Frisbeegolf-forum.fi

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - gunners

Sivuja: [1] 2 3 ... 93
1
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 15.04.19 - klo:12:01 »
Kaikki 150 pelaajaa maksaneet osallistumisensa!! ISO KIITOS!!

Perjantaina klo.12 alkaen voi NDGE pelaajat tulla treenaamaan Järkälettä 5 e ratamaksua vastaan ( normaalihinta 15 e)

2
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 10.04.19 - klo:11:27 »
Batsien pelaajilla on alkanut jo kova betsittely, ja keskinäisiä sijoituksia ennusteltu. Uho on kova, ja vuorigorillan päänahka tuntuu olen haluttua tavaraa >:(

3
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 10.04.19 - klo:11:24 »
Olen tuttuun tyyliin tehnyt tämän kisan järjestelyt niin itselleni kuin muillekin vaikeaksi. Jotenkin se kai kuuluu NDGE henkeen, ja minun leväperäiseen tapaani hoitaa asioita. Päivä päivältä kisapäivä lähestyy!
Jännitys kasvaa: Kuinka moni maksaa ajoissa?, kuinka moni tulee paikalle?, millainen sää? miten kisa sujuu, vai sujuuko ollenkaan? Mitä unohdan tehdä jne, jne!
Rataa en ole ehtinyt juurikaan rakentaa, koreja olen kyllä pystytellyt. Teemattojen kuskaus, ja niiden hiekoittaminen on se kovin ja raskain homma, se menee kyllä ensiviikkoon.

Perjantaina 19.4 on klo.12 alkaen mahdollisuus NDGE osallistujilla harjoitteluun maksamalla ratavuokran. Ratavuokrahan on normaalisti 15 euroa kiinteällä radalla. Olen kuitenkin sopinut NDGE alennuksen, joten Järkälettä pääsee harjoittelemaan hintaan 5 e
Ratamaksu maksetaan paikanpäällä minulle käteisellä. Rahat tilitän sitten Golfklubille!

Minut löytää sieltä sun täältä, mutta varsinkin illalla laavulta makkaran ääreltä!

4
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 31.03.19 - klo:12:10 »
Eilen Meikussa oli paljon puhetta 3 viikon päästä pelattavasta NDGE kisasta. Mikä lumi tilanne? Missä vaiheessa järjestelyt? Voinko mitenkään auttaa? jne, jne

Aika paljon jutun juurta ns.pikkukisasta. Olen kuitenkin hyvin otettu, ja kiitollinen että kisa kiinnostaa ainakin tiettyä pientä piiriä. Suurimmalta osalta friba kansaa se on kokonaan tiedostamatta.

Lumitilanne on se että lunta on! Huomenna laitatan kisan facebook sivuille jotain kuvaa paikan päältä. Se alue sijaitsee jollain  ihme lumivyöhykkeellä. Naapuri golfissa Vihdissä ei ole ollut lunta enää aikoihin. Jännäksi menee, vaikka onneksi aikaa on vielä jonnin verran.

Järjestelyt omalta osaltani ovat tuttuun tyyliin hallitsematonta kaaosta! Uskon kuitenkin kaiken sujuvan entiseen sekasortoiseen tyyliin.

Tässä tulee nyt edellisten vuosien toistoa. Maailman ystävällisimmät ja avuliaammat ihmiset tarjoavat jatkuvasti apua radan rakentamiseen, Turkua myöten!!! Hämmästyttävää!!
En missään nimessä aliarvioi/ ylenkatso avun tarjoajia. Yritän kuitenkin tehdä niin paljon yksin kun pystyn, koska pidän teitä tuttuja vieraanani. Te joudutte ihan tarpeeksi kärsimään pelaamisesta, ja pitkästä päivästä. Ei teidän sen lisäksi tarvi töihin tulla. Jos vaan jaksan kuraiset teematot paikoilleen laittaa, niin sitten ei ole mitään hätää. Vaimo kyllä jaksaa aina muistuttaa, että et ole enää mikä nuori mies. Anna nyt muiden auttaa! Ja se lausehan suorastaan pakottaa yrittämään ;)

Palkinto asiat pitäisi tulla valmiiksi tulevan viikon aikana. Harmi että olen perjantaista sunnuntaihin vetämässä futisleiriä Eerikkilässä, niin en ehdi silloin laittaa palkintoja järjestykseen.

Paljon on vielä maksamattomia ilmoittautuneita. Jännä nähdä tuleeko kisa lähellekään täyteen.

Hienoa päästä vielä ennen NDGE kisaa pelaamaan kesä olosuhteisiin Skogbyn Piazza Openiin.

5
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 25.03.19 - klo:18:09 »
Järkäle on vielä suureksi osaksi valkoinen. Kentänhoitaja linkoaa kuitenkin lunta päivittäin sivuun, että eiköhän se siitä lutviudu.
Maksujakin tipahtelee, josta olen kiitollinen!
Peruutuksia, ja uusia pelaajia tulossa tilalle. Tänään on ollut aikamoinen hurlum- hei päivä!
Tämän päivän tulokkaat: Rami Roppo, Lauri Hämäläinen, Aki Immonen, Arttu Sikanen, Tuomas Hyytiäinen ja Seppo Paju!!  TERVETULOA!


