Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mykey

Sivuja: [1] 2 3 ... 111
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 17.01.19 - klo:12:46 »
Äijä flunssa sen kun yltyy ja ulkona 25cm lunta..kerrankin näin päin että saa levätä ja ilmakaan ei ole hirveästi innostava.
Kaikenlaisia postauksia näkyy kauden 2019 kisakalenterista, joten kai sitä täytyy itsekin laittaa jotain kaudesta ylös..
Talvi katsellaan nyt rauhassa ja parannellaan paikkoja, jos sää ja joku kiva kisa tulee eteen niin mennään sinne.
Maaliskuussa tarkoitus ottaa Jallen opit rysty vauhdin ottoon jotta kroppa ei olisi niin kovalla kulutuksella.
Maaliskuun lopussa 30.03.2019 Meilahti Masters kisa TD ja peli hommissa.
Huhtikuussa 13.04 Piazza open TD ja peli hommissa ja 14.04 sunnuntaina lady Open sekin skogby radalla vain naisille suunnattu kisa ,joten TD hommissa.
20.04.2019 NDGE Nurmijärven golf kentän legendaarinen Väykkä show.
Toukokuussa on yleensä kaatiksella spring master joten sinne.
Toukokuun lopussa Partaharjun isoparta kisaan katsomaan mistä Tähtisen Riku niin kovasti hössöttää.
Sitten tuleekin tyyni..
Tein päätöksen että Tyyni pääkisa jää pois
Jotta pääsen nauttimaan enemmän tapahtumasta.
Tarkoitus pelata kaikki muut tapahtumat pääkisan ulkopuolella ja ainakin Nevaksessa caddie hommia hirsille.
Heinäkuussa Raaseporin helmi kiinnostaa aina ja masteri SM kisat kaatiksella.
Taso ei taida rating puolella olla riittävä , joten makkaran paistajaksi varmaan pääsee kontille tai sitten johonkin lippumies juttuihin.
Joka tapauksessa rauhassa mennään noin 1-2kilpailua kk tasolla maaliskuusta eteenpäin ja kausi loppuu end of 2019 kisaan näillä näkymin Skogby radalle..
Sellaisen hyvän muistutuksen täytyy itselle antaa ,että vaikka PDGA kisat itselle usein tuntuvat olevan ne ainoat merkittävät muutamaa poikkeusta, kuten isopartaa ja NDGE laskematta niin perheelle kotona on ihan sama pelaako Meilahdessa viikkokisat ja paripelit höntsäten jos koko päivä kuitenkin menee poissa kotinurkilta..
No eiköhän se siitä taas starttaile ja tavoite tammikuu 2020 rating päivityksessä on 880. Sinne siis.

2
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 14.01.19 - klo:06:13 »
Legendaarisia lauseita omasta terveydestä ja sitten jo nouseekin kuume..
Alkuviikko taitaa olla kotiosoitteessa nyhräämistä miettien maailman menoa..
Sataa lunta,joten hiljaista on muualla paitsi Siltamäen radalla, jonka täysi valaistus on saanut kansan liikkeelle ja iltasella kuulemma mennään ihan kesän ruuhka meininkiä. Tilausta tuollaiselle valaistukselle siis on..

