Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sir Beef

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 23
16
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 26.07.16 - klo:08:37 »
Nyt viikonloppuna ( 30.7. - 31.7.2016 ) Mukkulassa pelataan Pro Tourin osakilpailu, joten rata on tuolloin suljettu muilta kuin kilpailijoilta.

Leiskaan pääsee kuitenkin tutustumaan kaikki ( myös lisenssittömät pelaajat ) joko normaaleissa viikkokisoissa nyt 27.7. ..
( http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=320737 ) - holaripotissa muuten lähes 300 euroa winkwink  ;)  :o 8)
 - ilmoittautukaa tonne skooriniin etukäteen jos tuutte, päästään järkevässä ajassa heittämään kun ei tartte käsin säätää jokaista kisaan mukaan  ::)

..tai perjantain 29.7. parikisassa, tämäkin siis kaikille avoin :)
( https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/400/katso/5505 )

17
Välinekeskustelu / Vs: Westside Discs
« : 18.07.16 - klo:14:08 »
TP muovinen kiinnostaisi. Tavallaan haluaisi että se pitää turnin kohtuu pitkään että voi kiertää väyliä "väärään" suuntaan. Muutama peltoväylä löytyy läheisiltä radoilta joissä paha, paha OB-alue feidin puolellä. (Ja joo, se 90m on se optimiheiton pituus tasamaalla.)
Tuohon pitempään turniin suosittelisin oman kokemuksen pohjalta sitten kyllä Manala(VIP)/Ennustaja(VIP)/Sotakirves(TP) - akselilta jotain ennemmin  ;) Itsellä jopa tuo Tursas -midari soppii siihen hommaan parhaiten
( ja nyt kaikki powerthrowerit naureskelee että ei saatn tommosilla rollerikiekoilla mitään tee  ;D )

18
Välinekeskustelu / Vs: Westside Discs
« : 18.07.16 - klo:13:39 »
^ paljon mahdollista, se ainakin on varmaa että eri valmistajien numeroitten vertailu on turhaa koska ei niille mitään stardardeja ole olemassa ( mm. siksi heittelen itse vaan näitä WSD lättyjä, sopivan 'pieni' merkki, halpoja huutokaupassa kun kukaan ei arvosta ja lopuksi se on ihan sama minkämerkkisiä kiekkoja ei osaa heittää  ;D )

19
Välinekeskustelu / Vs: Westside Discs
« : 18.07.16 - klo:13:33 »
Terve koko foorumille!

Mitenköhän Tietäjä käyttäytyy 90m heittopituuksilla? Ajattelin kaveriksi Prodigyn D3:lle.

Numeroista päätellen varmaan aika vakaasti. Todennäköisesti D3:sta vakaampi, mutta nämä riippuu tietysti usein yksilöistä. Ylipäätänsä 90 metrin matkalla 13-nopeuksinen kiekko on tavallaan turhan nopea.
Ite oon tykänny Tournament-muovisesta Tietäjästä, useampi yksilö jopa testattu ja yksi tuommoinen kulkee aina bägissä
Minäkään en tasamaalla tuonne 90 metriinkään saa käytännössä kuin tuurilla, mutta on silti jopa suorahko minullekin ( feidi lopussa toki, muttei mikään lihakoukun muotoinen lentorata siis .. ) ja kummoista vastatuulta ei tarvi, niin alkaa jo kääntymään oikealle, kerran jopa sain todella hyvän rystyrollerin aikaseks tuolla kovempaan vastatuuleen.. omat VIP-muoviset ovat taas vakaampia ja "liian nopean tuntuisia" itselle, eli niissä nuo lentonumerot lie lähempänä totuutta.. mut niinkuin sanottu yksilöitä myös  ::)

