Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - gunners

Sivuja: [1] 2 3 ... 96
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : tänään kello 10:37 »
Jos se pysähtyisi seuraavalla asemalla, niin saataisiin vielä kiinni!

2
Tajusin että mulla on alkanut ikäni puolesta viimeinen kausi viisikymppisten luokassa. Olen nyt sitten pelannut ikääni osoittamissa Avoin, M40, M50, M55 luokissa, kolmessa ensin mainituissa SM-kisoissakin. Ensivuonna alkaa taas uudessa luokassa pelaaminen, kun täytän viimeisen NDGE kisan kohdilla 60 v.

AIKA KULUU, JA NUORUUS KATOAA!!

3
Mä olen kuitenkin vielä niin "nuori" tässä lajissa, ettei kertomukseni ihan yllä niihin aikoihin. Mutta voin kyllä kun ehdin niin jotain välähdyksiä tarinoida ns. vanhan liiton ajoilta.
Kiitos Ari mielenkiinnosta!

Oikeastaan toi on se oudoin pointti, päässä ei nimittäin raksuta. Edellisinä vuosina tutkin tässä vaiheessa monta kertaa päivässä pitkän ajan sääennusteita. Mitkä ei ole koskaan pitäneet paikkaana jne.
Ryhmäjaotkin olisi olleet jo valmiina et seteraa, et seteraa! Tällä hetkellä kaikki on levällään.


4
Kiitos samoin!
Olen kyllä aina lukenut kirjoituksesi, mutta niinkuin sanoit niin ettet sinäkään enää kovin aktiivisesti ole kirjoitellut :)

Tervetuloa NDGE20 tapahtumaan! Saas nähdä paljonko silloin on lunta, kun tää on ollut niin runsasluminen talvi muuten.
Mä oon hoitanut sen kisan aina vähän vasemmalla kädellä, miten sattuu mentaliteetilla. Mutta nyt olen kaikinpuolin jäljessä kaikissa siihen liittyvässä.
Pitäisi varmaan kohta alkaa tekemään jotain sen eteen.


5
Näköjään viimevuoden syyskuussa olen viimeksi tänne mitään kirjoittanut, ja silti tää ketju on sijalla 10. Eli aikalailla hiipunut on ihmisten kirjoitusinto. Ja varmaan myös lukemisetkin.
Lienee facet sun muut syypää moiseen.

Täytyy myöntää etten kovin usein ole täällä käynyt viimeaikoina, aina välillä tulee katsottua mitä Miikka ja Ari kirjottelee. Toki samalla muutkin uudet tekstit luen.

Uusi kausikin on kovaa vauhtia menossa, ja ainakin täällä etelässä kelit "talvi" fribaan ovat olleet suotuisat ;)

En vielä tiedä, vaikka innostuisinkin taas vaihteeksi jotain tänne tarinoimaan. Kisoja on ainakin tulossa! Seuraavaksi lauantaina Meilahden specialiin tunaroimaan Villen erikoisleiskalle!
Ehkä siitä jotain kerrottavaa löytyy, jos sitä kehtaa julkaista näin julkisesti!

Kaikille hyvää meneillään olevaa fribakautta 2020!

PS. Ryhmä suomalaisia aloitti jo kisailunsa jenkeissä viikonloppuna. Seppou ja Joona suomalaisista kelpo sijoituksiin Paulin viedessä tuttuun tapaansa voiton!

6
Toi loput myöhemmin venyi jo niin pitkälle, ettei sitä muista vanha Erkki isänikään.
Pelasin toisen kierroksen lopun hurmiossa, ja viimeisen väylän piiiitkällä koivikon kiertävällä antsaputilla ratkaisin itselleni ehkä viimeisen S. N Classic voiton.
Hieno, nostalginen rata ja pelaajat vanhoja tuttuja kavereita.
Hieno päivä Kauhajoella!
KIITOS Seppo ja Jani!

Nyt kun siirrytään nykyaikaan, alkusyksyyn vai onko nyt loppukesä? Niin todettakoon etten ole kohta kolmeen viikkoon heitellyt kiekkoa. Eikä oikein löydy intoakaan.
Sunnuntain Kepan maratooni voi olla katastrofi. 6 kierrosta rataa, missä olen aina heittänyt huonosti.
Mutta hauskaahan sinne ollaan menossa pitämään.

Kausi on kääntymässä ehtoon puolelle, siitä varmin merkki on kun on ilmoittautunut Syysmyrskyyn!

