Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - mambo

Sivuja: [1]
1
Frisbeemarkkinat / O/V: Bio Enforcer (Helsinki)
« : 20.03.15 - klo:21:44 »
Kaikenkuntoiset huomioidaan. Vaihdossa löytyy trilogyltä pannua laidasta laitaan. Tarjoa!

2
Havocceja sekä muutama Frost Claymore hakusessa. Myös kuluneet huomioidaan. Vaihdossa löytyy vinot pinot Trilogyn kiekkoja. Tarjoa!

3
Välinekeskustelu / Rollerikiekot
« : 27.11.12 - klo:10:54 »
Täysipainoinen 12x flätti Firebird on ääryyttä forerollereihin, mutta entäs rystyrollerit? Mambaa ja Roadrunneria olen testannut, mutta suurin osa heitoista eivät kääntyneet tarpeeksi yli vaan päätyivät cut rollereiksi. Pro Leopardit saan kääntämään nätisti yli, joten yksi idea voisi olla murjoa Leo rollerikiekoksi asti.

Lentoratataulukon perusteella Avenger SS voisi olla passeli kiekko rystyrollereihin, löytyykö kokemuksia keneltäkään?

4
Välinekeskustelu / Latitude 64°
« : 02.07.12 - klo:15:48 »
Hienosti liitäviä pannuja nuo ruotsalaiset tekevät. Kuinka moni heittää Latituden kiekoilla? Tällä hetkellä Latituden Pro bägissä kulkee mukana useampi Pure ja yksi Fuse. Tiukat väylät ja lähestymispeli parani kertaheitolla kun Opto Purea opettelin heittämään. Toimii hienosti väylillä, jotka ovat Buzzzille liian lyhyitä.

Tällä viikolla kauppoihin pitäisi ilmestyä Saint, joka on Latituden vastaus Eaglelle tai Teebirdille. FD ei alkuinnostuksesta huolimatta päätynyt bägiin, joten kai tuota Sainttia voisi testata. Alla valmistajan kuvaus:

New from Latitude 64° is the Saint. This has quickly become a new favourite among the people involved in our testing. Our experiences is that it is slightly overstable on drives up to 350 ft and has good carry. Compared to already existing models it is close to being a longer River. We have also learned that people with different playing styles and general conditions around them have different views on our molds so we prefer not to be too specific in our descriptions.

Flight ratings are:
Speed: 9, Glide: 7, Turn: -1, Fade: 2

5
Tuli tuossa Talin viimeistä väylää heittäessä mieleen tämä kysymys. Nuo loivasti oikealle kääntyvät väylät aiheuttavat tällaiselle aloittelijalle ongelmia jos vähänkään pidempää avausta yrittää. Rystydrivet feidaavat tuulesta riippuen joko liikaa vasemmalle tai kääntävät yli annukasta usein melkein rollereiksi asti. Forella tietysti lentorata muuttuu, mutta heitto pysyy varmemmin väylällä ja pituus ei ole ainakaan itselläni rystyheiton luokkaa.

Tuo valintahan vaikuttaa myös bägin sisältöön hieman, kun loppuunkaluttuja annukka/rollerikiekkoja ei tarvitse pitää bägissä. Kumpaa heittoa käytätte ja miksi?

6
BT Miekka, pinkki, 172g, kunto 7

Kunto = hinta euroissa. Kiekoissa nimen ja puh. numeron verran mustaa tussia. Kiekot majailevat Helsingissä. Toimitus onnistuu pk-seudun radoille tai postitse (2e / kiekko). Vaihdossa voi tarjota YV:llä allekirjoituksesta löytyviä kiekkoja.

Ostetaan Westside Tietäjiä, Sotakirveitä sekä vajaapainoisia L64 Stilettoja. Tarjoa!

7
Välinekeskustelu / 150g-luokan kiekot
« : 23.04.12 - klo:13:50 »
Näinä kuplamuovin aikoina mielenkiinto on herännyt kevyemmän painoluokan kiekkoihin. Tyynellä säällä nuo ilmeisesti tuppaavat lentämään mukavasti. Ainakin suurinta osaa Innovan lätyistä näyttää saavan 150g-luokassa. Hommasin testiin 147g Z Flickin upseihin: vakaa tuntuu olevan, mutta samalla sopivan anteeksiantava kropalle. 150g S-PD tai Teebird kiinnostaisi myös ottaa testiin.

Heittääkö joku näillä?

8
Välinekeskustelu / Kiekkohankintasi
« : 23.03.12 - klo:10:55 »
Pinkki Opto River 168g
Sininen S-FD 169g

Joo, diggailen fairway drivereistä :)


EDIT: Modasin otsikon kuvaavammaksi / Mode

Sivuja: [1]