Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: on se vaa hianoo hä?  (Read 41433 times)

Offline jallu80

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 118
 • LET IT FLY.
  • View Profile
 • Oikea nimi: joka toine porilaine :) siäl o naisiiki jonka nimi o...
 • Seura: innoissaan innovalla ilmojen halki
on se vaa hianoo hä?
« on: 05.10.15 - klo:21:09 »
juu tuanoini. 25,3-2015 oli mun elämäni ensimmäinen kierros, ja paikkana oli pansio disc golf park. RAKASTUIN!

on käyty myös UP ja vetikko läpi. ennätykset radoista on:  pansio -1 vetikko -2 UP -5 Hauninen +2

HOLE IN ONE heitetty. 10 huhtikuuta 2015 Pansion DGP:n #2 väylällä. kiekko: innova DX LEOPARD.

Todella upea tunne katsoa, kun kiekko lentää täydellistä lentorataa! ja KILING! OIOIOIOIOI MENIXE SISÄÄ? ei oo totta  :o

eniten käyn kotiradalla eli pansiossa. upea metsä maisema siivittää fiilarit aina lähes tappiin.. sateessa ny vähä lannistaa mut  ;D hymyä huuleen ku jumpataan.

avaukset hakee vieläkin tosi pahasti.. ja putti. mutta hyvän lähestymisen ansiosta, usein pääsee väylät paarii. eli niinku sanottu niin treeniä vaatii paljon avaus ja putti!

lähestyminen tulee näköjään ihan luonnostaan.. vaikka itse sanonkin niin pääsen vaikeistakin heittopaikoista lähestymiselläni tosi usein nostolle tai korkeintaan

2-5 metrin puteille. yli 3 metrin putit vaan hakee vielä kun ei ole omaa koria. ja treenaamaan pääsee vain kun lähtee kiepille  ??? tai menee vielä pidemmälle,

koulun pihaan puttailemaan.   mutta puolen vuoden aikana ei ole muutakun into kasvanut.. ja putti hieman alkanut osumaan. avaukset paikaltaan lähtee jotenkin,

mutta vauhdin kanssa ensimmäinen puu on usein pysäkki..  >:(  elikkä!! holarini oli kyllä tosi hyvän tuurin siivittämä!  ;D mutta eiköhä se o kaikil ;)

video opastusta olen nyt katsonut youtubesta esim: em ja sm-kisat , opetusvideot. jne jne.

katsottuna videota on varmaan yks 200h ainakin.  jatkan tätäkin kirjoittelua nyt kun alkuun pääsin. huomenna tulee lisää matskuu.

tarkotus ois ainakin jotain omaa arviointii jne..  jotain prosentti taulukkoa ja sen taulukon selventämistä  :)

vakio kiekkojani ovat. avauksissa.. riippuen radasta tietty.. :)

innova STAR ARCHON,  innova BEAST,  innova DX LEOPARD, DX DART, MAKO3

lähestymiset: tosi usein n. 95% lähestymisistä lähtee innova DX DART:illa ;) leopardi saattaa välillä käydä jos oikeen pitkä heitto..

putit:, DISCMANIA P1 maniac, innova DX DART 

PDG:llä keskiarvo 32 luokkaa eli 5 yli paarin.. kaksi kertaa päässyt yhden alle, muutama kierros paarii ja loput enemmä tai vähemmä yli.. H.I.O:n heitin enkka kiepil.
« Last Edit: 24.12.15 - klo:21:52 by jallu80 »

Offline Ari

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 393
  • View Profile
 • Seura: Nummelan Frisbeeseura
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #1 on: 06.10.15 - klo:09:09 »
Intoa näyttäisi olevan kuin ilmapallossa, joten tervetuloa. Vauhdikas blogi näyttäisi olevan tulossa.