3
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 13.01.19 - klo:16:45 »
Meilahden normi viikkokisat 13.01.2019
Holaripotti houkutteli paikalle 51 miestä ja 5 naista.
Pelattiin aika normaalia meikkua höystettynä harkkaväylällä, kempas,sairaala, millenium tunneli, vastapallo Hazard antsalla joka eilen tuotti tulokseen seiskan ja ns "paska väylä" joka on liikuntakeskuksen päässä oleva tiukka kurvi oikealle mandolla, jossa kori on vähän keskellä risukkoa..
1b väylältä lähdettiin matkaan herrasmies porukassa Sepon,Petterin ja Jamon kanssa , joten juniori vuoro oli tänään vuorossa.
Vähän jännittyneenä forea paikaltaan ja yli kippasi vasemmalle puuhun ja pomppu oikealle pahaan paikkaan jatko antsa putterilla kuoli oksiin ja polvelta oksien alta tölvöisy ohi ja bogeylla starttiin ja jonon perälle Petterin napatessa Pirkon heti starttiin. Kempaksella pelastus par ja sitten sairaala väylälle uuden karhea kristalli muovin zone matkaan ja vähän kaartoi korin edestä 5m putille ja pörö korttiin.. +0.
Jamolla meinasi lipsahtaa avaus sisälle mutta hiuksen hienosti ohi vasemmalta.
Kakkoselle onnekkaasti läpi ja vajaa vitonen pönttöön ja -1.
Kolmonen näytti upealta ja takaa pitkäksi josta ei saanut puttia sisään ja tyytyminen par pelaamiseen. Neloselle perus par ja vitosella kutiteltiin jokeri hyssellä korin vierestä ja kolmosen putilla -2.
Kutosen avaus vaivoin kelojen väliin kummulla ja upea antsa putti keskelle pönttöä -3.
Seiska osuma ensi oikeaan mandoon ja forella vasempaan mandoon ja lopulta bogey putti sisään -2.
8 väylä avaus näytti menevän oikeaa linjaa oikealla korkeudella mutta ääntä ei kuulunut Atlaksen kiitäessä upeassa antsa kaaressa korin taakse,paluu sisään ja -3. Kurkkasin tuloksia ja jaettu neljäs tila tässä kohtaa pajun,Sikasen,Piipon ja Kaukomaan painaessa tasatahti kärjessä..
9väylälle perus par ja 10 upean näköisenä lähteneen ja kelon oksaan kuolleen avauksen pörö putti 10m olisi maistunut mutta ohi,  nyt meni paluukin sitten kiekon livetessä kädestä -2. Mr Kantokari nappasi päivä pisimmällä putilla pörön ja tasoitti tilannetta..upea meininki.
11 gavel antsa aivan liikaa keskelle ja paineli edestä 20m pitkäksi pusikkoon. Par korttiin.
12. Zonella forea sisäkurvista ja puunhalaaja putti paikasta 7m haaraputti ei mene ja matka jatkuu.
13. Avaukset oli vähän hohhoijaa ja itse taistelin bogey korttiin ja Petterin nakuttaessa Pirkon sisään oltiin vissiin tasoissa -1.
14 par korttiin oikean makoisalla fore nepillä korille.
15 avaus oli melkein loistava ,mutta hyvä riitti ja 5m putilla pörö -2. Petteri lipsauttaa par Putin ulos 3m päästä joten kahden heiton svinki on valmis.
16 fore verdict midarilla paikaltaan pitkäksi alas ja putti ylös päin menee koriin, tanssiin alapannan päällä ja kiepsahtaa toiselta puolen ulos.
Millenium tunneli on tavallisen raskas ja bogey paluu 4m putti tölväisten vasemman puolen ketjuihin ja ulos antaa tilasto tuplan ja par.. sitten Hazard hirviön taltutukseen..
Nyt laitan Atlaksen vaan suoraan väylään ja yritän uittaa oksien seasta 10m puttia ja hups tipahtaa alas korin taakse.. puiden välistä alapannan päälle ja sisään..huh huh..par pelastettu. Petteri saa tuta Hazard voiman kahdesti ja nakuttaa kutosen korttiin Jamon ollessa myös pari heittoa perässä,joten homma selvä.. loput kaksi menee par tulokseen ja itselle 66 heiton voimalla +0 ja sija 24/51. 
Selkeästi paikaltaan saa paremmin kontrollia foreen joten sillä mennään ja midarit riittää ihan tarpeeksi hyvin Meilahden kallioille. Olo jopa kummallisen hyvä fyysisesti ,joten eiköhän se tästä.

4
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 12.01.19 - klo:17:38 »
Heps..
8a väylältä lähtö ja midaria antsalla reilusta 10m ei mene mutta par aloitetaan..
Ihan semi ok peliä alusta par,par, bogey pidennetyltä 9väylältä.10 ei mene putti par kuitenkin. 11 antsa ja putti sisään pörö.
12 väylälle päivän eka fore liian matalana ja 7m putti ei mene..13 väylä paikaltaan taka heittopaikalta Suspect fore on loistava ja korin tasalta 6m putti sisään -1.. 14 par.
Sitten ensimmäinen aivopieru.. jostain syystä otan vauhtia foreen tähän vaikka heitän Suspectilla. Kroppa vääntyy välittömästi ja lapa irtoaa ja kiekko singoaa vasuriin antsassa..ei näin. Kermaksi mörristä 6m putille ja kori sylkee ulos..bogey ja hohhoijaa takaisin par tulokseen..ja foren heittäminen alkaa vetämään yläselkää jumiin.
15 pidennettynä 10m putille ja ei mene 16 hieman lepsu rysty jättää 15m vasemmalta ja alle vaan.. +0 par tulos kortissa kurkkaan tilannetta ja jaettu viides sija jossa takana tulevassa ryhmässä on kolme herraa edellä...oho? Ollaan pelattu jo melkein puolet 23 väylästä.
Millenium tunnelista perus bogey ja sitten vastapallo hazardin kimppuun.. päivän toinen aivopieru on heittää taas forea vauhdilla vaikka jo totesin ettei onnistu sellaiset uroteot tällä hetkellä.. felon fore 25m eteenpäin antsa kulmassa ja alas hankeen hazardiin..jatko on umpi surkea osien ekoihin oksiin ja paska maistuu suussa kiekon jäädessä 2m hazardiin keskelle tielle.. älynväläys fore neppi keikahtaa antsaan kun kroppa ei pysty sitä forea heittämään ja kippaa vasuriin rinteeseen puiden väliin, 12m tölväisy oksien seasta jättää 7m Putin takana tyhjyys ja sisään..huh huh..+5 kortissa.
Ykköselle yliyritys tuottaa rysty gripparin ja perässä ylikipattu fore neppi aiheuttaa bogeyn..
1b harjoitus koriin ja päivän kolmas aivopieru eli fore vauhdilla..kops. perään edelleen umpisurkea fore neppi ja polvelta oksien välistä yli korin aidalle. Happi ei kulje ja jätän ottamatta metrin aidasta ja aitaan melkein nojaten pamautan ketjuihin ja ulos..tupla tähän! 4 väylää ja plussaa 8 heittoa. Tupakki suuhun ja mietin jo haikeasti turkinpippuri munkkia ja kuumaa kahvia.. loppuun selkä jumiin ja 7 väylään tölväisen yhteensä 8 epäonnistunutta puttia ,joten pirkot jää ottamatta ja päivän neljäs aivopieru vitos väylän midari fore alamäkeen vauhdilla aiheuttaa vielä tuplan korttiin.. lopputuloksena +13 eli 82 heittoa joista +10 tulee noilta aivopieru väyliltä ja sijoitus painelee 41/51 että melkein onnistuttiin..
Miksi heitin forea vauhdilla kysymykseen en ole vielä löytänyt vastausta? Ei mitään hajua ja foren käyttö veti odotetusti lavat aivan jumiin ja oli muutenkin pelokasta ettei vaan mitään hajoaisi meininkiä. Iso täytyy henkinen harppaus olla ettei sipuli mene tuohon malliin aivan jumiin.. miksi bogey pitää kuitata ääliömäisellä yrittämisellä vaarallisimmalla väylällä koko radalla? Näitä miettiessä huomenna takaisin Meilahteen ilman drivereita kiusottelemassa bägissä ja forella vauhdin otto sallitaan jatkossa vain driveri käytössä. Mutta olihan mainiota seuraa ja upea sää, paikoitellen kuvan kaunista kiekon liitoa ja olin riemua.

5
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 12.01.19 - klo:06:57 »
Tulipa aamupalaksi lukaistua PDGA Europe internationalin 2019 ohjeopus ja ilokseni löysin melkein onnistujien järjestämän Varistonniitty Open kilpailun isojen osallistuja määrien kisojen listalta.. upeaa. Kohta mennään Millenium ja tavoite asetettu -3 lukemaan.. sitä siis.

6
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 11.01.19 - klo:21:03 »
Millenium 2019..
Lavat tuntuvat olevan jumissa sekä niskan seutu oikein kunnolla. No muutama narutettu kiekko mukaan..
Foresta en tiedä ja rystylläkään ei ihmeitä tehdä.
Sää näyttäisi olevan upea auringon paisteessa pari astetta pakkasta ja 115 innokkaan kivutessa ihmettelemään Meilahden kukkuloita.
Lunta tuli melko reippaasti,mutta lämmin sää ja yöpakkanen saattavat muuttaa kuvitellun stoppi hangen skippi keliksi. Kun pelataan vain yksi kierros ja 23 väylää niin korin ympäristöt voi pomputtaa miten vaan. Täytyy tarkkailla lumen koostumusta tarkkaan raahautuessa aloitus väylälle 8a ,joten triplamandosta lopetetaan tämä iloittelu.
Meilahden millenium on semmoinen talvikummajainen jossa näkee kovan luokan pelimiehiä talvikunnossa perinteitä vaalimassa. Saapi nähdä miten putti on kohdistettu.. tavoitteista?
No puolet väylistä par tulokseen nauttien ja sitten pöröjä korttiin kun avaus osuu kohdalleen.. sinne siis huomenna aamulla 12.01.2019

7
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 10.01.19 - klo:06:09 »
Tulipa tilattua joulun pyhinä pari DM mystery boxia kun sisällä ainakin pari pilven hajottajaa eli DM uutta cloud braker kiekkoa Eagle stämpillä.
No saadaan kilpailu palkintokiekoksi johonkin mittelöön.. ajattelin Puolarmaariin mennä avaamaan boxit ja heittämään suoraan mystery kierroksen, josta sitten lisää Team Almost face sivuilla. Team Almost logoa pitäisi suunnitella ja tilailla sitten sälää piristämään.. kevättä kohti.

8
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 09.01.19 - klo:21:39 »
5m viivalle ja 50 putteria käteen.. kiekkoa ilmaan ja toinen mokoma. Ajattelin autotallissa testata kohdistuuko joku paikalleen.. suunnitelmissa myös Jallen opit rystyheiton vauhdin ottamiseen maaliskuussa Varistonniityn vihreillä nurmilla. Annetaan kädelle aikaa ja pysytellään hitaissa kiekoissa.. no lauantaina Millenium 23väylää taisi olla ja Max midareilla vetäessä par väyliä on tuossa versiossa väylät 1,2,4,9,14,15 se tunneli ja vastapallo. Muualla on mahdollisuuksia onnistua tai löytää itsensä haastavasta paikasta.. semmosta se melkein onnistuminen on. Vähän ongelmia tuottaa valita vasurin ja midari fore(älä heitä sitä forea) välillä väylillä 1b,1d,5,12,13 jotka olisi pakko foreja jos vain pystyisi heittämään normaalisti.. toki heitä suoraa puttereilla pääsee pitkälle yritykselle mutta sitä tämä nyt on jos ei puuduta itseään ja kiekuttele taas paria viikkoa miksihän mahdoit sählätä.
Jopa 20 joukkoon pappa sarjassa on semmoinen kuhina että nauttimaan mennään ja ehjänä tarkoitus tulla radalta. Eli jätän foreen soveltuvat kiekot varmaan pois koko laukusta.

9
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 09.01.19 - klo:06:58 »
Elämässä täytyy välillä priorisoida vaikka usein tuntuukin että friban ulkopuolella ei olekaan mitään.
Raskaita päätöksiä ja sitä myöten TD toiminnassa pidetään vähän välivuotta, näillä näkymin muutama pikkukisa ja Piazza Open/lady open.
Yksinkertaisesti ei kaikelle ole vuositolkulla aikaa ja kotiväkeä täytyy nyt huomioida jottei autotalliin tarvitse muuttaa.
Sellaista se isossa kuvassa ja lauantaiksi sitten Meilahti millenium kisaan munkki kahville.

10
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 08.01.19 - klo:21:23 »
Tyyni tohina alkoi ja melkoinen kasa halukkaita siirsi rahhoo tilille.. itse en ilmoittautunut tänään, kaksi kertaa pelannut ja tänä vuonna aion pelata muut kuin pääkisan ja olla sitten pääkisassa tekemässä jotain muuta tai vaan ihmettelemässä meininkiä... Saapi nähdä.

