Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 678344 times)

Offline Ari

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 553
    • View Profile
  • Seura: Nummelan Frisbeeseura
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1995 on: 30.06.21 - klo:12:45 »
Mielenkiintoisia seikkailuja.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1996 on: 02.07.21 - klo:23:47 »
Sibbe one round ja Esa paajolahden seuraksi vaikka buranalla höystetty kone oli jo aamusta sitä mieltä että ei käynnisty. Aamu 08 lähdölle saapui vielä Porvoon taianomainen taxi kuski kun oli huomannut minun vielä hyppäävän syvään päätyyn ennen pääkisan TD karkeloita.
Pienet lämmöt alle ja muutama hyvä putti. Avauksia ykköselle rinkiin kasa ja muutama oikein valio myös nostolle..mikäs siinä odotellessa kierroksen alkua.
Sitten kello napsaa 08:00 ja taas mennään SiBBe tyyni kisaleiskaa painamaan.. avaus perinteisesti instinct rysty ja griplock ja kiekko oikealle OB.. mitähän vittua? Ei satu mutta taitaa olla vaan harhaa eli selkäydin ohjaa ja estää liikkeet ja korvien väli yrittää parhaansa.  Menee yli omenapuskan taa joten neppaan vaan antsan 6m putille ja pam alapanta ja nosto tupla +2.
Kakkosen avaus on loistava melkein koivuilla. Jatko jää ojaan 30m ennen aukkoa ja sitten alkaa tapahtua.. onneton rysty menee vasemmalle mörriin. Eteinen forella 5m kun käsi ei liiku kuten korvien väli haluaa. Fore neppi jää vajaaksi 8m kun ei vaan toimi. Putti ohi ja 3m sisään. Sisaka korttiin ja +5.
Kolmosella olkapää tekee ihan eri juttuja kuin haluaa ja mandosta ohi.. dz paikalta kerrankin onnistunut fore kun muistaa käyttää myös keskivartalon ja nosto bogey
. +6. Neloselle päätän että nyt yritetään avata paikat ja heittää se reipas 100m fore vasemmalta korille.. no kiekko kauppaa yli ja painelee vasemmalle OB:lle melkein jonkun grilliin asti leirintä alueen rajalla.
Koitan sitten rystyllä lähäriä ja 40m menee kivasti 5m putille ja pam. Ei vaan nouse käsi normaalisti ylös ja vasemmalle ketjuihin hyssessä ja kori oksentaa ulos tuplan kunniaksi +8. Pelikirja mukaan tässä piti olla par tuloksessa?
 Sitten onkin monsterin aika ja perus kommelusten jälkeen 8 on ihan ok ja käsi tuntuu siinä roikkuvan mukana +11.
6 hyvä avaus oikealle jättä 8m Putin oksien alta.  En edes yritä vaan laitan alle ja juhlin päivän ensimmäistä par tulosta. Juhla jää lyhyeksi kun 8 väylän rämpiminen antaa hipsusta oikealle mörriin.. patent pending vasemmalle mörriin fore rolleri yritys aukkoon kuolee puuhun ja pomppaa oikealle mörriin. Laakaupsi etenee 5m ja pamahtaa puuhun ja enemmän oikealle mörriin.. neppi 9m putille ja ketjuista vasemmalta ulos ja nosto seiska. Onpa paska laji. +14.
Sitten sydän väylään loistava avaus 4m korin taakse pyörähtää 8m paluu putille mutta IB ollaan. Hyvä juttu. Paitsi että painan oikealle alapannan nänniin ja kiekko sinkoaa ulos saaresta Hz alueelle ja 3m nosto antaa bogey korttiin ja +15.
Hiljaiseksi vetää mutta on meillä hauska kortti. 9 väylän avaus antsa on taidokas. Jatko alle kun puttaaminen on ihan hanurista lapaluun lihaksen kiristäessä kättä vetäen sen hysseksi kun saattaa kiekkoa eteenpäin par korttiin tuntuu voitolla.
10 ylämäkeen ihan ok avaus hieman kummun yli vasemmalle. Loistava jatko ja matkaa korille enää 25m fore neppi haku hieman ohi ja pomppu kalliosta korin ohi oikealle ja alas jyrkänteeltä.. mitään ei tehtävissä ja neppi korille ja nostelut sisään bogey ja +16.
