Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 529978 times)

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 500
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Saturin Miikan mutinat
« on: 15.01.16 - klo:00:25 »
Oma mutina palsta :)

Nämä mutinat kirjoitetaan puhtaasti kännykällä, joten kirjoitus virheitä yms satelee välillä siellä täällä, mutta hyvää lukija matkaa sinulle.

Pari vuotta muovia kiillottaneena olen lukenut monia treeni päiväkirjoja, ottanut osaa iloihin ja suruihin.
Nyt toisen kilpailukauden alkaessa ajattelin aloittaa oman.

Ensi kosketus frisbee golffiin tuli 02.08.2013 13:30 kun työkaveri vei 149,7kg painavan vuosia polvikipujen kanssa taistelleen jässikän ulkoilemaan siltamäkeen.

Sain kuulla että tulokset on hyvä laittaa talteen,joten lataa puhelimeesi sovellus ja tuossa on kiekko. Kierrokset jälkeen tehdään sulle disc golf scores ohjelmaan tunnukset ja laitat kaikki kierrokset sinne niin pysyy tiedot tallessa.

Punainen kolhuinen kiekko ja hain kuva kannessa ja siitä lähdettiin. Taisi mennä 74 heittoa siltamäessä ensi kokeilulla ja jäätävä hiki ja tuska.

Ensimmäisen kuukauden aikana kävi selväksi että luonnossa liikkuminen,hyvä seura ja harrastus jossa on aina kilpailtavaa oli tullut jäädäkseen.

Tein juuri 37v täyttäneenä lupauksen pudottaa painoa 1/3 osan ennen kun 40v tulee täyteen ja pyrkiä pelaamaan enemmän ratakierroksia kuin kalenteripäiviä jää taakse.

Puoli vuotta meni hujauksessa etsien uusia ratoja ja kiekkoja, Veikkolaan ihastuin haastavuuden ja monipuolisuuden takia ja osaksi rauhallisuuden ja talvi pelattavuuden takia.

Keväällä 2014 kävin ensi kisoissa ja viikko ja seurojen järjestämiä kisoja tulikin kierrettyä siellä täällä ja liityttyä VDGC Ry pieneen fribaseuraan, kotiradan rakennusporukoihin :) .

Uteliaana tuli seurattua liiton kisojen tähtien juttuja ja kierreltyä pikku kisoja, syksyllä 2014 sitten kysäisin seuran jehuilta ,passaako jos vähän järkkään talvikisoja Veikkolassa. Halusin järjestää jotain lajille joka itselleni antaa niin paljon. samalla huomasin saaneeni parhaat ystäväni myös innostumaan lajista :)

Karvista lähdettiin kiertämään 2014-2015 tavoitteena nähdä miten muualla hommia järjestetään ja miten huiput talvella kiekkoa nakkailee. Hienoa oli ja kimmoke lisenssin ostoon ja kunnolla kilpailemiseen syntyi ja 2015 oli oleva ensi kokemukseni kilpaurheilusta sitten ala-asteen hiihtokilpailuiden, kun samassa huomasi väkeä saapuvan jääkarhun etsintään nauttimaan ulkoilusta ja kabanossista niin homma maistui hyvältä.

pari hauskaa muistoa tuolta talvelta oli viiden heiton johto Janne Hirsimäkeä vastaan jääkarhun etsinnässä Veikkolassa, tukkaa siinä tuli kun Janne kaasua painoi ja eagleä väylälle16,mutta johdin ,onnistuminen on siis mahdollista. Meni pari kuukautta ja taas oli sunnuntai aamu ja jääkarhun etsintä alkamassa ensi kertaa satoi lunta ja latuja suojellakseen lähetin heittueita matkaan heti 3-4 ryhmän ollessa koossa. Siinä ensimmäiset 8 poolia matkaan ja aika oli mennyt kun huomasin kolmen vanhemman herran saapuvan paikalle ja ajattelin että noiden kanssa sitten radalle viimeisenä heittueena.
Penttalan Ari siinä ilmoittautui Jani nevantausta kanssa todeten että tämä kolmas pappa on sitten frisbeegolf liiton puheenjohtaja.
Ari kysyi "olikos täällä joku kisa menossa ja missäs kaikki on?" sanoin laittaneeni jo 30 henkeä pelaamaan että kyllä täällä kisattiin.
Siinä meni höntsä kisoihin TD hommia aloittelevalla harjoittelijalla vähän jännityksen piikkiin. Kysyin kohteliaasti nimeä ja tulihan se sieltä kotamäki.
Ilmaisen makkaran sai kierrokselta vain Ari mutta kovasti herrat metsästä nauttivat. Selvisin ilman kammottavia mokelluksia ja on herrat jälkeen päin aina moikanneet, että ei se ihan pieleen mennyt.

