Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sir Beef

Sivuja: 1 ... 20 21 [22] 23
316
Frisbeegolf / Vs: Frisbeegolf-kysely
« : 28.10.14 - klo:18:34 »
Kommenteista:

"Kiekkoihin metalliterät jotta puiden läpi pääsisi helpommin"
 - hauska  ;D

"Green card A-­tason radoille" ja "Erottelemalla kisa­ ja “höntsäkalja”­radat toisistaan"
- ei niin hauska enää -taieivoitietää- mutta jos alkaa laji muistuttaa vähääkään pallogolffia ( noinniinkuin figuratively speaking.. juppiöky -köh- ), niin morjens  :'( - ei siel ny ryypätä tarvi -pehmeet touhuu- mutta jos jotain Mukkulaa tms. hienosti hoidettua rataa kierrät karhun tai kahden kanssa ( niitten sylinterinmuotosten peltinallejen kanssa siis ) ja siitä joku loukkaantuu, niin sitten tarttee vaihtaa lajia.. minun siis ilmeisesti..

Jos verissäpäin-race-heittäjät haluaa kovanrahan ratoja ni ei kait siinä - tehkää pois uusia semmosia, kunhan nykyset pysyis suunnilleen maksuttomina.. sehän tässä lajissa myös köyhää kiehtoo.. bensa on jo tarpeeks kallista ajella pelipaikoille  ::)

Just my 2 cents ( ku ei enempää oo  :P )

317
Frisbeemarkkinat / Vs: M/V Kiakkoja. Tampere.
« : 28.10.14 - klo:10:55 »
Laitoin minäkin  ;)

318
Radoilla tapahtuu / Vs: Orimattilan frisbeegolfrata.
« : 25.10.14 - klo:16:28 »
Tänään käyty ekaa kertaa Orimattila kiertämässä surkealla 95 tuloksella, mutta kylläpähän oli hieno rata - täytyy mennä kyllä vielä monasti uudestaan  :)

319
Tosta on hyvä opiskella

Tota videota itsekin 'pari kertaa' tullut katsottua  ;D

Ny vasta pisti silmään tuon partakaverin veto, niin siinä ei kyllä oikein voi puhua näistä 'vedä kyynärpää koukussa rinnan edestä suoralla linjalla' asioista joita täällä toistellaan  ::)

Tosin tuosta nyt ei saa selvää minne heppu haluaa heittää / millä kiekolla / mitä linjaa hakee, mutta paljaammalla naamalla varustetut heput kyllä enempi tai vähempi vetää 'oppikirjan mukaan' saman väylän avauksen - toisaalta kaikillehan ei sama tyyli sovi, eiköhän tuo karvanaama kuitenkin heitä aikas pitkälle / tarkasti keskimäärin  :P

Mutta minäpä nakkaankin vain sen 70m paikaltaan ja vauhdilla samat, joten ehkäpä jatkan vielä harjoituksia  :-X

320
Frisbeegolf / Vs: Hehkutusketju
« : 10.10.14 - klo:08:46 »
Onnea! Oliko eka? :D

Kiitos! Olihan se, aiemmin on lähimmillään tippunut korin alle muutama heitto.

Piti oikein käydä etsimässä Talin 9 tiedot, kun ei ole vielä Lahtea pidemmälle ehtinyt golffailemaan.. tuo lie se 62m pitkä väylä.. tommosia siivuja saa jo itsekin heitettyä ja Launeen '6 väylän aloittelijapuistossa'  vastaavanmittaisella kerran jo feidasi ihan korin edestä oikealla korkeudella ohi n. puolen metrin päästä... josko vielä tälle kaudelle yhden holarin saisi näin aloittelijakin  ::)

Jos tuo Talin 9 olisi ollut joku 115m väylä, niin ei olis kuin masentanut entistä enemmän, kun ei itse saa millään tuota pituutta oikein edes sinne 80 metriin... tosin putteriin sain eilen jonkun ahaaelämyksen ( lähinnä grippiin ) ja ne alkoi jo lentää jopa 50m paremmalle puolelle  :)

321
Välinekeskustelu / Vs: Kiekko-ostoksesi
« : 08.10.14 - klo:15:49 »
Pari käytettyä tuli maanantaina postilaatikkoon; Star Teebird ja VIP Manala - molemmat oikein positiivisia yllätyksiä miten ne lentää -näin paikaltaan heittävän aloittelijan vinkkelistä- ( kunto siis uutta vastaava näissä )

Tiistaina piti sitten käydä paikallisessa Honkkarissa toteamassa että hyllyssä olikin kylmälaukkuversio Westsiden standard bägistä vaikka netissä myymäläsaldo oli 'ei oo' - laatu lie suht heppoinen, mutteipä maksanutkaan kuin 19 egee ja nyt mahtuu kaikki kiekot tarvittaessa mukaan  :)