Sitten toinen alamäki väylä ja korotettiin koriin Porvoon taxikuski vetää taianomaisen rystyantsan joka liukuu vasenta kaistaa kaistaa oikealle ja sakkaa täydellisesti ja kiekko koriin holarin merkiksi. Upea ensimmäinen kisaholari on kaunista katseltavaa ja aamukasteinen hiljainen metsä täyttyy aikaisten huudosta.
Oman vuoron tullessa tuijotan korissa olevaa Buzz kiekkoa joka siellä lepää ja ajattelen toteuttaa samanlaisen antsan truth käyttäen.. kiekko grippaa välittömästi kun sormet ei päästä irti ja osuu puihin 10m oikealla. Järjettömän vaikeasta asennosta patent pending alas kentälle nurmikolle on upea onnistuminen.. lähestyminen forella ei onnistu taaskaan ja putti ohi koko laitteesta.. toinenkin putti ohi ja 4m sisään antaa kutosen korttiin ja +19.
Pidennetty väylä12 avaus vain poistuu sormista liian aikaisin, ei pysty edes kädestä puristamaan kiekkoa oikein.. jatko on löysä paska ja 8m putti oksentaa taas ulos vasemmalta ja bogey +20.. tulee vaan turpaan koko ajan. Lentokone väylällä yritän heittää forella ja ei onnistu.. on 40m jälkeen.. uusi yritys tappaisi myyrät mutta päitä ei ole ja osuu 20m eteenpäin ob tolppaan ja ulos. Viides heitto jää ihan torsoksi painelen vaan parikymmentä Kutonen kuolee jotenkin kädestä Juri ringin ulkopuolelta päivän ainoa putti sisään OCP seiska korttiin ja pekoni alkaa olla kypsää +24.
14 avaus on päivän hienoin ja pysähtyy korin tasalle 3m. Putti ylös vasemmalle ja oksennus pannan päältä saa jo muutkin huokailemaan ja nosto par.
Mörkö väylälle kelpo suoritus ja par kortissa kerrankin hyvä mieli.
Väylä16 alamäki avaus sitten vaan kaartaa vasemmalle OB yli ja jatko 6m putille.. ohi menee ja paluu 5m alapantaan ja nosto tupla alkaa jo huvittaa koko porukkaa.. +26.
Väylä17 on perus viimeinen väylä OB kuitenkin tiukennettu joka puolella.
Yritän antsalla korille kuten pari päivää aikaisemmin. Grippaa sormiin ja keskikoivusta sataa oksia alas heiton voimasta. Tässä kohtaan huomaan vasta että DZ kohdalla ollaankin ob:lla. Forella korille Mandon vierestä tuntuu järkevältä mutta osuu Mando puun lehtiin ja kuolee jääden OB alueelle.nyt jo naurattaa ja muukin ryhmä yhtyy paskan tuurin hekotukseen. Muutan linjaa vasemmalle forella ja kroppa estää saatin ja kiekko keski koivuun josta sinkoaa väylän poikki vasemmalle ja kiekon verran OB. Hetken hiljaisuus mutta kun itse nauran niin muutkin uskaltaa hymyillä. Seiska.heitto lähtee siis avauspaikalta 30m vasemmalta. Ihan kiva heitto suoraan ottaa Fade ja suoraan puskiin vasemmalle OB 20m ennen koria. Alle ja nosto 10.. ihan käsittämätöntä +33 ja veden ylitys jäljellä.
Kohtalolla aivan liian matala heitto jää 10m vajaaksi. Koitan hysseä kulmaan ja veteen jää sekin. Uusi vakaampi sentään 50cm sisälle ja korille ja nosto seiska +37 on niin paska tulos että sillä häviää sälleille jotka painoi koko pakan vikalle väylälle ottaen siellä tulokset 23 ja 26 heittoa.
Alustavat on alltime low 672 taikapistettä.
Kotimatkalla töihin kiiruhtaessa soi kaija koon kappale niin kaunis on hiljaisuus. Nostan bägin autotalliin ja siellä lepää.
Torstai aamusta 06 aikaan pystyttämässä TD kohua Sibbe ykkösväylälle ja noin 40 ryhmää painaa MP40,MA40 ja MA50 lähdöllä 08-14:20 viimeisten saapuessa maaliin 18 aikaan.. hommat kasaan ja uimaan kiekkoja vesiväylältä. Vain 5kpl löytyy tunnin haravoinnilla eikä edes omaa kohtaloa näy missään. Ilta hämärtyy ja perjantaina on MA1 lohkon vuoro. 08-13:50 lähtee ryhmiä tasaisena 10min viuhkana ja viimeiset saapuu 17:30 aikoihin rannasta maaliin. Istuskellaan ihmettelemässä perjantai illan ihmisten vähyyttä. No huomenna vielä MPO a lohko ja sitten perheen kanssa lomalle. Ihan heti ei taida muovia olla kädessä muuten kuin löytökiekkoja ottaessa vastaan. TDhommat menee ihan mukavasti valtaosan hymyillessä takaisin vielä kierroksen jälkeen. Vähän loistaa inflaatio ulkomaan pelaajien poissaollessa ja koronan viedessä ihmiset koteihinsa piiloon. Ei oikein tunnu elämykseltä mutta TD hommat painetaan hymyissä suin.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1997 on: 03.07.21 - klo:00:05 »
Nyt kun pari päivää vietetty särkylääkevapaata ilman heittoja niin kirjataan vikalista muistoksi.
1) jossain vaiheessa sibbe one round kierroksella onnettomien lenkkareisen käyttö aiheutti jonkun sortin vääntymän oikean jalan akka varpaaseen ja siinä hieman kipuja.
2) oikeaa nilkkaa arvostaa ja yrittää mennä lukkoon.
3) oikean polven sisäpuolen kierukka vamma vuotaa hieman ja turvottaa polvea luoden painetta Baker Kustaan joka tuossa jalassa ei ole vielä räjähtänyt kuten vasemmassa.
4) pakaralihasten ala osat yläreisistä on kun puukon iskelmät ja kiristää aika pahasti.
5) oikean lapaluun yläosan lihaksen repeymä ei todellakaan ole parantunut.
6) vanha revennyt hauis ärtyilee ja kädessä tutussa kohtaa pieni mustelma ja lihasvoimassa selvää katoavaisuutta.
7) niska naksahtaa venyttäessä vasemmalle malliin pelko herää liikkuuko varpaat naksahduksen jälkeen.

Eli lepoa edessä.. viikko sitten kuulin yhden tutun fribaajan synkästä kohtalosta jossa jonkun sortin lihassairaus on vienyt miehen saattohoitoon viimeiselle matkalle ja tuo kelpo veijari on vaan pari vuotta itseä vanhempi. Hiljentää... Tsemppiä herra Karttunen jos olet kuulolla.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1998 on: 04.07.21 - klo:19:44 »
Offseason tässä jatkuu ja mielenkiintoista on havainnoida että käsi nousee vajaa 90astetta olkapäästä ilman kipuja ja sitten alkaa semmoinen vihlonta että morjensta. Eipä ihme että puudutettuna selkäydin ei antanut sen sen kummemmin liikkua. Varvaskin kertoilee olevan hieman heikossa hapessa. No eipä tarvitse nyt muovia vippailla. Kohtaloa jäi hieman ikävä kun sibbe vesiväylään 18 jäi kadoksiin. Jonnekin sinne se meni ja ei ole palautunut. No semmosta. Lepokipukin jo kädessä ,eli ei tämä nyt hirveästi hynyilytä joten kesälomaa pidetään rentoutuen.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #1999 on: 05.07.21 - klo:11:15 »
Pakko ottaa Buranaa kroppaan kun ei vaan kipu hellitä.
Heittämisen pakkomielteen voittaa parhaiten kun ei ota kiekkoja mukaan ollenkaan.. saattaisi toimia tupakka askejakin vastaan että jättäisi kaupan laatikkoon nekin.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2000 on: 06.07.21 - klo:20:24 »
Laiturin korjaus hommissa sain sitten niskan niin jumiin ettei käänny laisinkaan vasemmalle. Jostain syystä X lihakset kiukuttelee ,joten kelpo loma edessä. Hyvä niin. Raaseporin helmi kisat etenee palkintojen hommaamisella ja tilauksen jälkeen pitää hoputella frisbeemarkettia myös Piazza ja lady open kiekkojen kanssa.
Viimeisiä maksuja helmeen odotellaan ja maanantain jälkeen maksamattomat pois ja ryhmiä tekemään. Sellasta se on.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2001 on: 11.07.21 - klo:02:25 »
Vieroitus oireet kasvoivat liian suuriksi ja Lentolan neppiradalle oli pakko mennä painamaan vähän muovia ilmaan. Pikku bägiin pestiin pihalla vuosia lojunut förrönen Sparta ja kaikkea muutakin joskus toimineita kiekkoja.
Ajoittain putti toimi kuin vanhan ajan junan vessa ja tuntui voittamattomalta. Sitten unohti rusautella niskaa ja kierrettiin koria taas vippaillen hämärän rajamailla. Forella ei tehnyt mitään kun heittoliikettä ei anna selkäydin suorittaa ja saatto jää kokonaan pois kiekon lähtiessä suoraan koria kohti ja sitten painutaankin oikealle liian aikaisin. Antsa heitot tuntuu hauskoilta ja niihin ottanutkin pitkään kadoksissa ollutta tuntumaa. Tuloksellisesti kuitenkin ollaan kaukana siitä että voisi pelata rataa vastaan omilla vahvuuksilla. Sellaista pelon sekaista sähläämistä jossa plussaa tulee kyllä vähänkin haastavammalla radalla niin että paukkuu vaan. Jotain muuta siis edessä kuin kiekon nakkelu. No ehkäpä keksitään jotain muuta tai sitten opetellaan pelaamaan niillä vahvuuksilla mitä käytössä on. No aika näyttää.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2002 on: 12.07.21 - klo:20:07 »
No eihän sitä pitkälle ihmispoloinen jaksanut sinnitellä  kun Rako sai uuden Karjaan radan valmiiksi ja pisti avajaiskisat pystyyn sunnuntai päivän kunniaksi niin ei muuta kuin kassit kantoon ja radalle kello 14 lähtöön. Ajatus oli että ilman forea mennään ja sitä myöten muutama alivakaa kiekko päätyi mukaan ihan kokeilu mielessä.
Radan ykkös väylä ei ollut muuttunut mutta sen verran nihkeältä tuntui että laitoin alivakaan midarin hyssessä 15m pitkäksi ,no ei mennyt putti ja par korttiin.
Kakkosväylä oli edelleen myös samanlainen kuin ennen ja ihan tuttuun puuhun vasemmalle kun heitto lähti liian hiljaa liiallisessa hyser kulmassa ja pamahti puuhun 30m avauspaikalta. Jatko oli todella loistava mutta 7m putti vaan alapantaan.. unohtui niskan naksautus ja käsi ei noussut saattamaan kiekkoa koriin.
Kolmoselle tilaa oli vasemmalla joten forea kun ei pelattu niin captain taivas antsalla korilinjasta pitkäksi vasemmalle ja 14m putti komeasti keskelle pönttöä.
Nelosen triplamando felon skipillä korin tasalle 7m ja yläpantankun koitti korostaa liiaksi.. no parissa mentiin.
Vitoselle oli tullut OB linjaa metsän sisälle molemmin puolin joka jatkui korin taakse.. nyt ei antsa osunut väylään ja vaikea heitto kipoasi sitten vasemmalta kuusien seasta heitettynä yli korista oikealla olevaa megamörriin. Neppi 4m ja nosto alapantaan.. hoh hoijaa +2
Kutonen olikin mennyt uusiksi ja heittopaikka vedetty 20m taaksepäin OB väijyessä vasemmalla ja oikealla ja pitemmällä korin takana. 85m.tai jotain.. avaus ihan ok kuolleen siihen ainoaan isoon väylän oikealla laidalla ennen Fade korille. 15m alle laitto ja nosto par..
Seiska väylä on tehty vanhan kutosen par4 väylän lopun kohdalle tekemällä 30m uutta ränniö kohti parkkipaikkaa ja uuden rako kontin kulmalta 77m kujaa OB vaaniessa molemmin puolin aika tiukkana ja korin takaakin noin 6m kohdalla.. päätin dessulla laittaa kevyen foren ja kiekko päätyikin nojaamaan tolppaan..no +1.
8väyöä oli ennallaan Mando kierto oikealta.ob vaaniessa oikealla kaartaen vasemmalle ison kannon nokkaan asetettuun koriin.
Avaus menee hieman läpijuoksuksi ja mandosta ohi.. dz paikalta komea 65m midari hysse nostolle ja bogey +2
9 väylää on komeasti putsattu ja alamäki mandolla oikealta vasemmalle oB alueiden kiusatessa molemmin puolin saa ajatuksen päivän toiseen foreen. Antsassa rennosti matkaan vaan ja kuolee vasemmalle oleviin puihin.. 15m putti uppoaa kuitenkin komeasti ja pöröä korttiin. +1.etuysille. ei huono?

