Discgolfscores.net > DGS-keskustelu ja -kysymykset

Ratatiedot: uudet radat ja layoutit, muutokset ja korjaukset

(1/30) > >>

DGS Ylläpito:
Kas tässä oiva paikka ilmoittaa ratatietoihin liittyvistä muutoksista, virheistä, toiveista, ajatuksista ja kokonaan uusista radoista. Ratamuutoksista toki voi ilmoitella myös DGS:n ratasivun "terveiset radalta" osiossa, mutta täällä tilannetta on helpompi seurata ja siten myös reagoida muutostoiveisiin.

Huom! DGS saa suurimman osan ratatiedoistaan frisbeegolfradat.fi palvelusta ja tarkoitus on pitää näiden palveluiden ratatiedot samalla tasolla. DGS kuitenkin tallentaa ratatiedot tulosten kirjaamisen kannalta tarkemmalla tasolla kuin FGR, joten erojakin löytyy.

Näin versiomuutoksen kynnyksellä ratatietoihin kohdistuvia muutoksia pyritään välttämään, mutta niitä kerätään silti jo listaan ja päivitetään heti versiomuutoksen jälkeen eli 21.5. alkaen.

tumi:
Tsekkaappa Karkkila 18 radan kommentit, juuri eilen laitoin kauden 2012 muutoksista kommentin.

DGS Ylläpito:

--- Lainaus käyttäjältä: tumi - 10.05.12 - klo:07:53 ---Tsekkaappa Karkkila 18 radan kommentit, juuri eilen laitoin kauden 2012 muutoksista kommentin.

--- Lainaus päättyy ---

Hei Tumi. Tein nuo muutokset nyt kokeiluna testiympäristöön eli test.discgolfscores.net osoitteesta löytyy Karkkilan 18-väyläiselle radalle uusi versio. Eli näin siis jatkossa pienemmät ratamuutokset tulospalveluun toteutettaisiin. Ja isommista tehtäisiin uusi layout.

tumi:
Joo, ihan fiksulta näyttää systeemi. 18 jäi korjaamatta btw, mutta lienee vaan testi leiska?

DGS Ylläpito:
Epähuomiossa jäi 18 korjaamatta. Nyt korjattu, mutta vielä testin puolelle.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta