Frisbeegolf-forum.fi

Kirjoittaja Aihe: Saturin Miikan mutinat  (Luettu 428793 kertaa)

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1965 : 02.05.21 - klo:21:27 »
Viisi väylää tuntui kivalta pelailla mutta Ramirent kutosen avaus fore näyttikin sitten karusti kuinka tulehtunut olkapää salpaa lihakset pinteeseen ja hermonpäät kasaan ja sitten mennään taas sormien tunto rajamailla ja olkapää nostaminen hankalaa odottaen että niska rusahtaisi ja päästäisi veren normaalisti kiertämään. Bogey korttiin.. seiska väylä par4.lipsui sitten ihan miten sattuu ja käsi ei nouse normaalisti niin puttirallit perään ja 7 korttiin.. 8 pyyhkäisin löysän lehmänpierun suoraan vasemmalle suolle. Pisteet jalaksen uusille turvakengille sillä pitivät yllättävän hyvin vettä. Taistelu par ja perään Ramirent layout vaikein väylä eli 9.. par5 tänä vuonna ja mörristä toiseen sätkien seiska tästäkin.  Niska tosin rusahti vahingossa mörristä venyttäessä patent pendingiä korille ja pinteet aukesi.. 3,2,3,3,3 joista pörö putilla oltiin melkein jokaisella
. Sitten tuli mörkö väylä ja tupla kopisteluiden jälkeen.. loppuun pari pöröä.
Bulletpork BBQ possuhampurilais ateria villa sibbe ravintolasta ja kauniin päivän ihmettelyä terassilla ja kohti kotia. Mukavaa kuitenkin tuo miljöö näillä palveluilla, mutta lepuuttaa joutuu taas kättä ja ihan heti en kyllä ruuvinväännintä suostu päivää roikuttelemaan yläviistossa.
PDGA kisatkin pyörähti uudellamaalla käyntiin,joten nyt levätään rauhassa odotellen 16.05 Skogbyn Amateurs kisaa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1966 : 09.05.21 - klo:21:07 »
Kevyttä neppailua vaan Röyläntuvan radalla, Oittaan rantapuistossa ja Rinnekodin Lakiston radalla. Kovin on vaan olkapää kipeä vaikka heittojakaan ei kovin kummoisesti ole tullut tehtyä.
Eli luvassa legendaarinen ibumax kuuri ja sitten sunnuntaina kisoihin. Jonkin sortin matalatulehdus varmaan kropassa jylläilee kun ei ole ainoa nivel taas kipeä tuo olkapää.. vkl oluet ehkä teki tepposensa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1967 : 11.05.21 - klo:07:30 »
Röyläntuvan radalla pientä putterin ja midarin käsittelyä ja ihan kelpo lailla menivät haluttuun paikkaan. Oispa järkeä kisassakin pelata vaan varmasti ja odottaa.. tuolla pelikirjalla sunnuntaina alkavassa kauden avaus kisassani olisi tulos kyllä melko namia Skogby radalla. No saapi nähdä.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1968 : 13.05.21 - klo:15:39 »
Päivä kun oli helatorstaina käsittämättömän kesäinen ja linnut puissa lauloi niin Hippolauman hallituksen kesken käytiin vähän kiekkoa nakkelemassa Munkkiniemen puistossa. Melko paljon ihmisiä liikenteessä ja aika hurjalta muutama väylä sijoittelu tuntui jatkuvien kävelijä ja pyörä jonojen kansoittaessa vieressä. En ollut tuota uutta versiota aikasemmin pelannut ja muutama väylä siellä par3 oli kyllä melko pitkiä, mutta mitäpä siitä. Mr Kantokari tulla tupsahti sattumalta paikalle ja lyöttäytyi iloiseen joukkoon tuulen liikkeitä ihmettelemään. Juuri sellainen katala tuuli joka ei tuntunut oikein miltään mutta kuitenkin otti kiekkoa otteeseen ajoittain aika vahvasti.
