Frisbeegolf-forum.fi

Kirjoittaja Aihe: Saturin Miikan mutinat  (Luettu 418641 kertaa)

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1920 : 21.12.20 - klo:19:40 »
Sunnuntaina sateli usvaa taivaalta ja meilahteen mars mars..
Vaihtelin tapani mukaan hieman kiekkoja ja alku olikin mukava ykkösväylän mako3 first run lentäessä täydellisesti hieman yli kääntäen suoraan ja palautetaan ennen oksia oikealla ja alas. 4m putti ja pörö.. kakkoselle Felon fore seitsemään metriin oikealle ja mukaan puttaamistq varten otettu Sensei keskelle pönttöä ja pörö korttiin -2. Sitten oli jokerin vuoro ja lipsahti kädestä vasemmalle puuhun ja katastrofi mörriin ja heiton hylkäys ja uutta matoa koukkuun md5 rystyllä osuma keskikeloon ja possu neppi alle ja nosto tupla. No sinne suli pakkaset. Kokeilu jatkui felonilla rystylämät jota en ole kovin paljon rystyllä heittänyt ja 10m jäi vain korille. Olipa namu ,tuuli sen verran ettei oikein uskaltanut yrittää joten nosto par.
Kaikenlaista pientä kokeilua ja pyörintää nähtiin mutta isoimmat pettymykset tuli vähän justice forella kun jostain syystä keskityttiin enemmän astumaan kivaan paikkaan ja katse jaloissa ei oikein fore toimi. No tuuli keli ja puttaaminen ihan ok tasolla avausten jäädessä hieman heikolle tasolle paikoitellen kaikenlaisen kokeilun ansiosta. Ei tässä kai mitään järkeä ole kun 100 kiekon kasasta ei löydä niitä joita haluaa heitellä..tai siis kun kaikilla olisi kiva heitellä.. näillä tunnelmilla taas valitaan muovin palasia Skogby radalle lauantain kisaa varten, eipä ole ihme että tulokset hyppii ja pomppii.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1921 : 24.12.20 - klo:16:32 »
Jouluaatto 2020.
Monet asiat on kyllä aika hyvin, joten eipä marista turhista. Ylihuomenna PDGA kisapäivä eka kierros Skogby radalla ja kovasti koitetaan bägiä yksinkertaistaa, mutta fiilistely se tuppaa olemaan lähellä sydäntä ja kaiken sorttia muovin kappaleita sitä kantaa mukaan. Poika innostunut hieman muutettuaan kotoa pois enemmän vippailemaan ja mikäs siinä. Huomenna varmaan Meilahteen pyörähtää ihan vaan tuntumaa hakemaan. Hyvää joulua kaikille.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1922 : 25.12.20 - klo:21:20 »
Herunen kenraali?
Käväistiin pojan kanssa aamusta heittelemässä Herusten radalla..
Alku oli kyllä aivan kamalaa ja kiekot sinkoili sinne tänne ja komea bogey juna painettiin heti pystyyn kolmella peräkkäisellä bogeylla. Saari väylään kuitenkin pörö joten vähän sentään reipastui.. sitten taas pari bogey korttiin.
Muutama ihan ok putti, mutta sitten taas kasa haluttomia tölväisyjä. Jotenkin sitä jää vaan paino takajalalle ja koko puttaaminen jää tekemättä kiekon kaarteessa hyssessä sinne johonkin usein osumatta koko laitteeseen.
No huomenna Skogby end of 2020 PDGA kisat ja rohkeampia putteja on pakko painaa koriin muuten hukka kyllä perii pahasti. Sunnuntaille sitten luvassa kovaa tuulta ja kierroksen puolivälissä räntää, joten hurja finaali kierros tulossa.
Oma lähtö väylä on nro 15 ja mako3 lähdetään oikealta koria lähestymään..
Tavoite olisi pari pakkaselle,kuten sääkin. Saapi nähdä.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1923 : 26.12.20 - klo:07:38 »
Skogby pelikirja..
15. Mako3 rysty
16.convivt rysty
17.thief rysty
18.nuke fore
1.nuke fore
2.fellon fore
3.trident fore
4.sensei rysty
5.verdict rysty
6. Heat rysty
7.mako3 rysty antsa
8.mako3 rysty
9.obsidian shark rysty
10. Renegade rysty
11 Renegade rysty
12 dessu fore
13 verdict rysty
14 dessu fore..
