Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 668342 times)

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2115 on: 13.02.22 - klo:22:22 »
13.02 aloitettiin 2022 virallinen kisakausi ja tällä kertaa viritetyltä Oittaan Camping talviradalta jossa pieniä polkuja meni siellä täällä syvän hangen keskellä. Heti aamusta tuuli jo liikutti ilmaa ja vettä tihkusi loppuen kuitenkin ennen pelaajakokousta.
24 pelaajaa oli MA1 luokassa ja itse matkaan väylältä 14. Päätin lähteä pitkissä talvisaappaissa jottei housut ole märkänä ensimmäisen kierroksen jälkeen. Aika hankalaa on niillä heitellä mutta on mitä on.
Grippari oikealle pusikkoon, mellakka upsi oksista läpi 7m ja hyvä putti oikealle ylös, josta putkeen ja kori oksensi ulos ja bogey startti..jep jep ajattelin.
Sitten loistava avaus 85m sivutuulessa jättää saman 7m Putin ja irtokorin yläpantaam ja nosto par.
16 alamäkeen sai hyvän heiton ja 5m Pörö korttiin. 17 avaus oli ihan ok mutta alapaantaan jäi putti ja par. 18 liukastuin saappailla ja lähäri alle nosto par.
Ykkösellä aivan liian liukas avauspaikka ja kiekko puskurin oikealle.. löysä vippaus lähtee tuulen matkaan ja yli kympistä alapanta ja bogey +1.
Kakkosella karmea tuuri kun hieman jää avaus käteen ja menee kapeasta kolosta ylittäen HZ alueen ja 12m putti keskelle koria ja pörl +0.
Kolmosen avaus kuolee heti myyränä vasemmalle pusikon reunaan 10m avauspaikasta ja 75m fore puskasta lähtee tuulen matkaan jättäen 25m korille. Alapanta kuitenkin ja nosto bogey..1
Nelos  avaus lumikasan yli jää kiinni sormeen ja putteri sinkoaa oikealle metsään osumatta tietenkään mihinkään. Upeilla korin taakse ja paluu 12m yläpantaan ja bogey.
Vitosen HZ alue oikealla häiritsee juuri s no verran että fore lipsahtaa vasemmalle mörriin ja ei jää mitään...alle ja nosto par ja +2 mennään.
Kutos väylällä alkaa sitten tapahtua taas.. osuma ekaan puuhun vasemmalla , hysse korin suuntaan jää 15m vajaaksi ja painan upean Putin sisään..huh huh. Lompsitaan seiska väylälle ja tuuli painaa lujaa takaa foren lähtiessä tosi matalana 70m päässä odottavalle korille.. liitää lumen yllä kivasti vitoseen ja pörö korttiin +1.
Ehkä radan vaikein väylä suoraan puiden välistä mökkien välistä 85m pitäisi heittää.. ja ekaan puuhun oikealla edeten noin 10m putterilla perään suoraan mutta ei jaksa vastatuuleen ja reilusti yli 10m putti sivu vastaiseen alamäkeen ja keskelle pönttöä.. huh huh. Sitten uusi väylä 9 85m ja liukastuin taas saappailla avauspaikalla ja kiekko ison puun vasemmalle puolelle vajaa 15m korista.. painan EV-7 putteri kiekon koriin ja nappaan honorit.. olihan upea liidätys takatuulessa.
Forella 6m putille ja siään -1 tuloksessa ja mandoväylälle kovassa sivutuulessa dessu taivaalle hyssepommilla ja pitkäksi 9m mutta kori linjalla kuitenkin ja kiekko hienolla putilla sisään.. -2 ja edelleen honorit jatkuu.. par4 väylälle hieman lepsu avaus jättää erittäin vaikean fore antsan vasemmalle kääntävään 90asteen mutkaan. Olihan upea heitto kiekon päättyessä korin taakse 5m päähän kaatuneen pienen puun taakse. Koitan lirvauttaa mutta oksaan osuu ja par vain nostellaan. Viimeinen. Väylä heittopaikan kaivoimme paikkaan jossa oli 60cm lunta ja melkoinen täräys jalkaan kun pohje osui avauksessa etuvalliin hieman vääntäen. Kiekko vasemmalle jääden vasten yhden pikkumökin seinään mökin väärälle puolelle. Upsilla taivaalle mökin yli ja reilu 10m putilla par pelastetaan.. 53 heittoa on oma ennätys ja tuo 878 pdga taikapistettä alustavasti ja sijoitus 14/24.
Toiselle kierrokselle vaihdan normikengät nastoilla ja koitan eväiden syönnin jälkeen köpötellä hyvissä ajoin väylälle 15.  Polvet vähän hyytelönä raskaassa lumessa ajoittaisesta tarpomisesta johtuen.
Selkä alkaa juilia enteillen jumiin menemistä..
Sitten lähdetään ja loistava 85m avaus jättää 6m Putin ja laitteesta kokonaan ohi. Seuraavalle väylälle hyvä avaus ja pörö helposti 4m putilla..perään taas hyvä avaus ja 4m alapaantaan. Höh. Tuuli yltyy ja räntää sataa vinottain.. selkä menee jumiin ja alkaa karmea taistelu.. bogey tulee sieltä täältä pirkkojen pysyessä piilossa.. sentään väylälle 9 onnistun toistamaan 15m Putin samasta paikasta kuin avaus kierroksella mutta ei oikein onnistu mikään ja vasen puoli vetää kramppiin selästä.. puhaltelua ja lopputulos 61 eli +6. No pelaa monet muutkin enemmänkin huonommin.. muutama sija menee mutta rating romahtaa silti 808 alustavalle. Keräillään kamat radalta kasaan ja kuivaa päälle Susannan Hoitaessa palkintojenjaot kun on TD vastuussa. Selkä on aivan jumissa hellittäen vasta nyt illalla saunan jälkeen..
Sellainen kausi nyt sitten avattiin.. no k.a 10p oman yli ,joten ei itketä kun kropan kunto ei nyt riittänyt tuohon keliin. Olihan silti upeaa pitkää putti ekalla kierroksella ja maistui..seuraavaksi sitten Meilahteen kisoja hakemaan maaliskuun alkuun.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2116 on: 16.02.22 - klo:23:21 »
Vettä sataa ja toivottavasti sataa huomenna torstainakin. Aika kypsynyt tähän valkoiseen tavaraan.. no onneksi katseltavaa riittää Olympia kaukalosta ja rapakon takaa laji videoiden parista. Jäi kyllä hieman kaivelemaan viime sunnuntain kisat kun ensimmäisen kierroksen puttaaminen oli vaan niin taianomaista onnistumista. Kuitenkin kyseessä oli tuulinen sää ja kaukaa meni aika kivasti sisälle koko ajan. Toinen kierros oi sitten mitä oli kun avauspaikalla ei kiekko pysy kädessä niin tulos oli sen mukainen. Sorruin ehkä liian nopeisiin kiekkoihin tai jotain selän mennessä jumiin kylmästä viimasta samalla kun polven sai kipeäksi Jo avaus kierroksella.. joka tapauksessa kun puttaaminen on yleisesti ollut se oman tekemisen surkein osa-alue niin kyllä Jyvän löytymisestä oli korvien välille apua. Selkeästi Lakiston radan kiertämisestä on iso apu kun pitkän Putin saa suoritettua koriin.. lisää sitä siis. Muuten menee ihan tutuissa merkeissä touhu ja aikamoista arpomista kiekkojen kanssa on. Kevät onneksi antaa kasan Skogby kisoja itselle pelattavaksi, joten aidosti pitää tehdä väri ihan vaan sen radan kiertämistä varten ja miettiä tarkoin mitä siellä tekee ettei mene vaan vippailuksi kisat nenän edestä. Kuitenkin 4 virallista kisaa siellä pelaan 19.03-14.05 välissä joten vastuu taikapisteiden muodostumiselle pitkälti riippuu siitä että koriin päästään 7-12m etäisyydeltä riittävän usein.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2117 on: 20.02.22 - klo:13:14 »
Käytiin pojan kanssa pyörähtämässä Oittaan Camping radalla.
Olkapää ja niska ongelmat siellä ovat olemassa, ei voi mitään. Avausheitoilla kuitenkin pysyttiin jokseenkin väylillä ja yksi loistava 18m Pörö putti sisään. 5kpl tuli pöröjä ja kaksi pokkelia korttiin.. muut sähläiltiin par tulokseen ja pokkelitkin oli kivasti 2-4. No oma ennätys kuitenkin tuli tehtyä ja sudari väylältä voitto. Kuitenkin perus 10 missattua Puttia 12m ringissä. Eli tietää missä vika. Tosin tuo hankinanto ehkä on vähän ongelmallinen mutta tilastollisesti putti oli siis normaalia.se fakta vaan että kierroskin tuntuu olevan viikossa liikaa ei hirveän hyvää lupaile. Joten taidan nyt pitää offseasonin ja koittaa saada tuon olkapään tulehduksen kuriin. Olut ja sokerit pois, koska kyseessä ilmeisesti matala asteinen niveltulehdus tuolla lapaseudulla lääkärin mielestä. No semmosta sitten. Kevättä vaan kaikille.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2118 on: 23.02.22 - klo:16:28 »
Tuleeko kevät vai ei.. lunta tuli taas tupaan niin että heikompaa hirvittää..
Toisaalta kohta on +4 lämmintä reilun viikon ja alkaahan se Amerikan viikkokisakin Las Vegasissa tällä viikolla. Tosiaan toivon että Euroopan naiset pesee niin että selostajaa hirvittää katsella Amerikan ladyt pöydän alle. Miesten puolella vissiin jotain hiljaisempaa kun vaan pajun Seppo näyttäisi mukana olevan ja ihan ei taida riittää media karnevaaleihin Sepon taso tällä kertaa. No katsotaan.
Itsellä ikä ei tästä nuorru ja parasta tekemistä taitaa olla noiden kisojen järkkäily puolella,joten sitä sitten.
Omasta pelistä Lakiston neppiradan kiertäminen tuntuu parhaalta treeniltä harjoitella pitkää puttia mikä jää niin lähelle ettei ylimääräistä korin kiertämistä pääse tekemään 10 ringissä. Sinne siis kunhan nyt vähän sulaisi edes. Kisakausi pompsahtaa 19.03 käyntiin oikein kunnolla ,joten vielä tässä ehtii lumikerros pienentyä Skogbynkisoja varten.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2119 on: 26.02.22 - klo:16:27 »
Oittaalle kauniissa kevätsäässä pienen tuulen pyörittelemäksi.
Kolmosväylällä oli lunta kasattu melkoiseksi vuoreksi korin ympärille kinoksen noustessa 5m korkeaksi ja korin siellä keskellä iloiten puoliksi hautautuneena. No pelattiin kierros.. tein oman ennätyksen -4 tuhrimalla 4kpl 5m putteja. Foressa sattuu niska/lapaluulle heti kun heitto pitäisi olla yli 20m.. ei hyvältä näytä tuo seutu kyllä vaikka kuinka lepuuttaisi kättä. No semmosta se.. kevättä odotellessa saa on ensi nauttia noista Amerikan viikkkokisoista..

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2120 on: 27.02.22 - klo:22:40 »
Koitin olkapää seutua koti hierontalaitteella kiusata ja tulikin sitten murjottua siihen malliin että sai kunnon tulehduskiputilan aikaan. Taitaa olla paras unohtaa tuo vehje muuten ei kyl heittämisestä tule yhtään mitään. No saapi tässä rauhassa katsella vielä hieman American viikkokisoja ja napsia buranaa vaikka aurinko se sieltä yrittää ajaa hangen keskelle neppailemaan.
« Last Edit: 01.03.22 - klo:21:49 by mykey »

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2121 on: 02.03.22 - klo:17:01 »
Aurinkoinen päivä vaati muovia ilmaan ja sen kunniaksi suunta kohti Porvoon Hornhattula rataa Jamon kanssa.
Pelattiin kaksi kierrosta 10 väyläistä.
Alkuun hieman kangerteli putti peli mutta kyllä se siitä sitten lähti kulkemaan.
Hornhattula radalla on kaksi erittäin pitkää par3 väylää 5 väylä on joku 120m ja 6 väylä 140m pieneen alamäkeen.. noille ekalla kierroksella bogeyt ja toisella par korttiin.
Väylät 1-2 on samanlaisia vajaa 70m joilla midarilla pitää pelata pientä hysseä korille. Ekalla molemmista par ja toisella osalla molemmista pöröt korttiin. Väylä3 on 95+ jossa oikealla vaanii puut ja keskellä heti koivu.. ei oikein talvi mitoilla päästä kuin ringin reunalle varsinkin jos vasemmalta oikealle tuulee kuten tänään painaen hysseä alas liian aikaisin. No par molemmilla kerroilla ei ollut yllätys.
Väylä4 pieneen alamäkeen 75m ei mitään edessä kunhan pitää kiekon korista oikealla eikä päästä puroon vasemmalla. Pöröt molemmilta kieroksilta midarilla avaten aika hyvä. Väylä7 on 40m suora holari haku väylä. Kaksi kpl pöröjä aika läheltä on se mitä tässä on pakko ottaa.
Väylä8 on luotisuora noin 80m väylä mutta koivurivi estää rysty hysset.. forea ei pysty heittämään tällä hetkellä joten antsaa väylä driverilla. Tässä vähän sählättiin par ja bogey..
Väylä9 olisi myös aika simppeli 70m fore väylä puiden vartioimaan koriin mutta ei forea pelata piste.. midari antsat painui hieman liikaa etureunasta korin oikealle puiden sekaan ja ei saa mut Puttia laitettua koriin joten par korttiin.
Väylä10 on suoraan rystyllä ja jyrkästi vasemmalle. Tähän löytyi lääke ja 10 ringistä molemmat putit sisään ja pöröt korttiin. Tulos siis 20 väylää oli 3 bogey, 9 pöröä ja 8 par.
Siitä päätin että joo.. ilmoittaudutaan lauantain pdga kisaan jossa pelataan 2*10 väylää per kierros ja kaksi kisa kierrosta.
Heittoalustoille oli viritelty suolaa ja edellä sitä hakattiin, joten näyttäisi siltä että heittoalustat on nurmella lauantaina. Hanki kantoi vaikka syvyyttä oli. Muutamat korit olivat pohjasta lumirajalla joten puttaaminen oli myyrän mataliin kor ihon ajoittain melko mielenkiintoista.
MA3 luokkaan mennään ja bogeyt pitää kyllä siivota kortista.. lauantaille luvattu puolipilvistä ja aamusta kylmä pakkanen joka muuttuu plussalle toiselle kierrokselle..no saapi nähdä. Käden lämmittimet pitää hommata ekalle kierrokselle joka tapauksessa.
 

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2122 on: 05.03.22 - klo:17:18 »
Hornhattula Porvoo ja PDGA kilpailu lauantaina 05.03.2022
Autio paistoi koko päivän ja lähdinkin tosi ajoissa kun tiesin että parkkipaikka on mini kokoa. Ensimmäisenä paikalla 07:45 aikaan ja mittarissa -15 astetta ja pilvetön taivas auringon valon piristäessä mieltä ilman ollen täysin tyyni.
09 aikaan lähtö ekalle kierrokselle ilman ollessa -11 pakkasella lämmön noustessa kahdessa tunnissa plussalle ja toinen kierros kello 13 alkaen tuulen noustessa kiusaamaan +2 asteista kevät aurinko päivää. välissä oli ilmainen makkara tarjoilu ,joten kelpasi puuhastella. pelitapa oli muokattu 10väyläinen layout kahdesti per kisakierros eli 20väylää yhtä kierrosta kohden ja päivän aikana sai pelata neljästi jokaisen väylän.
Putti oli ensimmäisellä kierroksella ajoittain loistavaa ja muuten aika ok. Hieman oli alkuun kädet kohmeessa ja kierroksen aikana 3kpl OB joilta bogeyt korttiin. Väylä2 65m suora väylä jossa vasemmalla jono koivuja ja oikealla korista 2m päässä oleva OB linja joka jatkui noin 5m korin takana. Ensimmäinen yritys jäi tässä vajaaksi köyden kuitenkin sisällä kun OB yli piti roikottaa, toisella koitin laittaa pöröä 9m koriin ja ohi OB:lle joten tuo jäi vähän maistumaan ,sekä yksi Hazard väylä7 noin 45m väylä jossa 6m rinkulasta hieman ulos mutta putti sisään.
5birdey kuitenkin ja -2 tuloksella jaettu kakkossija kahden muun kanssa 4 heittoa kärkeä perässä.
Väylän 6 jonka pituus 145m par3 putti OB menon jälkeen oli tosi upea joen takaa 15m
Sekä väylän 3 105m par3 korin tasalta 10m pllr sisään. Kierros kesti 4 ryhmään noin kaksi tuntia joten mukavasti jäi aikaa saada lihakset jäähtymään ja paikat jumiin.
Toiselle kierrokselle väylältä 4 lähtö ja tuuli oli muuttunut navakaksi ja tiedossa oli että nyt pitää pelata tarkkaa peliä.. varmasti korin alle lähärit väylillä 4-5 ja hyvä putti kutoselle par. Kärki otti 4,4,5 eli tasoissa oltiin heti kolmen väylän jälkeen.. tuuli esti saareen pääsyn mutta 10m putti sisään ja toinen ympyrä kolmonen tähän. Kierroksesta tuli melkoinen taistelu meidän neljän kesken kun pyörittiin edes takaisin kaikki kärjessä ja muutaman heiton sisällä.
Eka puolisko pelasin par tulokseen.. toinen puolisko alkoi myös loistavasti tuulessa väylä 4,5,6 par korttiin ja aloin jo karata muilta hieman.kutosen avaus oli järkyttävän hyvä 125m ja 20m lähäri laski korin eteen, astuin tässä kohtaa syvään jalanjälkeen ja polvi notkahti alaselän hieman muljahtaessa. Pitäisi katsoa eteen vaikka olisikin super hyvä fiilis. Polvea jäin hieman miettimään ja ensimmäisenä kiekkoa ilmaan seiska väylällä ja sitten iso virhe arvio saareen heitossa kun luulin tuulen puuskan loppuvan ja kiekko jäi 12m oikealle Hz alueelle kun laskeutui vaan suoraan alas eikä vasemmalle korin suuntaan.. reippaasti hakemaan jo kolmatta ympyrä kolmosta tähän.. vaan eipä tullut ja takatuulessa korin katolta pomppu ja ulos saaresta 10m vastatuuli putille ja yläpantaan ja nosto Kutonen. Muut otti sillä sitten kiinni. Alaselkä yritti mennä ihan jumiin ja hieman kiukkuinen tölväisy putti sitten 8 väylällä toi bogey korttiin. Perään birdey par birdey ja sain johtajan kiinni ja muut yhden heiton perässä ja edessä toiseksi viimeinen väylä nro2. Päätin riskillä koittaa voittaa ja verdict OB ylle tuulen painaessa alas ja metrin vajaana lähes täydellinen heitto joka ehkä kävi sisällä ehkä ei. Ei sitä kukaan voinut sieltä 65m päästä nähdä.. takana sanoivat että ehkä kävi mutta näin selvästi ettei mun mielestä voinut käydä koska se olisi ollut korilta 2m putti sisään ja varma kolmonen.. sanoin että ei käynyt ja tiiltä uusi avaus korin edestä vasemmalle 7m putille. Muut laittoi alle joten pakko oli yrityttää sisään.. jep putti ohi ja uudelleen OB. 2m nosto sisään ja kutonen. Viimeiselle väylälle kaikki ottaa par korttiin ja sijoitus on itsellä neljäs.. veikkaan että 99 prosenttia kilpailijoista olisi vahvistanut itse että juu niin kävi kun rinteestä OB meni sellaisessa kohdassa että se siitä liukui helposti ojaan.. no mun mielestä ei käynyt ja jäi sentään hyvä mieli näin.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2123 on: 05.03.22 - klo:20:23 »
Aika hyvä mieli jäi kun kroppa toimi ilman kipuja sen kummemmin. Tuo yksi huono astuminen ja polven vääntö ja selän kireys 10min ajaksi oli hieman kallista HZ väylän tunaroinnin takia mutta ei se mitään. Mukavaa oli taistella 4 kesken tasaisesti koko toinen kierros ja kaikilla oli paikkansa ja toisaalta myös virheensä. Motivaatiota kuitenkin nostaa tuo heittopituuden kasvu heti kun alustaan pystyi luottamaan ja Putin toimivuus. Toki yhtään forea en pystynyt selkeillä fore väylillä pelaamaan mutta toisaalta niiltä väyliltä pelasin aika varmaa tulosta kuitenkin. Ilon kautta kohti kevättä. Seuraavaksi varmaan viikon päästä Skogby radalle suolaa sekä avauspaikkoja aukomaan ja testausta tai jotain.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2124 on: 09.03.22 - klo:00:11 »
Taikapiste päivä. Nousua 7 pistettä. Mielenkiintoinen havainto tälle vuodelle on se että samana päivänä samalla layouttia pelatut kierrokset eivät ole enää veljiä keskenään joten nyt olosuhteet eivät enää vaikuta aikaisemman kierroksen tulokseen joka on aika hyvä muutos laskentatavassa.
Tästä on ihan mukava jatkaa kohti viikon päästä skogbyssä alkavaa viikonloppua. Tulos vaan nyt vauhdilla kevät ja kärpäset.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2125 on: 10.03.22 - klo:23:10 »
Koska talvi vielä yrittää yö pakkasilla pitää otettaan yllä niin oli hyvä hetki pyörähtää torstain Siltamäen viikkokisoissa. Väylältä 3 lähtö luokassa 870 metrix rating ja alle. Pelaajia oli 16 kappaletta ja koko kisassa 80. Melko hurjaa kuitenkin näin talvinenkin pelaajien paljous keskellä arki-iltaa.
Väylät 3-7 kaksi Puttia rautoihin ja yksi avaus alapaantaan tehden 3 birdeytä oli aika hyvä alku. Sitten jonotettiin 8 väylän jonossa ja tuuli alkoi vaivata liian ohuen fleece takin läpi ja selkä alkoi mennä jumiin. Hyvän avauksen jälkeen seurasi sarja löysiä heittoja ja alapannan jälkeen nosteli par4 väylältä bogey korttiin. Pari par perään ja nostolle ja takaisin -3 tulokseen. Sitten alkoi vaikeudet vaikka avaukset oli ihan ok niin selän mennessä viimassa kylmettymistilaan niin putti meni hieman ohi jatkuvasti ja sellaisella voi alla ettei ihan helppoja paluuta jäänyt.. kaksi bogey putkeen ja loppu rallateltiin par korttiin. -1 ja jaettu toinen sija. Lämmintä pitää siis päällä pitää. Lauantaille tarkoitus käydä Skogby radalla vaikka hieman hirvityttääkin polttoaineen hinnat parhaillaan maailman ollessa lievästi vinksallaan. Korona näyttäisi jäävän Ukrainan sodan uutisoinnin jalkoihin mutta valtaisa leviäminen sillä tuntuu olevan parhaillaan. No sellasta se. Viikon päästä kaksi kisaa skogby radalla ja mielenkiintoiseksi vetää miten luonto räpsähtää kevät vaihteelle alkuviikon lämpimän jakson aikana. Hieman taitaa lunta olla jäljellä kisa vkl joten nastat saa vielä mukaan ottaa mutta olisko sitten jo valkoinen siinä? Oma avauspeli ainakin näyttää siltä että heitän pidemmälle talvella kuin koskaan ja vieläpä mukavan tarkasti.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2126 on: 10.03.22 - klo:23:57 »
