Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Täysillä päin puuta  (Read 456834 times)

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1050 on: 14.06.20 - klo:22:38 »
Kylläpä friba maistuikin hyvälle parin huilipäivän jälkeen. Huilit olivat kyllä muutenkin tarpeen, sillä kyynärpää ja olkapää eivät ole mitenkään hirveän hyvässä kunnossa.

Pelattiin Korpilahti ja Petäjävesi kaveriporukalla. Halusivat laittaa pienen rahasumman panokseksi, joten täytyi sitten yrittää kunnolla. Aloitettiin Korpilahdesta. Alun neppiväyliltä jokunen pirkko. Muutama lopussakin. Pahin oli se pitkä väylä. Heitin mandon väärin. Bogi siitä. Kierros meni kuitenkin miinukselle, ja sain kiinnityksen pottiin.

Petäjävesi alkoi mainiosti kahdella birdiellä. Muutenkin rata meni paremmin kuin yleensä.  Kasiväylälle kuitenkin tuplabogi, kun avaus meni mörriin, ja myöhemmin puukikki vei OB:lle. Putti oli tikissä koko kierroksen, joten viimeisellä väylällä oli vielä hiukan varaa leikkiä mandon kanssa: heitin vastatuuleen kaksi kertaa alivakaalla mandon väärin, kun en saanut kiekko pysymään tarpeeksi vasemmalla. Sitten piti jo seiftata Compassilla väylään ja ottaa nöyrästi seiska korttiin, ettei voitto mene sivu suun.

Vaikka kädessä on kipuja, ei pelaaminen kärsinyt siitä kovin pahasti. Lähinnä puttaamisessa piti olla tarkkana, ettei jää vajaaksi. Saas nähdä mitä huomiselle keksin. Ehkä pidän taukoa taas… tai sit en…  mistä sen tietää kun on VIHDOINKIN LOMALLA!

Offline tapioe

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 833
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tapio Eskola
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1051 on: 15.06.20 - klo:11:49 »
Tunnen tuskasi veliseni. Puoli vuotta odotettu tulevaa kesää ja sitten kun tulee täydelliset kiekkokelit, niin eiköhän ala paikat prakaamaan. Järki sanoo, että älä nyt hyvänen aika mene ittees sinne radalle rikkomaan, mutta toisaalta.....jos sitä nyt vähän vaan...ihan silleen pikkasen....ja huomenna uudelleen.

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1052 on: 15.06.20 - klo:21:26 »
Tunnen tuskasi veliseni. Puoli vuotta odotettu tulevaa kesää ja sitten kun tulee täydelliset kiekkokelit, niin eiköhän ala paikat prakaamaan.

Näin se menee. Muutaman kerran on jäänyt fore heittämättä kun kausi on vasta alussa. Syksyllä voi kokeilla pitkiäkin heittoja. :)

Tänään oli loman aluksi vuorossa ruohonleikkuuta. Eihän se koko päiväksi riittänyt niin illalla sitten Saarijärvelle Kusiaismäen viikkokisoihin.

Rata oli jälleen muuttanut muotoaan edelliskerrasta. Pari ihan uutta väylää oli ilmestynyt. Kävinkin heti kokeilemassa miten sinne OB:lle pääsee. Helppoa oli.

Kun on 28 astetta lämmintä eikä juurikaan tuule, tulee rinteitä kiipeillessä helposti lämmin. Puolitoista litraa vettä meni. Jossain vaiheessa muutama hyttynenkin tuli tervehtimään. Hyvän alun jälkeen tuli keskivaiheilla heikompi jakso ja missailin putteja. Bogit tulivat ikävistä puuosumista.

Lopputulos - 2. Ei hyvä muttei katastrofikaan.

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1053 on: 16.06.20 - klo:21:15 »
Laajiksen viikkokisat helteessä. Helle ei oikeasti haitannut. Pelasin vain huonosti.

