Frisbeegolf-forum.fi

Kirjoittaja Aihe: Saturin Miikan mutinat  (Luettu 337380 kertaa)

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1170 : 31.08.18 - klo:16:57 »
Tälle kaudelle kisojen vähentämisen kautta ajatus kilpailla siellä missä tykkään pelata on toiminut toistaiseksi mukavasti ja vesikielellä odotankin huomenna alkavaa raaseporin spesiaali kilpailua.
11:30 startti Skogby radalla ja perään 16:30 startti karjaan landsbrossa ja sitten mökille kisakeskukseen saunomaan ja odottelemaan sunnuntain finaalikierrosta SFKG radalla.
Tulostavoitteeksi asetin enemmän birdey kuin tuplabogeja ja enemmän par kuin bogey tuloksia.. Siitä lähdetään ja isossa kuvassa 10 sakkiin MA40 ja kokonaistulos par tuntumaan kolmen kierroksen osalta saisi leveän hymyn naamalle.. Saapi nähdä millainen tulos aikaan saadaan, mutta hyvä meininki ja loistava reissu on edessä.

Poissa JanneRäsänen

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 630
  • Profiili
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1171 : 01.09.18 - klo:09:01 »
On vähentämistä ja vähentämistä, vapaaehtoista, pakollista sekä tarkoitushakuista. Et ihan kuivaa kautta kärsinyt nytkään. Terveyden kannalta voisit enemmänkin rajata heittämistä tarkoitushakuisen tuplaedistyksen jahtauksessa. En puhu vain tervehtymisestä, vaan myös pelin parantamisen kannalta. Liz Carr oli ainakin aikanaan Discraftin tiimissä ja antoi haastattelun, että oli pakko rajata heittäminen kisoihin ja kisat yhteen viikossa, tosin isoihin monipäiväisiin, kun kroppa ei kestänyt. Vähemmän pelaaminen antoi kropalle aikaa palautua ja hän sanoi sen normalisoineen tekniikan ja se auttaa henkistä puolta, kun ei tarvitse murehtia, antaako kroppa sen, mitä tilataan, vai pettääkö ja miten sekä vaikuttaako heiton valintaan sekä suunnitteluun. Kun mulla on hermit pinteessä pysyvästi, huomaan varmaan muita isomman eron pitkän tauon jälkeen, kun hermot ovat levänneet. Heitän silloin parhaimmin, vaikka yleensä pitkät tauot tukevat sairastamisen päälle ja heitän voimavajeisena. Se kertoo, miten tärkeää on riittävä palautumusaika hermostolle. Hermot väsyvät ennen lihaksia.

Kun hermot väsyvät mulla, ensin menee toistettavuus hyssekulmista, pituudet kärsivät myöhemmin. Eniten sattuu putissa kiekon putoaminen flätistä hysseen, tosin vakuutusta tuota vastaan saa oikaisemaan keskisormi rentouden säilyttäen yli puolisuoraksi. Ymmv.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1172 : 02.09.18 - klo:10:16 »
NBDG special..
Skogby radalta lähdettiin matkaan väylältä 16 joka piti olla ehkä birdey varma par, mutta bogey sieltä korttiin kirjattiin. Paikko väylälle 17 pörö ja 18,1,2,3,4 varmaa väylään tuuttaamista ilman sen kummempaa ja par kortissa vitosväylälle.. Korin juureen avaus ja kiepsahti takaisin päin 8m rollit ja naula keskelle pönttöä -1 kutosella lipsahti midari hysseen ja Lähäri korkealle puunoksaan ja putti 15m kosketteli ketjuja mutta ei, bogeylla paluu arkeen.
7 väylä avaus atlaksella melkein nostolle ja pörö -1.
8 avaus 2m ja juuresta rullailu mättään päälle 6m joka antoi sitten alla periksi ja putti alarautaan..höh.
9  korin tasalle 8m putille ja sisään -2. 10 nostolla pörö ja -3.
11 avaus lipsahtaa kädestä vasuriin..hysse Lähäri hieman korin yli ja rollit 5m putille joka ui ulos korista..tana.-2.
12 fore korin taakse 4m ja putti sisään -3.
13 korin juuresta pomput 12m ja putti keskelle ja putkesta palautus ulos ja nosto par ..höh.
14 kuvan kaunis fore tolpan taakse 20cm ja nosto pörö -4.
15 avaus osuu keskipuohin, Lähäri 20m pitkäksi, putti yritys 10 yli ja paluu rautoihin.. Nosto tupla -2.
Kyllä jäi paska maku melkein unelma kierroksesta ja alustavat siinä 880 yli kuitenkin ja 12/32 sijoitus.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1173 : 02.09.18 - klo:10:48 »
Toinen kierros Karjaalla ja väylältä13 matkaan.. Hyvä fore on liian korkea ja pomppii taka OB:lle josta 9m putti ei mene ja bogey startti tännekin.. 14 lammen ob ylitys 9m putilla par, kyllä se tästä.
15. 93m pieneen ylämäkeen ja sheriff fore korin tasalle vajaa 5m putille, oho olipa hyvä heitto..putti ohi ja paluu 5m alapantaan, ensimmäinen 2-4 on valmis ja +2.
16.väylä avaus legendaariseen isoon koivuun, jatko yritys on aivan hurja riski korille ja mawerick antsaa 17 avauspaikan takaa jokeen.. Rajalta väsynyt fore 6m ja ei kiinnosta ja alapanta nosto tupla +4.
17 avaus on taas loistava ja 6m putti sysipaska putin kadottua kuin pieru saharaan ja par.
18 avaus aivan liian lujaa pamahtaa oikealle 20m ja kuolee puuhun, fore rymistelee vasenta puskaa jättäen pusikon seasta 20m lirvautuksen, korin taakse reiluun metriin ja teen heittoliikkeen koria kohti ja keskelle tolppaa ja kori oksentaa ulos.tupla ja +6.. Peli sekoaa kolmeksi väyläksi ihan täysin ja nelosen avauksella ollaan puolessa välissä ja +7 kortissa.
Pari pöröä löytyy ja ob ja mando missiä.. Katastrofi päätyy +9 ja 818 alustaviin taikapisteisiin sijoituksen syöksyessä 20 huonommalle puolelle.. Illaksi SFKG kisakeskukseen ja 9 väylää treenaten.. Sauna ja olut hyvässä seurassa maistuu ja nyt odotellaan sunnuntai aamuna vaikeinta rataa..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1174 : 02.09.18 - klo:20:02 »
SFKG ja finaali kierros..
1.väylä ja shryke..hohhoijaa ja lepsu hysse vaappuu vasemmalle metsän rajaan.. Voimalla sheriff hyssessä jättää 40m korille jonne jokeri hysse lähestyminen on löysä paska ja putti 5m alapantaan saa korvan nipukat helottamaan.. Kolmas kierros lähtee kahden ensimmäisen kaltaisesti bogey +1.
2väylä forella korin edestä on hyvä ja jää oikealle alas ,puttaan ylös loistavasti ja pörö kuittaa tötöilyt.
3 hyvä avaus dessulla ja 35m umpi surkea rysty Lähäri jättää 8m putin..painan pönttöön ja par.
4 lipsautan gripparin oikealle puuhun 25m eteenpäin ja echo dessu jatko kopsahtaa puuhun 70m päässä ja ob kutsuu vasemmalla.. Hyvä Lähäri rajalta putteri atsalla 4m ja oksettavan huono lirvaisu ketjujen oikeaan yläkulmaan ja ulos tripla bogey ja +3.. Matkalla haen autosta tupla patukan ja mussutan suun makeaksi.
5. Echo dessu varovaisesti ei kippaa yli riittävästi ja kataja nappaa 10m vasemmalla ennen koria, koitan uittaa putin sisään mutta oikealta ohi ja kierähtää kuusen taakse, johan on.
Kroppaa likoon ja venytän puun alta vasemmalta koko mitalla ja lirvautan par putin sisään.
6. Avaus liian suorana koria kohti järven siintäessä korotetun korin takana..visuaalisesti upea väylä ja skippi hyppää ilmaan ja kuuluu kolaus. Auts rannassa on vasemmalla kanootit rivissä ja siellä lepää kanootin pohjalla seuraava heittopaikka.. Korotettu kori ja yli 15m matkaa kiikkerästä kanootista. Tilanne on niin absurdi että pyydän ryhmäläisiä ottamaan kuvan, yksi laittaakin videon päälle ja järjettömän siisti putti painuu keskelle koria ja hetken tuntuu maailman omistajalta ja upea hetki tallentuu videolle. +2.
7. Avaus forella oikealle tielle ja upea jatko hysse 45m päähän korista, hysse ei nyt sovi ja koitan puiden välistä korille, no ei mene ja bogey korttiin +3..
8 väylä pelataan lentokenttä tiiltä ruokala rakennuksen edessä aukealle ob ympäröimään kolmioon.. Sheriffi fore painaa ensimmäiset 145m alamäkeen komeasti liitäen ja kun fore Lähäri  hyvä jää 5m pörö putti ja siellä lepää +2.
9 avaus hipaisee puuta ja jatko painaa 10m korin taakse tien reunaan..putti ei mene ja par korttiin. +2 seuraavana radan vaikein par3 väylä ja puolet pelattu +2 kortissa..aika namilta maistuu..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1175 : 03.09.18 - klo:06:11 »
Väylä10 forella loistava avaus 90m luotina kapeaan väylään kipaten vähän vasemmalle ja palauttaen oikean laidan reunaan.. Jokeri hysse lähestyminen lähtee kädestä ja menee ihan metsään kaartaen vasemmalle rinteeseen.. 15m ylämäki putti on liian vaikea ja paluu sisään bogey +3..
11. Hyvä avaus palauttaa hieman liikaa oikealle ja vaikeasta kolosta kallion laidalta siivutetaan upea liito koria kohti kuollen viimeiseen puuhun.. 10m putti hieman ohi ja par.
12. Ylämäki atlas upeasti tasaisen loppuun ja tie ob kautta väylälle.. 35m on mennä koriin mutta ei ja putti sisään par on tähän loistava +3.
13. Väylä pelataan vasemmalle ylämäkeen kaartaen ja dessu meneekin kelpo matkan rinteen yläosaan.. Hysse neppi korin taakse 4m ja tuijotus irtonaisena roikkuvaan ketjuun ja ohi laitteesta..tana paluu sisään ja bogey +4.
14 alamäki felon fore varmasti korin tasalle oikealle puolelle on loistava,mutta 7m putti ketjuista ulos ja par.
15 ylämäki on itselle liikaa ja varmasti väylään,korille ja helppo par.
16. 142m liidätys alamäkeen ob siellä täällä.. Echo dessu matkaan ja kulman säätely menee pieleen ja liika hysse napsahtaa puuhun 20m jälkeen vasemmalla..höh. Sheriff liitää upeasti ja ottaa oksat oikealla laidalla kiepsahtaen juuri ob saarekkeen taakse.. 12m alamäki putti ohi ja kietoo 7m ja alapantaan.. Nosto tupla bogey maistuu pahalta ja väsymys painaa +6.
17 avaus lipsahtaa forella vasemmalle ja jatko on umpi paska väsyneen miehen sähläys..alle ja bogey..+7
18 par4 144m odotellaan heitto vuoroa ja omenan rouskuttamisen jälkeen tulee hetkellinen suonenveto ja vetäisen sheriffin matkaan sellaisella nopeudella että luoti katoaa horisontin taa..  Kiekko löytyy reilu 25m korista ja hysse neppi on uida sisään..helppo 2m putti ja birdey korttiin +6.. Upea kierros ja ilman väsähdystä ja nelos väylän kompurointia olisi ollut super suorittamista.. Helppoa ei ole kellään ja alustavat 885 ja loppu sijoitus 20/32 maistuu ihan hyvälle.. Ilmot syysmyrskyyn on tehty joten treenit jatkuu Kaatiksen suunnassa syyskuun ajan..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1176 : 05.09.18 - klo:05:48 »
Mitäpä sitä tiistai iltapäivään.. No DGH syysliigaan mars Nummenmäen radalle.
Vähän putti lämpöä ja loistavasti menee kauempaakin..
Sitten lämmöksi ykkösväylä 5 heittoa, kakkonen 6 heittoa, 3 väylä 5 heittoa ja väylä21 sentään par eli 4 heittoa..mieleen juolahtaa että onpahan paskaa rykimistä.
Itse PDGA L-tier alkaa väylältä16 ja smootilla pelillä par tulokseen 16,17,18 ja 19 jo sitten loistava avaus joka päätyy tölväisyyn 5m ohi laitteen ja 2-4 on valmis +1.. 20 sitten painan putin sisään ja otan sen Pirkon kuljeksimasta.. Rata ei vaan sytytä kun koko ajan on tasaista maata mörreineen.. Bogey sieltä ja pari tuplaakin napsuu korttiin. Fore avaukset on vähän hukassa ja menevät läpi juoksuksi tai pönkkä pysähdyksiksi.. Rystyllä painetaan liikaa kaatuen liiaksi eteen. Kun puttikin uinahtaa niin upsi nepit ovatkin ainoa ilon aihe ja muutamia joulukuusten seasta tehtyjä upeita pelastuksiakin tulee vastaan. Loppuun loistavalla pitkällä putilla yksi pörö jotta tuplat ja pöröt tilastoivat saman kpl määrän eli 2 molempia.. Bogeja tulee kuitenkin kun puttaaminen ei oikein kiinnosta ja lopputulos 10päälle on 80heittoa ja alustava rating omaa tasoa 860 kieppeillä. Kumma rata kun ei vaan napostele ja maistuu karvaalle, koita siinä nyt sitten neppailla..
