Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - tapioe

Sivuja: [1]
1
Ylläpito tiedottaa / Foorumille Ignore-nappi?
« : 07.05.15 - klo:17:40 »
Oliskohan foorumille mahdollista saada sellainen ignore-nappula, millä saisi nätisti kaikenmaailman röllit ja muut metsänelukat piiloon? Ei millään jaksaisi aina lukea tämän yhden jampan juttuja.

2
Frisbeemarkkinat / A: Itsetehty kori, Rovaniemi
« : 22.04.15 - klo:15:54 »
Annetaan pois kaverilta saatu itsetehty kori. Kori on tehty ammattikoulussa ilmeisesti oppilastyönä. Tukeva ja jämäkän oloinen, mutta tarvii pientä fiksausta ja ketjujen vaihdon. Nykyiset pysäyttävät ihan hyvin, mutta syövät kiekkoja hieman liikaa.

Luonnollisesti vain nouto kelpaa ja jos välttämättä haluaa luopua jostain sälämuovistaan, niin niitäkin otetaan vastaan. Nämä menevät sitten nuorisotyön tukemiseen, eli siskon pojalle :))

Yhteydet YV.

3
Frisbeegolf / Kiekkoilu ja kalorinkulutus
« : 02.05.14 - klo:11:56 »
Onko kukaan mitannut paljonko kaloreita kuluu kiessin aikana? Yritin hieman googlailla asiaa, mutta aika vähän tietoa löytyi. Perus pallogolffista niinkin löytyy laskureita ja niiden arviot liikkuvat jossain 350-500 kalorin pinnassa tuntia kohden.

Jos joku käy sykemittarin tai muun vimpaimen kanssa kierroksella, niin tähän ketjuun voisi laittaa ylös kulutetut kalorit, pelaajan painon ja pelatun radan.

4
Radoilla tapahtuu / Keminmaa, Kalli
« : 08.10.13 - klo:21:59 »
Mikäs tuolla Kallilla on tällä hetkellä tilanne? Ollaan kohtapuoliin käymässä siellä päin ja voitaisiin pysähtyä siinä mukavasti matkan varrella. Kuulin jotain juttua, että rata olisi laajennettu 18 väyläiseksi, pitääkö tämä paikkansa?

5
Välinekeskustelu / Kiekkojen huoltaminen
« : 10.08.12 - klo:19:37 »
Mites te huollatte kiekkojanne? Varmaan jokainen niitä pesee jossain vaiheessa, mutta mitä muuta huoltotoimenpiteitä kohdistatte arvon lättyihinne?

Itse olen joskus hionut oikein hienolla hiekkapaperilla pehmeistä muoveista pois pahimpia palkeenkieliä ja rosoja. Ei se tunnu lentoon vaikuttavan mitenkään, mutta on niitä mukavampi heittää.

Nuo pehmeämmät muovit tahtovat menettää vähän muotoaan, varsinkin kapearimmiset putterit. Mites niitä sais oikaistua suoremmiksi? Joskus luin, että kuumalla vedellä kun se täyttäisi niin pitäisi palautua alkuperäiseen muotoonsa, onko tästä kokemuksia?

Sivuja: [1]