Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 673296 times)

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1815 on: 23.07.20 - klo:16:59 »
Raasepori Helmi 2020..
TD hommissa järkkäilemässä yhdessä Raaseporin korillaisten kanssa. Kunta ajanut nurmet milliin ja seurassa aktiivinen pöhinä päällä.
Tänään pitävät normi viikkokisat 90 hengelle ja huomenna vedetään flex parikisaa noin 200 hengelle ja vkl golf lähtöihin tulossa PDGA kisaan noin 200 pelaajaa. Osallistuja määrässä isoin kisa itselle missä TD hommissa toiminut,joten melko mukavaa meininkiä luvassa. Saapi nähdä miten peli sujuu kun on ensin vetänyt 49kpl pelaajakokouksia putkeen aamu 08 alkaen ja oma kierros sitte starttaa 16 aikaan. Vkl menee siis karjaan suunnalla naatiskellen lajin parissa.
« Last Edit: 24.07.20 - klo:08:10 by mykey »

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1816 on: 28.07.20 - klo:06:58 »
Raaseporin helmi 2020.
Lähtö perjantai aamulla 09:15 auto pakattuna täynnä kaikenlaista pöydistä irtokoriin ja palkintotavaraan.
Palaverit järjestävän seuran kanssa paikan päällä ja jamon kanssa parikisaan 12:40 lähdöllä. Parikisassa iloiiset 102 paria yhteensä eli 204 pelaaja kierrosta.
Aloitetaan jamon laittaessa 35m lähärin sisään ja pörö..totuus tulee kuitenkin vastaan kun kontataan bogey best shotilla väylään 2. Kierros menee ajoittain hyvin mutta normaali meidän meininki eli kontataan samoilla väylillä ja väylien 10 bogey ja tupla 13 on kyllä best shotilla ihan syvältä. Lopputulos kuitenkin 63 heittoa +2. Kierros kestää noin 3h15min ja sport tracker ryhmässä kertoo että noin 10km tulee kävelyä.
Eipä siinä kauaa ehdi kuin kahvit vetäistä ja sekapari kierrokselle Jenni Anttila kanssa lähdöllä 16:40.
Nyt on kroppa lämmin ja tekeminen ajoittain super hyvää.. painetaan bogey freen -4 tuloksessa vielä ison veden ylitys väylä13 jälkeen ja ollaan hukattu putilla jo 4 pöröä 8-12m päästä.
Sitten Miikka väsähtää pitkän siirtymän jälkeen ja Jenni ei onnistu mun sähläyksiä paikkaamaan ja pari bogey lipsahtaa korttiin.. loppuun par tulosta ja jaettu kolmas sija. Melko namua oli. Kierros kestää nyt 4h ja palaverit perään ja lähtö 20:30 kohti kisakeskukseen mökki elämää. Saunat päälle ja muutama saunaolut. Paikalla on muutakin kisaan osallistujaa ja saunassa käydään pitkään kierroksia läpi.. uneen päästään 02 jälkeen ja herätyskin mukavasti 06:15 kun pelaaja kokous suma ekalle kierrokselle alkaa 07:51 ekan lähdön ollessa 08 mpo luokalle.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1817 on: 28.07.20 - klo:07:39 »
Kaikenlaista sitä TD hommissa vastaan tulee.. viimeisen 2 VK aikana kilpailuun tulee kasa peruutuksia ja viimeiseen hetkeen saakka otetaan myöhäisiä mukaan. Kilpailuviikon maanantai aamuna teen ryhmät perustuen siihen että pyritään pelaamaan ilmoitetusti luokittain milloin mahdollista. Mpo luokan aamuun laitetaan lähiseurojen pelaajat ja toiveita lähelle mp40 luokan lähtöjä kyytejä varten järjestellään vetäen randomisti seurojen pelaajat ryhmiin sisälle. Kaikki pelaajat vedetään yksitellen ryhmiin joiden sijainnit on laskettu ennen ryhmien tekemistä eli mille numerolle tulee mikäkin henkilömäärä missäkin luokassa. Naisille en halua 5 ryhmää avaus päivään joten perällä jää yksi nainen viimeiseen ryhmään.
Mp40 tulee pyyntö päästä loppupäivän ryhmiin jotta lapset saadaan hoitoon ja siirrän hänet myös viimeiseen ryhmään jossa jo FPO,MPO pelaaja. Laitan itseni varalle myös viimeiseen ryhmään jotta ryhmäjako menee suunnitellusti. Alustavat ryhmät ilmoitan valmiiksi ja julkaisen ryhmät maanantai päivällä. Sitten Latviaan risteilylle kolmeksi päiväksi. Peruutuksia ja toiveita kyytien järjestelyistä tulee puoleen ja toiseen muutamia ja peruutettujen paikoille laitan samaan luokkaan kuuluvia niin kauan kun pystytään.. muutama luokka poikkeus tulee FP40 pelaaja ei pääse kisoihin jos pelaa iltapäivällä ja siirrän keskelle aamua syntyneeseen kolmen ryhmään loppuviikosta ja viimeinen ilmoittautuja mpo pelaaja menee mp40 alkupäähän syntyneeseen loppumetrien peruutuspaikkaan. Päätän pitää kaikki pelaajakokoukset itse jotta noin 200 pelaajaa saa saman tiedon samalla tavalla. Viimeiset peruutukset tulee vielä pe illalla ja muutamia ei koskaan ilmesty kisoihin la aamulla. Itse en perjantai pari kisojen jälkeen edes tiedä jaksanko kisaan lähteä pelaamaan.perjantai yöllä aluevastaava kontaktoi ja ilmoittaa että joku sankari epäilee minun haluavan hyötyä myöhäisestä lähtöajasta ja epäilee että ryhmät olisi järjestetty. Väsyneen vati meinaa tästä tiedosta mennä vähän vati nurin kun eipä tullut ajateltua että jotain kiinnostaisi tälläisen 850rating pelaajan jonkun asteinen sää etu kun ryhmät tehty kuten tehty jo maanantaina.
Käytännössä metrix ryhmien generoinnissa voisi käyttää mallia aseta tietyt pelaajat ensin johonkin ryhmiin ja arvo luokittain loput, arvo ja siirtele sopivin täyttäen kolot koska ryhmäkokojen vaihtuessa metrix ei pysty niitä oikein laittamaan. Metrix puuttuu kokonaan pdga rating mukainen ryhmien laitto järjestykseen automatiikasta joten tuolla järjestelmällä vähänkin erikoisempi isompi kisa menee käsityöksi aina. Metrix ryhmäjako on toimiva vain kun ryhmässä on sama määrä pelaajia ja välillä sekin automatiikka pettää ihan täysin ,kuten kävi helmen ekan kierroksen jälkeen kun MP50 pelaajat eivät menneet tulosjärjestykseen ollenkaan ja osa MPO tasatuloksista pdga numerojako meni väärin. Eli ryhmien teko toiselle rundille vei sitten puhelimella tehtynä noin tunnin.
Itse kierrokselle päätin sitten kuitenkin lähteä kun tuntui että ehkä sitä jaksaa 47 pidetyn pelaajakokouksen jälkeen joissa taukoa välissä oli normaalisti 2-5min ennen seuraavaa. Kyllä tälläiset kuitenkin sellaisen maun tekemiseen jättää että saattaa olla että tälle kaudelle jäljellä on tasan yksi TD kilpailu ja se voi olla sitten siinä.

Offline Ari

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 553
    • View Profile
  • Seura: Nummelan Frisbeeseura
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1818 on: 28.07.20 - klo:07:47 »
Eihän TD voi oikeastaan pelata kuin viimeisessä ryhmässä jos haluaa hoitaa hommansa noin kuin sä ajattelit. Salaliittoteoriat on joillekin parasta ja ainoastaan on varmaa että joku saa väännettyä jotain teit mitä tahansa.
Hyvin sä vedät.

Offline takarivi

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 1 577
    • View Profile
  • Oikea nimi: Tero Koivu
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1819 on: 28.07.20 - klo:08:44 »
Pelaajan näkökulmasta katsottuna kaikki järjestelyissä oli erinomaista, eikä mitään valittamista. Arvostelijat tuskin ymmärtävät millainen homma on saada iso kisa vietyä kunnialla läpi. Ilman TD:tä ei tällaisia tapahtumia ole, joten toivotan jaksamista!

Offline letiss

  • Täysjäsen
  • ***
  • Posts: 132
    • View Profile
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1820 on: 28.07.20 - klo:09:57 »
Samaa mieltä, kuin edellinen. Leppoisa kokoontuminen ennen kierrosta, rata mintissä, tarpeeksi spottereita, aikataulut piti, joten kaikki toimi loistavasti. Money well spend !

