Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi tänään kello 15:09 »
Aijaijai kun oli makoisa tuuli Äänekosken talviradalla. Kolmosella (joku 70 metrin väylä) en saanut kiekkoa lentämään kuin hädin tuskin puolimatkaan kun vasemmalta puhalteli niin navakasti että hysset putosivat heti maahan. Kovempaa taas en uskaltanut heittää etten vahingossa käännä kiekkoa yli, jolloin se olisi taatusti liitänyt koko kummulta pihalle.
Harvinaista herkkua päästä harjoittelemaan näitä tilanteita. Pelasin ehkä liiankin varovaisesti kun en saanut kuin yhden pirkon ja kolme bogia. Ei ollut sellaista yrittämisen makua.
Paitsi toisella kierroksella vasemmalle kääntävä par 4 -väylä. Avaus vastatuuleen riittävän korkeana ja feidi liiteli väylän suuntaisesti. Lähäriin vain en sitten keksinyt asetta. Oikealta puolelta tuuli, ja oikealta lähestymisen blokkasivat puut. Vasemmalla korkea kumpu jonka päälle heitin ekan kierroksen lähärin (kun tuuli vei). Arvoin tällä kertaa että Compass lentää varmimmin suoraan. Lensi se. Korille asti pillisuorana ja kun liiteli korin yli niin olikin sitten 30 metriä tultava takaisin päin vastatuuleen.
Hieno päivä.
2
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey tänään kello 14:21 »
Lauantai 24.03.2018
Päätin illan riemuksi kun pelilupa aamu kierroksi oli hyväksytetty hallituksella repäistä pikkukisan Metrix kautta.
09:00 startille Veikkola Spring amateurs kisalayout 19-väylää ja 5e maksu jossa voittaja vie kaiken ja palkintokiekkoa taisteltaisiin väylällä 13 parhaan tuloksen heittäneiden kesken.
Ilokseni meitä olikin 16kpl kisaamassa lauantai aamun 09 startille. Surukseni oikea lonkkanivel kiukutteli ja selkä olisi voinut olla vetreämpi. Käväsin ennen kisaa koeajamassa uusia burst muovin tulokkaita..verdict oli tuttu lelu,mutta tämä yksilö halusi vain löytää seuraavan puun mitä halata.
Maverick tuntui vähän matalalta rimmiltä mutta liito oli mukava ja kevyemmällä vedolla melko mukava varsinkin forelle alivakaa väylädriveri paikka taisi löytyä..captain tuntui kädessä hyvältä ja liitelikin melko napakasti.
Sitten päivän kisaan:
naisten luokka meni ainoalle saapuneelle omat takaisin ja voittoon miehet luokassa vaadittiin par62 versiossa 55heittoa eli -7.
Neljä ryhmää saatiin aikaan ja melko hyvä kisaharjoitus kun välillä odoteltiin normaali kilpailu meiningillä.
Lopputuloksissa olin viides tuloksella 67heittoa +5.
Ykköseltä sain mahti avauksen ja 5m putin alarautaan ja par..kakkosella mogelsin puiden kanssa ottaen kolme napsua supisuomalaista ja vitonen korttiin+2.
Kolmoselle vasenta kaistaa korin tasalle ja 9m haaraputti kuusen alta sisään +1.
Nelonen rysty antsa paineli kauas oikealle ja alle nosto par.
5A firellä fore sisäkaarteeseen oli liian jyrkkä jääden metrin hazard rajasta..huh ja pitkän putin laite osuman jälkeen par kuitenkin +1.
5B fore avaus pro dessulla näytti päivän ongelman..fore heitto hajosi aivan täysin ja kaatui eteen vetäen käden ulkokaarteesta antsaan..
Kauas vasemalle josta pääsi vaikeasta kolosta 35m fore nepillä korille ja par huhhuh.
