Frisbeegolf-forum.fi

Kirjoittaja Aihe: Saturin Miikan mutinat  (Luettu 338832 kertaa)

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1590 : 22.09.19 - klo:20:30 »
Pelon sekaisin tuntein Kaatiksen kummulle ihmettelemään Kiti30v kisan tiimoilta kaikenlaisia erikois sääntöjä.. heitä vain alle 3 nopeuksisella koko väylä tai yli 7 nopeuksisella tai sitten vasurilla pelkästään..
No pääsin puolesta välistä kierrosta vasta mukaan ja köpötellen hissukseen kiekkoa ilmaan.. Luna valittiin putteriksi ja muutenkin aika mielenkiintoisen vajaalla bägillä mentiin kun kiekkojen nopeuksien yhteenlaskettu summa piti olla 89 koska Kitin syntymä vuosi.
Kierroksen jälkeen syötiin grillistä makkaraa ja sitten parikisa rundille best max2 1-9 ja 10-20 alttia..
Kivaa oli ,kuten kavereiden kesken yleensä tälläiset karkelot pitääkin olla.
Viikon päästä pelattava Syysmyrsky Pro takatiiltä tuntuu melko hurjalta idealta vaikka jalka semi Ok kestikin tänään.. kovin kaukana vaan tuntuvat korit olevan ja par tulos onkin monella väylällä osoitus edes yhdestä kelpo heitosta, osalla saa jo sitten onnistua useimmin että par tulos korttiin raapustettaisiin.
Se juttu oikeastaan onkin säästellä oikeissa paikoissa ettei turhaan havitella ylimääräistä 10m jos ei siitä mitään hyötyä ole.
Esim uusi kakkos väylä.. kahdella maximi onnistumisella on jossain mörrissä alas menevän kujan vasemmalle puolella. Eli leppoisasti sijoittaen kolmos heitto pitää saada forelle taittamaan keskelle kujaa josta pääsee korille forea lirvauttamaan ja vitonen on jo kova juttu..
Tulee olemaan erittäin mielenkiintoista..
Sitä odotellessa käyn herkistelemässä viikolla kerran Variston niityn radan ja se saa riittää..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1591 : 24.09.19 - klo:19:35 »
Sunnuntain kiepsutus kaatiksen kummulla piti sisällään yksilö pelaamista väylillä 10-20 pois lukien 15-16 joita ei Kiti30v kisoissa pelattu ja johon ehdin vasta 90min aloituksen jälkeen. Par korttiin sieltä täältä muutamalla bogeyllä höystettynä.. no pelattiin tosin myös kaikenlaisilla erikois säännöillä kuten väylä13 pelkästään vasurilla joten aika ajoin tuli isojakin kaloja korttiin.
Sitten syötiin ja painettiin parikisaa jonka aikana muutama yllättävänkin hyvä heitto takaheittopaikoilta tuli tehtyä.
Jalka hieman kipeytyi ja turposi..
Maanantaina Variston niityn radan viereiselle kentälle vähän avauksia tekemään ja päätin pelailla väylät 1-7 ja 15-17 joilta kelpo par korttiin ja yksi bogey väylältä 15.. sen jälkeen kentälle treenamaan vauhdin ottoa ja sinne lenteli täysin tyynessä 100m-130m kaaria.. fore rolleria testasin myös ja olihan instinct käsittämättömän kova pannu painelemaan rollerina eteenpäin..
No nyt ollaan polvi turvoksissa ja mietitään syntyjä syviä, onhan jo tiistai..sunnuntaina Syysmyrsky Pro.. empä tiedä? Perjantaina lääkäriin kun magneetissa selvinnyt kierukan repeämä ja Baker kystän pullottelu sen kun jatkuu vaan.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1592 : 26.09.19 - klo:16:12 »