Kotipaikat kummuilla vähän tuulessa nostavat tulosta ylöspäin mutta ihan kelpo kiskontaa päivä antoi. Paras heitto itsellä oli ehkä 116m nelosväylän toisen kierroksen avaus joka oli korin tasalla vasemmalla 5m putilla ja pöröä kirjattiin tulokseen. Ensimmäisellä 9 väylän ympyrällä sai kolmesti kiekon naulattua putilla pönttöön kaukaa C2 ympyrästä joten maistuu se onnistuminen sieltäkin. Toisella kierroksella avaukset oli aika paljon parempaa tekemistä. Kahden kierroksen parhaat tulokset kun väylältä kirjaa niin homma meni näin..
1=3
2=2
3=2
4=2
5=3
6=3
7=4 tämä 132m väylä ei vastikään oikein sujunut ja jätti hieman sähköistä fibaa korvien väliin.
8=2
9=2
Eli puolilla väylistä sai hyvästä kiinni ja neljällä jäi vähän harjoittelemista.
Suur harvinaisuus eli Mr Piipon päänahkakin oli lähellä toisella kierroksella kun kaksi heittoa olin edelle ennen vikaa väylää mutta bogey mulla ja pörö Villelle tarkoittaa tasuria sitten kuitenkin.
Tuuli tuollaisilla aukeilla paikoilla on vähän ennestään käymättömälle arpapeliä ja viimeisen väylän sijoittelu on kyllä melko vaarallinen kun noin 100m pitäisi päästä ja 20m korin takana on ykkösen heittopaikka ja 13m korista oikealla on kävelytie/pyörätie koko matkan väylän reunassa ja siinä saa odotella kummia koloja että uskaltaa pyöräilijöiden kanssa pelata samansuuntaisesti kun samalla pitäisi kiekon antsata hieman ellei forea paina.. no sain siitä korin tasalle tien kautta 13m putilla ekalla rundilla ja hienon Putin sisään. Silti vähän jäi mietityttämään..toki ei kaikki käyttäjät ole tälläsiä sattuma linjoja kuin itse mutta silti. Ihan ok fyysisesti joten lämpö auttaisi ainakin näin ajattelen hieman kroppaa toimimaan. Sunnuntain kahden kierroksen kisakin korona takia typistyi golf lähdöksi ja yhdeksi rundiksi Skogbyssä. Ehkä ihan jepa ja kroppa kestäisi paremmin. Jonkunlainen herättely rutiini siinä kentällä on tehtävä kyllä ja saatava heittoja alle. Pro-tour Talissa käynnistyy ja sitä seurataan sitten korona takia NBDG kanavalla ja Metrix puolella, samaan aikaan tulee Lisotte paluukisa yö aikaan Amerikan livenä joten on siinä kivasti tavaraa ja tekemistä tulevaa vkl varten.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1969 : 15.05.21 - klo:12:15 »
Perjantai 14.05 olikin aika friba täyteinen päivä ja melko sattumalta. Tuli aamupäivällä töissä lyhennettyä korin jalkaa jotta saatiin vähän matalampi treenikori itselle kun maa-asennus jalassa ollut irtojalka oli tehnyt korista tavallista korkeamman.
No hyvä tuli ja sitä lähdettiin sitten 35 putterin voimin vippailemaan kotipihan tuulen keskelle auringon paisteessa posket punaiseksi. Reilu 300 heittoa siinä tuli painettua puttia, erilaisia lähestymistä 15-30m matkalta ja ihan kivan ajan viettäen keksin itselle.. nimesin sen näin "päivän putterin valinta".
Merkitsi 5m alkaen paikat eteenpäin 6,7,8 metrinen jäi juuri sopivasti Tuija aidan puolelle mistä joutui vähän väistämään. 9m heittopaikka jalka paikoilta alamäkeen ja 10m haaraputti katukivetykseltä. Tien toiselle puolelle on sitten 15m matkaa.
Mutta joo. 5m viivalle ja kaikki 35 putteria ihan random järjestyksessä putaten korille. Ne jotka meni sisään otetaan korista ja metri taakse päin. Sama toistetaan kunnes vain yksi on jäljellä.
Pääsin 12m kohdalle keskelle kylätietä ja voittaja löytyi ollen Gateway disc woodoo putteri pehmeällä stupid soft muovilla. Aika hauska ajanviete ja helposti se yli sata puttia menee pitkälti ennen kuin voittaja on selvillä.
No poika tuli kylään ja iltapuhteiksi päätettiin sitten mennä Varistonniityn radalle katsomaan minkälaista pe ruuhkaa radalla on. Lähdettiin 19:45 kierrokselle ja alkuun mentiinkin vauhdilla eteenpäin ja vitosväylällä alkoi sitten tulla kansaa selkä edellä vastaan...alkoi kuitenkin vähän ripotella vettä ja hauskasti rata alkoi edessä tyhjenemään kun ryhmät toinen toisensa jälkeen kääntyivät sadetta pakoon ysiväylän alamäen jälkeen. Eipä sadetta kuitenkaan pahemmin tullut ja edessä paineli loppumatkasta enää pari nuorta poikaa jotka nekin kipitti väylän 14 jälkeen pois kun ilta alkoi jo tulla vastaan. Käsittämättömästi kierros kesti 1h 45min kun yleensä tuolla on tottunut siihen että alle 3h on turha kuvitella selviävänsä.
Itse kierros oli aika värikäs, heitin todella paljon loistavia heittoja, sain muutaman huonon pompun ja sitten yliyritettiin parilla väylällä heittoja jotka ovat kaukana omasta varmuus alueesta eli niitä 2% sankari avauksia. Pitkiä puttejakin meni taas 3kpl C2 joten niitä alkaa nyt menemään.. tosin sankari yrityksiä painettiin pari Philin mistä klassikko 2-4. Noi toki oli paikkoja joissa oli ihan kuoleman putti ja valittiin kokeilumielessä vähän sankari tekoja fiilistely mielessä. Oma lopputulos oli +9 joka on noin 900 Metrix rating kierros ja poika paransi omaa ennätystään muutamalla heitolla +18 joten kelpo rundi oli ja hauskaa.
Aamusta sitten huomasi omenan lapaluun alla mitä lähdetään tässä venyttelemään auki. Huomenna kisalähtö kello 11 ja edessä Skogby 20 väylää. Otan oman korin mukaan nyt kun se on hieman kevyempi ja teen oman lämmittely väylän johonkin niin saan tuntuman ylle. Kuitenkin vaan yksi kierros,joten lämmöt pitää olla heti kohdillaan ja sopivina.. hieman nälkää pitää jättää ,kuten Hirsillä on tapana sanoa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1970 : 17.05.21 - klo:12:05 »
Sumuisten vuorten gorilla.. se tulee ensimmäisenä mieleen kun palaa eilisen Skogby Amateurs kisan tunnelmiin.
Perjantai oli aika rankka ja päätin levätä lauantain kokonaan ja lisätä vähän ibumax annostusta kun kireyttä ja tulehtuneisuutta tuntui olkapäässä oikealla lavan alta niskaan olevan.
Sunnuntaina into piukeena tuntui hyvältä ja otin mukaan kaksi koria vietäväksi skogby Piazza openia varten valmiiksi. Matkalla Lohjan kohdalla sumu yltyi lähes läpipääsemättömäksi hetkelliseksi seinäksi ja ihmetytti kovasti..
Saavuin hyvissä ajoin paikalle ja kentälle 20lämiämittely heittoa puttereista midarien ja väylisten kautta drivereilla. Pari forea ja muutaman kymmentä puttia ja ihan jepa fiilis.. matkalta olin hankkinut pussin omareita ja bogey muumi limun hyvänolon tunnetta tasoittamaan kisakierrokselle.
