Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - gunners

Sivuja: [1] 2 3 ... 95
1
Ja tuliko nautittua?

Aamupäivästä The Beastille! Hyvä sää, hyvä meininki!
Muutama lämmittely heitto, 4 puttia. Olen iskussa!

Ykkösen teellä pyöri jo hermostuneen oloista väkeä, kun kävin ilmaisemassa olemassa oloni. Siellä oli myös Saunasen Raimo! Menin tietysti häntä tervehtimään, ja koin suuren yllätyksen.
Raimo oli tullut vartavasten paikalle, tarjoutuen Caddieksi........minulle!! Raimon oma startti olisi vasta iltapäivällä!

Olin niin häkeltynyt suuresta kunniasta, että suostuin jopa antaa bägini kannettavaksi.

Olihan leppoisaa pelata rupettelun ja pienten ohjeiden ohessa.
Fantastista!
Iso kiitos Raimo!!!

Vaikka tulokseni +12 ei ole ihan kansainvälistä luokkaa ;D niin olin varsin tyytyväinen peliini. Ja nautinkin jokaisesta väylästä täysin siemauksin hyvässä seurassa. Eli kiitos myös pelikavereilleni.

Ilta meni kivasti nauttien Tampereesta ( on muuten nasta kaupunki aina vaan). Kaupunki kierros päättyi Vaakon Nakkiin!

Myöhemmin illalla ehdin vielä Hotelli Rosendahlin saunaan.

Sunnuntaina hyvällä mielellä toiselle kierrokselle. Alku oli mitä oli valonsäteenä birdie väylälle 3!! Metsästä kun pääsi takaisin vihreän veran ääreen pelasin oikeastaan aika loistavasti (minuun nähden) väylälle 15 asti.

Väylän 15 ryssin sitten täydellisesti ( jälkipeleissä olisin pelannut paljon fiksummin ;)). Siitä seurasi sitten kiinnostuksen häviäminen tuloksiin, je huolimaton hälläväliä hölmöily loppuväylille.
Ja lopputuloksen totaalinen tuhoaminen.

Kuitenkin loppudilemmana ihan mahtavaa oli pelata Nokialla!!

Ja vaikka suurin osa pelaajista oli mulle uusia kasvoja, niin kyllä sieltä löytyi jonkin verran vanhoja kamujakin!!

Kiitos Jukka ja Jussi, Kiitos The Beast!!!

Seuraavaksi sitten kohteena Kauhajoki, ja sen jälkeen kisat on suurinpiirtein siinä!

2
Enhän mä mitään ole hävinnyt, enkä häviä. Ja todellakin aion nauttia radasta täysin siemauksin.
Faktat on kuitenkin faktoja!

Olet oikeassa siinä että pitäisi pelata enemmän ns. varman päälle, ja kuten totesitkin Buzzziin luottaen.
Toissa talvena pelasin kaikki viikkokisat vain Buzzzia käyttäen, ja pelasinkin ehkä elämäni parasta frisbeegolfia.


3
Terveiset meni perille! Kiitos vaan!

Eilen takaisin heittohommiin Fordilla. Hyvien kavereiden kanssa pelaaminen on yhtä juhlaa, vaikka heitoista juhlat oli kaukana.
Pelasin niin huonosti kun vain voi. Itseasiassa kukaan Telluksen ihmisistä ei voi heittää niin huonosti. Aika epätoivoiselta näyttää tilanne.
Tulevana viikonloppuna saan taas hävetä silmät päästä Nokialla. Tietää sunnuntaina ensimmäistä lähtöryhmää. Mutta ei se haittaa, ehdinpä vetämään futistreenit!

Perjantaina kuitenkin kenraaliharjoitus Nurmijärven golfkeskuksessa, siellä ainakin pääsee draivaamaan.

4
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« : 10.07.19 - klo:08:16 »
Täytyypi käydä välillä kehumassa saunafilosofin kirjoituksia.
Itselläni samanlaisia ajatuksia puttipelistä. Silloin kun kulkee niin tuntuu helpolta, mutta yksi epäonnistunut putti ns. varmasta paikasta jysähtää samantien korvien väliin.
Mulla on tietysti siinä mielessä eri tilanne, että olen muutenkin niin surkea pelaaja ettei pelini kaadu yksinomaan puttiin.
Kolme Loistavaa avausta ja koko maailma on mun. Sitten yksi epäonnistunut avaus, niin koko maailma kaatuu!
Ehkä elinikäni seurannut menttaliteetti urheillessa "kaikki tai ei mitään" viitoittaa pelaamistani myös frisbeegolfissa.

