Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - aRa

Sivuja: [1] 2
1
Tapatalkilla ei tunnu enää toimivan... :(

Samaa tässä viimeset viikot tuskistellut. Onko kellään tietoa kuka ylläpitää tätä foorumialustaa, jotta voisi tukitoiveen välittää suoraan oikealle henkilölle?

2
Muu keskustelu / Tapatalk-tuki?
« : 05.01.18 - klo:10:19 »
Ilmeisesti täällä on siirrytty uudelle foorumialustalle, enkä siitä suurempaa ilmoitusta löytänyt.

Mutta tämän muutoksen jälkeen en ainakaan itse ole pystynyt tapatalkilla foorumia selailemaan/kirjautumaan - onko muilla vastaavia ongelmia tapatalkin kanssa?

3
Jees poks:

aRa +


Samoiten, ei valittamista, nopeat ja kaikin puolin onnistuneet kaupat!
riihis +++

4
Välinekeskustelu / Vs: Vs: Innova
« : 10.10.15 - klo:03:42 »
Noo nyt kuulit senkin. ???

Hmm.. en muista ny enään, että miten täällä foorumeilla suhtaudutaan tuollaisiin perustelemattomiin (trollityylisiin) väitteisiin, vaikka itse yleisvalvoja Jazz78 asialla...

Luulisi, että aikuinen mies osaisi edes väitteilleen perusteita antaa.

5
Välinekeskustelu / Vs: Vs: Innova
« : 10.10.15 - klo:02:44 »
GStar VRoc oli kyllä paskin kiekko käteen mitä ikinä oon koittanu. Niinku ois koittanu saada otetta jostain limaisesta kullista. Ei pysyny kädessä sitten millään. Sitte ku puristi tarpeeksi nii meni koko kiekko mutkalle. Ihan periaatteesta annoin sille yhden heiton verran armoa, ennen ku laitoin sen myyntiin.

En todellakaan halua kuulla enempää kokemuksistasi... mutta VROC`ista sen verran että en voi sanoa sen olevan paskin kiekko ikinä, olenhan heittänyt myös mm. Vikingiä, mutta yksi turhimmista koska ROC on jo olemassa. VROC3`sen on kerrottu olevan uusi kehitelmä ROC3`sesta. VROC`in jälkeen ei ole kiinnostanut edes kokeilla VROC3`sta.

Mikä siinä Vikingissä hiersi? Meikän mielestä se oli ihan okei siihen slottiin mihin se on tarkoitettu. Aika aliarvostettu kiekko. Eikä se VRoc nyt välttämättä mikään älyttömän huono kiekko ole, ei vaan sopinu meikän handuun ollenkaan.

Varmaan ihan se sama mikä sulla VROC´issa tosin en voi verrata Vikingiä limaiseen kulliin. :D

Jotenkin kuitenkin jännä, että itekkin olen vikingiä jonkin verran heitellyt ja onhan se lähestulkoon kuin valkyrie, mutta vain ennustettavampi. Keneltäkään en ole kuullut siitä kiekosta moitteita (jotka ovat siis sitä käyttäneet), eihän se mitenkään muotoilultaankaan esim juuri valkyriesta taida erota? Jos tällä perusteella viking on jonkun mielestä kaikkien aikojen surkein kiekko, niin en tiedä miten joku kiekkojaan heittää... :lol:
Toisin kuin taas vrocien kohdalla en taas taida tietää ketään kenellä ne oikeasti luottokiekoiksi ovat nousseet ja syystäkin!

6
Oma aavistus siitä, että täällä liikaa tiukkapipoja riittää ;)

Ajankohtaiseen teemaan liittyen, uusi fribarata vai pakolaiskeskus kotikuntaan?

7
Välinekeskustelu / Vs: Bägit
« : 05.07.15 - klo:17:08 »
Mun mielestä ei ole mitään järkeä satsata bägiin kymppiä enempää, kalliimmat bägit nyt on lähinnä oman egon nostatusta, eikä paranna tulosta yhtään. Itse käytän monesti muovikassia, mahtuu hyvin kiekkoja mukaan vaikka pari kymmentä :) Ja on paljon halvempi keksintö

 ::) 8) ;D ai, että näitä trolleja  ;D

En nyt halua nyt lietsoa vihaa, mutta nyt kun jatkoit keskustelua aiheesta, niin toisaalta, ei osaa noista pointeista voi kiistääkkään  ;) Ketjun mukaisesti kuitenkin annettu omaa kommenttia käyttämästään bägistä.  Oikeastaan aika samoilla linjoilla itsekkin (huomioon ottaen esim reppubägien nykyhinnoittelun), vaikka en enää perusmuovi-/kangaskassia bäginä käytäkkään. [/OT]

8
Hejsan Tomas,
det här är en perfekt möjlighet att tränä också mina egna svenska kunskaper! Jag vet inte om är det lättare för dig att svara på svenska men hoppas att det här är okej.