20
Fribakisat / Vs: McBeast Mukkulassa 16.7.
« : 16.07.16 - klo:23:47 »
Skaba pelattu ( tulokset löytyy myös tuosta aiemmasta skoorin -linkistä  ;) )
LFC:n pojat pisti aika hyvin kampoihin; Hurskainen ja Seppänen siellä parhaimpina mr. McBethin ja Meresmaan välissä listalla  8)
Itse en huonolla tarkkuudella varustetulla narukädellä viitsinyt tämmöiseen kisaan edes lähteä, mutta sainpa siksi mahdollisuuden videoida ja seurata 4x Championin kierrosta ihan vierestä - onhan se tietynlainen kone kyllä tämä McBeth - laitan videon kyllä jakoon kunhan joskus saa sitten valmiiksi ( oli ensimmäinen fribavideo ever ja eka kerta kun radalla edes olen muuten kuin heittämässä.. saas nährä mitä tuli )

Mukavaa oli myös kuulla että Mukkulan tuleva 'puisto-layout' joka nyt heitettiin ( sitten kun kaikki 36 väylää ovat valmiina ), eli väylät 1-9 + 14-22, oli McBethin mieleen, ja AINOA asia minkä hän korjaisi olisi 18. väylän metsäosuuden alkaessa olevan 'keskikoivun' kaataminen :o - tämä lämmittää mieltä varsinkin kun Mukkulasta kaikenlaista juttua liikkuu kaikenlaisista suista - jokaisella toki oikeus mielipiteeseensä, mutta aika samoilla linjoilla Beastin kanssa oli myös jenkkikolmikon muutkin kaksi osapuolta.. ei suurempaa 'vikaa' ja haastetta riittää, niinkuin scorekin sanoo :)

21
Radoilla tapahtuu / Vs: Riutta DGP
« : 08.07.16 - klo:23:33 »
Quis Riutta tähän kuivaan vuodenaikaan  ;D
Onko kuinka mutaista runsaitten sateitten jälijltä, vois taas joskus ehtiessään lähtee kierrokselle sinne kun oli niin mukava rata  :) ( ei radan kunto lähtöä estä, lähinnä jalkinevalintaa mietin )

22
Hmmm.. aivohalvaus vai sydänkohtaus siis.. ei kumpikaan: neliveto  :-*

Kesä vai talvi ? ( itselleni vastaan sekä autoissa että frisbeessä: talvi  ;) )

23
Fribakisat / McBeast Mukkulassa 16.7.
« : 06.07.16 - klo:09:09 »
Vielä mahtuu nopeimmat mukaan ;) Check it out !
http://www.lahdenfrisbeeclub.fi/?p=975
( täällä 'livetilanne' ilmoittautuneista http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=303463 )

24
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 24.05.16 - klo:08:59 »
Mukkulassahan on sitten 28.5. AM-kisat, jotta rata suljettu koko lauantain muilta kuin kisaajilta
( siis tämä: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/502 )

Kisaleiskaan pääsee tutustumaan ( kaikki, myös lisenssittömät ) nyt perjantaina 27.5. järjestettävän parikisan muodossa, lisätiedot tuolta: http://www.lahdenfrisbeeclub.fi/?page_id=924

25
Radoilla tapahtuu / Vs: Kiipulan (jJanakkala) rata
« : 07.05.16 - klo:22:24 »
... sanottakoon paikkakuntaan liittyen vielä, että tuolla Turengin koulun / lukion (?) kupeessa näytti olevan -ilmeisesti- 6-väyläinen rata tjsp.. mut kun siinä parkkipaikalla pyörähdin, niin ei siinä ollut mtn opastetta bongattavissa.. vain yksi kori rinteessä paljasti että jotain siellä on.... ajattellin etten lähde sinne hyvinkin suurtennäköisten korkeuserojen harjulle kiipeilemään ja arpomaan että missä ne väylät kulkee.. another time then :)

26
Radoilla tapahtuu / Vs: Kiipulan (jJanakkala) rata
« : 07.05.16 - klo:22:20 »
Kävinpäs tämän Kiipulan kiertämässä 6.5. ja sieltähän löytyi ihan mukava 20-väyläinen rata :)