6B eli normi dropparilta putteria matkaan..marshall liiteli ilman fadea korin ohi oikealle ja jätti vaikean hysse putin..ohi ja 6m paluu alapantaan ja nosto bogey..why mykey why.  2-4 ja +2
Väylä7 fore toisti ongelman ja alas vasemmalle mandosta 20m vasuriin.. Ison puun takana ja Pesonen lirvautti ilmoille että tuosta saa näyttävän Pirkon.. Maverick matkaan ja 70m mukiin ja sinne meni..pirkkoa korttiin ja olo kuin maailman omistajalla..+1.
8-10 pikku kompasteluja ja par korttiin..
Väylä11 avaus singahti vasenta sivukaistaa ja jätti 35m fore nepin puiden kierrolla vasemmasta reunasta ja putti sisään ja Pirkko korttiin +0.
Väylä12 fore oli päivän tavara merkki ja kaatui rolleriksi vasempaan reunaan..pari puiden kolistelua ja lopulta tupla tähän....taas +2.
Väylä13 hazard saari marshalilla vitoseen ja putti sisään.. Tällä väylällä parhaat tulokset pääsi kisaamaan palkintokiekosta kierroksen jälkeen ja Stigell avaus alarautaan oli päivän toinen pörö tällä väylällä ja kun muita ei ollut niin kiekko meni Villen matkassa Karkkilaan. +1 ja väylälle14 ja taas sama kohtalo foressa .. Jalat oli aivan liian suorina koko ajan ja oikean lonkan vaivat sai foreni näyttämään vitsiltä.. Kopistelujen jälkeen bogey +2.
Väylä15 mando portti no vasemmalle mandon tasalle 10m oli lipsun lopputulos ja neppi väylälle ,12m putti katolle ja bogey sisään +3.
Väylä16 hyvän avauksen ja vasemman kaistan valinnan jälkeen pakolliset pari kopsua ja par korttiin +3.
Väylä17 koitettiin rysty antsaa korille, mutta keskipuusta 25m kopsu vasemmalle kuusen sisään varmisti bogey tähänkin,mutta mogelluksien kautta tupla tuli tästäkin viidellä heitolla ja +5.
18B painettiin captainia väylään ja löydettiin yli kipannut melkein normi korilta..fore neppi puiden raosta vähän yli ja skippasi putin osumattomiin ja alaraudalla sai lopulta nelosen eli par nosteltua..
Käytännössä kroppaa olisi pitänyt kuunnella ja olla väkisin käyttämättä forea kun ei kerran pystynyt.
Kolme puttia olisi pitänyt enemmän upota, mutta no hätä. Hauskaa oli ja se on pääasia.
3
Välinekeskustelu / Vs: Discmania
« Uusin viesti kirjoittanut Mava tänään kello 13:05 »
https://www.facebook.com/discmania/videos/vb.313076980540/10160240336520541/?type=2&theater

Oliskohan nyt 2nd runin FD:n korvaaja.
Todella toivon kun noita 2 runin FD:itä löydy enää mistään. Liitoahan tuossa ei tietty samallakeinon varmasti ole.
4
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari tänään kello 09:52 »
Liitopäivillä keskusteltiin jo seurannasta ja joillakin kentillä on ollutkin jo kulkuseurantaa. Numerot ovat näillä kentillä aika vakuuttavia.
Itse istuin joskus 7 vuotta sitten Nummelanharjun ykkösen tiillä ja sain 64 heittäjää tunnissa. Toki kauniina kesäiltapäivänä, mutta silloin jo hurjia lukuja kerrottavaksi eteenpäin. Ei taida olla monellakaan liikuntapaikalla meidänkään kunnassa satoja käyttäjiä päivässä.
