Frisbeegolf-keskustelu > Frisbeegolf

Aloittelijan kysymykset / kysy mitä tahansa, joku vastaa

(1/574) > >>

Tapanote:
Tässä ketjussa voit kysyä mitä tahansa frisbeeseen liittyvää, joka askarruttaa. Toivon mukaan joku osaa vastata tai kaivaa vastauksen jostain.

Tässä ketjussa et saa vastauksesksi KVG, tai muuta yhtä "fiksua", vaan voit rauhassa kysyä "tyhmiäkin kysymyksiä".

Aloitan yhdellä, onko jossain lista kaikista ikinä tehdyistä frisbeegolfkiekkomalleista? Tai edes vaikka Innovan kiekoista?

Edit: Muokkasin aihetta sen verran, että muutakin kuin aloittelijan aiheita voi kysellä. Eihän se tuo omakaan kysymys erityisemmin aloittelijajuttuihin liity.

Vutu:
Ajattelin heti aloitella harrastusta kun lumet sulaa? Vai onko talvella muuten jotain heittoalueita? Missä Porin ympäristössä on parhaat alueet? Saako alueille mennä vapaasti? Vai maksaako jotain? Oon katsellut netistä videoita. Onko jossain jotain kurssia, että oppis heittelemään sitten oikein? 

Libbo:
Tapanote: http://www.discgolfsweden.se/english/discgolf/discgolf.aspx tuolta löytyy paljon eri lättyjä ja kiekkovalmistajia.

Vutu:
Ajattelin heti aloitella harrastusta kun lumet sulaa? Vai onko talvella muuten jotain heittoalueita?En osaa vastata porin osalta ko kysymykseen

 Missä Porin ympäristössä on parhaat alueet?  http://frisbeegolfradat.fi/ tuolta löytyy pääsääntöisesti kaikki suomen radat.

Saako alueille mennä vapaasti? Vai maksaako jotain? Suurin osa radoista on vapaasti käytettävissä, muutamia maksullisia ratoja on.

Oon katsellut netistä videoita. Onko jossain jotain kurssia, että oppis heittelemään sitten oikein? Itse kyselin neuvoja enemmän heitelleiltä radalla olijoilta. Paikalliselta seuralta saa varmaan parhaat tiedot radoista ja opastusta lajin pariin.

toivottavasti vastauksista on jotain hyötyä

Vutu:
Kiitos Libbo!  ;D Eiköhän noilla tiedoilla pääse alkuun! Kysyn taas jotain tyhmää.  ::)

Tapanote:

--- Lainaus käyttäjältä: Vutu - 07.02.12 - klo:18:54 ---Ajattelin heti aloitella harrastusta kun lumet sulaa? Vai onko talvella muuten jotain heittoalueita? Missä Porin ympäristössä on parhaat alueet? Saako alueille mennä vapaasti? Vai maksaako jotain? Oon katsellut netistä videoita. Onko jossain jotain kurssia, että oppis heittelemään sitten oikein?

--- Lainaus päättyy ---

Porin alueen radat löytää frisbeegolfradat.fistä. Talviharjoittelussa toimii ainakin Karhuhalli. Seuroilta saa lisää tietoa: www.mustavaris.com. Porin lähikunnissa on toki paljon muitakin ratoja ja seurojakin ainakin Raumalla ja Kankaanpäässä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta