Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 544729 times)

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 529
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2205 on: 01.08.22 - klo:19:53 »
Raaseporin helmi 2022.. pelailtiin Heinäkuun viimeisinä päivinä.
Perjantai aamusta matkaan peräkärryn kanssa kohti parikisaa ja Madame Lefty ja almost good olivat ilmoittautuneet sekapari luokkaan. Eli minä ja Susanna Virtanen joka ei pystynyt kuin vasurilla heittämään. Hauskaa kuitenkin oli sitkeästi Susanna heitti kiekkoa menemään. Kunnon spirittiä. Ajoittain tuli itsekin pelattua ihan hyvin ja välillä loistavasti. Siirtymä pumppulahdesta takaisin oli edelleen niin pitkä kuin ennenkin. Päästyäni väylä15 avauspaikalle astuin sitten heittopaikan etureunasta ohi ja oikea polvi vääntyi yli taakse ja alkoi turvota, veikkasin kierukan menneen jotenkin vinoon liikeradan huonontuessa lähes heti. Solo par väylälle 17 oli kuitenkin kova juttu. Lopussa se että jatkettiin 270m Par5 viidesti Susannan kiekolta kertoi kuitenkin sen että nyt oli jotain pielessä kun polvi alkoi mennä alta.
Laitoin saman tien uuden geelikylmä lapun jalkaan ja odoteltiin toisen kierroksen pelaamista muiden kanssa kello 16 lähdöllä. Seurueemme hommat meni vähän sekaisin ja lopulta jätin oma parini jamolle ja se oli fiksu päätös jalan jatkaessa turpoamista. Kisakeskuksen mökille Mars ja valmistelemaan lauantain kilpailua. Reilu 200 pelaajaa tulossa golf kisaan 08:30-16:30 lähdöt ja kierroshan tuolla ottaa sen 3.5h ryhmä. Rata on reilu 7km pitkä suoralla kävelyllä joten saa siinä tarpoa.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 529
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2206 on: 01.08.22 - klo:20:34 »
Lauantai 30.07.2022 Raaseporin helmi kierros1.

5h yö unien jälkeen 07 aikaan liikkeelle ja ABC eväshaku matkalta pelaajakokouspaikalle paikat kuntoon Jok Team talon pihalla, johon oli Fribbe kauppa tullut myymään kiekkoja koko viikonlopuksi.
Rako järjestänyt kioski myynnistä pikkupurtavaa makkaraa ja kahvia. Pihalla komeili pari marksman koria ja laitoin oman korin siihen jatkoksi ja varjon ja pöydät tuoleineen pystyyn muiden tavaroiden kera ja oma tekemiin tuloskortteihin alustat alle ja nimiä valmiiksi ryhmiä varten. MPO eka ryhmä lähti 08:30 matkaan ja reilun sadan pelaajan jälkeen alkoi vajaan 40 MP50 vuoro. Sitten reilu 50 MP40 ja vihdoin viimeisessä MP40 ryhmässä 15:50 oli oman lähdön aika. Perään lähti vielä neljä naisten ryhmää.. kylmägeeli laastari piti turvotuksen ja osan kivusta poissa.
Avaus ykkösellä heat käyttäen oli järjettömän hyvä ja koriin jäi vai 10m putti. Hyvä yritys oikealle ketjuihin ja ei mennyt, paluu 3m putti keskelle kori aja sylki ulos osuessa liian lujana keskitolppaan.. ei olisi ansainnut mutta näin lähti Team Almost matka alkuun bogey korttiin +1. Kakkosväylälle ihan ok avaus jonka kuusi imaisi sisäänsä vasemmassa laidassa. Fore neppi jäi vajaaksi putti ohi ja paluu yläpantaan.. höh hoijaa ja +3.
Kolmoselle oksa hipaisu oikeassa reunassa lehtiin ja kiekko oikealle 30cm OB.. loistava fore hysse korille ja nosto nelonen. Neloselle all avaus lipsahtaa mandon väärää puolta kohti mutta tammi ennen rajaa pysäyttää sen.. fore rolleria ja lirvautus yritys korotettuun koriin on vain melkein 20m päästä, bogey ja +5.
Vitosen Hazard väylään loistava avaus ja 3m putilla pörö. +4
Vaikea par4 kutosväylä kaksi täydellistä heittoa ja 8m putti yläpantaan ja par..seiskalla pääsee yrittämään kaukaa mutta ketjuista hipsut ja ulos par.
8 väylä veden ylityksestä astun maton etureunalle joka on siirtynyt ja montussa ja kiekko kaislikkoon ja DZ paikalta ei mene ja bogey +5. 100m väylällä ysi huomaan avausta tehdessä että monttuun oikean jalan pönkkääminen aiheutti jalassa ajotain ja kiekko hyssessä ulos vasemmalta. Jatkot alle ja nosto bogey +6.
Kympillä ei saa heitettyä antsaa ilmeisesti jalan takia kun varon alitajuntaisesti pönkkäämistä ja keskeltä nurmea jatkot alle ja par.
Par4 väylä 11 aikaisin lähtee vasemmalle pusikkoon tipahtaa sisälle 30m lennon jälkeen.. ei pidä jalka mutisen itsekseni. Heitän fore rolleria täydellisesti ja se päätyy 15m putille ison salavan alta ja kori kopsahtaa mutta par vaan korttin.
12 alamäkeen antsaa ei tule vaikka alivakaimman rolleri shryken koitan matkaan laittaa.. lentää vasemmalle vaan kohti jokea osuen lamppu tolpan päälle komeasti kumartaen ja kiekko katoaa keskelle Karjaan jokea.. paska homma, oli tärkeä kiekko kun alivaista kisakiekoista captain ja Mamba uivat edelleen Nurmijärven golf kentällä.
Vaikea paikko korille ja nosto bogey +7.
Veden ylitys 95m saareen oli muuttunut heitettäväksi 30m aikaisemmasta vasemmalle ja Heat painoi 5m putille kevyellä napsulla ja Pörö korttiin ja +6.
Sitten ison ylityksen kimppuun.
Koitan heittää oikealle kurviin mutta jalka ei anna heittää ja kiekko pomppii suorana lumpeiden päällä upoten jokeen..väsymys alkaa painaa..
DZ paikalla odotellaan hetken ja otan keltaisen Järva special dessun joka ollut ainoa kiekko olkapää ongelmien aikana jota on voinut luotettavasti heittää ja laitan pois tieltä bägin yläosaan pystyyn. Päätän heittää lämät kulmaan asvaltin ylle ylivakaalla jyrä felonilla joka pomppaisi kivasti skipillä eteenpäin tällä 270m Par5 väylällä. Tulee oma vuoro heittää ja vetäisen täydellisen foren mutta kädestä lähteekin keltainen dessu ja hetkeksi pimenee aivoissa kun huudan kiekon perään joka upeasti flippaa plaaniin menee luoti suoraan joen ylle hyssessä ja laskeutuu keskelle jokea 100m avauspaikalta.. nyt vituttaa todella rankasti ja lopulta turaan 3m Putin alapantaan ja kasi korttiin kahdella OB:lla ja +9 matka jatkuu pitkälle kävelylle takaisin.. ikävä tuli dessua saman tien. Väylä15 astua ei kulje ja tuuppaan vaan sinne tänne ja tupla korttiin.. ei kiinnosta. 16 pelaan par korttiin kun putti ei mene millään 8m sisään.. 17 ok avaus mutta jalka antaa periksi ja myyrän tappaja etenee 30m koitan saareen ja oikealle OB , forea yritän saareen ja puut tappaa ennen saareen pääsyä ja OB. Lopulta sisään ja putti alapantaan ja ysi on valmis ja tulos on +16.. saakeli neljään väylään +10 kun yhdestä ottaa par korttiin.
Keräilen tunteen rippeet päätän pelata mitä pystyy..260m Par5 väylällä jolla best shotilla saatiin seiska korttiin.
Viimeinen väylä lähtee suoraksi kulutetulla biosheriffillä täydellisesti ja jatko heitto on loistava nurmikon reunaan keskelle aukkoa ja kolmonen ihan super antsa jättää 12m putin.. ei mene mutta par on tähän ihan super juttu ja +16 kourassa illan laskeutuessa pikku hiljaa päivä alkaa olla purkissa ja takaisin kisakeskuksen majoitukseen kaupan kautta ryhmiä tekemään.
Metrix kenkkuilee taas eikä MP50 ryhmät oikein onnistu.. no saadaan lopulta ja sunnuntai odottaa vuoroaan 830 alustavaan rating varjelemana. Jalka kesti mutta vaikeuksia oli..

