Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
UP!
2
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut booga tänään kello 01:21 »
Suomi Pro Tour. Oliko johtajan mielestä isokisa meininkki? Mitä vois tehtä toisin? Live skore ei toiminut. Vallokuvaja ei nähty. Puhumatta ,että joku olis kuvanut kärkipooli. Suomi on euroopa friba ykkös valito ja ykkös kisat Sm kisojen jälkeen on Pro tour. Somessa ei lõyty mitä. En kiukutelle, mutta on asioita mihin pitäs EHKÄ panosta enemmän ,että lajille tulis enempä näkyvystä , että sponsseja kiinosta tä laji. Muutama pikku juttu niinkui musa soima kisakeskustessa jne. ei vaati paljo.
 Olen muutama vuotta käynyt Pro tourilla ja kehitys on periaatessa nollla. Ainoat katsojat kisassa olit Joukko ja Markku  vaimot. Mistä nuoret ja muut aloiteljat oppi kun ei näke euroopa huippu pelajia?
3
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 26.05.18 - klo:22:28 »
Kaksi kierrosta Tammisaarta takana.

Lyhyt versio.
Lämmittelyt ihan jees. Putti ei tuntunut kummoiselta, mutta muu heittäminen ihan mainiolta.
Aloitus väylältä 18. Avaus lähti vähän ylös ja 10 senttiä lyhyt. Oli helppo mitata kun tolppa oli siinä edessä. Heti vitonen. Ykköselle sitten alkoi show. Bäkkärigriplock show, jolle ei tullut oikeastaan loppua. Foreväylät meni kivasti ja pistin yhden yli kympin putinkin sisään, mutta bäkkäri ei toiminut sitten ollenkaan. Pää jumissa mentiin ja kyllä kovasti pohdittiin että kuinka monella väylällä voidaan pelikirja vaihtaa foreen. Ei monellakaan.
Aika hurjaa menoa siis eka rundi.
Toinen rundi oli vähän parempaa. Perusputtaaminen oli aika hanskassa ja fore toimi edelleen.
Bäkkärillä pääsin paremmin linjaan, mutta oli aika varovaista. Siitä taas seurasi että kiekot käyttäytyivät eri lailla kuin oletin. Paransin kuudella, mutta ei se hääviä ole. Jos parantaisi huomenna kuudella niin alkaisi olla jo asiallisempaa menoa.

Tauolla kävin ensin syömässä ja sitten futishalliin Buzzzien kanssa ihmettelemään. Ei valtavia keksintöjä, joten aika jännityksessä mentiin kakkoskiessille.

Mielenkiintoista. Erinomaisen mielenkiintoista.
Kiitos kaikille tsempeistä.
4
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 26.05.18 - klo:19:36 »
Lepopäivästä tulikin pelipäivä ystävien kutsuessa illalla Talin kummulle aamuksi vippailemaan..
Lähdin kevyellä pikkubägillä matkalle jotta selkä ei menisi jumiin.
Rauhallisesti kättä säästäen väylällä pysyen myyrätappaja heittoja eteenpäin..putti ohi ja seiska korttiin +2 talimaista..sitten par ja kolmoselle rautaoksa ja alapanta putti +3.
Nelosella pääsi yrittämään kakkosta, ei ja +3.
Vitosella pelastettiin par upealla ylämäki putilla tien reunasta ja kutosen fore oli jo loistava antaen korin tasalta 8m putti mahkut ja tolppaan 40cm liian alas..pahus olisi maistunut ja +3..
Kasille hyvä avaus ja loisto haaraputti hysse 15m päästä ohi ja par.. Ysillä onnekas pomppu ja pysähtyi puuhun 5m putti sisään ja pöröllä +2. Sitten par,par ja par.
13 avaus oksasta OB ja korilla 7m putti kokonaan ohi antoi tuplan +4.
14 fore rolleri yritys päättyi upsiin joka kantoi 50m lässähtäen kranaattina keskelle väylää..naurua riitti.
Jatko oli hyvä ja korin vasemmalta 6m puttikauhaisu metrin yli korin hohhoijaa paluu sisään ja bogey +5
15 avaus fore liian matala ja par.
16 judge osui viimeiseen puuhun ja yritti koriin..huh huh ja kakkosen putilla pörö +4.
17 fore voimalla vasemmalta outtiin ja lopulta kutonen korttiin +6.
18 jäi par ja +6 lopeteltiin,mutta olihan mukavaa..kiitoksia Kitille ja kärkkäiselle seurasta.
Pointtiin hakemaan explorer ja Hirsin vihjeestä uusi getaway.. Kitiltä Viking disc "zone" testiin ja tuntuikin kädessä loistavalta.
Huomenna aamuajo Loviisaan ja Loviisa masters edessä MP40 luokkaan maailmaa valloittamaan uuden edustusseura Team Hippo Ry riveissä.
5
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 25.05.18 - klo:23:28 »
Tänään 25.05.2018 liityin Espoolaisseura Team Hippo Ry jäseneksi.
Espoossahan tässä on asuttu vuodesta 1982 joten eipä siinä sen kummempaa kuin uusi sivu käännetty seuratoiminnan puolella..
Jos aamulla herää niin talin kummulle oli kutsua.. Huomiseen.
6
Treenipäiväkirjat / Vs: Peukku-upsilla pusikkoon (Thmzin torinoita)
« Uusin viesti kirjoittanut Thmz 25.05.18 - klo:21:27 »
Viikkikset ohi. Pakko käydä kierros läpi, koska peli oli niin surkeaa, että korvissa soi vieläkin. Lämmittelyt ihan ok, putti vähän tahmeaa, mutta draivi melko napakkaa.