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2003 on: 13.07.21 - klo:10:19 »
Matka jatkui väylälle 10 ,heittoalistaa on vedetty taaksepäin noin 5m ja matkaa korille reilu 60m aukeaa pitkin. HZ alue vaanii molemmin puolin ja korin takana. Käsitykseni mukaan heitän pieneen vastatuuleen claymore midarilla jonka pitäisi olla yli kääntyvä ja palauttaa nostolle. Ilmeisesti laitan kuitenkin nokan pystyyn kun menee suoraan koria kohti ja liitää vasemmalle korin tasalle 8m putille hazardiin. Kiekko oikealle alapannan päälle ja hyppää melkein toiselle puolelle Hz mutta jää kuitenkin peliin. Huh huh nelonen sitten kokonaan ohi laitteesta ja edelleen 5m jonka jätän alapantaan ja nostelen kutosen korttiin. Tana sentään,unohtui taas tuo niskan venytys ja käsi pienessä pinteessä tekee ihan mitä sattuu. +4.
Väylä11 avauspaikan on vedetty 17m taaksepäin ja koria joku 30m väylältä tullut par4 140+ metriä. Avaus kun napsahtaa vasemmalle puuhun niin pitkä tulee väylästä. Selviän bogilla.+5. Väylä12 on vanha 85m pienen kummun yli ja kivasti pääsen 8m alamäkeen pörölle mutta alapantaan kopsahtaa tämäkin.
Väylä13 125m par3 pitää pelata kolmosta mutta kun lähestymisen antaa tuulelle niin 12m vastatuuli putti on liian vaikea ja yläpantaan pysähtyy ja bogey tästäkin +6.
Väylä14 on vanha alamäkeen ja oikealle jossa Mando ja ob saari edessä ja ob korin takana ja uutena myös kauempaa oikealla. Tämä pitäisi heittää forella mutta säästän kättä ja lirvautan claymore antsan saman tien vasemmalle mörriin. Puskasta taikaheitto menee suoraan ob saareen.. lähäri jää aivan lehmän pieruiksi ja yli 10m putilla ei ole toivoakaan vaan pysähtyy alapantaan.. nostellaan Kutonen korttiin +9.
Väylä15 on uusi väylä vajaa 90m ob alueen muodostama nurmiväylä joka heitetään kentän laidalta kohti vanhaa 14 avauspaikkaa..  par tulee tästä kun tuuli painaa avauksen lyhyänä kenttään ja yli kympistä ei sisään päästä.
Väylä16 on pitkä väylä joka on vedetty ylös metsän sisään ja heitetään koko kentän poikki niemen kärjessä IB saaressa olevaan koriin. Väylälle tullut nyt nurmialueelle ob rajat niin vasemmalle kuin oikeallekin. Upea.väylä par5.
Avaus jää puskqan ja etenee 30m alas nurmelle. Lähden kiertämään taivas antsalla vasemman kautta ja kiekko ottaa pienen osuman lehtiin ja liitelee edellisen väylän avauspaikalle vasemmalle päätökseen 20cm ob linjan väärälle puolelle. Sieltä hyvä midari lähestyminen ja sitten vaan IB saareen.. paitsi että heitän Foren suoraan mutakkoon. Rajalta kippaan seuraavan Foren saaren läpi uudestaan OB ja 9m putti alapantaan ja nosto 10. Näköjään nykyään pitää kierroksella olla joku täyden kympin väylä! +14..
Väylä17 avauspaikka on raivattu samaan niemen kärkeen eli 70m kauemmas kuin aikaisemmin ja par4 melkoista tekemistä ja bogey lopulta kun ei rollerit mene oikeisiin suuntiin ollenkaan.. alaoksa on jätetty aika velhosti linjoja sulkemaan 30m avauspaikalta.. no vika väylä on perus 18 ja siitä par korttiin. Olihan kaikenlaista.. claymore petti pahemman kerran kun kokemusta ei ollut sen heitosta tarpeeksi. Heitin kaksi forea ja molemmista tuli pöröt. Olisi se Ihan kiva jos pystyisi enemmänkin käyttämään. Helle kelit pitää kyllä nivelet kovilla ja kroppa tuntuu olevan aika kuiva vaikka kuinka joisi.