Lisenssiä hankkimaan ja suunnittelemaan seura toimintaa, niin alkoi 2015 vuosi.
kilpailutoiminta todettiin kuuluvan minulle seuran vuosikokouksessa, joten kirkkonummen ensimmäisiä SFL kisoja ruvettiin sitten järjestämään.
Erikois kisoja kuten NDGE2015 ,oma Veikkola Marathon elämys, 17 SFL kisaa joista osallistuin sekapari SM kisoihin vaimon siskon Janitan kanssa. TD hommiin suoraan yksin Am-tour Veikkolan osakilpailuun ja Makkarajahti Openiin. Viikkokisoja siellä täällä. 2015 oli oppikoulu alivakaista kiekoista Jallen puttikoulun kautta SFL ohjaajakoulutukseen luoden käsitteen talin aamukaste arki kierrokset ja kivikon auringon nousu 04 aikaan. Hauskasti rupesi porukkaa löytymään arki aamuyöstä myös pelaamaan, perheellisen taivas on nukkuva perhe ja tyynetön toukokuun arkiaamu 05 aikaan hyvässä porukassa frisbeetä pelaten.

tuli opeteltua miten kilpailuissa jännitetään,onnistutaan, kannustetaan masentunutta heittue toveria ja miltä onnistuminen maistuu.

Ensimmäinen kilpailu vuosi 32 kierrosta SFL kilpailuissa opetti paljon ja kannusti pois omilta vahvuuksilta. NDGE2015 oli elämys josta oli nähnyt vain unia ja osallistuminen tuollaisessa seurassa oli käsittämättömän hienoa, taisi olla parisataa metriä alamäkeen ja Pirkko avausväylältä Raimo sokan heittäessä ylä femmaa putin päälle ja kehuja, oli siinä upea lähteä honoreista par5 väylälle :) .

Uskomattomia elämyksiä,hapuilua taivaan ja vähemmän onnistuneiden kilpailuiden kanssa, no disc golf scoresiin olen jokaisen pelaamani kierroksen laittanut ylös ja edelleen ollaan tavoitteessa , kierroksia radalla on enemmän kuin kalenteria päiviä takana.
1000 päivää aloituksesta tulee 28.04.2016 ja tällä hetkellä kasassa on 961 ratakierrosta 64 eri radalta ympäri suomen.
Heittoja on korjaantunut 58497kpl ratakierroksilta.
Paino on tippunut 40kg joten hyvin ollaan tavoitteissa :)

Tämä vuosi starttaa lauantaina  Karvis sarjan Hämeenkyrön kisasta ja aloitellaan vuoden tavoitteista ja kisojen läpi käyminen

Lumialla naputeltu joten voi olla teksti sattumia, mutta tällä aloitetaan.

Mykey
« Last Edit: 21.09.16 - klo:23:41 by mykey »

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 500
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1 on: 15.01.16 - klo:00:45 »
Semmoinen pikku juttu näistä mutinoista.
Jos ollaan satuttu joskus törmäämään jossain niin laita kommenttia vapaasti tulemaan, kaiken moiset kertomukset ja kokemukset voi vapaasti laittaa näihin mutinoihin olit sitten nauttinut tai et seurastani kiekkoa nakellessa. Muistot on aina hauskoja ja näkökulmat kolikon molemmin puolin toivottavia ilmoille tuotavaksi :) .

Itse haluan nauttia frisbeegolffista ja ihmisistä joita laji tuo mukanaan ,joten hymyillään kun tavataan...

Offline Mikavain

 • Seniori
 • ****
 • Posts: 297
 • Kohellusta vuodesta 1976
  • View Profile
 • Oikea nimi: Mika Valo
 • Seura: Mulligan Hooligans
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2 on: 15.01.16 - klo:02:01 »
Onneksi olkoon! 40kg on kyllä hieno suoritus. Loistavaa, että aloit vielä mutisemaankin, sitä tänne hiljaisuuteen tarvitaan. Hetken jo ehtinyt odotella, että milloinkohan ja nyt sitten ;D Luonteva jatkohan tämä on kaikelle muulle aktiivisuudellesi. Mielenkiinnolla odotellaan, millaisia mutinoita luvassa on.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 500
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #3 on: 15.01.16 - klo:07:15 »
Vähän mutinoita omasta taustasta.

Asustelen Perusmäessä Espoossa 3 tyttären,pojan ja vaimon kanssa. Tytöt on 5,7 ja 12v ja poika 14v.
Töissä ollaan sähköalan tukkuliikkeessä SLO:saa ja pihalta löytyy pari koria.
Urheilu taustaltani löytyy 4v jalkapalloa,joista ei paljon muuta löydy kuin juniori pelaamista Perkkaan palloseurasta,taistelua hiekkakentillä ja verisiä kyynerpäitä.
Pari vuotta koripalloa Leppävaaran pyrinnöstä.
Vähän kaikenlaista on tullut kokeiltua pingiksestä,tenniksestä, salibandyn puolelta ja hiihtokilpailuista. 7 vuotiaana keskeytin hiihtokilpailuissa kun vanhemmat ikäluokat meni ohi. Ilmoitin syyksi maassa makaamiseksi isälleni "meni kivi monoon" , isä siihen totesi että johdit omaa sarjaasi, vanhemmat pojat oli eri sarjassa. Hiihtoura loppui siihen, mutta niin loppui keskeyttämisetkin.
Koskaan en ole missään ollut yksilönä paras, mutta joukkueessani on ollut mukava pelata.
Tästä syystä olenkin aina pyrkinyt nauttimaan mitä ikinä teenkin ja antamaan samalla muille mahdollisuuden tehdä samoin.
Frisbeegolffissa maailmanmestaria minusta ei tule, mutta mukavaa seuraa koitan heittue kavereille olla ja omalla tavalla tuottaa elämyksiä toisille.
Seuraavaksi mutistaan yhteenvetoa 2015 holareista ja puttiralleista, elämyksistä ja bägin sisällöstä, pysy kuulolla.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 500
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #4 on: 15.01.16 - klo:07:59 »
Mutina bägistä

Aloitin hankkimalla S-marketista kestokassin, johon laitoin muovista pohjalevyn ja kaveri fixasi astiatelineeseen koroke palaset päätyyn,jotta kiekot pysyy pystyssä. 15kiekkoa siihen meni ja kiekot oli mukasvasti otettavissa ja vesikin valui kiekon pinnalta pois, sinne oli helppo tunkea radalta löytämiä roskia ja tyhjiä tölkkejä. Mukavasti sai ulkonäköä muutettua, kun osti uuden kestokassin.
Tuolla ja alivakailla kiekoilla mentiin pääasiassa westside kiekkojen kasaantuessa nurkkiin. 2015 alussa ostin kilpailulisenssin ja mietin bägin hankintaa.
Tuli käytyä frisbeepointissa sovittelemassa,mutta ison miehen selkään tuntui bägit aivan susilta. Kaapista löytyikin pari kertaa miljoona pilkissä koeteltu ABU pilkkireppu.
Sovittelin muovipohjan ja sain tungettua 35kiekkoa ja 4l vettä eväineen kyseiseen vehkeeseen ,jossa oli jo tuoli mukana. Täydellistä :) radalla vastaan tulijoiden mielestä huvittavaa, sama se ei kiekko lentänyt muilla paremmin vaikka Grip reppu selässä pyöri.
Temmellyksestä metsässä tuli mukaan vähän upsi kiekkoja ja eniten upseja tulikin nakeltua Nummenmäen SFL kisassa,kun väylällä ei pysynyt joutui upsilla metsässä etenemään yhden päivä aikana enemmän kuin koskaan upseja :) .
Nummenmäessä tuli hyvä alku ,huonoja avauksia ja upseja taivaalle jäätävän huonolla putilla. Taisi olla ensimmäinen par4 jossa avaus puuhipsu ja 30m metsän sisään ,6kpl upseja ja nosto koriin, lumiukko.

ABU rinkka kesti noin 250 kierrosta ja painon takia tuoli repi rinkan kyljen rikki.
Takaisin frisbeepointtiin ja kaikki reput syksyllä selkään,ei vaan löydy. Sitten tuli uusi Fossa Tana reppuBägi, sovitin ihastuin ja ostin. Sopivasti pari päivää ennen black friday alennuksia, semmoista se on kun jotain tarvitsee.
Fossaan ollaan tyytyväisiä oltu ja hyvin näyttää kestävän kylmää,vettä ja pelaamista.

Holareita tullut heitettyä 6kpl eli näyttää siltä että noin 10000 tuhatta heittoa kirjaantuu radalta yhtä loistavaa onnistumista kohti. Siksi täytyy nauttia muistakin asioista,kuten radasta,luonnosta ja mukavasta seurasta.
 

Offline Ari

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 422
  • View Profile
 • Seura: Nummelan Frisbeeseura
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #5 on: 15.01.16 - klo:09:33 »
Hyvää luettavaa.
Ihan kaikkia kisavierailuja ei ihminen aina muista. En minäkään.
Ensimmäiset kisatouhut järjestäjän puolella on aina jännää puuhaa. Pelaajillehan se ei välttämättä ole ihan niin jännää.

Veikkolan rata ei välttämättä ole ihan kaikilta osin suosikkini, mutta nämä kisahommat on sujuneet siellä senverran kivasti järjestelyjenkin osalta, että silloin tällöin tulen jatkossakin varmasti siellä vierailemaan kun omaan elämään sopii.

Sullahan on enemmän kokemusta eri radoilta kuin mulla, joten näkemystäkin alkaa olla. Jäämme odottamaan suosituksia ja kannanottoja eri radoilta.

Offline gunners

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 1 438
  • View Profile
 • Oikea nimi: jari väyrynen
 • Seura: KKpBats
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #6 on: 15.01.16 - klo:10:28 »
Nää on järisyttäviä tarinoita heittomääriltään ja ratabongaus määriltään mitä nämä lajiin viime vuosina hurahtaneet kertovat.
Hyvin mielenkiintoista luettavaa.
Toivotankin Miikkalle antoisia vuosia lajin parissa ja innostavia tekstejä foorumille!

Offline Flick Maniac

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 4 848
 • Discmania
  • View Profile
  • Frisbeegolf Club Keinukallio
 • Oikea nimi: Mikko Setälä
 • Seura: FGCK
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #7 on: 15.01.16 - klo:10:52 »
"Cool story, bro" läppää heitetään usein sarkastisesti, mutta nyt se on ihan totista totta.  :)
Discmania Media Partner 2017-2019
Team Discmania, Discmania Ambassador

Link | P2 | Tactic | Origin | MD3 | MD4 | Anvil | Essence | FD | FD3 | Fortress | CD2 | DD3 | Rampage | Spirit
http://www.instagram.com/Crushing_Plastic
http://www.youtube.com/user/glaabaglooba

Offline IironSika

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 124
  • View Profile
 • Oikea nimi: Mikko Seppänen
 • Seura: HH
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #8 on: 15.01.16 - klo:16:13 »
Tässä kalpenee mun 106kg -> 91kg vuoden aikana. Mutta polvikivut ovat minullakin taakse jäänyttä elämää, jopa niin, että suunniteltu polvileikkauskin peruttiin ainaki toistaiseksi.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 500
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #9 on: 15.01.16 - klo:16:17 »
Holari mutinaa.

6kpl tullut avaus mentyä ei harjoitus heitolla ,eli minulle ratakierroksella jolla normaalisti yhtä kiekkoa käyttäen valittu rata pelataan väylän heittopaikalta maalikoriin ,pelaten jokaisen väylän kertaalleen.

Jamo joka minut lajiin tutustutti heitti omansa juuri 10000 heiton tultua täyteen.
Siinä sitä sitten kirjattiin tuloksia ja metsästettiin ensimmäistä holaria, tuota himoittua sattumaa kun kaikki loksahtaa kohdalleen ja hyvä lähestyminen on vähän liian pitkä ja vähän liian korkea.

Meni 10000 heittoa ja eipä kuulunut holaria, ajattelin että onpa kummallista, pelaat ja pelaat ja sattumakaan ei auta.
Oli koriosumia,pomppuja ja korin katon päälle jäi kiekko avauksesta kolme kertaa ennen kuin pinkki FLX 170g challanger sitten päätti jäädä koriin sisälle.
Voi sitä tunnetta kun sai laittaa ykkösen korttiin ja disc golf scoreskin mukavasti muistutti tuloksia laitettaessa ,onneksi olkoon hole in one, väylä1.

laskin että kyseessä oli 33451 heitto ratakierroksella ja pm 16.11.2014 nummelanharjun ykkös väylä. Mistä muistan tuon, fixuna tussasin sen omaan kiekkoon jossa muisto nyt pysyy tallessa.
Niin se vaan on että haulikolla kun ampuu tarpeeksi niin joku hauli löytää perille.
Tuli itsenäisyyspäivä ja karvalakki sarjan kilpailu SFKG , väylä17 oli tuolloin mandoportista alamäkeen 72m heitettävä putteri liidätys.
06.12.2014 ja heitto nunero 34753.
Onnistumisen riemu oli valtava ja huusin kurkku suorana heittopaikalla yhdessä poolin kanssa heitellen yläfemmoja. Ei aikaakaan kun parin väylän päästä samasta suunnasta kuului riemua ja palkintojen jaossa saatiin molemmat kiekko holarin heitosta samalta väylältä. Herra Winterhalter otti asian vähän tyynemmin kuin minä, mutta kyllä siinä hymyssä suin kiekkoja ihasteltiin.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 500
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #10 on: 15.01.16 - klo:16:48 »
Holari mutinaa part2.

Kuiva keli jatkui ja pari korin katolle jäänyttä kaiveli mieltä.
toukokuussa meillä on lomaosake viikko saimaan kylpylässä ja sinne lähdettiin taas ratoja bongaamaan ja harjoittelemaan.
Mukava tauko SFL ensi kisojen ja uskomattoman NDGE2015 kokemuksen jälkeen.

Kolmas holari napsahti Imatran urheilutalo DGP radalta väylältä8 61m ränni ja gstar roc3 halusi pysyä korissa kolmannella kerralla kahden kori osuman jälkeen.
Olin jo jättänyt talvi kiekon bägistä pois, eihän mustaa passaa kesällä heitellä.
18.05.2015 jäi tuosta mieleen.
Ryppäissä näyttävät tulevan.
Neljäs napsahti sitten Willimiehen kesäliigan osakilpailussa torstaina 20.05.2015
Tähän kisaan osallistuminen oli sattumaa kun etsin jotain viikkokisoja seudulta hyvän treenin ja holari fiilisten saattelemana.
Sattumoisin oli hääpäivä nro15 ja hieman sai edellisenä iltana vaimon jalkoja hieroa,että Imatran karhumäelle pääsi kisaamaan.
Kilpailua odoteltiin ja matkassa oli vain treenikassina toiminut S-Market bägi. Porukkaa oli kivasti ja matkaan pääsin paikallisen seuran parin konkarin kanssa karhumäen radalle jossa taisi olla 21väylää.
Upea alku ja otin 3 pirkkoa putkeen ja pooli kaverit vähän rupesivat bägit selässä kyselemään että anteeksi mitä.
Tämä kilpailu oli parasta pelaamista mitä missään kisassa olen pelannut ja muutaman kori osuma avauksen ja nosto pirkon jälkeen saavuttiin 42m pitkälle harjanteella olevalle väylälle,jossa korin takaa paistoi aurinko täydellisesti tehden metsään aavemaisia valonsäteitä. Otin käteen oranssin Woodoo super stypid soft putterin ja tokaisin honoreissa. "nyt on niin kaunis hetki että tähän heitetään holari" liidätys ja kiekko keskelle koria ja huuto myrsky oli valmis.
Kisassa käytettiin skoorin palvelua ja konkarit rupesivat sitten toteamaan 4 väylää ennen loppua että nyt voitat, koska johdat tuloksessa -5. Jep bogi,bogi,bogi ja tuplabogi. Par tulokseen päätyi kilpailu ja 4sija ,mutta holari potista tuli ihan kiva potti lahjakorttina ja kuvaankin pääsi hymyilemään.
Totesivat vain paikalliset että ei tuolla lailla saa huijata s-Market bägillä :) .
Ulkonäkö joskus pettää, nyt lähdetään kohti keskisuomea, koska huomenna on Hämeenkyrön karvis ja porukka on kasassa valmiina nauttimaan viikonlopusta..
Ehkäpä pelikirjaa ja part3 vielä illalla :)

Offline Flick Maniac

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 4 848
 • Discmania
  • View Profile
  • Frisbeegolf Club Keinukallio
 • Oikea nimi: Mikko Setälä
 • Seura: FGCK
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #11 on: 15.01.16 - klo:18:45 »
Holiday club Saimaa yhtenä majoitusvaihtoehtona toukokuun lopun maratonia plääniessä. Kerran oon yhden pääsiäisen ollut, ihan nätti paikka. Aavelaivasta huolimatta. Imatra/LPR radat siis kutsuu.

Itellä jokelaholareiden lisäksi vain 2 "kunnon" osumaa. Keinarin peikkometsä eli nyk. #7 joka poistunee tällä kaudella, ja Myllymäen ykkönen Kankaanpäästä. Siitä onkin parhaat muistot, pelattiin n. 8 hlö megapoolilla, myöhänen ilta, osa porukasta oli jo vähän täynnä fribaa sillepäivää, tais joku sanoo meikälle kun olin eka heittäjä et heitä ny jo sitten et päästään poiski, ja heitinhän mä CMD2 hyssenä kippoon. :D

 Ja kahteen kauteen ei nyt yhtään vaikka osumia muutamia. Kyllä se sieltä nasahtaa. Yli satkun väylään kelpais mut siinä saa osua kyllä kaikki kohdalleen.
Discmania Media Partner 2017-2019
Team Discmania, Discmania Ambassador

Link | P2 | Tactic | Origin | MD3 | MD4 | Anvil | Essence | FD | FD3 | Fortress | CD2 | DD3 | Rampage | Spirit
http://www.instagram.com/Crushing_Plastic
http://www.youtube.com/user/glaabaglooba

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 500
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #12 on: 16.01.16 - klo:00:49 »
holari mutinat part3

pari vielä ja historia on läpi käyty :)

Siltamäessä on tullut osuttua korilaitteeseen avauksessa kaikilla muilla paitsi 2,8,9,16 väylillä siellä kierretyillä melkein sadalla kierroksella, forumilta katselin buzzz vs ROC taisteluita ja tuli hankittua liila buzzz titanium muovilla. Siinä sitten ukkosen uhkaamana tuli alku syksystä mentyä töiden jälkeen rundille ja hyvin lähti , ykköseltä tolppaan ja nosto Pirkko ,kolmosella ketjuihin ja nosto Pirkko, nelosella taas nostolle ja pirkkoa korttiin. Viitos väylälle saapuessa oli jo pyyhe tavallisen kurassa ja -3 lukemassa ihmeteltiin että mitähän tuonne kuralammikkoon viitsisi laittaa. 61m normi antsa kulma ja buzzz pitää sen ja feidaa koriin. Hyvä pläni ,alkoi kaatosade ja kiekkoa käteen. Kohdalla sattui tulemaan pari susikoiran ulkoiluttajaa ja koirat sai melko shokin kun aikamies aloitti riemu huudot täydellisen onnistumisen perään. Katsoi omistaja vähän pahasti ja hymyili takaisin onnesta hyppivälle aikamiehelle.
Kierros päätyi lopulta kaatosateen ja salamoiden saattelemana -7 tulokseen ja omaan ennätykseen :) .
Kuudes ja toistaiseksi viimeinen holari tuli puolarmaarissa samoin -7 ennätys kierroksella. Uusi 8väylä jotain +50m ja mustaa gstar rocia oli taas kaivettu talvea varten esille ja upean suunnitelman jälkeen kiekko koriin ja katsetta taivaisiin.
Semmoista on sankari pelaaminen..
seuraavia odotellessa... Holari on kumminkin se vähän liian pitkä ja korkea lähestyminen jonka yritti saada korin juureen,vai yritinkö koriin? Sama se kyllä se hyvältä tuntuu,kun heittue pomppii ilmaan ja kiljuu riemusta jonkun onnistuessa.
Sankari pelaaminen on sellaista, yrittää paljon ja joskus saa kalaa :)
Itse olin taannoin myös kova kalamies, tulihan 10,6kg hauki jo reilu 20v sitten.
kalastus jäi friban tieltä,kun puikkareiden jahtaaminen tuntui turhalta..
Kävi sitten viime syksynä viikonloppu kun kalakaverit kutsui Hankoon mökki reissulle ja vähän otti ennakkoon pannuun kun olisi voinut johonkin kisaankin mennä :( .
No niin siinä kävi että ainoa kala kisa ratkesi minun voitoksi,kun kaverit eivät saaneet mitään ja minä pistelin 3 haukea ylös vedestä rikkoen oman ennätyksen samalla. Hauet painoi 13kg,5kg ja 8kg. Oli puikkarit vähän syöneet viime näkemältä. Hyvä niin, laitoin kalavehkeet takaisin varaston hyllylle ja kävin ostamassa ensimmäisen oikean bägin Fossa tana pro frisbeepointista ja 100 eurolla kiekkoja päälle, laji oli valittu ja siihen panostetaan :).
Laskin tuossa että kilpailukausi 1 maksoi kiekkoineen,bägin hankinnan,osallistumismaksujen ja lisenssien kera reilu 1000euroa. Siihen vielä bensat,eväät ja muu joten ei tämä ilmaista ole.
Mutta maksaa se tupakan polttokin 2000euroa vuodessa, siinä vähän mietittävä mistä seuraavaksi säästetään :) . Huomenna edessä vuoden ensimmäinen kilpailu.
Karvalakki sarjaa ja Hämeenkyrö. Saunottu on ,kiekot valittu,nauhoja laiteltu ja mukava kuorsaus käy vieressä. Tavoitteena onnistua paremmin kuin viime vuonna jolloin pelasin hyvin -2 ja -1 kierros tulokset ollen 22 miesten sarjassa.
Väylillä vain pari muutosta,joten tuttua hommaa on ja Janitan voittoa lähdetään uusimaan naisten sarjassa viime vuodelta. Muut 3 seuran veijaria jo nukkuvat,hyvä niin. Koria kohti ja sen yli siinä tavoitetta, nauttimaan mennään ja hymyssä suin ollaan se on varma. Tekevät näet hyvää kahvia Hämeenkyrössä :) huomiseen ja hyviä heittoja.
« Last Edit: 28.11.16 - klo:20:47 by mykey »

Offline TaneT

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 830
  • View Profile
 • Seura: TT
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #13 on: 16.01.16 - klo:08:11 »
Seurantaan ja näitä holarijuttuja on mielenkiintoista lukea. Vaatii tosiaan paljon osumia yhtä jäänyttä kohden, taitaa olla noin 10:1 tällä hetkellä itsellä.
Judge Kruunu Slammer | Claymore Verdict Justice | Thief Culverin Felon Ahti | Trespass Enforcer

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 500
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #14 on: 17.01.16 - klo:00:12 »
48h ja 678 lukukertaa :) kiitos ja kumarrus sinulle.

Kisailu kausi 2016 ponnahti käyntii karvis Hämeenkyrölllä 14 väylää 20astetta pakkasta, mahtava talvinautinto :)

Saavuttiin takaisin mökille ja huomasin ison mustan 1x2 cm patin oikean jalan isovarpaassa, paleltuiko varpaat? Nyt rupesi jännittämään kun tuntoa ei tuossa pinnassa ollut.
tuleeko verta vai lähdetäänkö porin alue sairaalaan kuoliota poistamaan?
Kaunis punainen veri tirskahti ulos ja turvakenkien aiheuttaman kovettuma oli rikkonut vissiin verisuonen ja ihon alainen purkauma oli siinä.
aamu aurinko 20astetta pakkasta ja 70 iloista nautiskelijaa, siinä resepti karvis sarjan osakilpailuun.