11
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 08.01.19 - klo:17:10 »
Onnistuneen heiton tunnusmerkit..?tunnistaako ne itse vai lyökö tuloksellisuus tahransa osuessaan piilo oksaan josta päätyy synkkään pusikkoon.
Miten päättää mitä haluaa tehdä jos vaihtoehtoja on ihan liiaksi? Näitä väyliä on maailma pullollaan missä kerta toisensa jälkeen toteuttaa samaa totuttua kaavaa toimi tai ei.. osui siihen riski puuhun tai sai makoisan kimmokkeen.
Talven alla ehtii miettiä kaikenlaista ja mielenkiintoista on lukea jopa omia läpikäyntejä kisakierroksista ja etsiä hetkiä tai olosuhteita jotka veivät tuloksen mennessään.. entistä enemmän korostuu omassa pelissä ero halun ja päätöksen välillä onnistumisessa. Kun haluaa onnistua ajautuu usvan raiteille jossa tekee outoja päätöksiä ja makselee niiden seurauksia tuloskortissa. Kun on päättänyt onnistua onnistuu todennäköisemmin.
Joka tapauksessa onnistumisen haku aiheuttaa epäonnistumisen odottamisen ja siitä ylipääseminen vapauttaa korvien välin ja pelaaminen alkaa sujumaan.
Tästä syystä tuloskortistani löytyy romahduttaja vonkaletta aika usein ja olenkin oppinut vasuri pelaamisen kautta käsittelemään huonoa tekemistä tuloksellisesti melko nopeasti. Kalat ovat olleet isoja ,mutta jälkimainingeissa on päästy nopeasti juonesta kiinni.
Seuraavaksi opin tiellä onkin toteuttamisen suunnitelmallisuus ,jotta vuoristoradan osumat opitaan käsittelemään ennakkoon ja varsinaisella toteuttamisen hetkellä ei enää mietitä mitään.
Se että saapuessa väylälle prosessoria kuormittaa kymmenien vaihtoehtojen suma  aiheuttaa tekemisessä valtaisia ongelmia kun päätöstä ei saada aikaiseksi ja käydään vaan tölväisemässä sitten jotakin eteenpäin.
Tosiasiassa en tiedä millä välineillä ja heitoilla pitäisi suoritus toteuttaa ,joten treeniä erilaisten heittojen tekemiseen pitää saada paljon enemmän.
Tällä hetkellä mennään pelkällä rysty heitolla putteri ja midari akselilla, mutta ei sekään autuaaksi tee kun raahaa mukanaan 15putteria ja 8 midaria.. joista jokaisella voisi jotenkin heittää väylälle jotain..

12
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 06.01.19 - klo:19:15 »
Meilahden viikkokisoihin pelimiesten ryhmään Behm, Sikanen, Nurkkala ja Parkkonen.. vitos väylältä lähtö jokeri hyssellä alamäkeen ja 4m putti alapantaan.
6 verdict hysse 7m putille ja pönttöön -1.
7triplamando Marshall ohi ja putti pitkäksi ja paluu ketjuista läpi ja tupla höh hoijaa ja +1. Sitten pari avausta 6-8m päähän ja pöröt sisään -1.
10-11 väylät metallia putilla 11väylän loistava avaus 4m putille ja marsulla vasemmalta ulos.. olkapää kiukutteli vähän putissa..
12 avaus vasurilla lipesi oikealle puuhun ja pomputteluiden jälkeen tupla.. hups ja +1.
14 bogey korttiin hyvän midari avauksen jälkeiseen tähtäinpuu kelo osumaan..ja 15m laitteeseen ja bogey +2.
14b polvelta mörripuskasta 10m sisään pipon ollessa roikkuvaa risua täynnä. +1.
15 pääsi yrittämään ja melkein pöröä korttiin kuten 16, mutta ei kuitenkaan ja nosto par..
Millenium tunneli kopsuja toisensa perään ja 4m putti ketjuista läpi kruunasi kutosen korttiin ja +4..
Vastapallo oikealle mörrin keskelle noin 10m putille ja polvelta ässä putti oksan kautta sisään jee.. ns paskaväylän avaus putteri antsalla korin tasalle ja taas polvelle ja oksan alta sisään.. +2.
Väylä1 pääsi vielä roikottaa mutta ei enää mennyt..
1b harjoitus koriin ilman forea on kyllä uusi kokemus ja bogey tähän sitten väännettiin.. höh.. +3.
Kempas korin oikealta ohi ja paluu 5m putti sisään ja pöröllä +2.
Sairaalan alamäkeen umpipaska fore kokeilu varovasti buzzilla mutta vasuriin ja par pelastus.. 2 ja 3 kori osumat 7m putilla ja päätös bogey kun 7m ei vaan paluuna pysynyt korissa..+3 ja sija 19/36.
7 pöröä ja olihan paikkoja... Vain kärkikolmikko teki enemmän pöröjä joten siitä se ei kiinni ollut.. kokeilut vei vähän terää tuloksesta ,mutta olihan hauskaa.
Parikisaa vielä perään ja -5 bogey free perus 16 väylää harkka ja kempaksella höystettynä..
Selkä juilii jumissa, mutta midarit lentelee ihan kelvollisesti ja turkinpippuri munkki kahviossa maistui makoisalta.
Kokeilin pari pelissä yhtä forea ja yhtä driveri avausta, mutta ei toimi saatikka tunnu kovin hyvältä joten jääpi midareilla ja puttereilla rysty pelaamiseksi toistaiseksi.
Lauantaina aamusta kierros Sibbeä edessä ja lajin parissa puuhastelua josta sitten lisää kun on ajankohtaista.