5
Fribakisat / Vs: Meilahden viikkokisat joka sunnuntai klo 10
« Uusin viesti kirjoittanut monster tänään kello 00:28 »
KAUDEN PÄÄTÖSKISAT NYT sunnuntaina 25.3.2018  meilahdessa. Tule paikalle 10 mennessä, kisat aloitetaan viim klo 10.30!  Pelataan taas yksi kierros ja 27väylää, eli kaikkien aikojen SUPERLEISKA TIEDOSSA ja väylät ovat aika iisejä, pari spessua ehkä mukana :)  Kisa maksaa 4e ja vapaaehtoiset ctp kisat (kiekko ja raha ctp) 1e yhteensä ja holaripotti 1e. Holaripotissa pohjilla 39e. Jos kisassa ei tule holareita niin holarirahat jaetaan raha ctp kisan ja kiekko ctp voittajille.

Sarjat Naiset ja Miehet ja Palkitaan 3 parasta miehissä 60/30/10. Neljäs ja viides saavat kiekot. Palkitaan myöskin kiekoilla paras alle 850 reitattu pelaaja tai ilman ratinkia oleva ja sitten paras 850-899 reitattu pelaaja. Naisissa voittajalle tuplasti omat takas ja kiekko ja toiselle omat takas ja kiekko. Jos yli 3 pelaajaa naisissa niin palkinnot parempia. Jää kisan jälkeen paikalle jos haluat palkinnon siis ja luulet olevasi oikeitettu palkintoihin. Westsiden palkintokiekot tälle kaudelle jo jaettu joten tähän kisaan kirjoittaja sponssaa 5 kiekkoa ja lisäsponsoreita ehkä tulossa myös, pelaajakokouksessa kerrotaan lisää sitten. Tervetuloa kaikki paikalle oli sulla lisenssiä ja seurajäsenyyksiä tai ei

https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=601086
6
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 23.03.18 - klo:20:49 »
Huomenna tosi toimiin Veikkolan rata vs taistelu norsu.
Laitoin metrix pikkukisan pystyyn ja aamulla 09:00 startataan paikalle eksyneiden kera.
Vedetään reilun viikon päästä olevan oman PDGA kisakauden ensi vedon kisa layoutilla 19 väylää Veikkolan metsässä ja huomenna mä voitan Vegen ja painan miinukselle, koska mä voin ja osaan. Kempaksen innoittamana keskityn onnistumisien miettimiseen ja niistä nauttimiseen jokaista heittoa tekiessä.
Tänään kotipihalla 50 puttia kahden sarjoissa 6-15m matkoilta ties mimmoisten esteiden takaa ja oho osasin. Mikä tärkeintä 24/25 ensimmäistä puttia meni sisään ja ainoa ulos tullut tuli keskeltä tolppaa pamahtaen takaisin.. Toisessa putissa oli hieman heikompi suhde ,mutta samapa se ensimmäinen ratkaisee. Huomiseen ja koriin pääseviä heittoja.
7
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut JanneRäsänen 23.03.18 - klo:12:44 »
Ari lähti bisnespuolen analyysissä vain osasta maksavia ja osallistuvia sekä lajia seuraavaa porukkaa, eli lisenssipelaajista. Jo aiemmin on arvioitu edes joskus nakkelevia olevan yli 100000. Se on paljon tässä maassa ja ei moni laji ohita harrastajamäärissä. Se on aika monta kenkää varsinkin, mutta myös muita vaatteita ja ostovoimaa kaikessa muussakin elämään liittyvässä. Ravinteet, polttoaine, matkailu, majoittuminen jne. Tuhannen pään yleisöjä ei tiheässä ole, mutta European Openissa sekin on taidettu ylittää.
8
Dessut menivät.
9
Lisää kiekkoja
10
Fribakisat / Vs: Loska 2018. Parikisa Karkkilassa! 24.3
« Uusin viesti kirjoittanut izos 23.03.18 - klo:08:00 »
laitetaan vielä mahdollisuus osallistua tämän päivän iltaan mennessä klo 20,00 (perjantai 23.3)
Sivuja: [1] 2 3 ... 10