Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mykey

Sivuja: [1] 2 3 ... 124
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 15.07.19 - klo:06:45 »
Ainakin SM kisassa komeilee jonkun Ari penttalan nimi ja taitaa olla ennen Oulun Pro tour kisaa -joten lepo taitaa jäädä sielläkin osoitteessa haaveeksi. Tosin jonotus on poissa päältä ja aika epäselväksi jäänyt tuo maksamattomien poistaminen kun huhtikuussa ilmoittautuneita ei maksaneitakaan ei ole vielä kisasta ulos laitettu.. mitähän siellä mahtaa kisassa tapahtua kun tässä vaiheessa näkyy maksamattomia melkoisen paljon sokin sokin pelaaja listassa?

2
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 13.07.19 - klo:06:20 »
Löytyy niskan alueelta tapaturma vamma joten se voi osaltaan näytellä osaa tässä kuviossa.
No keskimmäinen tytär kiipeily puistoon kummitätinsä kanssa ja autosta löytyi felon ja suspect joten ajattelin käväistä Meilahden ykkösellä katsomassa miltä kesäinen Meilahden rata näyttää..
Siinä sitten paikalle ilmaantui pari englantia puhuvaa nuorukaista joilla lajia takana 3kk ja pari kiekkoa mukana suu auki ihmettelemään että missähän rata on.
Pakkohan se oli kierrokselle lähteä ja ihan kelpo peliä taas laji opetuksen parissa.
-3 bogey free ja kaksi potilasta oppi sääntöjä enemmän kuin tiesivät olevankaan.. hyvin levätty taas..

3
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 12.07.19 - klo:06:35 »
Tiistaina käväisin Oittaan rangella rysty vauhdin ottoa treenaamassa ja ihan kelpo suorituksia paineli 100m kepin toiselle puolelle.. noin 50kpl tuli vippailtua särkylääke vapaan ollessa päällä.
Torstaina ajattelin että Puolarmaarin radalle voisi mennä fiilistelemään,mutta melko nopeasti kävi selväksi että kädessä taitaa olla joku oikea tulehdus tila kun niskasta olkapään kautta kyynärpään ohi aina etu ja keskisormeen jännittyi lihakset kivuliaalla tavalla. Lopulta ei pystynyt enää edes puristamaan kiekkoa ja lopputulos 61 eli +1 oli kyllä melko hapokasta.. vipailtiin silti vielä muutamat väylät päälle..
Maku on kuitenkin sellainen että kassi meni loppu kuuksi naulaan ja katsellaan elokuussa jos paikat olisi vähän levinneet..

4
Ei kannata hävitä taistelua rataa vastaan ennen kuin on heittänyt ensimmäistäkään heittoa.
Hymyssä suin lähdet vain väylää pitkin nakkelemaan ja pidät rennolla otteella lähärit paketissa ja puttaat ilolla mistä ikinä pääseekin haastavaa puttia yrittämään.
Sen minkä avausheitolla sählää niin tuloksestaan löytää.. asetat vaan tavoitteen heittää 80m siihen kohtaan mistä haluat jatkaa ja nakutat diesel koneen voimalla solidia par korttiin.  Sulla kuitenkin parasta osaamista on buzzz heitot 55-75m niin ei kannata yrittää 145m pitkällä väylällä 110m kun se 35m lähäri on heikompi heitto kuin 80m jälkeen tehtävä 65m heitto sillä lempi buzzilla. Helpompi on taivaltaa kun onnistuu heitoissa jotka osaa. Tsemppiä kuitenkin upean Nokia radan fiilistelyyn..

5
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 09.07.19 - klo:21:04 »
Fysiikka ei vaan kestä pitkiä kisarupeamia ja väsymys painaa kropassa, joten pakko hiljentää hetkeksi, tosin syyskuun 7-8 päivä kisaviikonlopulle taidan vuokrata kisakeskuksesta mökin.
Väsyneenä ei pää tee oikeita asioita ja turhautuminen tulee nopeasti, toki oppinut pääsemään melko nopeasti yli kommelluksista mutta kun sormet ei toimi heittokädessä niin melkoista hazardia se sitten on.. kuitenkin aika jepaa peliä ollut paljon lähiaikoina, loistavia väyliä,hienoja heittoja ja ennen kaikkea uskomattoman upeita putteja. Ilmeisesti olkapäässä ulkoreuna nivel rasittui ja revähti ja sitten tulehtui joka pysyi piilossa sormien särkylääkkeiden kanssa.. no syksyä kohti, eipä ole punkkejakaan koska tyynessä napsahti 3kpl kiinni