7
Välinekeskustelu / Vs: Discraft
« : 06.09.19 - klo:08:13 »
Kiitoksia Ari vinkistä 🙏 olin matkoilla, niin jäi huomaamatta moinen karkki.
Nyt on kuitenkin oma haettu pois, ja makeaakin makeammalta se karkki maistuu👍

8
2 viikkoa on jo vierähtänyt ilman fribailua, KAKSI VIIKKOA! Mihin nää päivät hävii?

Kaksi viikkoa sitten lauantaina lähdin aamulla klo.5.30 ajelemaan kohti Kauhajokea pelaamaan legendaarisella radalla, legendaarista kisaa Seppo Nieminen Classicia. Kisa pelattiin jo 35 kerran!
Rajamäestä poimin mukaan Hannu "Lyly" Rajalan, ja Hämeenlinnasta Juha " Hämis" Niemisen. Aurinkoinen kesäaamu meni ajaen ja höpisten.

SN Classic on pelaajamääriltään kutistunut hyvin pieneksi kisaksi mikä sinänsä on harmi kun muistelee esim. Suomenlinnassa pelattuja kisoja.
Kauhajoelle oli kuitenkin kokoontunut pelaajia, joista suurin osa on pelannut Classicissä jo 90 luvulla.

Kisassa pelattiin luokat Open, Not so open ( junnut, naiset, 50, 60 ja 70v yhdessä), ja 40v. Itse pelasin Not so openissa.

Fiilis oli kyllä katossa kun ensimmäiselle kierrokselle lähdin Karosen Janin, Tammisen Ilkan ja Hämiksen kanssa.

Teen nyt poikkeuksen omiin tilityksiini, yrittäen muistaa väylä väylältä pelaamiseni. Laitan kuitenkin molemmat kierrokset samaan nippuun, ykköseltä lähtien:

Väylä 1: Lyhyehkö joen ylitys väylä, missä puut ja pusikot aiheuttivat ongelmia monelle. Heitin molemmilla kierroksella kakkosen, eli birdien. Ekalla kiekalla hienon avauksen turvin vitosen putille. Toisella kiekalla heikko avaus korvattiin pitkähköllä pommihysse putilla koivun takaa.

Väylä 2: Varsin avoin loiva ylämäkiväylä, kori puiden ympäröimässä pesässä. Kaksi hyvää suoraa avausta, muttakäsi ei riitä korille. Kaksi kolmosta, eli par

Väylä 3: Painajaismainen tee paikka . Karmea puurytökasa suoraan teen edessä. 30 metrin päässä korkea puurivi ja oikealla asfalttitie ja sen oikea puoli OB.
             Pitkä hysse heitto on avain tähän ongelmaan. Muilta se onnistui, minulta ei. Ekalla rundilla avaus siihen kolmeen metriin mörriin. Sieltä surkea yritys siihen puuriviin. Puiden alta onneton lähäri yritys. seuraava jo korille, ja tupla korttiin.
Toisella kierroksella avaus puuriviin, sieltä maailman surkea antsa lähäri. Pariin pääsin kuitenkin pitkällä, mutta kauniilla onnistuneella putilla.

Väylä4: Suora, olisko ollut n.70 metrinen väylä vasemmalla koko matkan ob, ja oikealla mando mikä piti kiertää vasemman kautta.
            Molemmilla kierroksilla kaunis suora Buzzz siivutus lähelle koria. Pirkot!

Väylä 5: Vasemmalla ja korin takana OB oikealla koivuja ja marjapensaita. Väylä n. 80 metriä. Ekalla rundilla yritin antsalla huonolla menestyksellä. Lyhyeksi jäi, marjapensaan taakse. Siitä piti olla kuitenkin helppo lähestyä korille, paitsi mulle. Bogey!
Toisella kierroksella hyssellä upea avaus korin viereen ja pirkko

Väylä 6:Aidan yli pajukko oikealta tai vasemmalta kiertäen. Valitsin pitkän korkean antsan Crankillä. Siitä tuli korkea ja pitkä, ja upeasti liitäen Crank korin juureen. Olin mykistynyt! Pirkko!
Toisella kierroksella lähin yrittämään samaa, mutta tuli uskon puute. Avaus kuitenkin ihan kelvollinen. Parikymppinen lähäri 6 metriä pitkäksi, ja putti ohi. Bogey!

