Frisbeegolf-forum.fi

Kirjoittaja Aihe: Saturin Miikan mutinat  (Luettu 338814 kertaa)

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1605 : 13.10.19 - klo:21:25 »
Lämpö pysyi kropassa yön yli ja aamusta yön hämärässä Herusiin peruspulssin ollessa melko korkea.
Kisakeskus kuntoon ja naama hymyyn ja huomenia toivottelemaan.. 08:40 rapsakka whisky raspi TD ääni toivotti kansan paikalle jota olikin saapunut paikalle reipas melkein 70 pelaajaa sateen tihkuessa.
Väykkä hoiti apu-td virassa ryhmien huutelut, koska oma ääni oli mitä oli.
Väylältä 18 aloitus 110m rysty avauksella joka ui jopa liian pitkälle ja ei jäänyt puttia eaglelle.. vaikea antsa neppi jäi hiekkaan ja ponneton alamäki putti 7m alapantaan..höh ja par korttiin.
Ykköselle huomasin että voimia ei vaan ole foren painellessa oikeaan reunaan aivan liian aikaisin..sitten olikin kaksi kammo fore rolleria ja hyvä 7m putti sisään..
Kakkosen avaus kopsahtaa puuhun 30m jälkeen ja kimpoaa.. sinne tänne.. muistan että Burana jäi ottamatta ja sekös sekoittaa sitten pakkaa lämmön noustessa..sade alkaa väylän kolme jälkeen kestäen 5 väylää.. Ei vaan saa hommaa toimimaan ja keskisormikin heittokädessä yrittää juilia.. kierros menee ja 4pöröä onnistun tekemään mutta kun vähän väliä on täys vankilassa ja voimat hiipuu niin ettei oikein edes jaksa puttailla. Hapuillen lopulta 65 heittoa +7 ja makkara paistoon samalla tarkistaen tuloksia paistaen 70kpl makkaroita ja tehden ryhmät kirjoittaen ne valmiiksi tuloskorteille.
Pohjalta toiselle kierrokselle ja eipä se paljoa siitä parane kun tyhjää lyö korvien väli ja humina korvissa kertoo ibuprofeiinin tason olevan riittävä puuduttamaan ukon.. no aurinko tulee esiin ja tuuli herää puhaltelemaan ,mutta kun ei voimia vaan ole niin kiekkojen kontrolli jää melko haparoivaksi yskän kiusatessa kun hengitys ei vaan kulje.. 64 heittoa korttiin lopuksi toiselta kierrokselta hämärän rajamailla köpötellyn kierroksen tueksi.
 no hupaisaa on että väylälle 12 ei montaa pirkkoa kisoissa tehty,mutta minä tein kaksi 🤣.
TD oli keksinyt vähän uusia CTP palkintoja ja näyttivät toimivan iän ikuisten muovipalojen sijasta kun jaettiin Fiskarsin aitoja lumilapioita, pehmeitä vilttejä syysillan rientoihin ja Hieronta rullia selkein avaamiseksi.
Kisat saadaan maaliin palkintojen jaon kautta kiitosten kasa ja yksittäisten pelaajien käden puristukset hyvistä kisoista lämmittävät TD mieltä ja kamat kasaan.. 17 aikaan istun yksin kahvikuppi kädessä otalammen nesteellä ja mietin päivän kulkua.. selvittiin.
Aikuisen oikeasti oliko järkeä hapuilla 36väylää tässä kunnossa kun vika lista ilman keuhkoputken tulehdustakin olisi ollut hiljentävä. Ei ollut Miikka , Ei ollut!!!
Päätän tämän nyt vaan tähän.


Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1606 : 15.10.19 - klo:17:13 »
No omasta fysiikasta ajatukset kohti seuraavia juttuja, eli seuraavaksi liitopäiville lokakuun lopussa.. ensi kertaa kun ollaan kerrankin Uudenmaan läänissä. Ei vaan jaksa matkustaa, mutta aika vihdoin ottaa osaa SFL sydän liiketoimintaan.. sen jälkeen marraskuun alussa 09.11 lauantaina Meilahti Masters ja mukaan kunnolla pappasarjoja MP40, MP50, MP55 ja MP65 sekä FP40 ja FP50.
Skogby end of porskuttaa jo metrix puolella kalenteri vuoden viimeisen vkl kohdalla.
Vielä Herusten heitoista sen verran että CTP palkintoina olikin tällä kertaa jotain muuta eli jaettiin kaksi kpl Fiskarsin lumilapioita, talvivilttejä ja hierontarullia. Palaute oli sen verran hyvää että kiekko palkinnot taitaa olla CTP palkintoina historiaa. Ilmainen makkara ja virvoke tarjoilu otettiin myös positiivisesti vastaan ja 10pakettia suklaakarkkeja katosi pelaajien suihin pelipäivän aikana.
Hyvin onnistuttu siis.

Omasta fysiikasta lyhyt vikalista:
1) oikea polvi sisäkierukka vaurioitunut ja hoidetaan kortisonilla ja normaali liikunnalla.
2) niskan vamma aiheuttaa oikean lapaluun isojen lihasten kireyden ja jatkuva jumi olkapää takana patoaa hermopäätä ja vaikuttaa koko heittokäden kontrolliin aina kun paine sinne niskan alueelle muodostuu.
3) oikean käden hauislihaksen uudelleen muodostuminen edellisen vuoden tyyni repeymän jäljiltä on hoitamatta ja sinne tarvitaan lihasmassaa lisää.
4) olkapään kiertäjäkalvo tulehtuu jos heittomäärä ylittää yli 300heittoa viikossa.
5) rystyvauhdin oton väärillä kengillä pelaaminen vaurioitti polven ulkosyrjää ja siellä sivuristisiteessä on arkuutta joka korustuu sisäpuolen kierukan ja sitä kautta Baker kystan eli limapussin vajaatoimintaan. Kortisoni sentään hoitaa tuota ja uudet Haltin metsäjuoksukengät poistivat tuon vaivan pahimmat puolet.
6) kropan nestetasapainon toimimattomuus aiheuttaa sormien turvotusta ja se vie tuntuman kiekoista.tähän toimii oikeanlainen ruokavalio..mutta mutta..
Väliaikainen ongelma on mies flunssa joka pitää sängyn pohjalla, mutta kyllähän tässä koko kausi on painettu täysin vajaakuntoisena ja ilman lihaskuntoharjoittelun tuomista mukaan ei tällä kropalla kohta heitellä yhtään mitään.
Talvi tulee siis oivalliseen hetkeen.. täytyy ottaa yhteyttä tuttuun personal traineriin että aletaan tehdä yhteistyötä tulevaisuutta varten.. sitä odotellessa hyviä syksyjä.
« Viimeksi muokattu: 16.10.19 - klo:08:23 kirjoittanut mykey »