Aikaa.kun jäi niin kannoin sitten toisen korin ykkösväylälle kilpailijoiden puttikoriksi ja pystyin betoni jalustaisen perus puttikorin viereen. Ollaan kuitenkin toisen kotiseuran radalla niin samalla vähän tuollaista kun toimintaa.. 40kg betoni jalustan kanto yksikseen 50m matka oli kuitenkin melkoinen virhe liike ja äkkiä ibumaxia lisää kroppaan.
Skogbyssä itsellä ongelma yleensä ollut liiallinen hyvän olon tunne birdeyn tulemisesta joten sitä vastaan ja huonoa fiilistä vastaan suunnitelma oli ottaa huikkaa bogey limusta aina kun mennään yli par ja par tuloksesta yksi kpl Omar karkkeja suuhun. Eli huijataan omaa korvien väliä. Bogey korkki avattiin heti ykkösellä par Putin osuessa alapannan kautta ketjuihin ja takaisin alapannalle pudoten ulos ja siemaus muumi limun sokerista päärynän makua meni kurkkuun ja ai että maistui hyvältä. Yleensä en limua juo.
Ei sattunut olkapäähän? mutta kakkosväylän fore avaus kertoi että selkäydin oli sitä mieltä että forella ei tänään pelata.. kroppa esti saatoin kokonaan ja fore rolleri pyöri pitkin vasenta laitaa..pelasin par ja otin Omar karkin suuhun..
Käsi ei sitten putatessa toiminut saatoin puuttuessa ja kontrolli lähestymiset jäivät lehmän pieruiksi joten 7-10m etäisyydeltä pörö paikat hukattiin jatkuvasti hakkaamalla kiekkoa ala ja yläpantaan.
Omar karkkia meni solkenaan suuhun par putken jatkuessa väylälle 11 loppuun.. loistavia avauksia ja putit ei vaan mene.
Väylällä12 kuvittelin foren ehkä toimivan ja seuraava myyrä meinasi kuolla 30m heittopaikalta.. kun fore lähärikin meni pipariksi niin muumilimu kutsui.. perään Omar ja väylälle14 aivopieru foren yritys mandosta ohi ja limua naamaan..
Väylä15 luotto foreen oli nolla olkapään tunnon takia ja vetäisin sen kunniaksi kahdesti keskipuuhun rystyllä ja loppuun 3-5 putti ralli vielä.. limua naamaan.. väylä16 toinen ralli perään 3-5 ja lisää limua koneeseen.. melkein jo ahdisti.
X2 väylällä sain sentään 10m putin sisään joka oli ensimmäinen yli 6m tänään ja Omar suuhun.
X3 toinen omar perään.. väylä17 korin tasalle 12m putti ja pienen oksan kautta koriin ja päivän ainoa pörö..
18 par korttiin Omar suuhun ja lopputulema jaettu 11 ma40 eli viimeinen +5 tuloksella ja alustavat 835.. illalla huomasi mitä oli peittänyt ibumaxilla ja käsi toimi aika aranlaisesti.
Sumuisten vuorten korilla oli siis selvinnyt taas virallisen kisakierroksen.. olisipa kiva joskus ihan pelata omilla vahvuuksillaan eikä niillä heitoilla jotka ajattelee pystyvänsä edes pelaamaan.  Hiljentävää ja avartavaa.. tekniikka olisi kunnossa kunhan kroppa kestäisi ja nytkin syy löytyi siitä 40kg betoni murikasta jota oli pakko kannella ennen kisakierrosta ja venyttää lihakset jumiin.. kotimatkalla loppu bogey limu ja pari omaria suuhun ja hyvillä mielin kotia.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1971 : 17.05.21 - klo:23:01 »
Koitin tuossa vähän murjoa auki olkapäätä hieromalaitteella, mutta eipä taida kannattaa.. lepoa vaan tai jotain.
Päätin istahtaa iltaa terassille loppu Omar pussin kanssa. Perjantaina suunta olisi kuitenkin taas Itä-Suomen suuntaan perinteiselle toukokuun ratabongaus ja treeni viikolle holiday club lomaosakkeeseen. Taitaa tosin tästä reissusta tulla vaimolle toistaiseksi paras kun taitaa pelit jäädä muutamaan ratabongaukseen kun Simpeleellä on käytävä tänä vuonna. Sitten alkaakin pikku hiljaa kesä....jos nyt muailmohiukan avautuisi niin voisin vaikka yhden one round golf lähtö kisan järkätä ennen Piazza openia Skogby radalla Piazza layoutilla. Sitten olisikin putkeen Piazza vkl 19-20.06 sen perään Jussin kisat ja after dawn ja tyyni päätapahtuma. Heinäkuun lopulla Raaseporin helmi , syksylle siirtyneet Partaharjun isoparta ja Väykän hieman yli venähtänyt 60v kisa NDGE. Eipä tässä muuta nyt tälle vuodelle ajatella eikä suunnitella. Mennään sitten vaikka meiningillä jos tuntuu hyvältä ni järkätään kisat jossain niin pääsee pelaamaan kun itselle sopii. Onhan sekin tavallaan jotain. Sellaisia pikaisesti pystyyn laitettuja C-tier pikkukisoja. Tulee sitten kuka tulee.. koitetaan nyt ainakin vältellä kaikenlaisia karkeloita jossa puolikuntoisena käy konttaamassa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1972 : 19.05.21 - klo:10:54 »
Lääkärissä käyty ja kainalon puolelta olkapäästä löytyi lihas repeämä joka vuotanut rintalihaksen ja hauiksen väliin kainaloon,joten vihlaisu betonijalan kannossa Skogbyssä ennen kisaa sai sitten aikaan tälläisen. Selkäydin oli oikeassa kun ei antanut forea heittää
Ja mikään ihme siis ei ollut että käsi ei saattanut puttia haluttuun paikkaan. 2-8vk liikeratoja ylläpitäen ettei arpeudu väärin oli lääkärin ohjeet ja arvio parantumisesta. Taas mennään..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1973 : 22.05.21 - klo:18:30 »
Lihas repeämä kun ei ole friba peräinen. Niin varovasti lähdettiin uuden ratabongauksen nimissä johti Simpeleen rataa. Rata on kyllä valtavalla työllä tehty kokonaisuus jossa lukuisia metsäväyliä koristaa milliin ajettu nurmikko. Ihan järjetön on alue kokonaisuudessaan mitä saa ruohonleikkuukoneella painaa menemään kun vihreä kasvaa rehottaa. Monipuolisia väyliä tarjoava puisto/metsä kokonaisuus maistui oikein mukavalta ja sieltä löytyi oikeastaan kaikenlaista väylää ja par4 solkenaan koeteltavaksi.
Aika jees kokemus ja kannattaa käydä kaempaakin pelailemassa. Akin kanssa loppu meni jännittäväksi ja taivuin lopulta OB sähläysten takia heiton ottamaan luokkaa tällä kertaa.  Sää oli tuulinen ja puolipilvinen ja kuin kirsikaksi kakun päälle alkoi sade ajellessa radalta pois päin.
+9 taisi olla oma tulos ja siihen ihan tyytyväinen 20väyläisellä kun väylälle 19 otettiin Kutonen korttiin kahdella OB:lla. Ok meininki eikä pahalta tuntunut vaikka aika rauhassa heiteltiinkin

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1974 : 24.05.21 - klo:21:57 »
Sunnuntai päivälle oli luvassa noin kolmen tunnin nätti sääennuste ja koska tiedettiin Vuoksenniskan 27-väyläisen radan vievän tuo kolme tuntia ihan kahdestaan kun ilman jonoja niin sinne sitten.. alku lähti ihan leppoisasti pöröllä liikenteeseen ja jatkui hieman tuhlarinpoika maisesti kuitenkin pelaten ihan kelpo lailla...18 väylää meni ja aurinkokin katosi vesipulloja täytellessä.
