kierroksilla vähänkään nopeammilla kiekoilla, kun homma menee joka kerta yliyrittämiseksi. Midareilla homma toimii vaihtelevasti. En vaan saa päässäni käännettyä oikeaan asentoon sitä säädintä, joka kertoo, että miten kovasti draivereita pitää riuhtoa. Nyt se on asennossa ”max”. Lähäripelin luulin joskus lopputalvesta saaneeni aika hyvään kuntoon mutta eipä se taso pysyvää ollut, vaan alas on tultu kuin lehmän häntä. Puttikin kun on epävarmaa niin mieli ei ole kovin luottavainen.

Käväisin eilen iltasella ensimmäistä kertaa oppaan kanssa pelaamassa Tuusulan Ford DiscGolfParkin ja pidin radasta sen muutamista heikkouksista huolimatta. Tuloksellisesti oli jännä nähdä, miten isoja lukemia sitä pystyykin vielä tekemään – olkoonkin, että ykkösen avausheittoni oli ensimmäinen heittoni ilman lämmittelyjä tauon jälkeen. Kun kierros alkaa kolmella peräkkäisellä heitolla OB-rajan väärälle puolelle, heikolla lähärillä, huonolla putilla ja korttiin merkataan täysi kymppi, niin johan siinä on hyvät lähtökohdat uuteen nousuun.

Oli kierroksella jotain positiivistakin. Pari kertaa osuin väyliin erinomaisesti ja pääsin kokeilemaan muutamaa birdieputtia, joita kolisuttelin alarautaan. Muutama hyvä putti upposi, vastapainoksi tuli toki pari helpohkoa hutia. Ne harvat kämmenheitot, jotka heitin, lähtivät puhtaasti ja melko lailla oikeaan suuntaan. Paras onnistuminen oli varmaankin väylän #8 avaus, jonka sain Buzzzilla rystyltä lähtemään erinomaisesti loivassa annukassa, ja kiekko liitelikin kolmisen metriä korin taakse, josta seurauksena kierroksen ainoaksi jäänyt birdie.

Heikkoja suorituksia oli sitten sitäkin enemmän. Puut kiusasivat toden teolla ainoastaan väylällä #12, jossa heitin metsään, neppasin väylälle, heitin uudestaan metsään, neppasin uudestaan väylälle ja kortitin lopulta ysin. Tämän ja avausväylän lisäksi ei sitten ollutkaan kuin yksi tupla ja viisi bogia, eli kyllä tuo pitäisi tänä kesänä reilusti alle tulokseen +10 pelata. Oma taso näyttäisi Metrix-analyysin perusteella olevan jossain +7 ja +9 välillä.

Radalla puitteet ovat hienot: tiit ovat ensiluokkaisia ja korit samoin. Muutamilla väylillä on hauskoja tai ”hauskoja” monttuja – riippuen siitä päätyykö kiekko niihin vai ei – ja vaikka puita riittää niin väylät kuitenkin ovat reilut. Kyllä noihin pitäisi enimmäkseen osua. Rajumpia fiiliksiä minulla Veikkolasta oli ensimmäistä kertaa siellä pelattuani, mutta siitä on sittemmin tullut yksi suosikkiradoistani treenata. Isoin valituksen aihe radasta on jo muuallakin mainittu liiallinen loivasti oikealle kääntyvien, noin satametristen väylien määrä. Noita kun olisi pari vähemmän niin rata olisi loistava, nyt toistoa on hieman liikaa. Joka tapauksessa tulen varmasti käymään radalla vielä useasti.

Treenille on nyt uhrattava aikaa viikon verran ennen elämäni suurinta kisaa. Vaikka nyt tuntuukin hankalalta, uskon ja luotan siihen, että taso nousee tästä ja Tyynessä menee jo paljon paremmin.
8
Fribakisat / Vs: Forssan seudun kisoja
« Uusin viesti kirjoittanut Hyde 18.06.18 - klo:17:29 »
Terve.

Aika päivitellä taas kisoja nopealla ja hitaalla aikataululla.  :)

Tammelan parikisat pelataan nyt keskiviikkona 20.6.2018.
Ilmottautuminen metrix: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=697886
Lisätiedot löytyvät linkin takaa, payout 80%, kisa maksu 10€/ pari mm.