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1607 : 16.10.19 - klo:08:36 »
Facebookin maailmassa käytiin taas keskusteluja yhdistykseen liittyvistä jäsenistä ja sivuttiin SFL jäsenseurojen mahdollisia velvoitteita syrjinnän yms osalta.
Mielenkiintoista keskustelua ja ajatuksia herättääkin pitääkö jäsenseuralla SFL kuuluvana olla velvoitteita ja mihin velvoitteet sitten pitäisi perustaa? Osa kaveriporukka seuroista tuntuu olevan pystyssä mahdollistaakseen kaveriporukan kilpapelaamisen ja toisaalta tietyn ryhmän toimimisen yhdistys manttelilla.
Pitäisikö olla sitten jotain valvontaa edellytyksenä jäsenseurana toimimiselle?,
esim toiminta kertomusten lähettäminen lajiliitolle? Jonkin valitun toimintamuodon tekeminen joka edistää lajiliiton voimassa olevaa visiota? Kilpailutoiminnan järjestäminen, jonkun kohderyhmän lajin toiminnan edistäminen kuten nuorten tapahtumat tai naisten/ikäihmisten liikunnan kehittäminen.
Yleishyödyllisyys on sana joka kannattaa kaveriporukka yhdistysten miettiä tarkkaan läpi sillä suljetun pöydän kerhossa ollaan aika nopeasti tilanteessa että muututaankin verovelvolliseksi yhdistykseksi, jos toiminta rajoittuu vain oman porukan rahalliseen tukemiseen.
Liitopäivät tulevat ja uusi visio ilmeisesti napsahtaa kansan silmille pöllisteltäväksi.
Mielenkiinnolla odotan minkälaista SFL sydän toiminta lähi etäisyydeltä sitten näyttää. Ainakin luulisi motivaation olevan paikalle saapuvilla muutakin kuin ilmaista lounasta odottelua..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1608 : 18.10.19 - klo:21:16 »
Käväisin tänään Lappohjan ja Skogby radan vippailemassa.. muutama maininta Lappohja väylä7 par4 väylän avaus korin tasalle mutta 15m putti ei mene.. kun Skogby väylä16 par4 pamauttaa avauksen 12m putille eikä sekään mene niin melkein eagle tuli napattua tänään kahdesti..
Kierros tulokset olit -1 ja tasan par tehden 5pöröä Lappohjassa ja kolme Skogbyssä.
Paremmin puttaamalla olisi tullut kelpo kasa sisään,mutta tihkuisessa säässä koeajoin sisään Luna putteria ja ihan ei olla kavereita. Pakko kuitenkin koska blend Marshall on nyt kelirikko kaudella ja nämä nuhruiset kosteat kelit ei sovi sille muoville laisinkaan vaan kiekosta tulee purkkapallo joka jää sormiin kiinni.
Soft zone fore nepit alkaa pikku hiljaa mennä sinne minne haluaa, joten ihan jepa tekemistä ja moldi määrää tiputetaan kohti talvisia Max 9 nopeuksia..
Keuhkot jo paremmassa hapessa vaikka nuha vähän kiusaakin, ibumax kuuri kuumetta vastaan näköjään toimi väliaikaisesti muihinkin vammoihin koska paikat tuntui ihan toimivilta ajoittaisen keskisormen nivelen turvotuksen kun osasi tiedostaa tekemisessä.
No muuta ei nyt tässä tarvitse ihmetellä, odotellaan Meilahden Masters kisan hyväksyntää liiton puolelta että saadaan kisa Ilmo auki ja hommat eteenpäin. Tarkoitus olisi vielä 07.12 pistää kisaa Meilahteen ihan perus luokilla että muutkin kun ikäihmiset pääsee kilpailutoimiin..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1609 : 22.10.19 - klo:10:49 »
Kartanonkosken multiDGP.
Lähellä Vantaan ostoskeskus Jumboa on Kartanonkosken urheilupuisto.
Sieltä löytyy 9koria joiden juuressa on myös futisgolf kolot. Väylät ovat täysin aukeita 35-90m tuulen riepottelemalla puistoaukealla nurmialuetta joka ympäröi tekonurmi fudiskenttiä.
Korien ympärillä on vissin vajaa 4x4 metrin neliö tekonurmea joka mahdollistaa häränsilmään harjoittelun.
Tuolla pääsee nopeassa tahdissa kokeilemaan kiekkojen toimivuutta ja erilaisia kulmia. Kun muita ei ole paikalla niin tilaa siivuttaa ns omia väyliä avauspaikkojen matoilta on melko mukavasti nurmen ollessa mukavan lyhyttä koko ajan. Käytiin jamon kanssa vähän putterirallia pelailemassa ja -11 tuli itselle kahdelta 9väyläiseltä ja jamolle -12 joten mukavaa perusheiton hiomista. Itsellä kokeilussa oli Luna putteri ja aika suoraan lentävä ja korkealta satelliitti omaisesti laskeutuva kiekko on kyseessä. Näitä kuluttamalla saapi kiekoista viiva suoria koska Fade on aika olematon tullessa lähinnä kulman ollessa valmiiksi hyssessä.
No hauskaa välillä..vkl luvassa SFL liitopäivät ja pikku parikisaa siellä. Näytti olevan Sievers Tuomas arvottu itselle pariksi, joten kivaa tulossa taasen..