#4 Moonshine Explorer hyssessä vasemmalle ja vajaa. Felonhysse paikaltaan about viiteentoista, laiska putti alle ja par. 0

#5 Ahti liian löysästi liian matalana ja latvoihin. Justiceneppi forella alle ja par. 0

#6 Marshalilla holarihaku 6m pitkäksi. Haaraputti pusikosta on surkea eikä jää. 0

#7 Opto Explorer jää handuun ja oikealle oksiin. Felonfore on laiska ja jättää seiskan putin. Tämä kuitenkin sisään. 0

#8 SE Getawaylla pikkuisen liian matala avaus. Puttia jää 15m, Judgespinni vähän ohi. 0

#9 Emac Truth hysseen, flippaa flätiksi ja liitelee korin yli femman pitkäksi. Putti sisään. -1

#10 Marshal aivan liikaa vasenta reunaa, osuu puuhun. Justice alle ja par. -1

#11 Sparkle Defender forella suht kovaa, löytyy nelosesta. -2

#12 Felonfore lähtee vähän liikaa vasemmalle ja ekaan puuhun. Toinen Felonfore nostolle. -2

#13 Getaway jää lapaseen ja ensimmäinen puu oikealla. Emac Truth antsa paikaltaan 120m tolpan tuntumaan. Ahtifore ei ihan ehdi feidata ennen puuta ja päivän huonoin putti kympistä ohi. -1

#14 Fuzion Felon lähtee liian flättinä ja takametsään. Judgespinni alle ja par. -1

#15 Defender taivaalle, mutta hipsaisee latvaa ja jää metsään. Putti väylälle. Judgeforeantsa neloseen ja par pois. -1

#16 Verdict aivan liikaa oikealle, jälleen saa foreantsailla Judgella. Vitosen putti sisään. -1

#17 Defenderforehysse on lööööysä ja jää puun taakse. Antsaupsihässäkkä Felonilla menee kutoseen, vähän puun taakse. Putti haaralta alarautaan. 0

#18 Pirkkua tekisi mieli hakea, mutta seiftaan SE Getawaylla. Samalla pannulla jatko, korille jää 20-25m. Justicefore seiskan pitkäksi, putti kuitenkin sisään. 0

#1 Moonshine Explorer myötäisessä about 20m pitkäksi. Putti on laiska, par kuitenkin. 0

#2 SE Getaway pikkuisen liian korkealle ja vasurinmetsään. Justicebäkkäri alle ja par. 0

#3 Emac Truth antsa on surkea ja jää ensimmäisiin puihin. Ahtipiikkihysse 20m vajaa, yritys huono ja bogiin on hyvä lopettaa. +1