6
Ari väitti kirjoituksessaan väykän elävän omassa NDGE kuplassaan! En ihan ymmärtänyt, mitä hän sillä tarkoitti, mutta kyllä se varmaan niin on!

Oma versioni kuplasta on tällainen: NDGE on muodostunut minulle varsin tärkeä yritys tehdä jotain hyvää frisbeegolfin eteen. Se olikin sitä silloin vuosisatojen vaihteessa, nyt se on vain kynsin hampain kiinnipitämistä omasta "lapsesta".
Kisan alkuaikoina kisalle ei ollut muita vaihtoehtoja, eli ei tarvinnut miettiä tuleeko kisaan kukaan vai ei. Nykyään kun kisa ei erotu muista kun raskaudellaan, ja juostenkustuina järjestelyinä niin uhkatekijöitä on muitakin kuin sää!!
Kisaan ilmoittautuu kuitenkin edelleen kivasti pelaajia, vaikka kuinka vaikeaksi sen teenkin. Siitä olen todella mykistynyt ja iloinen.
Järjestelyt omalta osaltani ovat juuri nyt oikeastaan kaikkein pahimmassa vaiheessa. Juuri kun pelaajamäärä on budjetoinnin mukainen, alkaa tulemaan peruutuksia. Ja alkaa jännittää! Samaan aikaan päivittäinen sääennusteiden kyttääminen 2 tunnin välein, sulaako lumet, vai ei!
Sponsori lahjoitukset pitää laittaa järjestykseen, ja osa on vielä hakematta. Caddybook on ymmärtääkseni loppuhuipennusta vaille jne.
Kukaan täysipäinen ei varmasti ymmärrä, jos näkisi tätä mun touhua läheltä. Ei riitä äly eikä ymmärrys puhumattakaan järjestelmällisyys tämmöiseen :D
Mutta joku tässä hallitussa (ei todellakaan) sekamelskassa viehättää.
Reilu viikko sitten hukkasin kaikki muistiinpanoni, budjetit ja muut. Krakovaan sain kuitenkin helpottavan viestin. Kansio oli löytynyt yhden kaupan hyllyltä ;D
Huomenna käyn sen hakemassa, ja taas matka jatkuu.
Fudiskausi alkaa myös nyt samaan aikaan, toki eilen olin 2 futsal pelissä ja yhdessä hallisarjan pelissä, eli menoa riittää.
No olipa hölmö hallitsematon kirjoitus. Ajatus karkasi totaalisesti, koska Mäkäräisen kisa alkoi juuri.

Aria lainatakseni " väykkä elää omassa NDGE kuplassaan", mutta kohta se puhkeaa!

Kiitos, siis valtaisa kiitos teille kaikille jotka tavalla tai toisella tätä kuplaa kannattelette ja ehjänä pidätte!

7
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 16.03.19 - klo:19:52 »
Lähden huomenna kuudeksi päiväksi reissuun! Sinä aikana en avaa postilaatikkoa enkä pankkia, eli älkää olko huolissaan jos nimenne perään ei ilmesty OK sanaa vaikka toivottavasti maksatte kisamaksun ensiviikolla.
Susanna Lindqvist, Ville Piippo, Jere Rosenqvist ja Marko Timonen ovat nyt ne viimeisimmät maksajat jotka olen havainnut. Kiitos heille ja kaikille muillekin jo maksaneille!!

Kevyttä lumen sulamisilmiötä on havaittavissa, mutta vielä on pitkä matka nurmikon hiplailuun.

HYVÄÄ KEVÄÄN ALKUA KAIKILLE!!!

8
Vuorigorillan kesyttämiset ovat aika vähissä olleet. Mutta Lunalla putti kulkee, ja saattaapi olla nykäisen Buzzzilla holarin pari. Mahtavaa päästä Meikkuun pelaamaan, ja entistä loistokkaammaksi sen tekee Keuruun saunapappa köörin kokoontuminen kallioille kukkuloille. Marko, Ilari, Timo ja vuorigorilla pitkästä aikaa samassa kisassa!!!

9
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 11.03.19 - klo:11:21 »
Viesti ketjun alusta löytyy tapahtuman alustava, ja tilanteeseen sopiva väljä aikataulu.

10
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 11.03.19 - klo:11:10 »
Onnittelut holarista!!! Harmi kun en ollut vastavuoroisesti videoimassa sitä :'(
Äijä paukuttaa alvariinsa kovia rating lukemia. Uskon että ne on sulla vuoden lopulla siellä 890 - 900 välissä!  Kertoo sun nykyformista enemmän kuin nykyinen rating!
Tosin mulla ei ole hajuakaan koko systeemistä, eli kuinka paljon ne ylipäätään voi kauden aikana nousta taikka laskea. Mutta ei ehkä ole kuitenkaan se maailman tärkein juttu!

