Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: (Vakaat) midarit  (Read 50579 times)

Offline Henruso

  • Seniori
  • ****
  • Posts: 299
    • View Profile
  • Oikea nimi: Henri Makkonen
  • Seura: Talin Tallaajat
(Vakaat) midarit
« on: 21.08.13 - klo:10:02 »
Tulipahan tuossa hieman testailtua eri vakaita midareita. Hakusessa olisi siis oman luottomidari Buzzzin ohelle toinen, selkeästi vakaampi midari.

Kopioin tämän tekstin nyt tänne tuolta reenipäivyristäni, jotta tavoittaisin hieman suuremman ihmisjoukon. Toivoisin että muutkin kirjoittaisivat kokemuksiaan vakaammista midareista. Ja ennen kaikkea niistä joita en ole tässävielä listannut.

Seuraavat lötät olivat siis testissä:

- Innova Champion Roc3 (180 g, flätti, kohtuu jämäkkä, julkaistut lentorata-arvot 5, 4, 0, 3)
- Discmania C-line MD3 (181 g, hieman kuvukas, kohtuu jämäkkä, julkaistut lentorata-arvot 5, 5, 0, 3)

- Prodigy 400S M2 (first run) (179 g, flätti, jämäkkyys neutraali, julkaistut lentorata-arvot 5, 4, 0, 2)
- Prodigy 400S M1 (production line) (180 g, flätti, jämäkkyys neutraali, julkaistut lentorata-arvot 5, 4, 0, 4)

- Discraft Elite Z Zombee (178 g, todella flätti, jämäkkä, Discraftin vakausarvo 1.0)
- Discraft Elite Z Wasp (176 g, todella flätti, jämäkkä, Discraftin vakausarvo 1.5)

- Latitude 64 Gold Line Mace (production line) (176 g, flätti, semi-jämäkkä, julkaistut lentorata-arvot 5, 5, 0, 3)
- MVP Neutron Tensor (179 g, todella flätti, jämäkkä, julkaistut lentorata-arvot 5, 4, 0, 3)

Ja neutraali-vakaina verrokkikiekkoina toimivat:

- Discraft FLX Buzzz (179 g, kulutettu, todella flätti, löysä, Discraftin vakausarvo 0.5)
- Discraft Elite Z Buzzz (180 g, todella flätti, jämäkkä, Discraftin vakausarvo 0.5) (hieman FLX-muovia vakaampi)

Suoritin testiä sekä rystyllä että kämmenellä. Rystyllä muutama hysse, mutta pääosin flättiä ja pientä antsaa (joista suurin osa kääntyi pitkäksi ässäksi), koska uskon ettei hysseä heittämällä saa hirveästi kiekoista vertailudataa irti. Heitettiin rystyä n. 80-85% tehoilla ja etäisyydet arviolta 85-100 metriä. Forea heitin pääosin flättinä n. 60-70% tehoilla ja etäisyydet vastaavasti n. 70-80 metriä. Fore ei tosin tuota kovin vertailukelpoista dataa, koska pitkänlinjan Buzzz-miehenä en oikein millään muulla midarilla saa vielä tällä hetkellä täysin puhdasta releasea aikaiseksi. Muut kiekot tuppaavatkin lähes järjestään kippamaan kovilla nopeuksilla heitettäessä, siinä missä Buzzz lentää 80-90 metriä pillisuoraan kovalla jengalla.

