Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sir Beef

Sivuja: [1] 2 3 ... 23
1
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 04.05.18 - klo:14:49 »
Täällä tulee harvoin enää roikuttua ja hallitushommatkin on jo uusissa käsissä olleet hyvän aikaa ( kts. nyky-yhteystiedot http://www.lahdenfrisbeeclub.fi/?page_id=14 )
- mutta todettakoon että em. talvileiska is no more ja puistopuolen väylien avaaminen menee 20.5. -> ( koska märkää )
- nyt siis heiteltävissä niitä normimetsäväyliä vain.. niitäkin riittää toki..
- seuran 'official' FB -sivu ( Lahden Frisbee Club Ry facen hakukenttään ) ehkä paras kanava seurata ajantasaista tietoa, tai sitten kysyä em. www-linkin yhteystietojen kautta  ;)

2
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 11.12.17 - klo:11:38 »
Mukkula siirtyi talvikauteen tuossa hiljattain, puistoväylien korit on siis huputettu eikä siten pelattavissa ja metsässäkin mennään talvileiskan mukaan - eli ei pelata oikeastaan yhtään väylää normaalina, syytä huomioida tämä  ;)

Talvileiskasta on kartta työn alla tällä viikolla, jotta se olisi valmiina ainakin 16.12.2017 pelattavaan Kinkkukisaan mennessä - tää kisa löytyy myös Metrixistä ja on kaikille avoin myös ( 5€ per nuppi, MPO ja MPM pelataan )

Kartta ladataan sitten www-sivuille ( kunhan nekin joskus alkaa taas toimimaan kun näkyvät olevan nurin tällä hetkellä  :( )
Josko tännekin sitten muistan laittaa valmistuttuaan  ::)
edit 15.12. kartta:

talvileiska20172018 by Jarski75, on Flickr

3
Frisbeegolf / Vs: Hole In One
« : 16.08.17 - klo:10:14 »
Eipä kannattanut jäädä kotiin flunssaa potemaan ( kun ei se lojuminen sen poistumista nopeuta kuitenkaan.. )
 - vaan naapurikuntaan Hollolaan viikkiksiin, siellä sitten avausheitto 4-väylällä (63m) ygösellä mugiin ( VIP Tursas, joo, narukäsi  ;D ) ja holaripotti 52€ mun taskuun - lämmitti mieltä vaikka peruspjaska 'birdiefree' kierros tosta muuten sit tuli ja hävisin kaikille lopputuloksissa  ::)

4
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 09.06.17 - klo:15:32 »
Mjuistutus - Mukkula kisakäytössä 10.-11.6.2017 ja siten ei muilla kuin kilpailijoilla heittelyhommiin sinne asiaa, katsomaan toki saapi tulla ja on suositeltavaa :)
 - kisalinkki tuossa:
https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/682

Tänäänhän pelataan myös alk. klo 16 kaikille avointa parikisaa - tuostakin infot em. sivulla 'aikataulu' kohdassa  ;)

5
Parempi puolisko heitti vähän aikaa sitten, että voisi mennä kokeilemaan parigolffia. Yritin etsiä täältä ja liiton sivuilta parigolfkisoja (mieluiten myös sekapariluokka), mutta ei löytynyt mitään sellaista mihin pääsisi ilman lisenssiä. Hakusessa olisi siis PKS-seudulta tai läheltä. Tietääkö kukaan tälle kesälle hyvistä kisoista?

Ei ny ihan kehäkolmosen kupeessa, mut suht lähellä kuitenkin tämä Mukkulan parikisa ennen noita lauantain ja sunnuntain kisapäiviä ( 9.6.2017 perjantain aikataulun ohjelma siis linkissä - kaikille avoin :) )
https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/682/katso/aikataulu

6
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 04.05.17 - klo:08:34 »
Kesärutiinit käyntiin Mukkulassa - viikkikset joka keskiviikko alkaen 10.5. - infot tuolta: http://www.lahdenfrisbeeclub.fi/?page_id=121
.. ja myös kaikille avoin ViikkokisaSpecial kauden avaus nyt lauantaina 6.5. - infot tuolta: http://www.lahdenfrisbeeclub.fi/?p=1171
( löytyy myös Metrixistä tämä 6.5. kisa ;) )