Offline Ari

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 443
  • View Profile
 • Seura: Nummelan Frisbeeseura
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2207 on: 01.08.22 - klo:23:30 »
Raaseporin Helmi olisi ollut kiva kilpailu mutta onneksi lähdin Ouluun. Toivotaan ettei jatkossa kilpaile SM-kisojen kanssa prioriiteetista.


Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 529
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2208 on: 02.08.22 - klo:23:51 »
Raaseporin helmi on pysynyt vissiin aika paikallaan viimeiset reilu 10v kalenterissa heinäkuun lopussa, joten eiköhän se ensi vuonnakin siellä ole. SM kisat näyttää pyörivän aika melkoista ruletti joten eiköhän masterit ensi vuonna ole johonkin muuhun aikaan.
Oma toinen kierros alkoi sitten vähän eri tavalla.
Ykkösellä määriin ja polvelta loistava scrample fore rolleri 7m mutta ei saanut puttia sisään. Sitten pari väylää par ja onnekas bogey pelastus. Par ja par ja par vaikka pöröä oli ollut tarjolla 8 väylän veden ylitykseen ylipitkä ja par . Sitten alkoi koko kisa kilpailijoiden pisin OB putki.. jalka vaan esti antsat ja huonoja pomppuja satoi tupaan. Otin väylälle 9,10,11,12,13 OB ja 14 kaksi OB. Kiekkoja meni kolme kpl veteen ja kaksi taas niitä mitä ei olisi saanut missään nimessä sinne viskoa. Koko nopeiden kisakiekkojen vuosien luottokiekot kuukaudessa kaikki jorpakkoon. Tana sentään. Lopussa aloppui voimat ja huumori ja tuloskin oli sen mukainen +20 tai jotain kierroksen päätteeksi. Fysiikka petti ja polvivamma saatiin aikaan.. kylläpäs oli mukavaa ja luottokiekoista päästiin eroon. Keli oli mahtavaa kuitenkin ja reilu parisataa pelaajaa näytti viihtyvän. Ei tietoa milloin jaksaa nakella. Uudet pakasta vedetyt kiekot bägiin luottolimppujen tilalle löytyy kaapista mutta kyllä siinä taas kulutellessa aikaa palaa.  Töissä pomon 9v poika on innoissaan lajista Seinäjoen suunnalla joten hänelle annoin FR PD1 SL muoveissa, ROC3 3xpaul, spessu gatorin ja yhden kolmesta team almost stämpätystä Prodicy D-model US kiekosta. Palvelkoon junnulla hyvin. 
Syyskuun lady power putt open siellä.häämöttää TD hommissa ja skogby end of. Mijakseen marraskuussa ja.NDGE pelataan syksyllä muusta ei tietoa ole

