Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 518494 times)

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2055 on: 17.10.21 - klo:21:49 »
Kotkat open toinen kierros..
Midarilla lähdetään nyt hakemaan vaan suoraan perus heittoa väylälle 10 josta ekan kierroksen kauhujen musta hetki alkoi kutosella.. leikkisästi Jumbo ryhmässä päätetään että tavoite asetetaan parantaa tulosta 15 heittoa toiselle kierrokselle.
Avaus on hyvä ja pysähtyy 10m rajalle vasemmalle puun viereen.. hetken mietin ja neppaan alle. Kolmen heiton parannus maistuu ja nosto par.
Väylä11 päätän avata vasemmalle josta pääsee runaamaan kalliota vasten. Sinne menee ja 15m putti lopahtaa alarautaan ja nostan toisen par korin alta ja viisi heittoa parannettu.
Väylä12 kopistellaan ja par putti ei mene joten +1 mennään kohti vapinaa aikaan saanutta väylä13.. loistava heitto kantaa mäkeen ja ulos kentän reunaan, hysse jää vajaaksi 15m päähän ja neppaan alle ja nostan par korttiin ja tulos parantunut nyt 10 heittoa.
Väylä14 osuu koivuun ennen koria ja tipahtaa alle 2m päähän josta helppo pörö korttiin ja +0 ja 12 heittoa parannettu ekalla viidellä väylällä.
Väylä15 avaus on käsittämättömän hyvä mutta fore jatko ei ja kuusen alta korille neppi ja nosto par.
Väylä16 midarilla 7m korista ja löysä yritys tuulen kuljettamana kumahtaa pantaan ja jää nostolle. Hz oltiin ekalla kierroksella joten 13 heittoa ollaan nyt parannettu tulosta.
Väylä17 ei onnistu birdie toistamiseen joten par jatketaan tuloksen ollessa +0 ekan 8 väylän jälkeen.
Väylä18 ob napsuu taas ja sama Kutonen korttiin. +2.
Väylä19 birdey putti ei mene sisään ja par kuitenkin joten edelleen 13 heittoa parannusta.
Väylä20 avaus sitten lipsahtaa pahasti ekaan puuhun ja lopulta kalliolla 5m bogey putti vastatuuleen osuu alapantaan ja rullaa hulluna kalliolla ja kutonenkaan ei mene joten seiskaan tyytyminen ja +5.
Väylä1 pelataan perus par.
Väylä2 avaus on täydellinen ja keskellä puiden väliä kalliolla josta suora.45m korille. Putteri ei kuitenkaan pompi kalliolla ja pysähtyy 8m korista. Laitan alle ja nostan par korttiin.
Väylä3 avaus foren piti olla löysä neppi keskelle väylää mutta vasemmalle pusikkoon. ei tana sentään aleta sulamaan nyt kuiskailen itselleni.
Lipsautan kiekon kuitenkin vasemmalle ison kiven väliin normi nelosen avauspaikan taakse mörriin.. painan väkisin fore rollerin joka kaartaa metsään vasemmalle polulle. 35m matkaa korille tasan metrin levyistä mäntyränniä ja päätän väkisin heittää koriin ja kiekko lentää suoraan mukiin ja sitten huudetaan.
. Olihan par pelastus.
Ehkä hieman yli kierroksilla edellisestä tulee tapaturma bogey. Pelastettu par ja pari kopsuttelu bogey ja on viimeisen väylän vuoro. Väylä9 avaus lähtee täydellisenä matkaan ja kippaa yli palauttaen 100m jälkeen korin edestä nostolle reilu metrin korista vasemmalle. Olihan upea heitto ja lopputulos +7 joten 12 heittoa parannettiin tulosta ja noustaan pari sijaa ylös päin.
Palkintojen jaot ja kuulumiset vaihdetaan ja koti matka taittuu auringon laskua vasten ajellessa. Olihan paljon hyvää tekemistä ja järkevää peliä välillä. Ei tietoa missä seuraavaksi kisaillaan, saapi nähdä, jos nyt ehtisi sen metallilastun sormesta pois saada ensin.


Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2056 on: 18.10.21 - klo:23:34 »
Tässä vaiheessa kautta kun kohta alkaa pakastamaan herää jälleen se perus kysymys.. mitähän sitä tekee sitten seuraavaksi. Yleensä kisakierroksella tulee se 10 heittoa kuokkaan kun sählää 10m ringissä. Sitten on kaikenlaiset kummat ongelmat kropassa joita ei vaan kiinnosta hoitaa kuntoon ja hyväksyy ettei tulosta kuitenkaan tule. Sen verran tässä kuitenkin jo kisakenttiä tahkottu että luulisi osaavan kilpailla mutta eipä vaan osaa.

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2057 on: 19.10.21 - klo:17:41 »
Oli miten oli niin istuskellessa kahvia hörppien kotitetassilla tuli mieleen että sunnuntaina on kyllä jossain pelattava!
No siitä se idea lähti ja pelataan nyt sitten Skogby one round PDGA kisa 20 väylää ja katsotaan tuleeko pikaisesti pystyyn järjestämällä joku muukin paikalle vippailemaan.

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2058 on: 24.10.21 - klo:20:32 »
Sunnuntai 24.10.2021 Skogby one round PDGA yhden kierroksen erilliskisa 20 väyläisellä radalla X2+X3 pelattiin normaalien väylien lisäksi.
33 intoutunutta saatiin paikalle punaisella aikataululla järjestettyyn kisaan jonka hain tosiaan vasta tiistaina. Kiitokset toiminnanjohtajalle ripeästä toiminnasta.
Yksi nainen ja 32 Miestä saapui lähes tyyneen pilviseen Skogby metsän lumoon Ihastuneena neljän asteen lämpötilaan naatiskelemaan. TD hommissa järjestin omasta kokoelmasta pari CTP palkintoa väylälle 15 ja loppu venyttelyksi Anthon team series mintin dessun. Meidän ryhmä aloitti väylältä 16 ja oma avaus lähti vasenta laitaa pamahtaen 30m lennon jälkeen puuhun. Hyvä kakkosheitto jätti 11m puttiin matkaa ja painoin keskelle koria ja -1 aloitettiin. X2 sama ongelma ja huomasin vetäväni kiekkoa aivan liikaa taakse jolloin en ehtinyt työntää sitä matkaan vaan heitto lähti NS kainalosta. Jälleen hyvä kakkos heitto, mutta nyt ei 12m enää mennyt ja bogey korttiin.+0.
X3 koitin korjata virhettä ja nyt sitten lähti liian myöhässä painaen oikeaa reunaa metsään ja pam puuhun. Hyvä kakkosheitto jätti 8m Putin ja alapantaan par.
Väylä17 avaus jäi videolle ratamestarien nautiskellessa kisatunnelmista mutta se oli alun kaltainen ja eteni 20m vasenta kaistaa ja pam puuhun. Kyllä oli metsä nyt tiellä. Päivän eka fore osui sekin puuhun jättäen yli 10 Putin eikä lähelläkään ja bogey korttiin +1.
Väylä18 koitin taas korjata ja liikaa yli oikealle 50m ja pam puuhun. Fore nepin korille piti olla perus kauraa,mutta lirvautin sitten liikaa vasempaan reunaan ja oksat repi alas.. no ei mennyt 15m putti ja paluu 6m jännitti jo sitten oikein kunnolla mutta sain sentään sisälle ja bogey putki avattiin +2.
Väylä1 avaus lähti sekin liikaa vasenta kaistaa mutta jätti osumatta puiden keskellä mihinkään ja kippasi kivasti antsassa väylään. 15m oli kuitenkin liian pitkä putti ja meni vauhdilla ohi.. paluu 8m alapantaan ja bogey juna oli valmis +3.
Väylä2 antsa oli oikeasti hyvä heitto ,mutta sen tappoi kummitus oksa ja 15m ei taaskaan mennyt ,paluu sentään meni 5m päästä sisälle ja par..
Väylä3 fore oli oikeasti huono heitto kiekon kaarteessa aivan liian aikaisin oikealle. 20m taikaheitto oli ihan liian vaikea pienestä kolosta ja puuhun ennen koria mörristä ja pahan mielen sähläys ama puolenketjuihin ja ulos 6m päästä ja taas bogey korttiin +4.
Rannassa oli tällä välin alkanut tuulemaan ja nelosen avaus alivakaalla kippasi hieman yli ja 12m putti alamäkeen  kokonaan ohi laitteesta ja 7m paluu alapantaan ja Kong. Heikompaa olisi hirvittänyt mutta ihan hyvällä fiiliksillä mentiin ja +5.
Vitosen avaus korin yli oli hyvä,vastatuuli putti alamäkeen 5m sen sijaan meni keskelle yläpantaa ja par ei oikein maistunut.
Kutosen avaus oli loistava ja viimeiset puut oikealla pelasivat kiekolla hieman flipperiä ja pyörähti 15m putille jonka nyt onnistuin laittamaan keskelle koria ja yllätys birdey +4.
Väylät 7-8 oltiin liian kaukana 10m ringistä avauksilla ja putit viuhui ohi paluu puttien upotessa.
Väylä9 jäätiin 12m oksien keskelle vasemmalle mörriin ja vaikea antsa putti hieman vasurista ohi ja 6m paluu putti alapantaan.. hoh hoijaa ja +5.
Väylät 10-11 avaukset oli huonoja ja joutui neppailemaan korille parit tehdäkseen.
Väylälle12 forella korin yli ja pitkältä 11m sisään ja birdey +4.
Väylä13 avaus koitti mennä koriin mutta hiuksen hienosti väisti vasemmalta ja kammo pomppu sinne ringin ulkopuolelle.. ohi laitteesta ja paluu8m saakelin alapantaan ja 2-4 oli taas valmis +5.
Väylä14 fore oli pitkästä aikaa loistava ja skippasi tolpan vierestä ohi ja 7m korin taakse.. upea putti sisään ja +4.
Viimeinen väylä eli 15.. midari fore jäi ujoksi ja paineli oikealle aivan liian aikaisin ringin ulkopuolelta taas ohi laitteesta ja paluu 7m mihinkäs muualle kuin alapantaan ja taas oli 2-4 valmis ja tulos +5  68 heiton tuloksella.
Hyvä fiilis silti.. avaukset oli nyt melko hankalia ja ringistä pääsi kolmesti yrittämään pöröä ja yhden sai.. kolme tuli ulkopuolelta mutta melkoinen kasa sitten 2-4 syövytti tuloksen pahemman kerran.
No sellasta se. Melkein kaikki jäivät loppu turinointiin ja tulosten läpikäyntien jälkeen pelattiin kentällä putti koriin kilpailu jossa reilu 25 pelaajaa painoi kaikki kiekkonsa 50m päästä korille. Yksikään ei jäänyt ja reilu 500 kiekkoa lepäsi korin ympärillä joista yksi oli lähimpänä ja sai matkaansa hieman harvinaisempaa minttiä herkkua Anthon dessun verran. Sitten alkoikin vettä sadella ja päästiin lähtemään kotia kohti.
Alustavat ratingit oli 836 joka oli tuolla koheltamisella ihan toden mukaista. Paikat hieman jumissa viileässä säässä ei saanut hyviä avauksia tehtyä ja välillä onnistuneet pitkät putit laittoi vähän liian raivolla yrittämään mahdottomia. No sellainen iltapäivä tällä kertaa..

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2059 on: 25.10.21 - klo:16:44 »
Tuli eilen ilmoittauduttua sunnuntain Puolarmaari Masters kilpailuun.. siitä innostuneena Prismassa kun tuli käytyä niin hankin DM logic soft putterin, Malta midarin ja pari Heat väylistä Discraftilta.
Sitten vaan into piukeana Puolarmaarin radalle ja päätin siinä yhd no kohtalo toverin kanssa joka sattui olemaan samaan aikaan ykkös väylällä kipaista kierroksen mudan kyllästyttämää Puolarin rataa.. tuuli melkoisesti joten alivakaiden väylisten kanssa oltiin hieman hapuilemassa. Malta midari tuntui kädessä aika passelilta työkalulta ja logic lensi kyllä aavemaisen suoraan. Rättejä saa olla ja mieluiten sellainen pesu pumppu pullo kiekkoja varten sunnuntaiksi. Sellaista kuravelliä oli paikoin että Moro vaan. Mutaisilla avauspaikoilla oli liukasta joten kenkä valinnat pitää olla melko pitävää sorttia. 4pöröä tehtiin eli 20% väylistä. Pari isompaa kalaa tuli kanssa kiekkojen tutustumisen kera. Täytyy ottaa joku iltapäivä sellaisella kisabägimeiningillä jotta saa vähän paremman käsityksen. Puolarmaari on sellainen höntsäily paikka ollut että sinne Pitää mennä melkoisella peli-ilmeellä jotta jaksaa keskittyä eikä mene viskelyksi. Usein tuleekin treenattua kaikenlaisia erikois- heittoja ja vasuriakin. Selkä näköjään tuppaa nyt juilimaan viileän tultua mennen aika jäykäksi, joten jotain sinnekin keksittävä. Hauska laji tämä vaikka tulosta ei tulisikaan.

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2060 on: 26.10.21 - klo:19:03 »
No nyt oli kerrankin juuri oikeanlainen harjoitus sunnuntai PDGA kisakierrosta varten. Heti kierroksen jälkeen oli fiilis laulun sanoin "paljon pitää maksaa ettei kaikki olis näin paskaa".
Puolarmaarin radalle 16 jälkeen pikku ruuhkien läpi ja radan parkkipaikka aika tyhjä, edessä oleva kolmen sammuttimen kokoinen lapsi heittue jarrutti menoa juuri sen verran että jonotettiin juuri samankaltaisesti kuin kisakierroksella, mutaista oli ja tuulista juuri riittävästi että haittasi kivasti tekemistä.
Kiekkoja oli randomisti mukana juuri sen verran paljon että valinta tehtävät osoittautuivat ihan hakusessa oleviksi.
Ihan perus kisakierros synkkyys, paskat valinnat heitoissa käsittämätöntä putti sähläämistä toivotaan toivotaan tölväisyjen kierrellessä koria kuin olisi ensi kertaa vippaillut. Pitävät kengät joilla ei sitten osannutkaan pelata.
Eli paljon tärkeää oppia sunnuntaille. Puttaaminen on sellaista kohta taas vituttaa rankasti tekemistä että siinä pitää nyt ihan mennä tuijottamaan treeni koria pikaisesti. Ei kierroksella vaan voi putata viidellä eri putterilla toivoen että joku jos jäisi sisälle. Lisäksi havaitsin että paikaltaan heitän aivan liian löysästi ja lähes pelkästään kädellä joten jäädään kauas siitä mihin kuvitellaan heittävän ja vauhdilla en vaan saa kroppaa rentoon heittoon joka kiekko valinnalla ja voimalla olisi järkevää. Eli kädetän ristiin kiekko valinnat ja voimat heittotyylistä riippuen.
Mukana tuollaiselle radalle yli puolet liikaa kiekkoja. .. siinäpä sitä sitten mietittävä...

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2061 on: 26.10.21 - klo:21:35 »
Pakko oli käydä metrix puolella kurkkaamassa ja kyllä.. tuli pelattua kautta aikain paskin tulos Puolarmaarin nyky layoutilla.. ilmankos tuntui ylimääräisen kuralta. No vauhdin saa näköjään jättää pois jotta tuntuma löytyy ja Max 10 kiekkoa mukaan. Alkaa olla ehtoo puolella vippailu tätä vauhtia ja onhan sitä jo odoteltu koska kroppa on niin jumissa ja ongelmissa että ei enää kehtaa edes kisailemaan lähteä.
Silti taidan huomiselle suunnitella uutta yritystä.. ei se ainakaan huonommin voi mennä ???

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2062 on: 27.10.21 - klo:19:09 »
Kolmas päivä puolarmaarissa.
Nyt satoi vettä ja mutaista oli. Käsittämätöntä meininkiä että radalla painaa arki-iltana noin 50kpl 10-18v nuoria sateessa ja osa ilman sen kummempaa sadevarustusta menemään. Kyllä on lajilla valoisa tulevaisuus kun nappulat painaa lokakuun viime metreillä ennen hämärää muovin perässä. Vielä 5v sitten olisi radalla ollut pari muuta ukko miestä kyräilemässä syksyn viimeisiä heittoja.
Itse otin nyt asiakseni lopettaa kaikenlaisen pikku hipsuttelun rystyvauhdilla ja virkistää muistia vähän paremmin miten paikaltaan heitellään.
Kuusi birdeytä tuli tehtyä ja kun sai päätettyä miten putataan niin alkoi kiekotkin jäämään pömpeliin. 25m lähestyminen paineli kuitenkin tuulessa muutaman kerran vähän liian pitkäksi ja alun puttirallit toi plussaa sen verran että pakkaselle ei päästy kuin heiton verran. Kiekkojen vaihtaminen tutumpiin tavaroihin paikallaan heitettäessä antoi hieman parempia paikkoja.. silti helposti jää kroppa paikoilleen ja veto painuu liiaksi ylävartalollle. Kutos väylän mandomissit ovat ihan turhia ja taidankin tehdä mummotus pelikirjan ja heittää vaan putterin 15m korista ja koittaa lirvauttaa molemmat rundit sunnuntaina.. ehkä toinen menee mutta kaksi kolmosta on ihan riittävä. Pelikirjan teko voisi olla tässä ihan järkevää koska pahan mielen saa nopeasti putti sähläämällä ja sen perään tulee helposti se musta hetki joka maksaa ihan tajuttomasti tuloksessa.

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2063 on: 27.10.21 - klo:19:29 »
Puolarmaari masters pelikirja.
Kaikki rysty heitot paikoiltaan.
1. Heat pieneen antsaan rystyllä pig alle ja nosto par.+0
2.compass rystyllä skipillä 5m rinkiin ja pörö -1.
3. Pig putteri Upsi vajaana korille pomppien ja putti sisään -2.
4. Trident fore väylään ja pig neppi vastarinteeseen ja nosto par.-2
5. Heat antsa kummulle. Pig alle ja nosto par.-2
6. Jokerilla perus heitto vajaana rystyllä portista ja pig alle nosto par -2.
7. Jokerilla korille rysty ja tämä on sellainen vaara greeni mistä alle laitto on viisasta ja par.
8. Compass voimalla oikealta pisaran sisään ja pig alle jos ei jää järkevää paikkaa ja nosto par.
9. Comet rystyllä oikeaa kaistaa pitäisi olla aika lähellä ja pöröä korttiin -3.
10 Suspect rysty hysse korille ja pörö korttiin.. tässä häviää par pelaamalla aina ja -4.
11. Rysty antsa joutsenella rinkiin ja putti sisään. -5.
12 shard väylään suoraan alle big jos ei jää putille ja par kortissa eteenpäin -5.
13 lucid Suspect Fr forella kalliolle ja putti sisään -6.
14 jokeri rysty skipillä nostolle ja pöröä korttiin -7.
15 Trident fore ja pig alle nosto par.
16 compass suoraan mäkeen ja big alle nosto par.
17 justice fore rinkiin ja putti sisään -8.
18 jokeri rystyllä rento ettei mene pitkäksi takametsään ja pöröä korttiin -9.
19 justice forella rennosti antsassa  väylään ja big alle jos ei puttia jää ja par.
20 Trident fore väylään big alle ja nosto par.
Eli seuraava tehtävä on poistaa bägistä turhat kiekot kun puttaamiseen jätetään sensei ja Sparta. Pari tupla kopiota ja kiekkoja menee nyt pesuun 18kpl ja niillä mennään.

