Frisbeegolf-forum.fi

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Treenipäiväkirjat / Vs: KOHTI IKÄMIESLUOKKIA JA NIIDEN YLI
« Uusin viesti kirjoittanut gunners tänään kello 15:04 »
Mä olen kanssa siitä varma, ja oikein ykköspallilla.....Harri Hynönen!

Lauantain kisasta tulee varmasti mielenkiintoinen, ööööö sanotaanko vaikka hermoja raastava. Jos mä olisin järkevä ratinkien metsästäjä, niin jättäisin suosiolla tämän tyyppiset Meikku speciaalit väliin.
Mutta kun en ole järkevä vaan pelaan tunteella, niin antaa ratinkien paukkua hajalle. Pääasia on että saa pelata mielenkiintoisella radalla hyvässä seurassa.
Se on kuitenkin se juttu, ainakin mulle!

Nähdään ja toilaillaan lauantaina!
2
Treenipäiväkirjat / Vs: Henkan fribaseikkailut 2020
« Uusin viesti kirjoittanut Rockatansky tänään kello 12:57 »
Tänään olisi pitkästä aikaa vuorossa ystäväni magneettikuvaus. Kohteena oikea polveni mikä on oireillut enemmän tai vähemmän viime kesästä lähtien. Ortopedi epäilee nivelkierukan repeämää. Toivotaan ettei mitään sen vakavampaa löydy eikä tule fribakauden suhteen mitään isoja taukoja.

Treenaaminen on ollut viime viikkoina omasta mielestäni vähän laiskaa. Kävin tosin viime viikonloppuna tekemässä kolme eri heittotreeniä ja Crossgymin treenirinki päälle. Spinning oli vuorossa tällä kertaa ja pakko sanoa että elämäni ekaksi kyseisen lajityypin tunniksi aika hapokasta settiä  :o3
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« Uusin viesti kirjoittanut mykey tänään kello 11:02 »
Taidan ottaa varakopion itselle tästä päiväkirjasta jos teknistä kuolemaa on näköpiirissä ihan vaan varmuuden vuoksi.
Joskus sitten voisi koneella kirjoittaa ja poistella noita kirjoitusvirheitä mitä puhelimen näppäily tuottaa.
Meilahti Challence kisa lauantaina ja kovaa tuulta luvattu..sadettakin? No samapa se , Piipon eka kierros 17väylää par62 ja toinen 19 väylää par67 tuovat varmasti sellaista tekemistä eteen että turhia ei tarvitse tuulta murehtia. Varmasti suunnat ja alle vaan.. sopii meikäläiselle kun puttaamisen jalo taito ei ole pääasiassa.. toista onkin sitten sunnuntaina luvassa Lahjanaru Open kisassa kun Puolarmaari radalla pelataan 20 väylää (15-16) jää pois.
Siellä pitää olla avaukset millissä tai putti timanttia ettei rating rangaistus napsahda kovalla kädellä ankkurin lailla kouraan.
Sunnuntaille tuuli tyyntyy hieman ja aurinko tulee esille, kura rallia taitaa kuitenkin olla Puolarmaari osalta ,joten pyyhkeitä menee tulevana vkl melko kasa. Täytyy siis leikellä vanhaa saunatakkia lisää paloihin..ja ne sateen pitävät talvihanskat. Toivottavasti muistan hankkia
4
Treenipäiväkirjat / Vs: KOHTI IKÄMIESLUOKKIA JA NIIDEN YLI
« Uusin viesti kirjoittanut mykey tänään kello 10:54 »
Onneksi mieli pysyy virkeänä ja uskon vakaasti että ensi vuonna SM jakkaralla palkitaan herra Nurmijärveltä.
Nyt lauantaina on kuitenkin Meilahdessa tuulisen sään karkelot ja taas mennään koria kohti ja todennäköisesti ylikin useamman kerran. Piippo on meille valmistelemassa mielenkiintoisia väyliä kun kerralla kukkulalle rakennetaan pari par5 väylää ja kasa par4 niin tietää että ihan neppailemalla ei selvitä. Onneksi kahvion kahvi on taattua tavaraa ja mieli virkistyy tarinoiden lomassa kun tauolla omaa toilailuaan selittelemme. Nähdään lauantaina..
5
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut gunners tänään kello 10:37 »
Jos se pysähtyisi seuraavalla asemalla, niin saataisiin vielä kiinni!
6
Treenipäiväkirjat / Vs: KOHTI IKÄMIESLUOKKIA JA NIIDEN YLI
« Uusin viesti kirjoittanut gunners tänään kello 10:36 »
Tajusin että mulla on alkanut ikäni puolesta viimeinen kausi viisikymppisten luokassa. Olen nyt sitten pelannut ikääni osoittamissa Avoin, M40, M50, M55 luokissa, kolmessa ensin mainituissa SM-kisoissakin. Ensivuonna alkaa taas uudessa luokassa pelaaminen, kun täytän viimeisen NDGE kisan kohdilla 60 v.