6
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 09.07.19 - klo:11:38 »
Tänään tiistaina taitaa olla taikapiste päivä.. saapi nähdä tuleeko myös viime vkl helmen tulokset mukaan kun äkkiä saatiin ratingit ja raportti tehtyä.
Tosiaan syyskuun 7-8 päivä on Raaseporin special kisa Skogby,karjaa ja kisakeskus.
Se on seuraava etappi.
Kropassa tosiaan jotain meni selkäytimeen Fordin väylällä jossa rwväytin rintalihaksen koska lihas on ihan ok tuntuinen mutta selkäydin antaa viestin forea heittäessä että saattoa ei saa tehdä ja käsi tekee jotain mitä korvien väli ei käske.
Siksi nyt täyslepo pelaamisesta ja kilpailemisesta.
Muutama kisahakemus tullaan tekemään loppuvuotta varten ja laakspohjassa ollaan apu TD hommissa lähinnä metrix ja tournament manager teknisenä apuna hoitamassa niitä kuntoon.
Muuten se on sillä sipuli. Ehkä jotain pientä neppailua jossain vaiheessa puolarmaarissa tässä kuussa tai jotain..saapi nähdä.

7
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 07.07.19 - klo:23:29 »
Helmen toinen kierros alkoi aika hyvin ja 10 väylän jälkeen -1 tilanteessa ja ukon ilma keskeytti rundin.. 14 pelatun väylän jälkeen sitten +2 ja lopputulos +9.
Nyt alkaa offseason ja Saturi hiljenee kotiaskareisiin.. hyviä pelejä kaikille.

8
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 07.07.19 - klo:01:04 »
Kierros vielä ja aika offseason alkaa... Raaseporin helmi ja näyttää siltä että fore ei toimi joten rystyä vedetään horisonttiin..
Laitan huomenna illalla bägin talliin ja ja otan esille kk päästä.. 18.08 vision Skogby NBDG amateurs kisat ja siihen saakka jää hommat lepoon.   Apu TD hommia tiedossa laakspohjassa elokuun alussa mutta kisaamaan en lähde. Laihdutus kuuri , lepo ja aikaa perheen kanssa. Siinä hyvä offseason suunnitelma. Jos vaikka uskaltaisi mennä hypnoosin kautta tupakan lopettamis juttuihin niin pääsisi siitäkin pahasta. Hyviä heittoja ja öitä ,missä ikinä bogeja teettekin.

