Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 06.12.19 - klo:14:21 »
Meikun viikkokisat itsenäisyyspäivä pelattu huomisella PDGA kisa Meilahti Open 2019 layoutilla..
Lähdin väylältä yksi ja 4m pörö putti alapantaan..höh
X1 eli harkkakori mandolla ja hazardilla.. avaus liian lepsu fore ja hazardilla oltiin.. sitten varmasti takaaitaan ja putti ohi 5m tupla korttiin ja hö.
2,3,4 jäi myös 10ringin putit menemättä ja neloselta kompuroitu bogey ja +3.
5 heitetään 10m vasemmalta betoni possujen luota keskellä alamäkeä vaanivaa mandoa kohti.. no ohi, ja uusi yritys puskaan 10m tiiltä ja nelosella sitten pitkäksi rotkoon ja alle nosto Kutonen +6 Moro..sitten parempi jakso jossa par tuli vaan korttiin vaikka putilla olisi ollut mahkuja painaa pöröä vähän pidempääkin.. 12 ja 13 osui kohdalleen ja pöröt korttiin +4.. 16 kalastin hazrdin ja bogey siitä +5 ja loppuun komea kolmonen Vastapallo väylään oli tällä kertaa par. 60heittoa ja metrix 880rating.. yhteensä mandomissi ja kolme Hazard laukeamista. Ne kun saisi pois ja muutaman Putin sisään niin pakkaselle pääsisi..katsellaan.. huomenna pitäisi sataa ja tuulla.
2
Treenipäiväkirjat / Vs: Liuge fribaa (Sponsored by: Black Ink Discs)
« Uusin viesti kirjoittanut Rockatansky 05.12.19 - klo:20:44 »
Repost facesta:

Vähän sponsoriuutisia tähän harmaaseen päivään. En jatka enään ensi kaudella Black Ink Discs:in Global tiimissä. Tilanteeseen ei liity mitään isompaa draamaa. Tämä oli ihan oma valinta ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen Blackin Ink:in toimintaan näiden kahden kauden aikana 🙏 Ensi kaudella puhaltaa kuitenkin uudet tuulet ja uusi tiimi missä pelaan :)
3
Välinekeskustelu / Vs: Discraft
« Uusin viesti kirjoittanut Rockatansky 05.12.19 - klo:12:12 »
Ne Z Flexit joita olen itse hiplaillut ovat olleet erilaisia kuin nuo Cryztalit. Z Fleksit on sen oloisia että niistä tulee sellaisia nahkeita kuin Cryztalit jo on. Saattaa tietenkin olla että ero ei ole kovin hurja mutta ainakin itselle nuo tuntuivat varsin samanlaisilta kuin ne wanhat.
Toki siellä saatta olla yksilöitäkin. Heittäessä ainakin toimivat samalla lailla :)

Zone on tosin sellainen möykky ettei välttämättä kovin erilaiseksi lentorata muutu.

Mulla löytyy vanha ESP muovinen mistä on tullut jo aika suora. Kääntää reilusti yli kovaa heitettäessä (forella). Ei niin lötkö kuin Z Flex mutta ei hirveän kovakaan muoviltaan. Sitten on noita McBeth 1run yksilöitä mitkä on kesäkäytössä ihan kivoja. Yksi yksilö putosi kyllä kaksi kertaa kädestä ihan PDGA-kisassa kun olin heittämässä pientä foreneppiä  :'( Pitäisi varmaan pitää kovemmin kiinni :D :D
Kaikista kovin muoviltaan ja myös ylivakain on vihreä Titanium Zone minkä hankin viime kesänä. Oli myös viime kaudella bägissä. Noi mun Z Flex Zonet on aika lötköä mutta liukasta pinnaltaan kun heitän Fan Gripillä bäkkäriä. Ongelma mikä mulla on ollut Discraftin muovin kanssa :/
Nyt talvella luultavasti heitossa rystylle on 2kpl Big Jerm Mortareita sillä todella gripikkäällä Frontline-X muovilla. Taitaa olla vastine Gstar muoville. Hyvä talvimuovi meille liukasnäpeille
4
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 04.12.19 - klo:00:30 »
Meilahti open 2019 pelikirjaa..
Aloitus väylä 16 on normi väylä jossa IB aluetta noin 10m ympyrä korin ympärillä joten justice fore tarpeeksi vasuriin ja palautus tielle ja toivottavasti pomppii sisälle ja helpolle putille.
X2 Vastapallo hazardilla jossa IB alkaa reilusti tien jälkeen joten fore MD5 IB alueelle neppi kallion reunalle olevalle korille ja nosto par maistuu tähän.
Normi 1 mando vasemmalla reunalla ei pitäisi tulla peliin mutta forella jatketaan väylä driverilla antsaa ja palautus jonnekin sinne korin tuntumaan.. bogey vaanii sössijää joten tässä tarkkana.
X1 harjoituskoriin kävelytietä mando vasemmalla joka pakottaa nyt kukaan ettei rysty antsaa paineta pitkin ykkösväylää ja 8m korille hazard alueen ylittämällä MD5 fore osumatta mihinkään olisi tarkoitus. Pirullinen väylä jossa huonolla avauksella pilaa kierroksen saman tien..
2 normaali avauspaikalta 5m kaempaa takatieltä tarkoittaa dessua forella pikku antsassa ylämäkeen ja saapi nähdä laittaako liian kovaa ja osuu sähkötolppaan taas .
3 on päivä eka rysty liidätys marshallilla löysempi kuin kuvittelee ettei taas mene pitkäksi..
4 pitää ottaa varmasti ettei polvi hajoa ylämäkeen kallellaan olevalla rysty heitolla.. kolmonen maistuisi mutta tuulisella säällä tässä voi käydä mitä vaan.
5 heitetään vasemmalta 10m normaalista betoni possujen välistä mando keskellä väylää ja vasemman kautta kierto.. alamäki fore neppi todennäköisesti vasemmalta oikealle olevassa tuulessa on vaikea heitto kun ei pysty heittämään matalana..maukas väylä ja forea zonella todennäköisesti ettei kippaa tuulessa.
6 koitan forella kelon vasemmalta puolelta ja liian korkea ei saa olla, taitaa olla dessun paikka ettei kippaa tuulessa yli.
7 kavennettu triplamando oikean reunan siirtyessä vasempaan ns keskipuuhun.. MD5 forella suorana kalliolle ja nosto pörö.. kulman oltava täydellinen että läpi menee siihen mihin haluaa.
8 kori IB salmessa jossa ympärille laitettu etuoikealta korintakaa vasemmalle ns sivutaka Hazard ja korkealla tuulee joten justice pakko laittaa ja toivotaan että fore jaksaa pomppia oikealla tavalla koska muuten putataan kohti hazardia tai hazardilta joten tässä voi käydä isosti hullusti kuten itselle aikaisemmin käynyt seiskan muodossa.
9 heittopaikka 5m oikealta muuttaa väylän suoraksi ilman kummun ylitystä mutta tuuli painaa oikealle joten rystyllä midaria varmaan truth mennään ja saapi nähdä.
10 ns Väykkä holariväylä on rysty mako3 väylä
11 justice forella hieman matalana ettei tuuli vie minne sattuu..
12 onkin sitten pakko foren onnistumisen paikka ja MD5 laitetaan matkaan IB saarta kohti ja heiton oltava loistava ettei Hazard alue aiheuta ongelmia..
13 MD5 fore normi väylälle on oltava nosto pörö muuten tulee paha mieli.
14 pelataan ehkä varmistellen löysänä avaus että saisi par korttiin koska polvi rystyllä täytyy olla tikissä kun väylä15 koittaa..
Väylä15 heitetään noin 8m normaalia kauempaa ja nyt ne seisovat reunapuut ovat mandoja ja suoraan välistä on rystyllä päästävä.. dz on normi paikalla joten tässä nähdään pari lumiukkoa niiden kohdalta joille on päivän mittaan kehittynyt mando allergia..
Sitten perjantain viikkokisa on pelattu ja tuulisen sään jälkeinen arvio olemassa..
Pakkaselle pitää pelata vaikka tuulisikin ja se onnistuu vain pitämällä isot kalat poissa kortista..
5
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 03.12.19 - klo:22:38 »
Nyt kun kulkee niin minigolffia olisi viikkokisan merkeissä tarjolla Meilahdessa perjantai aamupäivällä.
Luvassa nalle Puhin tuulinen päivä , melko epämukavat heittoalustat, korit joista hyvätkin putit menee ehkä läpi, saturin tuunaama Meilahden kukkula josta löytyy viideltä väylältä Hazard alue ja kuusi kpl mandoja.. hieman erilaista lajin kokemusta tarjolla 18 väylän voimin. Radallahan pelataan lauantaina samalla layoutilla pdga kisa, joten mahdollisuus kokeilla ja saada vertailu pohjaa. Kaatikseen verrattuna kuin jääpallo vs jääkiekko. Voi tulla ihmeellinen olo, mutta munkkikahvi löytyy kyllä kahviosta kierroksen jälkeen..
6
Välinekeskustelu / Vs: Discraft
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 03.12.19 - klo:19:16 »
Ne Z Flexit joita olen itse hiplaillut ovat olleet erilaisia kuin nuo Cryztalit. Z Fleksit on sen oloisia että niistä tulee sellaisia nahkeita kuin Cryztalit jo on. Saattaa tietenkin olla että ero ei ole kovin hurja mutta ainakin itselle nuo tuntuivat varsin samanlaisilta kuin ne wanhat.
Toki siellä saatta olla yksilöitäkin. Heittäessä ainakin toimivat samalla lailla :)

Zone on tosin sellainen möykky ettei välttämättä kovin erilaiseksi lentorata muutu.
7
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 03.12.19 - klo:19:12 »
Koskapa viikonloput ovat pelaamista varten niin ensin Kaatista perjantaina ja sitten herra Tähtisen päivityksen perusteella ensimmäistä kertaa Lemmenlaaksoon. Pikkupakkasella kauniissa kelissä viikkokisoissa eka kertaa sokkona Lemmenlaaksossa.
Pelaaminen sujui aika kivasti. Tähtiselle jäi edelleen #beatpenttala vain unelmaksi.

