Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 556091 times)

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2190 on: 02.07.22 - klo:15:18 »
09:10 Västerby-B radalla matkaan.
Ennen kierrosta oli 10 väylälle viety kylmälaukku lisävesi pulloineen ja saatu muutamat lämmittely heitot alle.
Sitten mentiin kohtalolla avaus ja ihan passelisti ensimmäinen satanen matkattiin eteenpäin. Thief hysse liikaa vasemmalle ja metsään. Jäi kuitenkin hyvä fore kolo ja siitä eteenpäin 60m meni mukavasti mutta hieman skippasi mörriin ja perä korille päin kiitettiin vipata viimeiset 30m mutta oksiin ja alas 15m ,.ei mennyt putti ei mutta bogey oli kuitenkin tähän itselle hyvä..
Kakkosväylä oli melkein onnistumine kun jokainen heitto jäi vajaaksi ja lopulta 12m putti kallion takaa pantaan ja bogey putki.
Kolmoselle avaus hieman jäi oikealle ja kops puuhun ja vasemmalle. Antsa fore kopsahtaa matkalla ja 15m par putti ei mene ja bogey juna on valmis. +3
Neloselle OK avaus kielekkeelle ja onnettoman paska jatko puuhun oikealla , paikat tuntuu olevan hieman jumissa ja niveliä pitää naksuttaa. Jatko fore on vaikea ja jättää kalliolle tököttävälle par putille 12m metriä matkaa.. koitan oksan vierestä korkeaa lirvautusta joka osuu oksaan ja siitä jatkaa matkaa keskelle koria. Ohhoh. Korvien väli ei usko kun ilmoitan sitten tulokseksi 5 heittoa vaikka par putti meni sisään. Onneksi muut oli hereillä.
Vitosella zone fore lähtee hyvin mutta.on liian matala. 20m lirvautus on ihan ok ja nosto par.
Kutosen fore jää vähän sormiin ja grippaa siten liiaksi antsassa kallio seinän vasemmalle puolelle. Sieltä taivas antsa forelle ja matkaa jää 30m vasemmalta rinteeltä koriin. Paikka näyttää hyvältä mutta nyt sählätään lehmän pieru fore neppi vakaana 8m ennen kori.kuusen oksien alle ja hieman kiukku putti sitten alapantaan. Bogeylla +4.
Seiska alamäkeen liian alivakaa kiekko rystyllä kippaa yli ja taas ollaan +15m päässä ja ei mene.
Sitten lampeen laitetaan seuraava täysin uusi Heat kun subtrooppinen metsä on kuin saunassa istuisi. DZ paikalta onneton laiskan miehen sormiin jäänyt löpa eli löysä paska jättää edelleen sen saakelin 15m matkan korille. Lirvautus yritys kopsahtaa puuhun ja yrittää siirtää putterinkin lampeen oikealle mutta onneksi juurakko pysäyttää ja tupla korttiin. +6.
Ysi väylälle varovainen Rysty heitto kippaa sekin yli ja napsahtaa puuhun ja 5m päästä putti sisään.
Sitten saa kylmälaukusta uuden kylmän veden , vähän evästä ja jäätyneen pyyhkeen. Näköala väylältä 10 on kyllä upea.. hetki fiilistellään ennen heittoja ja matka alaspäin alkaa. .