9
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 06.07.19 - klo:22:31 »
Raaseporin helmi 1 kierros..
Sitä kun änkeää väkisin apu TD hommiin ja lähettää 3h ryhmiä matkaan ennen kuin on oman lähdön aika viimeisenä ryhmänä että saa kaikki matkaan.. Murphy vetäisee avokkaalla takaraivoon kun on katsellut aurinkoisen kelin helliviä naamoja saapuen kierrokselta ja lähtevän matkaan.
Pari tuntia ennen kierrosta kävin vetämässä pari puttia ja kolme putteri avausta.  No kierros alkoi 15:50 ensimmäisten sadepisaroiden alkaessa ropista bägin päälle.. ensimmäisillä 6 väylällä tihkutti vähäsen ja heitin kolme huonoa fore avausta ja sormet tuntui heti pahalta.. no buranaa ei nyt ollut kropassa kun en halunnut rintalihaksen mahdollista ongelmaa peitellä lääkkeillä.. noille väylillä paukutin myös kolme luokatonta puttia ja alkuun bogey juna +3 jonka perään hieman huonoa pomppua rysty avauksilla kuolleen milloin kantoon tai keskipuuhun ja vippailemalla korin lähelle pelattiin rystyavaukset par tuloksiin.. sitten alkoi sataa ja ensimmäinen veden ylitys väylä 2m korin taakse antoi lähes nosto pörön.. kasille loistava avaus rystyllä ja 7m putilla pörö perään.. +1.
9 kaksi ihan sysimustaa fore heittoa ja bogey korttiin +2.
10 upeat kaksi rystyä ja nosto pörö +1.
11 väylällä sataa jo kaatamalla sateen hakatessa sateenvarjon pintaa.. avaus kippaa yli ja puskaan josta ei päässyt kuin 10m putille ja ei mene..
12 avaus rennosti yli joen ja kuolee puun oksiin.. fore neppi sitten pitkäksi OB..tana ja bogey perään +3
13 sählätåån kunnolla par5 väylällä kahdella OB lopulta 9 heittoa korttiin ja +7..
Kävely tuntuu raskaalta ja jalat painaa.. sateenvarjoa kantaessa tuntuu paikat menevän aivan jumiin ja 14 väylällä etsiessä jeren kiekkoa nyrjöytän vasemman nilkan..mitähän vielä..
15 upeasti lampi ob yli ja par korttiin..
16 lipsautetaan taas fore ihan susi avaus sormien kiukutellessa ja pikku hiljaa sade loppuu veden litistessä sandaaleissa ja +8 jatketaan.
17 ihan ok avaus jättää 65m ja Marshall ei palauta vasemmalle yhtään vaan osuu korin kohdalla OB keppiiin ja ulos.. huonolla fiiliksellä pari tölvöisy puttia koria kierrellen ja lopulta Kutonen korttiin ja +10.
18 hyvä avaus ja jatko... Fore neppi hieman lyhyenä edestä pitkäksi ja 7m putti ei kiinnosta ja +11 eli 72 heittoa on lopputulos.. sija 21 eli muutaman ratinkia edellä vaikka kierros antaa 863 alustavan.. no toisilla satoi ja toisilla ei.. semmoista se ja huomenna lähetän ryhmiä sen 4.5h ennen omaa kierrosta ja ..no katsellaan sitten.

10
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 05.07.19 - klo:18:32 »
Raaseporin helmi 2019 kaksi kierrosta ja offseason kutsuu?

Ratakarttaa silmäillessä kaksi muutosta on menneeseen ja eivät näytä järkyttävältä.
 
Kierros alkaa kolmella fore avauksella ja sen perään kolme rysty avausta.. bogeja ei saisi tehdä, mutta pöröjä voisi kolme ottaa..
Sitten heitetään uusi väylä veden yli ja 69m fore pitäisi olla pörö?
Sitten taistellaan väylillä pysymistä ja par tulosta tavoitellen joista yhdellä väylällä on pörö mahkut ja kaikilta muilta par on jo kelpo tekemistä. Täydellisellä onnistumisella siis -5 olisi tulos ja sitä jahtaamaan.. todennäköisesti bogey vapaata kierrosta ei tule ja kaikki ei ihan Napsu kohdalleen joten +5 olen jo super tyytyväinen, viime vuonna kaksi kertaa +9 joten siinä kohdalla menee vähän pettymyksen raja..

11
Itsellä kaatui vähän samassa kohdassa Fordilla yli yrittämiseen kun taisi olla kasi väylä jolle otin sähläys tuplan, toki oma peli meni sitten pelästymiseen että hajosiko käsi ja tulos sen myötä.
Tulos pelaamisessa onkin melko mielenkiintoinen asia että jäämiehen hermoja tarvitaan ettei iloitse liikaa onnistumisesta jolloin ei myöskään pety tuloksen pullistellessa plussaa. Kyky elää hetkessä ajattelematta liikaa mutta samalla pystyä riittävään ympäristön ja tilanteen järkeilyyn onkin häilyvän pieni.
Omalla kohdalla alivakaat jää yleensä autoon jos puut taipuu jolloin ne ei sitten ole edes vaihtoehtona kilpailutilanteessa, jotta virhe arvion toteuttaminen jää pois.

12
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 03.07.19 - klo:18:45 »
Talin tuulisella kummulla vippailemassa.. tarkoituksena vähän testailla sormien ja rintalihasten toimivuutta ja samalla koe ajaa vähän kiekkojakin sisään. Mawerick lucid-x muovilla on melko jepa..pakasta vedetty vanha star Atlas myös lentää kauniisti suoraan jopa tuulisellakin säällä. Putti oli omalla tuuppari tasolla ja kun Kiti sen sijaan puttasi tosi hyvin niin alun tupla ob tuoman lumiukon kautta kestikin sitten 10 väylää ennen kuin Kiti luopui honoreista.  Itse asiassa pelattiin tuulisella säällä ihan kelvollista peliä ja lopputuloksissa voitin sitten yhdellä heitolla kun kitille tuli ruma korista ulos oksennus väylällä 17. Tuloksellisesti heitin +10 ja Kiti oman ennätyksen +11. Hauskaa oli ja ajoituskin kohdillaan kun 16 aikaan lähdettiin ja 5 hengen porukat alkoivat parveilemaan ykkös heittopaikalla vasta lähempänä 17:sta. Puttaaminen tuntuu hankalalta tai sitten teen siitä hankalaa ajattelen sen olevan sellaista.. no saapi nähdä.

13
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 03.07.19 - klo:06:48 »
Se olisi sitten Raaseporin helmen kenraali tänään tiedossa ja valintana Talin kukkula kun kerran seuraakin hommattu kierrokselle. Aika varovaisesti pyritään ottamaan koska rintalihas vieläkin vähän kiukuttelee eikä sormet tunnu sen paremmalta kuin pariin viime viikkoon. Helmessä tänä vuonna kolme veden ylitystä, joten elementti mukana mukavasti. Aikaisemmista vuosista pitää oppia ottaa ja viimeiset 5väylää pelata varmemmin ilman lopun hyökkäys vimmaa,jolla saatu hyvät kierrokset ropisemaan pois kortista.
Tavoitteet asetettu +2-4 kierros tuloksilla joka olisi jo aikasta jepaa tekemistä. Alussa pitää olla hereillä ja tehdä negatiivista tulosta jotta on varaa vähän edes kortissa pohjalla. Paikalliset pelaa yleensä aika hyvin näissä karkeloissa ja vaikka kirkkain osaaminen onkin kaatiksen kummulla MP40 luokassa tänä viikonloppuna niin melkoista pelimiestä siellä kuitenkin on jäljellä.

14
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 02.07.19 - klo:06:22 »
Käväisin aistimassa tunnelmia Talin kukkulalla Sortti asemalla käynnin tueksi kun kerran puolimatkassa oltiin.. eväskorissa kymmenkunta kiekkoa.
Puttailin aikani ja olin lähdössä kotia vaimon patojen ääreen,kun ihmettelin kahden noin 14v pojan touhuja etäältä kun avasivat yikun 3kiekon pakkaukset ja ykkösellä odottivat laittaen kaikki kuusi kiekkoa jonotus telineeseen. Kysäisin olivatko pojat aikaisemmin käyneet pelaamassa ja sain ujon ei olla Talissa vastauksen.
Päätin sitten lähteä oppaaksi ja parin heiton jälkeen kävi ilmi että olivat ylipäätään toista kertaa lajia kokeilemassa. No siinä pelattiin 13 väylää ja pidin pojille samalla nopean laji intron,sääntö opetuksen ja heittojen perus opetuksen.. ja mukavasti oppivat vaikealla radalla pikku hiljaa tuuppamaan kiekkoa eteenpäin. Päätimme lopetella 13 väylän jälkeen ja suuntasin kohti kotia. Iloisia olivat ja kieltämättä mukavalta tuntuu nähdä aloittamisen iloa. Pojat lähti syömään ja kertoivat palaavansa pelaamaan sitten radan loppuun.. hymyssä suin ajelin kotia päin ja vaikka käsi tuntui aika huonolta rintalihaksen takia laskeskelin että 6pöröä ja 3 bogey oli oma tulos eli kolme alle jäi kierros kesken tuulisena päivänä Talissa..
Melko hupaisan hyvää tekemistä..

15
Treenipäiväkirjat / Vs: ymmen fribat
« : 01.07.19 - klo:11:02 »
Miten sun tasolla kun yleensä tottunut pelaamaan aika kärjessä vaikuttaa keskittymiseen se ettei mahdollisuuksia taistella hyvästä sijoituksesta enään ole olemassa ja kuitenkin koko kisakierros edessä?

Sivuja: [1] 2 3 ... 124