Keskiviikko tuli ja johonkin oli mentävä kokeilemaan pelikuntoa...
Puolarmaarin viikkokisoihin pika ilmoittautuminen ja suoraan viimeisillä minuuteilla aloitus väylä17. Ei heiton heittoa alle ja menoksi.
Justice fore koittaa uida kuppiin ja paluu 4m on muodollisuus ja -1.
18 avaus ottaa pienen kopsun ennen kori ja oikealta puiden seasta kurotus 7m putilla ketjuihin ja ulos..häh.
19 avauksessa mutainen heittopaikka ja liukastun vähän kiekon lähtiessä forella liikaa vasemmalle ja kops ui oikealle 15m antsa putille mörristä.. kiekko pönttöön ja -2.
20 avaus ottaa oksiin veden ylityksen jälkeen ja jää vaivoin rannalle.. kolosta 30m fore lähäri menee metrin ohi jatkaen matkaa 15m pitkäksi..no ei kaikki mene ja bogey free unelmat loppuu siihen.. -1.
1 avaus milliin ja nosto pörö -2.
2 avaus menee ketjujen ohi ja 3m paluu pönttöön -3.
3 jää vasemmalle rinteeseen liian löysänä mutta 10m alamäki putti menee keskelle pönttöä ja -4.
4 päätän kokeilla keskeltä matalana mutta ottaa hipsun ja jää keskelle väylää par korttiin ja matka ainoalle rysty vauhdilla avattavalle vitos väylälle.. loistava shryke avaus on hieman liian korkea ja 11m keskeltä linjaa tehty putti vain karvan ujo pysyäkseen korissa, joten par tyytyminen.
6 avauksessa huomaan varovani polvea jo ja vauhdin kanssa tehty avaus näyttää kostautuvan.  Vasemmalta 8m putti keskelle yläpantaa ja matka jatkuu..
7 avaus ei halua korille ja kopsahtaa puuhun liian suoran kiekon valinnan takia. Identtinen putti ja kiekko voimalla 8m keskelle yläpantaa..
8 avaus jää myös 8m päähän ja nyt jätän vähän voimaa pois j kiekon pönttöön -5..
9 avaus on täydellinen ja 2m korin takaa nostellaan pörö korttiin ja -6.
10 sitten alkaa tapahtua kun koitan uutta zonea joka osoittautuu liian liukkaaksi lipsautten avauksen oikealle kopsun kautta mörriin. Postimerkistä antsa putterilla korille vääntää polvea ja kalliolle kiipeily 4m rinneputille aiheuttaa painon siirto hetkellä kivun pelästyksen ja kiekko ohi..bogey..-5.
11 vaivoin par ja käveltiin alkaa olla heikko hommaa..
12 bogeyn päättyy kun jalka ei kestä painon siirtoa ja 13 joudun haara puttaamaan kolmesti ennenkuin kiekko on korissa.. bogey putki koristellaan vielä 3m tölväisyllä ketjuista pihalle homma muuttuessa jo bogey junaksi ja -2.
15 avaus on loistava mutta haara puttaaminen ihan syvältä miettiessä jalan murheita ja 4m putti pihalle ketjuista.
16 pelataan par ja lopputulos 58 eli -2.
Jalka turpoaa ja liikerata hidastuu.. kompressi sidettä illaksi ja täksi päiväksi..
Perjantai aamulla ortopedille ..jep jep ja sunnuntaina olisi kaksi kierrosta 40väylää Kaatiksen kumpua PDGA kisana ,jossa vasen Baker kystä pari vuotta sitten repesi..
Taitaa olla aika heittää pyyhe kehään.. tai ainakin ottaa selvää miten kaatikselta pääsee nopeiten pois..


Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1593 : 27.09.19 - klo:16:38 »
Ortopedille pyörähdetty ja 40ml kirkasta kudosnestettä poistettu polvesta ja kortisonia tilalle.
Kello 10:30 perjantaina oli hyvä aika kun paras vaikutus alkaa 48h päästä.
Sisäpuolen kierukassa vaurio jota ei leikata ennen kuin ollaan menty 3x kortisonilla ja viisi viikkoa välissä ja jossei sillä toivu niin sitten puukolle.
Lääkärin kanssa käyty liikeradat läpi ja kaikki muu kunnossa.
Särkylääke kuurille jotta Baker kysta pysyy aisoissa ja normaalisti saa liikkua ja lupa pelata sunnuntaina saatiin kun kudosneste oli kirkasta.
Eli pelikirjaa sade säälle sitten tekemään 😄🤸🤸

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1594 : 29.09.19 - klo:19:16 »
Kaatis ja Syysmyrsky..
Varovaista köpöttelyä sateisessa kelissä alkaen väylältä 15... Bogey juna venähti viiden väylän mittaiseksi lähinnä Luna putterin käytön osaamattomuudesta. Liikaa oikealle ja tipahteli ulos korista..
Hieman pelokasta oli pelaaminen kun koko ajan odotti että koska jalka pettää alta ja siitä seurasi sitten hieman väärä ajoitus ja hieman myöhäinen irroitus.. ei paljon mutta niin että puissa kopisi ja johonkin kimpoiltiin.
Pari kertaa liukastelin heittopaikalla ja meinasi sydän pysähtyä jalan hieman vääntyessä.. ensimmäiseltä kierrokselta +20 oli aika surkeaa peliä ja alustavat 844 jopa hieman yllättivät.
Tauolla kirkonkylän S-marketin eväiden ja ärrä kahvin kera kengät vaihtoon ja lisää nappia koneeseen.. varmaan olisi kannattanut venytellå?

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1595 : 29.09.19 - klo:20:15 »
Toiselle kierrokselle uuden sateen alkaessa juuri ennen kierrosta..pieni kuuro lakkaa kuitenkin ennen kuin kierros alkaa joten väylältä 13 matkaan..
Hieman tuntuvat paikat jäykiltä, mutta oikein ei jaksa napostella venyttelyt..
Hyvä avaus ja 4m putti sisään -1 oho.
Väylällä 14 vetäisen yhden 20m myyrän tappajan mutta silti pelaan bogeyn. Par ollaan.
15 suoraan midarilla ja alle nosto par.
16 loistava avaus ja jatko menee hyvin ylös mutta rollailee 15m takaisin päin.. fore lähäri 25m ylämäkeen tumppaa ruohoon ja 10m putti kilistelee ketjuja ollen nosto bogey lopulta +1.
17 sinne tänne ja lopulta puttikin ohi ja bogey korttiin +2.. 18-19 pelataan par ja 20 väylällä kopistellaan ja putti 7m jää menemättä ja bogey +3.
1 par ja kakkoselle hieman onnekas bogey vaikka pelaan kolmosen avauspaikan kautta umpimetsästä läpi ja +4.
Kolmosen avaus lähtee kuin tykin suusta suoraan ylös kuusten sekaan ja jatko fore rolleri jää 35m korin yläpuolelle.  Yritän pomputtaa alle mutta pitkäksi menee..8m palaa ylämäkeen ei halua koriin ja tulos on bogey +5..neloselle vielä par.. 12 väylää pelattu ja +5 kortissa ei huono.. sitten mogelletaan ja puhti alkaa loppua vitosella ja revin liiaksi forea kädellä ja lopulta seiska korttiin +7 ja huomaan olkapää lapalihaksen menevän jumiin.. vittu ei tätäkin vielä!
Kutosen avaus on komea mutta 12m putti ei mene ja par korttiin.
Seiska loistava avaus Mandon ohi ja asfaltin reunalle hyvä matkaa nurmikolle.. yritän liikaa 90m korille ja kippaa heitto yli osien puuhun ja 25m matkaa korille.. koitan painaa Putin sisään mutta ohi liitelee ja 8m paluu osuu oikealle raudan päälle ja rollailee ulos ringistä..ei mene ja Kutonen on tupla ja +9 kortissa kiukuttaa kun käsi ei nouse putissa tehden vajaan liikkeen..