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2191 on: 02.07.22 - klo:18:27 »
Jone painaa kuvan kauniin heiton keskelle väylää ja sitä ihmetellessä otan Captain käteen ja heitän sitten 5m vajaaksi keskelle väylää sinne 140+ metriä alamäkeen.. aika hienoa katsoa kun kiekko tekee sen mitä sen pitäisi flipaten kauniisti ensi oikealle palauttaen takaisin vasuriin keskelle väylää. 80m jäljellä ja pitäisi heittää kovaa midarilla mutta päätän varmuuden vuoksi koittaa korille väylä driverilla ja aivan liian matala kyntää ympyrän oikealle puolelle vajaana.. höh. Meni hukkaan hyvä avaus. OB rajalta on pitkä matka ja 25m putti menee hieman edestä ohi ja paluu 6m sisään ja bogey korttiin. 11-13 onnistun pelaamaan ihan ok peliä ja par korttiin. Sitten kaivan jäässä oleva pyyhkeen päälaelle ja tunne on aivan mahtava mutta saa koko kropan vetämään ihan rennoksi. 14 avaus on löysä lehmän Pieru tammea kohti ja kopsukin vasemmalle mörriin. Fore rolleri liikaa rinteen puolelle ja kipittää vasemmalle pitkään ruohoon. Hysse jää vajaaksi ja mnado puun edestä joutuu cut rollerilla etenemään kulman taakse. 45m korille ja putti sisään antaa taas tuplan korttiin ja kylmiä väreitä. Ollaan +9 tuloksessa ja kasa vaikeita väyliä jäljellä. 15 alamäkeen lähtee loistavan näköinen fore mutta liian löysä ja kaartaa oikean laidan kuusen eteen mörriin. Puiden välistä neppi oksista läpi cut rollaa 15m putille metsän rajalle ..höh. ei mene ja bogey +10.
16 avaus on loistava ja liian hyvästä paikasta sössin kakkos heiton ja kolmosella 35m lirvautus 5m putille ja par korttiin. Kylläpäs maistui.
17 avaus kulma jää vajaaksi ja Fade vetää tammen vasemmalta puolelta ohi. Putti on hyvä 6m ja ympyrä kolmonen kelpaa.
18 väylällä lähden vastoin odotuksia taas yrittämään ringin yli ja nyt jäädään jonen kanssa odottelemaan muilta tietoa menikö yli vai ei.. oli kuitenkin kivasti ja 50m lähäri on 5m putilla ja par ekaa kertaa ikinä..
Huh huh. +10 tulos on oman ennätys. Eihän se tässä karkeloassa kovassa seurassa auta kuin välttämään viimeisen sijan mutta hyvältä maistuu ja kerrankin ei kierroksen jälkeen vituta. Käyn hakemassa kylmälaukun 10 väylältä ihaillen avoimen 175-190m avauksia. Kovaa tekemistä. Huomenna lähtö odotetusti kello 09 mutta hyvillä mielin. Paransi kenraalia 11 heittoa.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2192 on: 03.07.22 - klo:05:50 »
Herään yökylässä olevan pikku ihmisen aamuiseen itkun parahdukseen kello 05:20 joten kahvit tulille.
Tälle päivälle oikeastaan tiputetaan vaan muutama kiekko pois bägistä. Eilen mukana ollut lila dessu ei toiminut joten jätetään pois. Mukaan omasta hiekkalaatikosta hiekkaa käsiä kuivattamaan ja lähdetään matkaan hieman aikaisemmin ja syödään ABC aamupala. Eiköhän se siitä.
Pelikirjassa vaihdan lila dessu avauset väylillä 6/13 keltaiseen ja kolmoselle heitetään varmaan kohtaloa thief sijasta. Kolmosen heittopaikka taitaa olla hieman kallellaan kun kroppa vetää siinä vinoon.
Veden ylitykseen otan varmemmin vaan aukkoon enkä koita taivuttaa sitä antsaa.. ehkä se siitä sitten.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2193 on: 04.07.22 - klo:01:07 »
Olihan vuoristorata. Tässä katsoessa kun Eve laittaa tuplabogin Amerikan viikkokisoissa korttiin oli kyllä melkoinen päivä tänään.
Lopputulos +15 oli pari pistettä oman kura ratingin.
Mutta tapa jolla se tuli oli kyllä melkoista tekemistä.