Niitä vahvuuksia pitäisi vaan jostain löytyä jos haluaa tulosta tehdä.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2004 on: 13.07.21 - klo:22:33 »
Laskin juuri kiekot kun tuli annettua pojalle ja sen tytölle kasa.. lady open palkintoihin annoin kasan ,koitin myydä paikallisessa pihakirppiksessa ja myin 50kpl keväällä  ja silti kotona törröttää 419 kpl muovin palasia. Aika hurjaa ja suurin osa kuitenkin jotain muuta kuin 10e lättyjä.. no joo sovin TD palkkioksi tyynestä bägin ja 30kpl kiekkoja että tulihan niitä taas.. mutta niistäkin jo lahjoittanut osan pois. Kivasti kuitenkin kaikenlaista ja silti uupuu alivakaat 10/11 nopeuksiset joita nyt tarvitsisi siihen Foren korvaajaksi. Aika hankalaa kyllä kun kehittänyt perus peliin 100m asti toimivan Foren ja nyt ei pysty fore heittää käytännössä oikein ollenkaan ja antaa harjoittelu vauhdilla ollut tasan nolla kun ei ole tarvinnut. Edelleen harmittaa kohtalon kadotus tyynen vesiväylään 18 joka ei koskaan palautunut koska siitä kiekosta sai heitettyä ihan uusille pituuksille rystyä sinne 115+ metriin...no taas odotellaan uuden kiekon nousua kummajais kategoriaan. Oma pelihän kuten Väykkä aina sanoo ettei Miikka osaa kilpailla on totista totta. Pystyn heittämään erittäin monipuolisesti kaikenlaisia erikoisheittoja ja tekemään upeita yksittäisiä suorituksia ,mutta tulos vaan aina valuu viemäriin kummallisen sattumien kautta. Jos kierrokselle ottaa 10 heittoa johonkin väylään niin ei siitä paljon puristella. Vittumainen laji välillä. Pelaat porukassa jossa joku osaa tasan yhden heiton ja tekee sen niin hyvin että pesee sut 10 heitolla rundilla lopputuloksessa vaikka tiedät osaavasi paljon enemmän kuin yhden kiekon taituri samassa kortissa.  No joo.. turha tässä ulvoa kun ei omaa fysiikka jaksa hoitaa niin sitten saa mitä tilaa ja tulos on synkkää kun synkempi jota ei pari lempi namia kierroksen aikana pelasta. Vituttaa se silti kun tietää osaavansa mutta kroppa ei tee asioita mitä korvien väli haluaa. Ensi viikolla luvassa Karjaan viikkokisa , parikilpailu perjantaina ja helmen rundit la+su. Toivottavasti ei vituta sunnuntai iltana kun ajelee 22 aikoihin kohti kotia.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2005 on: 14.07.21 - klo:22:58 »
Käytiin Jamon kanssa iltasella kokeilemassa Karjaan uutta rataa.
Vähän semikuntoinen olo ja tarkoitus ei ollut heitellä forea.
Lämpötila +30 astetta päälle 18:30 kun aloitettiin.. kolme ekaa väylää vähän semi tukkoista par pelastelua ja neloselle sitten 2-4 +1.
Vitosella laitoin sitten 26m Putin sisään par pelastukseksi ja 6-9 mentiin par pelaten. Ysille erehdyin forella avaamaan ja saman tien käsi sakkasi. 10 väylän avaus putteri jäikin sitten siihen malliin sormiin kun sormet eivät käskystä huolimatta auenneet että kiekko läpsytti takana olevaan puskaan syvälle sisälle.. uusinta heitto lehmänpieruna vasemmalle HZ ja alle ja nosto Kutonen tähän taas.. +4.
11 meni vähän metsiä pitkin par tulokseen ja väylän 12 avaus sitten laahustaen earlynä kun kurotti liiaksi taakse niin veto meni samantien vasemmalle..lehmän pieru eteenpäin jätti valtavan Putin 38m jonka Miikka kuitenkin painoi pönttöön.
 13 pelattiin perus bogey ja 14 lepsulla forella nosto pariksi +5 mennään. 15 väylälle hieman ujo jätti taas yhden yli 10m Putin mutta sisään painettiin ja +4.
Sitten lähdettiin siivuttamaan 240m par5 väylää.. avaus earlynä ekaan puuhun vasemmalla ja kimpoaa OB. Uusinta yritys ja sama lopputulos. Par putti siis lähtee avaus paikalta matkaan ja sekin napsuu oksiin ja nurmelle.. sitten hyvä antsa ja Kähäri rajalle ja yli.ja alapantaan putti ja nosto 10. Näköjään ei kierrosta ilman kymppiä kun nyt pelattu jo kolme kertaa 18 väylä iällä radalla löytäen yhden 10 tuloksen. +9.