8 avaus 6m suoraan korille alas päin mutta ei nouse lapa ylös päin ja pam alapanta +10.
Väylälle 9 heitän kaksi loistavaa heittoa ja noin 30m jää korille matkaa.. hän fore nepillä sisään ja yli menee ja painelee ob lampeen..jep jep..paluu puskista alapantaan ja nosto Kutonen. +12 ja toinen sählätty väylä samalla lailla.. 10 teen perus kolmosen ja sitten 11 menee aivan kammo flipperiksi koko väylä kropan vedellessä viimeisiä mehuja ja lumiukko korttiin..+15.
12 on par ja alustavat omalla tasolla 868.
Jalka sentään tuntui kestävän jotenkin,mutta onhan tämä kroppa surku hupaisassa kunnossa vammojen ja ihan yleisenkin fysiikan osalta.. Leskisen Jouni mainitsi ennen kisoja että ei varmaan ole tossa kunnossa oikea paikka olla pelaamassa. Ei varmasti ollutkaan.. tosin tälläistä tuuppamistahan tämä peli tuntuu aina olevan.
Paljon pitäisi asioiden muuttua että jaksaisi uskoa tekemiseen ja nimen omaan oman tekemisen harjoittelussa. Ei tässä paljon järkeä ole raahata neljäs osaa bägistä kiekkoja jolla käytännössä ei ole paljoa heitellyt ja ihmetellä sitten kun lentelevät minne sattuu..
mutta meneehän se näinkin.. melkein onnistumisia kohti ja hyvää syksyn jatkoa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1596 : 01.10.19 - klo:10:51 »
Syysmyrskyn jälkihöyryt
Alustavat ratingit oli 844 ja 868, kun oma taikapiste arvo on 863 niin itselle hävisin reilun yhden heiton.. piipon villelle 40 väylän jälkeen 41 heittoa.
Mikä siitä omasta pelistä sitten tekee niin kuraa? Vaikka on pelannut yli 100pdga kilpailua ja lajin aloittamisestakin on kuusi vuotta niin kyllä on monta tekijää joilla tulosta voisi parantaa.
1) polvi ei ollut pelikunnossa ja siihen käytetty lääkitys sitten sai unohtamaan muut vaivat jolloin väsymyksen tullessa alettiin riuhtomaan ja oikea lapalihas salpasi ja puteista tuli kammottavaa tölvimistä toisella kierroksella.
2) varusteet oli ekalla kierroksella aivan tuntemattomat lenkkarit jotka osoittautuivat liian liukkaiksi aiheuttaen liukstumisia.
3) sateeseen varautuminen oli puutteellista koska tiedossa pitäisi olla että ilman hanskoja käteni kuivuvat ja alitajuntainen puristus johtaa myöhäiseen irroitukseen.
4) ekalla kierroksella käyttöön otetut muutaman kerran puttauksessa kokeillut lunat olivat tuntematon tekijä joissa ei ollut rutiinin häivääkään viiden Putin mennessä oikeaan yläkulmaan 10cm liiaksi oikealle tullen korista ulos.
Zone fore neppailu oli myös uusi hauska asia paitsi että heitin koko ajan liian kovaa ja kiekon pitkäksi kun en työvälineitä tuntenut.
5. Missähän mun eväät mahtoi olla kun huono aamupala jäi vähäiseksi ja voimat loppui jo 10 pelatun väylän jälkeen?
En sitten tajunnut tauolla ostaa kaupasta edes eväitä vaikka välillä syötiinkin vähäsen vaikka tiedossa oli toinen 3.5h kierros.
6. Voimien ehtyessä jatkoin vain pään hakkaamista seinään ja foret jäi repimiseksi joka johti olkapään lapalihasten lukkoon menoon käden toimimattomuuden putatessa toisella kierroksella..olisi pitänyt vaan heittää rennommin suoraan ja tyytyä pituuden vähenemiseen kun kerran lihashuolto ollut olematonta.

Paljon unohtui perus pelaamisen asioita pelätessä polven toimivuutta ja näkyihän se taas lopputuloksessa.
Niin..riittämätön lepo ja sitä kautta olematon harjoittelu työvälineillä olosuhteiden analysoinnin ja valmistautumisen puutteellisuus.. onhan siinä syitä olla onnistumatta paremmin.
Tuli sentään hyvä mieli että edes pystyi vippailemaan, toki aika hiljentävää on tyytyä olemaan ihan paska!

Poissa letiss

 • Täysjäsen
 • ***
 • Viestejä: 100
  • Profiili
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1597 : 01.10.19 - klo:11:15 »
Leskisen Jouni mainitsi ennen kisoja että ei varmaan ole tossa kunnossa oikea paikka olla pelaamassa. Ei varmasti ollutkaan.. tosin tälläistä tuuppamistahan tämä peli tuntuu aina olevan.


Itseasiassa sanoin, että jo puolet sun vammoista riittäisi pitämään lähes kaikki muut pelaajat pois kentältä, paitsi ehkä Piipon :)

Ota nyt helmikuuhun asti löysää fribailusta. Pikku kävelylenkkejä ja uintia siihen kylkeen. Keväällä uusin ilmein terveenä
puhtaalta pöydältä ja 900 on kovilla.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1598 : 01.10.19 - klo:21:45 »
Kotiin töistä päästyä menin bägille ja poistin valtaosan kiekoista ja ajatuksella luin mitä tuli mietittyä Kaatiksen jälkilöylyissä. Pakkasin perus tavarat laukkuun ja pikku venyttelyt. Viestiä Jamolle ja Puolarmaarin radalle ajatuksella tuuppailemaan apinaa niskasta.
Puolarmaarin radalla ei tarvitse riuhtoa ja väylä toisensa jälkeen vyöryy eteen.
Päätin että tänään onnistutaan ja sitten mentiin.. käsi tuntui hieman jäykältä, joten puttaamiseen valmistautuessa oli muistettava vetää käsi suoraksi eteen että olkapää muistaa saattaa kiekon koriin.
Mitään täydellistä tekemistä ei ollut,mutta puttaaminen tuntui loistavalta ja erinomaista puttia tulikin tehtyä. Hieman oli muutamalla väylällä myös onnea, mutta metrix tilastot päällä kertoi kaksi BUE, 10 GRH , 3 OCP joista pisin par pelastus 15m väylällä 17 oli jo tahdottu. 13 ICP.. päivän puteista kaksi 8m pörö jäi menemättä, mutta lukuisia pitkiä 9-7m painettiin pönttöön.
Bogey free -9 oli lopputulos, joten hyvillä mielin kotia vaikka fore lipsuikin midareilla hieman käden ottaessa vastaan.
Jamo jäi neljä heittoa perään hieman ujommalla pitkien puttien osuma tarkkuudella tehden bogey vapaan kierroksen myös.
No hyvä mieli ja sitähän tässä kaivattiin..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1599 : 08.10.19 - klo:19:30 »
Sunnuntai työpäivä taittui tauolla jossa ehti käydä kiertämässä Meilahden viikkokisat.
Eipä paljon lämmitelty ,joten odotukset kauan ei kovin korkealle nousseet 20väylää pelattiin eli normi layout + harkkakori,kempas,millenium ja vastapallo.
Periaatteessa helppo layout.. muutamia loistavia heittoja ja viisi pirkkoa saatiin aikaan.. alun hyvä puttipeli suli vähän lopun kangerteluun lähiputtien jäädessä hysseen.
3 bogey tuli korttiin joista kaksi ihan kelpo 2-4 hakuja joten kaksi alle lopputulos ja 9 sija..
Maanantaille puolarmaarin radalle Pesosen kanssa ja pari bogey ja 5 pöröä antoi kolme alle ,mutta puttipeli oli nyt hieman heikkoa tölväilyjen osalta.
Huomenna Herusten testiin TD kierrokselle töiden jälkeen ja sitten vkl onkin luvassa Veikkola flex lauantaina ja Herusten heitot sunnuntaina.
Ratingit päivittyi ja yllätys ei ollut että Raasepori special kisan loukkaantumisten siivittelemät rating ankkurit taivuttivat pisteen alas päin.
No eipä siinä kun tulta kohti.
Polvessa ongelmia ollut lähinnä töissä, Joten täytyy antaa muiden nostella tavaroita.
Jotain kivaa kisan poikasta vielä ainakin Meilahteen tulossa tänä vuonna Team hippo toimesta koska miksipä ei.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1600 : 10.10.19 - klo:06:48 »
Herusten radalle vähän tutustumista Sunnuntain kisaa varten. Onhan se hyvä TD edes tietää radasta jotain..
Väykän opastuksessa mentiin ja tyynessä kelissä Väykkä painoi ringin ulkopuolelta tarvittavat purut sisään ja sinetöi päänahkojen keräyksen kaksi alle lopputuloksena.
Itse pelasin par tuloksen 58 tekemällä 6par, 6birdey ja 6 bogey korttiin.
Jamo jäi pari heittoa minusta ja Esa yhden jamosta.
Ajoittain loistavia avauksia ja sitten ihan sysipaskoja kopsutteluita.
Tarkkana saa tuolla olla ja keskittyä ettei lähde ihan vihkoon. Mahdollisuudet on silti hyvät jos malttaa oikeissa paikoissa.
Näköjään sitten syys flunssa iskenyt päälle, kun herra oli kuumeessa saapuessaan kotiin. No sellaista se.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1601 : 10.10.19 - klo:21:31 »
 Eikä yksi heitto , on tapana sanoa ja tulihan sitä se YKSI heitto tehtyä vauhdilla Herusten ykköselle lämät uusilla kengillä ja hups kun oli pitoa ja ukko jatkoi matkaa ukemin voimin väylää pitkin..no heittokäsihän siinä kivikkoon naarmuille..
No kyynärpää vaan, siinäpä ei ole mitään ongelmia ollutkaan 😅.
Ääni yrittää lähteä ,joten melko hiljainen TD saattaa viikonloppuna olla liikenteessä.. kirsikaksi kakun päälle viiltohaava töissä heittokäteen pikkusormen tyveen.. mitähän tässä vielä ennen vkl kisakierroksia tulee eteen ?

