Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi tänään kello 18:23 »
JyLin talvisarjan finaali takana. Tuomiojärven rataa parilla lisäväylällä höystettynä kierrettiin kahteen kertaan. Parilla väylällä meni enemmän energiaa pystyssä pysymiseen kuin mihinkään muuhun, sillä ihan kaikki paikat eivät vielä olleet sulana. Muutamia huonoja avauksia, joista tuolla metsäisellä radalla joutuu helposti maksamaan. Rata oli haastavampi kuin muistinkaan (olen varmaan kerran käynyt neppailemassa sen läpi pari vuotta sitten). Tiukkoja pillejä jyrkkään ja pitkään ylämäkeen ja alamäkeen ja rentoja antsaneppejä tasaisella yms. jännää.

Palkintona tuosta kiertueesta on tulossa pieni rahasumma (koko kiertueen mastersarjan voitosta yhteensä 2 euroa enemmän kuin olen laittanut kyseisen turnauksen pelimaksuihin) ja se maksetaan tilille ja siitä ilmoitetaan asiaankuuluvasti verottajalle. Se on hyvä. Se mikä ei ole hyvä on että tilinumero ja henkilötunnus pyydetään lähettämään sähköpostilla tai Facebookilla. Näin on ollut tapana kaikissa fribakisoissa, joten kyse ei ole vain paikallisen seuran erikoisuudesta. En ole tietoturva-asiantuntija, mutta väitän että kyseessä on paha virhe. Se on ollut paha virhe jo vuosia sitten, mutta luulisi että joku olisi jo herännyt nykypäivään näissä tietosuoja-asioissa.
2
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 19.04.19 - klo:19:33 »
Täytyy todeta jo tässä vaiheessa kautta että suunnitelmat on nyt lähinnä menneet taas uusiksi.. tarkoitus oli vaan järjestää Piazza Open/lady Open viikonloppu TD hommissa. Pelata vaan muutama PDGA kisa ja lähinnä viihtyä esim tyynessä katsojana ja naatiskella NDGE sekä Partaharjun spektaakkelit kokemus kansion syövereihin.
No nyt on pelattu jo 4pdga kisaa.. toimittu kolmessa TD hommissa ja kahdessa apu TD hommissa ja maksettu lähes kaikki tyynen kisat mitä sieltä on tarjolla ja jonossa mpm sarjaan.. NDGE ja Partaharjun mennään se on selvä, mutta TD hommiakin olisi 4kisaa menossa ja apu TD kisa ja yhteensä ilmottauduttu jo 10pdga kisaan ja sitten on vasta kesäkuu lopussa.. huh huh ja sitten tuleekin jo Raaseporin helmi ,jos sen jälkeen sitten olisi pari viikkoa.. en tiiä onhan tää vallan mahtavaa taas kun kausi rullaa menemään.. se olisi 01.05 sadas pdga kisakin edessä,joten ei se nyt enää ainakaan aloittelija ongelmiksi mene.
3
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 19.04.19 - klo:19:26 »
NDGE2019 huomenna koko päivän.. mikä voi mennä vihkoon? 20 väylää par74 ja tavoite heittää alle sata per kierros?
Pelaajakokous aamusella ja kihelmöivä +5-9 astetta kierroksella yksi tuulen puhaltaessa lähes tyyntä 1-2ms. Eväät valmiina jääkaapissa, lämmöt otettu tänään parilla ok kierroksella veikkolassa.
Tauolla buffee ruokailu golf clubilla,toinen kierros ja TD puhe palkintojen jaossa joka tuntuisi monessa muussa kisassa ahdistavan pitkältä, mutta tässä gaalassa makoisalta jutustelulta vailla vertaa ja illan hämärtyessä saunan lauteilla tarinoita toisensa perään. Ei mikään tai sitten mikä vaan.. mutta pääasia että fore rollerit toimii.. isojen huokausten päivä täynnä ylävitosia ja tuttuja naamoja..pientä ylläriäkin pitää olla, jos vaikka heittelisikin rystyä vauhdilla... Vai mitäs muuta se voisi olla?
4
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 19.04.19 - klo:17:24 »
Opetustuokio Nurmijärvellä.

Järkäle.
Ihme nykimistä. Välillä tuntui ettei tiedä miten pitäisi kiekosta kiinni ja sitten loppuun oikein mainio nykäisy. Ja kiekko ihan mihin sattuu.

Keli oli kohdillaan ja muutenkin oli kivaa, joten ei jaksa ahdistua.

Jos miettisi maailmankaikkeutta enemmän niin olisi syytä olla huolissaan kun näillä näytöillä olisi parempi jääd huomenna kotiin.

Viimevuotiset +6 ja +10 olisivat tänään olleet ihan kelpo tuloksia. Huomenna sitten uudelleen ja pariin kertaan.