Väylä 7: Kummulta alas reilu viiskymppinen pieneen saareen. Jos menee ohi saaren, niin jatketaan kiekolta sakon kera. Hyssellä saaren yli kymppiin. Putti sisään ja par. Toisella kierroksella pökäle housussa surkea avaus, eikä 15 putti mene sisään. Bogey!

Väylä 8: Pitkähkö puistosta urheilukentän kaltevalle reunalle. Tein kaksi onnistunutta maksimi avausta, mutta eihän pituus riitä millään korille. Parikymppinen lähäri kummallakin kertaa korin juureen kaltevasta pinnasta huolimatta. Kolmoset korttiin oli maksimi suoritus.

Väylä 9: Korin jyrkässä rinteessä. Oikealla puolella pallopuita tiheään tahtiin. vasemmalla tasaisella puita puiden perään. Loivalla antsalla lähdettiin koska väylä vielä kurvasi oikealle. Avauskierroksella täydellinen antsaavaus Trasherillä pariin metriin. Birdie.
Tokalla kierroksella ranne jäykkänä pitkäksi. Lähäri kipolle ja PAR!

Loput myöhemmin!

9
Olet mun kohdalla asian ytimessä.
Useita lajia harrastaneena, ja muutamissa jollakin tasolla pärjänneenäkin hidasteena ja suorastaan esteenä parempaan menestykseen on juuri harjoittelun välttely.
Yksi syy siihen on se, että mitä jos treenaan paljon enkä silti pärjää? Meneekö treeni ja moinen ajankäyttö ihan hukkaan?
Typerää, mutta kohdallani totta.

Tapahtumat edellä ollaan aina menty. Eilen ja tänään mulle on pari tyyppiä kyseenalaistanut huomenaamulla puoli kuuden lähtöä Kauhajoelle. Ja yöllä takaisin!

No eihän siinä mitään järkeä olekaan. Voisinhan nukkua vaikka kasiin, ja ajaa 10 minuuttia heittämään Herusiin.
Ei kuluisi bensaa ja jäisi aikaa muuhunkin.

Mutta eipä tätäkään harrastusta olla koskaan järjen kanssa tehty.

Pääasia että tykkää!

10
Kyllä valitettavasti taitaa Speciaali jäädä. On kaikkea muuta ohjelmaa!
Tällä hetkellä ei oikein loppukesää, ja syksyä ajatellen ole mielessä kuin Syysmyrsky. Toivottavasti ehdin ilmoittautua, ennen kun kisa on täysi!

Uutena ajatuksena on herännyt etten vuonna 2020 pelaisi kun yhden kisan( NDGE20). Muuten vaan treenaisin, ja heittelisin kavereiden kanssa höntsä kierroksia.
Kilparadoille palaisin sitten 2021 kun nousen uuteen luokkaan.

Saattaahan tuo tauko jäädä yhtä lyhyeksi kun Miikkan off seasonit ;)

11
Ja tuliko nautittua?

Aamupäivästä The Beastille! Hyvä sää, hyvä meininki!
Muutama lämmittely heitto, 4 puttia. Olen iskussa!

Ykkösen teellä pyöri jo hermostuneen oloista väkeä, kun kävin ilmaisemassa olemassa oloni. Siellä oli myös Saunasen Raimo! Menin tietysti häntä tervehtimään, ja koin suuren yllätyksen.
Raimo oli tullut vartavasten paikalle, tarjoutuen Caddieksi........minulle!! Raimon oma startti olisi vasta iltapäivällä!

Olin niin häkeltynyt suuresta kunniasta, että suostuin jopa antaa bägini kannettavaksi.

Olihan leppoisaa pelata rupettelun ja pienten ohjeiden ohessa.
Fantastista!
Iso kiitos Raimo!!!

Vaikka tulokseni +12 ei ole ihan kansainvälistä luokkaa ;D niin olin varsin tyytyväinen peliini. Ja nautinkin jokaisesta väylästä täysin siemauksin hyvässä seurassa. Eli kiitos myös pelikavereilleni.

Ilta meni kivasti nauttien Tampereesta ( on muuten nasta kaupunki aina vaan). Kaupunki kierros päättyi Vaakon Nakkiin!

Myöhemmin illalla ehdin vielä Hotelli Rosendahlin saunaan.

Sunnuntaina hyvällä mielellä toiselle kierrokselle. Alku oli mitä oli valonsäteenä birdie väylälle 3!! Metsästä kun pääsi takaisin vihreän veran ääreen pelasin oikeastaan aika loistavasti (minuun nähden) väylälle 15 asti.

Väylän 15 ryssin sitten täydellisesti ( jälkipeleissä olisin pelannut paljon fiksummin ;)). Siitä seurasi sitten kiinnostuksen häviäminen tuloksiin, je huolimaton hälläväliä hölmöily loppuväylille.
Ja lopputuloksen totaalinen tuhoaminen.

Kuitenkin loppudilemmana ihan mahtavaa oli pelata Nokialla!!

Ja vaikka suurin osa pelaajista oli mulle uusia kasvoja, niin kyllä sieltä löytyi jonkin verran vanhoja kamujakin!!

Kiitos Jukka ja Jussi, Kiitos The Beast!!!

Seuraavaksi sitten kohteena Kauhajoki, ja sen jälkeen kisat on suurinpiirtein siinä!

12
Enhän mä mitään ole hävinnyt, enkä häviä. Ja todellakin aion nauttia radasta täysin siemauksin.
Faktat on kuitenkin faktoja!

Olet oikeassa siinä että pitäisi pelata enemmän ns. varman päälle, ja kuten totesitkin Buzzziin luottaen.
Toissa talvena pelasin kaikki viikkokisat vain Buzzzia käyttäen, ja pelasinkin ehkä elämäni parasta frisbeegolfia.


13
Terveiset meni perille! Kiitos vaan!

Eilen takaisin heittohommiin Fordilla. Hyvien kavereiden kanssa pelaaminen on yhtä juhlaa, vaikka heitoista juhlat oli kaukana.
Pelasin niin huonosti kun vain voi. Itseasiassa kukaan Telluksen ihmisistä ei voi heittää niin huonosti. Aika epätoivoiselta näyttää tilanne.
Tulevana viikonloppuna saan taas hävetä silmät päästä Nokialla. Tietää sunnuntaina ensimmäistä lähtöryhmää. Mutta ei se haittaa, ehdinpä vetämään futistreenit!

Perjantaina kuitenkin kenraaliharjoitus Nurmijärven golfkeskuksessa, siellä ainakin pääsee draivaamaan.

14
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 10.07.19 - klo:08:16 »
Täytyypi käydä välillä kehumassa saunafilosofin kirjoituksia.
Itselläni samanlaisia ajatuksia puttipelistä. Silloin kun kulkee niin tuntuu helpolta, mutta yksi epäonnistunut putti ns. varmasta paikasta jysähtää samantien korvien väliin.
Mulla on tietysti siinä mielessä eri tilanne, että olen muutenkin niin surkea pelaaja ettei pelini kaadu yksinomaan puttiin.
Kolme Loistavaa avausta ja koko maailma on mun. Sitten yksi epäonnistunut avaus, niin koko maailma kaatuu!
Ehkä elinikäni seurannut menttaliteetti urheillessa "kaikki tai ei mitään" viitoittaa pelaamistani myös frisbeegolfissa.

15
Kiitos Tomppa😁
Etukäteen en osannut varautua tehtävääni, vasta ensimmäisenä kisa-aamuna Villen kerrottua(sen minkä naurultaan pystyi, kun oli huomauttanut että olin saapunut arvokkaaseen tilaisuuteen eripari kengät jaloissa) tajusin että näin sosiaalisesti rajoittuneelle ja verbaalisesti lahjattomalle huono muistiselle henkilölle tehtävän kunniakkuus vaihtuu nopeasti toivottomaksi.

Olen kuitenkin niin sinut itseni kanssa, ettei tilanne jännittänyt yhtään. On tässä ennenkin hölmöilty!
Kilpailun ylinjohto antoi minulle täydellisen työrauhan, välillä jopa kannustaen. Ja siihen kun lisätään pelaajien rento suhtautuminen tilanteessa, niin mikä siinä oli kaksi minuuttisia hokea!

Aika moni pelaaja on jossain vaiheessa pelannut NDGE kisassa, joten osasivat varautua ettei ihan Strömsössä olla.

Se on kuitenkin nyt historiaa mitä ei muuksi voi enää muuttaa.

Tälle illalle tuli mukava kutsu lähteä pelaamaan kahden huikean frisbeegolf veteraanin Niemisen Juhan ja Kaajakarin Rikun kanssa.

Nivunen huuta Hoosiannaa, mutta on se hienoa päästä itsekin heitto hommiin!

Sivuja: [1] 2 3 ... 96