Parkkipaikan väyläkartan nappasin kuvana kännykkään matkaan muttei sitä tarvinnut, koska ihan hyvin löytyi 'next tee' kylttejä / nuolia joitten avulla löytyi ne uudetkin väylät sitten ( viimeksi tuon pelannut joskus 2015 12-väyläisenä muistaakseni ) - tälle kädelle / taidoille ja kakkosauton kontissa kulkeneelle sekabägille huomioiden ihan mukava +6 kierros.. siitä voisin vetää johtopäätöksen että kunnon pelaajat ottanevat melko helpot miinukset tuolta radalta ;)

Yks käärmekin meinas jäädä tossun alle ( prkl ku säikähdin ) - oli semmonen 'parin kiekon' mittanen kuitenkin.. n. 40cm siis..  :o

Suosittelen visiittiä kyllä.. jopa minä sain sen kuumottavan lammenylityksen jo 'helposti' onnistumaan.. viime vuonna en uskaltanu ees yrittää..  :D

27

( jotain outoa  ;D )

Ookkonää tivolissa jo käyny tänä vuonna ?

28
Välinekeskustelu / Vs: Kiekkotarjoukset!
« : 01.04.16 - klo:23:57 »
Voehan pers.. kuulin tästä.. sieltä oli siivottu aika läjä kuulema jenkkien himoamia VIP Air Pursia jatkokäyttöön.. täytyy kattoo olisko huomen mitään järkevää tarjolla enää  :(

29
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 01.04.16 - klo:23:49 »
Muutama askel Mukkulan pelloilla talsittu.. kova fanaatikko pitää hiihtäjän olla jos tuolla vielä meinaa suksia.. siksi vähän lunta maassa enää on..

Mut mutaa riittää ainakin lahkeisiin kotiinvietäväks.. näennäisen lumeton maa on kuitenkin todella märkää useimmin paikoin.. mut toisesta jalkineesta vuotavilla Lidlin tarjouskengillä pärjäs jo kuivin sukin kuitenkin.. ei niin pahoja järviä osunu kiekkojen laskeutumisalustoiksi tällä kertaa :)

Viikkikset starttaa 23.4. Viikkokisa-Specialilla - lisäinfoa myöhemmin seuran FB-ryhmässä mm..  ja 'vakioviikkikset' heti seuraavana keskiviikkona klo 18 ( jatkossa lähtö aina Nesteeltä, 9-väylän korin 'takana' - ja klo 18 siis kiekot ilmaan, ilmot vähä aiemmin toki ) jatkuen aina niin kauan kun vain valoa illalla riittää.. 18-väyläisiä layoutteja pelataan kuitenkin.. osallistuminen 2€ LFC jäseniltä ja 3€ ei-jäseniltä - '97 tai myöhemmin syntyneet pääsee ilmaiseksi mukaan :)

Sarjoina junnut, avoin, papat ja naiset ( jos sarjassa min. 3 osallistujaa - järjestetään, muuten avoimeen )

30
Radoilla tapahtuu / Vs: Vihattu ja rakastettu Mukkula
« : 29.03.16 - klo:14:37 »
Official information  ;)

"Kevät tulee ja lumet sulaa!

Villi huhu kertoo, että huput on poistettu koreista ja Mukkulassa on taas koko rata pelattavissa. Metsä tosin taitaa muistuttaa jäärataa ja puisto mutakylpyä vielä hetken, joten maltilla pelaamaan. Kyllä se siitä kuivuu nopeasti kevään edetessä.

Metsässähän liikkuu myös koneita kun uusia väyliä sinne rakennetaan ja metsätyömaa -varoituskylttejäkin on maastossa olemassa - kaikki olemassa olevat väylät on kuitenkin pelattavissa, mutta huomioikaa toki nämä metsätyöläiset myös.

Ja siellä "pellon puolella" saattaa toki satunnainen hiihtäjäkin vielä liikkua, joten varotaan heitäkin - mutta pelata saa ihan normaalia varovaisuutta noudattaen niinkuin me kaikki frisbeeharrastajat toki teemmekin

Mukavia pelihetkiä Mukkulassa!"

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 23