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1821 on: 28.07.20 - klo:11:31 »
Raaseporin helmi ja kierros1.
8h lähes taukoamatonta pelaajakokousta.
Vaikka paljon koitin käydä läpi niin mpo ryhmistä 3ryhmää kipitti kesken kierroksen ohi kulkumatkalla varmistamaan ja yksi kierroksen jälkeen väylän3 DZ paikan käytön OB varten. Väylillä 3 ja 4 DZ paikka oli mandoa varten ja sain lisättyä tuon lauseen vielä noin ryhmän 12 kohdalla. Onneksi olivat muistaneet viimeisen osan että jos ei olla varmoja niin pelataan kahdella tavalla. Tiedän kokemuksesta että väärin peluuta tapahtuu vaikka olisi kuinka perus layout kyseessä aika usein kilpailuissa. No siitä selvittiin.
Kaksi pienempää taukoa oli kun oli mpo ja mp40 ja mp40/MP50 välissä tyhjät ryhmät. Ehti käydä vessassa kun vaihtoi pelivaatteet päälle. Kävin sitten kakkosella siinä vessassa jonka sisällä oli talon lämminvesivaraajat ja aivan hiessä ulos juuri vaihdettujen vaatteiden kanssa.
No viimeisessä ryhmässä eteenpäin ja aika kankeana oli kroppa ulkona seisoskelun 8h jäljiltä. Oli mulla tuolikin mutta ei siinä muistanut koko ajan istuskella.
Ykkösväylä päättyi kolmen metrin par putille jonka vedin koko laitteesta ohi.. moro. Bogey korttiin. Sitten hyviä avauksia ja putteja 6-10m päästä ja ei mene sisään. Putti täysin hukassa väylillä 2-4.
Vitosella laitoin 100m korin tasalle ja polvesta 8m pönttöön. Kutonen 3m ja sisään..tulos -1. Seiska avaus jäi sitten ob matalaksi ja bogey. Sitten taas kelpo peliä 8 mutta 10-12m ei mene ja parissa jatketaan.
9 avaus osuu koivuun keskellä heti a sinkoaa ison Kanervan sisään ja sieltä jatkot päättyy lopulta 4m ohi puttiin ja tupla korttiin. +2
10 koivu oikealla ja sinkoaa vasemmalle jokeen.. huh huh.. antsa joen yli hirvittää mutta on hyvä.  Ison Terijoen salavan sisältä rolleri puskaan 8m ja polvelta sisään on bogey.
11 avaus on melkein täydellinen ja korkkaa 125m kohdalla ja päätyy ob vasen reuna 20m matkaa ja puska edessä.. fore korin takana olevaa puskaan ob ja tupla on valmis.+5
12 kuvan kaunis väylä ja painan täydellisen heiton ja kiekko 1m päässä korin takana nostolla +4.
13 veden ylitys yritys on hyvä mutta liian korkeana takatuuli tiputtaa nuken korkealta laskeutuvana satelliittina 10m vakaana veteen. DZ paikalla päivän viimeinen heittäjä ja vasemmalta tulee koiran ulkoiluttaja kävelytietä pitkin.. hetken katson että eikö se tajua pysähtyä? Kaikki vaan tuijottaa opas koiraa joka ulkoiluttaa sokeaa puiston kävelytietä joka päättää istahtaa penkille keskelle mun heittolinjaa 60m päähän.. tässä kohtaa lippumiehet vieressä tajuaa ja menevät juttelemaan sille.. itse jään nurmikolle selin makaamaan että ei ole todellista. Paikalle saapuneet 20 katsojaa rinteessä kyselevät että loukkaantuiko joku kun makaan elottoman näköisenä DZ nurmella.. kestää 5min kunnes koira saa vietyä sokean eteenpäin pois  radalta.. ei osannut koira lukea mutta osasi kiertää kävelyteiden esteet.. nauran tilanteelle ja DZ paikalta hyvää forea ja lopulta alle ja nosto Kutonen on dropparilta ihan hyvä. +5 ja pitkä siirtymä.
14 pelaan helpon par tuloksen ja sitten väylä15.. antsa repäisy horisonttiin päätyy ihan ok mutta ranteessa napsahtaa ja olkapäässä vihloo..jassoo.. semmonen 95m jää korille ja kannattaisi laittaa ob rajalle. Ajattelen tässä kohtaa että vauhdilla rystyllä onnistun ja valitsen kiekon sitä varten.. heitto vuoroa odottaessa totean että ympärillä on 20silmäparia ja pitäisi vauhdilla vetää keskellä nurmikko kun on koko päivän muistuttanut että räikeät virheet pitää kollata pelaajakokouksessa.. ilman vauhtia siis.. edellisen heiton kipu on unohtunut ja vedän liiallisen rykäisyn ja ranne pettää kiekon lähtiessä vasemmalle puskaan sellaisella voimalla että rytinä käy.. ob ja koitan vipata puskan sisältä forea.. ei pysty ja ranne antaa periksi, kiekko käy sisällä ja pitkä putti ei mene.. ei mene myöskään 4m paluu joka menee koko laitteesta ohi kun ranne pysyy paikallaan. Lumiukko korttiin ja +9. 15 varma avaus ja loistava lähäri mutta 3m puttikaan ei osu edes laitteeseen.. kiroan sisällä että en sitten heittänyt vasemmalla? +10..
Väylä 17 heitän foren koska rystyä ei pysty käden tunnottomuuden takia.. lähäri rysty on typeryyttä ja painelee vasemmalle OB miksi en heittänyt forea?
Putti yritys ison puun takaa menee ohi ja ob rajalle 6m paluu. Saan niskan lapaseudun rusautettua tässä vaiheessa ja Putin sisälle ja on viimeisen väylän vuoro.. ok rysty jää vähän oksiin ja loistava fore kolosta painelee suoraan korkeana ja Fade oikealle mörriin 100m päässä.. ei löydy ja kello käyntiin.. ajattelen jo että on tämä ihan käsittämätöntä TD vika ryhmä vika väylä ja kohta tulee Lost disc 100m foren jälkeen.. löytyy kumminkin ja mörristä putteri antsa 12m putille postiluukusta.. moikkaan koria ja runaan ja kiekko sisään..huh huh olkapää valahtaa alas kivusta ja mielessä ajattelen se oli sitten siinä. +11 ja taikapisteet omalla tasolla..
Kävellessä kisakeskukseen buranaa naamaan ja heti magnesium voiteet olkapäähän.. ja kohti majoitusta pikku palaverien jälkeen.. muutamia peruutuksia tulee ja päätän käydä saunassa ennen ryhmien luontia.
« Last Edit: 28.07.20 - klo:15:40 by mykey »