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1610 : 22.10.19 - klo:16:14 »
Aina kun mainitsee että kivaa on tulossa niin jotain räpsähtää tuulilasiin.
Heräsin jo toistamiseen kahden viikon sisällä allergisen ihoreaktion herättämänä tänä aamuna kun tuntui että kusiaiset pitää bileitä kropassa 04 aikaan aamuyöstä ja hengitystiet menee tukkoon. no nyt ihotauti lääkäri varattu ja allergia kokeisiin huomenna. Ei voi kuin päätä pyöritellä, toki kortisoni kuuri sisäisesti vahvistettuna mukavasti parantaa muutkin vaivat 🤣🤣🤣

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1611 : 24.10.19 - klo:00:37 »
Tämäkin asia tuli nyt selväksi ja lääkitys löytyi, joten ikää tulee kun pillerien tarve kasvaa..
Seuraavaa puttia kohti siis , se voi olla se joka pysyy korissa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1612 : 29.10.19 - klo:16:37 »
Välillä tämä kännykällä räpertäminen on turhauttavaa kun kirjoittaa pitkän jutun ja sitten katoaa bittiavaruuteen kaikki aikaansaannokset.
Liitopäivät vietettiin viime vkl ja paikalla olin jo perjantaina totuttautumassa ilmapiiriin. Lauantai aamusta ohjelmassa oli liitopäivä open parikilpailu best shot muodolla rating muodostetuin parein.
Totutusti keskellä tulostaulukkoa tuloksella -4 jaettu 9sija pareja kun taisi olla 27.
Hyvää peliä ja paikoin loistavaa kun,mutta sitten oli myös kaikenlaista omalle tasolle kuuluvaa räpertämistä ja alkulämpö heittojen aikana kipeytynyt keskisormen nivel sitten paikoin kiukutteli väärässä paikassa.. sitten kuunneltiin luentoja ja tehtiin ryhmätöitä. Mutistiin asioita muovin ympäriltä ja alta. Illalla saunalla ratkottiin maalliset murheet ja sunnuntai aamupäivä meni rthmätöiden purkuun.
Sitten SFL vuosikokous ja illaksi kotiin.
Kannattaa mennä paikalle seuraansa edustamaan ja ottamaan kantaa asioista.
Nuorten koululiikunnan kehittäminen otettiin isoksi focukseksi ja liitolle koitetaan saada toista palkattua työntekijää ja sen rahoitusta hierottiin ihan äänestyksen kautta.
Monia keskusteluita kuunneltua uskoisin että 13-14 vuotiaat ovat se ryhmä jossa vähiten on kilpailua nuorten tekemisestä ja toisaalta näkyvin mahdollisuus saada positiivista lajikuvaa esille. Nämä yläaste ikäiset kun ovat siitä edetessään niitä ostarin kasvattamia nuoria joiden tekemistä yhteiskunnassa muutenkin ihmetellään.
Esim 8luokkalaisille lajiopetusta luokkahuone ja sisäliikunnan osalta alkukeväästä ja heti luistelukauden loputtua ulos harjoituksia vetämään ja pienimuotoista kilpailutoimintaa harrastamaan. Joka tapauksessa lajimme on niin pieni että valittava on aika tarkasti kohdennettu ryhmä esim vain 8lk kevät liikunta josta sitten eteenpäin. Haetaan joku nimi kansalliselle 8lk frisbeegolffin voimin liikutaa ja isketään mainonnalla ja tekemisellä saman aikaisesti. 8lk FRIS-VO-LI 2020.
Seurat kaipaavat jotain kättä pidempää ettei kaikkea tarvitse itse keksiä joten saapi nähdä mitä aikaan saadaan uuden ihmisen panostuksella.

Poissa Ari

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 276
  • Profiili
 • Seura: Nummelan Frisbeeseura
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1613 : 29.10.19 - klo:18:02 »
Tehokkaasti raportoitu. Eteenpäin yritetään mennä vaikka sitten räpistellen :)