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 529
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2209 on: 03.08.22 - klo:12:10 »
Päätin että keskiviikkoisin pidän yli puolipäiväö tuntipankkia ja käyn pelaamassa. Kiekot matkaan.. eli kaapista korvaavia työkaluja kulutettavaksi ja menoksi laakspohjan radalle.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 529
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2210 on: 04.08.22 - klo:22:51 »
Alkuun ei kyllä tullut mitään järkevää kiekon vippailusta ja isoa kalaa kopsui kun kiekosta ei saanut pidettyä edes kiinni. Sitten sai ideasta kiinni ja uusista limpuista ulos vähän kaikenlaista. Kolme pöröä radalle ja aika uskomaton fore rolleri nähtiin Par5 väylällä.. kierroksen jälkeen kodin tavarataloon ja sieltä käteen jäi Paige Pierce Passion. Kotimatkalla yksin kipittämään Oittaa camping kahdella kiekolla ja melkoista namuttelua oli tuo Passion painaen 11 birdey ja yhden bogeyn korttiin.
Tänään sitten pakko oli päästä tuulen keskelle ja kädessä sormet näytti ottavan kiukkua kuumuudesta. Jäykkiä olivat. Tuloksin oli sen mukaista -4 ja -6 molemmilla kierroksilla pari bogey korttiin joten ihan jepa. Nyt vois lepää välillä. Passion pääsi bägiin se on varma se.
SM kisat alkoi ja rating kärki oli kovaa valuuttaa ekalla kierroksella. Veikkaan että on Lehtisen Laurin vuoro.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 529
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2211 on: 06.08.22 - klo:12:59 »
Sateinen päivä ja lauantai aamun kunniaksi eksyimme siten Ford sinisille koripaikoille. Vaikea rata pitkien väylien osalta ja kroppa aika jäykkänä. Heti alkuun vaivasi oikeassa lonkassa joku ihmeen reisilihas kipu ja alkoikin aika hankalasti. Ihan kivaa oli kuitenkin katsella parempaa osaamista.passion on löytänyt tien bägiin ja toimii loistavasti. Muuten vähän sade haittasi kun pyyhkeitä ei pikku vähissä liikaa ollut. Sormet ei oikein nivelistä näillä helteillä toimi, joten koitetaan työterveydestä selvittää taas mikähän niveliä vaivaa.. No semmoista ja sitten naisten liveä katselemaan.
« Last Edit: 06.08.22 - klo:22:29 by mykey »

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 529
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2212 on: 07.08.22 - klo:15:54 »
Telkkarista saa katsella SM kisoja.. hyvään suuntaan ollaan siis menossa. Itse kävin Puolarmaariin radalla bägissä pelkästään kiekkoja joita en ole paljoa heittänyt ja Puolarmaarissa en koskaan.
Ei ollut aamupäivällä ruuhkaa joten rauhassa sai pelata. Lähdin malliin pari avausta väylä ja Passion menikin heti nostolle ykkösellä. Kakkosella homman hoiteli RPM disc  kotuko. Jaa kolmosen avaus paineli ihan ok paikkaan Innova animal kiekolla. Putti putteriksi oli valittu tyyni pelaajapaketin pure ja kolmella birdeyllä aloitettiin. Sitten pikku kulman väärin arviointi ja kiekko jokeen. Hetken kalastelun jälkeen sai sen kuiville ja bogey korttiin. Mukaan lyöttäytyi yhdellä midarilla vippaileva alta 30v mies. Siinä puhuttiin lajin jutuista ja heitoista sekä kiekoista. Sähläsin kutoselle mandomissin ja tripla bogeyn..sitten alkoikin tapahtua ja paukutin 7-11 väyliin kakkoset. Selvisi että tämä kaveri joka alkuun sanoi että viimeksi tuli 9 pöröä oli hieman heikommalla pelipäällä kun nyt ei näkynyt ainuttakaan ja par tuloksetkin oli aika vähissä. No samapa se 12 tuli par ja sitten taas muutamat pirkot. 16 otin bogey ja lopulta tulos -7 oli ihan ok. Kiiteltiin seurasta ja jatkettiin matkaa. Melko metkaa miten laji yhdistää ihmisiä vaikka mitään muuta yhteistä ei olisikaan. Nyt jännäämään SM kisoja.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 529
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2213 on: 08.08.22 - klo:17:44 »
SM kisat oli ja meni ja voittajat löytyi. Eve ja Niklas onnittelut hyvästä pelistä. Kisakatselun jälkeen olikin oiva hetki kipaista itsekin vähän kiekkoa viskomassa.  Oittaa camping sopi hyvin ja siellä kierrettiin kierros ja rantapuistossa pyörittiin pari.
Skogby IK 85 years kisa saatiin tulille ja pelaillaan Skogby radalla 11.09 sunnuntaina uudistettuihin koreihin. Siitä se syksy taas lähtee rullaamaan kun saadaan helteet unohdettua hetkeksi.