Annoin kullekin kiekolle omatekoiset vakaus- ja liitoarvot noiden testien pohjalta. Nämä arvot eivät siis noudata mitään yleistä järjestelmää, eikä niillä ole maksimi- saati minimiarvoa. ne vain pyrkivät yksinkertaisesti osoittamaan testattujen kiekkojen välisiä ominaisuus-suhteita. Seuraavassa kiekot saamieni vakauksien mukaan järjesteltynä vakaimmasta alivakaimpaan:

- Discraft Elite Z Wasp: Vakaus: 7 / Liito: 4.5-5.5

- Prodigy 400S M1: Vakaus: 6 / Liito: 4.5

- Innova Champion Roc3: Vakaus: 5 / Liito: 5
- Discmania C-line MD3:  Vakaus: 5 / Liito: 5
- MVP Neutron Tensor:  Vakaus: 4.75-5 / Liito: 4.25
- Latitude 64 Gold Line Mace: Vakaus: 4.75 / Liito: 5
- Prodigy 400S M2: Vakaus: 4.5 / Liito: 5-5.25

- Discraft Elite Z Buzzz: Vakaus: 3.5 / Liito: 5.25
- Discraft FLX Buzzz: Vakaus: 3 / Liito: 5.5
- Discraft Elite Z Zombee: Vakaus: 2.5 / Liito: 5.25

Osalla arvoista on hieman suurempi vaihteluväli, koska kaikkia kiekkoja en testannut niin tarkasti. Liitoarvot ovat kanssa toistaiseksi hyvin viitteellisiä, testini keskittyessä lähinnä kiekkojen vakauteen ja lentorataan. Saadut arvot toiminevat kuitenkin mainiosti viittellisinä. Sitten hieman tarkempaa analyysiä:

Discraft Elite Z Wasp

Tämä kiekko on oikeastaan jo puolessa välissä väylädraiveria ja midaria, johtuen kiekon varsin suuresta vakaudesta joka mahdollistaa todella kovien nopeuksien antamisen sille. Tätä kiekkoa en edes oikein kunnolla verrannut muihin testattuhin lättyihin, koska selkeästikin "paini eri sarjassa". Nakkasin tätä muutaman kerran n. 90% tehoilla ja kiekko lensi kauniisti arviolta 110 metriä käytännössä pillisuoraan tehden loivan feidin loppuun. Käytännössä kun yrittää heittää samanlaisen heiton väylädraiverilla, niin kiekko yleensä joko lähtee alussa hieman kippaamaan yli (alivakaampi kiekko) tai sitten lopussa feidaa vahvasti pillisuoran osuuden jälkeen (vakaampi kiekko). Saattaapi hyvin olla että tämä kiekko löytää tiensä meikäläisen bägiin mm. pitkiin puuränneihin ja kenties jopa semi-pitkiin foreihin mikäli opin saamaan tatsia tuohon "uurrettuun" rimmiin. Voisinpa kuvitella että saattaa myös toimia mainiosti semipitkiin hysseihin, mutta tämä vaatii siis ensin vielä testaamista. Lyhyemmissä heitoissa (alle 80 metriä) kiekko tuskin pääsee oikein oikeuksiinsa.

Prodigy 400S M1

Tämä kiekko oli muita varsinaisia midareita selkeästi vakaampi. Käytännössä lähes mahdotonta saada rystyllä kippaamaan flättinä heitettynä niin kauan kun vain nakkaa hyvällä tekniikalla. Palauttaa todella luotettavasti. Kiekosta tosin huomasi myös sen että vaatii hieman enemmän tautia taakse heitettäessä, kuin mitä mm. Roc3, MD3, Mace ja M3 vaativat. Tämä näkyykin siinä että mikäli kiekkoa heittää samalla nopeudella kuin mitä esim. M2 heittää, niin kiekko päätynee 5-10 metriä lyhyemmälle. Kiekko tuntuu materiaalin puolesta hyvältä kädessä ja irroitus rystyllä on sangen luotettava märemmälläkin kiekolla (testatessa oli siis maa märkä). Forella tuli välillä onnistuneita heittoja ja välillä vähemmän onnistuneita.

Innova Champion Roc3 ja Discmania C-line MD3

Käsittelen nämä kiekot tässä samassa kohdassa, koska olivat selkeästikin testatuista kiekoista lähimpänä toisiaan. Molemmilla oli hyvä liito ja varma feidi lopussa. Irroitus rystyllä tuntui molempien kohdalla erinomaiselta. Forella heitettäessä huomasi kuitenkin selkeästi eroa kiekkojen välillä. Siinä missä Roci lähti toisinaan kohtuu onnistuneesti ja toisinaan taas kokonaan kippasi yli ei-niin-tutun rimminsä ansiosta, MD3 kippasi käytännössä aina. Tämä johtunee ensisijaisesti kiekon hieman löysästä ja korkeasta kuvusta, joka ainakin meikäläisen näpeissä tuntuu forella tosi kummalliselta ja suorastaan huonolta. MD3 onkin todennäköisesti ensimmäinen kiekko jonka selkeästikin hylkään testien perusteella omalta osaltani ja pistän myyntiin. Ei oikein kannata pitää sellaista kiekkoa bägissä jolla pystyy heittämään vain toiselta puolelta (Jokeri tähän poikkeuksena). Mitä taas tulee Rociin, niin vaatinee vielä lisä testausta, mutta jäänee kumminkin M1, M2 ja Macen jalkoihin. Jos ei muuta, niin Roci ainakin näyttää ulkoisesti harvinaisen hyvältä. Molemmat varmastikin sellaisia kiekkoja että tsopivat toisille kuin hanska käteen. Toisille taas kenties eivät...

Prodigy 400S M12

Nyt aletaan pääsemään itse pihviin. M2 näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä ja lähtee hyvin. Sekä siis rystyllä, että kohtalaisesti myös kämmenellä. Maagista kyllä, mutta kiekko siis tosiaan pitää linjansa forella paremmin kuin mitä M1 vaikka kiekkojen profiili on sangen identtinen ja M1 selkeästikin oikeasti vakaampi. Tämä saattaa liittyä siihen että tuon production line M1:n muovi näyttäisi olevan hieman erilaista kuin mitä first run M2:n (M2 näkyy läpi, M1 puolestaan ei). Saattaa myös olla hieman henkinen juttu kun näistä testatuista kiekoista M2 on oikeastaan ainoa jolla on tullut jo hieman enemmän heiteltyä valmiiksi. Joka tapauksessa M2 siis lähtee mitä erinomaisimmin, mutta on tosin aavistuksen verran alivakaampi kuin mitä esim. Roc3, MD3 ja Mace. Tämän huomasi mm. korkeita/pitkiä ässiä heitettäessä, jolloin kulman kanssa piti olla kohtuu tarkkana, jotta kiekko varmasti palauttaisi vielä lopussa. M2:lla lienee myös kaikista testatuista vakaista midareista paras liito, joskin Roc3, MD3 ja Mace tulevat erittäin lähellä perässä. Päätynee todennäköisesti bägiin.

Latitude 64 Gold Line Mace

Tämän lätyn otin testin alle, koska Arttu oli kuulemma suositellut, ja tykkään itse mm. P2:sta vähintäänkin yhtä paljon kuin Arttu, joten ajattelin että kenties tässä olisi ainesta. Ja kuinka ollakaan: niinhän siinä oli! Mace oli testaajan ehdoton suosikki yhdessä M2 kanssa. Ei liene ihan puhdasta sattumaa, että pari päivää aiemmin kun heitin kiekolla elämäni ensimmäisen testiheiton, niin säkitin sen välittömästi jostain vajaasta 70 metristä. Yksinkertaisesti aivan jäätävä tatsi rystyllä. Kiekko lienee testien perusteella aavistuksen verran alivakaampi kuin mitä Roc3 ja MD3 ovat, mutta toisaalta taas hieman vakaampi kuin mitä M2. Lentorata tällä kiekolla tuntuu äärettömän luonnolliselta ja releasekin on yllättävän puhdas huomioonottaen kuitenkin kiekon rimmissä oleva kohtuu syvä uurre. Tämä lätty tulee käymään varmastikin vielä kovan kamppailun M2 kanssa pääsystä bägiini. Kiekko lähti myös toiseksi varmiten forella heti M2 jälkeen. Huomattavaa tosin oli, että mikäli kiskasi forella liian rajusti (lue: tekniikka kärsii), niin kippasi lähes välittömästi Roc3 ja MD3 tapaan. Jos nyt jotain huonoja puolia pitäisi kiekosta etsiä, niin muutaman kerran taisin saada sen kanssa aikaiseksi sellaisen mikro-griplockin rystyllä heitettäessä, eli kiekko lähti +80 metrin matkalla n. 10-20 metriä vinoon. Tämä liittynee tuohon kiekon varsin "agressiiviseen" rimmiin. Huomattavaa myös oli että kiekko oli yllättävän liukas märkänä vaikkei siltä kenties ensinäkemältä kuivana vaikuttaisikaan (lue: kuivana erittäin hyvä pito).