Ykkös väylällä loistava avaus ja hysse lähäri mandonmissi pitkäksi.. DZ paikalta täydellinen heitto mörrikujasta läpi 15m putti korin katolle ja 3m putti alapantaan. Seiska ja perkele.. kakkoselle kaksi ok fore aja puskasta 5m putti sisään ja Pörö. Kolmoselle avaus pitkäksi ja putti alapantaan 9m. Neloselle loistava avaus jaa hyvä kakkos heitto sitten sählätään putilla metallia ja lopulta Kutonen korttiin..
Vitonen perus par.. kutoselle taas bogey. Seiskalle 10m putti alapantaan  ja käsille 15m putti alapantaan .. ysi avuas ottaa kammo pimpin vasemmalle.ja 15m lirvautus vasemmalta kuolee oksiiin ja 10m par putti on loistava. Huh huh. 10 loistava avaus ja kakkonen melkein sisään vaan pyöriäkseen ulos vasuriin ja Ob . Bogey tulee väkisin.
11 avaus on ok ja pyörähtää sitten kuitenkin ob. 20m Ylimäki putti alapantaan pomppu yläpantaan ja ulos kierien 10m alamäkeen. Paluu keskelle ylöpantaa ja tupla korttiin.. kylläpä oltiin lähellä. Pari par korttiin ja 14 qvuas on paras ikinä.lähden hakemaan hysse pommilla korille asti ja vino mäki tekee tenän ja kauas oikealle OB yli koko vitun pellon. Vituttaa ja 70m seuraava heitto suoraan gripparilla OB ja jatko myyrän tappaja ja 15m putti alapantaan ja nosto 8 no se oli sitten siinä.. 15 bogey.
16 avaus oikealle ja puskass Paarma puraisee pohkeesta ja sitä hakkaessa kiekolla oksa ottaa kiinni olkapäähän ja edetään myyrän tappajalla 10m.. bogey kuitenkin.
17 onnekas pysäytys vissiin tammen OB tolppaan mutta putti yli ja ob bogey tästäkin. 18 tuulee pahasti ja loistava heitto valotolpalle. Jatko tuulet luetaan vähän huonosti ja 9m putti alikseen ja bogey.. +8 viimeiseen 5 väylään on vaan liikaa.
No huomenna sibbe tyyni layout 15:10 lähtö.
Ihan sika hyvä fiilis kuitenkin. Melkein onnistumisen rajamailla mentiin.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2194 on: 05.07.22 - klo:13:38 »
Sibbe lähti hieman vaisusti kun par putti kumahti alapantaan.  Kakkoselle tupla tuli kuin itsestään hyvän avauksen perässä. Sitten pari väylää oikein loistavasti ja monsterin kimppuun.. Neppi yläkautta 25m päähän korista ja alamäkeen putti keskelle pönttöä.. olihan hyvää tekemistä ja seiska lopulta korttiin. Par korttiin ylämäestä ja täydellinen avaus par4 väylään ja jatkot sitten neppaillaan kohti koriq ja bogey.
Sydän väylään melkein holari ja nosto kakkonen.
kiekot grippailee sinne tänne ja tulos syöksyy sysimustaksi kun kaapelille alamäestä leivotaan ysi korttiini. Ja perään Kutonen..
Viimeisellä voimille koitan tuikata vielä veden yli ja jää metrin vajaaksi.. Asia huvittaa ja +20 korttiin on tosiasia.
Nevaksen yö kisaan..
Ykköseltä lähdettiin ja saan keksittyä tavan millä kiekkoa saa kelvollisesti eteenpäin. Nosto par kahdelta ekalta väylältä. Kolmoselle OB nosto nelonen ja par neloselle vitoselle rinkiin mutta 8m ei men ja par, kutoselle 12m ja ei mene par. Seiskalle lipsahtaa midari ja bogey tulee kun kiekko ei halua koriin. +2 mennään. Käsille aivan täydellinen avaus ja paikat vissiin lämpöä niin ettei ajattele olevansa ihan semi kunnossa. melkein mantereelta putti sisään ja par.
Sitten korvien väli lähtee yrittämään ja peräkkäin grippailee ja sinkoilee ja lopulta 3m puttia en saa nostettua koriin ja 9 par kolmoselle ja homma on siinä. Loppuun ajoittaisia onnistumista ja pelkoa hajoaako ukko kokonaan. Ob löytyy kierrokselta lopulta niin paljon että tulos on se
Kuin sibbe +20.. hohhoijaa ja 06:20 ollaan kotona.
Ensi yönä sitten vain TD hommaa Nevaksessa..ainakin toivon ettei hullu lähde pelaamaan.
« Last Edit: 10.07.22 - klo:11:31 by mykey »