11
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 05.03.19 - klo:21:42 »
Memorialissa upeasti pelannut Jalle vei paikan 149

12
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 05.03.19 - klo:18:17 »
Kisaan mahtuu 150 pelaajaa mukaan.
Tällä hetkellä on 2 paikkaa jäljellä!

13
Fribakisat / Vs: NDGE 1999 - 2019
« : 05.03.19 - klo:07:24 »
Ensimmäisellä sivulla näkyy nyt päivitetty pelaajaluettelo. Tällä hetkellä on 4 paikkaa jäljellä. Jos joku kisaan vielä mielii, niin lähettäkää minulle whatsup tai tekstiviesti niin varaan teille paikan. Kisapaikan varmistamiseksi joudutte sitten vielä lähettämään muiltakin vaaditun postikortin, sekä suorittamaan kisamaksu maaliskuun loppuun mennessä.


14
Meilahti eilen:
Ensimmäinen kierros päättyi väylälle 18. Avausheittoni osui hazardin puolella olevaan mäntyyn. Siitä ikävä kimmoke vasempaan mörriin. Kolmas heitto tyyliin rikoo on riskillä ruma, ja niin oli tuloskin. Puihin kopisee, ja kimmoke takaisin hazardiin. Ja entistä pahempaan mörriin. Otin siitä sitten seiskan, ja valahdin tulostaulukossa samantien pohjille.
Toiselle kierrokselle kuitenkin hyvillä mielin kyykyttämään Villen suunnittelemaa hirviö rataa. Tuuli oli yltynyt jo melkoiseksi, mutta ei se minua haittaa! Niin luulin. Painajaismaiselta triplamando väylältä aloitettiin. Tee oli viety alemmaksi oikealle. Villen ohjeet edellisenä päivänä "sun kannattaa varmaan heittää avaus putterilla luukulle" ja Miikkan toteamus ennen kierrokselle lähtöä " aika paha väylä sun rystyheitolle...ja naurut päälle" kaikuivat korvissani.
Enhän kuitenkaan ota kokemattoman virtahevon puheista vaaria. Enkä noteerannut Soturi-Saturin komenttia milläänlailla!
Avausheitto vähemmän yllättäen mandon väärältä puolelta. No ei se mitään, se menee niin, oli heittopaikka missä tahansa. Dropparilta vaan varmasti rinteeseen korin eteen. Osuinkin hienosti siihen mihin pitikin, mutta kovalta lumelta kiekko skippasi korin takana olevaan notkoon.
Sieltä putti ketjujen kautta maahan, kansi alaspäin. Lunahan innostui kivasta liukumäestä, valuen etunotkon pohjalle. Uusi putti alarautaan, Luna edellisestä innostuneena taas kannelleen, ja hymyillen rakas Lunani liukui takaisin varpailleni.
Pari puttia siinä vielä meni, pelikavereiden jäätyessä pystyyn puttirallia seuratessaan. He kuitenkin lämpenivät nopeasti pelaten hyvin kierroksen loppuun asti. Minä sen sijaan syväjäädyin henkisesti, ja sen sulaminen kesti koti saunaan asti.
Hieno rata, hieno kisa, hienot pelkaverit!!! Ja paskat heitot!

Ja tunnin päästä kohti uusia pettymyksiä, kun suuntana on Herusten viikkokisat!!!

15
Treenipäiväkirjat / Vs: Saturin Miikan mutinat
« : 03.03.19 - klo:08:16 »
Miikka osasi kyllä sinänsä passeliin aikaan kuvaamaan onnenkantamoiseni. Toisaalta olen edellisellä viikolla kaikki harjoitusheittoni suorittanut Lunalla ja McBeth ESP Buzzzeilla, joten sitä kautta oli kyllä vahva luotto kiekon soveltumiseen kyseiselle väylälle.
Uskallan jopa uskotella itselleni, että heitto oli hyvä! Se että kiekko sujahti koriin, oli taas satumaista tuuria!
Video on sitten levinnyt näköjään someenkin. Itse kun en Facebookissa ole, niin en pääse sinne korjaamaan väittämää että holari olisi väykän ensimmäinen virallinen kisaholari. Tällä kaudella toki, mutta onhan niitä vuosien varrella muutamia muitakin tullut. Lähtien jo Seppo Nieminen Classic Suomenlinna ajoista. Kisa oli kuitenkin SM-osakilpailu, että jollakin tavalla virallinen kai sekin ;) ;D

Holarilla ei ole itselleni suurtakaan merkitystä, koska kokonaisuus ratkaisee. Ja eilinen kokonaisuus ei päätä huimannut! Tai oikeastaan kyllä siinä loppua kohti alkoi päätä huimaamaan!
Miikka pelasi kyllä hienosti! Sitä oli kiva vierestä seurata!

Sivuja: [1] 2 3 ... 93