Autotallissa koria tuijottaessa sitä tuli tutkittua taas mitä kaikkea sitä kaapista löytyy.. aika paljon kaikenlaista muovin kappaletta sitä nurkissa on millä kaikenlaisia suorituksia on tehty. Miten tästä nyt sitten kisa bägiä tekee kun välillä sataa. On tuulta ja lyhyttä väylää ja pitkää ja alamäkeä ja ties mitä.. on arvotavaraa jota kaivetaan mukaan vaan sille sopivissa olosuhteissa kuten NDGE nurmille. On fore kiekkoa ja antsa kiekkoa ja rolleri tarpeita varten.. kaikenlaista muistokiekkoa ties mistä kissanristiäis kisasta.näistä saisi sen 30 kisabägiä kohta näistä limpuista mitä osoitteesta löytyy. Jonkun sortin ratkaisuja kyllä on tehtävä jotta ei mene aina ihan arvailuksi mitä vippaillaan mihinkin. Skogby kisoja varten täytyy lauantaina saada aikaan sellainen kevyt seos millä siellä 10 kisakierrosta painaa menemään. Saapi nähdä mitä mukaan otetaan. 

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2127 on: 13.03.22 - klo:09:50 »
Käytiin Lakiston neppiradalla pyörähtämässä ja siellä ei ollut käynyt sitten kukaan viimeisen kuukauden aikana. Lunta oli korin pohjiin asti ja hankinanto antoi periksi ,joten todellista rämpimistä oli tallustaa menemään. Testattiin uusi RPM kiekkoja uudesta seelannista ja jamolle sopivat hieman paremmin kuin muille. Liikaa oli lunta,jotta olisi ollut järkevää tekemistä. No viikko aikaa Skogby kisoihin ja täytyy kenraali harjoitukselle koittaa aikaa järjestää.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2128 on: 17.03.22 - klo:00:55 »
Vkl pari skogby kisaa TD hommissa ja aika täynnä ovat. Aika menee peruutuksien ja kisaan haluavien muokkailussa vahdaten kuitti kopioita. Muistopalkintokiekot on keväälle saatu kasaan. Huomenna rataa tsekkaamaan ja pelaamaan oma kenraali tein pelikirjan ja sitä mennään nyt kokeilemaan.jäistä pitäisi paikoitellen olla joten nastat jalkaan ja menoksi. Avauspaikat päätetään jää tilanteen mukaan ja merkitään sitten kisaan valmiiksi. Saas nähdä onko opittu kärsivällisyyttä tarpeeksi talven aikana ja mihin se sitten riittää. Mielenkiintoinen vkl tulossa kun lauantaina on omassa sarjassa MA4 reilu 20 pelaajaa ja paperilla kumpi sakissa olisi oltava ja sunnuntaina 45 pelaajaa ja siellä ollaankin pohja 10 sakissa paperilla. Tavoite on pelata -2 tulokset jokaiselle kierrokselle. Se on historiaa katsoen kova tavoite se.

Offline mykey

  • Konkari
  • *****
  • Posts: 2 710
    • View Profile
  • Oikea nimi: miikka saturi
  • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2129 on: 17.03.22 - klo:23:29 »
Tänään käytiin vähän työntämässä suolaa maahan Skogby radalle.. melko hurja curling rata on osaltaan ja ilman nastoja ei mitään asiaa ole kentälle pyörimään. No huomiona kenraali kierroksesta oli ajoittaiset loistavat avaukset ja upeaa puttipeliä yllättävänkin kaukaa. Kädet pitää lämpimänä pitää muuten lakkaa sormet toimimasta ja selkä pitää pysyä liikkeessä. Grippareita tuli useampia ja avaukset sinkoili sitten minne sattuu. No siinä sitten ihan perus asiat kuntoon ja tulosta tekemään. Onhan tässä vkl aikaa.