5
Kiitos Tomppa😁
Etukäteen en osannut varautua tehtävääni, vasta ensimmäisenä kisa-aamuna Villen kerrottua(sen minkä naurultaan pystyi, kun oli huomauttanut että olin saapunut arvokkaaseen tilaisuuteen eripari kengät jaloissa) tajusin että näin sosiaalisesti rajoittuneelle ja verbaalisesti lahjattomalle huono muistiselle henkilölle tehtävän kunniakkuus vaihtuu nopeasti toivottomaksi.

Olen kuitenkin niin sinut itseni kanssa, ettei tilanne jännittänyt yhtään. On tässä ennenkin hölmöilty!
Kilpailun ylinjohto antoi minulle täydellisen työrauhan, välillä jopa kannustaen. Ja siihen kun lisätään pelaajien rento suhtautuminen tilanteessa, niin mikä siinä oli kaksi minuuttisia hokea!

Aika moni pelaaja on jossain vaiheessa pelannut NDGE kisassa, joten osasivat varautua ettei ihan Strömsössä olla.

Se on kuitenkin nyt historiaa mitä ei muuksi voi enää muuttaa.

Tälle illalle tuli mukava kutsu lähteä pelaamaan kahden huikean frisbeegolf veteraanin Niemisen Juhan ja Kaajakarin Rikun kanssa.

Nivunen huuta Hoosiannaa, mutta on se hienoa päästä itsekin heitto hommiin!

6
Mennyt viikko oli lievän Tyyni pettymyksen ( oma pelini) jälkeen oikein hauska.

Maanantaina olin pelaamassa Vihioja 25v. tapahtumassa Tampereella. Kisa pelattiin alkuperäisen leiskan mukaan, ja oli kyllä nostalginen meininki.
Kisan TD Jukka Kaipainen lähetti paljon kokeneen ryhmämme tavoitteena heittää kierros kaksi alle tulokseen, eli päivän teemaan sopiviin lukemiin 25.
Onnistuinkin tavoitteessa, ja yllättäen ainoana pakkaselle heittäneenä meidän poolissa. Video kuvaaja seurasi koko kierroksen meitä ( Marko Timonen, Juha Nieminen, Kai Vesa, Sami Yli-Pihlaja ja mää), kun pelattiin rennosti nauttien Vihiojan puistosta, ja mainiosta radasta naamat messingillä koko ajan.

Toiselle kierrokselle sain Markon ja Hämiksen lisäksi matkaan yhden elävän legendan lisää eli Timo Meresmaan, ja entuudestaan tuntemattoman mukavan kaverin, jonka nimeä en edes enää muista (anteeksi).

Oli kyllä mahtava aurinkoinen ilta Tampereen laidalla!! Pääsin pelaamaan oikeiden legendojen kanssa, ja lisäksi ehdin tarinoida monen muun vanhan tutun kanssa niitä näitä. Oli hienoa!!!

Kiitos Paul Brown ja Jukka Kaipainen!!!!!!


Koska Raaseporin Helmi vei paljon talkooporukkaa rannikolle, niin NFS oli pakotettu hakemaan apulaisia naapurikunnastakin.
Tästä johtuen sain suuren kunnian toimia kuuluttajana (tarkemmin pelaajien matkaan lähettäjänä) Mastereiden SM-kisoissa menneellä viikolla.

NFS otti kyllä aikamoisen tietoisen riskin. Mutta onneksi muista häröilyistä huolimatta sain ilmoitettua kaikki 2 minuuttia komennot, ja lähetettyä pelaajat oikeaan aikaan kierrokselle.

Rata oli huippukunnossa, ja pelaajatkin olivat rennolla mutta kilpailullisella asenteella mukana.

NFS oli tehnyt tehtäväni niin helpoksi ettei oikein tajunnutkaan olevansa vastuullisessa hommassa. Kiitos johtoryhmä!!
Iso kiitos pelaajille kun ette hermostuneet ainakaan pahasti kuuluttajan epäpätevyyden takia. Ensikertalaiselle annetaan näköjään paljon anteeksi.

