Frisbeegolf-keskustelu > Välinekeskustelu

MVP, Axiom & Streamline

(1/194) > >>

keep_it_real:
Tässä ketjussa juttua MVP:n, Axiomin sekä Streamlinen kiekoista.

http://www.mvpdiscsports.com/
http://www.axiomdiscs.com/
http://www.streamlinediscs.com/

mambo:
Ionit ja Anodet ovat heittoputtereita parhaasta päästä. Soft Ionit kulkivat bägissä pitkään: lentävät erittäin suoraan ja pitkälle puhtaalla vedolla. Ainoastaan tuo pyöreä ja kohtuullisen syvä rimmi jakaa mielipiteitä. Tuntuma on Opto Pureissa matalampi, joten huomasin saavani puhtaampia irroituksia niillä. Ilman Purea heittäisin varmaan vieläkin Ioneja.

Keinonen:
Tutuistuin ensin Ioniin, siis siihen "karvalakki" versioon(http://www.varuste.net/tuotetiedot2.php?_id=36532&nimi=Ion+Putter+%28Proton+mvp%29) tykkäsin kauan puttailla sillä, mutta sitten totesin että oma puttaus tyyli tarvitsee isomman uran sormelle kiekon reunaan ---> viahdoin Tuonelan joutseneen. Mutta Ion on tallessa kuitenkin.
Seuraavaksi tuli Vector. Alle vuoden aikana olen hukannut (jokeen) kaksi sellaista ja aina ostanut uuden, eli nyt on kolmas menossa. Toivottavasti pysyy tallessa lopun ikäänsä, kun en pysty hankkimaan niitä muuten kuin tilaamalla. Vector on eniten käyttämäni midari.
Sitten tuli Axis ja oli sekin pakko kokeilla. Kun on tarve, niin heitän joko Axiksella tai Buzzzilla. Aiva fiiliksen mukaan.
Näiden jälkeen "MVP-huuma" laski hiukan itseni kohdalla ja en kokenut tarpeelliseksi hankkia kokeiltavaksi näitä pimeässä hohtavia eikä Anodea.
Ja jos nyt kerran on tulossa kauan odotettu draiveri niin sen luultavasti tilaan.
MVP:ssä on hienoa minun mielestä, jos ei oteta lento-ominaisuuksia huomioon, se että sen kiekot erottuvat joukosta tuolla mustalla reunallaan ja minä pidän erityisesti nimistä, joita MVP antaa kiekoilleen ja muoveilleen :)

keep_it_real:
Mä oon tykästyny täysin tohon GYRO hommaa. Jos kiekko lähtee vahingossakii lepakkona väpättämää, ni MVP:n kiekot yleensä tasottuu iteksee lennon aikana. Ainoo huono puoli mihin sitte oon GYROssa törmänny, on puu osuman jälkeinen lento. Ottaa aivan käsittämättömiä kimareita ja jatkaa vielä pitkälle matkaa osumankii jälkee. Pikkusen on aina riski varsinkii Hyvinkään "viidakossa" missä puita riittää :D

mambo:

--- Quote from: keep_it_real on 03.07.12 - klo:17:12 ---Mä oon tykästyny täysin tohon GYRO hommaa. Jos kiekko lähtee vahingossakii lepakkona väpättämää, ni MVP:n kiekot yleensä tasottuu iteksee lennon aikana.

--- End quote ---

Mulla jäi Vectorista vähän päinvastaiset fiilikset. On nirsompi epäpuhtaalle vedolle kuin vaikka Buzzz tai Pain. Sen sijaan Ion ja Vector kyllä palkitsevat puhtaasta vedosta ja GYRO-tekniikka tuo pehmeän eteenpäin vievän faden.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version