Sitten mentiin pro-väylien kimppuun ja vaikeaa oli kuten osata saattaa.. väylän 22 jälkeen oli nuoli ns väärään suuntaan kun muistissa oli että.korin jälkeen alas vasemmalle heittopaikalle.. siellä koristeli kuitenkin väyläkyltti nro30... Hups ja huomattiin että radalle oli tullut 9 uutta pro-väylää joista valtaosa oli 150-250m par4-5 väyliä.. vettä alkoi tulla ja kroppa huusi hoosiannaa.. Metrix rataa korjattiin samalla kun tämmöistä layouttia ei ollut ja saatiin aikaan par123-36 väylää lopulta. Viimeinen 30min satoi ja Korvien välin hämärän rajamailla vaellettiin menemään eteenpäin. Käsi ei todellakaan ollut siinä kunnossa että 146 heittoa olisi ollut suunnitelmissa 36väylän pelille...Aki veti 10 vähemmän ja voitti.. laahustettiin parkkipaikalle kello sovellutukset kertoessa että taivallusnoli kestänyt 4h ja reilu 11km kävelyä.. kyllä se siltä tuntuikin ja saunaan Mars.. olihan temmeltämistä.. satuin tuossa tänään ilmoamaan Multian ama-sm karsinta kisaan ,mutta sitä varjostaa ajatus että pelaisin 4vkl putkeen kisaa.. saapi nähdä
 Hallitus neuvottelut jätän huomiselle. Täytyy vähän huomenna treenata kentällä. Joka tapauksessa puttaaminen on ollut hyvää ja ajoittain jopa loistavaa..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1975 : 27.05.21 - klo:11:32 »
Kävin tuossa edellispäivänä nurmikolla midareita testailemassa ja yllättävän monenlaista heittoa ja hyviä suorituksia sain aikaan. Koittanut saada powergrip otteen toimimaan midareilla kun ensimmäinen asia mikä ongelmia tuottaa on sormien toimimattomuus irroittaessa ja se saa aikaan melkoisia grippareita jos olkapää koittaa salvata hermot jumiin kun etusormi hakee ties minkälaista paikkaa kiekolta väyliksiä käyttäessä. Melko hyvin sormet saatiin kohdilleen ja veto kiihtyväksi rennoksi ja kiekkoa horisonttiin.
Koitan tänään käydä vähän radalla pyörähtämässä kun eilisen sateet ovat kadonneet ja aurinko iloisesti Imatralla hellii poskipäitä.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1976 : 28.05.21 - klo:20:16 »
Tässä kävi nyt niin että huomenna mennään sahanmäkeen PDGA kisaa pelaamaan aamu 08:40 lähtö uusitulla 20 väyläisellä.. taisi olla joku 15 väylää vanhoja tuttuja ja jossain jotain pientä muutosta kun katsoi väylä opasteita. Sitä sitten oittaalle vähän herkistelemään avauksia ja melkoisia pommeja lähtikin kädestä kun spinniä sai kiekkoon. Sitten vähän kisa treeniä neppi radalle mallia kolme avausta ja ekasta tulosta. No Rantapuiston radalle -9 tulos yhdellä tolppaosumalla. Putti jäätävää kun kaikki meni. Fore aika mallikasta kuten seiska väylällä 8 kiekkoa kolmen metrin ympyrään ja semmosta. Aamulla lähdetään golf lähdin ekojen joukossa sahannäen valtaukseen. Järkipeliä ja ne putit saisi nyt vihdoin alkaa napsumaan sinne korin pohjalle. Tuollainen 15 missattua mahdollisuutta kuten skogby kisakierroksella vie kyllä tuloksen pohjalle. Nyt olisi hyvä hetki vetäistä semmoinen kunnon onnistuminen niin saisi vähän motia tekemiseen kun kisaa pukkaa kivasti eteen tässä kesä heinäkuussa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1977 : 29.05.21 - klo:12:29 »
Sahanmäki avajaiskilpailu MA40 luokassa 20 väylää per päivä la+su.