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1614 : 02.11.19 - klo:08:01 »
Viikko vierähtää nopeasti töissä ,mutta ehtii sitä hommata pokaalit Meilahti Masters kisaan viikon päästä lauantaille, laittaa kisahakemuksen Meilahti Open kisaan 07.12.2019, tekemään metrix puolelle Piazza Open 2020 kisan odottamaan hetkeä kun ensi vuoden haut alkaa.
Koska perjantai oli kuvan kaunis syyspäivä oli töistä karattava Siltamäen radalle vippailemaan.. kovin kummoista ei peli ollut vaikka kelpo heittojakin onnistuttiin tekemään. Lähinnä nautittiin lajista ja se onkin välillä melko mukavaa touhua.
Olihan siellä hieman mutaista ja betoniset alustat melko pieniä.. taitaa olla aika ruveta valitsemaan oikeasti millä kiekoilla sitä haluaa lajia harrastaa, jottei jatkuva kiekko professori toiminta hajauta tuloksia miten sattuu.
Huomiselle ehkä kierros Meilahdessa ,mutta hirveästi ei nyt siellä voi tehdä kisavalmisteluja radalle,kun pahimmassa tapauksessa lunta on alkuviikosta tulossa 20cm..saapi nähdä.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1615 : 03.11.19 - klo:15:10 »
Sunnuntai päivän kierros kkbats sunnuntai liigassa Herusten radalla teki selväksi että alaselkä on aivan liian jumissa antsojen vippailua varten ja sen myötä putatessa tölväisyt vaan tulevat toinen toisensa perään ja paha mieli kiirii korvien väliin.. alarauta ylärauta blues ja puu kimmokkeet mörripuskiin.. no paskalle maistui.
+6 vaikka avauspaikalta mentiin paikoin ihan kivasti.. oikein ei maistunut mikään miltään ja varovaisen utelias fiilis jäi ensi lauantain meikkua varten.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1616 : 04.11.19 - klo:16:43 »
Vähän tämä oma lajin pelaamisen harrastaminen tuntuu samalta kuin menisi mato ongella keskikesällä tavoittelemaan meritaimenta mutta koukussa roikkuu vaan räkäkiiski.
Kerran vuosia sitten into piukeena kalamiehenä kutsuin vaimon isoveljen kaloja narraamaan Vermon kukkulan viereiselle lapsuuden kaislikko rannalle ,jossa 80luvun alussa majavat teki patoja ja kaislikossa molski hauen Hirmuja.
Siinä eväskorit kädessä patikoitiin perkkaalta 3km todetakseen että kas vain kun vesi on niin matalalla että koko lahdella meni vaan yksi pikkuinen puron uoma.. pettymys oli vähän samankaltainen kun ilman harjoittelua ja itsensä hoitamista valitsee umpimähkään kivan näköisiä kiekkoja bägiin ja lähtee virallisiin kisoihin onnistumaan.
Siinä pari väylää ihmetellessä erilaisia jumeja kropassa ja kummallisia kiekkoja bägissä huomaa tuloksen hiipuvan onnistumisesta katastrofin välttelyksi.. joskus menee katastrofiksikin, mutta eipä se haittaa kun tyytyy olemaan melkein onnistuja. Hienoa riemuta siitä että on oikeasti ihan paska, tai ainakin sellaisella fiiliksellä sitä sitten kisan jälkeen kovin usein lähdetään kasaamaan tekosyiden pinkkaa omista ongelmista mitkä estää onnistumista.
Lauantaina olisi taas viralliset kisat TD hommissa, tulossa loistava kisameininki Meilahden kummulla TD piristäessä kilpailijat kelpo hirmokseen "Meilahti Masters 2019" kisan merkeissä.
Pelaajana Käyn tuuppamassa perus vippailut, pari 2-4 ja yhden mörristä pyöritellyn tuplan. Pari hazardia tulee matkaan ja bogey ei voi välttää millenium tunnelissa tai vastapalossa. Kierros tulokset on rating mukaan 891 ja 862 joten voisi ne jo ilmoittaa ennakkoon PDGA:lle 😄

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1617 : 06.11.19 - klo:16:25 »
Melkein sorruin tänään kauniin sään syndroomaan ,mutta onneksi sai järjen pidettyä mukana ja pokaalien noutamatkalle ei otettu muovinpalasia mukaan.
Heittokäsi tosiaan kiukuttelee ilmeisesti hauiksen arpeuman venymisestä ,joten pakkolepoa tarvitaan ja seuraavat heitot sitten la kilpailussa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1618 : 08.11.19 - klo:21:01 »
Lauantai 09.11.2019 Meilahti Masters 2019..
Huomenna lauantaina kauden 26 virallinen kisa pamahtaa käyntiin Meilahden kallioilla. Pelaamassa ei ole käyty sitten viime sunnuntain ja kiekko valinnat painottuvat hitaisiin kiekkoihin kun 20väylää per kierros olisi edessä.
TD hommat ja taisi olla väylältä 4 lähtö, joten perus kolme hysse avausta ja sitten seiskalle päivän eka fore trriplamando portin piirtyessä silmien eteen.. saapi nähdä mutta alusta pitää kakkosia napsia kovalla vauhdilla korttiin varalle odottelemaan.. no huomenna 6astetta lämpöä, ehkä ajoittaista tihkua ja semituulista 4-5m/s.. kelpo päivä onnistumiselle vaikka vikalista kukkuilee takaraivossa.

