Frisbeegolf-keskustelu > Frisbeegolf

Aloittelijan kysymykset / kysy mitä tahansa, joku vastaa

<< < (572/574) > >>

Flick Maniac:
Facebookissa on ryhmä Discmania Collectors and Throwers Group (tai toisinpäin, en ikinä muista) ja siellä kohdassa"tiedostot" löytyy lista FD:n ja PD:n runeista.

fribamän:

--- Lainaus käyttäjältä: Flick Maniac - 04.11.17 - klo:10:35 ---Facebookissa on ryhmä Discmania Collectors and Throwers Group (tai toisinpäin, en ikinä muista) ja siellä kohdassa"tiedostot" löytyy lista FD:n ja PD:n runeista.

--- Lainaus päättyy ---


Pystykkö linkkaamaan kun en millään löydä

Flick Maniac:
https://www.facebook.com/groups/468778026521866

Oli se ton niminen.

Tuoppi:
Tänä kautena olisi tarkoitus hankkia PDGA jäsenyys ja lähteä kilpaileen virallisempiin kisoihin. Niin jos lähtörating on nolla, mihin divisioonaan sitä pitäisi ilmoittautua? Onko se AM4 missä rating on alle 850?

TaneT:
Kannattaa aloittaa sieltä MA4, jos haluamassasi kilpailussa on se tarjolla. Voit toki pelata myös ylemmässä sarjassa, jos kisaan ilmoittautumisen rating-rajat sen sallivat. AM-sarjoissa tasoerot eivät ole järin suuria, esim. MA4 voittajat voivat alkukaudesta paukuttaa hurjia tuloksia ensimmäisessä kisassaan, koska kilpailemisen aloitusta on mietitty niin pitkään. Tämä nähtiin esim. viime kaudella ja osa MA4 aloittaneista on jo PRO-tasolla tähän kauteen lähdettäessä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta