Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Päivityksiä!
2
Frisbeemarkkinat / Vs: M/V: Innova/Trilogy/MVP edullisesti + kuvat (Espoo)
« Uusin viesti kirjoittanut JaskaT 15.08.18 - klo:20:23 »
Moro

Onko Opto Striker ja Opto Riot vielä saatavilla?
Kyllä ovat molemmat saatavilla.
Laitan yksityisviestin sinulle.
3
Frisbeemarkkinat / Vs: M/V: Innova/Trilogy/MVP edullisesti + kuvat (Espoo)
« Uusin viesti kirjoittanut cashnl 15.08.18 - klo:19:20 »
Moro

Onko Opto Striker ja Opto Riot vielä saatavilla?
4
Frisbeegolf / Vs: Murjotusketju
« Uusin viesti kirjoittanut JanneRäsänen 15.08.18 - klo:14:50 »
Hallelujaa ilosanoma! Saatoin saada vapautuksen juoksemisesta lopuksi ikää Tyynessä kolhitun jalan takia. Hoito puihin, kun diagnostisoinnin aloitus kesti ja on osin kesken edelleen. Ja eilen kuntoutusohjeiden saaminen satutti lisää. Pakkia ennen toivottavaa edistystä. Leikkaus ei yleensä auta, joten ei tutkita, kun hoito on joka tapauksessa kuntoutuksella parempiin tuloksiin vievä kuin leikkaus. Siten on vain epäily ylirasituksen aiheuttaman tulehduksen lisäksi hajonneesta osasta, jolle ei voi muuta tehdä kuin vaihtaa teko-osa. Näin nuorelle ei yleensä kannata sitä tehdä.

Saa nähdä, onko minusta kuvaajaksi ja heittäjäksi. Ainakaan oikealla rystyllä. Koira säästäisi fore, mutta sitä suitsii käsivammat. Vasuri saattaa helpottaa jalan rassia, mutta se on vain teoria, mitä en aikoihin taida päästä testaamaan.

Kyllä elämä on ihanaa!

Oikeasti uskon pystyväni tiin puolelta kuvaamaan soolona ja ainakin osan välistä, mihin ehtii juoksematta tai vähällä hölkällä kuvaamaan kahdella kuvaajalla. Eiköhän soolona korin päästä kuvaus päätapana kuvata ole ohi. Vain jonoissa ja harvoilla väylillä ehdin enää jalan sietämällä tavalla vastaanottopäähän. Pah.

Nyt sain liikuntaluvan 15 minuuttia max ja  eihän se auta, kun kuntoutusohjeiden haku rikkoi jalkaa taas niin, ettei ruokakauppaankaan ole asiaa.
5
Välinekeskustelu / Vs: Mikä draiveri?
« Uusin viesti kirjoittanut Ipe 15.08.18 - klo:11:33 »
172g vip miekka tuli haettua prismasta ku jaksanu oottaa tilausta niin olihan se hieno kiekko. Tekee just saman ku mun samearimminen c-fd. Kääntää hyssestä suoraksi menee vähän yli ja feidaa maltilla lopussa. Kolmen viikon tauon jälkeen miekalla about 98m ja 175g fd:llä jäi vajaaseen 90m vastatuulessa kenttätreeneissä.  Ternillä oli todella vaikea heittää tuossa vastaisessa, joko se käänty yli ja meni oikealle tai sitten nousi järkyttävän korkealle ja sakkasi alas.

6
Muu keskustelu / Vs: Vastaa edellisen käyttäjän kysymykseen
« Uusin viesti kirjoittanut gunners 15.08.18 - klo:11:06 »
Pari kuukautta on tullut uitua päivittäin. Tai oikeastaan aamulla, 2-3 krt päivällä ja vielä iltauinnit päälle.


Lähettääkö kukaan enää Postikortteja nykymaailmassa?
7
Välinekeskustelu / Vs: Discraft
« Uusin viesti kirjoittanut gunners 15.08.18 - klo:10:59 »
Olematon foreheittoni on nostanut Stingin arvon huippuunsa. Kiekko on tosiaan syönyt Cometin ja Thrasherin lentoaikaa merkittävästi.
Lyhyet antsat suorittaa vielä Comet, mutta Thrasherin tehtävä on muuttunut lähinnä suoriin avauksiin.

Titanium Crank on nykyään ykkösdraiverini. Lähetän sen matkaan hienoisessa antsa kulmassa, silloin  se lentää kauniisti ja suoraan sen meikäläisen maksimin tehden loppuun hallitun ja hillityn feidin vasempaan.

Keuruun IsoHeitossa avasin kahdestakymmenestä väylästä Stingillä 5 ja Crankilla 11. Buzzzilla avasin 2 väylää, Stalkerilla sen järven ylityksen. Sen pakollisen foreheittoni avauksen suoritin onnistuneesti uudella ESP muovisella Forcella.
8
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« Uusin viesti kirjoittanut gunners 15.08.18 - klo:10:42 »
Yksi nimetön ilmoittautumiskortti MPG luokkaan tuli maanantaina Virosta. Pistä vaikka tekstiviestillä nimesi tulemaan, kiitos! 0400 300909
Syksy saapuu ja vielä mahtuu kortteja laatikkoon. Ostan vaikka isomman😂
9
Seuraava ja viimeinen kisa pelataan golfkeskuksessa 24.8 parigolfin muodossa.
Kilpailu on viimeinen mahdollisuus saada nimi arpakorttiin ja sitä kautta voittaa Fuengirolan matka.
Matka arvotaan luonnollisesti postikortilla vanhanaikaisesti 😁
Tervetuloa heittämään vihreälle nurmelle!!!
10
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 15.08.18 - klo:10:27 »
Kävin oittaalla eilen vähän neppailemassa parin tutun kanssa..
Tarkoituksena kokeilla vähän rysty antsa peliä ja uutta ideaaliside tukea oikean käden hauikseen.. Vähän oli side kireällä ja puttaaminen melkoista kuraa... Antsoja ei oikein uskalla heittää ja alivakaita kiekkoja ei oikein ole itsestään oikealle pakenemaan. Vasuri heittoihin ei oikein löytynyt motivaatiota ja melko tuuppaamiseksi meni. Ulkoilupäivä siitä tuli , ei oikein muuta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10