Offline jallu80

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 118
 • LET IT FLY.
  • View Profile
 • Oikea nimi: joka toine porilaine :) siäl o naisiiki jonka nimi o...
 • Seura: innoissaan innovalla ilmojen halki
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #2 on: 06.10.15 - klo:22:15 »
                                                                                                          no morientte taas. :)

emmää tiä kuuluux tätä treenipäiväkirjaa näin jatkaa, mut jatkan kuitenkin.  ;D Jes! urheilupuistossa kävin tänäpä.. heitin päiväkirja kierroksen  ;)

ja voin kertoo: fiilikset hain katselemalla Mcbeth:in ja kumppaneiden heittoja european openissa 2015 :) ja lähdin par tavoittena ;) ja tosissaan.
 
fiilis kohtuu hyvä sitten kiepille lähtiessä: jouduin aloittamaan kierroksen väylältä 2 eteenpäin siis järjestyksessä:2,3,4,5,6,7,8,9,1  koska 1:llä lapsiperhe leikkimässä
 
ei mitään, kakkoselta eteenpäin siis :) kävin ensin korilla puttailemassa n.5 minsaa. ja sit tosi toimiin ;) avauksen sain paikaltaan lähes sinne mihin halusin. eli korille.

n. 5m päähän. pieneen ylämäkeen putille. juuri näiltä main uppoili äsken n. 60% tarkkuudella.. ei auta ku yrittämää. KESKITY!  KILING!   JES!

3 väylälle mars. tiillä mietein kyllä tää menee kolmosella vaikka silmät kii. keskity. avaus.. n. 20 reippaan askeleen päähän korista  :-\ no ei mitään, koitan puttia.

noni. free your mind. keskity. ei! nostolle. par siis tästä mukaan. ei mitää miinuksella mennään.. EI! tommosia ei mietitä!!! NAUTI! jes näin toimin on muute kylmä..

neloselle mars! tiillä. noni rento leiskautus korille ja puttailemaan.. EI.. pahasti takana olevan puun taa..  :'( täsäkö tää ny oli.. paha heittopaikka.

no lähestymiseni on hyvä! tiedän sen! keskity. kyllä minä tämän selvitän. ainakin nelosella menee.. :( pahasti on isoja oksia edessä.. tost suurimmasta välistä..

heitto meni välistä! jes! n. 3 metrin päähän korista hyvään heittopaikkaan ;) putti sisään :) jes hienosti menee. eteenpäin.

vitosella oltais.. jos avaus menee sin mihi mä sen haluan ni tää on kakkonen! mut ei ei ei! kolmonen on hyvä! ja let`s fly :) KYLLÄ! se laskeutui hyvälle putille,

eikun korille päin mars. n.4 metrin päästähä se "löyty" :) on mahikset! ei paniikkii. anna palaa! NAUTI! ............ JES!!! kakkonen matkaan mukaan ja eteenpäin.

kutosen tiilä olin jo unohtanut että kaksi birdietä oli jo vihossa ;) tosissaan nautein täysin siemauksin!  asiaan ;) ennen heittoa mietein vain lentorataa tiille...

EI HYVÄ!! no mutta näin toimein. ja heitto lähti.. noin keskellä väylää kimpos puusta ainaki 90 astee mutkas oikeelle ja vauhdilla. voi perjantai :(

jonnekkin keskelle rehevää meni! no hakemaan.. löyty.. joku metalli aita ja pusikkoo ja TOSI iso puu edessä! ainoo vaihtoehto hirvee pommi hysse oikeen kautta..

ehkä pääsee edes nelosella tän.. miksei voinu keskittyy??? noni mut keskity NYT!!! heitto lähti.. alas tullessaa hiukan lehtii hipoo.. BUM!! :D

eiku ettimää seuraavaa heittopaikkaa. :O ei tää oo totta??? metrin päässä korista ;) jes kolmonen tulee. SIELLÄ LEPÄÄ! kolmonen vihkoon ja ettiippäi sanos!

seiskalla ollaan. ja tää pitäis kolmella upottaa.. voi veljet ku pitääki ol kylmä! ei mitää pieni hytinä o vaa hyväksi näköjää :) keskity. misä se kori ny onkaa??? tsekattu!

sinne siis.. tai sit ei sinnepäinkää!!! ei oo totta.. mihi se meni... löyty ihmeen nopeesti keltaseksi frisbeeksi tälläi syssyl :) onneksi! ettiminen ei oo kivaa :(

ihan keskellä tiheetä pensasta! :D jos mää täält selvii hengis, ni paul mäkpetti ole meinaa! täys rykäsy viistosti ylös korille päin!!! lähti pois kyllä... ettimään..