Mina frågor:
- Om hole-in-ones: jag tror att du har fått flera men minns du, men när fick du din första? Eller finns där någon annan hole-in-one du minns speciellt?

- Tränar du också utomlands och hur mycket (du berättade om australia, har du fortsatt sådana resor?)?

- Hade du någon disc golf idol när du började själv?

- Minns du dina första discer? Vilka var dina "go-to"-discer i början av din karriär? Och har du några tips för amatörer nu (skulle du ändra nånting i dina första discer/träningar...)?

- Till sist, om du hade en chans att planera en ny disc, hurdan skulle den vara?

9
Välinekeskustelu / Vs: Vs: Discmania
« : 22.05.15 - klo:16:08 »
Kuulostaa ihanalle, vaikka tuskin draiverimoldissa kestäisi yhtä hyvin rimmin muodon ja kovemman nopeuden takia. XT Nova on mulla edelleen loveton mutta Atlakseen on kyllä selkeämpää koloa tullut paljon vähemmässä ajassa.

Mut eikös se ookin noissa innovan overmoldeissa (atlas/nova), että juurikin rimmin materiaali on eri kuin keskustan? Elikkäs xt nova sisältää varsinaista xt-muovia vain keskustan osalta samoin kuin atlas ja rimmin muovi jotakin eri (gripikkäämpää?), vai oonko täysin väärässä?

10
Radoilla tapahtuu / Vs: Vs: Riutta DGP
« : 21.05.15 - klo:13:43 »
Hetkinen :) missä Riutassa on lampi mihin voi heittää?


Väylän nroo en ulkoa muista mutta siinä suurimmassa rinnealamäkiväylässä oikealla  puolella (ylhäältä katottuna) rinteen alla :D

11
Välinekeskustelu / Vs: Vs: Kiekkohankintasi
« : 19.05.15 - klo:12:15 »
XXL:stä testiin.
Vip kannel ja BT soft kilpi.
Piti toi 25% ale käyttää hyödyksi.

Ihan mielenkiinnosta, paljon jäi alennuksen jälkeen esim. vip-muovisille hintaa?

12
Täytyy tähän väliin todeta, että sain itse ainakin sovittua myyjän kanssa kaupat erittäin mallikkaasti!! Ei ollut ainakaan osaltani mitään valittamista myyjän toiminnasta  :)

13
Frisbeemarkkinat / Vs: European open Vroc, Satakunta
« : 28.03.15 - klo:14:18 »
Juurikin näin, eli jos eri kiekko kyseessä -> asia kunnossa! Vaikka tää ketju nyt vähän "räjähti" niin tarkoitus ei mulla tietenkään ollut syyttä suotta syytellä/loukata, vaan varmistaa, että sääntöjä noudatetaan :)

14
Frisbeemarkkinat / Vs: European open Vroc, Satakunta
« : 28.03.15 - klo:13:43 »
24,90e(/kpl) + mahd pk:t. Niin siis trokaamistarkoitushan ei ollut se, miksi "avauduin", vaan mahdollisen saman myynti-ilmon sijainti myös muualla, mikä taas kiellettyä täällä foorumeilla.

ps. tämän jälkeen en taida uskaltaa nimeäkään laittaa, parit ostokaupat täällä tehnyt nollapostauksillakin, joten eikai sitäkään pakoteta ;) jos itse myisin täällä jotakin niin sitten tietty nimellä yms, siitä Rikulle propsit kans!

15
Frisbeemarkkinat / Vs: European open Vroc, Satakunta
« : 28.03.15 - klo:13:32 »
Hahah, itselläni ei onneksi ole foorumin stalkkaustaustan lisäksi muuta menetettävää joten miksen vastaisikin kun sitä haluat  ;)
Ensiksi täytyy sanoa, että itselläni juurikin vastaava kiekko juurikin samalla stämpillä ja siitä aion pitää kiinni (enkä hankkinut sitä vain "pikavoittojen" toivossa kuten monet ilmeisesti). Joten kateudesta paha sanoa, miksi olisin? ::) Mutta taisit sivuuttaa viestini pääpointin: foorumin säännöissä selvästi mainittu !!!"Ei huuto.net- eikä FB huutokauppakohteita"!!!, mutta voihan olla, ettet sääntöjä ole lukenutkaan josset tuota tiennyt...

Täällä muuten siis hommasta ei valitettavaa, lähinnä tuon sääntökyssärin perässä kyselin. Entä jos nyt menisin fb-huutokauppaan huutamaan kiekostasi, olisiko tarjota toista? (jos on niin sitten kaikki ok, silloin olet ilmeisesti valmistautunut paremmin näiden harvinaisuuksien trokaa..eikun myyntiin).

Sivuja: [1] 2