Perjantaina sitten taas itsekin heitto hommiin, kun kesän kolmas Mijas arvonta iltakisa pelataan Nurmijärven golfkeskuksessa.
Ja lauantai aamuna Nokialle kohtaamaan häkellyttävän upea The Beast.


7
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 08.07.19 - klo:11:09 »
En tiedä uskotko tuohon itsekään?

Mutta jos se noin menee, niin hyvää ja rentouttavaa offseasonia sulle!!!

8
Niemisen Juha oli mun mentorina Keinarissa kolmosväylältä lähtien. Ei me paljoakaan keskuskeltu millä ja miten heitän. Mutta Hämis rauhoitti mukavasti peliäni etten alkanut yliyrittämään.
Kartanossa yhden väylän pelaaminen järkevästi (Hämis olisi varmasti ohjeistanut mua oikeaan tapaan pelaamaan siinä tilanteessa).
Lähdin mitään ajattelematta hyökk
äämään väärässä paikassa seurauksena triplabogey ja siitä paha mieli.
Tänä iltana pitäisi taas nauttia pelaamista, kun veteraanit kokoontuvat Tampereelle.
Iso käsi Arille huikeasta Tyyni suorituksesta👍
Ja käsittämätöntä kuinka lähes kädetön, jalaton ja selätön Miikka painelee moisia tuloksia.

9
Lauantaina Kartanoon, missä en ollut koskaan käynyt.
Fiilis oli katossa, mitä ei hyvä seura ainakaan huonontanut.
Kahden ensimmäisen väylän jälkeen olin kuitenkin 3 päälle tuloksessa, ja siihen loppui fiilis hyvästä seurasta huolimatta.
En löytänyt mitään nautintoa pelaamisesta.
Seurauksena älyttömän huonoa pelaamista, ja surkea tulos.
Kartanon kierros on jäänyt yhdeksi kammottavimmista kierroksistani koskaan. Eli se siitä.

Kiitokset kaikille jotka elitte mukanani elämäni ensimmäisessä Tyyni kisassa.

10
Kivikon pettymyksestä toivuin jo illan aikana Hämiksen ja Piipon terapian ansiosta, joten aamulla lähdin Keinukallioon uudet kujeet mielessä.
Ratahan on huomattavasti haastavampi kuin Kivikko.
Auringon paisteessa, Röllin tahtiin lähdin hyvällä mielellä kierrokselle. Hämis toimi caddynä, ilman bägin kanto oikeutta. Mutta henkisenä tukena kuitenkin.
Hölmöjä virheitä tuli tehtyä, mutta myös hyviä heittoja.
Parhaiten jäi mieleen väylä 8 jolta on kisan aikana luokasta riippumatta otettu koviakin lukemia.
Karmea vastatuuli lisäsi väylän haastavuutta. Avasin Kongilla (nimi vaihtuu Zeukseksi) melkein ojalle asti väylän vasempaan reunaan. Siitä Buzzzilla sijoitus 40 metriä ojan toiselle puolelle keskelle väylää. Pellon ylitys Raptorilla n. kuuteen metriin, ja Luna pönttöön. Par oli ainakin itselleni hyvä suoritus.
Sijoitus nousi plus 8 tuloksella roimasti. Olin tyytyväinen!

11
Tyyni on nyt pelattu ja koettu!
Varmasti kaikin puolin hieno tapahtuma! Iso käsi järjestäjille!
Itse kun en juurikaan tapahtumaan tutustunut kuin pelaamisen merkeissä varsinaisen kisan osalta, niin en osaa sen enempää analysoida sitä. Vähän aikaa seurasin avointen viimeisiä väyliä, että sen perusteella voi todeta että katsojia oli aikalailla. Tosin vain ykkösryhmällä.
Lyhyesti omasta suorituksestani:

Kivikko: tuulessa ja vaihtelevassa sateessa perusrataa. Fiilis kun viikkokisoissa. En saanut missään vaiheessa minkäänlaista tatsia tai intoa pelaamiseen.
Tasapaksulta huonosti pelatulta kierrokselta jäi mieleen oikeastaan vain väylä 4.
Siinä kohtaan iski kovin sade, ja tuulen tuiverrus. Hyssenä pelasin, mutta en tarpeeksi kaukaa. Kiekko 20 metriin. Ylivarovainen typerä lähestyminen rinteeseen korin tasalle n. 8 metriin.
Arin ohjeet kävivät mielessä, mutta vain kävivät! Hirmuinen vastatuuli, mutta kai se sinne menee. Ei mennyt, mutta pitkälle ohi kylläkin.
Aivot narikkaan, ja menoksi. Sijoitus huonon kierroksen jälkeen toiseksi viimeinen.