13
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 05.01.19 - klo:20:37 »
Team melkein onnistujat minä ja Jamo käväisi aurinkoisen pakkaspäivän kunniaksi Puolarmaariin radalla Espoossa.
Ennen kierrosta sattui puskisten talkooporukka pamahtamaan talkoista juuri asentamasta lumisuoja pressuja heittopaikoille. Olivat pikku opastus videota suunnitelleet ja pyysivät videolle näyttämään miten suojaa käytetään.. extempore sen enempää miettimättä kerralla purkkiin ja kierrokselle.
Käsi oireilee sen verran ja haluan pitää kevyellä rasituksella että fore on pois valikoimasta ja midareilla sekä puttereilla mennään parhaillaan. Sopivilla väylillä myös vasenta kättä vähän testaillaan.
Mukavasti meni hyvässä säässä kierros Jamon ollessa tällä kertaa tuloksellisesti parempi. Samapa tuo, koitin fore avausta ja ei onnistu joten jätetään pois hetkeksi. Vähän liikaa tuli keskityttyä heittoliikkeeseen välillä ja silloin lähtikin minne sattuu. Pitää luottaa että selkärangasta lähtee kyllä rentoja heittoja eikä jäykistellä.
No huomenna vuoden kolmas kierros edessä ja Meilahden viikkokisat..

14
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 04.01.19 - klo:17:04 »
Ari blogista luettua tekstiä pohtiessa tuli mieleen että byrokratian ryhmäjakoa oli Arilla tarjolla kun ihan ei tullut avattua mitä kaikkea näihin toimenkuviin kuului..
Eipä avata niitä enempää, mutta nimetään tasoja ehkä vähän kansankielellä ja enemmän lajin kuin järjestötoiminnan suunnalta.

1. Innostuneet frisbeegolffia kokeilevat.
2. Fribakärpäsen puremat muovin perässä kenkiä kuluttuvat.
3. Vapaaehtoisvoimin ja omasta ajasta muille mahdollisuuksia tuottavat elämys urheilijat ja lajiniilot seurahallitus vastuineen.
4.Lajin kehityksen vastuuta kantavat, business mahdollisuuksien etsijät ja oikeat kilpaurheilijat.

Tuosta mallista saa jo pyramidin johon lajitella erilaisia ominaisuuksia ja jossa sama tilanne Näyttää erilaiselta.

Otetaan mahdollinen tilanne tulevalta keväältä ja mietitään mitä se millekin ryhmälle tuo mukanaan.
Leppävaaraan on pitkään suunniteltu kilpatason mahdollistavaa rataa Espoon Leppävaaran miljoonia maksaneen urheilupuiston kupeeseen. On avajaispäivä ja satoja ihmisiä parveilee odotellen kaupungin herran jutustelua.
1. Ryhmä johon liittyy taas nurmen alkaessa vihertää uusi sukupolvi kiinnostuneita saa ison some huomion kautta tietää että nyt on tulossa Espooseen iso juttu ja radan avautuessa ykkös väylällä pyörii kaikenlaista Prisman kautta paikalle saapunutta ja ehkä jopa kiekkojen myyntikojuja etsivää ensikertalaista jotta pääsee verorahoilleen vastinetta saamaan samalla kun käy uimassa hienolla uimastadionilla.
2. Ryhmä on jo käynyt todennäköisesti salaa heittelemässä ennen kuin korit ovat paikallaan ja kommentoivat somessa minkälaisia väyliä siellä nyt on ja kuinka roskiksia ei ole tarpeeksi ja kuinka keskellä väylää oli tullut vanha mies koiran kanssa vastaan vaikka selkeästi näki että ollaan tässä kiekkoa heittämässä.
3. Ryhmää ahdistaa jo valmiiksi tulevat ruuhkat ryhmien 1-2 osalta ja mietittävää riittää espoolaisen seuran miettiessä että miten ihmeessä radalta saadaan paikat pysymään kunnossa ja roskat roskiksesta, ennalta hankitut harjat ovat jo radalta kadonneet ja uusia on joku hakemassa jotta avajaistapahtuman ajaksi järjestetty tapahtuma saadaan kunnialla maaliin satojen talkootyönä tehtyjen uurastusten palkinnoksi.
4. Ryhmässä ollaan mielissään kun saadaan isoa huomiota, saadaan uusi upea rata Suomen ratakartalle parhaaseen paikkaan ja sitä myötä lajille lisää harrastajia. Samalla pelätään ettei nyt vaan kukaan saisi heti kiekosta vammoja ja mietitään olisiko sittenkin pitänyt vaatia kunnon aitoja koko ratahankkeen ympärille. Toki Aria puheenjohtajana mietityttää vielä mitähän leppoisaa sitä mikrofoniin lausuisi että tuokin paikalle koiran kanssa saapunut kylänmies ymmärtäisi mitä täällä kohta tapahtuu..