Poissa mykey

 • Konkari
 • *****
 • Viestejä: 2 089
  • Profiili
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Vs: Saturin Miikan mutinat
« Vastaus #1619 : 09.11.19 - klo:22:43 »
Ei se nyt taas ihan suunnitelmien mukaan mennyt.. kierros yksi paukutin alapantaa alkuosan kierroksesta oikein urakalla hieman kohmeista tuntui olevan.. sitten sysimusta sählääminen väylällä 14 antoi tuplan korttiin.. väylä 16 Hazard potki munille oikein kunnolla ja kahden heiton jälkeen oltiin edelleen hazardilla.. laitteesta ohi 12m yritys oli jo hupaisa ja paluu ohi sekin ..6m putilla sentään seiska lopulta korttiin.. vastapallo väylälle Hazard jäätiin ja lopulta tuplabogey korttiin.. onneksi loppuun hyvää tekemistä ja yhteensä 4pöröä pelasti edes jotain tuloksen painuessa +8 eli 69 heittoa 20 väylälle.
No 835 taikapistettä kuvasti hyvin..
Toiselle kierrokselle aloitettiin väylältä 13 ja ujo fore päätyi par tulokseen.. 14 samoin.
15 paluu putti 8m sisään ja pörö. -1
16 väylälle lupasin parantaa 5heittoa.,mutta avauksen painuessa 30cm Hazard rajan yli 25m vasemmalle korista alkoi jo epäilyttää.. painoin kuvan kauniin antaa Putin joka laskeutui sateeliitin lailla keskelle koria ja nyt oli aihetta hymyyn -2.
Millenium tunneli avaus meni 45m ja pääsi yrittämään sankari fore neppiä mutta ohi meni 30m ja paluu 7m kuusen sisästä oli aika siisti ja pysyi sisässä -2.
Vastapallo 18 avaus osui puihin ja kilkkasi vasemmalle reunalle IB alueelle josta jatko jaksoi 15m kuolleen kuusen oksiin.. zone fore antaa oli kuitenkin taianomainen ja paineli täydellistä linjaa 30m edessä olevan 2m halkaisijalta olevasta mandopoetista läpi ja tarvittavan matkan korille ja par..huh huh.
Normi ykköselle loistava avaus ja 5m putilla pörö -3.
Harkkakoriin Hazard ylitys ja 6m antaa putti ei mene..par
1C kempakselle onnekas oikealta karannut 6m pitkäksi pusikkoon mutta putti sisään -4.
Epäusko alkoi jo vaivata kun menee liian hyvin..väylälle 2 avaus ujo ja 10m putti ohi laitteesta ja paluu 6m alapantaa..bogey korttiin ja se siitä bogey freestä sitten. -3.
Kolmoselle painoin 5m pitkäksi ja Putin sisään -4.
Nelosella lähti suoraan ja fore lähäri vitosen tiipaikalta oli ujo ja alapantaa taas ja bogey -3.
Vitosella normi hysse kolmoseen ja pörö -4.
Kutoselle melkein koriin ja paluu sisään -5.
7 tripla mando oli ihan paska ja mandosta ohi johti sitten taas bogey -4.
8 avaus pitkäksi ja vaikeasta paikasta 15m melkein sisään..
9 avaus kippasi yli menne korin tasalle 15m kuusen sisään.. vaikeasta asennosta ylämäkeen ja suoraan pönttöön -5.
10 avaus kippasi taas yli mutta 10m putti keskelle ja -6.
11 usko loppui taas ja 6m putti alapantaa ja par.
12 sähläsin paikaltaan foren puskiin oikealle ja bogey päätyi..harmi -5 tuloksella sai kuitenkin uran parhaan 944 alustavan ,joten olihan sitä..
Kisat meni täydellisesti aikataulussa ilman sadetta ,joten hyvä päivä..
Seuraavaksi sitten Meilahti Open 07.12 sitä odotellessa hyviä heittoja.