7
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 24.04.17 - klo:20:43 »
Talvileiska nevöfoget - mut tänään 24.4.2017 vaihdettu normileiska takas, eli kaikki viime kesänäkin olleet 27 väylää taas normisti käytössä - ilman uusia sateita jopa muutamalla pikku mutkalla kävelyreitissä oli tänään selvitty ihan 'pikkukengissäkin' jalat kuivana, on siellä toki kosteita / mutaisia paikkoja, mutta niin niitä on ympäri kesää jokatapauksessa kelien mukaan - heittelemään sinne siitä  :D

( starttipaikaksi suositellaan 10-väylän vieressä olevaa Neste Taukotuulta, koska harkka-alueella väylän 1 vieressä siellä tien toisella puolella on another homekouluparakkiprojekti seuraavat 5-10 vuotta ja haittaa jatkoa rajusti siellä parkkipaikkojen vähyytenä.. pari koria sinne ehkä saadaan jäämään, mitä nyt tilaa meille sitten jääkään sille puolelle..  :( ) <- tuolta päästä lähdettäessä toki se etu että Nesteeltä saa näppärästi evästä ja toisaalta ruuhkaisempana aikana pääsee helposti aloittamaan muutamastakin eri kohtaa rataa jos jonoa meinaa olla ( lähtö joko 10, 14, 17 tiiltä - kaikki siinä ihan muutamankymmenen metrin sisällä toisistaan ;) )

Ratakarttahan on tässä edelleen ihanan retro 'kaks-kakkonen' - eli tuosta puuttuu ne viimeisimmät A,B,C,D ja E -väylät, joista ABC-lenkin aloitustii löytyy kympin korilta vasemmalle suunnattaessa ( sinne alamäkeen takas heittosuunta ), ja C:n korilta sitten 'korin taakse' jatkettaessa palataan 11 tiille..
D ja E -lenkki lähtee sitten tuon 11 korilta taas vasemmalle jossa pikku kallion päällä D:n tii ja pitkä par 5 E-väylä loppuu 12 tiin lähelle :)
http://frisbeegolfradat.fi/files/2014/08/mukkula_ratakartta_2014_2.jpg

8
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 27.03.17 - klo:08:43 »
Pystyy kyllä, mutta kyllä silti vielä suosittelen nastoja. Osa tiipaikoista vielä jäässä, samoin jotkut rinteistä.
Kiitoksia tiedosta. Täytyypi lähtee testaan tässä joku päivä.
Juu kyllä siellä vielä nastoista oli iloa lauantaina 25.3. viimeksi käydessä  :)
 - huomasithan myös ratakarttalinkin muutamaa viestiä aiemmin jos ei tän talven talvileiska vielä tuttu ole  ;) ( sillä nääs mennään kunnes toisin ilmoitetaan, peltoväyläthän on huputettu talveksi ja vaikkei hiihtäjiä enää toki siellä varmaan näy, niin katsellaan miten tuo lähtee yleensä kuivumaan kun ensin kaikki lumet pois sulaa )
Edit: 5 väylän kori poistettu - tuore tieto radanhoitajilta. 19 väylää siis talvileiskassa tällä hetkellä
Edit 10.4. - 8-väylän kori myös poistettu talvileiskasta ( eli normiväylä E pelattavissa par vitosena ) - nastoja ei tartte enää missään, kesäleiskaa odotellessa lähimpinä viikkoina kuha vähän puisto kuivuu :)

9
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 22.01.17 - klo:12:45 »
Mukkulaan on loppuviikosta valmistunut peräti 20-väyläinen talvileiska, jota jo useampi kymmenen heittäjää vähintään on käynyt tamppaamassa - kovasti kehuttu myös tuota leiskaa ja yksi holarikin napattu lauantaisissa kisoissa - tervemenoa testailemaan  :)

( "peltoväylillä" siis korit huputettu ja siten käyttökiellossa, antaa hiihtäjien hiihtää kunnes lumet taas sulaa )

Ratakartta tuolta kun nyt ei tänne halua lataantua ( = en osaa )..  http://www.lahdenfrisbeeclub.fi/?p=1117

10
Frisbeegolf / Vs: Hole In One
« : 18.01.17 - klo:10:06 »
Täälläkin napsahti 'tili auki' Kippasuon vitosella - vuosi plus kuukausi meni tuohon ekaan osumaan  :)
( noo joo lyhyt väylä 51m alamäkeen, mut kaikki lasketaan  ::) )
 - loppukierros olikin sitten sitä tuon aiheuttamaa kirousta ( eli mun normipeliä  :P )
Quottaanpa 'omaan ketjuuni' toisen osuman ever ( toivottavasti joutuu tekemään tästä piiitkän ketjun  :P )