322
Ekat ostot tältä foorumilta ( Star tiippari ja VIP Manala ) nimimerkiltä:

Kaks2 ++

.. kaks plussaa, because: kiekot oli vähintäänkin kuntoarvionsa mukaisia, ellei ylikin -mitä minä niistä ymmärrän- ja toimitus oli nopea ( jopa ihmeen nopea ottaen huomioon, että Itella / tuleva Posti on ollut välikätenä  ;D ) - ja hyvin ne lentääkin tämmösen rähmäkäpälän kädestäkin  ::)

323
Noista aiemmin mainituista Lidlin tossuista tuli semmoinen havainto, että kun 3h setistä oli n. 1,5 - 2 h mennyt märällä nurmikolla kiertäessä, niin oikea tossu alkoi päästää vettä läpi, vasen 'toimi' loppuun asti.. ei silti alkanut villapohjasukka jalassa jalkaa palelemaankaan vaikka ihan litimärkä olikin, joten myös tuo mainittu kengän hengittämättömyys piti varmaan lämpöäkin sitten  ::) - ja olosuhde oli todella märkä, vettä vihmoi koko ajan myös taivaalta.. eli kyllä edelleen parinkympin tossuiksi ihan jees..

Tosin turha näistä Lidlin tuotteista varmaan on keskustella hirwween kauaa, kun tarjous tulee ja menee n. viikossa ja ei välttämättä ikinä tule uudelleen myyntiin, joten nice-to-know, muttei vaikuttane jatkossa ostopäätöksiin..  :-X

324
Tekniikkakeskustelu / Vs: Kahden sormen grippi?
« : 02.10.14 - klo:13:46 »
Nyt ois videota:https://vimeo.com/107716649

Ei todistanut mitään heittopituuteen liittyen  :o

Eikä kyllä otteeseenkaan - kaveri häippäs kuvista varttitunniks jonnekin ennenku lötä lensi  ;D
.. no joo, voihan tuo ote jollekin toimia, mutta oli huono video jos sen tarkoitus oli jotain todistaa..

325
YV paiskattu VIP Manalasta ja Star Tiipparista  ;)

326
Välinekeskustelu / Vs: Kiekko-ostoksesi
« : 02.10.14 - klo:11:47 »
Korvataan omasta kassista näillä Prodiscuksen JOKERi/MIDARi/LASERi lätyillä toi ekaksi setiksi pari kuukautta sitten hommattu Innovan DX-aloittelijasetti ( Valkyrie on ihan jees, mutta on jo aika hakattu  ::) )

Kiitokset vaan DiscDesignerille pakettihinnasta ja putterin printtaamisesta odottaessa juuri sulkemisajan kynnyksellä  :)

20141001_125130 by Jarski75, on Flickr

327
^ vastaa vaikka tommosella ^ väkäsellä viitaten ylempään, tai kahdella ^^ , kolmella ^^^, jos joku on väliin ehtinyt muuta läpändeerosta heittämään  ;)

328
Ei nyt ole pelkästään tämän foorumin vika, vaan semmonen yleensäkin ärsyttää ( käyttäjissä lähinnä ), kun joku esim. postaa sarjan kuvia tyyliin "Ostin tämmöset" ja sitten erilliset kuvat vaikka kuudesta kiekosta.. ei siinä mitään - ihan ok..

.. mutta sitten tulee 3-6 kpl vastauksia, että 'hienoja ovat' tms. ja jokaiseen viestiin on kopioitu lainaus KUVINEEN viestistä johon halutaan vastata..  ymmärrän että jos jollain älyluurilla pyyhkii menemään tärisevässä joukkoliikennevälineessä ettei oikein tahdo osua tekstinmaalaukset kohdilleen nasevamman lainauksen tiivistämiseksi, mutta muuten.. pliis älkää postatko lainaukseen niitä kaikkia kuvia uudelleen ja uudelleen siihen originaali viestin perään.. paljon kivempi lukea lankaa ( varsinkin taas sillä älyluurilla vaikka ) kun ei tarvi kahta alasivua pyyhiä menemään niitä samoja kuvia..  :P

329
Radoilla tapahtuu / Vs: Orimattilan frisbeegolfrata.
« : 01.10.14 - klo:14:42 »
Mulla ois ihan liikaa vapaa-aikaa, vaihdan sen mieluusti terveeseen selkään.

Hehe.. eipä tuosta munkaan selästä taida 'vaihtolaitteeksi' olla - ei se tässä toimistontuolissa jumittaessa ainakaan notkeemmaks muutu - kiva kun olis vähän liikkuvampi työ .. siksipä tuohon kiekonnakkeluun vähän kiinni jäänytkin, kun ei oikein varsinaiseen kuntoliikuntaan ole koskaan innostus riittänyt - saapahan edes raitista ilmaa ja kyykkyyn-ylös harjoitusta tulee näillä max. 70m avauksilla vielä runsaasti varsinkin pitkillä väylillä  ;D

330
Radoilla tapahtuu / Vs: Orimattilan frisbeegolfrata.
« : 01.10.14 - klo:12:27 »
Hmm.. vieläköhän sitä tänä syssynä sais tuonnekin itsensä hilattua, kun matkaakaan ei ole kuin joku 25km  ::)
Olisko kellään vähän vapaa-aikaa myytävänä  ???

Sivuja: 1 ... 20 21 [22] 23