17 hyvä avaus ja loistava kakkonen ja 6m putti ohi laitteesta. Olis pörö tähän maistunut.
18 pelataan par tulokseen ja lopputulos +9 joista kahdella väylällä taon +8 tuloskorttiin
 Olihan kuitenkin ihan satumaista pitkää puttia tarjolla.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2006 on: 16.07.21 - klo:15:48 »
Päiväkävely Espoon Puolarmaarin radalla tänään 16.07.2021
Uudet paremmin fribaan soveltuvat kengät oli testissä ja ihan ajoivat asiansa. Olkapään alue alkaa näköjään näyttämään siltä että kohta saa pakkolepoa kun tuntumaa heittämiseen ei vaan saa millään. Semmoinen mekaaninen tekniikka parhaillaan ja aika hurjalle tuntuu. No saapi ottaa taasen rauhassa sitten ensi viikkoa odotellen. Aika selvältä näyttää että Raaseporin Helmi kisan jälkeen alkaa pakkolepoa tulla vastaan ja kausi on paketissa.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2007 on: 18.07.21 - klo:18:40 »
Oittaan Camping radalle ottamaan pientä tuntumaa puttereista ja midareista. Mukaan 8kpl heittotarkoitettuja ja yksi Sparta putteriksi.
Kanssa näytti olevan range pullollaan ja Rantapuiston radalla jono, camping radalla ei juuri ketään..hyvä niin. Avausväylälle tultua huomasin että nurmialueetkin oli ajettu lähes kokonaan pitkästä heinästä ja saimpa siinä sitten tuulia ihmetellessä idean että teen Metrix pikku kisan johon osallistujiksi laitan nuo 8 eri kiekkoa mitä mukana oli. Pikku venyttelyiden jälkeen sitten 8kpl avauksia ja putteja perään keräten tulokset Metrix väylä kerrallaan.. viidennen väylän jälkeen päästin parivaljakon ohi.. aika kuuma oli ja yhdeksälle väylälle kun avaa 8 kiekkoa niin se on 72 avausta yhdelle kierrokselle.. olipa mielenkiintoista ja harvinaista herkkua keskellä päivää tyhjällä radalla kokeilla tälläistä tuulien luku harjoittelua. Ihan tavallista sähläämistä siitä tuli heti kun väsymys tuli vastaan,mutta nyt löytyi vähän merkkejä joita varoa sitten jatkossa ja ajatuksena onkin lähteä hidastamaan bägiä nyt toden teolla kun käsi ei kestä nopeampia rykimisiä..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2008 on: 18.07.21 - klo:18:43 »
Kokonais heittomäärä 9 väylälle siis 214kpl joten sai siinä heitellä harjoitusta kerrakseen.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2009 on: 21.07.21 - klo:00:17 »
Tuo Oittaan Camping radan formaatti kahdeksalla kiekolla oli tavallaan aika mukava.. ajattelin hioa sitä vähän eteenpäin huomenna aamulla ja ottaa oikeasti kiekkoja joilla haluan kisassakin heittää mukaan ja kuitenkin sitten Putata koriin first run spartalla jolla haluan nyt puttia hioa kuntoon. Tuolla tavalla saa kasan erilaisia putteja aikaan ajatuksella.
Mukaan otan siis 8 heitettävää kiekkoa jotka tulee kisabägiin mukaan ja puttaan putattavat spartalla.
1. Premium muovin Sensei.
2. Captain America suspect
3. Truth lucid muovilla
4.verdict lucid muovilla
5.hakattu Justice moonshine lucid
6.trident
7.Luna
8.comet Esp

Katsotaan mitä ajatuksella pelattuna verkkaisella tahdilla saadaan aikaan.
Miksikö sitten keskityn alle 6 nopeuksisten kiekkojen viskelyyn kun edessä on Raaseporin helmi kisat nurmiväylineen. Siinäpä se kun käsi ei kestä riuhtomista nopeilla drivereilla kun se tuhoaa puttaamisen kokonaan sormien toiminnan muuttuessa hallitsemattomasti. Sen sijaan että onnistun yhdessä yltiöpäisessä taivaanrannan tavoittelussa niin pakko on edetä tulos edellä.

Pelikirjaa kun tuijottaa ja laittaa pelin realiteettien kanssa kohdilleen niin näin se menee.Ei tulee väylälle jolla 10m rinkiin pääseminen on alle 10% mahdollisuus.