15.1.2017 napsahti kokonaiset 3 metriä lissää edellisen acen mittaan, eli Vääksyn 9-väylä ja Tuonelan Lautturi VIP forella keskelle pönttöä ( niinku silleen sivusta vasemmalta feidaten/lähestyen koska ei siihen pillisuoraa heittämään pystykään - koska puut ) - 6 muuta henkilöä tiillä todistamassa - high5 ja fistbump - edeleen hieano fiilis tuo on  8)

Seuraava sitten n. 18kk päästä 57-metriseen väylään  ;D

11
Radoilla tapahtuu / Vs: Ketään Vääksyssä?
« : 13.10.16 - klo:09:06 »
En tiedä paikkakuntalaisista, mutta kyllähän Lahdesta tulee sinnekin silloin tällöin ajeltua, mukava rata ympäri vuoden ja sopii tämmöselle narukädelle kun ei ole mitään 150m par 3 väyliä  ;D

Kesällä toki maisemat jne. parasta a-ryhmää mutta talvella myös suht vähäluminen paikka ja kun järvi ja kanava on jäässä niin ei tartte kiekkojakaan hukata sinne  8)

En tiedä mikä olisi sitten paras kanava ( Vääksyn kanava ehehe ) heittoseuraa huudella.. tää foorumi sen suhteen aika hiljainen ainakin tässä Lahden nurkilla  :( Lahden frisbeeclubin facebook ryhmä ehkä parhaiten tavoittaa valtaosan heittäjistä, eri juttu sitten onko kukaan just silloin menossa kun tarve olisi.. itselläkin yhä vähenevässä määrin tuota vapaa-aikaa tuntuu olevan..

12
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 14.09.16 - klo:08:40 »
Mukkula siirtyy 'syyskauteen' siltä osin että keskiviikoisin ei enää viikkokisailla, vaan viikkikset siirtyy 17.9. alkavaksi lauantai aamupäivään ( aloitus klo 9-11, tästä vielä äänestys päällä ) - joten infoksi vaan notta jos lauantaina tuolla liikkuu niin joko kisaan mukaan, tai sitten saattaa joutua jossain kohtaa pooleja ohitseen päästämään  ;)
Tuolle sivulle lyödään kellonajat kunhan selviävät: http://www.lahdenfrisbeeclub.fi/?page_id=121
edit: klo 9 alkaa ja ilmot 8:15-8:45 Neste Taukotuuli  ;)
edit 2: viikkikset siirretty talviunille osallistujamääräkadon takia.. ei jää enää voittajillekaan ihmeitä palkintorahoja, joten siirrytään viikorahakisoihin joista joku ystävällinen kisan vetäjä sitten Lahden Frisbee Clubin FB sivulla huutelee - otetaan seuran nimissä taas keväällä sitten viralliset viikkikset käyttöön, holaripottikin ( yli 550€ ) siirtyy täysimääräisenä keväälle myös  ;)

13
Frisbeegolf / Vs: Disc Golf Game
« : 22.08.16 - klo:14:20 »
Android-versio juuri ostettu Play Storesta - best 4 euros I've ever spent  8)

14
Fribakisat / Vs: McBeast Mukkulassa 16.7.
« : 12.08.16 - klo:22:04 »
Hyvin tehty video, oli mukava katsoa. Kiitos!
Kiitti itelles x 2  ;D - hyvä jos kelpaa, ite oon tuolta stillkuva -puolelta niin kriittinen, ettei itelle kelpaa juuri mikään oman käden tuotos, mut hyvä näin vissiin ( amatööriks ) - nyt sain myös ekan oman quadkopterin ( halvin mahdollinen joka omaa vanhaa actioncamia kantaa ) - katotaan saisko sillä jotain kotiratavideoo joskus väännettyä, koelennot olleet kohtuu lupaavia kuitenkin ( löytyy tuolta samalta omalta youtubekanavalta tuo anoppilanpihan testilento "Flying around near Janakkala church" -haulla ainakin, en nyt linkkaa tähän koska OT.. vai OB  :P )

15
Fribakisat / Vs: McBeast Mukkulassa 16.7.
« : 09.08.16 - klo:20:19 »
Videontynkä valmis.. vähän on matkaa vielä kunnon videotuottajien fribavideoitten laatuun, mutta tän siitä saa vapaalla kädellä yksin 150€:n kameralla kuvatessa  ;D

Sivuja: [1] 2 3 ... 23