Surkeaa suorittamista. Missasin väylän bäkkäriltä kymmenen kertaa. Se on hyvä prosentti, kun rystyavauksia oli 14kpl. Jotain tähän on keksittävä nyt kyllä. Ajoitushan siellä on ongelmana, mutta sitä on kierroksella hyvinkin vaikea muistaa. Eikai se auta kun painua kentälle ensi viikolla ja harjoitella sitä ajoitusta.
7
Treenipäiväkirjat / Vs: Liuge fribaa (Sponsored by: Black Ink Discs)
« Uusin viesti kirjoittanut Thmz 25.05.18 - klo:16:23 »
Mikäs siellä ranteessa kiukkuilee?
8
Treenipäiväkirjat / Vs: Liuge fribaa (Sponsored by: Black Ink Discs)
« Uusin viesti kirjoittanut Rockatansky 25.05.18 - klo:15:47 »
NBDG Openin jälkeen olin varman että seuraavan viikon kisat Orimattilassa jää väliin (NBDG Amateurs) ja niin ne jäikin. Reilu viikko tästä eteenpäin olisi ollut kotikaupungissa kisaa eli uusien AM ratojen avajaiskisa. Keli oli nätti kuin morsian mutta silti oli pakko antaa kädelle lisää lepoa. Sunnuntaina pidin yhdelle ryhmälle kesän ekan firmagolffin eli opastusta lajin saloihin. Tämän jälkeen päätin testata rannetta osallistumalla Pro Kippiksen viikkokisoihin. About 12 väylää menikin ihan hyvin (+1), sitten kuin salamaniskusta vedin 7 väylälle yht viisi tuplaa :D :D
Lopputulema +10. Ranne ei siis vieläkään kunnossa..

Taas on lepuutettu kohta 1 viikko lisää, ranne ei vaan meinaa millään parantua. Heinolan ohjaajakoulutuksen peruunnuttua tekisi mieli lähteä Grand Slam Kalaforniiaan eli Poriin. En tiedä kuitenkaan ehtiikö ranne parantua. Ensi kuussa olisi sitten jo AM EO Nokia mitä ei kyllä jätetä väliin. Ei ole helppoa! :D Olisi kiva treenatakkin joskus

9
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 25.05.18 - klo:14:51 »
Mikäs minä olen sanomaan mutta jos pelikirjasi antaa lopputuloksena -5 paikkeille kokonais tuloksen niin sillä jää kyllä 10 sijan tietämille MP40 protourilla ja jokainen kierros pitäisi painaa alle -5 jos voittoa hamuaisi.. Kuulosti ihan omalta pelikirjaltani tuo lopputulos, tosin itse en sitäkään pysty toteuttamaan.
Kyllä ykköselle sinun on pystyttävä yksi nelonen ottamaan kolmella kiertoksella ja kakkoselle tähtäin on oltava kolme kolmosta, heitä kahdesti sillä firebirdillä.. Kakkos heiton voi laittaa sieltä korkealta takaa sisään firebirdillä..menee kyllä oksista läpi ja onnekas painuu suoraan pönttöön. Vitosella kannattaisi kyllä laittaa joku putteri vaan suoraan pomppimaan korille, sen verran alamäkeä on että buzz pitää heittää liian hiljaa ja sitten on kulmat rutussa. Tsemppiä kisoihin.


En oikein osaa ajatella pelikirjaa oksista läpi-logiikalla. Onhan siinä kakkosella väylääkin. Ei vain meinaa osata vaikka pitäisi.

Kuten Tomppa sanoi, putteria en heitä. Itse asiassa juuri tuolla vitosväylällä SM-kisoissa otin reilusti takkiin kun yritin opetella sitä putteria heittämään.
Luulin jo osaavani ja tein isoa kalaa tuohon, häviten muistaakseni aika pienellä marginaalilla sitten koko kisan. Joskus olen tainnut tästä jo avautuakin. Eli ei putteria pomppimaan, ja kyllä, se on yksi heikkouksistani.

Ykköselle nelosen tekeminen tarkoittaisi että pitäisi heittää noin 40m päästä siihen mando-aukkoon sellainen heitto joka jäisi siihen loivaan rinteeseen niin että siitä korille. Liian epätodennäköistä. Ei vain tapahdu.

Tanelle sanoisin vain, että tiedostan kyseessä olevan mentaaliongelma väylällä 11.
Itselläkin on vakaa usko siihen, että hyvin se menee :)

10
Ups
Sivuja: [1] 2 3 ... 10