AIKA KULUU, JA NUORUUS KATOAA!!
7
Treenipäiväkirjat / Vs: KOHTI IKÄMIESLUOKKIA JA NIIDEN YLI
« Uusin viesti kirjoittanut gunners tänään kello 10:29 »
Mä olen kuitenkin vielä niin "nuori" tässä lajissa, ettei kertomukseni ihan yllä niihin aikoihin. Mutta voin kyllä kun ehdin niin jotain välähdyksiä tarinoida ns. vanhan liiton ajoilta.
Kiitos Ari mielenkiinnosta!

Oikeastaan toi on se oudoin pointti, päässä ei nimittäin raksuta. Edellisinä vuosina tutkin tässä vaiheessa monta kertaa päivässä pitkän ajan sääennusteita. Mitkä ei ole koskaan pitäneet paikkaana jne.
Ryhmäjaotkin olisi olleet jo valmiina et seteraa, et seteraa! Tällä hetkellä kaikki on levällään.

8
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi tänään kello 10:02 »
Olisi harmillista jos tämä palsta kuolisi pois.

Valitettavasti tämä kuolee. Ehkäpä suurin syy on se, ettei tänne ole pitkään aikaa päässyt uusia jäseniä.
Viimeisin tulokas: Rekisteröitynyt: 14.12.18 - klo:22:53
Sen jälkeen ei ainuttakaan. Veikkaanpa että tulijoita olisi ollut, mutta joko alusta on hajonnut niin ettei uusia voi ottaa mukaan, tai sitten palstan ylläpitäjä/perustaja ei enää jaksa hyväksyä uusia hakemuksia. Jossain kuulin kerran keskustelun että joku oli yrittänyt päästä tänne, mutta mitään ei tapahtunut. Eli tulijoita vielä joku aika sitten ehkä oli, tuskin on enää. Eli on jo mennyt tämä juna.
9
Treenipäiväkirjat / Vs: Täysillä päin puuta
« Uusin viesti kirjoittanut takarivi tänään kello 09:53 »
Huhu kertoi että Jyväskylässä Vehkalammen tekonurtsilla voi heitellä kiekkoa illalla. Vielä kun siellä ei ole jalkapalloilijoiden kesäkausi menossa. Ne olivat viereisessä kuplahallissa potkimassa.
Tuli sitten käytyä paikallisen junioripelaajan kanssa kokeilemassa. No se huhu ei pitänyt paikkaansa. Alusta oli kyllä täydellisessä kesäkunnossa, mutta valoja ei ollut.
Pimeässä heiteltiin muutamia kertoja puttereilla keskiympyrään ja takaisin, mutta ei sitä kauaa viitsinyt. Mitähän niillä valoilla tehdään kun ei niitä raaskita pitää päällä?

Aika synkkää keliä lupaa viikonlopuksi. Varsinkin lauantaiksi. *sigh*
10
Treenipäiväkirjat / Vs: Rakkaudesta lajiin
« Uusin viesti kirjoittanut Ari tänään kello 09:42 »
Itse olen näistä blogeista nautiskellut jo vuosia ja ajattelin yrittää aktivoitua hieman kommentoimaan ja kyselemään niiden kohdalla jotka vielä jotain kirjoittavat. Olisi harmillista jos tämä palsta kuolisi pois.
Haastetta siitä muillekin. Pidetään keskustelua yllä jotta se ei kuole.

PG:lle oli taas ilmestynyt jokin uusi malli Cryztal FLX Zoneja, taisi olla jotain sparklea. Päätin olla ottamatta osaa näiden hankintaan ihan vain siksikin että ei niitä kuitenkaan saa mistään jos ovat ihanimpia kaikista.

Juuri nyt kaipaisin kohtuullisia harjoitteluolosuhteita. Leon opetukset unohtuvat jos ei pääse testailemaan. Kaameassa tuulessa on ollut vaikea treenailla eikä vesisade tänä talvena houkuttele.

Liittotason kuriositeettina valitsemme juuri toista työntekijää jotta päästäisiin taas lajissa eteenpäin.
Mielenkiintoinen prosessi monella tavalla. Elämme jännittäviä aikoja. Taas.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10