12
Ilari soitti ja friba voitti!
Jätin törkeästi äijien futistreenit väliin ehtiäkseni Ilarin kanssa testaamaan Keinari kokonaisuudessaan.
Todettiin kierroksen jälkeen, että onpahan pitkä ja raskas reissu. Rata on tällaisille tavan tallaajille todella hidas pelata. Käsi kun ei riitä millään lennättämään muovilautasta tarpeeksi pitkälle. Ja varsinkin uusilla väylillä kiekot tuppasivat häviämään lepikkoon, tai pitkään rosolliin.
Rata on sinällään mielenkiintoinen, haastava ja hieno! Mutta ainakin henkilökohtaisesti focuksen pysyminen itse suorittamisessa tulee olemaan työn takana.
Varsinkin jos kierros alkaa huonosti, niin on tiedossa piiiiiitkä kierros. Ilarin kanssa maalattiin kauhuskenaario. Ykkösväylätä tupla tai tripla harteilla on kiva kiivetä sitä loputtoman pitkää ylämäkeä päästääkseen heittämään kakkosella ensimmäisenä vasemmalla olevaan mäntyyn. Skippi vasurin rosolliin, ja homma on selvä.
Edellä mainittu on taatusti lähempänä toteutumista kuin esim. vain bogeyt kahdelta ensimmäiseltä väylältä.
Keinarista en kykene ottamaan yhtään pöröä, mutta nyt kolme kertaa kahden viikon aikana siellä pelanneena plussaa tulee ainakin seuraavasti:
1. Bogey tai tupla
2. Bogey
5. Vähintään tupla
6. Bogey
7. Bogey
8. Bogey - tripla
9. Bogey
10. Bogey
11.Bogey
12. Vähintään tupla
13. Vähintään bogey
14. Tupla
18. Bogey tai tupla

Eli odotusarvot eivät ole korkealla. Otan kisan lähinnä selviytymiskamppailuna.

Arille tiedoksi!
Kyllä sun blogia luetaan. Ja tarkkaan!.


13
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 25.06.19 - klo:10:28 »
Hyvä Miikka!
Nyt on vahvaa tekemistä, ja nousujohteista.
Toivottavasti paikat ja kuuppa kestää koko viikon!
Tsemiä!

14
Kiitos Ari, Miikka ja Jone palautteesta!
Noista on jo niin kauan aikaa, etten kauhean tarkasti niihin vastaa. Täytyy kyllä myöntää pari toteamaanne seikkaa. Pelaan joskus muutaman heiton, tai väylän ihan hyvin. Mutta kun toi heitto taito on todella heikko, niin itseluottamus murenee ensimmäiseen epäonnistumiseen.
Omat seurakaveritkin ovat välillä maininneet tuosta "nopeasta" heittämisestä. En kuulemma voi millään ehtiä miettimään/ päättäämään mitä teen.Pitää kyllä paikkansa, että usein tulee heitettyä mitään ajattelematta vähän sinnepäin menttaliteetilla.
Yritän tulevissa kisoissa parantaa tapani!
Puttaaminen! No se on sitä mitä Ari sanoi.

Kohta on alkamassa meikäläiselle todella mielenkiintoinen fribakuukausi. Suorastaan herkullinen!

Torstaina alkaa omalta osaltani ensimmäinen Tyyni. En ehdi siihen kisaan mitenkään valmistautua, Keinarissa kävin kuitenkin osan uusista väylistä pelaamassa muutama päivä sitten. Siihen se sitten jääkin. Osallistujalistaa kun pro-50 luokassa katsoo, niin viimeinen sija on hyvin realistinen tulos. Yritän kuitenkin parhaani, ja rennosti pitäisi pystyä pelaamaan kun minkäänlaisia sijoitus tavoitteita ei ole.
Hieman harmittaa että pitää Sibbeen asti ajaa rekisteröitymään, kun pitäisi futistreenejäkin vetää keskiviikko iltana.