14. Compass korille ja birdiellä liikkeelle. -1
15. Escape osui puuhun. Kataja persuuksissa kakkosheitto lähimpään puuhun. Hyvä lähäri kaukaa korille. 4 metrin putti ohi, siihen kaatui peli. Hermot hajosivat. Kipeä kyynärpää haittaa puttaamista kun kättä ei saa suoraksi ilman kipua. +0
16. Compass mukavasti kohti koria, mutta lopun feidi vei hiukan ringin ulkopuolelle. +0
17. Linnoitus kohti oikeaa reunaa, ja kiekko painui yli metsään tosi kauas. Dropparilta lähäri pitkäksi, ja bogi korttiin. +1
18. Ballista nätisti ringin ulkopuolelle. Varovainen pitkä putti korin juureen. +1
1. Tylsä väylä. +1
2. Sain 110 metriä heitettyä pieneen ylämäkeen. Putti ohi. +1
3. Avaus jäi matalaksi. Upsilla korille. +1
4. Jyrkkään ylämäkeen Fuse liian matalana. Putti oikealta ohi. +1
5. Escape liian korkeana. Feidi vasuriin, josta putteriforeantsa korille. +1
6. Fuse pysyi onnekkaalla puuosumalla pelissä. Lähäri jäi vähän lyhyeksi ja putti oikealta ohi. +2
7. Antsa korille. Birdie. +1
8. Slaidi lähti oikealle ja osui puuhun. Lähäri jäi lyhyeksi ja putti oikealta ohi. +2
9. Matala antsa ei koskaan tullut takaisin. Kiekko oikealla alhaalla. Hyvä lähäri, putti oikealta ohi. +2
10. Hyvä avaus. Putti vaihteeksi alarautaan. +2
11. Avaus jäi risukoihin. Hyvä jatko putille. Putti oikealta ohi. +2
12. Pelkäsin että avaus menee tas pitkäksi. Heitin korkean hyssen varovasti ja se jäi lyhyeksi. Putti ohi rotkoon. Neppi takaisin korille. Enää ei kiinnostanut. +3
13. Saariväylään avaus lyhyeksi. Retee jäi näppiin. Kolmas avaus putille. Triplabogi. +6


Kipeytynyt kyynärpää haittaa oikeasti puttia. Aamulla kokeilin puttailla mökillä, ja huomasin että koko tekniikka on muuttunut kun ei tule suoristettua kättä lopussa. Sellaisia rannevippauksia kaikki. Jos olisi tosi kyseessä niin pystyisin kyllä puttaamaan oikeinkin, mutta en halua satuttaa kättä enempää. Tänään meni maku pelistä hyvin aikaisessa vaiheessa kun tuli yksi helppo puttivirhe. Loppu oli sitten vain pelailua. Mikäs siinä.
« Last Edit: 16.06.20 - klo:21:17 by takarivi »

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1054 on: 18.06.20 - klo:23:22 »
Eilen oli huilipäivä kun ajelin autolla. Matka kulki Tampereen kautta, ja kiekkokaupasta tarttui mukaan Moonshine Deputy. Tänään pääsin testaamaan sitä.

Iltakierrokselle Äänekosken Liikuntapuistossa lähdettiin pelkillä puttereilla. Otin vain tuon yhden ainoan, että tulisi kunnolla testattua.

Tiesin että kiekko on alivakaa. Lähinnä halusin verrata sitä vanhaan Trilogy challengesta tulleeseen.  No, yhdellä kiekolla kun pelaa niin ei voi verrata. Varsinkin kun vanhaa Deputya en ole koskaan yrittänytkään heittää  koko matkaa hyssessä.

Ensimmäiset 9 väylää olivat haastavia kun tuuli oli vastainen, mutta hyvin se meni. Yksi pirkko ja pari bogia. Viimeksi taisin heittää huonommin vaikka oli koko bägi mukana. Kiekko menee jatkoon, ainakin lisätesteihin.
« Last Edit: 18.06.20 - klo:23:23 by takarivi »

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1055 on: 21.06.20 - klo:21:24 »
Peurungassa oli tämän päivän parasta fribaosaamista Suomessa. Kisassa mukana Väinö Mäkelä, Lauri Lehtinen ja Oskari Vikström. Pääsin Laurin ryhmään heittämään. Valitettavasti en itse pelannut hyvin.

En viitsi kaikkia väyliä käydä läpi. Puttaaminen oli haparoivaa. Keskittyminen ei ollut kohdallaan. Jospas kävisin vain pahimmin munatut väylät. Ne olivat pääosin radan helpoimpia väyliä!!!