Itse odotan pelolla kyseistä kevättä kun Leppävaaran ratahanke valmistuu.. 40000 ihmistä kävelymatkan päässä radalta metsäalueelle joka risteilee koirien ulkoilutus reittejä ja mustikoista taistelevia mummeleita. Maastopyörä ja lenkki harrastajia jotka eivät ihan välttämättä pysähdy pikku kylttiin jossa varoitetaan lentävistä muovin paloista.
Ari onkin useamman vuoden muistuttanut miten lajimme parissa toimivien tulee varautua siihen että asioita tapahtuu isosti ja kiinnostus voi repsahtaa isoksi ja sitä myötä ongelmat ja mahdollisuudetkin.
Iso peukku Suomi sport uudistuksilla tehdyille päätöksille jotka pakottavat seuratoiminta kenttää muuttumaan yhdistystoiminnaksi ihan aikuisten oikeasti.
Kohta vaaditaan jo ohjattua salitoimintaa kuten muissakin lajeissa ja esim Espoossa hallivuoroja saa varattua kolmen vuoden päähän vasta järkevään aikaan..

15
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 04.01.19 - klo:15:50 »
Tähän aikaan vuodesta tosiaan järkyttävän pitkän pimeyden keskellä alkaa helposti kasautua kaamos väsymystä, joka imee sitten kiinnostuksen kaikista asioista. Töissä alkavat edessä siintävät keväiset kehityskeskustelut ja taas seuraavalle stepille meneminen maistumaan puulta. Some tuottaa jatkuvasti puolituttujen uudenvuoden lupausten ja elämäntapa remonttien sumaa viesti kenttään vaikka pääsiäiseen mennessä kaikki onkin unohtaneet jo tavoitteensa.
Fribassa on ofseasonia tarjolla jossa nyt sitten pitäisi tehdä sitä ja tätä etsien kauan kadotettua putti rutiinia , opetella uusia asioita ja kehittyä eteenpäin.. jep jep. Onneksi pikkuleijonat pelaa ensi yönä lätkää niin puoli suomea saa tekosyyn olla väsyinen ensi maanantaina ja tuntea lopputuloksen tuomaa tunne latausta.
Oma kausi 2018 sai vähän pannukakku lopun rating osalta, mutta toisaalta syksy oli melkoinen onnistuminen omien kisajärjestelyiden osalta ja lähes 600 osallistumista omissa virallisissa kilpailuissa kävi näyttämässä päivän kuntonsa. Sain tehtyä melko mielenkiintoisen ennätyksenkin Skogby end of 2018 kilpailussa kun yli 70 henkilöä oli paikalla palkintojen jaon ajan paikalla. Eipä siinä mitään muuta kummallista mutta viimeisen tuloskortin palautumisen jälkeen tänä metrix kautena palkintojenjako kesti oheistapahtumineen melkein puolitoista tuntia..
Sunnuntaina Meilahteen viikkokisoihin, ei siksi että kuvittelisin voittavani tai siksi että meikun kahviosta saa loistavia munkkeja.
Menen siksi että käveleminen maistuu puulta, salilla käynti ei kiinnosta pätkääkään hikijumpalle menosta puhumattakaan. Jos samassa saa vaihdettua muutaman sanan jonkun kanssa niin onhan sosiaalinen omena syöty.

Sivuja: [1] 2 3 ... 111