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1822 on: 28.07.20 - klo:18:10 »
Sitten saunaan saunapalaveriin ja lämpöä kroppaan. Saunasta tultua alan tekemään ryhmiä kasaan.
Toiselle kierrokselle pitää pelaajat ensin kopioida ja sitten tarkastaa ne jotka ovat ilmoittaneet jäävänsä pois.
Ne poistetaan toiselta kierrokselta ryhmien tekoa varten jotta automatiikka toimii helpommin ja lisätään ryhmien teon jälkeen pelaajat takaisin ja jokaiselle merkataan DNS pelaajan kautta.
No sitten mietitään miten jäljelle jäävistä tehdään järkevä combinaatio ja millä tavalla. Radalla jolla on vaikeutta ja paljon eritasoisia pelaajia on selvää että isoissa luokissa samalla ryhmä suuruudella esim 4 pelaajaa hitaammat menevät edessä ja nopeammat pakkaavat perään ja kohta ollaan isoissa jonoissa. Kokemus on itselle on opettanut että mikäli luokassa on enemmän kuin 8 ryhmää niin silloin aletaan ajattelemaan sitä että kärki pelaa 5 ryhmässä jolloin hitaimmat ryhmät menevät 4 hengen porukoissa ja nopeammat sitten pelaavat samassa ajassa isommassa ryhmässä.. 195 pelaajan analyysi ja 4 ryhmä koko automaatilla oikeaan järjestykseen jonka jälkeen siirretään manuaalisesti halutusta kohdasta nelos ryhmän viimeinen edellisen ryhmän kärkeen niin monen ryhmän kohdalla kuin halutaan väli tuottaa luokille. Sain mpo järjestettyä ja metrix tilttasi puhelimessa.. uudelleen ja sen jälkeen kun mpo oli tehty huomasin että MP50 ryhmät eivät ole muodostuneet edes pelaaja tulosjärjestykseen vaan ovat aivan randomisti.. kokeilin uudestaan eri tavoilla sekoittaa automatiikan kautta mutta ei toiminut. luovutin sen suhteen ja uudestaan mpo ja sitten mp40 oikeaan kohtaan että jää rako jotta jonot purkautuu radalla ja mpo kärki pelaa suht rauhassa ja itse lähden vasta kun oletettavasti apu TD mpo luokassa palaa kierrokselta. MP50 jouduin muokkaamaan käsin niin että kaikki pelaajat siirrettiin viimeiseen lähtevään MP50 ryhmään ja sieltä pdga sivun kautta oikeaan järjestykseen ryhmiin. Naiset järjestykseen ja tiedossa oli että FP40 kärki ryhmästä saattaa jäädä yksi pelaaja pois joten viimeinen ryhmä olisi alustavasti 5 naisen porukka. Jälkikäteen huomasin seuraavana aamuna että MP50 olisi pitänyt laittaa ykkösryhmä 5 pelaajaa ja muut 4 jolloin olisi mennyt ehkä sujuvammin, mutta puhelimen täyttävät viestit 22 aikaan missä kyseltiin ryhmiä eivät antaneet paljoa ylimääräistä enää.. loin ryhmät ja sitten nautittiin muiden kanssa illasta.
Kierros kaksi alkoikin aamusilla pelaajakokouksilla ja kohta olikin aika päättää pelaako vai ei. Pari tuntia ennen omaa lähtöä tuli yksi peruutus ja se osui omaan ryhmään.. selvä kolme ryhmässä joten pelataan sitten vaikka olkapää tuntui jäykältä. Kipua ei ollut ,siitä piti Burana mg veressä huolen.. sitten lähdettiin toiselle kierrokselle kolmen ryhmässä.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1823 on: 28.07.20 - klo:20:43 »
Raaseporin helmi kierros2. MP40 luokassa alkaa apu TD ottaessa ohjat kierroksensa jälkeen ja vapauttaa minut oman lähdön jälkeen.. vaihdetaan TD liiviä ja sitten menoksi.
Ykkös väylältä varma rento hysse keskipuskan vasemmalle jotta pääsee sinne 35m päähän ilman ongelmia.. rento fore neppi vitoseen on ihan ok.. koitan putata ja käsi vetää kiekon oikealta kaukaa ohi ja 8m paluu on ihan järkyttävä kun ei mene edes korille asti.
Olkapää onkin sitten lähes toimintakyvyttömässä kunnossa jonka Burana on kivasti piilottanut.. kakkoselle mennessä mietin että rystyä ei voi nyt pelata. Fore väylään vaan varmasti ja oikealle pitkälle mörriin.. pikku upsi neppi kuusen sisältä 4m ja par huh. ajatukset alkaa valitsemaan kauhun rajamailla paikkaa minne mennä DNF jälkeen mietiskelemään.
No forea pystyy heittämään ja upea rento ja varma heitto painaa kolmos väylälle täydellisesti ja matkaa jää suoralle linjalle noin 40m..ajatukset ei toimi ja otan pehmeän putterin rysty heittoa varten vaikka sormien tunto alkaa katoamaan ja olkapään lihas niskaan on melkoisessa pinteessä. Heitän rystyllä smoottia pikku hysseä alivakaalla ja ei irtoa kädestä kiekon kiepsahtaessa oikealle 45astetta kohti tenniskenttä pusikkoon ja ob.
Forella alle ja nosto bogey.. perse ku vituttaa.
Vitutuksessa nelosväylälle ja yritän edelleen rysty avausta mutta kun sormet ei pidä kiekosta kiinni niin ohi mennään mandosta. DZ paikalla saan niskan rusautettua ja veri virtaa taas joten skippiä korille rystyllä joka kuolee kantoon 10m päässä.. pakko se koittaa ja ei nouse käsi mutta kiekko osuu alapantaan ja tippuu juurelle pystyssä ja rullaa suoraan kohti ja jää metrin etu vasemmalle.. seuraavaksi ylikorostan ja ohi koko laitteesta kun kroppa kääntyy mukana kuin lainelautailija konsanaan. 4m putti sisään ja Kutonen korttiin.. tulos +6.
Vitosella tuntuu taas hyvältä ja teen upean heiton 100m odottavalle korille luotina ja skippiä perään matalana ja nostolla.. pörö.
Sitten lippaan kiekko yli rystyllä ja kuusen sisään 20m korista oikealle.. ei päästä ulos ja 10m alle ja nosto bogey..
Seiska väylä kävellessä tunnen kun bägi painaa kipeää olkaa ja loppuu tunto sormista.. kiva kiva..
7 väylän veden ylitys menee sitten tunnottomilla sormilla grippariksi ja vastarannan etureunaan kaislikkoon.
DZ paikalta kiekko 4m ja käsi ei nouse putissa ja ohi laitteesta hyssen mennessä oikealle..tupla korttiin.. +8
8 on mennyt koko viikonlopun loistavasti joten koitan rystyä tarjoilla ja keskityn siihen ettei puristeta kiekosta..jep jep ja early menee 25m vasemmalle olevaan kuuseen ja pomppaa ulos viereisen heittopaikan viereen.. putterilla kiekko lämät tuuleen ja suspect laskeutuu nostolle ja par..
9 on foren vuoro ja upea sellainen tulee kiekon painaessa 125m matkan nurmikon reunalle.. ei mene 12m lirvautus ja par.
10 väylä otan tukea Hirsimäen valitsemasta ballistasta jossa kannessa Hi5si ja nimmarit yläkulmassa. Rysty heitto on niin täydellinen kuin vaan voin itselle kuvitella kiekon liitäessä suoraan 95m tarpeeksi korkeana oikeaan reunaa ja kaartaa jättimäisen salavan oikealle puolelle.. matkaa korille 25m par4 väylällä.
En tiedä missä se kaveri taas majaili joka tiesi että rennot pikku vippailut ei nyt onnistu olkapää takia ja heitän sellaisen 15m lehmän pierun eteenpäin ja 10m putti ei mene sinne päinkään ja par korttiin on kuin vieraan naisen läimäys poskelle..
11 väylä kuvan kauniiseen alamäkeen.. alkaa olla sellaista kummallista aivopierua koko tekeminen ja heitän kierroksen paskimman foren joka korkkaa hyssessä oikealle puiden sekaan.. puun takaa polvelta 85m matka korille ja upea fore lähteekin alamäkeen biodefenderillä joka liitää kauniisti Karjaan jokeen ylipitkänä vasemmalle . jep jep.. kiekko nro2 vedessä.
Rajalta alle ja tupla. +10
Väylä12 avaus vaan irtoaa liian aikaisin ja painelee vasemmalle suoraan puskaan.. löytyy sentään OB puskasta ja DZ matka.. käsi alkaa olla ihan puuduksissa ja koitan sitä venytellä.. forella DZ paikalta 60m lentää ensimmäiset 15m ja keskelle väylää. Ei pysty siis enää heittämään rennosti edes forea..onhan melkoista.. seuraava jatko sentään 4m putille mutta kun ei ja tekisi mieli kiljaista alapanta osuman jälkeistä vihlomista olkapään takaosassa ja Kutonen korttiin..+13 katselen siinä vesiväylää miettien että menisikö suoraan DZ paikalle. Ihan sama ja sheriffi käteen.. jää 10m vajaaksi kiitäen matalana veden yllä ja DZ paikalle vedessä kiekko nro3.
Masennuksen jälkeen pikainen elvyntä ja forella päätän heittää 95m päässä olevalle asvalttia kurville ja siitä skipillä eteenpäin..heitto menee kuin elokuvissa ja jää ok paikkaan, koitan antsa forella skipata kaukaa korille mutta ei jaksa ja 15m jatkot varmasti pelaten alle ja nosto bogey..ihan ok +14 ja matka jatkuu ikuisuudelta tuntuvan siirtymän turvin takaisin Karjaan radalle.
Väylä 14 pelaan yllättäen par tulokseen onnistuneella lähärillä. Sitten tullaankin väylälle 15 avoimen kärjen pelatessa 16 vastaan ja kakkos kortin odottaessa meidän kanssa yhtäaikaista heittelyä väylällä17.. avaukseni kaartaa hyssessä vasemmalle puskiin OB ja kipittelen sitä hakemaan ob rinteestä.. ihan ok kakkonen keskelle muiden avauksia nurmelle kaukaa vasemmalta.. fore jää sitten vajaaksi ja osuu rinteeseen IB puolella ja pyörii alas OB.. rajalta putti ohi ja nostelut Seiska korttiin ja +17.
Kuudelletoista heitän hyvän avauksen forella kun en kehtaa enää rystyä laittaa avoimen kärjen naamalle väylälle 17.. loisto jatko korin taakse 3m putille ja käsi jäätyy ja alapanta.. bogey +18.
Heitän väylälle 17 kiukku foren joka on ihan käsittämättömän pitkä eikä palauta takaisin mutta kuitenkin on 20m vajaana viereisen väylän linjalla korille.. 45m putterin hyssellä pääsisi korille,mutta kun oma lehmän henkäys jaksaa 30m ja osuu isoon koivun alajuureen ja kiepsahtaa kiekon verran ob niin venytän kättä siihen malliin että jo pelottaa..
Ohi laitteesta mutta paluu 6m on kuitenkin loistava käden noustessa ensi kertaa normaalisti ja kiekko koriin.. no bobey +19.
Väylälle 18 avaan koko viikon parhaimman avauksen rystyllä ja kiekko keskellä nurmea, keskellä väylää aukossa ja matkaa nurmen reunaan vajaa 5m.. tiedän että nyt riittää maksimi fore korille ja sitä haetaan.. väsynyt epäonnistuu ja fore katkoo oksia pitkän matkan oikealla reunassa ennen kovaa kumahdusta.. mörristä upsi ja jatko on ihan paska vasemmalle ja 15m putilla ei ole mahdollisuuksia joten tupla loppuun ja +21.. elossa maalissa.
Kysyn apu TD haluaako jatkaa jos käyn vähän uimassa kiekkoja.. sopii hänelle joten vaatteet vaihtoon ja uimahousut jalkaan ja kohti seiskan mutaa..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1824 on: 28.07.20 - klo:22:52 »
Siinä tokaisin Apu TD Emil että tulen takaisin kun tämä kori on täynnä.. naurahti perään ja matka kohti seiskan uponnutta valkoista kiekkoani alkoi.. moikkasin pappasarjalaisia kärkikortin juuri heitettyä avaukset aika lähelle koria.. oma löytyi kahlaamalla kengät jalassa ja päätin nämä jo hieman hajonneet kengät lahjoittaa homman lopuksi lajille ja roskiin.
Mukaan tarttui myös kolme muuta kiekkoa.
Tallustelin pyyhe hartioilla uimahousuissa paita päällä ryhmien mukana lopulta väylälle 11 jossa tiesin oman ja Runosen aarteen olevan. No ei löytynyt kumpaakaan ja sai ihan uiskennella kun oli melkein 2m syvää aika nopeasti.. 5 kiekkoa kuitenkin löytyi lisää koriin.
Siinä kotamäki lupaili jo 2e hukatusta kiekosta.. no päädyin sitten uimaan väylälle 13 noin 45min ajaksi ja kalastin reilut 20kiekkoa syvyydestä 160asti eli pohjaa kokeilemalla ohuiden kenkien kanssa.
Kotamäki heitti matalan veteen ja sain 3 rivisen dessun pelastettua ennen katoamista.. Ville taitaa olla 2e pystyssä kun sai aarteensa heti takaisin. Muutama aarre paikka oli missä selkeästi oltu käyty hetkeen ja sieltä löytyi kasa dessun aarteita 3kpl kolme ja 2 kaksi rivistä Avery kiekkoa.  Huomasin että kahdessa lukee NFS ja menivät vissiin toinen ainakin Poikolainen Samille parin vuoden takaa..
Osa kiekoista oli ollut jo aika kauan siellä mudan osittain mustaksi värjääminä.
Runoselle löysin kuin löysinkin kaksi rivisen jo useamman vuoden kadoksissa olleen Avery kiekon ja kun lupasin kiekon takaisin niin sen otin mukaan ja kotona pesin upeaksi ja palautan suoraan omistajalle.. lopulta alkoi pohkeet vetää suonta ja oli pakko lähteä pois vedestä. Kaappasin mukaan myös kahlatut kiekot ja noin50kiekkoa korissa talsin takaisin kisakeskukseen koska lupasin palata vasta kun kori on täynnä ja suihkuun.
Suihkun raikkaana seurasin MP50 ryhmän ja naisten luokkien maaliin tulot ja pidin palkintojen jaot. Sen jälkeen vähän rako tarjoamaa pitsaa. Kisa kiinni metrix puolella ja rating muodostaminen ja Palkinnoille päässeiden pelaajien läpikäynti ja rahojen ja lahjakorttien selvittäminen rakolle ja viestit pelaajille. TD raportti ja ABC heseen syömään. Pohkeet veti vähän suonta ja jäin parkkipaikalle venyttelemään. Kotimatkalla oli pakko soittaa seurakaverille kun meinasi rattiin nukkua ja auton tavaroiden purku jäi maanantaihin. Maanantai aamulla käsi ei liikkunut kunnolla joten. Burana kuuri ja magnesium salvaa ja ice poweria oikeaan olkapäähän.. nyt levätään kunnolla ja lauantaille järjestin lapsuuden kaverin sukeltamaan Karjaalle ,joten sitä avustamaan ja ohjeistamaan mistä etsitään ja sunnuntaina onkin sitten taas pdga kisa kierros sibbe SM kisalayoutilla.
Hyvät syksyt.. kyllä tämä tästä taas melkein onnistumiseksi muuttuu.
Tapana onkin nykyään avauspaikalla sanoa että tästä tulee joko hyvä heitto tai loistava tarina.. muutama muutos ehdotus on radalle ensi vuodeksi kuten väylän 17 poistaminen jotta nurmikolla ei ole niin ruuhkaista yms.. Rako oli tyytyväinen joten ehkä ensi vuonna sitten jotenkin mukana taas tässä projektissa.
Muutama juttu jäi kaivelemaan kuten oma fysiikka ja sen eteen täytyy vissiin tehdä töitä.. itselle tavoitteeksi että jos paino on alle 100kg niin pelaan Raaseporin helmi 2021 kisassa. Jos ei ole niin sitten olen parempi TD kuin koskaan.
« Last Edit: 28.07.20 - klo:23:02 by mykey »