MVP Neutron Tensor


Tämä kiekko vaikutti kaikista testatuista vähiten "kunnon" frisbeegolf-kiekolta. Jotenkin siitä vain huokui kauttaaltaan semmoinen epävarmuus ja nihkeä fiilis. Tämä liittynee puoliksi sen lento-ominaisuuksiin ja puoliksi sen ulkomuotoon/-näköön. Kiekko on vakaudeltaa kutakuinkin samaa luokkaa muiden testattujen vakaiden midareiden kanssa, sillä poikkeuksella että kiekko tuntuisi pitävän kenties aavistuksen paremmin linjansa heit alusta alkaen. Tällä tarkoitan siis nyt sitä että jos kiekon pistää pieneen hysseen, niin (erittäin nopeasti tarkasteltuna) se tuntuisi pitävän tasaisen hysselinjan läpi koko lentonsa. Tämä ei tosin ole mikään erityisen varma havainto, mutta ainakin forella tunsin kohtuu vahvasti tämän ilmiön. Kun laitoin forella kiekon pieneen hysseen, niin muiden kiekkojen herkästi kipatessa tämä tuntui pitävän linjansa läpi heiton. Tämä tosin luonnollisestikin selittyy ainakin osittain sillä että release forella oli tällä kiekolla ehdottomasti kaikkein puhtain. Kenties jotenkin jopa "liian puhdas". Ts. mikäli tällä pitäisi nepata tarkalleen joku tietty mitta, niin saattaisi jopa irrota hieman turhankin vikkelästi hypysistä kiekon rimmin ollessa täysin sileä ja suora. Rystyllä heitettäessä kiekosta kuitenkin tuli hieman epävarma fiilis, kiekon ollessa jotenkin niin jäykkä ja liidon ollessa testattujen kiekkojen huonoimpia. Itse tykkään että midari liitää kauniisti lennon loppuvaiheessakin, mutta tällä kiekolla sitä on jotenkin vain kohtuu vaikea saavuttaa, ainakaan täysin haluamallaan tavalla. Joka tapauksessa todella vaikea sanoa, onko kiekko oikeastikin vain kohtuu huono vai jääkö se fiilis vain takaraivoon vaivaamaan kiekon hieman kummallisen ja epäluotettavan ulkomuotonsa vuoksi. Joukon puhtain release nyt kumminkin. Menee myyntiin mitä todennäköisimmin.

Discraft Elite Z Zombee

Tässä kiekossa on moni asia hyvin pielessä. Enkä niinkään tarkoita siis kiekkoa itseään, vaan Discraftin kiekolle antamia speksejä. Ensinnäkin silmille pomppaa kiekon kannesta teksti "Long range driver". Kiekko ei kuitenkaan ole pitkän matkan draiveria nähnytkään vaan kyse on ainakin omasta mielestäni aivan puhtaasta midarista, vaikka fribapointin sivuilla lukeekin tuotekuvauksessa että kiekko sijoittuisi jonnekin midarin ja väylädraiverin välille. Rimmin paksuuden puolesta lieneekin osittain totta että jossain noiden välimaastossa liikutaan, mutta sitten kun katsotaan kiekon vakautta niin mennään pahasti metsään tuossa kuvauksessa. Ja mikäs se kiekon vakaus sitten olikaan. Kiekossa lukee 1.0 mikä indikoisi kiekon olevan ainakin jonkin verran Buzzzia vakaampi ja jonkin verran mm. Waspia alivakaampi. Noh, testaamani kappale (flätti, jäykkä ja lähes täysipainoinen) ainakin on selkeästi mm. Elite Z Buzzzia alivakaampi ja kenties jopa vakaampia FLX Buzzzejakin alivakaampi. En tosin ruvennut tätä sen tarkemmin testailemaan, koska totesin jo muutaman heiton jälkeen että kiekko olikin löytänyt tiensä aivan vääriin kemuihin. Tarkoitukseni kuitenkin oli löytää vakaa midari. Kun Zombeen pisti pitkään loivaan antsaan, niin se ei tosiaan palauttanut enää takaisin, toisin kuin käytännössä kaikki muut testissä olleet kiekot. Oma ensivaikutelmani oli että kiekko sijoittuu vakauden puolesta jonnekin Buzzzin ja Meteorin (todella alivakaa midari) välille. Kenties sillä erotuksella että Zombeella saa selkeästikin revittyä tosi hervottoman pitkiä antsoja ilman että tarvitsisi pelätä kiekon koskaan palaavan takaisin. Ts. itse kuvaisin kiekkoa "pitkän matkan meteoriksi". En sitten tiedä mistä Discraft on tuon vakauslukeman repinyt, mutta joko se on aivan hakusessa tai sitten sain vain super-harvinaisen vialliesn kappaleen. Tämän kaiken sanottuani voin kuitenkin todeta että kiekko saattaa kyvinkin päätyä meikäläisen bägiin semi-pitkiä antsoja varten ja kenties jopa kokonaan korvata Meteorin, joka vähitellen alkaa vain yksinkertaisesti tuntua liian alivakaalta antsakiekolta.

No niin, tässäpä nämä alustavat fiilikset noista. Päivitän mahdollisesti myöhemmin tätä tarinaa jahka saan noita lisää testailtua ja keräämäni data saa hiukan vankempaa pohjaa...
« Last Edit: 21.08.13 - klo:15:40 by Henruso »

Offline HAH

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 3 174
    • View Profile
  • Oikea nimi: Harri H.
  • Seura: 7k
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #1 on: 21.08.13 - klo:10:22 »
Kokeile ihmeessä Discraftin Hornettia.

Offline RistoS

  • Tomoottajat
  • Konkari
  • *
  • Posts: 1 365
  • Kääpiö
    • View Profile
  • Oikea nimi: Risto Salonen
  • Seura: OFS
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #2 on: 21.08.13 - klo:10:27 »
Discraft Elite Z Zombee

Tässä kiekossa on moni asia hyvin pielessä. Enkä niinkään tarkoita siis kiekkoa itseään, vaan Discraftin kiekolle antamia speksejä. Ensinnäkin silmille pomppaa kiekon kannesta teksti "Long range driver". Kiekko ei kuitenkaan ole pitkän matkan draiveria nähnytkään vaan kyse on ainakin omasta mielestäni aivan puhtaasta midarista, vaikka fribapointin sivuilla lukeekin tuotekuvauksessa että kiekko sijoittuisi jonnekin midarin ja väylädraiverin välille. Rimmin paksuuden puolesta lieneekin osittain totta että jossain noiden välimaastossa liikutaan, mutta sitten kun katsotaan kiekon vakautta niin mennään pahasti metsään tuossa kuvauksessa. Ja mikäs se kiekon vakaus sitten olikaan. Kiekossa lukee 1.0 mikä indikoisi kiekon olevan ainakin jonkin verran Buzzzia vakaampi ja jonkin verran mm. Waspia alivakaampi. Noh, testaamani kappale (flätti, jäykkä ja lähes täysipainoinen) ainakin on selkeästi mm. Elite Z Buzzzia alivakaampi ja kenties jopa vakaampia FLX Buzzzejakin alivakaampi.

