Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - gunners

Sivuja: [1] 2 3 ... 94
1
Ilari soitti ja friba voitti!
Jätin törkeästi äijien futistreenit väliin ehtiäkseni Ilarin kanssa testaamaan Keinari kokonaisuudessaan.
Todettiin kierroksen jälkeen, että onpahan pitkä ja raskas reissu. Rata on tällaisille tavan tallaajille todella hidas pelata. Käsi kun ei riitä millään lennättämään muovilautasta tarpeeksi pitkälle. Ja varsinkin uusilla väylillä kiekot tuppasivat häviämään lepikkoon, tai pitkään rosolliin.
Rata on sinällään mielenkiintoinen, haastava ja hieno! Mutta ainakin henkilökohtaisesti focuksen pysyminen itse suorittamisessa tulee olemaan työn takana.
Varsinkin jos kierros alkaa huonosti, niin on tiedossa piiiiiitkä kierros. Ilarin kanssa maalattiin kauhuskenaario. Ykkösväylätä tupla tai tripla harteilla on kiva kiivetä sitä loputtoman pitkää ylämäkeä päästääkseen heittämään kakkosella ensimmäisenä vasemmalla olevaan mäntyyn. Skippi vasurin rosolliin, ja homma on selvä.
Edellä mainittu on taatusti lähempänä toteutumista kuin esim. vain bogeyt kahdelta ensimmäiseltä väylältä.
Keinarista en kykene ottamaan yhtään pöröä, mutta nyt kolme kertaa kahden viikon aikana siellä pelanneena plussaa tulee ainakin seuraavasti:
1. Bogey tai tupla
2. Bogey
5. Vähintään tupla
6. Bogey
7. Bogey
8. Bogey - tripla
9. Bogey
10. Bogey
11.Bogey
12. Vähintään tupla
13. Vähintään bogey
14. Tupla
18. Bogey tai tupla

Eli odotusarvot eivät ole korkealla. Otan kisan lähinnä selviytymiskamppailuna.

Arille tiedoksi!
Kyllä sun blogia luetaan. Ja tarkkaan!.


2
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 25.06.19 - klo:10:28 »
Hyvä Miikka!
Nyt on vahvaa tekemistä, ja nousujohteista.
Toivottavasti paikat ja kuuppa kestää koko viikon!
Tsemiä!

3
Kiitos Ari, Miikka ja Jone palautteesta!
Noista on jo niin kauan aikaa, etten kauhean tarkasti niihin vastaa. Täytyy kyllä myöntää pari toteamaanne seikkaa. Pelaan joskus muutaman heiton, tai väylän ihan hyvin. Mutta kun toi heitto taito on todella heikko, niin itseluottamus murenee ensimmäiseen epäonnistumiseen.
Omat seurakaveritkin ovat välillä maininneet tuosta "nopeasta" heittämisestä. En kuulemma voi millään ehtiä miettimään/ päättäämään mitä teen.Pitää kyllä paikkansa, että usein tulee heitettyä mitään ajattelematta vähän sinnepäin menttaliteetilla.
Yritän tulevissa kisoissa parantaa tapani!
Puttaaminen! No se on sitä mitä Ari sanoi.

Kohta on alkamassa meikäläiselle todella mielenkiintoinen fribakuukausi. Suorastaan herkullinen!

Torstaina alkaa omalta osaltani ensimmäinen Tyyni. En ehdi siihen kisaan mitenkään valmistautua, Keinarissa kävin kuitenkin osan uusista väylistä pelaamassa muutama päivä sitten. Siihen se sitten jääkin. Osallistujalistaa kun pro-50 luokassa katsoo, niin viimeinen sija on hyvin realistinen tulos. Yritän kuitenkin parhaani, ja rennosti pitäisi pystyä pelaamaan kun minkäänlaisia sijoitus tavoitteita ei ole.
Hieman harmittaa että pitää Sibbeen asti ajaa rekisteröitymään, kun pitäisi futistreenejäkin vetää keskiviikko iltana.

Tyynen jälkeen maanantai iltana on vanhan liiton äijien kokoontumisajot ja heitot Tampereen Vihiojalla. Sitä tapahtumaa odotan kyllä intoa täynnä. Retrobägillä mennään tapaamaan vanhoja kamuja, ja nauttimaan fribaamisesta. MRV, JLS,Gazelle, XS, COMET, XL, Omega, Voayger jne pääsevät pitkästä aikaa liitämään.

Sitten torstaina talkoo hommiin Mastereiden SM-kisoihin Kaatikselle. Olen ymmärtääkseni koko kisan ajan siellä hommissa. Ihan kiva, jos musta on mitään hyötyä, kun en enää pelaajana kisoihin pääse.