Tyynen jälkeen maanantai iltana on vanhan liiton äijien kokoontumisajot ja heitot Tampereen Vihiojalla. Sitä tapahtumaa odotan kyllä intoa täynnä. Retrobägillä mennään tapaamaan vanhoja kamuja, ja nauttimaan fribaamisesta. MRV, JLS,Gazelle, XS, COMET, XL, Omega, Voayger jne pääsevät pitkästä aikaa liitämään.

Sitten torstaina talkoo hommiin Mastereiden SM-kisoihin Kaatikselle. Olen ymmärtääkseni koko kisan ajan siellä hommissa. Ihan kiva, jos musta on mitään hyötyä, kun en enää pelaajana kisoihin pääse.

12.7 TD ja pelaaja roolissa Nurmijärven golfkeskuksessa kuukausikisassa. Ne on kyllä myös loistavia rentoja kisoja. Ja hyvää treeniä viikonloppua ajatellen.

Suomi on täynnä hienoja ratoja, mutta kyllähän se The Beast on suurin ja kaunein.
13-14.7 saan ilon ja kunnian pelata Amatöörien European openia Nokialla. Siinäkin kisassa sijoitus tulee olemaan häntäpäässä, mutta kauden kohokohdasta on kuitenkin kyse.Toivottavasti Nokian kuuluisa ukkosilma ei pilaa kisaa.

Heinäkuun fribailun osaltani päättyy näillä näkymin 20.7 legendaariseen SN Classiciin Kauhajoen kauniilla puistoradalla.

Jos ehdin niin laitan tänne tunnelmia kisoista, mutta nyt jatkamaan Ranska - Brasilia peliä!

15
Mennyt viikko oli kyllä kiva frisbeegolfin osalta.
Tiistaina osallistuin yllättäen Nummelanharjun viikkokisoihin. Olikin kiva nähdä useitakin tuttuja tyyppejä. Pääsin samaan ryhmään Arin ja kahden nuoren vesselin kanssa. Olin rypenyt jo useamman viikon itsesäälissä ja masennuksessa, eikä tiistain Harju kierros ollut mikään tuloksellisesti taikka heitonnollisesti nautinnollinen. Oli kuitenkin hienoa pelata Arin kanssa, ja saada muutama vinkki heittotilanteissa. Ja upeaa nähdä kuinka 10 vuotiaat poikaset heittivät itseäni huomattavasti paremmin. Heittivät forella ja rystyllä tilanteen mukaan erittäin hyvin. Tuli sellainen olo että niistä pojista kuullaan vielä....toivottavasti into lajia kohtaan säilyy!

Perjantaina Nurmijärven golfkeskuksessa erittäin mukavassa seurassa (kiitos Ville, Jone ja Ilari) rentoa pelailua kauniissa säässä. Nyt kun oli tilaa kiekolle lentää, niin tuli meikäläisellekin onnistumisia. Ja varsinkin vähemmän virheitä kun usealle sarjani pelaajalle. Isokäsi Kotamäki oli täysin suvereeni törkeän pitkien avausten avittamana. No ei lähipelissäkään paljoa moitteen sijaa ollut. Jone ja Ilari aloittivat kisan ehkä turhankin rennosti, ja vaikka kaverit kovan loppukirin kehittivätkin, niin yllättäen heidät voitin. Se ei kuitenkaan ollut se tärkein juttu, vaan se hyvien äijien luoma fiilis pelata.

Sunnuntaina Timosen Marko tuli tänne, ja vietimmekin terapiapäivän. Pelasimme reikäpelinä Hyvinkäällä Nummenmäen, ja Nurmijärvellä Herusten radan. Rupateltiin mukavia, ja kannustettiin toisiamme mitä huimimpiin heittoihin. Välillä käytiin Villassa jätskillä, kahvilla ja pullalla. Molemmat tekivät välillä huikeita suorituksia, ja välillä vähemmän huikeita. Tällä kertaa kotikenttäedun turvin voitin molemmat kisat yhden pisteen erolla. Yllättäen tein hieman vähemmän virheitä, kun kaiken kokenut pelikaverini. Ehdittiin vielä istua kotini takaterassilla maailmaa parantaen, ja emännän ruokia/ leivonnaisia syöden kolmisen tuntia. Sitten minua kutsui futistreenit, ja Markoa Pori!

Tämä viikko on sitten pyhitetty futikselle 10-11 peliä tiistain ja sunnuntain välisenä aikana!

Sivuja: [1] 2 3 ... 95