Frisbeegolf-forum.fi

Author Topic: Saturin Miikan mutinat  (Read 700442 times)

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2340 on: 28.04.23 - klo:16:19 »
NDGE 2023..
Järkäle viritetty reilu 4300m väylien ilmoitetut pituudet 20 väylään..
Väykän syntymäpäivä ja palkintojenjaossa olikin tarjolla makoisaa kakkua kahvin kera. Itse kilpailun ruokana oli ylikypsää possua ja reippaasta meiningistä vastasi seremonia mestari Väykkä.
Pelaajaopas mallia harvassa SM kisassa taitaa olla parempi, rata todennäköisesti kierrokseltaan pisin mitä suomessa missään kilpailussa tahkotaan.
Itse olin napostellut buranaa koko viikon lähinnä alkuviikon kuumeilun ja flunssan takia minkä sai piazza open toiselta kierrokselta kun t-paita päällä kuviteltiin että olisi jo kesä.
Lauantai aamulla korvien väli kuvitteli kropan olevan ihan iskussa.. ekan kierroksen lähtöväylän numero3 kaksi lämmittely heittoa kertoi kuitenkin aivan muuta.
Avaus sitten kisassa vahvisti asian, jotain on niin jumissa lapa alueella että viestiliikenne heittokäden sormiin ei mene kunnolla perille. Kiekot siis jäi käteen sellaisella näyttävyydellä että ajoittain oli homma vaarallista itselle ja muillekin ryhmässä kun heitettiin jopa taakse päin lepakoita ilmaan. Aika nopeasti kävi ilmi että ei voi pelata kuin fore rolleria.. jep jep. Niitä sitten kylvettiin menemään hyvällä ja huonolla menestuksellä. Kerran jopa toisesta ryhmästä kyseltiin että mitähän väylää miikka pelaat parhaillaan? Sen verran sivuun pyöri kiekko menemään. Hauskaa oli tuttujen kanssa pyöriä menemään.. syötiin tauolla ja juteltiin.. meinasin jättää jo toisen kierroksen pelaamatta kokonaan mutta toisen keskeyttäessä tarjottiin golf kärryä käyttöön niin pakkohan se oli kokeilla.
Väylältä7 pelailtiin ja grippareita tuli sinne tänne vaikka ajoittain sai kiekon liitämään kyllä kauniisti eteenpäin niin ei siinä pelissä mitään järkeä ollut. Käsi oli niin väsy että väylän 20 jälkeen kun golf kärrystä alkoi virta loppua niin olin samaa mieltä että nyt riittää ettei hajoa jotain isommin.
Kisan jälkeen saunassa oli ruuhkaa ja seisomapaikkoja löylyhuoneessa nuorimmille.
Aika siisti päivä kuitenkin ja palkintojen jaossa sain yllärinä kirjan.. kovakantisia ei ole tullut luettua 25v joten nyt lukaistaan. Ehkä siitä sitten voisi lukaista jonkun kehon hoito oppaan ikämiehille sen perään. Olisi näet tarvetta johonkin muuhunkin kuin sohvaperuna urheiluun.
« Last Edit: 30.04.23 - klo:08:44 by mykey »