Fore nepit soft zone ja putataan Sensei,Marshall ja vastatuuleen big.


Tuollaisella mennään.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1924 : 26.12.20 - klo:17:23 »
Skogby end of 2020 1.kierros
Aloitettiin väylältä 15 ja hieman epäonnisesti forella justice viimeiseen puuhun ja rollit 10m pitkille ja alapantaan..
Väylä16 avaus osui sähkölankaan ja kiepsahti vasemmalle metsään. Taika heitto ei osunut mihinkään ja tästäkin par4 lopulta taisteltiin par korttiin.
17 avaus osui sekin matkalla ja korille nosto par oli hyvä.
18 avaus jätti vaan 35m upsin ja nostolle.
Onni loppui lopulta ykkösväylälle ja kahden kopsun ja löysän lähärin jälkeen 6m putti tuntui kuitenkin voitolta.
Kakkosen avaus liian hysse fore ei jättänyt kuin 15m vippaisun puskasta korille.
Kolmonen oli hyvä mutta 8m Putin keskellä oli puu ja alapantaan sekin. 
Nelosen avaus leijaili vajaaksi ja kaukaa roikotus toi metalli pisteen ja par nostelut.
Vitosen avaus jäi onnekkaasti korin etupuolelle rinteen päälle ja 4m putilla pörö ja parissa oltiin..
Kutosen avaus oli loistava mutta 10m vasemmalle jäi ison puun varjellessa suoralla linjalla ja alapantaan taas roikku ja par korttiin.seiskan avaus oli onneton ja jatko ponneton fore neppi joka valui vasemmalla olevien isojen kuusien väliin. Päivän paras putti pelasti ja par.
Kasi kippasi yli ja kopsahti puuhun. Jatko korille ja nosto par pois.
Ysi avaus oli täydellinen ja 3m putilla pörö.
10 lipsahti melkein mandolinjasta yli kun vastatuuli haitannut kiekon matkaa.. par pelastettiin taas.
11 avaus oli vaisu ja jatko 15m lirvautus oli mennä, ei mennyt ja par.
12 olikin sitten upea fore ja 7m putilla pörö korttiin.
13 jäi vaisuksi ja 11m putilla oli puu edessä ja alapantaan kopsahti tämäkin lirvautus.
14 foressa oli liikaa kulmaa ja 30m lähäri upeana tolpan juureen puiden välistä.
Kaksi avausta vaihtui pelikirjan suunnitelmasta ja lopputulos 54 heittoa -2 antoi sijan 7/20 ja 907taikapistettä.
Aika hyvin meni vaikka tuntuikin siltä että kone köhii vaan. Huomenna tuuleekin sitten 11m/s saapi nähdä.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1925 : 27.12.20 - klo:16:33 »
2020 vuoden viimeinen kisakierros..
27.12.2020 Skogby end of 2020 PDGA alainen kilpailu.
Meno matkalla lunta pyrytti vielä Lohjan kohdalla vahvasti,mutta se ei haittaa koska siihen on syy miksi tähän aikaan vuodesta ollaan Hankoniemen etelärannalla olevalla Skogbyn radalla kisoja vetämässä. Maa oli imenyt vetenä tulleen sateen ja talvesta ei Skogbyssä näkynyt tänään merkkiäkään.
Kova tuuli 11m/s oli kuitenkin kilpailijoiden riesana ja oma aloitus väylä 10 on korotettiin koriin oleva par4 väylä aukealla tasangolla ja kylläpä oli kova takatuuli puiden huijuessa ja tuulen ulvoessa puuskittain todella rajuna. Ensimmäiset kolme väylää pääsin kympin ringin sisälle katsomaan että ei kannata birdeytä yrittää ja painetaan vaan kahden metrin ympyrään nostelemaan. Väylä13 luin tuulen väärin ja kiekko painui oikealle mörriin.lehmän pieru lähäri oli aivan liian ujo ja 5m ohi koko laitteen.. 7m turhautunut putti keskelle alapantaan ja nosto tupla. Väylälle 14 vähän samanlainen setti ja +4 höh hoijaa.
15 avaus oli loistava vastatuulen hidastaessa ja 6m putti alapantaan.. nyt alkoi jo vähän ahdistaa.
16 loistava avaus takatuuleen ja liian ujo lähäri taas viimeisen puuhun pyörähtäen 8m putilla ja sain hyvällä putilla pörön sisään +3.
17 rysty lähti hyssessä liitämään väylältä oikealle osumatta mihinkään ja päätyi korin tasalle 15m päähän.. puut edessä ja hyvä roikotus melkein sisään ja nosto par.
18 avaus oli ihan paska yliyritys sivutuulen haukatessa ja painaessa tuulta vastaan vasemmalle mörriin. Ei jäänyt kuin epätoivoinen 50m Upsi yritys jossa sähläsin käden takana männyn sisään ja melkein olkapää hajosi siihen paikkaan kun repäisi kiekon matkaan. Oksan latvaan osui ja sinkosi oikealle 20m. 30m fore neppi epäonnistui kun olkapää kiukutteli pahasti vastaan.. painoin kuitenkin 10m Putin sisälle pönttöön ja selvisin bogeylla +4.
Ykköselle talsiessa mietin mitä kädelle kuuluu kun buranaa oli veressä polven takia niin askarrutti kovasti. Koitin vähän pyöritellä eikä mitään tuntunut olevan vialla. Dessu fore kippasi kuitenkin suoraan yli kun ilmeisesti selkäydin puuttui peliin ja veti käden alas ilman saattoa.. rolleri pomppi oikealle. Paha paikka jatkaa ja koitin fore neppiä 40m antsa kulmassa mutta sama lopputulos ja rolleri paineli pomppien eteenpäin.. 10m lirvautus oli ihan sysimusta leija ja paluu nelonen sitten laitteesta kokonaan ohi..apua ja paluu 5m sisään kun vähän keskittyi että käsi piti pakottaa suoraksi eteen.. no tupla tähän ja +6.
Kakkosen avaus forella ja liian aikaisin lähti kun ei kroppa vaan tottele mitään ja pamahtaa puuhun ja kimpoaa metsään 30m avauksesta oikealle.. perkele sentään. Painan vasemmalta felonin hyssessä korkeana pomppimaan korille ja siellä lepää ja par..huh huh.
Kolmosen avauksen koppaan vasemman reunan ainoa oksa juuri kun kiekon pitää kaartaa korille. 15m lirvautus liitelee alapantaan ja nostellaan par pois.
Nelosväylällä puhaltaa kammo vastatuuli suoraan mereltä naamalle. Kaikki sählää vuorollaan ja omakin kopistelee puita matkalla singoten keskelle joulukuusia keskellä väylää vasemmalla. Hyvä leija korille ja par.. sitten odotellaan kärkikortin pelailua tuulen pauhatessa voimalla oikealta vasemmalle.
Yritän verdict heittää suorana flättinä ja tuuli vaan nappaa muovinpalan ja heittää päin mandopuuta ja palauttaa etuvasemmalle. Forella koitan korille mutta tuuli vie senkin ja nyt Mandon väärältä puolelta. Nelonen lähtee tuulen nauraessa DZ paikalta.. loistava putteri heitto korin ohi kolmeen metriin vastatuuli putille. Tuuli riehuu niin ettei tahdo silmät auki pysyä ja painan big pannan yli koriin ja siellä pysyy. Tupla tähän painaa tuloksen +8.
Kutosväylä on aika hurja ja mennään tuulen riepottelemana pelaten vaan bogey pois ja +9. Seiskalle Felon fore ei vaan taivu oikealle vaan laskeutuu väylän lopussa olevien kuusien taakse keskelle.. välistä on korille 10m matka ja suora vastatuuli. Slammer käteen ja kiekko matkaan antsassa oikealle ja taidokas liidätys päätyy keskelle koria muiden taputtaessa riehaantuneina. Jee ja +8.
Kasi väylälle avaus kiepsahtaa liikaa hysseen ja vasemmalle josta samankaltainen yritys osuu alapantaan ja nosto par.
Sitten on vuoden viimeisen kisaväylän vuoro väylä9 ylämäen tuijottaessa ja takatuulen viilentäessä alaselkää katsoo iso kivi pelaajia vasten kasvoja.. oma avaus jää taakseveto liian taakse ja kiekko ylös osien oksiin ja riippuen keskelle väylää.. jatko on lehmänpieru joka jää ujoksi fore nepiksi. Jostain syystä takatuulen unohdan heittää lähäriä.. paha mieli ja 6m putti voimalla ohi koko laitteen... Toiselle puolelle 7m puiden välistä ja kiekko tolpan juureen ja pomput toiselle puolelle 6m ,ei kiinnosta enää ja paluu alapantaan ja nosto Kutonen.. +11 lopputulos ja 812 alustavat taika pisteet. Onnistun siis onnettomilla lähestymis lehmänpieruilla tekemään tulokseen lisää plussaa 2+2+2+3 eli yhdeksän ja pelaan vitosväylälle tandomissi tuplalla vielä yhden +2 lisää.. ilman noita olisi tulos ollut tasan par ja 927pistettä.. Tana sentään kun mies on ylpeä tekemisestä. Peli kuitenkin tuntui hyvältä noita lukuunottamatta ja kasa upeita putteja saatiin haastavassa tuulessa aikaan.
Vuosi menee pakettiin yhtä sudari peliä tuomitessa ja matkalla laitetaan raportit menemään ja meilit onnistujien tietoja keräilemään. 

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1926 : 27.12.20 - klo:16:58 »
Kausi 2020 pakettiin.
Järjestin 10 PDGA alaista kilpailua ja osallistuin pelaajana 22 viralliseen kilpailuun. Ihan ok lukuja näin korona vuonna. Sen lisäksi tuli järjestettyä vähän höntsä ja viikkokisoja, seuramestikset ja kaikkea sellaista peruskauraa ottaen osaa yli kymmenellä radalla viikkokisoihin noin 40kpl verran,joten tulihan sitä pelailtua.
PDGA kilpailukierroksia tuli yhteensä 49kpl joiden rating keskiarvo oli 846. Kausi oli vaikea niska/olkapää/hartia ja polvivaivojen takia joista oikean heittokäden sormien ajoittainen puutuminen aiheutti kyllä korvien välissä katastrofaalisia fiiliksiä ja puttikammokin se sieltä ajoittain saatiin kaivettua esille.
Loppuvuodesta alkoi jo tuntua siltä että laitan hommat kokonaan jäihin tämän skogby kisan jälkeen.
No Meilahti Masters siirrettiin 2021 alkuvuoteen ja millenium siellä häämöttää myös.. karsinta kisaa Piazza opening aletaan suunnittelemaan ja meikussa tarkoitus vetää kisa kuukaudessa kevätkaudella ja 17.04.2021 on Piazza Open ja eiköhän 18.04.2021 pidetä Lady Open skogby radalla koska naiset sen ansaitsevat ja 24.04.2021 kauden päätapahtuma eli se viimeinen NDGE ,joten tällä kertaa otan kyydin ja painun kisan jälkeen saunaan. Sen jälkeistä elämää en mieti yhtään enkä sovi mitään. No ehkä partaharjulle toukokuun lopussa mennään.
 Jääköön päätökset muuten NDGE saunan lauteille. Kahden viikon päästä aletaan hieromaan puttia kuntoon keran talleilla 8vk hallivuoron osalta,koska ei jaksa enää tälläistä tölväisy puttia hyssessä ohi vasemmalta koko laitteen.
Hyvää uutta vuotta kaikille ja tehkää järkeviä lupauksia.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1927 : 02.01.21 - klo:16:11 »
Vuosi vaihtui ja kaikenlaista sitä ehti tekemään.. aattona käytiin pelaamassa Skogby 20 väylää ja heti vuoden ensimmäisenä päivänä pari kierrosta Laaksolahden 9 väyläistä. Molempia päiviä yhdisti kummallinen ryhtiliike. Putti upposi niin läheltä kuin kaukaa, rentoa oikeanlaista tekemistä ja tavara pysyi korissa. Mielenkiintoista. 07.01 torstaina alkaa 8vk kestävä hallivuoro keran halleilla jossa on tarkoitus saada putti siihen malliin että ei pelaaminen vituta.
Uudenvuoden lupauksena yritän pysyä hankkimatta yhden yhtään kiekkoa koska edelleen niitä lojuu pitkin poikin ja valikoimaa on pienelle kylälle tarjolla. Koitetaan siis myydä vähän omaisuutta muualle. Tyyni ilmoittautuminen häämöttää taas edessä päin.. saapi nähdä jos edengren käy maksuvälineenä niin sitten voipi olla mahdollista, jos ei käy niin sitten odotellaan kyllä keväämmällä ja ehkä jätetään osallistumatta tänä vuonna pääkisaan ja keskitytään muihin ja katsellaan sitten oikeaa pelaamista katsomon puolelta.