Poissa Ari

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 276
  • Profiili
 • Seura: Nummelan Frisbeeseura
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1602 : 11.10.19 - klo:11:51 »
Kuulostaa ihan siltä että pää yrittää kertoa sulle ettei se kykene toimimaan tällä systeemillä :)

TD-hommat olisi varmaan ihan jees, mutta kyllä se taitaa niin olla että kroppa kaipaisi aktiivista lepoa.
Ei varmaankaan sohvalla mutta jotain muuta kuin vippailua.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1603 : 11.10.19 - klo:17:17 »
Voipi olla ja onkin Arin sanoissa totuuden virtaa.. aamusta pingispalloja keuhkoista ulos ja lääkärin kautta kotia lepäämään.
No huomenna TD hommiin Veikkola flex kisaan ja jos elossa oleva olo niin käydään pyörähtämässä viimeisen ryhmän mukana kierros,joka jää vanhan tutun layout viimeiseksi omalta kohdalta. Sen verran muutosten tuulet painaa tuolla tulevaisuudessa ja riittävästi takonut puita että aika omakohtaiset hyvästit jättää metsälle.. Sunnuntaille Herusten radalle TD hommiin ja kaksi kierrosta olisi siellä köpöteltävänä ja makkaran paisto taidetta annettavana tauko toiminnaksi. Päätettiin tarjota ilmaista makkaraa ja virvokkeita kilpailijoille koska eihän sellaista kukaan tee niin nyt tehdään.
Katselmus rating numeroihin kertoo viime syksynä pelatun hyviä kierroksia kunnes tuli lumi ja jää. Käytännössä kura,sade ja tuulet ei vaikuta omaan pelaamiseen vaan muiden jolloin omat pisteet paranee.
Viime talvesta opiksi heti alkuun että käden lämmittimet mukaan.. kylmettyneillä sormilla tulee rating ankkureita ja jäällä kiekot liukuu.. ai että odottaa talven rientoja. Käytännössä pelaaminen jää talvella kerran parissa viikossa kisailemiseen joko viikkokisoissa tai PDGA kisoissa kierros tai pari. Ei tuohon heittomäärään tarvitse paljoa lepäillä.
Samapa tuo vippaileeko sitä virallisesti vai yksikseen..onpahan seuraa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1604 : 12.10.19 - klo:23:41 »
Aamu 08 ajälkeen s-markettiin ja makkaraa kaupasta ja suunta kohti Veikkolaa muutaman kurvin kautta kahville Veikkolan nesteelle.
Kisakeskusta pystyyn ykkösväylälle jossa olikin testissä iso päivävarjo ja hyvin toimi 6 tuolin mahtuessa sateen suojaan..
Veikkola flex start alkoi 10:00 ekan kolmikon sännätessä radalle. Pienissä aalloissa lähti 3-5 hengen ryhmiä ja saapui kierrokselta kisakeskukseen makkaran tuoksun saatellessa kilpailijoita maaliin..
Sadetta pidellessä  lopulta kirkastui ja 15:15 aikoihin oli oman kisakierroksen startti.. hyvin pelattiin ajoittain jopa loistavasti mutta sitten tulikin tavallisen tutun tuntuinen kompurointi ja lopulta ihan ok pelillä 63 heittoa +6 toi 889 alustavaa taikapistettä makkaraa mussuttaessa 18:30 aikoihin Veikkolan hämärtyessä..
Kiireesti prismaan ostoksille Herusten kisaa varten ja vaimon kera leffaan.. melkein päättyi tämä päivä ja nyt nukkumaan polven natistessa, kuumeen hieman kiusatessa ja yskän kutitellessä kurkun päätä.. aamulla aikainen herätys kun Herusten radalla oltava ennen 08 laittamassa paikkoja kuntoon.. uusi päivä ja uudet kujeet onnistujien etsinnässä.. sellaista se, kisajärjestäjän arki..