Disc Golf Finland ry > Disc Golf Finland ry

Missä mennään?

(1/4) > >>

Champion Beast:
Onko lehti ideana jo kokonaan kuopattu kun ollu tyystin hiljaista keväästä saakka ?

Juhanuha:
Ryhmänvetäjä on ollut sapattivapaalla joten ei oikein ole lehtihommia tehnyt. Myöskään luvanneilta jutunkirjoittajilta ei ole juttuja (tai niiden tynkiäkään) kuulunut joten ei oikein ole edennyt. Kuopattu ei lehti-idea kuitenkaan ole.

Juhanuha:
Missä mennään?

DGF ry kokoontuu tammi- helmikuun aikana ja päätetään yhdistyksen jatkosta. Jo kuluneen matkan aikana on tapahtunut jos jonkinlaista yhdistyksen (ja lehtiryhmän) jäsenillä ja osa tapahtumista on jopa konkreettisesti vaikuttanut siten ettei ole voinut toimia asian edistämiseksi.

Lehtiryhmä ja sitä myötä yhdistyskään ei siis oikein pienistä odotuksistakaan huolimatta ole saanut lehteä juurikaan teoriaa pidemmälle ja tarvitaan toimenpiteitä ja päätöksiä jotta päästään uuteen alkuun ja sitä myötä asiaa toteuttamaan käytännössä.

Bag Tag Challenge jatkuu joka tapauksessa ja uudet tagit tulevat tässä talven aikana ja niitä aletaan laittamaan liikkeelle kun saapuvat. Jo maksaneet (seurat ja yksityishenkilöt) saavat omansa postissa ja uudet seurat saavat taas tarjousta sähköpostiin jotta voivat liittyä hauskaan kisailuun.

Pohja lehdelle on valmiina, tarvitaan vain henkilötyövoimaa toteuttamaan ne. Varainkeruuta tehdään erilaisin tavoin, pienistä suuriin asioihin. Oletko kiinnostunut? Lähde mukaan toteuttamaan suomalaisen frisbeegolfin historiaa :)

putthand:
Henkilötyövoimaa löytyy täältä! Mitä voin tehdä Suomen Frisbeegolfin hyväksi?

Champion Beast:
Mulla kiinnostas oikeasti kuulla millaista sisältöä lehteen on ajateltu. Suomessa ei tapahdu lajin parissa vielä niin paljoa, että lehteä kannattaisi julkaista 1 krt. / kk tahdilla, eikä varmasti vapaaehtoisvoimin tuollaista tahtia ole edes mahdollista saavuttaakkaan.  4 krt / vuosi -tahtikin tarkoittaisi sitä, että jutuntekijöiden tulisi reissata isoissa kisoissa  ympäri maailman tekemässä kattavaa rapsaa kisoista, pelaajista, taustoista, käydä urheilualan messuilla haistelemassa uusimmat tuulet kengistä jne. 4 krt / vuosi tarkoittaisi kuitenkin sitä, että esim. kisat olisi jo moneen kertaan puitu youtube-videoiden kautta sosiaalisessa mediassa ja täten tieto olisi jo auttamatta vanhentunutta.
No entä kerran vuodessa? Ehkä se paras formaatti, mutta tällöinkin lehdessä tulisi olla runsaasti ajan kestävää tekstisisältöä, syväluotaavaa haastista jne. jne. Ehkä joku katsaus kuluneeseen vuoteen osio voisi kattaa osan lehdestä, mutta silti tekijöillä olisi haastetta saada sisällöstä sellaista mikä jaksaa lukijakuntaa kiinnostaa  ja panisi porukan odottamaan lehteä.

Lehti on todella kunnianhimoinen ja hieno ajatus, mutta jotenkin tuntuu, että on lähdetty soitellen sotaan ja nyt homma nilkuttaa hetken, ennenkuin lopulta kuopataan mahdottomana.
Papaerilehden painokustannukset ovat jo pelkästään sellainen kulu, että lehteä joutuu myymään tuhansia jotta se maksaisi tekemisensä takaisin. Puhumattakaan virallisista taitto-ohjelmista, fonteista, sisällöntuottajien matka yms. kustannuksista, lehden mainonnasta puhumattakaan.

Ennemmin joku youtube-kanava jossa viikottain vähintään jotain sisältöä, live-studiota jne jne. Paljon helpompi toteuttaa ja kevyempää kuin paperiformaattinen lehti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version