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2341 on: 30.04.23 - klo:10:12 »
Tuli tuossa aamulla mieleen että kyllä sitä on patalaiska. Tietää kyllä tasatarkkaan mitä pitäisi tehdä kun fysioterapeutin ohjeet on ihan päteviä, tuttuja hierojiakin olisi pilvin pimein ja arkiliikuntaakin tarjolla. Nämä mutinatkin lähinnä on täynnä tekosyitä melkein onnistumiselle kun paikat ei kestä ja silti mitään ei vuodesta toiseen ole valmis tekemään, jotta asiat muuttuisi.
Taidankin päättää jättää valittamatta ja keskittyä tarinoimaaan.  Nyt ollaan kuitenkin siinä pisteessä että tekeminen on kaikkea muuta kuin mukava harrastus kun kroppa ei toimi korvien välin vaatimalla tavalla. Itsellä kuitenkin perus terveys on kunnossa samalla kun monella muulla ei ole. Eli hyväksytään että nykykunnossa ollaan tasolla millä ollaan, vaikka ei tahdottaisi olla. Mutta ei valitella asiasta enää sen enempää jos ollaan vaan laiskoja.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2342 on: 02.05.23 - klo:21:42 »
Eilen vastoin kaikkia ajatuksia nappasin pikku bägiin tuttuja kiekkoja ja kaksi aivan uutta mitä tullut eteen tuossa taannoin. Innovalta Toro ja clash disc Berry.
Oittaan rantapuistoon kahdella kiekolla ensin kokeilemaan mitähän nämä.muohin palat nyt sitten ovat.. Toro oli ylivakaa midari ja berry liidokas saman lajin edustaja. 9 väyläinen meni -5 berry ja -3 toro.
Sitten camping radalle ja melkoinen ilotulitus siitä tuli 18 väylää.. bogey free -11 vaikka tuuli, lopussa satoi ja mies oli kuin jyrän alle jäänyt.
Hauska laji kun lempeästi vippailemalle sitä silti voi itsensä yllättää onnistumasta.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2343 on: 03.05.23 - klo:21:48 »
NBDG liiga osakilpailu Veikkolassa 03.05.2023 keskiviikkona.
Saavun paikalle hyvissä ajoin ja lämmittelen pidennetyn ykkösväylän par, kakkoselle par ,kolmoselle birdey, seiskalle par ja väylälle 15 sitten pari vajaata keskipuu osumaa ja helppo seiska.
Kuin napsusta Veikkola muistuttaa olemassa olostaan.. täällä ei voi hetkeksikään vaan ruveta neppailemaan.
Paluu takaisin parkkipaikalle odottamaan muun ryhmän saapumista ja sitten köpötellään kohti avaus väylä13.. vielä ehditään muutamat vetäisyt väylällä7 ja käydä puttailemassa väylän 12 korissa.
Näkymät veikkolassa on aika karuja, pari koria on siirretty uuteen paikkaan mutta heitteillejättö on oikea sana kun katselee rapistuvia heittopaikkoja ja kaatuneita puita oksineen. Radalla ei näytä kukaan tehneen mitään muutamaan vuoteen. Roskat sentään joku näyttää noukkivan mutta aika masentavan näköistä on.
Yleisilme jää vähän kaivelemaan kun kierros alkaa ja hieman ajatuksissa mennään etiäpäin. Korvien väli pelaa koko kierroksen hieman eri tasolla kuin kroppa toteuttaa ja kun on napsun heikko avaus niin tämä metsä syö nopeasti turhat luulot pois pyörimästä.. vaikka lähes jokaiselle väylälle tulee hyvä heitto, 3kpl ringin ulkopuolelta tehtyjä putteja ja ringissäkin tahkotaan 6 pitkää 7-10m sisään ja neljä jää menemättä mutta niistä vain yksi jäi kaivelemaan 6m vitosväylällä ylöspäin putti ama ketjuihin. Ajoittain peli on hyvää ja näyttävää mutta tuloksellisesti aika heikkoa sitten kuitenkin.. metsä vie kopsuineen sinne tänne ja havut loput.. napsun väärässä ja kops ja taas mennään pitkin mörrejä. Hankala rata, liian tuttuja puita osuakseen ja kun kroppa pelaa.eri pelikirjaa kuin korvien väli niin tälläistä se on.. yhtä masentavaa kuin radan yleisilme.. toisaalta oli kyllä ihan kivaa, tein hyviä heittoja ja nautin pelaamisesta. Ei nosteta fyysisiä ongelmia tähän. Itse päätin lähteä pelaamaan ja tulostaso nyt vaan on tässä kunnossa tälläinen.
Hauskaa oli väylä11.avaus joka paineli sinne vasemmalle suolampeen. Päätin sinne kipittää keskelle lampea 40cm veteen kiekon perään. Kiekolle päästyä huvittu kun bägi oli edelleen selässä, no sieltä kiekko käteen ja bägi vasempaan ja lammesta fore flex komiasti väylälle naureskellen. Painoi muuten vettä täynnä olevat jalakset aika paljon..no sellasta tällä kertaa, taidan Veikkolan jättää muistojen kultaisille siiville jatkossa. Kiitos ja näkemiin.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2344 on: 04.05.23 - klo:16:40 »
Kisa kooste 2023
Päätavoite max 4 missiä 10m ringissä.
PDGA kierrokset 18
PDGA kilpailut 12
Pelattuja väyliä 347
Kilpailu : NBDG liiga Veikkola
Rata: Veikkola 2021 layout
Tämän kisan tulos suhteessa par +18
Alustava 787
Suhteellinen rating 2023 = -18 pistettä (843)
Eagle 0kpl / yhreensä 2023= 1kpl.
Birdey 1kpl / yhteensä 2023=  52kpl.
Bogey 8kpl / yhteensä 2023= 86kpl.
Tuplat yms  5kpl  / yhteensä 2023 = 40kpl.
Virheet 4kpl / yhteensä 2023= 49kpl OB,HD+muut.
10m rinki yht 4missiä, putit sisään 6/10 60%  ja kakkosrinki 3kpl

Terveys:  paikat vähän jumissa ja nopeat kiekot olisi voinut jättää kotiin

Paino 121kg / vuoden alussa 129.5kg

Kisafiilis: vähän oli haikeaa katsellessa ränsistyvää Veikkolaa.

Päätavoite tilanne max4 missiä 10m ringissä kierroksella:
12kierrosta ok ja 6.kierrosta ei. Kyllä se siitä.
« Last Edit: 28.05.23 - klo:11:04 by mykey »

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2345 on: 05.05.23 - klo:16:47 »
Täytyy kyllä sanoa että lopputulos veikkolassa hämmästytti, sen verran lähellä oli onnistuminen koko ajan että ei oikein edes tiedostanut että homma menee perseelleen. Tavallaan aika hyvä juttu että osaa pelata niin ettei yksittäiset huonot pomput vaikuta tai napsun heikot suoritukset.
Mutta näin siis mentiin.
Väylä13 avaus piwakawaka midarilla on napsun liian kova ja pomppaa korin vierestä kalliosta takana olevaan koivuun ja sinkoaa siitä vasemmalle ob. Jatko DZ paikalta on loistava 16m yläpanta ja nosto bogey korttiin +1.
Väylä14 samalla kiekolla melkein täydellinen avaus mutta napsun liikaa vasenta kaistaa ennen kuin olisi kääntänyt oikealle ja puu kopsusta sinkoaa oikealle ja pysähtyy 35m päähän oikelle paikkaan josta ei ole järkevää linjaa korille. Fore flex on napsun liian löysä ja palauttaa liian aikaisin ainoasta tyhjästå kolosta painellen oikealle OB tielle. Pienestä kolosta 12m putti keskelle koria ja bogey korttiin.
Väylä15 avaus  vasemmalta korille osuu siihen saakelin sähkölankaan ja jää ob . Uusi menee kauniisti suoraan samaa kautta mörriin vaikealle 11m putille joka kimpoaa vasemmalta ketjuista ja pyörii 6m paluu putille. Kiekko liian ylös ketjuihin ja kori työntää ulos päin ja alapannan kautta oksentaen pihalle ja tupla korttiin +4 mennään.
Väylä16 hyvä avaus painuu kuotenkin suorana keskelle koivikkoa. Neppinsuoraan aukealle ja hyvä heitto vanhan korin kohdalla olevaan isoon kuuseen ja loistava lähäri vaikeasta asennosta korille ja nosto par.
Väylä17 rysty antsa kuolee siihen samaan kuivaan oksana kuin aina ennekin on ollut tapana.. jatko heitto osuu puskan yläkärkeen 2cm ennen ylitystä ja ottaa flairin vasemmalle 15m puskaan josta ei ole mitään ja neppinkorille ja nosto bogey.
Väylä18 avaus on napsun liian ujo ja ei ehdi kääntää yli vaan osuu vasmman laidn puuhun josta jatko osuma seuraavaan ja pelaa flipperiä väylän yksi korille. Läpi ei pääse ja kolmos heitto lähtee 35m korilta. Napsahtaa kuivaan oksaan ja käsittämättömästi kimpoaa korin tasalle vasemmalle 15m putille. Keskelle yläpantaa ja nosto tupla.. onhan peliä.
Väylä1 sieltä takaa ja paha osuma puuhun oikealla ja kimpoaa sieltä vasemmalle harjoitus korille saakka osumatta mihinkään. Kopistelen puihin pari heittoa ja sitten loistava rolleri 6m putille ja taas ketjujen alle keskelle ja kori työntää alapannalle ja näyttää keskisormea ulostaen kiekon ulos ja nosto kutonen.
Ei harmita vieläkään..
Väylä2 taas napsun liian vähän ja osuma puuhun vasemmalla kaistalla ja kammo skippi mörriin. Vaikeasta leveästä asennosta upea putteri antsa väistää kaiken ja päätyy 12m putille ja koska kori on siirretty uuteen paikkaan korotetuksi kiven päälle on kataja suoralla linjalla ja kunnon venytykset ja loistava putti keskelle kori ja par.
Väylä3 avaus on hyvä ja menee 7m putille korin taakse ja sisään.. pörö korttiin. +9 tuloksessa mennään.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2346 on: 06.05.23 - klo:18:44 »
Väylän4 avaus on loistava ja ottaa hipsun ihan viimeisistä puista ennen koria ja päätyy vasemmalle 12m putille..hyvä putti helistelee oikean yläkulman ketjuja mutta ei mene ja pyörii vasemmalle 6m putille ja varmasti sisään ja par.