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2064 on: 27.10.21 - klo:19:47 »
No niin.. nyt on kiekot pesussa likoomassa ja mukaan pääsi vielä thief.. sekä vara kappaleet jokerista, joutsenesta ja senseistä eri kulutus asteella/muovilla.
Pestään kiekot, viedään huomenna töihin varastolle kori putti harjoituksia varten john osallistuu vain Sparta ja kaksi eri muovin senseitä.. käydään torstai ja lauantai iltana treenaamassa puttia halli olosuhteissa ja annetaan bägin kuivua.
Sunnuntai aamuna käydään vetämässä putti treenit sisä olosuhteissa enne kierrosta ja venytellään paikat auki, otetaan Burana kuuri selälle ja tavoitellaan pelikirjan mukaista -9 kahta kierrosta.
Sillä ei voiteta sunnuntaina puolarmaarissa mutta kyllä sillä jo pääsee kauden parhaimpaan rating tulokseen. Pelikirjan tulostan paperille ja laitan muovi taskuun jotta se on esillä ja luettava ennen okaista väylän avausta. 
Oma veikkaus on että MA40 luokan voitto menee tuloksella -24 kaksi kierrosta puolarmaaria , joten kympin sakkiin tähdätään. Olisi se kiva onnistua pelikirjan mukaisesti.. todennäköisesti siellä tulee vähän häslinkiä ja Max tulos mitä aikaan saadaan on - 10 kahdelta kierrokselta. No se olisi nannaa sekin kun harjoitus höntsät on tuloksessa +4,+6 ja -1.
Pelikirja on siitä kiva juttu että se pysäyttää aina pahan mielen kun ei tarvitse arpoa tekemistään. Toisaalta Puolarmaarin radalla kilpapelaaminen ilman toimivaa puttia on aika kamalaa ja ei olisi ensimmäinen kerta kun jollain menee niin tunteisiin että kyynel virtaa poskipäässä vitutuksesta kun mikään ei onnistu. No koitetaan itse välttää sitä maailmaa pakoilevaa mustaa hetkeä kun tuupqtaan vaan plussaa korttiin ilman ajatusta. Saapi nähdä.. nyt pesemään kiekkoja ja hypistelemään tehtyjä valintoja.

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2065 on: 31.10.21 - klo:06:07 »
Kauhun tasapaino.. se tulee mieleen kun suuntana on Puolarmaarin rata ja PDGA kilpailu.
En mä ehtinyt mitään putti treenejä tekemään, en edes tulostamaan sitä pelikirjaa. Kuvankaappaus täältä saa luvan riittää. Selkä ollut jumissa aika pahasti ,joten korvien välin sulamista pääsee odottelemaan.
Lähtö väylältä 13 eli forella kohti kiveä. täytyy koittaa väkisin syödä jotain aamupalaa ja kipitellä kohti Puolarmaaria.

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2066 on: 31.10.21 - klo:16:06 »
Puolarmaari masters lokakuun 31 päivä 2021. Alaselän sai auki lämmittely heitoilla. Silti kylmettyi kierroksen aikana ja meni aika täydellisesti jumiin ja lopussa grippaili sitten melko pahasti heitto ja tulos painui plussalle yhden heiton verran. 4 pöröä ja viisi bogey ja sitten liian varovaista par pelaamista.. 61 heittoa +1 eli tasan 10 heittoa tavoitteesta.
toinen kierros alkoi sitten väylältä 8 ja siihen painettiin kolme pöröä putkeen heti alkuun.. sitten tahti hiipui ja loppuun kun painoi kaksi bogey putkeen niin tulos jäi yhden alle eli 59. Kierrokselta kuusi pöröä ja edelleen 5 bogeyta korttiin.
Rating ei noilla paljoa heru heitto arvon ollessa 13p heitto.
Mielenkiintoista oli kuitenkin että 40 väylältä vain 5 puttia olisi voinut laittaa sisään enemmän. Eli puttaaminen oli hyvällä tasolla. Selkä jumin takia avaus pelaaminen ei sitten ollut..ja kun se on vähän of niin sitten sattuu puiden keskellä kaikenlaista. Oli siellä avaus kierroksella oikeasti kasa huonoa onneakin, ruma sulku keskeltä koria ja pitkät rollit HZ alueelle.
Paikkoihin yksinkertaisesti kyllä särkee melko lailla ja ei kai tämä ihan fixua ole tässä kunnossa pelailla kilpaa..

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2067 on: 01.11.21 - klo:20:32 »
Marraskuu alkoi aurinkoisena ja jostain käsittämättömästä syystä vaivoin liikkuva lihakasa näki että tänään on loistava päivä käydä kokeilemassa Espoon uusinta fribarataa maksullista Backby kartanon rataa.
Paikat aivan tukossa lähdettiin jamon kanssa Ihmettelemään rata jonka ratakartan nähtyä ajattelin että eihän se nyt voi olla tuollainen.
Korit 12 kpl ovat prodicy siirrettäviä ihan kelpo koreja. Väylät ovat yksilöinä ihan näppäriä ja välillä näyttäviä kun, osiltaan kuitenkin muutamalla työtä vähän kesken.
Heittopaikat Pro layoutilla isoja joista ihan kelpo viskellä ja Ama 4kpl sitten hieman pienempiä mutta ei kai niiltä hirveästi ole tarkoitus vauhtia ottaa. väylien sijoittaminen toisiinsa nähden jätti miettimään kohdeyleisöä radalle. Rata siis kylpylähotellin mailla jossa järjestetään tykypäiviä ja seminaareja joten sitä kohdeyleisöä varten olisi kannattanut kyllä tehdä ihan ama rata neppailu ja lajitutustumista varten. Nyt on melko haastavia väyliä laitettu menemään hieman ristiin rastiin toisistaan läpi ja vierellä tai tien vierusta pitkin. Kaikenlaisia rakennuksia tulee ja ottaa osumaa ja kesällä lampaita pääsee moikkaamaan heidän niitylleen kyllä tasaiseen tahtiin.
Itse jos olisin tehnyt niin tuolla konseptilla olisin tehnyt vain 9 väylää joille kaikille Kaksi heittopaikkaa jolloin rata olisi pelannut ama tai Pro ja 18 väyläisenä combona. No en ollut tekemässä ja kesken eräistä ei kannata liiemmin arvostella.
Enemmän vaikutti kokonaisuus olevan sellainen Pro harjoittelu paikka jossa pääsee heittämään vaikeita heittoja ,mutta ei siellä kovinkaan kovalla tungoksella kyllä välttämättä hauskaa ole.. saapi nähdä mitä avajaiskilpailun tunnelmat ovat kun tuonne pistää 60 pelaajaa samaan aikaan radalle.. maksullisena 6e päivä voi monella jäädä kerta visiitiksi.
 