löyty. kaatunut puu poikittai suoraan heittolinjalla korille! tää o nelone! mahdoton!.. EI OLE!!! on hienoi puttei nähty vaikeemmistaki paikoist.  matkaa n 4-5m.

ei siis mahdoton. vaikea kyllä.. noni korkee tippuva lehti lentoon riskillä vaa.. TONG! alarautaan! NELONEN nostolla mukaan ja taas jatketaan luontoseikkailua :)

TOSI hieno väylä #8! koko matka lammikkoa edessä. ai veljet. nauti nauti! tää pitää onnistuu!! tai kahlataan.. :( KESKITY! rennosti vaan.

heitto lähti aika hyvän naköisesti. vähän liikaa oikealle.. ja kalliosta ilkeesti pomppas oikealle puolelle kallion taa pusikon juureen.

paha puttauspaikka, ku ei nää koria. :( tosa lähel se o kallion takan.. tarkistus ainaki 3 kertaa :) pienellä flipillä oikean kautta menee!! ei menny. korin alta löyty kyllä :)

ja taas nosto :) tää on tosi hienoa. rakastan tätä lajia ihan sairaasti! :D muutaman askeeleen jälkeen oltiin taas tiillä. #9 :) hienoa. nauti mies nyt! KYLLÄ!!!

täs o suht helppo kolmonen.. keep it cool!! heitto lähti hieman kovaa, loivasti vasemman kautta kaartaen suoraan korin vierestä. ja takana olevaan pusikkoon..

ei mitään hätää. kolmonen on varma! löyty muutaman risun takaa.. ei hätää väylä o vapaa korille!! asento on vaan hankala.. pari metrii.. UPPOO!! KESKITY!!

KILING!! YLÄMUMMO HEILUU HÄ??? birdie vihkoon, ja matka jatkui alkuun. #1 väylä vapaa! alkaa olemaan jo hämärä.. ei meinaa mitää.

tiiltä vaa keskellä väylää olevan puun ohi ni hyvä tulee. heitto liukui hiukan pitkäksi korin taa.. n.6-7m.. loivaa alamäkee.. puun juuresta.

eikä helpoin mahdollinen asento.. noin ja putti ilmaan DONG!! ylärautaan ja nostolle! huomasin samalla et mul jäi viimises heitossa hanska käteen.. :D

ELÄMÄ KOVAA, FRISBEEN HEITTO KIVAA! 3:nen vihkoon ja kotioppäi :D hyvä fiilis jäi TOSI HYVÄ! ja tulos oli -2. DX DART avauksilla.  heittopäivä oli 6.10-15

tämmönen ennätys kierros tuli heti ku alotti kirjottaa..  totuus iski päi lättyy taas pansiossa.. kaksi viimestä kertaa o paukkunu buugii ja tuplana XD

tulokset oli 7.10-15 +6 :) ja tänään 8.10-15 pamautin paremmaksi ja +10 ;D kylä lähtee!!!  jälkimmäisel kiepil lähdin kylmiltään.. EI SELITYKSIÄ! ;D

jatkan ku kerkiin jne..   täsä jotai viimesii tuloksii.. +0 eli par vetikolta 18.10.   +2 pansio 15.10.    +3 pansio 17.10.    +4 pansio 18.10. 

Ja nuokin kierrokset sisältävät TOSI huonoja heittoja muutamia.. niistä pitääs piästä eroho! mut paranee kyl koko aja ettei mittäp hättäp! :) mut tämmötti.
« Last Edit: 19.10.15 - klo:13:08 by jallu80 »

Offline jallu80

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 118
 • LET IT FLY.
  • View Profile
 • Oikea nimi: joka toine porilaine :) siäl o naisiiki jonka nimi o...
 • Seura: innoissaan innovalla ilmojen halki
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #3 on: 19.10.15 - klo:13:22 »
Totta tosiaan löysin uuden avun itselleni.. monessa avauksessa lähtee kädestä nykyään.. Putteri. Innovan DX dart.

HUHHUH mutta helpotti. Tajusin että, sen lentoradat tunnen parhaiten. ja ai että. niin monta BIRDIE nostoa jo takana että ;) no ei kai.. muutama. mut kuiteski hei!