Syyskuunlopun syysmyrskyihin ilmoittauduttu ja Kaatista kohti aletaan katselemaan treeni päiviä, se rata sentään sytyttää taistelemaan tuloksesta.. LED lamppuja pitäisi hommata myös hämärä kauden alkaessa olla edessä. Sisäpiiri tietoja kerrottakoon että siltamäenrata tulee saamaan kaikki väylät valaistuksi liiketunnistin valoilla. Valaisimet tilataan kohta ja työn puolesta johdotetaan meillä SLO:lla ,joten sen aikataulu onkin kiinni melkolailla Meikäläisen siviilityön tuloksesta.. Hyviä heittoja kaikille ja loistavaa syksyä. Ps MM kisat alkaa tänään ja live lähetyksiä tulee perjantaista eteenpäin..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1177 : 09.09.18 - klo:21:03 »
Vkl merellä lasten kanssa ja sieltä pakattua kipin kapin Varistonniityn radalle into piukeana.. Paljon muuta ei sitten ollutkaan.. Ajoitukset ja voiman siirto ihan pielessä ja koko kierroksen kärjessä painanut jamo omalla +1 ennätyksellä honoreissa oli kelpo tekemistä minun paukutellessa mihin sattuu.. Kierrokselle mahtui loistava avaus väylälle viisi ja 15, muuten oli kyllä kammottavaa kuraa vaikka kympin ringistä menikin putti kelpo lailla sisään. Ahdistavan 19 asteen saunakostean kierroksen onnistumiset loistivat poissaolollaan ja käsittämättömiä puun takana olleita heittopaikkoja oli koko ajan kopsujen jälkeen.. Paju lähtee juuri tällä hetkellä matkaan MM kisan finaali kierrokselle ,joten tsemppiä sinnepäin ja 21:30 alkaa kärkikortin live.. Jotain valoa tunneliin sentään.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1178 : 12.09.18 - klo:18:49 »
Aikaiset aamuvuorot ja univelka, haaveet hyvistä heitoista ja valtava polte pelaamaan kun kerran hauis näyttäisi toimivan ihan ok vaikka sisällä onkin vielä melkoinen verenhyytymä.
Ma ei onnistu aikataulut ja yhtä äkkiä keskisormen nivel päättää heittokädessä että sattuu?
Ti toiveet nousee kun pelilupa kotoa saadaan ja vaikka näyttäisi satavan on nummenmäen pdga liiga maistuva ohjelma numero! Pam työt estää ongelmineen eikä aikataulu anna myöten.
Ke vihdoin sormi jo todella kipeä ja kovaan tuuleen lähdetään väkisin väsyneenä tuuppaamaan kiekkoa kiireesti töistä päästyttyä..
Sormi ei toimi ja koko kierroksen heittotuntuma kokonaan loistaa poissa olollaan ja sinne meni peli-ilokin jatkuvaan kitinään kun mikään ei toimi.. Jamo yritti parhaansa piristää sähisevää kiukuttelijää, mutta syvissä vesissä uitiin vailla pohjakosketusta.
Kierros varistonniityssä oli umpi surkea ja kiinnostus koko vippailuun mollivoittoinen.. Kun parhaat suoritukset on väylällä 12 kapean kolon läpäisy ja vasemmalta kuusen alta punnerrus asennossa korille vipattu ja par tulos napattu väylä yhdessä viimeisen väylän polvelta ylöspäin oksien alta tehty upea tuplabogey putti niin eipä paljon hymyä löytynyt.
Onneksi kotona odottaa nyt parranajo ja saunapalaveri sekä lattiakaivon putsaus hiuksista ja muista eritteistä. Jaksaapi katsella terassilla huurteinen kädessä kun ukkonen aloittaa lauluaan..
Tänään ei edes melkein onnistuttu ja aika ajoin fiilis onkin kuin oravalla talvi pakkasessa, käpy jäässä ja hampaat poikki.
Vielä kun sähköt menisi poikki kesken partakoneen käytön ennen kuin sauna olisi valmis niin voisikin mennä suoraan nukkumaan.. Öitä ja onnistumisia sinne jonnekin, täälläpäin olleet vähän vähissä. Ps rating sentään pysyi samassa lukemassa, joten loukkaantumisesta selvittiin kesän ajalta 2pisteen laskulla..huh huh.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1179 : 13.09.18 - klo:17:28 »
Päiväni murmelina jatkui kun jamo soitti ja siellä sitä taas oltiin..hakkaamassa kiekkoja puihin ja henkistä hyvinvointia alapantaan..
Varistonniitty oli rapsakka ja tekeminen melko hankalaa keskisormen vaellessa levottomana kiekon alla ja jostain kummasta päätti oikean jalan jalkapöytäkin olevan sitä mieltä että paska idea tämä ulkoilu. Noh olihan siellä pari valonpilkahdusta, mutta työkalupakki tuntuu nyt vähän ontolta ja täytyy varmaan tehdä kaada kaikki pois ja ota jotain muuta liike seuraavalle kerralle. Ehkä pitäisi vaan käydä vähän treenailemassa..