Aikainen lähtö 08:40 ryhmä2 liikkeelle. Ehdittiin siinä ennen kilpailun alkua lämmitellä väylillä 1-5+19 ja 20. Kovin lähti aikaisessa rystyä heitot. Hieman oli viileää mutta jätin silti takin pois päältä ja pari väylää par tulosta ja pörö.. eli -1 oli ihan se mitä haettiin kun alkuun.. sitten nelosen avauksessa aivan liian kova rykäisy ja kainalossa pahaenteinen tunne.. taistelu selviytymisestä alkoi taas.. pari puttia turattiin 7m ja pari bogey korttiin.. sitten vaan vippailtiin ja tuulikin tuli mukaan kuvioihin ja kiusasi putti hommia ja par4 perä perään bogey korttiin. Aika hankalaa.oli mutta hyvällä fore lähärillä sai paljon aikaan.. perus pikku hyssellä sai yhden pörön korttiin ja +2 oli ihan jepa.
Par4 väylälle sitten ei käsi noussut neljän metrin putissa ja saatto oikealle ketjuihin ja oksennus ulos ja bogey korttiin.. kaksi vikaa väylää vielä samoiltiin bogeyt korttiin ja +5 oli lopputulos.. no varmaan aika omalla tasolla eli jotain 863 jos tulee niin hymyilyttää.. Ma1 kuitenkin muutama sanakri painaa -11 tuloksella kärjessä mutta muuten ei kovin kovia tuloksia näytä tulevan. Kisassa kuitenkin 196 pelaaja joten melko lailla iso osa on -5/+5 haarukassa ja hankalaa on arvioida ka vaikutuksia.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1978 : 30.05.21 - klo:11:18 »
Alustavat tuloksella 69 heittoa +5 antoivat yllättäen 872 rating pojoa?? Liekö tuuli kiusannut siellä enemmänkin päivän aikana kun Aamustakin jo puhisi lentokentän kupeessa melkoisesti.
No käsi ei ollut parantunut liskojen yön jäljiltä ja varovasti kaikenlaista kylmäaine sekoitusta oikeaan käteen.. röylänkoulun kentälle käytiin vähän herättelemässä vasemman käden käyttöä myös jos on tarvetta oikeaa säästellä. Semmoinen 70m pääsee eteenpäin hyssellä vasurilla joten voipi nakkailla kun aukeaa.. suuntima tuossa on sinne jonnekin.. isoin ongelma tulee tuohon puttaamiseen kun tuntee ja tietää että saatto on vaikeaa niin siinä on suunnan kanssa tekemistä. Eli lähelle saa kiekot mennä ettei kierrellä koria ja koristella tulosta. Ihan tyytyväinen olen jos tässä kunnossa sattuisi saman tuloksen saamaan.. saapi nähdä. Startti kello 14 ja silloin on jo ihan kesäinen lämpökin.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 293
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1979 : 31.05.21 - klo:22:18 »
Mukavan lämmin ja lähes olla tuuli radalla jossa pitäisi jatkuvasti tilata kakkosta korttiin.. no kaikenlaista linimenttiä oli kädelle siloiteltu ja Buranaa hieman vähemmän että ei peitä mitään oikeita kipureaktioita. Käsi tuntui aamulla sen verran kamalalta että päätin sitten napata kasan kiekkoja ja käydä herättelemässä vasemman käden koordinaatiota ihan varmuuden vuoksi.. Läheisellä punametsän koululla olevalla kentällä vasurilla pääsi aukealla pikku hyssellä sen 70m suoralle linjalle. Hyvä.. sitten muutama avaus oikealla etsien mahdollisimman kevyttä ja spinniä omaavaa avausta ja olihan komeita kaaria.. putti korille kulkiessa ongelmat valkeni.. putissa ei oikene ihan normaalisti ja kroppa lähtee keinumaan ja kiekko hysseen tai ohi kokonaan.. auts.