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1825 on: 29.07.20 - klo:11:51 »
Käteen sattuu mielenkiintoisesti ja sitä voidellaan ice powerilla nyt tehokkaasti.. tänään mennään treenaamaan vasuri puttia 5m päästä jotta se toimii jos oikealla ei voi putata. Sunnuntaille SM kisaleiskaa sibbe one round kisaa pelaamaan.. hauskaa tukee taas.. joko tulee hyvä heitto tai sitten tulee loistava tarina.

Offline letiss

  • Täysjäsen
  • ***
  • Posts: 132
    • View Profile
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1826 on: 29.07.20 - klo:12:35 »


muutama muutos ehdotus on radalle ensi vuodeksi kuten väylän 17 poistaminen jotta nurmikolla ei ole niin ruuhkaista yms..

Mielestäni väylä 17 on yksi leiskan upeimpia, mutta jos muutoksia, niin väylät 11, (12) ja 13 kori on "aivan" OB linjan
edessä ja näin ollen niihin runataan hyvin vähän. Itse siirtäisin (varsinkin 11) koreja 4-5m enemmän turvaan, jotta
perustuupparin 10m putti olisi millään lailla järkevä.

Sitten se 15 vai 16 eli pelattiin uuteen korinpaikkaan. Siinäkin näkisin, että enemmän hajontaa tulisi alkuperäiseen
korinpaikkaan. Nyt avaus (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) roiskaistiin vaan sinne jonnekin alkuperäisen vasemmalle puolelle.
Alkuperäinen leiska mahdollistaa birdie yritykset ja sitäkautta tulee myös enemmän ob avauksia.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1827 on: 30.07.20 - klo:07:13 »
Täysin omassa mielessä pyöritellyt muutokset ensi vuoden Helmen layout varten.
Väylä 9 jatkaisin 80m eteenpäin nurmella ja par4. 10 avauspaikan siirto 30m taakse päin ja kori 15m lähemmäs ison koivun ja valtavan salavan väliin. Ob raja vasemmalla olisi asvaltti tien vasen reuna. Antaisi mahdollisuuden pelata antsalla isolla kädellä joen yli tai sitten suoraan ja jäisi joko hysse fore tai rysty salavan ympäri tai rolleri alta.
11 korin sijoittaisin 20m enemmän oikealle ja hieman eteenpäin koivujen väliin, jotta pelilinja hakeutuisi enemmän oikealle ja sitä taka OB puskaa ei olisi.
13 veden ylitys väylän muuttaisin par4 väyläksi jossa kori olisi hiekkarannalla suoraan ja hieman vasemmalla noin 140m päässä. Avaukseen DZ OB varten pakotettu ja DZ paikka siirto nurmelta asvalttitielle ja 30m taakse päin jolloin voisi yrittää sieltä uudelleen 70m veden ylitystä jos haluaa.. ison männyn jälkeisen puistopenkin jälkeen asvaltin oikea reuna OB linjaksi ja seuraava väylä sinne harjanteen kävelytieltä nykyisen korin suuntaan josta pieni silta yli siihen mikro saareen ja kori saaren etureunaan, jolloin avaus pitäisi olla alamäkeen 120m josta pääsisi pelaamaan 12m eagle puttia rannasta toiselle puolelle olevaan koriin. Siihen lopun nurmikentälle keksisin jotain. Täytyy miettiä koska yhdistetty 17 avauspaikalta kolmosen koriin on hyvä väylä myös..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1828 on: 30.07.20 - klo:23:31 »
Päivällä kävin vähän kokeilemassa kiinnostaako muovin siirtely koria kohti.. leppoisasti painettiin sitten 4*9 väylää Laaksolahden 9 väyläsellä. Kaksi kiekko mukana ja vähän oli takkuista menoa.. pari alarautaa avauksesta nähtiin ,mutta lähinnä koitin keksiä miten tässä nyt pitäisi heitellä käden ollessa mitä on ja puttaamisen maistuessa lähinnä vanhalle maidolle.
Talissa kävin aistimassa VK kisa tunnelmia täydellä radalla ja palautin  yhden 2-rivisen aarteen omistajalleen joka nousi pumppu Lahden mudista.
Sieltä lähdettyä ilta oli vielä nuori joten Jamon kanssa Siltamäen jonoihin.. muutamia ihan kelpo heittoja ,mutta kyllä rysty on hakusessa rennoilla heitoilla ja sormet turpoilee niin että ei tahdo rimmistä pitäminen olla mitään namu hommaa.