5
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 19.04.19 - klo:14:04 »
Alkuun vahvaa tekemistä 4 väylää veikkolassa ja -2. Sitten Veikkola puraisi ja keskipuusta vitos väylällä aave rollit vasemmalle pomppien kalliolta alas ja bogey..kutoselta selvittiin parilla mutta seiskalle jätettiin yksi.. ysiltä takaisin yksi alle..ja kopsuttelut kympillä ja bogey.. 11 selvittiin parilla joten nyt pitäisi onnistua par tuloksessa ja 12 avaus ob:lle..jepjep tupla tästä ja alkoi haaveet kaatua +2.
13 nostolle ja +1.. sitten 14 aivan kamalaa rämpimistä ja ob kortissa tripla!! +4.. 15 komeasti ojaan uimaan ja loppuun vielä bogeyt 17+18. Joten 63 heittoa +6.. rata voitti taas.
En sentään joutunut munkkikahvien maksajaksi ja päätettiin ottaa toinen rundi.. solidia tekemistä 5 väylää tasan par tulosta ja kutoselta ja seiskalta bogeyt korttiin +2. Paria ja 11 bogey +3. 12 nosto par on aika jepa par4 väylältä.. 13 avaus sysimusta on ja +4.. sitten herääminen ja 14+15 pöröjä ja +2. Tarvittiin eagle unelmia varten mutta heittomääräksi kolmen sijasta tuli kuusi eli bogey..17 bogey masennukseen mutta Akin kanssa tasurissa vikalle väylälle painettiin parit ja tulos +4 eli 61 heittoa.. on se vaan vaikeaa..
Perhe enemmän ja vähemmän vatsataudissa ,joten jännittävää riittää huomiselle NDGE kisapäivälle..
6
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut tapioe 19.04.19 - klo:12:02 »
Ok, niin vähän ajattelinkin. Aika jännä, että omallakin kohdalla Opto on jostain syystä jäänyt pois ja sen sijaan olen laittanut joka vuosi uuden Gold linen kuluneiden kaveriksi.
7
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi 19.04.19 - klo:06:44 »
Onko sun Saint miten paljon kulutettu, ei kai se ihan paketista vedetty ole? Ihan mielenkiinnosta kysyn kun itse olen vuosia heittänyt nimenomaan GL Sainttia pääasiallisena draiverina, eikä ne mitään kauhean alivakaita ole uutena.

On hyvinkin paljon kulutettu. Uutena ei ollut suurta eroa GL ja Opto -muoveissa, mutta GL muuttuu paljon nopeammin alivakaaseen suuntaan. Jotenkin vain se Opto-muovinen on jäänyt bägistä pois, ja käytän Saintia juurikin tuossa alivakaassa slotissa.
8
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut Ari 18.04.19 - klo:23:17 »
Aamukierroksen jälkeen sitten Nurmijärvelle testaamaan Järkälettä :)
9
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey 18.04.19 - klo:21:11 »
Veikkolassa ei ole tullut käytyä kun hävisin henkisesti radalle voittamatta ikinä sen par lukua 57 heittoa... Tänä vuonna pelataan Veikkolan Marathon ja 7 kierrosta mennään PDGA kisaa 05.05 sunnuntaina eli oho..kahden viikon päästä.
Sen kunniaksi huomenna aamulla 07 aikaa radalla väistellään takaraivoon syöpyneitä muistoja puukopsuista  jotka ovat unelman tiellä olleet. Menee kanan lihalle kun muistelee kaikkia niitä melkein onnistuneita holareita, eaglejä ja sitä albatrossia väylältä 16 jonka ketjujen räsähdys aikaan saa edelleen sydämen välilyontejä.. tuo Pohjolan isäntä joka kaarsi oikealta Koivikon sisään jääden aukeaa koloon koivujen väliin 2m metsän sisälle josta painoin voimalla väylään ja kiekon ketjuista ulos hypäten 7m korin taakse polulle, kuinka järkytyksestä sekaisin painoin eagle Putin yläpantaan ja jäin hölmistyneenä tuijottamaan koria. Sama kiekko sitten päätti liitää kaatiksen lehtikasaan väylällä 14 pdga kisassa ja jota sen koommin ei ole nähty.. ikävä jäi. Muisto selkärankaan silti vahvana.. samalla kiekolla sain ne kaksi eagleä veikkolan väylältä aikaan kuitenkin. Oli hyvä ja liitävä limppu.
Marathon kisassa 865 rating tulee kuten muutenkin heittämällä 66 heittoa kierroksella.. huomenna varmaan driverit yli 9 nopeudella suosiolla kotiin jotta jää makustelua tarpeeksi lauantain NDGE kisaa varten. Se tarkoittaa sitä että Birdey väyliksi jää 1,2,3,9,13,14,15,16 kahdeksan paikkaa ja muut par tulokseen, sillä se voitto radasta pitäisi tulla..mutta kuten historia on osoittanut.. edes 8 pöröä kierrokselta ei ole lopputulosta painanut alle 58.. on se vaan hankala paikka onnistua väistelemään kaikki puut ja pääsemään par pelasteluja tekemään. Ehdottomasti omalta kohdalta hankalin rata henkisesti niin monen ratakierroksen jälkeen..
10
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut tapioe 18.04.19 - klo:18:59 »
Onko sun Saint miten paljon kulutettu, ei kai se ihan paketista vedetty ole? Ihan mielenkiinnosta kysyn kun itse olen vuosia heittänyt nimenomaan GL Sainttia pääasiallisena draiverina, eikä ne mitään kauhean alivakaita ole uutena.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10