Frisbeegolf-keskustelu > Radoilla tapahtuu

Seuranhaku frisbeeradoille -ketju!

(1/12) > >>

Jonessive:
Oon huomannu että miten ihmiset ettii kavereita radoille tääl "Radoilla tapahtuu" -osion eri ketjuissa. Nyt kun tuli itellekin ajankohtaseks (koska muuten joudun yksinäni viskomaan tulevalla reissullani) ni ajattelin kasailla tällättee ketjun aikaseks.

Tässä ketjussa voi haeskella fribaseuraa eri puolilta suomea, olitpa matkustamassa vähän kauemmas jollekkin radalle, tai sitten olet valmiina tarjoamaan seuraa jollekkin joka tulee oman kyläsi radalle ja ilmoittaa siittä tässä ketjussa! Ilmotellaan vaan päivämäärät ja rata ja sovitaan pelit, ei sen monimutkaisempi homma!

Liiemmälti itteeni kehumatta voisin sanoo että tässä ketjussa on ideaa ja tän vois vaikka lyödä nastalla sivun ylälaitaan kiinni, ettei huku tonne johki sivujen joukkoon. Se olkoon moderaattoreitten päätettävissä. Mutta ainahan niitä retkiä tehdään ja mikäs sen mukavempaa hönäillä uusia ratoja jos joku paikallinen sen jo tuntee ja osaa vähän opastaa! Ja samalla saa uusia tuttavia lajin yhteyteen.

Jonessive:
Avaan ketjun ite ja kyselen seuraa ens lauantaille, 7.2.2015. Rataehdotuksiani on Hyvinkää, Riihimäen riutta tai Mäntsälä. Vien emännän johki kutsuille siihen lähistölle ja jokainen noista radoista kelpaa meikäläiselle, tosin vaan yks keretään kokonaan heittään todennäkösesti. Aika tulee olemaan n. 13:00-17:00.

Laittakaa YV tai miksei kommentilla tähänki ketjuun mikäli meikäläisen seura kiinnostaa - muuten joudun nääs yksinäni viskomaan itelle uuden radan! :) Rohkeesti joku/jotkut viskoo kiekkoo vaa mun kans!

Jonessive:
Kuulutan viel kerran jos onnais.. Riihimäen Riutalle tänään menossa ja joku radan tunteva olis kiva saada mukaan. 13-14 välisellä ajalla starttaa.

Lypsyjakkara:
Viikonloppuisin Pk-seudulta tarviis heittoseuraa (Kivikko, Tali, Siltamäki, ehkä Espoon radatkin?). Oon muuttanu Kuopiosta syksyllä vakituisesti tänne ja ehkä viikkokisoihin tarkotus ryhtyä osallistumaan myöhemmin keväällä. Heittotaito ei oo vielä mikään loistava, mutta kun varmuutta alkaa löytymään hieman enemmän, niin varmaan tulostakin voisi tulla.

mykey:
Veikkolassa olisi jääkarhun metsästyskisat joka toinen vkl muuten pelaan joka la ja su jossain pääkaupunki seudulla ja 2-3 kertaa ma-pe ennen 12 että tervetuloa.  Jos seuraa tarvitset niin laita viestiä tai soita 0505280797 mykey.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version