Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - gunners

Sivuja: [1] 2 3 ... 93
1
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 16.03.19 - klo:19:52 »
Lähden huomenna kuudeksi päiväksi reissuun! Sinä aikana en avaa postilaatikkoa enkä pankkia, eli älkää olko huolissaan jos nimenne perään ei ilmesty OK sanaa vaikka toivottavasti maksatte kisamaksun ensiviikolla.
Susanna Lindqvist, Ville Piippo, Jere Rosenqvist ja Marko Timonen ovat nyt ne viimeisimmät maksajat jotka olen havainnut. Kiitos heille ja kaikille muillekin jo maksaneille!!

Kevyttä lumen sulamisilmiötä on havaittavissa, mutta vielä on pitkä matka nurmikon hiplailuun.

HYVÄÄ KEVÄÄN ALKUA KAIKILLE!!!

2
Vuorigorillan kesyttämiset ovat aika vähissä olleet. Mutta Lunalla putti kulkee, ja saattaapi olla nykäisen Buzzzilla holarin pari. Mahtavaa päästä Meikkuun pelaamaan, ja entistä loistokkaammaksi sen tekee Keuruun saunapappa köörin kokoontuminen kallioille kukkuloille. Marko, Ilari, Timo ja vuorigorilla pitkästä aikaa samassa kisassa!!!

3
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 11.03.19 - klo:11:21 »
Viesti ketjun alusta löytyy tapahtuman alustava, ja tilanteeseen sopiva väljä aikataulu.

4
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 11.03.19 - klo:11:10 »
Onnittelut holarista!!! Harmi kun en ollut vastavuoroisesti videoimassa sitä :'(
Äijä paukuttaa alvariinsa kovia rating lukemia. Uskon että ne on sulla vuoden lopulla siellä 890 - 900 välissä!  Kertoo sun nykyformista enemmän kuin nykyinen rating!
Tosin mulla ei ole hajuakaan koko systeemistä, eli kuinka paljon ne ylipäätään voi kauden aikana nousta taikka laskea. Mutta ei ehkä ole kuitenkaan se maailman tärkein juttu!

5
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 05.03.19 - klo:21:42 »
Memorialissa upeasti pelannut Jalle vei paikan 149

6
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 05.03.19 - klo:18:17 »
Kisaan mahtuu 150 pelaajaa mukaan.
Tällä hetkellä on 2 paikkaa jäljellä!

7
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 05.03.19 - klo:07:24 »
Ensimmäisellä sivulla näkyy nyt päivitetty pelaajaluettelo. Tällä hetkellä on 4 paikkaa jäljellä. Jos joku kisaan vielä mielii, niin lähettäkää minulle whatsup tai tekstiviesti niin varaan teille paikan. Kisapaikan varmistamiseksi joudutte sitten vielä lähettämään muiltakin vaaditun postikortin, sekä suorittamaan kisamaksu maaliskuun loppuun mennessä.


8
Meilahti eilen:
Ensimmäinen kierros päättyi väylälle 18. Avausheittoni osui hazardin puolella olevaan mäntyyn. Siitä ikävä kimmoke vasempaan mörriin. Kolmas heitto tyyliin rikoo on riskillä ruma, ja niin oli tuloskin. Puihin kopisee, ja kimmoke takaisin hazardiin. Ja entistä pahempaan mörriin. Otin siitä sitten seiskan, ja valahdin tulostaulukossa samantien pohjille.
Toiselle kierrokselle kuitenkin hyvillä mielin kyykyttämään Villen suunnittelemaa hirviö rataa. Tuuli oli yltynyt jo melkoiseksi, mutta ei se minua haittaa! Niin luulin. Painajaismaiselta triplamando väylältä aloitettiin. Tee oli viety alemmaksi oikealle. Villen ohjeet edellisenä päivänä "sun kannattaa varmaan heittää avaus putterilla luukulle" ja Miikkan toteamus ennen kierrokselle lähtöä " aika paha väylä sun rystyheitolle...ja naurut päälle" kaikuivat korvissani.
Enhän kuitenkaan ota kokemattoman virtahevon puheista vaaria. Enkä noteerannut Soturi-Saturin komenttia milläänlailla!
Avausheitto vähemmän yllättäen mandon väärältä puolelta. No ei se mitään, se menee niin, oli heittopaikka missä tahansa. Dropparilta vaan varmasti rinteeseen korin eteen. Osuinkin hienosti siihen mihin pitikin, mutta kovalta lumelta kiekko skippasi korin takana olevaan notkoon.
Sieltä putti ketjujen kautta maahan, kansi alaspäin. Lunahan innostui kivasta liukumäestä, valuen etunotkon pohjalle. Uusi putti alarautaan, Luna edellisestä innostuneena taas kannelleen, ja hymyillen rakas Lunani liukui takaisin varpailleni.
Pari puttia siinä vielä meni, pelikavereiden jäätyessä pystyyn puttirallia seuratessaan. He kuitenkin lämpenivät nopeasti pelaten hyvin kierroksen loppuun asti. Minä sen sijaan syväjäädyin henkisesti, ja sen sulaminen kesti koti saunaan asti.
Hieno rata, hieno kisa, hienot pelkaverit!!! Ja paskat heitot!