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2068 on: 02.11.21 - klo:05:15 »
Lauantaina olisi sitten team Hippo mestaruuskisat. Oma pelikunto on lähellä nollaa kun putata ei edes oikein pysty.
No käydään vippailemassa ja edustamassa . Sitähän se Välilä on ollut muutenkin.

Online mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 471
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2069 on: 07.11.21 - klo:10:23 »
Lauantaille kun oli tiedossa kulttuuri elämystä Kom teatterissa suvun kesken niin omalta osalta seuran mestaruus kisat jäi NS alkukarsintoihin eli kolme kierrosta Laaksolahden 9 väyläistä neppi rataa. Muut jatkoi syömään ja Varistonniityn radalle mutarallia jatkamaan finaali kierrokselle.
Itse tuli nukuttua Hieman pommiin ja saavuinkin paikalle 09:45 kun eka ryhmä jo sinkosi kiekkoja ilmaan. Suoraan radalle siis kakkos ryhmässä ja ensimmäisellä kierroksella tuli kolme kpl melko törkeitä kori oksennuksia mutta muuten ihan ok peliä ja kolme alle tulos.
Formaatti on siis sellainen että golf lähdöllä mennään 3-4 ryhmissä ja tehdään aina uudet ryhmät randomila jotta pelataan eri ihmisten kanssa kierrokset. Kakkos kierros avaukset meni sinne sun tänne ja putti peli oli yhtä kamalaa kuin ekallakin. Ei bogey tullut mutta birdeytä jäi kahteen.
Kolmas kierros alkoi sitten hieman paremmin ja koneen herättyä nakutin viisi pöröä putkeen kunnes ruuti kuivui ja loppu meni par pelaten. -10 lopputulos oli 11 heittoa kärjestä. Sen verran kovaa painoi kärki pöröä korttiin. 16 pelaajaa oli kisaamassa ja kolme holaria nähtiin parhaan kierros tuloksen ollessa -9 Max holarin kanssa painaessa vielä 7 pöröä korttiin. Hauskaa neppailua.
Laaksolahdessa oli aika paljon 7-12 vuotiaita nuoria poikia vippailemassa ja yksi noin 8v poikien kolmen porukka antoi tietä koko meidän seura ryhmille katsellen meidän heittoja. Pojilla oli muutamia tosi hakattuja kiekkoja mukana ja päätin siltä seisomalta antaa mini herroille uuden logic putterin palkintokiekoksi. Sovittiin että pelaavat kierroksen ja parhaan tuloksen saanut voittaa kiekon itselleen.silmät laajeni ja kilpailuvietti näkyi silmistä.
Tulipa itselle hyvä mieli.

Virallisten kisojen osalta TD hommia on vielä marraskuun 27 lauantaina Meilahti November 2021 ja uuden vuoden aaton yhden kierroksen kisa.Skogby end of 2021.
Fysiikka sakkaa nyt pahasti alaselän jumitellessa vasemmalta puolelta ja yläselän lapaluiden alta. Puttaamisesta ei tule oikein mitään kun kroppa vetää vinoon ja kiekot hysseen ja oikealta ohi. Lapajumi aiheuttaa lisäksi koordinaatio ongelmia kun oikea käsi ei päästä kiekkoa kädestä aiheuttaen vaarallisia grippareita..johonkin hermoon se painaa.
No sellasta se. Tässä kunnossa oma taso on siinä max 840 rating pinnassa ja aika huolettomasti hyväksyy sen ettei mitään ole tehtävissä. Korvien väli haluaa vippailla vaikka selkäydin ilmoittaa ettei nyt sovi.
Viime talvena tuli treenattua aivan liian rohkeaa puttia joka menee iloisesti sisälle kun suorittaa päättäväisesti , ongelmaksi sitten aiheutui juuri se että suorittaminen jäi telineisiin ja kiekko usein painui ohi ja niin kauas että 2-4 vaan sateli korttiin. Vaikea kausi takana, sellaista se.