Selkeästi omassa pelaamisessa on sellainen jätä yrittämättä ja toteuta vaan vaihe menossa. Eli heitot menee kyllä selkärangasta suunnitellusti ihan näppärästi ,mutta kaikenlainen säätäminen ja kulmien kikkailu sitte sekoittaa pakan ihan täysin.
Huomenna tarkoitus viedä nuorisoa pelaamaan skogby/Lappohja akselille joten sitten katsellaan taas muovin sinkoilua sinne tänne.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1928 : 04.01.21 - klo:16:02 »
Sunnuntai 03.01.2021 oli lunta satanut pk seudulle puuteri pinnalla se reilu 10cm ja vrk oli tuijotettu lumisade alueen etenemää ja selkeäksi kävi että Hankoniemen osalta onni on taas myötä ja nokka kohti Skogby rataa 08 aikaa aamulla läpi jatkuvan lumisateen. Tiet kamalassa kunnossa perille päästiin varovasti ajellen ja Skogbyssäkin oli kaunis valkoinen lumipeite odottamassa. Onneksi kuitenkin vain reilun sentin paksuinen, joten hyvillä mielin pelaamaan.. nuorisoa oli mukana oma poika ja hänen tyttöystävänsä pikku veli ,joten leppoisasti viskellen mentiin eteenpäin. Huomattiin siinä jo kolmos väylällä että takaa tulee pariskunta harja kädessä ja jäätiin sitten vitoselle odottelemaan että harjaajat menee ohitse. Edellä meni yksi porukka ,nuoripari lasten rattaiden kanssa ja ajoittainen elämää raikuva lapsen mölinä kuului muuten tyynessä säässä. Oma tekeminen koki hieman kolauksen ,kun alaselkä sitten hieman otti viileää ja meni jumiin johtaen melkoiseen puttiralliin väylillä 8-14. No samapa se hauskaa oli.
Kierroksen jälkeen matka kohti Lappohja rataa ja siellä ei ollut kukaan käynyt lumen ollessa vielä ohuempaa kuin Skogby radalla. Hieman meni avaus paikkoja etsiessä lumen peittäessä osan kallioille merkityistä metallilaatoista, mutta kyllä ne lopulta kaikki löytyivät. Putti ei löytynyt mutta kyllä se sieltä joskus löytyy.
Tänään hommattiin Hippo jäsenyyden ja kilpailulisenssiin tueksi vielä Skogby IK jäsenyys joten nyt on nekin kaudelle 2021 olemassa. Sitten aletaan ruuvaamaan kisahakemuksia kasaan ja hommat rullaa taas kohti kevättä.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1929 : 05.01.21 - klo:18:06 »
Niskan magneettikuvissa käyty ja tulokset saatu.. niskassa rasvapatti joka painaa hieman jotain hermia mutta ei niin että aiheuttaisi sellaisenaan vaivat mitä tässä on sormien osalta ollut. Nikamat kuulemma erittäin hyvässä kunnossa eikä välilevyn kulumiakaan ole. Eli ilolla fysioterapiaan ja hierontoja ottamaan ja suunnittelemaan tuon rasvapatin poistoa.
Ilmeisesti itse jännittänyt niskan alueen jumiin tuon parin tuntuman takia ja sen puolesta sitten aiheuttanut olotilat ja jäykkyyden.. hyvä juttu. Ei kun menoksi sitten vaan.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1930 : 06.01.21 - klo:17:37 »
Loppiainen seurasi korona tiedotuspäivää ja koska kunnat jatkoi rajoituksiaan niin Meilahden kisat varmaan siirtyy helmikuulle. No samapa se. Pk seudun lumipeitettä lähdettiin pakoon Hankoniemen kärkeen Lillmärssenin metsäradalle ja ei ollut lunta ollenkaan.
Tuulta oli ja lämpötila pari pakkasella. Vaatetus aivan liian kuuma ja heittely toppatamineissa perus kopsuttelua. Ajoittaista hymyn aihetta ,mutta kyllä oli mahtavaa painella ilman lumen häivääkään. Huomenna sitten puttailemaan keran halleille alkavaan viikkovuoroon. Tänään oli yksi loistava 14m pörö veto ja muutama ok pidempi kympin ringissä. Tulokset meni kun puukopsut oli paikoitellen todella synkkiä.. no sellasta se välillä.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1931 : 08.01.21 - klo:12:07 »
Torstai hallivuorot alkoi 10min myöhästymisellä joten 30min tauotonta puttaamista ja perään leikkimielinen kaikki kuusi paikalla olijaa päätti paikan ja puttityylin 3kpl puttereita kädessä ja sitten pikku kisailua pystyyn. Frisbeevalmennuksen tila on noin 15*40 metriä verkot ympärillä joten kyllähän siinä kelpaa tyynettömässä lämpimässä treenailla. 45e tunti on maksu jos jotain kiinnostaa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1932 : 09.01.21 - klo:14:06 »
Jotain perjantai illan ratoksi kun totesin että katsos kummaa.. toimitsija status vanhenee 31.01.2021.