Jokioinen open 2018 pelataan 21.7.2018.
Lisenssiä ei tarvitse ja kisamaksukin vaivaisen 5€!  :o

Kaikki mukaan!
Linkin takana ilmottautuminen ja lisätiedot:
https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=682622

Tästä on hyvä jatkaa loistavaa kesää, hyviä heittoja ja hyvää juhannusta kaikille.  :D
9
Treenipäiväkirjat / Vs: Liuge fribaa (Sponsored by: Black Ink Discs)
« Uusin viesti kirjoittanut Rockatansky 18.06.18 - klo:15:47 »
Noniin, osa 2 oli jo perjantaina melkein valmis mutta sivu jäi työkiireiltä auki töissä ja sitten unohdin sen :D

Tehdään nyt sitten kokonaan uudestaan :D

20: Lähes koko heittue (3/4) repii liikaa oikealle ja heitetäänkin kolmosheitto samasta paikasta n. 20m tiiltä. Toka heittoni menee sisälle ja sitten on vaihtoehto joko yrittää suoraan saareen tai layuppi ennen saarta. Haen Wraithillä suoraan saareen mutta feidaa vasemmalle. 8 korttiin

21: Tässä väylällä oli taas vaikea hahamottaa pituuksia. Avaus FD2:lla jää lyhyeksi viimesistä koivuista minne oli tarkoitus päästä. Lähestymisessä aivopieruilen oikein urakalla täydellisen suoraksi hakatun jokerini lampeen. Ei näin.. BOGEY

22. Avaus DDx:llä ja early release. Kiekko menee kyllä ob:n yli mutta jää vasemmalla isojen kuusien taakse. Retee ja Shrykellä ehkä joku 125m. Hyppyputtaan hyvää par-savea mutta hiuksenhienosti oikealta ohi. BOGEY

1. Holarihaku FD:llä vähän yli ja BIRDIE

2. Valitsen FD3:n hyssessä mutta jää vähän vajaaksi. Pöröputti ei uppoa. PAR

3. Huono myyräntappaja avaus. Hyvä lähestyminen kuitenkin mutta puolihuolimaton putti ja BOGEY

JATKUU..

10
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 18.06.18 - klo:11:47 »
Oulun Pro Tour, viimeinen kierros.
Kelit oli kohdallaan viikonlopun aikana, eikä tuuli sotkenut kuin peliä. Hiekkamontulla kummasti tuntuu tuuli pyörivän mielenkiintoisesti eikä ulkopaikkakuntalainen aina kykene hahmottamaan miten se oikein tulee ja menee.
Aamulla aamupala oli kohdallaan ja höpöttelylämmittelyn lisäksi ehti heitellä verkkoon ja puttaillakin. Putterit onnistuin jättämään koriin ja seitsemän minuuttia ennen lähtöä huomasin asian. Sitten juoksenneltiin hetki ympäriinsä. TD olikin jo poiminut ne toimistoonsa, joten päästiin puttereidenkin kanssa matkaan.