18. Hyvä avaus jäähallin nurkalle. Sitten kaksi puttia ohi ja bogilla liikkeelle. Kakkosnelonen lähtöön.
19. Upsi korin viereen mutta rollit mäkeä alas kauas.
1. Lyhyt väylä jossa ei ole mitään edessä. Aivan liian korkea hysseavaus liiteli OB:lle. Bogi pirkkoväylään.
5. Avaus vähän pitkäksi. Lyhyt alamäkiputti koko korin ohi! Matkaa ei oikeasti ollut kuin neljä metriä mutta huolimattomasti pudotin kiekon liian matalana enkä oikeasti putannut ollenkaan. Sain pelastettua parin pitkällä ylämäkiputilla.
9. Suoran alamäkiväylän avaus lähti ihan liikaa oikealle. Lähäri puuhun ja vielä huolimaton putti  toi tuplabogin. Useimmiten olen tälle väylälle saanut pirkon viime aikoina. Ei tänään.
12. Takametsän helppo lisäväylä. Avaus käänsi liikaa ja osui puuhun. Hyppyputti ohi korista ja paluuputti aivan kuraa. Taas helpolle väylälle bogi.
15. Par-neloselle hyvä avaus, mutta kakkosheitto epäonnistui täysin. Yritin suoraa Compassilla mutta häiriinnyin vasemmalla olevasta puusta ja heitin hyssessä mörriin josta ei päässsyt yhdellä heitolla ulos. Helpohko pirkko muuttui taas bogiksi. Jälkeen päin analysoituna kämmen kakkosheittoon olisi ollut parempi. Jopa minun kämmen.

Lopputulos kierroksesta oli +2, Metrix rating 923. Aivan käsittämätöntä on vain se miten pystyin mössimään helpoissa paikoissa. Vaikeammat paikat selvitin ihan hienosti.

Samaan aikaan Väinö heitti -13, Lauri ja Hao -11 ja oskari -9. yleensä olen pitänyt itselle mittarina että jos häviän Väinölle vain 10 heittoa olen pelannut hyvin. Tänään en pelannut. Hyvän ja huonon kierroksen ero on siinä miten sattuu huvittamaan tuloksen teko. Pelaaminen oli erinomaisen kivaa tänään, mutta jotenkin puuttui se panos, joka laittaa keskittymään. Hiukan paremmin keskittymällä ja pelitaktisesti viisaammin pelaten (= virheitä vältellen) saisin tuosta tuloksesta viisi heittoa vähennettyä helposti. Jäisi ne kakkosneloset ottamatta.

Kyynärpää vihlaisi joissain puteissa edelleen. Kämmeneen en tainnut koskea kertaakaan, joten en osaa sanoa missä kunnossa olkapää on. Rystyheittoon se ei kuitenkaan vaikuta tällä hetkellä.  Positiivista.

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1056 on: 22.06.20 - klo:18:42 »
Aamulla hiukan whatsapp-rumbaa, että sai porukkaa mukaan, ja sitten Ahvenlammelle pelaamaan. Rata oli mainiossa kunnossa, ja helle on vienyt kaikki lentävät ötökät mennessään, joten pelaaminen oli helppoa. Toki bogilla liikkeelle.

Aloitusväylän kakkosnelosen jälkeen oli hetki ihan kelvollista peliä, ja oli parhaimmillani -7:ssä. Sitten oli helppo väylä edessä ja mielessäni jo ajattelin että miinus kahdeksan, mutta heitin aivan liian hiljaa, ja puttasin kaukaa ohi. Siitä hermostuneena epäonnistuin täysin seuraavan väylän avauksessa ja otin bogin. Lopputulema -6 ja siihen oli tyytyminen.

Mökille hakemaan vauhtia, ja uuden porukan kanssa sitten Peurunkaan. Vähän oli jäänyt jotain hampaankoloon eilisestä viikkokisasta, ja sitä piti lähteä tarkistamaan mikä on lopullinen totuus. No, lopullinen totuus tuskin tuli ilmi vielä tästäkään kierroksesta. Oikeasti tuntui että pelasin vielä huonommin kuin eilen, mutta tuloskirjanpito oli sitä mieltä että neljä heittoa paremmin, eli -2 tällä kertaa.

Loppua kohti kyynärpää alkoi olla jo oikeasti paha, eikä puttaamisesta meinannut tulla mitään. Olisi tauon paikka, mutta ei vielä. Loma on vasta alussa. Huomiseksi suunniteltiin jotain vähän pidempää fribareissua. Katsotaan kuinka käy.

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1057 on: 23.06.20 - klo:23:39 »
Fribakiertueella Savossa. Aamulla oli tosin siinä ja siinä pääseekö matkaan, sillä alaselkä kramppasi pahasti vaikken tehnyt mitään sen raskaampaa kuin nostin voirasian jääkaapista pöytään. Usein on tuollaisesta pienestä alkanut, ja sitten kävelee kaksi viikkoa kumarassa kun ei saa selkää suoraksi. Nyt sanoin itselle että ei käy, loma on vasta alussa.

Ajettiin ensin Kuopioon ja mainiolle Puijon radalle.  Ensimmäiset väylät heittelin jarrut päällä OB:lle kun en uskaltanut rasittaa selkää yhtään. Sen jälkeen osasin hiukan kohdistaa heittoja paremmin, mutta koko päivä meni hiukan varovaisesti. Toki paahtavalla kuumuudella oli myös osuutensa asiaan, ettei tullut juuri ihan täysiä heittoja tehtyä.

Puijolla jäi mieleen se, miten hienossa kunnossa rata on. Omista suorituksista ei niin hirmuisesti voi puhua. Olisiko lopputulos ollut … niin, mitähän se oli… niin paljon tulokset kiinnostaa, etten muista! Saattoi olla pari heittoa miinuksella, tai sitten jossain nollassa...jotain sinne päin kuitenkin. Draivit varovaisia ja putit säälittäviä. Hyvillä lähäreillä säilyi jotenkin pelissä.

Kuopiosta suunnattiin etelään ja Varkauteen.  Siitä tulikin ratabongaus, kun en ollut koskaan ennen käynyt Vattuvuorella. Enkä varmaan enää koskaan mene uudestaankaan. Sinänsä käypäsiä väyliä, mutta ei mitään sellaista minkä takia sinne haluaisi uudestaan. Sen sijaan se metrinen lupiinipelto 200 metrisellä alamäkiväylällä oli jotain kammottavaa. Vaikka osuisit keskelle väylää et välttämättä tunnissa pysty löytämään lättyäsi. No...sitä pelkoa ei minulla ollut että olisin osunut. :)
Tulos Varkaudesta saattoi olla myös jossain nollan tienoilla. Puijon jälkeen syöty tukeva lounas hiukan painoi, ja kiipeily mäen rinteillä oli hiukan raskasta keskipäivän kuumuudessa.

Varkaudesta matka jatkui etelään Mikkeliin. Käytiin heittämässä Siekkilän vanhat puistoväylät. Ei tuntunut olevan enempään virtaa. Olihan noissakin pelaamista. Varkauden jälkeen oli taas mukavaa olla hyvin hoidetulla radalla.
Peli kulki Mikkelissä heikommin kuin edellisillä. Tuli mandomissiä ja puuosumia.  Tuli myös päivän toinen laiteosuma kun draivi kolahti yläpeltiin. Varkaudessahan sain yhdellä väylällä avauksen alarautaan. Holari siis suorastaan roikkui ilmassa, mutta valitettavasti myös jäi sinne ilmaan roikkumaan.

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1058 on: 24.06.20 - klo:21:12 »
Jos puolen päivän aikaan olisi kysytty pelaanko tänään fribaa, olisin sanonut ehdottomasti ei. Neljän aikaan iltapäivällä oli jo sen verran nivelet vetristyneet että sain jo toisen silmäluomen auki, ja katselin Metrixiä. Siitä ei sitten ollutkaan pitkä aika sihen kun olin jo ilmoittautunut Äänekosken viikkokisoihin. Eilinen Savon-kiertue oli vienyt mehut pois mutta parit päiväunet kun nukkui ja varovasti liikutteli kipeitä jäseniä niin sitä oli taas ihan normaalikunnossa. (lue: kaukana terveestä, mutta pääsee omin jaloin etenemään)

En kestä sitä kun porukka kiroilee kisoissa. Vielä vähemmän kestän sitä että kiroilen itse. Mutta minkäs teet kun numerolapu on rinnassa niin suhtautuminen peliin muuttuu välittömästi. Itselläni siis. Voi sitä ärräpäiden määrää alkukierroksella kun avasin miten sattuu ja puttasin miten sattuu. Antaisin itselle rankkua huonosta käytöksestä.

Lopputulos oli sitten se että sain kolme pirkkoa ja kolme bogia. Nollatulos ja 950 Metrix-rating. Tuloshan on ihan sitä normaalia, mutta jotenkin sitä ei kestä nähdä noita hölmöjä virheitä. Höntsrundilla niitä tulee ihan sama määrä, mutta silloin niille vain nauraa päälle. Mietinkin siinä pelatessa, että en minä oikeasti kaipaa kisoja. Kaveriporukalla heitetyt hupikierrokset antavat paljon enemmän. Vieläkään en ole uhrannut ajatuksia sille että pitäisi pelata jotain PDGA-kisoja tänä vuonna. Jos ei huvita niin ei huvita.

Offline Tatuzz

  • Tulokas
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
  • Oikea nimi: Taneli Lahtinen
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1059 on: 25.06.20 - klo:16:45 »
Oliko Vattuvuori tuota lupiiniviidakkoa lukuun ottamatta muuten pelattavassa kunnossa? Oli tarkoitus pelata se ensi viikolla. Ratabongaukseen liittyen, onko Leppävesi DiscGolfPark Laukaassa vielä olemassa? Kerran olen sen pelannut (06/2016). Vähän, jos lainkaan netissä tietoja radasta-

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1060 on: 25.06.20 - klo:19:34 »
Oliko Vattuvuori tuota lupiiniviidakkoa lukuun ottamatta muuten pelattavassa kunnossa? Oli tarkoitus pelata se ensi viikolla. Ratabongaukseen liittyen, onko Leppävesi DiscGolfPark Laukaassa vielä olemassa? Kerran olen sen pelannut (06/2016). Vähän, jos lainkaan netissä tietoja radasta-

Kyllä Vattuvuori ihan pelattavissa on, ja itse asiassa kun olimme sieltä pois lähdössä niin joku alkuasukas kertoi että se pahin väylä ollaan tulossa niittämään tässä ihan lähiaikoina. Rata oli sinänsä mielenkiintoinen, ja siellä oli haastavia väyliä. Olimme vain juuri pelanneet Puijon, ja sen päälle syöneet tukevan lounaan niin ei hirmuisesti innostunut kiipeilemään mäkiä ylös tuossa vaiheessa. Siitä hieman negatiiviset kommentit. :)

Leppäveden rata Laukaassa on lakkautettu, ja sen tilalle tulee uusi rata rakenteilla olevan liikuntapuiston yhteyteen. Laukaassa on lyhyitä ratoja Vihtavuoressa, Kirkonkylällä (Satamapuisto, ja kirkon vierestä alkava koulun rata) ja Lievestuoreella ainakin.

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1061 on: 25.06.20 - klo:19:53 »
Tämän päivän aiheena oli Soini, Alajärvi ja Kyyjärvi.

Soinin hiekkamontturata oli laajentunut mainioilla väylillä läheiselle mäntykankaalle. Alkuun vähän haparointia sekä draiveissa että puttaamisessa. Rata oli kuitenkin helppo kiertää, eikä kiekkoja tarvinnut etsiä, joten peli kulki sujuvasti.

Soinista oli lyhyt matka Alajärvelle, joten suunnistimme seuraavaksi sinne. Eikä yhtään hullumpi rata ollut sekään. Oma peli kulki siellä hieman heikommin kuin Soinissa, mutta ei kuitenkaan niin huonosti että paha maku olisi jäänyt suuhun. Mercyllä muutamia erinomaisia suoria heittoja ja joku antsakin.

Alajärven jälkeen piti kääntää auton nokkaa takaisin kohti Keski-Suomea. Vähän oli suunniteltu että käydään Karstulassa, mutta sitten osuimmekin Kyyjärvelle, ja käytiin siellä. Harsunkangas kun on mainio rata myös. Nyt kaveri ehdotti pientä vedonlyöntiä tuloksesta, joten dollarinkuvat silmissä lähdettiin menemään. Huomasi heti että nyt on tosi kyseessä, ja aloin vähän keskittyä enemmän. Sainkin oikein mainion kierroksen. -8 yhdellä bogilla. Ansaittu 3 euroa.

Metrixistä vilkaisin mitä ratinkia heitoilla saisi, ja se näytti tältä: 938, 910, 967. Eli arvioni siitä, että Alajärvi sujui heikoiten, piti paikkansa.

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1062 on: 26.06.20 - klo:15:00 »
Tänään on reissu Lempäälään, mutta eihän kesälomalla saa niin kiireistä päivää olla ettei yhtä fribakierrosta ehdi kiertää.

Keljonkangas ei ollut mitenkään täynnä pelaajia kun puolen päivän aikaan lähdettiin pelaamaan. Oli jopa väljää. Ilmeisesti porukka odottaa ensi viikon sateita pelatakseen…

Ei peli oikein kulkenut. Ei paljoa bogeja, mutta ei kyllä pirkkojakaan! Ainokaisen sain väylältä 17 kun avaus meni hiukan pitkäksi, mutta sain ylämäkiputin sisään. Sellaista tasaista touhuamista. Kakkosväylällä oli vähän heikko esitys, kun sain kaksi ensimmäistä heittoa oikein mukavasti väylään, mutta kolmas lipesi lepikkoon. Pirkkoa jo maiskuttelin, mutta bogin kanssa jatkoin matkaa. Toinen paha epäonnistuminen tuli väylään 14. Pitkää antsaa lähdin hakemaan, mutta kiekko hipaisi keskipuuta, ja kimposi OB:lle. Tuplabogi sitten siitä.

Hyvin usein heitot pyrkivät lähtemään antsassa, vaikken sellaista lähtenyt hakemaan. Jotenkin aristelin vauhdinottoa, ja veto lähti hassusti takakenossa. Onneksi ei ihan joka kerta kuitenkaan.

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1063 on: 28.06.20 - klo:00:44 »
Pitäisi olla jo nukkumassa, mutta sen verran oli vaughdikas päivä, ettei ihan heti kuitenkaan saa unen päästä kiinni, niin sama se on kirjoitella tänne mitä on tullut tehtyä.

Pelattiin neljä rataa: Tampere, Kuhmoinen, Jämsä ja Äänekoski.

Kun nyt Tampereen seudulla olin aamulla, niin piti tietenkin kiertää Center. Tosin kierros ei ihan aamusta vielä päässyt alkamaan, mutta nippanappa aamupäivän puolella kuitenkin. Peli kulki mukavasti. Tosin kaksi karkeaa munausta tuli: toinen maksoi tuplabogin ja toinen triplan. Muutamia pöröjä ja jokunen tyhmä bogi. +5 lopputulos näyttää Metrixin ratingeissa lukemaa 970. Kahteen pekkaan saatiin kolme kiekkoa hukattua kuralampiin ja nokkospuskiin. Kaikkea ne viljeleekin fribaradalla. Ei siellä kauaa viitsinyt sortseissa etsiä. Sinne meni Laseri. Se oli hyvä kiekko.

Tampereelta ajeltiin tutustumaan tarkemmin Kuhmoisten kehuttuun rataan, ja hienohan se olikin. Turhaan ei ole rataa kehuttu. Pieni keskinäinen vedonlyönti päättyi tasapeliin, joten päätettiin ottaa sudari Jämsässä.

Jämsän radalle otin vain yhden kiekon matkaan: juuri kaupasta ostettu Opto Mercy. Halusin vähän saada siihen tuntumaa ja kokeilla lentääkö se samalla tavalla kuin vanha Gold-muovinen. En sano vielä lopullista tuomiota, mutta ainakin se pinkkinä löytyy helpommin kuin tumman sininen. Hävisin sudarin.

Kotimatkalla tuli vielä kutsu iltakierrokselle Äänekoskella, joten totta kai, mikä ettei. Enää ei oikein riittänyt puristuksia hyvään peliin, mutta tulihan tuo heiteltyä. Sain toki muutaman kelvollisenkin avauksen, mutta kellon lähestyessä puolta yötä, en saanut enää edes neljän metrin putteja sisään. Eipä mikään ihme kun viimeisen kymmenen vuotta olen jo nukkunut yhdeltätoista. Tulipahan kuitenkin heiteltyä, ja viilenevässä illassa se oli ihan mukavaa, vaikka hävisinkin vielä lisää rahaa. Onneksi summat eivät huimaa. 
« Last Edit: 28.06.20 - klo:00:52 by takarivi »

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Täysillä päin puuta
« Reply #1064 on: 28.06.20 - klo:20:12 »
Tämän voisi jo laskea lepopäiväksi. Vain yksi kierros fribaa!

Peurungan viikkokisoihin hyvin levänneenä eilisen neljän radan urakoinnin jälkeen. Yhtä väylää vaille melkein kelvollinen tulos. Kolmosella heitin OB:lle, ja siitä hämmästyneenä OB:lle myös dropparilta. Tuplabogi korttiin. Muuten ei jäänyt hirmuisesti kaivelemaan. Kaikki avaukset eivät olleet hyviä, mutta sain ne kaikki pelastettua hyvillä kakkosheitoilla tuota yhtä lukuun ottamatta.

Lopputulos -5 antoi Metrixin mukaan ratinkia 995.  Tähän mennessä paras kisakierros joka Metrixistä löytyy. Pitäisi olla tyytyväinen, mutta en kuitenkaan ole. Pakko siis jatkaa lajin harrastamista vielä.