No uutta kehiin ja yksi virhekin tuli. Ei ollut hajua että Skins peleissä ei ole pakko putata kiekkoa koriin jos toinen on antanut ns luovuttamalla Putin jo.
No enpä ole Skins sääntöjä paljoa lueskellut. Samalla tuli anottua PDGA puolelta amatööri status takaisin,kun ei ollut lyönyt oikein leiville 2020 nolla palkintoraha potin osalta. Status takaisin ja ilmoittivat samalla muistuttaa että jos tekee toisen kerran vastaavan.vaihdon niin silloin pitää olla 5v ottamatta rahaa vastaan.
Tyyni after dawn kilpailun TD hommia alustavasti kyselin ja ehkä sinne taas yöllistä tunnelmaa luomaan. Alustavasti tulee se hoidettavaksi. Tyyni radat näytti olevan ne jotka haluan eli 40v ukot pelaa Sibbe,nevas ja keinukallio. Nyt pääsee am40 jos ehtii ilmota 15 päivä. Melko kaunis ja aurinkoinen lauantai,mutta nyt naatiskellaan vaan kotona.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1933 : 12.01.21 - klo:22:04 »
Noin saatiin vuoden ekat kisat sanctioitua ja lady open 2021 ilmo avattiin. Piazza open odottelee vielä tovin jotta saadaan viimeisteltyä luokkapaikka määrät.
Talvi tulikin isolla T kirjaimella joten hetki menee ennen ku kiinnostaa ulos lähteä vippailemaan. Torstaisin jatketaan treenamisen merkeissä sisätiloissa ja koitetaan tehdä oikeitakin töitä välillä.
« Viimeksi muokattu: 13.01.21 - klo:20:07 kirjoittanut mykey »

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 275
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1934 : 14.01.21 - klo:18:53 »
Keran tallien frisbeevalmennuksen tilan toinen treeni vuoro tunti takana.. saavuin 30min ennen vuoroa jotta lumen luonti hommissa jäykistetyt lihakset saadaan lämpimiksi kävelemällä ja venyttelemällä lämpimässä sisähallissa. Padel harrastajia näyttäisi aika paljon olen.  alkuun otettiin vähän drive harjoitusta 30m päästä koria kohti eli ihan perus vauhdilla avauksia pyrkien pitämään kiekon suoralla matalalla linjalla.kaksi yläpantaa ja yksi ketjuosuma sekä yksi ns koriin mennyt avaus keskelle pönttöä. Vähän kyllä koria käy sääliksi kun heittää 75+ metrin putteri drivea ja kori vaan on tiellä.. sen jälkeen perus puttia 20min 6-13m sinne tänne eri koreihin paikalla olleita pieniä joulukuusia ja puita esteitä käyttämällä. vähän fore neppejä ja pieni tauko. Tauko sai paikat jumiin ja 5min totaali musta hetki nähtiin tölväisy putteja viljelemällä. Selkeästi alaselkä alkaa juilia siellä 100putin jälkeen. No sitten harjoiteltiin istuma asennossa kunnon nokka ylös spin puttia ja aika kauas se kiekko jaksaa painaa kun kierrettä löytyy vaikka paljoa ei liike voimaa saada aikaan. Hauskaa oli taas. Joskus voisi suunnitelmallisesti ottaa sen 2h vuoron myös pienemmällä porukalla ja painaa drive treeniä verkkoon. Aika näyttää mutta selkeästi ihan tarvetta on tälläiselle, eikä tila. Tarvitse olla kuin tuo 30m x 10m ja hyvin siinä mahtuu 6-7 henkeä puuhastelemaan. Loppuun pieni putti kisailu taas 6 henkeä 2 kiekkoa ja erilaisia putteja ja piste per sisään mennyt. 4/12 oli saldo.. vähän keskittyminen puuttui lopussa. No sellasta se.