Lähtö kisapaikalle ja nyt piti Burana aikatauluttaa toimimaan oikein. Koitin kaksi forea lämmittelyksi ja toisesta laitoin Putin sisään ja toisen nostin ykkösen koriin. Enemmän ei tuntunut olevan uskallusta koetella kättä turhaan.
Sitten oli kello 14 ja mentiin taas pdga kisakierrosta.
Ykköselle aivan liian löysä fore oli kyllä kaunis suora mutta kaartoi oikealle jättäen 12m putin. Loisto yritys kosketteli alapannan kautta oikeita ketjuja palaten alas pannan kautta ja nosto par.
Kakkosen triplamando portille rystyllä midari keskelle portin suuta oli pelikirja mutta kiekko sitten laskeutui täysin flätiksi ja pomppi vasemmalta melkein portista ohi.. pysähtyi suuaukolta 8m päähän lähes nolla kulma portille ja fore rolleri upeasti pyörimään kaartaen kauniisti portista ja korille alle 4m putille. Ilo jäi lyhyeksi kun käsi ei noussutkaan riittävän ylös ja alapanta kumahti kuin rätti kasvoille nosto bogey. Kolmoselle komea fore kolmeen metriin ja nyt oli leuka ylhäällä valmiiksi ja kakkonen korttiin.
Sitten nelos väylälle ja muutaman rennon ok heiton jälkeen par putti liian löysänä 7m päästä alapantaan keinumaan ja alas..höh ja bogey. Vitosella meni vähän kaikki metsään lehmän pierun napsahtaessa puuhun. Fore lähärin kohdatessa saman tuskan ja Putin kolistellessa vaan ketjuja.nosto bogey +2 tuloksessa.
Sain rusauteltua niskaa auki ja reipas fore kaartoi hieman vajaana 10m putille ja päättäväisesti painoin voimalla keskelle koria ja +1.
Seiska Mando piti varmasti kiertää Vasemmalta ,mutta liian varovainen heitto ylivakaalla kiekolla ja Mando missi. DZ paikalta lähipuuhun ja 40m fore neppi yritti kaikkensa koriin mennäkseen mutta pomppasi alapannan päältä ketjuihin ja ulos.. nosto tupla +3.
Melkoista vuoristo rataa mentiin ja ajoittain tuli loistavia heittoja rauhallisella vedolla ja yksi 11m puttikin saatiin sisälle...sitten lipsui kyllä sinne tänne ja puut piti tuloksen kurissa.
Väylälle 14 noin 90m+ fore antaa flex yritti jopa koriin jääden nostolle ja perään pörö vielä 15 ja oltiin +3 tuloksessa.. 16 kolisteltiin puissa vasenta laitaa edeten lopulta bogey korttiin ja sitten alkoi kädestä loppua potku kokonaan.. loppu olikin melkoista pelkotilaa jossa väylällä18 vedin 3m Putin hyssessä laitteesta ohi kokonaan kun tuntui että käsi ei vaan nouse koria kohti. Vikalle väylälle vielä samanlainen melko läheltä ketjuista ulos ja lopulta 70 heittoa ja+6 tulos vaikka birdeytä oli 5kpl.. liian löysiä/varovaisia avauksia oli 5kpl joista napsui tulos korttiin samoilujen jälkeen yhteensä seitsemän plussaa vaikka putit oli aika usein tosi lähellä onnistumista. Fiilis oli silti aika hyvä , semmoinen perus team almost päivä jossa koitettiin keksiä mitä sitä tähän pystyy tällä kertaa heittämään.
Semmoista se.. keskiviikkona sitten laitetaan skogby radalle loput hommat valmiiksi Piazza layouttia varten ja kakkos seuran viikkokisailu samalla 23 väyläisellä versiolla. Sen jälkeen jää rata pystyyn muiden treenejä varten ja jos nyt oikein reipastun niin saatan jonkun kisan pistää tässä pystyyn vielä arki-illaksi ennen Piazzaa..