1. Tässä vaihdettiin lennosta pelikirja bäkkäriin. Eilen pari Buzzzia kauniisti peräkkäin metriin, joten voihan se onnistuakin. Buzzz lähtee aivan liikaa antsassa ja syöksyy metsään. 20m putti ei ole putti vaan oikeasti huono lähestyminen joten jää vielä kuuden metrin putti. Ei näin. Kuuden metrin putti pomppii korin reunalla ja pyörähtää sisään. Kolme huonoa suoritusta ja kolmonen korttiin. Huhhuh.
2. Annukkaa vähennetään kun edellisellä meni liikaa. Korjausliike on ihan turha, tulee onneksi outin päältä sisään, jää puiden väliin ikävästi. Siitä sitten on korille matkaa sen verran, että seuraava meneekin risukkoon noin 25m korista. On siinä puolen metrin ränni korille. Zone forella lähtee ränniin ja jää sen seitsemän metriä vajaaksi. Putti on kuitenkin oiva ja nelonen korttiin. Aikamoisella räpellyksellä aloitettu tämä leikki. Parissa kuitenkin.
3. Loivaan alamäkeen DDx lähtee niin kuin yritinkin. Paitsi että sieltä se tuuli yllättää ihan niin kuin eilenkin. Näytti hyvältä 50m ja sitten tuuli käänsi oikein huolella yli. Polvelta puiden välistä väylälle, paitsi että puun juureen väylän reunaan. Ei oikein pysty heittämään joten siitä sitten taikaheittoa yrittämään. Eihän sekään onnistu, joten nepataan korille ja vitonen korttiin. +1. Ei tämä nyt oikein toimi.
4. Iso annukka lähtee hyvin ja menee itse asiassa pitkäksi. Polvelta ylämäkeen puiden välistä kuitenkin kolmeen metriin ja kierroksen ensimmäinen pirkko on valmis. Nollassa ollaan. Tämä meni aika hyvin.
5. DD lähtee kädestä vähän liian hyssessä ja jää sitten lyhyeksi sisäkurvin puihin. Tämä meni huonosti tämä väylä. Ei pirkon pirkkoa vaikka oikeakätisen perusheitto. Harmi. Nollassa.
6. Alamäkeen DDx lähtee aika kivasti. Onhan se lyhyempi kuin muilla, mutta väylällä. Buzzz lähtee ränniin aika kivasti mutta ei 12m lähemmäksi vain pääse. Hyvä heitto kuitenkin. Putti on surkea eikä mene. Nelonen korttiin ja parissa ollaan.
7. Maltilla DD aukosta ulos ja kakkosheitolla hyvä hysse metsän yli. Kiekko on kuudessa metrissä, mutta puun juuressa. Vaikeasta asennosta puolittainen haaraputti tulee ketjuista ulos. Oli huono putti, eli ei yllätä.
Nelonen. +1. Pettymys. Saakeli.
8. Hysse lähtee sisäkurviin ja osuu puuhun. Kakkosella järki käteen eikä lähdetä yrittämään mitään ylimääräistä. Kolmosella PauliDessu puiden yli metriin. Nelonen. +2. Vaikeita ovat nämä jos ei osu väylään.
9. DD pikku antsassa menee ihan kivasti. Olisi ehkä saanut feidata enemmänkin. Ei feidaa. Hysse aukkoon on oikeastaan aika hyvä, mutta osuu kuitenkin puuhun ja jää reilun kympin putti. Taas huono yritys. Menee ohi ja korin takana olevaan monttuun. Montussa ollaan vaikeassa asennossa ja onhan se nyt vaikeaa putata. Ei osu laitteeseen ja vitonen korttiin. Nyt meinaa nitkahtaa niskat kun sen verran alaspäin katellaan.
+4 kolme väylää. Huonosti pelattu.
10. Fore on hyvä, mutta niiaa millin liikaa vasemmalla ja osuu puuhun. Ei mitään jakoja mihinkään, joten Buzzzia eteenpäin ja Zone milliin forella. Nelonen. +4
11. Hysse on aika hyvä, mutta kuuluu mutkan takaa sellainen ääni että johonkin se osui. Puuhun tietenkin ja vasempaan reunaan. Selviytymisheitto on aika hyvä DDx:llä ja menee kymppiin. Sieltä polvelta hyvä haku yläpantaan. Olipa hyvä haku. Melkein jo säikähdin että meni sisään. Ei tosin paljon lohduta. +4.
12. Sain DDx:n lähtemään parempaan linjaan, mutta lähti ylös ja feidasi metsään. Ei hyvä. Oikeastaan paikka on vain foreantsalle, jos haluaa edes vähän eteenpäin. 70cm aukkoon osuu forella kyllä, mutta ei se kiekko olekaan ihan noin alivakaa. Vauhti loppuu ja kiekko painuu oikealle metsään. Metrin aukko, 30m väylälle jos tahtoo eteenpäin. Itseluottamus on suuri, joten sinne. DD lähtee ränniin, mutta liukuu hiljalleen vasemmalle. Osuu tietenkin pieneen näreeseen, muuttaa suuntaa ja oikealle toiseen puuhun. Ja tietenkin oikealle. Sieltä sitten neljäs väylälle. Nyt maistuu pahalle. Foreantsa eteenpäin menee liikaa vasemmalle ja pomppaa kauas vasuriin. Melkein outtiin. Viisi heitetty. Alkaa selvitä että taitaa tulla katastrofi. Putterilla antsa outin päältä menee onneksi sisään. Kahdeksan metrin putti alarautaan ja kasi korttiin. Hermostunutta naurua ja pää alkaa painaa aika paljon. +7 on yhtä paljon kuin kahdella edellisellä kierroksella yhteensä. Auts.
13. DD jää forella vähän näppiin. Risukosta Zone forella on surkea ja putti yhtä huono, menee ohi laitteesta seiskaan. Tajuan vähän keskittyä ja painan putin sisään. Nelonen on aika paljon tähän mihin pitäisi kakkosia laittaa. Taisi jäädä tunteisiin edellinen väylä. +8. Boom.
14. Buzzzilla antsa on liian loiva ja puuosumasta bunkkeriin. Keskellä väylää mutta metri maan alla. DD lähtee väylän suuntaisesti, mutta feidaa tietenkin ulos. Foreantsa olisi hyvä, mutta kun sekin osuu puuhun. Neljäs Buzzzilla on sen verran hyvä, että vitosen putilla vitonen korttiin. Par. Huh.
15. Päivän paras heitto osuu tähän. Pitkä avaus oikeaan suuntaan. Menee ehkä liikaa vasuriin, joten tyydyn Buzzziin. Hyvä heitto menee 15m eikä siitä tarvitse yrittää. Nelonen on ihan hyvä. +8
16. DD lähtee vähän liikaa vasemmalle ja feidaa metsään. Tässä kohtaa on katastrofi valmis ja reilun metrin rännistä Zone forella kutoseen. Tässä vaiheessa päätin pelata enemmän sijoituksesta kuin tuloksesta. Ville oli heiton päässä, joten kun Ville tekee tähän nelosen niin ei tarvitse meikäläisenkään laittaa tuota helppoa puttia sisään. Ei saakeli ole totta. +9
17. Tuulee sen verran että haetaan Hysterialla reilua hysseä. Ihan hyvä heitto on ehkä puoli metriä liian korkea ja  liukuu kahdeksaan metriin. Puttikin on ihan ok, mutta alarautaan. Ei mennyt.
18. DD lähtee kivasti, mutta eihän se mihinkään mene. 50m lähäri Zonella vitoseen ja putti sisään vaikka painetta meinasi olla.