Poissa JanneRäsänen

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 630
  • Profiili
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1180 : 13.09.18 - klo:21:44 »
Tuollaista kipeänä heittäminen on. Viimeksi radalla ennen juhannusta. Kepin kanssa kävelen, parantuminen ihan hoomoilasena lekuri. Sain luvan aloittaa liikunnan. Ainoa sallittu laji wait for it kaikkien kovien urheilijoiden historian kovin laji. Rummun pärinää: Vesijuoksu. Mummojen sekaan. Jes! Tai öö...

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1181 : 14.09.18 - klo:05:33 »
Enemmän ehkä ongelmani on höntsäämisen jalossa taidossa.. Kun kävelee suoraan radalle ja huomaa siinä puolessa välissä että nyt alkaa lämmetä heittäminen mutta putti on edelleen mitä sattuu.. Kierroksen jälkeen toteaa putanneensa yhdeksän kertaa etäisyydeltä jolla asialla oli jotain väliä, avanneensa yhdeksän kertaa forella ja bäkkärillä todetakseen käyttäneensä eri kiekkoja joka kerta. Ei siinä paljon ole tuntumaa tekemiseen, joten edes kasa putteja ja bägi kerran tyhjäksi viereiselle kentälle ennen kierrosta saisi tuloksen parantumaan sen 15heittoa ja mielen sen mukaisesti keskittymään. Keskittyminen täysin merkityksettömällä rata kierroksella onkin vaikea asia ja johtaa ajatusten harhailuun, joka onkin melko huono juttu harjoitus mielessä.

Poissa JanneRäsänen

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 1 630
  • Profiili
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1182 : 14.09.18 - klo:11:31 »
Tuttu ilmiö, miksi pyrin aina heittämään verryttelyksi. Olen vain diesel fribassa ja vaadin 45-90 min kentällä usealla kiekolla sarjana heittoja. Kun on jumeja arvista ja paksuista kalvoista sekä kiinnikkeistä johtuen. Mulle on tyypillistä lisätä 10 m, joskus yli verryttelyllä mittaa. Heitä siinä sitten, kun heittokäden hermopinne ja kaksi muuta vammaa iskevät usein kierroksella riittävän verryttelyn jälkeen ennen kiessin loppua vaihdellen ajankohdalta. Tatsi lähtee ensin, tehot myöhemmin. Vammaisurheilijan arkea.