Pakko sanoa että näen vieläkin kun laitan silmät kiinni kuinka Cryztal FLX Buzzz lentää kauniisti pikku hyssessä keskellä väylää ja jättää kahden metrin putin. Se oli niin hieno heitto ja lento että on se hieno kiekko. Huhhuh.

Ai niin. Kun on tällaisessa valtavassa johtoasemassa kuin liiton pj (sarkasmivaroitus) törmää usein kisapaikoilla ihmisiin joilla on asiaa. Tämä on ihan hienoa.
Tällä kertaa oli aika hienoa olla paikalla niin että kovin moni paikallaollut ei näyttänyt yhdistävän minua mihinkään. Paitsi TD joka mainitsi erikseen että laittoi mut ykköskorttiin kun mulla on niin kova rating.
Eipä ole tuollaista mainintaa ennen tullutkaan. Mutta ei siis mitään pahaa siinä, että tullaan juttelemaan mutta välillä on hauskaa olla vain joku.
Kertoo tietenkin myös siitä että meillä saattaa olla paljonkin pelaajia joiden elämään liiton toiminta ei vaikuta millään lailla. Niinkuin pitääkin. Tuskin kortteliliigaa pelaava Pera kokee Palloliittoa kovinkaan isoksi osaksi elämäänsä :)

Hieno keli, peli kulki ja voitto viikkokisoista. Toki vasta CTP:llä kun ei osunut viimeisen väylän avaus kuin alarautaan. No, ei olisi ollut holaripottiakaan :)
8
Treenipäiväkirjat / Vs: Liuge fribaa (Sponsored by: Black Ink Discs)
« Uusin viesti kirjoittanut Rockatansky 03.12.19 - klo:13:02 »
- Joulu lähenee -

Olkapää saatu kasaan mutta heittotreeniä tehtäessä huomasin että edelleen kipua tuntuu kyynerpään sisäpinnalla. Nopea googletus asiaan ja diagnoosi Golfkyynerpää. Todella pitkät toipumisajat  ::)  Muistan että säännöllisen epäsäännöllisesti kipua kyynerpäässä on tuntunut varmaan kesän puolesta välistä asti joten toivotaan ettei ole pahemmin kroonistunut :/

Kori on siirtynyt sisään mutta puttitreeni jäänyt vielä vähän vaisuksi. Muuten treenejä on vedetty aika urakalla: keskiviikkoisin sählyä, 1-2 kertaa viikossa puntilla, rapputreenejä. lenkkejä ym. Eilen alkoi futistreenit Orimattilan todella hienossa uudessa Urheilutalossa. 1.5h treenit heti alkuun. Kovaa settiä! Jotkut oli aika rikki treenien lopussa, tainnut pojat laiskotella :D
Viidestoista päivä pääsisi Pajulahden halliin futista pelamaan  8)

Ensi vuodelle tulossa aika isoja muutoksia mm. Sponssipuolelle. Siitä lisää lähempänä vuodenvaihdetta :)
9
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 02.12.19 - klo:17:24 »
Hammaskipu ja Hartmanniin päivystykseen maanantai illaksi.. no ehkäpä poralla tästä selviää..
Perjantaille luvassa Meilahden viikkokisat lauantain PDGA kisa layoutilla, joten saapi tulla kierroksen harjoittelemaan.. 10 alkaa viikkokisa ja metrix tulee näkyville myöhemmin tänä iltana.
Mitähän seuraavaksi..
10
Radoilla tapahtuu / Vs: Parhaat radat, joilla kaikki eivät ole vielä pelanneet
« Uusin viesti kirjoittanut Chukie 02.12.19 - klo:08:11 »
Meille Rovaniemelle rakennettiin muutama vuosi sitten uusi rata Ounasvaaran mäkikeskuksen yhteyteen ja vaikka se on mielestäni oikein mainio rata, niin monelle sen rankkuus tuntuu olevan liikaa. Viime kesänä ihan mielenkiinnosta kysyin varmaan parilta kymmeneltä harrastajalta mielipidettä uudesta Oukun radasta ja melkeinpä kaikki sanoivat sen olevan liian raskas kiertää ja siksi käyvät mieluummin muualla. Onhan siellä siellä kovaakin nousua ja vähän raskaampaa maastoa, mutta itselleni tuli kyllä yllätyksenä että se karkottaisi niin paljon pelaajia.
Kiersin radan syyskuussa bongausmielellä mielenkiinnosta. Olihan rata keskivertoa rankempi kiertää, mutta se oli lähinnä positiivista. Huipulta heitettävä väylä oli tilapäisesti suljettu. Täytyy myöntää että hieman korpesi pitkän kiipeämisen päätteeksi todeta, että "palkinto" jäi saamatta. Oli siellä onneksi toinenkin pidemmän puoleinen alamäkiväylä, muttei tuon radan signatureväylän veroinen kunnon liidätys.

Siisti rata, jonka suosittelen kiertämään jos Rollossa poikkeaa pelaamassa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10