12.7 TD ja pelaaja roolissa Nurmijärven golfkeskuksessa kuukausikisassa. Ne on kyllä myös loistavia rentoja kisoja. Ja hyvää treeniä viikonloppua ajatellen.

Suomi on täynnä hienoja ratoja, mutta kyllähän se The Beast on suurin ja kaunein.
13-14.7 saan ilon ja kunnian pelata Amatöörien European openia Nokialla. Siinäkin kisassa sijoitus tulee olemaan häntäpäässä, mutta kauden kohokohdasta on kuitenkin kyse.Toivottavasti Nokian kuuluisa ukkosilma ei pilaa kisaa.

Heinäkuun fribailun osaltani päättyy näillä näkymin 20.7 legendaariseen SN Classiciin Kauhajoen kauniilla puistoradalla.

Jos ehdin niin laitan tänne tunnelmia kisoista, mutta nyt jatkamaan Ranska - Brasilia peliä!

4
Mennyt viikko oli kyllä kiva frisbeegolfin osalta.
Tiistaina osallistuin yllättäen Nummelanharjun viikkokisoihin. Olikin kiva nähdä useitakin tuttuja tyyppejä. Pääsin samaan ryhmään Arin ja kahden nuoren vesselin kanssa. Olin rypenyt jo useamman viikon itsesäälissä ja masennuksessa, eikä tiistain Harju kierros ollut mikään tuloksellisesti taikka heitonnollisesti nautinnollinen. Oli kuitenkin hienoa pelata Arin kanssa, ja saada muutama vinkki heittotilanteissa. Ja upeaa nähdä kuinka 10 vuotiaat poikaset heittivät itseäni huomattavasti paremmin. Heittivät forella ja rystyllä tilanteen mukaan erittäin hyvin. Tuli sellainen olo että niistä pojista kuullaan vielä....toivottavasti into lajia kohtaan säilyy!

Perjantaina Nurmijärven golfkeskuksessa erittäin mukavassa seurassa (kiitos Ville, Jone ja Ilari) rentoa pelailua kauniissa säässä. Nyt kun oli tilaa kiekolle lentää, niin tuli meikäläisellekin onnistumisia. Ja varsinkin vähemmän virheitä kun usealle sarjani pelaajalle. Isokäsi Kotamäki oli täysin suvereeni törkeän pitkien avausten avittamana. No ei lähipelissäkään paljoa moitteen sijaa ollut. Jone ja Ilari aloittivat kisan ehkä turhankin rennosti, ja vaikka kaverit kovan loppukirin kehittivätkin, niin yllättäen heidät voitin. Se ei kuitenkaan ollut se tärkein juttu, vaan se hyvien äijien luoma fiilis pelata.

Sunnuntaina Timosen Marko tuli tänne, ja vietimmekin terapiapäivän. Pelasimme reikäpelinä Hyvinkäällä Nummenmäen, ja Nurmijärvellä Herusten radan. Rupateltiin mukavia, ja kannustettiin toisiamme mitä huimimpiin heittoihin. Välillä käytiin Villassa jätskillä, kahvilla ja pullalla. Molemmat tekivät välillä huikeita suorituksia, ja välillä vähemmän huikeita. Tällä kertaa kotikenttäedun turvin voitin molemmat kisat yhden pisteen erolla. Yllättäen tein hieman vähemmän virheitä, kun kaiken kokenut pelikaverini. Ehdittiin vielä istua kotini takaterassilla maailmaa parantaen, ja emännän ruokia/ leivonnaisia syöden kolmisen tuntia. Sitten minua kutsui futistreenit, ja Markoa Pori!

Tämä viikko on sitten pyhitetty futikselle 10-11 peliä tiistain ja sunnuntain välisenä aikana!

5
Tartun vielä Arin esittämään itseluottamuksen tärkeyteen. Asiaan mitä olen valmentajana ja isänä usein korostanut.

Sahanmäki:

Väylä 9  Olen pääsääntöisesti avauksen jälkeen ihailemassa koivun kylkiä siellä vasemmalla koivikossa. Tämän tietysti kerroin koko ryhmälle jo ennen heittoani. Kisassa oli 85 pelaaja, ja olin yksi niistä kuudesta pelaajasta joka teki Pirkon . Kuuden metrin putilla!

Väylä 11. Taas elvistelin ryhmälle, kuinka heitän avaukseni vasuriin niitten männyn poikasten sekaan. Ja vaikka tiedän tasantarkkaan miten ja millä pitäisi heittää, niin siellä lupaamassani mörrissä olin. Ja syvällä!