Ei tässä mitään hurjaa infoarvoa kellekään ole, mutta tuli pidettyä kotiin ajellessa hieman palaveria ja totesin että taitaa olla tarpeen käydä kirjoittamalla läpi asia. Eniten ehkä ihmetyttää että tällainen vanha äijä ei kykene käsittelemään yksittäistä epäonnistumista vaan antaa sen pilata pari seuraavaakin väylää.
Tässä on taas oppimisen paikka. Väylällä 12 todennäköisesti yrittäisin jatkossa samoja heittoja, eli en välttämättä ole sitä mieltä että mokasin pahasti. Tuli vain väärään paikkaan huonoja heittoja jotka rankaisi rumasti. Tuo olikin kuitenkin oikeastaan ainoa kerta 54 väylän matkalla kun osui oikein kunnolla.
Viimeiselle kierrokselle mahtui muutama huonon asennon huono putti. Tämä on ollut ongelma aiemminkin, huonosta asennosta ei pääse tekemään normisuoritusta joten pikku jännityksellä putatessa tapahtuu vääriä asioita. Haaraputissa kun tuuppaa reilusti ranteella niin jää helposti käteen.
Pikkarala oli edelleen positiivinen kokemus. Kenttää pidetään selvästi hyvässä kunnossa ja kisajärjestelyt toimii. Oulussa on aina kokenut itsensä tervetulleeksi paikalle ja niin nytkin. Ehkä Pohjois-Pohjanmaa on eteläisemmän pohjanmaan kanssa sen verran samaa seutua, että jutut on tuttuja. Ookko nää ja tuukko nää kyllä hymyilyttää edelleen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10