Ja tunnin päästä kohti uusia pettymyksiä, kun suuntana on Herusten viikkokisat!!!

9
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 03.03.19 - klo:08:16 »
Miikka osasi kyllä sinänsä passeliin aikaan kuvaamaan onnenkantamoiseni. Toisaalta olen edellisellä viikolla kaikki harjoitusheittoni suorittanut Lunalla ja McBeth ESP Buzzzeilla, joten sitä kautta oli kyllä vahva luotto kiekon soveltumiseen kyseiselle väylälle.
Uskallan jopa uskotella itselleni, että heitto oli hyvä! Se että kiekko sujahti koriin, oli taas satumaista tuuria!
Video on sitten levinnyt näköjään someenkin. Itse kun en Facebookissa ole, niin en pääse sinne korjaamaan väittämää että holari olisi väykän ensimmäinen virallinen kisaholari. Tällä kaudella toki, mutta onhan niitä vuosien varrella muutamia muitakin tullut. Lähtien jo Seppo Nieminen Classic Suomenlinna ajoista. Kisa oli kuitenkin SM-osakilpailu, että jollakin tavalla virallinen kai sekin ;) ;D

Holarilla ei ole itselleni suurtakaan merkitystä, koska kokonaisuus ratkaisee. Ja eilinen kokonaisuus ei päätä huimannut! Tai oikeastaan kyllä siinä loppua kohti alkoi päätä huimaamaan!
Miikka pelasi kyllä hienosti! Sitä oli kiva vierestä seurata!

10
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 28.02.19 - klo:16:41 »
Tänään tuli toinen luvatuista Koh Samui kisakorteista, kiitos Petteri!

Muutama yllätyskortti on tullut jo ilmoittautuneilta pelaajilta! Ylläkseltä,Tukholmasta, Las Vegasista ja Etiophiasta asti!!! Kiitokset lähettäjille! Olen todella kiitollinen!

11
Ylihuomenna alkaa sitten tämän kauden virallisten kisojen kausi meikäläisellä. Meilahden Kalliot kisana, ja pikkulintujen viserrykset lupaavat hankalaa rataa. Kilpailijoita jostain syystä yllättävän vähän :o Eikö ratinki kisa sovi Meikkuun?
No mulle on ihan sama missä jatkan syöksylaskua, pääasia että pääsee kisailemaan hyvässä seurassa. Ja Meikku on aina Meikku!!

Tänään otin mallia Mc Bethin tekniikasta, enkä onnistunut!

Ymmärrän nyt miksi heitän kuin pulloperse sika. Mutta muuhunkaan en näköjään enää taivu >:(

NDGE uho kasvaa meidän seuran pelaajien kesken, joten pientä painetta luodaan Järkäleen valloituksessa.

12
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 28.02.19 - klo:13:15 »
Iso- Arska  ;D

13
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 28.02.19 - klo:13:13 »
Pari luvattua korttia vielä puuttuu. Ensiviikon jälkeen päivitän pelaajalistan. Ja silloin näkee montako paikkaa on mahdollisesti jäljellä.
Maksaneita on hieman yli puolet pelaajista.

Lumenmittaus paikassa on 23 senttiä lunta. Se on varmaan aika lähellä keskiarvoa. Notkoissa on varmasti enemmän, ja aurinkoisilla rinteillä vähemmän. Myös paljaita länttejä on siellä täällä.

Olemme kuitenkin vasta helmi- maaliskuun vaihteessa joten lumet voi sulaa kisaan mennessä. Taikka tulla lisää vaikka kuinka ja paljon.

Aikataulu ja muuta kisainfoa viimeistään reilun viikon kuluttua!

14
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 22.02.19 - klo:18:28 »
Vilkuilin äsken vähän aikaa Las Vegasin kisaa, ja voi että tuli NDGE:n sää olosuhteet mieleen. Järkäleellä ei kuitenkaan palmut huoju valkoisina :)

15
Fribakisat / Vs: Meilahden Kalliot 2.3
« : 20.02.19 - klo:22:52 »
Mahtavaa! Mitähän kivaa kalliolle kukkulalle on taas keksitty!

Sivuja: [1] 2 3 ... 93