Väylä 12 ns. peikkometsä:  Ryhmän muut pelaajat avaavat malliksi sinne oikealle hakkuualueelle, ja ihmettelevät miten sinne voi heittää. Kaksi heitti vielä piiiitkälle leveäksi. Itse astui teematolle itseluottamusta uhkuen (oikeesti). Flashillä tietä pitkin 70m. ja sitten kiekko kääntyy kuin itsestään vasuriin koria kohti. Sitten se on tuurista kiinni kuinka pitkälle Flash etenee ennen kopsausta.
Kopsu kuului kylläkin jo n.5 metrin päästä oikealta, siitä pieni flippi etuteen oikealle puolelle. Olisnkohan 10 metriä edennyt. Mukavat pelikaverit heittivät sieltä hakkuualueelta äänettömästi n.15 rinkiin, mihin minä en päässyt edes vielä kolmella seuraavallakaan heitolla. ;D ;D ;D

Mikään ei ole mustavalkoista, vaikka itseluottamuksesta on hyötyä. Ja oikeasti multa löytyy sitä liikaakin!

6
Erittäin naseva, ja totuuden mukainen kirjoitus Arilta kahteen viimeiseen riviin asti.

Kaksi viimeistä riviä on taas sitä kehumaani huipputyyppi meininkiä :)

Luonteeltani olen hyvinkin synkkämielinen (joskin näen miltein aina valoa pimeänkin tunnelin päässä). Naurava kaveri en todellakaan ole. Viimeksi nauroin oliskohan ollut 10 vuotta sitten Tervasaaren kesäteatterissa.

Arvostan rehellisyyttä ja faktoja. Joten Arin "jatka vain nauramista kulkiessasi kohti seuraava epäonnistumista" osui nappiin. Olisi ollut tylsempää, jos olisit yrittänyt maalailla jotain "jatka vaan yrittämistä, kyllä sä vielä joskus onnistut" korulausetta.

Ensiviikon olen illat vankilassa, mutta jos sitten sen jälkeen Kaatis kutsuisi ???

7
Miikkaseni....Kiitos lohduttavista sanoista! Onhan tuossa totuuden siementä, mutta ei valitettavasti käy tekosyyksi. Menneellä viikolla meni jo usko siihen että kun paljon pelaa niin homma alkaa pelittää ;D
Kyllä mulla ihan joku perusteelinen vika on, kun mistään ei tule mitään.
Moni on viimeaikoina sanonut, että heitän teematon väärältä puolelta heittosuuntaan nähden. Varmaan niinkin, mutta ei sekään selitä kaikkea.

Itseasiassa mörrien kanssa olen jo sinut. On oikeastaan ihan mukavaa ratkoa, miten synkän mörrin syleilystä pääse helpoimmin pois.

Terveiset futisturnauksesta! Tulin tänne aamulla klo.6.50 ja pääsen kotiin n.klo.19
Huomenna sama laulu, paitsi turnauksen jälkeen suoraan vetämään futistreenit, eli myöhään menee.

8
Maanantaina Nummenmäki liigaa, tiistaina huvikseen Riutta harkkakierros, keskiviikkona Herusten viikkokisat ja eilen torstaina Sahanmäen viikkokisat.
Ajattelin että määrä tuo laadun. Katin kontit!!

Nummenmäki meni aivan metsään. +15 ei jätä jossittelun varaa! Alaarvoista pelaamista alusta loppuun.
Riutta +3, meikäläiselle varsin kova tulos. Muutamia todella huonoja esityksiä, mutta paljon onnistumisia.
Herunen meni ajatteluksi, ja tulos +3 oli mulle ihan hyvä. Mutta parempaa toivoin kuitenkin. Tein kaikkeni yltääkseni edes PAR lukemiin, mutta ei kun ei!
Sahanmäki meni pakkopullaksi vaikka seura oli kivaa. Muutamia todella hyviä onnistumisia, mitkä sitten korvattiin maailman huonoimmilla heitoilla. +9 on kyseisellä radalla ala-arvoista suorittamista.

Yhdelle kaverille kisan jälkeen avauduin huonoudestani mikä ei koskaan muutu vaikka päivittäin luulen niin käyvän. Jospa tuon aktiiviviikon jälkeen vihdoin suostun ymmärtämään, ettei frisbeegolf kilpailumuotona ole mun juttu.
Tuntuu vaan oudolta, että kaiken pas....n väliin mahtuu ns. täydellisiä heittoja, mitkä aina luovat uskoa paremmasta! ;D

Lajia on vaan paha mennä lopettamaankaan, koska se on kuitenkin hauskaa. Ja olen tutustunut niin moneen huipputyyppiin kisojen tiimellyksessä.