1. Ei ,eli varma neppi nurmikolle forella jättää avoimen alle 40m korille ja par.
2. Ei ,Samanlainen pieni antsa fore suoraan ja lähärillä nostolle ja par.
3. Ei forella pääsisi jos uskaltaisi mutta käsi ei kestä ja antsa kulmat menee OB kuitenkin joten kolmas Trident neppi Forella mutta nyt matalampana jotta kuolee varmasti keskelle.
4. Ei ,,muuten riuhdon vaan mandosta ohi.
Kevyt hysse midarilla ja jatkoa korille.
5. Pitäisi olla aika perus taivas hysse ja kun mittarin on kohdillaan niin tässä yritetään vähän nopeammalla päästä korille. 2/3
6 on 140m par3 muutettu jossa pitää väylä driverilla nyt ensin vaan päästä suoraan eikä mennä metsän sisään muuten tulee bogey vähintään korttiin.. 3/4 toivottavasti.
7 avaus thief rennosti oikeaan laitaan ja sitten toivotaan että ollaan putilla 3 todennäköisesti.
8 veden ylitys on paljon kiinni heittoalustasta. Tässä ollut aika huono matto viime vuosina joten koitetaan saada se kuntoon jotta vauhtia voisi ottaa.. yli pitäisi putille päästä ja pöröä laittaa purkkiin.
9 Ei, midarilla väylään ja alle nostolle.
10 Ei,  koitetaan laittaa jotain liitämään alas mäkeen ja sitten lähäriä korille.
11 par4 avauksen pitää mennä suoraan ja tien laitaan kohti jotta pääsee hyssellä korille sitä haetaan ja nosto kolmosta.
12 Ei . Midari antsa vaan nurmelle ja sitten lähestytään.
13 Ei , väylä driveri vaan suoraan tai sitten koitetaan oikealta väkisin puiden yli hyssepommilla nurmikolle.
14 veden ylitys on iso EI. Oikealle vaan ants a puiden kolosta nurmikolle. Saattaa silti tulla isoa kalaa kun jatko heitotkin on aika haastavia.
15 paluu takaisin perus radan puolelle on iso EI kun matkaa on ihan liiaksi ja midarilla pääsee keskeltä kentälle ja jatkolla par putille.
16 koitetaan hyssellä pelata putille ja siitä koriin..
17 par4 muutettu väylä on antanut kaksi kertaa peräkkäin tuloksen 10 heittoa.. vitonen olisi jo tässä melkoinen voitto.
18 par5 väylä taitaa vaatia Foren käyttämisen avauksessa joka määrittelee pelataanko sunnuntaina vai ei.. jatko pitäisi olla midarilla normi kolmosen avauspaikalle ja siitä sitten se kohtalon fore lähtee kestääkö paikat heittämistä.. pahoin pelkään että ei kestä. Täytyy koittaa pelata parikisassa näille kahdelle väylälle jotain midarilla höystettyä varmaa pelikirjaa koska 2-3 heittoa niiltä tulee par päälle pelaa sitten miten vaan..
Noin 65 heittoa eli siinä +4 tuloksen kohdalla on oma tavoite lauantaille. Sillä todennäköisesti on jossain sijalla 48 ja olisihan se aika hyvin kun lähtötelineissä ollaan sijalla 60/65. Tuuli tuossa tulee näyttelemään melkoista tekijää kun aukeata löytyy joten säästellen noilla hitailla kiekoilla pelaa ainakin oman ratingin yli. Sellaista 880 kierrosta tai jopa yli 900 tässä nyt kovasti tekisi mieli vaikka kroppa onkin mitä on. Toisaalta se kannustaa pelaamaan oikeilla vahvuuksilla ja riuhtomalla ei kroppa kestä ja se hajottaa nuppia enemmän kuin muut. Voi olla että käsi ei anna pelata enää sunnuntaina mutta jää sitten aikaa hoitaa TD hommat paremmin, joten eipä se mitään. Lauantai iltana täytyy tarkasti arvioida kannattaako pelata väkisin enempää vai ei. No huomenna katsellaan miten lähtee erilainen kenraali harjoitus. Tarkoitus kuitenkin tiputtaa ekasta kokeilusta eli 214 heittoa melko paljon pois. 216 on muuten par tulos kun heittää 8*9 väylää kaikkien ollessa par3.