Meinasi jo holariki paukkuu pansio ysil. eli väylällä #9 DONG kuulu vaa kallio takaat ;) ja nostolle ;)  et tämmöstä, ja frisbee kierroksen jälkeen jälkipelit!

                                                                                   TÄÄLLÄ!!! iso paperi mukaan ja analyysii heitoista!       .....muista kynä....
« Last Edit: 21.10.15 - klo:14:14 by jallu80 »

Offline jallu80

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 118
 • LET IT FLY.
  • View Profile
 • Oikea nimi: joka toine porilaine :) siäl o naisiiki jonka nimi o...
 • Seura: innoissaan innovalla ilmojen halki
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #4 on: 19.10.15 - klo:18:41 »
                                                                         Juuu u. Pansion DGP:llä käyty. +-0 eli paarii  ;) yksi birdie ja yks bogie lapulla. JES!!!


Huonon ja hyvän tuurin sekotuksella paariin  8)  Pari avausta hyviä, joilla pääsi kerran jopa lähes nostolle. loput pelasti lähestymiset DX Dartilla. 

#1 avaus ARCHON lähti liian matalana, ja jäi kallion taa. muuten hyvä. Lähestyminen 2 metrin päähän. ja varma putti. Arvio: 75% onnistuminen. = 3/3

#2 avaus LEOPARD hyvä, puttipaikka vaan hankala. putti nostolle. Arvio: 75% onnistuminen. = 3/3

#3 avaus ARCHON 7 metrin päähän ylämäkeen. putti taas nostolle. Arvio: avauksen johdosta 80% onnistuminen.  = 3/3

#4 avaus DART hyvä. lähestyminen liian kova! ja pahan putti paikan takia taas nostolle. Arvio: 65% onnistuminen. = 4/3  +1

#5 avaus LEOPARD 6 metrin päähän hyvälle putille. ja siellä lepäs! Arvio: 95% onnistuminen. = 2/3 -1

#6 avaus ARCHON lähti tosi hyvin, vaan raapas pahasti puuhun.. lähestyminen putille 3 metrin päähän. ja KLING! arvio: 80% onnistuminen. = 3/3

#7 avaus ARCHON heti mandon jälkee raapas puuhu. lähestyminen isolla hyssellä männikköön n 10 metrin päähän putille.. mut putti UPPOS! arvio: 75% onnist.       = 3/3

#8 aurinko paisto tiillä silmään. avaus LEOPARD silti priima! lähestyminen nostolle :) arvio: 80% onnistuminen. =3/3

#9 avaus DART otti ihan pienen osuman keskisaarekkeesta. lähestyminen vieri lopulta pahaan pitkään ylämäki puttiin.. SISÄÄN!!! JES!! arvio: 80% onnistuminen. =3/3

Tosi hyvä fiilis jäi ja harrastus jatkuu 8)       27/27  ;)
« Last Edit: 21.10.15 - klo:14:12 by jallu80 »

Offline jallu80

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 118
 • LET IT FLY.
  • View Profile
 • Oikea nimi: joka toine porilaine :) siäl o naisiiki jonka nimi o...
 • Seura: innoissaan innovalla ilmojen halki
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #5 on: 21.10.15 - klo:14:16 »
Kosteeta päivää. tänäpä vois käyd PDGP:llä lenkin heittää :) nyt vähän videoita, hyvää musaa ja tekemise meininki päälle ja matkaan..

Offline jallu80

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 118
 • LET IT FLY.
  • View Profile
 • Oikea nimi: joka toine porilaine :) siäl o naisiiki jonka nimi o...
 • Seura: innoissaan innovalla ilmojen halki
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #6 on: 21.10.15 - klo:19:30 »
Lenkki heitetty. 21.10.2015 DGP:llä. hieno ilma. tuuli 3-6 metriä. putti treeniä aluksi 4 metristä. heittoja niin kauan et alko putki, ja sit metri lisää ja sama! MATKAAN!

#väylä 1: Avaus iha huippu. 3 metrin varma putti sisään ja hyvä meininki.  2/3   -1  kiekot: ARCHON, MANIAC.

#väylä 2: Avaus nappas viimisestä puusta vasuriin n.10 metrin päähän putille. putti alarautaan. ja nosto!  3/3   +0  kiekot: LEOPARD, DX DART.

#väylä 3: Avaus puun kautta tosi pahaan paikkaan. lähestyminen eka puu. 3 heitto meni sentään putille! 2 metrii uppos!  4/3  +1 kiekot: ARCHON, DART.

#väylä 4: Avaus tosi hyvä, noin 25 metrin päähän korista. tosi pitkä putti alarautaan  :-X nosto! 3/3  +0 kiekot: ARCHON, DART.

#väylä 5: Avaus liian korkea ja meni kallion yli. lähestyminen 1 metrin päähän ja kling!  3/3  +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#väylä 6: Avaus lähti oikealle, kun unohdin kallistaa!!! ja paketti hajos! loppu rata hermona..  5/3  +2 kiekot: ARCHON, DART.    2min nollaus.. hyvä meininki.

#väylä 7: Avaus vasen painoseksi liikaa, ja huono lähestymispaikka. lähestyminen 2 metrin päähän korista ;) kling.  3/3 +0 kiekot: ARCHON, DART.

#väylä 8: Avaus hyvä, kapein kohta keskeltä ;) lähestyminen 1,5 metrin päähän ja putti sisään.  3/3  +0 kiekot: LEOPARD, DART.

#väylä 9: Avaus hyvä. noin 8 metrin päähän ylämäki putille. ja super hieno putti sisään.  JES!!! kajahti ilmoille! 2/3 -1 hieno birdie! kiekot: DX DART.


avaukset onnistu suht hyvin. lähestymiset haki tänään pahasti. putti oli aika timanttii.. tarkkuutta ja voiman suhteutusta vailla perfekto!

par 27 selvitetty +1 tuloksella ja tosi hienoja onnistumisia tarttui matkaan. ja opittuakin taas tuli.. RENTOUS! se on tärkee ja hyvä fiilis.  8) jatkuu..

 

Offline HAH

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 3 174
  • View Profile
 • Oikea nimi: Harri H.
 • Seura: 7k
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #7 on: 22.10.15 - klo:11:26 »
Pansion kakkonen on niin lyhyt, että kannattaisi heittää putterilla tai tosi alivakaalla midarilla, niin ei tule rajua feidiä vasuriin... Foreen tuo draiveri voi olla ok, joskin skippaa helposti.

Offline Kreator

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 192
  • View Profile
 • Oikea nimi: Mikko Linnalo
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #8 on: 22.10.15 - klo:11:51 »
Itse avaan kakkosen yleensä suoralla midarilla (C-MD) vaikka putterikin vois toimia. Leopard on kyllä tosi lähellä midaria joten ei liene paha sekään, oma "uran" alku meni kokonaan ilman midareita, ja käytinkin C-Leopardia kaikkeen ns. midaritouhuun. Toimis tosin hyvin itsellä siihen saakka kunnes lätty meni keskelle Maskun 12 väylän lampea, mikä sikäli oli hyvä asia että tuli ostettua eka midari sen jälkeen

Toi +1 on kyllä tosi hyvä tulos Pansioon jos tänä vuonna oot aloittanut, on siellä niin paljon pujoteltavaa. Tuo rata toimii hyvänä mittarina omille heittotaidoille ainakin 1 ja 3 ylämäkiväylien osalta, kun ne sain avattua ekaa kertaa korin alle niin kyllä lämmitti mieltä. Siltikin oma paras Pansiosta "vain" par, aina menee joku väylistä huolella metsään.

Offline jallu80

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 118
 • LET IT FLY.
  • View Profile
 • Oikea nimi: joka toine porilaine :) siäl o naisiiki jonka nimi o...
 • Seura: innoissaan innovalla ilmojen halki
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #9 on: 23.10.15 - klo:12:55 »
Pansion kakkonen on niin lyhyt, että kannattaisi heittää putterilla tai tosi alivakaalla midarilla, niin ei tule rajua feidiä vasuriin... Foreen tuo draiveri voi olla ok, joskin skippaa helposti.


kiitos vinkistä. ARVOSTAN. ja tänää lähtee kokeiluun ;)  asiast kiikkustualii.. olek sää piirtäny to alivakaa sarjixe??? TOSI HYVÄ.

 ja kaikki vinkit otetaan vastaan. suoraa palautetta vaan mulle. KIITOS.