Discraftin sanallisia kiekkoluokituksia midareista eteenpäin voisi karkeasti verrata Innovan nopeusarvoihin näin:

Long Range Driver = 6-7 (Zombee, Impact, Glide jne.)
Extra Long Range Driver = 8-9 (Cyclone, Stalker, XL jne.)
Maximum Distance Driver = 10+ (Avenger, Surge, Nuke jne.)

Kyllähän Zombee Buzzzia nopeampi on, joten sen pystyy luokittelemaan draiveriksi. Monia hämää vastaavien Discraft-kiekkojen kapea reuna, mutta totuus on että ne rankaisevat kyllä jos nokka on pystyssä. Discraftin vakausarvoista sellainen huomio, että Avenger SS:n vakaudeksi ilmoitetaan 0.5, vaikka kyseessä on selkeästi alivakaa kiekko.

Offline Eemeli137

  • Seniori
  • ****
  • Posts: 303
    • View Profile
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #3 on: 21.08.13 - klo:13:48 »
Kokeile shark 3. Numerot sanoo olevan alivakaampi kui Roc3 mutta ei ole. Lostava tuuleen yms. Oma valinta suoran (md2) ja tosi jyrän (quantum sentinel) väliin.
Force/Nuke/F2/Leopard/Sentinel/Buzzzzzzz/M4/A1/Pure/Magnet

Offline Riku

  • Seniori
  • ****
  • Posts: 356
    • View Profile
  • Oikea nimi: Riku Anttila
  • Seura: Vampulan Urheilijat
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #4 on: 21.08.13 - klo:14:15 »
Kokeile shark 3. Numerot sanoo olevan alivakaampi kui Roc3 mutta ei ole. Lostava tuuleen yms. Oma valinta suoran (md2) ja tosi jyrän (quantum sentinel) väliin.

Hohoo, en siis ilmeisesti saanutkaan mitään maanantaierää sharkeista. Ihmettelin vain noita eilen heittäessäni että kyllä roc3 (mäkbettiedition) pitäs olla vakaampi mutta kerta toisensa jälkeen vaan näytti siltä että toisinpäin olis. Ehtisin jo ajatella liekö taas tekniikkavirhettä vaan heitossa ;) Ei niissä ny valtavasti eroa ole toisiinsa mutta sen verran kuitenkin että huomaa! Mutta pitää jatkaa testailua noiden osalta vielä. Jos vaikka eksyisi bägiin!

Offline Mahwell

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 037
    • View Profile
  • Oikea nimi: Max Westerberg
  • Seura: VDGC
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #5 on: 21.08.13 - klo:16:31 »
Kokeile westsiden purtta.

Eipä nyt taida kovin vakaa olla. Alivakaa kiekko.
VDGC ry

Offline Champion Beast

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 433
  • "Siihen uskoo ku sen näkee"
    • View Profile
  • Oikea nimi: Mikko Tolonen
  • Seura: HCDG
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #6 on: 21.08.13 - klo:21:21 »
Hommaat 2 DX Rocia ja yhden Roc3:n. Hakkaat toisen DX:n sisään kuukaudessa heittämällä sillä koko ajan. Toista DX:ää nakkelet vähemmän.
Kuukauden päästä sulla on alivakaa Roc, laser suora Roc ja feidaava Roc. Kaikki samalla muotilla, sama tuttu rimmi, sama tuttu tunne ku heität :)
Team Latitude 64° Finland
Team Trilogy Finland

Offline Mahwell

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 037
    • View Profile
  • Oikea nimi: Max Westerberg
  • Seura: VDGC
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #7 on: 21.08.13 - klo:21:35 »
sama tuttu rimmi, sama tuttu tunne ku heität :)

....ja koko ajan mietit et miten nää heitot tuntuu niin oudoilta ja lentää niin oudosti :D
VDGC ry

Offline The_One

  • Juniori
  • **
  • Posts: 93
    • View Profile
  • Oikea nimi: Hege
  • Seura: DGCT
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #8 on: 21.08.13 - klo:21:45 »
Tulipahan tuossa hieman testailtua eri vakaita midareita. Hakusessa olisi siis oman luottomidari Buzzzin ohelle toinen, selkeästi vakaampi midari.