Vähän meni kiekko testeillä ja forekin ajoittain muuttui rolleriksi kun kyynerpääkin ilmoitti että älä kiusaa koko ajan.
No sunnuntaina mennään SM kisa layout kokeilemaan Sibbe radalle ja taitaa ne uimahousut tulla mukaan sinnekin..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1829 on: 31.07.20 - klo:14:32 »
Jotenkin semmoista perä edellä puuhun menemistä on taas havaittavissa omassa tekemisessä..aamulla heräsin pohkeiden suonenvetoon joka toimii kyllä paremmin kuin halpa herätyskello.
Tänään bägi autoon ja väkisin varistonniityn radalle treenaamaan ja pelaamaan muutamat väylät.
Tarkoituksella särkylääke vapaa jotta tietää mihin koskee.. olipa paljon paikkoja taas sellaisella kunnossa että heippa vaan.
Samalla viimeisten viikkojen tekemisessä on ollut sellaista vaikeutta valita millä työkaluilla sitä oikein haluaa vippailla. Paska maku vaan jää suuhun kun koko ajan käy ns päätä hakkaamassa seinään.
Mutta joo.. kropan vikalista:
Osittain tämän kuuman jakson nestetasapainon tuottamia murheita taas:
-Oikea polvi sisäkierukka hellänä.
-pohkeet ihan jumissa ja vetelee suonta.
-oikeassa nilkassa pientä turvotusta.
-niska rutisee.
-oikea olkapää lavankohdalta ja kiertäjäkalvosta pienessä tulehdus tilassa.
-se hajonnut oikea hauis vähän puutuu.
-oikea käden kyynerpään sisänivel sattuu kun kättä avaa suorana.
-oikea käden sormet ei liiku ihan kunnolla.
Taitaa olla hermoradat melkoisessa pinteessä kun tuntuu vetävän koko käden nivelet ja lihakset ihan puutuneeseen tulehdus tilaan..
Vielä tuosta kiekkoarpajaisesta:
Viimeisen 2kk aikana pelkästään puttamisessa on käytetty 8erilaista putteria. Fore lähäreissäkin pyörii samankokoinen porukka eri kiekkoja.. midareita pyörii myös 10 moldin kokoelma ja väylä drivereita onneksi vaan se 6-7. Sitten onkin foressa käytettäviä drivereita , pituus drivereita ,alivakaita ja apua sentään. Selkeästi koko ajan rakennan repun seuraavaa rataa varten sellaisella vauhdilla että puolet kiekoista tulee mukaan sitä alle 5% onnistumista varten ja osa kannan huvikseen painona kun en käytä sitten ollenkaan.
Ongelma siis käytännössä tekniikan puolella jota koitan sitten kiekkojen ominaisuuksilla korjata.. ei hyvä Miikka ei hyvä.
Viimeinen vuosi on oikeastaan mennyt ihan hakuammunnalla kun hommasta lähinnä tullut sellaista vippailua ja itselle myöntämistä että harjoittelematta on vaan ihan paska.
Toisaalta kun hauskuuteen riittää hyvä seura ja tapahtuman järjestämisestä saa isommat hyvät fiilikset kun pelaamisesta niin on se mennyt näinkin.
Silti vituttaa rankasti kun homma ei toimi ja kun se ei sitten toimi edes fyysisten asioiden takia niin kyllä kasvaa ruma tolppa otsalle.
Toisaalta kiinnostus oman lihaskunnon ylläpitämiseen on ollut sen verran matalalla että eipä ihme että stryroksi koneikko rakoilee kun kolmessa päivässä pelaa 40km ja neljä kierrosta helmen kisaradalla.
Varistonniityn radalta jäi käteen tänään ahdistavan kuuman ilman tuottama tuskan hiki ja onnettomien heittojen läjä. Kenttä treenit on omalta kohdalta aika vitsiä kun rennosti heittää kiekon eteenpäin tyhjällä rangella niin mitähän siitäkin hyötyy?
Itsellä tulee paikat vaan enemmän kipeiksi. Siihen metsäpilliin ei se hehtaari tuulenkuljettama kuitenkaan sovi..
Nytkin nakutin kasan kiekkoja rennosti sinne 90-110m väliin kivaan kasaan ja heti metsään mennessä hiton first available.
Taitaa olla ukko aika fyysisesti ja henkisesti väsynyt muovin tuuppaamiseen.. no mietitään sitä taas sitten sunnuntaina Sibben terassilla..
Tänään saunapalaveri mietintöön minkälaisia heittoja haluan Sibbessä heittää ja minkä kiekon sitten otan mukaan jotta en riko paikkoja lisää..räytyypä tarkistaa sää..