Frisbeegolf-keskustelu > Tekniikkakeskustelu

Rollerit

(1/14) > >>

McMake:
Ajattelin alkaa harjoitella rystyrollerin kuntoon, jotta sitä voisi käyttää täsmäavauksena tietyillä väylillä, pituutensakin vuoksi. Mitenkä tuo rolleri on syytä heittää, jotta sillä voisi saada tarkkuuttakin heittoon. Mihin suuntaan se siis käytännössä lähtee rollaamaan? Miten rolleria kannattaa lähteä harjoittelemaan?

Lueskelin netistä, että alivakaat, mieluiten kulutet kiekot olisit hyviä tähän heittoon. Poimin joitain netistä ja toivoisinkin kommentteja, että miten toimivat teidän käytössä? Muitakin saa mainita ja kommentoida, pitääkin mainita, jos hyviä kokemuksia on.
Sidewinder
TeeBird
Stingray

Miten päästäisiin nopeinten tämmöiseen lopputulokseen (kohdassa 2:46->)? :D

mambo:

Leevi:
Mä käytän rollereihin ch valkyriee. Ja tähtään vähän kohteen vasemmalle puolelle et sit ku se kääntää yli ni se on sit oikees paikas :)

ForeForEver:
prodiscus respecti, olen tätä lättyä nyt testaillut rollereihin ja ilmalento sekä maassa rullaus on todella suoraa. tietysti kun vauhti hiipuu alkaa kallistuminen mutta muuten kulkee naurettavan suoraan. muuta käyttöä en ko. kiekolle ole vielä keksinyt :) heitän tätä 90% tomahawkilla

Hans Wäkevä:

--- Quote from: ForeForEver on 31.05.12 - klo:18:40 ---prodiscus respecti, olen tätä lättyä nyt testaillut rollereihin ja ilmalento sekä maassa rullaus on todella suoraa. tietysti kun vauhti hiipuu alkaa kallistuminen mutta muuten kulkee naurettavan suoraan. muuta käyttöä en ko. kiekolle ole vielä keksinyt :) heitän tätä 90% tomahawkilla

--- End quote ---

Eiks Respekti oo ihan naurettavan vakaa kiekko? Tarkoitatko legendaa mahdollisesti?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version