Gator, ihan sama mikä muovi(dx, star, glow ch)

Offline VeliLenteli

  • Seniori
  • ****
  • Posts: 293
    • View Profile
  • Seura: Facepalm Frisbee
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #9 on: 21.08.13 - klo:22:34 »
Hommaat 2 DX Rocia ja yhden Roc3:n. Hakkaat toisen DX:n sisään kuukaudessa heittämällä sillä koko ajan. Toista DX:ää nakkelet vähemmän.
Kuukauden päästä sulla on alivakaa Roc, laser suora Roc ja feidaava Roc. Kaikki samalla muotilla, sama tuttu rimmi, sama tuttu tunne ku heität :)

Ootkos kurkannut mun bägiin vai hä?  ;)
Mä olin vähän niin kuin tsuippaduippadui.

Offline Varsi

  • Juniori
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
  • Oikea nimi: Arto Nupponen
  • Seura: Disc Golf Varkaus
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #10 on: 22.08.13 - klo:06:28 »
Kokeile westsiden purtta.

Eipä nyt taida kovin vakaa olla. Alivakaa kiekko.

Ei ole kaikki Purret ollut alivakaita mutta ei tosiaan tähän sovi. Pain ja Vector nyt ainakin tulee mieleen vielä lisäksi jos ylivakaita etsii.

Offline moog

  • Seniori
  • ****
  • Posts: 406
    • View Profile
  • Oikea nimi: Marko Moisio
  • Seura: Sipoon Discstroyers
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #11 on: 22.08.13 - klo:07:32 »
HAH sen jo tuolla aiemmin sanoi; kokeile ihmeessä Hornettia. Erinomainen kumppani Buzzzille.
"Yllättävän usein avaan heitolla joka onnistuessaankin olisi ollut huono ratkaisu"

Offline Pekka H.

  • Täysjäsen
  • ***
  • Posts: 211
  • Olen syytön, sillä sipuli!
    • View Profile
  • Seura: Facepalm Frisbee
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #12 on: 22.08.13 - klo:09:12 »



Gator, ihan sama mikä muovi(dx, star, glow ch)

Komppaan, Gator on luotettavin (yli) vakaa midari mitä löytyy. Liitoa ei ole hirveästi, mutta grippi erinomainen ja lentorata erittäin ennustettavissa.

Offline Henruso

  • Seniori
  • ****
  • Posts: 299
    • View Profile
  • Oikea nimi: Henri Makkonen
  • Seura: Talin Tallaajat
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #13 on: 22.08.13 - klo:10:07 »
Kiitoksia itse kullekin ehdotuksista!

Hornetin otan ilman muuta vielä testiin, oli päässytkin kokonaan unohtumaan.

Gatorista en ole ihan varma. Vaikuttaisi ainakin lentolukemien perusteella olevan yksinkertaisesti vain liian "kivi".

Niin ja Roci-miestä meikäläisestä tuskin koskaan tulee... ;) Noh, mutta kuten sanoin niin annetaan nyt vielä mahdollisuus tuolle Roc3:lle...

Offline mambo

  • Seniori
  • ****
  • Posts: 470
    • View Profile
  • Oikea nimi: Janne Uggeldahl
  • Seura: Talin Tallaajat
Vs: (Vakaat) midarit
« Reply #14 on: 22.08.13 - klo:12:40 »
Jos Macesta pidit niin kannattaa Truthia testata. Truth on vakaudeltaan jotain Buzzzin ja Macen välistä, ja rimmi sopii foreen myös mainiosti.