Offline jallu80

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 118
 • LET IT FLY.
  • View Profile
 • Oikea nimi: joka toine porilaine :) siäl o naisiiki jonka nimi o...
 • Seura: innoissaan innovalla ilmojen halki
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #10 on: 23.10.15 - klo:13:11 »
Itse avaan kakkosen yleensä suoralla midarilla (C-MD) vaikka putterikin vois toimia. Leopard on kyllä tosi lähellä midaria joten ei liene paha sekään, oma "uran" alku meni kokonaan ilman midareita, ja käytinkin C-Leopardia kaikkeen ns. midaritouhuun. Toimis tosin hyvin itsellä siihen saakka kunnes lätty meni keskelle Maskun 12 väylän lampea, mikä sikäli oli hyvä asia että tuli ostettua eka midari sen jälkeen

Toi +1 on kyllä tosi hyvä tulos Pansioon jos tänä vuonna oot aloittanut, on siellä niin paljon pujoteltavaa. Tuo rata toimii hyvänä mittarina omille heittotaidoille ainakin 1 ja 3 ylämäkiväylien osalta, kun ne sain avattua ekaa kertaa korin alle niin kyllä lämmitti mieltä. Siltikin oma paras Pansiosta "vain" par, aina menee joku väylistä huolella metsään.


juu lämmittää kyl aina nuo alle +5 tulokset itteekin. sais vaa alkaa olee arki päivää tuo paarin saavuttaminen.. ei kai. ei ol kiire mihinkää!

joku päivä käyn testaas itteäni ja lauste kutsuu.. :)  mä ihmettelen kans, ku jotkut kehuu et pansio on älyhelppo????? kai sen sit tajuu ku PRO:ksi kehittyy :D

Ja jos se joskus onnistuiskin ihanteellisesti.. ni tulos ois.. 1=2 2=1 3=2 4=2 5=2 6=3 7=2 8=2 9=2   =17/27  -9  XD  ei milloinkaan tapahtuva!

kyllä joku puu aina eteen kävelee ;)  EDIT: toi aivotuhnu o tullu ton vahingos. Huomasin vast ny. mut hyvä etten olekka päässy tota kahdel.. tavotteita ;)

mutta pistäkää vaan vinkkejä mulle. olen todella kiitollinen, kun joku viitsii jeesata.

« Last Edit: 26.11.15 - klo:19:49 by jallu80 »

Offline Kreator

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 192
  • View Profile
 • Oikea nimi: Mikko Linnalo
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #11 on: 23.10.15 - klo:13:26 »
Ei ehkä kannata laskea optimikierrokseenkaan yhtään holaria :) Muilta osin tuo näyttää aika saavutettavalta, ainakin väyläkohtaisesti.

4 ja 7 taitaa olla ainoat joista en ole birdietä ikinä ottanut, seiskalla oon muistaakseni vähän pidempiä birdieputteja sentään päässyt yrittämään. Tuo nelosen birdie on ainakin itselle mahdoton ajatus kun avaukset heitän pelkällä rystyllä, heittoon on aina laitettava sen verran hyssekulmaa että lopputulos on aina liikaa vasemmalla. Ainoa heittolinja jolla pääsis birdietä kokeilemaan olis oikeakätisen foreantsa vakaahkolla kiekolla, niin että feidi tois kiekon takaisin oikeelle korille päin.

Offline jallu80

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 118
 • LET IT FLY.
  • View Profile
 • Oikea nimi: joka toine porilaine :) siäl o naisiiki jonka nimi o...
 • Seura: innoissaan innovalla ilmojen halki
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #12 on: 23.10.15 - klo:16:04 »
Ei ehkä kannata laskea optimikierrokseenkaan yhtään holaria :) Muilta osin tuo näyttää aika saavutettavalta, ainakin väyläkohtaisesti.

4 ja 7 taitaa olla ainoat joista en ole birdietä ikinä ottanut, seiskalla oon muistaakseni vähän pidempiä birdieputteja sentään päässyt yrittämään. Tuo nelosen birdie on ainakin itselle mahdoton ajatus kun avaukset heitän pelkällä rystyllä, heittoon on aina laitettava sen verran hyssekulmaa että lopputulos on aina liikaa vasemmalla. Ainoa heittolinja jolla pääsis birdietä kokeilemaan olis oikeakätisen foreantsa vakaahkolla kiekolla, niin että feidi tois kiekon takaisin oikeelle korille päin.


