Frisbeegolf-keskustelu > Treenipäiväkirjat

Täysillä päin puuta

<< < (2/265) > >>

takarivi:
Taas yksi asia tehtynä: PDGA:lta tuli jäsennumero. Samassa yhteydessä tuli myös linkki PDGA Certified Rules Official Exam. Kuulosti hienolta. Piti sisällään 25 kinkkisen tuntuista sääntökysymystä. Hetken aikaa niiden kanssa sai raapia päätään, mutta lopputuloksena oli läpipääsy kuitenkin. Enpä tiedä oliko tuolla sitten mitään merkitystä mihinkään, mutta tulipahan siitäkin 10 dollaria sitten maksettua. Otetaan onnitteluja vastaan.

Jäsennumerosta päätelleen PDGA:lla on liki 80 000 jäsentä kasassa. Tällä vauhdilla kun kasvua tapahtuu niin ei taida 100 000 viedä kauaakaan. Tosin siitä en tiedä mitään miten laji muualla maailmassa etenee, mutta jos samat puuhamiehet jotka Suomessa ovat tämän saaneet aikaan alkavat tosissaan tehdä töitä globaaleilla markkinoilla niin en epäile yhtään.

Ari:
Tuo Sheriffi-tutkinto vaaditaan Suomessa SM-kisoihin. Myös kilpailun johtajana toimimiseen pitää olla tuo testi suoritettuna.

Siitä se sitten lähtee. Paluuta ei ole :)

takarivi:
Kinkut syöty. Kinkunsulatuskisoihin Peurunkaan vie matka kohta kunhan saan aamukahvin hörpättyä. Auringonpaistetta luvannut koko viikonlopuksi, ja pientä pakkasta. Ihanteellinen ulkoilukeli, PAITSI että tuulee. Kuulee sisällekin miten ulkona puhaltaa. Myrskylukemia lupaa. Pitääpä siis opetella tänään heittämän tuulessa, ja väistellä kaatuvia puita. Tiedä vaikka avautuisi leveämpiä heittolinjoja jos oikein puhaltaa.
Puttia treenasin eilen kun joulupukki oli ollut kilttinä ja tuonut mulle sellasia mustia Disc Hoop -koreja sisätreeniin.  Tuuliputtauksiin sisätreeni ei taida paljon auttaa, mutta onpahan joku tuntuma kiekkoihin. :)
Joulupukki toi myös tasapainolaudan. Se pysyy hyvin tasapainossa kunnes kiipeän sen päälle seisomaan. Silloin se alkaa keikkua minne sattuu. Aika näyttää vahvistaako se tasapainoa ja niveliä, vai menemmekö molemmat nurin, joulukuusi ja minä.

takarivi:
Tuulessa heittäminen oli juuri niin vaikeaa kuin arvelinkin sen olevan. Kakkosväylältä mm. kolme ensimmäistä heittoa outtiin ja lyhyeltä suoralta väylältä tulokseksi 9. Vastatuuleen yritin viskoa vakaimmilla kiekoilla, mutta kaikki oikealta ohi. Kierroksen tulos +35. Kun ei vaan tiedä mitä pitäisi tehdä. Millä kiekolla heittää ja mitä yrittää. Syksy onkin ollut vähätuulinen, joten en ole tällaisessa säässä ennen heittänyt. Alkukesän kovien tuulien aikana en vielä lajia harrastanut. Luulenpa että nämäkin olosuhteet tulevat vielä tutuiksi, joten eipä hätäillä, jostain on aloitettava. PDGA:n sivulta olin lukevinani että rating ensimmäisen kierroksen osalta oli 666. Mitäs siitä sanotte? :)
Tälle päivälle sääennustajat povaavat samanlaista auringonpaistetta kuin eilisellekin, mutta pienempiä tuulia, joten on toiveissa että hiukan parannan tulostani. Iltapäivällä vielä tiedossa Puska Puttaajien viikkokisa loppuverryttelyksi, niin mikäs sen hienompi tapa viettää viikonloppua! Eilen oli juuri sopivasti vaatetta päällä, joten jotain olen oppinut, vaikken vielä heittää osaakaan.

takarivi:
Taas tuli uusi asia ratkaistavaksi. Luokkani ainoana osallistujana voitin 25 euron palkinnon, ja piti päättää otanko sen vastaan ja muutun amatööristä proksi. Täydellisen tietämättömyyden tuomalla varmuudella päätin ottaa rahat vastaan. Olinhan juuri parantanut kierrostani 21 heitolla edelliseen päivään verrattuna; +14 oli jo lähellä radan normaalituloksiani.  Kierroksen rating parani tulokseen 824. Vielä saman verran parannusta niin hyvin menee.
Huonoin väylä oli tällä kertaa pitkä oikealle kaartava metsäväylä nro 15. Se houkuttaa yrittämään pitkää avausta, jolloin surkea heittotekniikka nostaa virheen mahdollisuuden tappiin. Tällä kertaa ensimmäinen heitto otti pienestä puuosumasta mahtavan syrjähypyn väylälle kolmetoista, josta puita kopsuttelemalla pääsin nipin napin seitsemällä heitolla oikeaan osoitteeseen.

Oli niin hieno aurinkoinen keli että oli ihan pakko jäädä heittämään vielä viikkokisakin ja kiertää rata kolmannen kerran. Tekee mieli hehkuttaa liki täydellistä avausta ykkösväylälle kun River parkkeerasi tyylikkäästi korin viereen. Onhan se vaihtelua ikuisiin OB-avauksiin verrattuna. Sitä muistellessa siirrytäänkin seuraavan vuoden puolelle ennen kuin ehdin taas fribaamaan.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version