Offline letiss

 • Täysjäsen
 • ***
 • Posts: 120
  • View Profile
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2214 on: 09.08.22 - klo:09:54 »
kaveri joka alkuun sanoi että viimeksi tuli 9 pöröä oli hieman heikommalla pelipäällä kun nyt ei näkynyt ainuttakaan ja par tuloksetkin oli aika vähissä.

Sama kaveri, jolla yleensä Kaatiksen kakkosella lähtee 150-160m avaus, mutta just nyt ei jostain syystä irronnut ?
« Last Edit: 09.08.22 - klo:11:16 by letiss »

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 529
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2215 on: 10.08.22 - klo:19:57 »
Ei tietoa tuosta kummasta kaverista mutta toki vento vieraalle on helppo höpötellä mitä vaan.
Ratingit päivittyi ja 829 napsahti tauluun. Sama luku on Metrix puolella myös joten aika paikkansa näyttävät pitävän. Kuin todisteena oman tason leimaksi käytiin veikkolassa pelaamassa.. alun kompastelun jälkeen kun ykköseltä nakeltiin tupla mentiin ajoittain ihan hyvissä tunnelmissa. +5 oli väylän 15 jälkeen kortissa.. sitten Veikkola söi ja uusitulle väylä 16 kopisteltiin oikein kunnolla ja tupla. 17 mando missi ja tupla sekä loppuun kopistelut oikein kunnolla ja Kutonen korttiin. Jamo vei yhdellä ja +12 eli 69 heittoa on Metrix ratingin mukaan 830. Kylläpä nauratti.
Se mikä oli huvittavaa oli että 10m ringissä oli tasan
Kaksi putti missiä. Ykkösellä 9m puiden seasta ja 12 5m putti kimpoili alapannasta pitkin ketjuja ja ulos. Birdeyt tehtiin väylillä 7,9 ja 15. Nopeisiin kiekkoihin kun koski niin saman tien napsui plussaa korttin. En mä taida niitä oikein tarvita mihinkään. Tulee vaan paha mieli kun kiekot kimpoilee pitkin metsiä. Ajatus oli että jos pelataan 65 tai alle niin ilmoittaudutaan Kirkkonummi open kisaan. No nyt ei tarvitse.. ihan hauskaa oli verestellä veikkolassa muistoja kun poika pelaili kanssa mukana ja vaimo sekä nuorin tytär oli saatu myös kävelylle. Toki keräsivät enemmän mustikkaa kuin seurasivat peliä. Omasta pelistä oikeastaan fore neppailut menee kyllä aika mahtavasti sinne mihin haluaa.. mukavaa niin
« Last Edit: 10.08.22 - klo:20:16 by mykey »

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 529
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2216 on: 14.08.22 - klo:18:32 »
Torstai iltana pojan kanssa pyörimään Oittaq camping radalle. Tarkoitus oli pojan saada ennätystä parannettua. No ei onnistunut tällä kertaa.. kaksi kierrosta pelattiin ja oma tulos ilman bogeja -9 molemmilta kierroksilta. Käsi ei oikein kyllä tykännyt mutta sellaista se. Lauantai iltana putti rallia Lakia on radalla kolme kierrosta ja holareita ei saatu aikaan. Jamo vei voiton -49/-47 tuloksella.
Onneksi tulee fribaa Amerikan maalta ja paljon muualtakin.. saa sohvalta käsin tuijotella.
11.09 seuraava virallinen kisa Skogby radalla.. ei muuta kiikarissa.