Joo. kyl nua munki birdie ennätykset, tosi hyvää tuurii sisältää  ;D tua 4:sen birdieki meni näin.. Avausta lähin täysillä rykäsee, sen ison männyn oksiston

ISOimmast raost.. MENI  8)  putti oli n 15-20m.  :o sisällä  :o  XD siin vaihees oli muute hunajat housus  :D mut sit usein lähtee ajatus karkailee..

"kyl mää tää osaa"   Ja seuraava avaus jo leikkaakin koivua poikki..  >:( sit hajoo paketti  ;D

mulle vaikeimmat pansiossa on väylät 4, 7 ja 8. joku niis pistää vastaa..?


Offline HAH

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 3 174
  • View Profile
 • Oikea nimi: Harri H.
 • Seura: 7k
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #13 on: 23.10.15 - klo:18:22 »
Tuo nelosen birdie on ainakin itselle mahdoton ajatus kun avaukset heitän pelkällä rystyllä, heittoon on aina laitettava sen verran hyssekulmaa että lopputulos on aina liikaa vasemmalla. Ainoa heittolinja jolla pääsis birdietä kokeilemaan olis oikeakätisen foreantsa vakaahkolla kiekolla, niin että feidi tois kiekon takaisin oikeelle korille päin.

Olen nähnyt tuohon bäkkäriltäkin pirkkuja. Alivakaampi kiekko kehiin ja kunnolla hysseä. Kääntyy alun mutkassa, mutta sitten alkaa taipua väylän suuntaan. Ainakin midarilla onnistuu, jos jaksaa heittää perille asti. Ehkä jollain leopardilla tai roadrunnerillakin voisi onnistua. Itse olen heittänyt ainoat pirkut foreantsana tiipparilla. Pansion vaikein väylä.

Offline jallu80

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 118
 • LET IT FLY.
  • View Profile
 • Oikea nimi: joka toine porilaine :) siäl o naisiiki jonka nimi o...
 • Seura: innoissaan innovalla ilmojen halki
Vs: on se vaa hianoo hä?
« Reply #14 on: 24.10.15 - klo:11:04 »
23.10.2015 tuli pansio taas käytyä läpi.   tulos 32/27 +5   oli kyllä vähän tuulinen päivä. 3-6 m/s.

#1 Avaus napsahti puuhun. lähestyminen 4 metrin päähän.. puun taa putille.. ohi! 2 metrin putti jo uppos. 4/3 +1 kiekot: ARCHON, DART, MANIAC.

#2 Avaus DARTilla n. 4 metrin päähän korista. putti rautaan. ja nosto! 3/3 +0 kiekot: DART.

#3 Avaus n.10 metrin päähän. putti tankoon ja nosto. 3/3 +0 kiekot: BEAST, DART.

#4 Avaus hyvä. lähestyminen n 3 metrin päähän korista ja KLING.  3/3 +0 kiekot: DART.

#5 Avaus ekaan puuhun. lähestyminen seuraava puu.. 3 heitto vei jo putille.. joka meni ketjuja hipoen OHI! 1 metrin putti osus.. 5/3 +2 kiekot: LEOPARD, DART

#6 Avaus tosi hyvä. lähestymään pääsi täysin aukeelta, ja varmalle nostolle. 3/3 +0 kiekot: BEAST, DART.

#7 Avaus yli puolenvälin.. mutta lähestymisen tuuli tempas komeesti mettähallituksen puolel.. sieltä nostolle! 4/3 +1 kiekot: BEAST, DART.

#8 Avaus hyvä. lähestyminen n. 4 metrin päähän korista.. mutta 2 puttia ohi!!! ja nosto. 5/3 +2 kiekot: LEOPARD, DART. MANIAC!

#9 Avaus lähes täydellinen  ;) korkeintaan 1,5 metrii puttia.. KLING!!! 2/3 -1 JES!!! kiekot: DART! onneksi sain viimisestä birdien  :D

Ei oikee putti kulkenu..  mut viiminen väylä toi hymyn takas huulille.   8) discgolf continues..

KIITOS "HAH" 2 väylän putteri avaus vinkistä  ;)