Lämmittelyä ei nopeuta pyörällä radalle hiellä ja tykytyksellä ajokaan. Ennemmin iskee löylyä hermopinteelle kuin irrottelee jumeja.
« Viimeksi muokattu: 14.09.18 - klo:11:35 kirjoittanut JanneRäsänen »

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1183 : 17.09.18 - klo:16:03 »
16.09.2018
Kello 09:45 Vihdin kruununjalokiven kukkulalle Kaatiksen vihreille nurmille. Vuorossa hyvätekeväisyys parikisa TD hommissa SMA Finland Ry toiminnan tukemiseksi.
Upea sää ja 21 paria löysi tiensä paikalle tekemään hyvää 10:00-17:00 joten ihan ruuhkaksi asti ei porukkaa ollut. Kello 17 jälkeen pikku kisan poikanen NFS tulevaisuuden lupauksen Jeren kera takaheittopaikoilta aloittaen 8väylältä jotta ehdin ottamaan ryhmiä vastaan väylän 13 pelin jälkeen ja sitten takaisin. Sovittiin haaste eating tasoituksella eli 10p heitto, joten alle 8 heittoa piti eron olla jotta olisi aihetta hymyyn 😉.
Koko päivän vippaillut välillä heittoja katoksella ,mutta avaus kasi väylällä kaarsi hyssessä vasuriin, jatko lörppö aidan reunaan ja aidan takaa lepakko laskeutuminen korin juureen ja nosto tupla bogey tähän par2 väylään. Jere painoi avauksen ketjuihin ja nosto kakkosen.. Hoh hoijaa nyt taisi tulla isosti kuokkaan..+2.
9-10 väylät rennosti par tulokseen ihan hyvillä puteilla..
11 väylällä kolmos heitto forella puskasta 100m kepin edestä vasemmalta oli aivan paska ja DZ paikan vierestä kaukaa oikealta alhaalta jatkettiin..bogey tuli ja +3.
12 väylällä melkein avaus kuppiin ja melkein pitkä putti sisään..no par kumminkin kovassa tuulessa ja perään hyvällä putilla kakkonen väylä13 par2 väylältä ja honorit eron oikeassa yllätykseksi yksi heitto ja tulos +3.
Pikku tauon jälkeen väylä14 jossa kakkosheiton komea fore rolleri toimi loistavasti ja takasi helpon par tuloksen,kuten väylältä 15 myös.
Väylä16 par4 avaus lipsahti vasuriin oksiin ja oltiin vasta etuheittopaikalla, par Lähäri yritti mennä koriin ja pitkä vastatuuli paluu putti menikin komeasti ohi ja 15m ylämäki putti osui sentään tolppaan.. Seiska korttiin ja +6.
Väylät 17,18,19 par korttiin ja ykköseltä bogey onnettoman foren kera +7.
Väylä2 avaus 110m ja jatko korin tasalle 8m putille mutta ei mennyt ja bogey +8.
Väylät3-6 solidilla pelillä ja hyvällä putilla par tulokseen kilisyttelemällä pörö ketjuja kutos väylällä.
Väylä7 kohdalla muistin että ennätys tulee ja vedin mandosta ohi, dz paikalta osuma mando tolppaan joka nökötti 2m edessä, onnekkaasti lensi 50m punaisen kepin luokse ja hieman jo nauratti. Jatko 5m putille ja bogey lopetti kierroksen tulokseen 72 heittoa ja +9. Paljon ei ole takapaikoilta kierretty, mutta ennätys parani kahdella.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 085
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1184 : 17.09.18 - klo:16:14 »
Syysmyrsky kisat kutistuu tänä vuonna osaltani pelkästään sunnuntai PRO kisaan joka pelataan takaheitto paikoilta..
Pelikirjassa muutama väylä jota pitää hioa kuntoon.. Ykkösen avaus menee putterilla pitkäksi väkisin, joten fore hysse pitää saada oikean vajaana jotta pomppaa siihen 5m rinkiin korin eteen.
Nelosen ja kasin avauksia vaatia antsaava fore neppi alamäkeen paikaltaan täytyy hio kuntoon koska näillä antaa aivan liikaa plussaa tulokseen kun kahdella heitolla pitää väylät selvittää. Väylä16 avaus tehdään varmasti convictilla suoraan koska par4 on parasta mihin omat
rahkeet riittää.. Väylät 6-7 on pirkko hakuja ja Loppu rata onkin täysin selvää rennosti väylään ja kohti koria tehden lähestymiset tarpeeksi lähelle että par tulee vaikka väkisin.
Tavoitteeksi laitan +8 molemmille kierroksille ,eli oman ennätyksen tinkimisen ja sillä saa tilastojen valossa melkein 900 ratinkia joka maistuu kyllä.
Nyt pitää vaan löytää se päivä kun päästään hiomaan noita 1,4,8 väyliä jotta tuo kolmikko suoritetaan varmasti kahdella heitolla per väylä, siitä olisi tavoitteen aikaansaamiseksi iso etu.