Nyt pidän viikon tauon, ja sen jälkeen taas kohti uusia.......

9
Fribakisat / Nurmijärven golfkeskus iltakilpailut
« : 17.05.19 - klo:18:39 »
KKpBats järjestää yhdessä Nurmijärven golfklubin kanssa viimevuodesta tutun iltakilpailusarjan. Neljännen kisan kruunaa jännittävä Fuengirolan frisbeegolfmatkan arvonta. Jokaisesta osallistumisesta saat arvontakupongin!
Ensimmäinen kisa pelataan 31.5. ja kisa löytyy METRIXISTÄ

Tervetuloa!

10
Fribakisat / TUL-100v. avoimet
« : 17.05.19 - klo:18:34 »
KKp/Bats järjestää 15.6 Herusten radalla TUL 100 vuotta teeman frisbeegolfkisan.

Sarjoina: miehet, naiset, miehet 40v., naiset 40v., miehet 50v. ja naiset 50 v.

Kisassa heitetään 2 kierrosta Herusten kiinteää rataa.

Pelaajakokous klo.9.30

1. kierros klo.10
2.kierros ilman pelaajakokousta klo. 13.30

Kisa on kaikille avoin, eikä vaadi jäsenyyksiä mihinkään.

Maksaa 10 e. Kolmelle parhaalle TUL 100v. frisbeegolf mitalit (niitä ei ole maailmassa kenelläkään muilla).

Ilmoittautumiset METRIX!

11
Fribakisat / Vs: NDGE21JKV60
« : 17.05.19 - klo:18:22 »
Kalevi  :D

12
Fribakisat / NDGE21JKV60
« : 17.05.19 - klo:12:06 »
24.4.2021 pelataan Järkäle ja Ndge viimeisen kerran. Nimihirviö NDGE21JKV60 sisältää paljon lupauksia. Kisan TD täyttää muutama päivä kisan jälkeen tasavuosia. Hän on muutama vuosi sitten päättänyt kyseisenä vuonna lopettaa kaiken muun harrastuksen, ja yhdistystoiminnan paitsi frisbeegolfin pelaamisen.
Tämän kunniaksi olisi tarkoitus yrittää järjestää hieman (paljon) paremmin viimeiseksi jäävä Ndge tapahtuma.
Siihen on kuitenkin vielä aikaa, eli mennään vuosi ja kisa kerrallaan eteenpäin.

13
Fribakisat / Vs: NDGE20 TYE!
« : 17.05.19 - klo:11:53 »
Jonkin verran tullut kyselyjä TYE kirjainten merkityksestä. Se on Ndge tyyliin lyhennys jostain. Tällä kertaa lauseesta Thank You Esa.
Nurmijärven golfkeskuksen toimitusjohtaja Esa Meriläinen jää ensivuonna nauttimaan eläkepäivistä.
Ja koska Esa on tärkein yksittäinen henkilö Ndge kisojen olemassa olossa, niin katsoin että TYE on vähintäänkin oikeudenmukainen kirjainyhdistelmä kisan nimeen.
Kisa on tällä hetkellä väliaikaisesti täynnä. 5 jäljellä olevaa paikkaa on varattu villikortin lunastajille.
Jonossa on 1 henkilö!

14
Eilen illalla, ja tänä aamunakin oli sellainen olo etten todellakaan koske kiekkoihin vähään aikaan. Ei kiinnosta ollenkaan.
Iltapäivällä seurakaverit kyselivät peliseuraa Nummenmäkeen. Ja kun Pasi viestitti hakevansa mut kotoa (molemmat autoni olivat jo käytössä), niin pitihän se lähteä. Kivaa oli, ja ihan hyvin pelikin sujui. Eli ei muutakun kohti uusia pettymyksiä.

On kyllä tavallaan hienoa olla huono. Hyvät ihmiset tarjoavat kysymättä apua.

Ari kysyi: tehdäänkö testi? Sopiiko?
Tottakai sopii!!! Pelaat kyllä varman päälle, koska ilman mitään neuvojakin pelaan koska vaan paremmin kun lauantain ensimmäisellä kierroksella. Mutta olisi kyllä hienoa pelata kierros, ja käydä läpi miten pitäisi missäkin tilanteessa pelata. Joskus kyllä tiedänkin, mutta usein heitän täysin ajattelemattomasti.

Arin "valmentaja" ajatus on mainio. Itsekin jalkapalloa paljon valmentaneena olen jatkuvasti tilanteessa, missä hyviäkin pelaajia joutuu neuvomaan miten erilaisissa tilanteissa olisi järkevintä pelata.
Itse olen niin huono frisbeegolfaaja, että jokainen vinkki olisi tarpeen!