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2195 on: 05.07.22 - klo:20:28 »
Sieltä se pieni heitto paholainen taas puskee itseään esiin mutta onneksi on kolme päivää TD hommia Ford ama radalla ja sa kannustaa pelaajia nauttimaan lajista.
Tyyni kisat menee siinä järjestelyhommissa ja lopulta nekin on ohi.
« Last Edit: 10.07.22 - klo:11:33 by mykey »

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2196 on: 06.07.22 - klo:07:52 »
Termaria en ottanut kun kahvilla tuli käytyä muualla.
Kiekot otin ja kevyesti venytellen valmistauduttiin sitten pelaamaan kierros Nevasta. Auringon nousussa on taikaa ja valoisa yö taianomaista. Eli pelaamaan mentiin. Lähtö väylältä 11 ja 4bogey putkeen.. sitten vähän uskalsi taas heittää varovasti.. 15-18 väylät pelasin +1 tuloksen joten ne meni ihan ok. Sitten alkoi väsy painaa ja tulosta tulla korttiin kun vaivoin sai vaan hysseen laitettuja avauksia. Loppu kuitenkin ihan ok ja 6heittoa paremmin kuin eilen. Puttaaminen oli yllättävä vaikeaa

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2197 on: 07.07.22 - klo:20:47 »
Seuraavana TD hommat Raaseporin Helmessä 30-31.07.2022 mahtavuutta ilmassa kuten aina.
« Last Edit: 10.07.22 - klo:11:34 by mykey »

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2198 on: 11.07.22 - klo:20:39 »
Tuossa viikko sitten sattuneessa rintalihaksen vammassa käytiin lääkärissä sunnuntaina tarkistamassa että mitään isompaa ei ole rikki. Ilmeisesti selvittiin lihaksen repeämällä josta vuoti vaan reilummin verta kroppaan ,koska liikeradat on ihan ok. No lepuutellaan ja kesälomat jatkuu länsirannikon perhereissulla. Ehkä bongataan joku rata jostain ehkä ei. Syksyn kisakalenterin suunnittelua seuraavaksi on edessä.

European Open katsoja reissu
Raaseporin helmi 30-31.07.2022
Syyskuun puoliväliin SIK85 juhlakisa Skogby radalla.
Naisten kisat TD hommat 23.09.2022 Heinolassa.
Fuengirola open reissu 06-11.11.2022.Malagaan
Skogby end of 2022 kisat..


Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2199 on: 13.07.22 - klo:15:04 »
Aronahde Raumalla 9 väyläinen puistosta.
Ihan oikeita väyliä kumminkin pisimpien ollessa 130m par3 mandoja ja mielenkiintoisia väyliä.. leppoisasti vippaillen kun sai nuorimmat tytöt pitkästä aikaa koskemaan muovin paloihin. Hauskaa oli käsi tosin hieman aristeli , joten sitä on koitettava liikutella muutenkin ettei mene ihan jäihin..  Porissa Yyteri rannalla unohtuu kyllä maalliset murheet,joten mukavasti kesäloma jatkuu menemään..

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2200 on: 15.07.22 - klo:20:31 »
Vaasassa lomaillaan ja tarkoitus oli bongata 9-väyläinen Gerby kylän frisbeegolfrata.
No Metrix ei löytynyt kovin montaa rataa kuvastavaq ilmiötä, oli 13 ja 14 väyläistä. Frisbeegolfradat sivuilta sai lukea että joskus 2021 tarkoitus oli laajentua 18 väyläiseksi.
No 18 väylää sieltä löytyi. Korit oli priimaa.. avauspikka nro 15 oli vielä työn alla ja loppu 10-18 aluskasvillisuus oli vielä olemassa. Ihan kivoja väyliä kuitenkin oli tarjolla. Toki ensi kertalaista haittaa tilanne jossa ei ole väyläopastetta eikä mitään hajua missä päin kori on kun sitä ei näy?
No vippailtiin kuitenkin menemään ja aika samanlaisia puurännejä mörreillä löytyi perä perään. Tulos +5.. sateisen tuulisen sokkokierroksen päätteeksi. Vähän hankalaa oli kun masu täynnä kosteassa painoi menemään. Hauskaa silti vaimon ja vanhimman tyttären naureskellessa puuosumille. Lomaa ja lomaa.. ihan mukavaa kuitenkin. Rintalihas näyttäisi toipuvan ja se on hyvä se. Raaseporin helmi kuitenkin parin viikon päässä.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2201 on: 18.07.22 - klo:23:10 »
Kotiin palattua sunnuntai illalle tuli mahdollisuus käväistä pari kierrosta Oittaa camping radalla.
Avaus peli oli aika hyvää mutta ensimmäisen kierroksen puttaaminen ei.
Toisella kierroksella neljän hengen porukkamme innostui sitten oikein kunnolla pelaamaan ja tuloksen a paukutettiin minä ja Aki -11,Jamo -10 ja Jan -9. Oli aikamoinen kisameininki. Heitot lähtö yllättävän hyvin ja puttaaminen oli paikoin oikein hyvää. Nilkan väänsin vähän jossain kun kenkä grippasi kiinni lisäksi tekonurmen reunaan... Tälle illalle saatiin sitten isompi höntsä meininki Nurmijärven golf kentälle 19 lähdölle nautiskelemaan kun mieltä lähti kahdessa peräkkäisessä lähdössä porukkaa pelailemaan.
Ykkös väylän alamäkeen otin melko makoisan par pelastuksen 25m putilla... Sitten alkoi nilkka vähän vaivaamaan ja se näkyi kun koko ajan piti maximia tavoitella.. meni vähän liian nopeilla kiekoilla viskelyksi ja oltiin sitten siellä täällä tuloksen notkuessa omall.kohdalla aika synkissä lukemissa. mutta ilma oli loistava, seura mitä parhainta ja upeitakin heittoja nähtiin siellä täällä. Jamo painoi yhden Pörön 50m päästä kuppiin ,joten mikäs siinä oli ihmetellessä. Itsellä jäi valitettavasti oranssi star Mamba kolmos väylän vesiesteen loppupään kulmaan ja erittäin tärkeä Captain Valko/lila 8 väylän vasempaan reunaan kun siellä olikin todella kosteaa lätäkköä heiton jäädessä löysäksi hysseksi joka paineli puista läpi jonnekin sinne lätäköihin pellon puolelle. Noita jää ikävä. Päästettiin loppupuolella pari golffaria ohi ja tehtiin iso ryhmä kun takana ei enää ollut kuin joku vanha herra heidän jälkeen. Väylällä 16 tuo noin 80+ golffari liittyi mukaan ihmettelemään meidän vippilua mielenkiinnosta hinkuen samalla kun eteni meidän kanssa golffia pelailen. Sai vanhempi herra loppuun loistavan upean lähärin viimeiselle greenille ja aplodien saattelemana hymyili onnistumisen riemusta. Oli aika veikeä meininki. Nilkkaa siis hieman aristi, forea ei oikein uskaltanut koittaa vippailla mutta rintalihas tuntui paremmalta kuin ennen joten kai se taas tästä eteenpäin vie. Ehkä se oppitunti on ettei tässä käden nopeus vaan riitä noita yli 9 kiekkoa liidättämään kovinkaan usein sinne minne haluaa joten niitä pitää mennä kyllä harjoittelemaan aika paljon enemmän jos haluaa jotain tuollaisia heitellä niin että pysyy edes golf väylillä. No ainakin sitä nyt pystyy heittämään ja kun ohjelmaa on tässä tiedossa.mukavasti perjantaihin saakka niin saa käsiinsä ja aristeleva nilkka lepoa.
« Last Edit: 19.07.22 - klo:20:27 by mykey »

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2202 on: 23.07.22 - klo:22:33 »
Keskiviikkona tuli käytyä kisaturisti hommissa European open radalla katsomassa kun usa veti Eurooppaa perinteisesti pitkin poskia. Pari liilaa kiekkoa jäi matkamuistoksi ja niitä sitten jamon kanssa kotimatkalla lähdettiin ulkoiluttamaan vaikka käsi olikin vain varovaiselle pelille soveltuva ja mukana pikku bägi.
Lempäälästä löytyi ensimmäinen rata bongaus jossa kumpikaan ei ollut pelannut.
Hakkari 18 väyläinen metsärata pelattiin +5 tulokseen tasna kun Jamo otti bogey ja minä pörön viimeiselle väylälle. Kiukkuisten hyttysten ruokana olon jälkeen Akaa Lastumäki 9 väylää neppailtiin seuraavaksi ja Jamo loisti ja minä hävisin. Ihan hyvää tekemistä oli mutta jamon eagle laskeutui riittävän useasti riittävän lähelle jotta Pirkko juhlista jamo selviytyi voittajana.
Sitten perhe aikaa ja live friban tuijottamista.. melkoinen polte tulee kun katsoo kiekkojen liitoa ammattimiehen käsissä. No kohta pääsee taas radalle kun Raaseporin helmi sieltä ensi viikonloppuna tulee vastaan. TD hommissa ryhmät luotu viikko ennen kisaa ja sillä tavalla hommat kunnossa. Täytyy käydä vähän treenaamassa että paikat kestää taas yhden villin Kisa viikonlopun. Skogby end of 2022 kisa saatiin avattua Metrix puolelle ja tänä vuonna pelataan pe/la yksi kierros uuden vuoden aaton ollessa lauantai. Alku syksy näyttää kiireiseltä työrintamalla joten muuta ei nyt ole jaksanut sopia kuin TD keikan lady open kisaan parin sadan naisen iloksi syyskuun loppuun ja sitten marraskuussa Mijaksen matka.
Toiminimen perustin jotta saa laskutettua tyynen TD hommat, ehkä sitä kautta tulee tehtyä jotain muutakin saa nähdä.
Joka tapauksessa ilolla syksyä kohti.. onhan tässä aikaa mukavasti 5v Saada paikat kuntoon ja heitto kuntoon ennen seuraavaa ikämies luokkaa.. otetaan se tavoitteeksi että silloin ollaan kunnossa ja vääntämässä SM kullasta.. tai sitten ei.  Suunnitellaan nyt vaikka ensin noi seuran mestaruuskisat.
« Last Edit: 25.07.22 - klo:20:50 by mykey »

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2203 on: 25.07.22 - klo:22:52 »
Ford ama..
Aina vihannut koko rataa.. +9 oma kierros tulos siellä,mutta vietettyä tyynessä kolme päivää ykkösen avaus paikalla niin rupesi kiinnostamaan että voisihan sitä kokeilla jos onnistuisi. Jamon kanssa lähdettiin matkaan ja ihan kelpo peliä oli paikoin .lopulta Jamo vei heitolla kun oma tulos jäi -1.. eli ennätys sentään parani 10 heittoa.
No ei jäänyt siihen vaan lentolaan YIT radalle Jumbon viereen ja tällä kertaan heiton parempi olin minä. Tasurista jouduttiin sitten paikalliseen kartanonkoskeen pelkillä P2 kiekoilla. Itse siis ostin skygod 4 kiekon ja sitten mentiin... No Jamo laittoi -7 ja itse jäin -6 joten kuokkaan tuli lopulta. Enemmän pitää tuollaisia yhden kiekon kierroksia olla ,jotta tuntuma olisi kohdallaan. Raaseporin helmi siellä kurkkii viikon lopulla. Täytyy jotain keksiä..

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 543
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2204 on: 27.07.22 - klo:17:46 »
Hauskaa miten uutta kiekkoa aon pakko testata vaikka ei toimisi.  MD3 EO kiekko oli vähän sellainen. Ei oikein toimi käteen mutta silti viskotaan. Käytiin Jamon kanssa siltamäessä. Tuuli oikeasti aika kovaa ja omassa pelissä oikeastaan lyhyet betoni heittopaikat on suurin ongelma. Tuottaa jatkuvasti myyrän tappajia.. muuten meni muk asti mutta 8/9 väylät kusi ihan sukkaan ja +7 noilta väylillä on tosi kehnoa tekemistä.
Nilkass oleva venähdys näyttäisi paranevan uudella geeli laastarilla. Vielä kun lapa olisi auki niin avot ja olisi kiva pelata  perjantaina mennään pari kisaan ja sitten onkin Raaseporin helmi la/su.