Palaamme asiaan Arin kanssa puhelimitse.

15
Spring Masters tarinani!

Torstai perjantain välisenä yönä klo.3 koiramme herättään tuttuun tyyliin, haluaa takapihalle kuselle! Päästin haukun sinne, ja minuutin kuluttua takaisin sisälle. Piski onnellisena nukkumaan, niin minäkin. Mutta uni ei tullut, eikä tullut enää koko yönä >:(
Perjantai päivä vankilassa meni aika usvassa. Vapaudettuani kotiin hyvää ja ravitsevaa ruokaa naamariin. Vaatteiden vaihto, ja Powergripiin turisemaan joutavia Käpän kanssa. Sieltä suuntasin kotelon nokan pääkaupunkimme humuun.
Maalaispappa sai taas paljon miettimistä, kun seurasi pari tuntia suuren maailman menoa. Kieltämättä pientä mielensäpahoittajan oireiluakin oli havaittavissa. Kävin taas vähän syömässä, ja täysin vatsoin livemusiikin mekkaan Tavastialle kuuntelemaan, ja katsomaankin Wigwamin soitantoa.
Puolenyön aikaan kitara-ja urkusoolojen hallitessa ilmatilaa ja kuuloaistia alkoi aika rankasti edellisen yön valvominen lyömään silmäluomiin. Kävi mielessä aikainen herätys seuraavana aamuna.

Yhden aikoihin olin jo kotona tuttujen vällyjen alla tietoisena reilun 5 tunnin päästä alkavasta herätyskellon pirinästä!

Eikä siinä tosiaan mennyt kuin reilut 5 tuntia, kun vaativan armottomaan pirinään heräsin. Normitilanteessa kello olisi pirissyt viimeistä kertaa, ennen laskeutumistaan makkarin seinään.
Tälläkertaa annoin kellolle anteeksi, sillä pitihän se uhkarohkeasti huolen siitä, että isäntänsä herää ajoissa kisailemaan Teletappi kummuille Kaatiksen hienolle radalle.

Matkalla hyvää musaa, ja mieli iloisena vaikkakin hieman turtana kohti Vihtiä! Alkulämppänä muutamia repäisyjä kakkosväylän teeltä. Samalla revittiin leukaperätkin auki Munukan kanssa. Fiilis nousi, tänään pelataan hyvin!!!

EI PELATTU!

Väyläkohtaiset selostukset jätän muistavien, ja osaavien harteille. Mutta pieniä avautumisia kirjaan tähän kuitenkin!

Kohokohtia pelistäni:

Väylän 8 avaus Zonella. Hyssellä kaukaloon. Mistä kiekko rollasi ulos, pyörien aitauksen taakse. Puolispagaatilla sain kuitenkin pelastettua par lukemat. Onneksi en joutunut venymään kokospagaattiin, muuten olisin Kaatiksella vieläkin.

Väylällä 10 molemmilla kierroksella bogey. En kai ole kyseistä väylää pelannut koskaan pariin.

Väylä 11: Upea väylä, mutta mulle painajainen kerta kerran jälkeen sen kummemmin erittelemättä.

Väylällä 14 ensimmäisellä kierroksella kaksi ensimmäistä heittoa "häkkiin", ja kasi korttiin.

Ensimmäisellä kierroksella kaunis rolleriksi kääntynyt avaus väylän 17 korin taakse metsään. Ei huono!

Toisella kierroksella väylän 8 avaus Cometilla maailman kauniisti puoleen metriin korista. Par lukemat kyseiseltä väylältä ovat olleet pitkäaikainen unelmani.

Väylän 17 avaus toisella rundilla karmeaan vastatuuleen oikealle pellon reunalle. Tuplabogey!!

Positiivisen mielenlaatuni takia yritin muistaa joitakin hyviä heittoja. Mutta ei niitä varmaan yhtä enempää ollut.

Mitä muuta?

Kisa oli tuttuun tyyliin oikein hyvin järjestetty. Miikka hoiti rutiinilla, ja hienosti TD hommat. Ja "apulaiset" taattua NFS laatua!
Poolikaverit huippua molemmilla kierroksilla. Täytyy kuitenkin todeta, että kisa alkaa varsinaisesti vasta sitten kun pelataan luokittain.

Kotiin palattuani olin huomattavasti väsyneempi kuin NDGE:n jälkeen. Kisa oli taas todella hieno, vaikka itse pelasin tuttuun pullopersesika tyyliin!

Kiitos kaikille!!

Sivuja: [1] 2 3 ... 94