Väylä5 avaus lähtee kuin tykin suusta kohti koria ja kippaa mukavasti yli ja pam keskipuuhun puolimatkassa. Kiekko väpättää takaisin tulosuuntaa kohti kuin ilmaan nouseva joutsen ja palaa noin 25m ison kiven juureen. Loistava antsa ylämäkeen osuu korin alla olevaan kasaan ja pyörii vasemmalle monttuun.. ei mene 7m millään sisään ama puolelta vaikka kilahdus kuuluu kauas. Bogey tästäkin.
Väylä6 hyvä avaus ottaa pienen hipsun jostain pajusta DZ kohdalla ja sinkoituu seuraavan kuusen sisään.. jatko napsahtaa seuraavaan kuuseen ja 25m putti kimpoaa vasemmalta alapannasta korin taakse katajan sisälle 10m putille.. yläpantaan ja rollit toiselle puolelle ja 8m keskelle pönttöä.. huh huh ja tupla korttiin.
Väylä7 avaus lähtee liian korkeana ja oikean reunan alaoksat kaappaa kiekon heittäen sen sitten oikealle . Hysse lähestyminen jää 15m ja putti keskelle yläpantaa antaa bogeyn tästäkin.
Väylä8 laitetaan isompaa vaihdetta ja täys yrityksellä kiekko mandosta ohi.. hoh hoijaa.. dz paikalta putteri jää käteen ja pyörii rinteessä jättäen 25m edelleen matkaa korille.. kiukku putti sisään ja muut taputtaa
. Tupla kuitenkin korttiin.
Väylä9 lähtee ihan liikaa ylös ja oikealle ja puut tiputtaa kivikkoon kasin korin taakse. Pam puuhun ja pam puuhun josta kimpoaa 7m putille tielle ja ei mene vasemmalta ketjuista millään.. tupla alkaa jo vituttaa talsiessa kohti 10väylää..
Väylä 10 avaus on loistava ja 11m putti alapantaan ja nosto par ... Väylä11 avaus on liian ujo ja ei iippaa yli vaan menee suoraan ja fade perään tarkoittaa sitå että ollaan keskellä suo lampea.. ei kiinnosta ja talsin kylmään veteen joka on 40cm syvää. Kiekolle päästessä tajuan että bägi on selässä. Bägi vasuriin ja fore antsa lammesta osuu puuhun 30m ennen koria. Neppi alle ja nosto bogey..
Viimeinen väylä kenkien painaessa kuin lyijypallot ja avaus osuu keskipuuhun ja samanlainen räpittelevä joutsen palaa takaisin sen 20m.. pari kertaa hyvä fore antsa ja 15m putti hieman ohi ja paluu sisään antaa bogey korttiin.
Kengät painaa vaikka sisältä kaataakin enimmät vedet pois.. raahaudutaan parkkipaikalle ja mielessä pyörii lähinnä että tämän vuoden veikkolan kierros oli taas se eka ja vika. Sen verran hakkaa rata poskille että ei kehtaa siellä kyllä yhtään sählätä enempää.
No kohti uusia haasteita mennään taas.. saapi nähdä milloin sitä jaksaa nakella muovia yhtään mihinkään. Huomenna ehkä kaatikselle katsomaan miten aikuiset pyörii kaatiksen kummulla.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2347 on: 08.05.23 - klo:17:08 »
Sunnuntai aamuksi lähdin Kaatikselle katsomaan masterien virallisen pro-tourin avaus kisaa.
Aika mukava sää pilvetön taivas ja aamusta nolla tuuli joka hieman alkoi liikkua aamupäivän aikana. Aika hupaisaa oli vastailla kysymyksiin kun osaajat kyseli miksen ole kisassa mukana. Ilmeisesti naama on sen verran tuttu TD hommista että valtaosa unohtanut millä tuloksellisella tasolla meikäläinen kiekkoa tuuppaa menemään. No näytti osa viihtyvän mutta vanhimmat ikäluokat valitteli osallistuja määrän vähyyttä. Liekö Kaatiksen mäet sitten vähentäneet pelaajamääriä vai oliko kyse aamu varhaisista lähdöistä. Samapa tuo, ihan näyttävää peliä oli tarjolla. Oma kroppa tuntui ihan kamalalta mutta kun sitä kiekon viskontaa katsoo livenä niin kyllähän sitä itsekin tekee mieli vippailla.
Puolarmaariin menin pikku bägillä johon ostin yhden matkamuiston DGA valmistajan kammo ylivakaan väylä driverin.. mallia tiltin pikkuveli tuntui olevan.
Kontrolli omaan kroppaan oli aika nolla ja putit paineli yli korista ja useamman kerran ja kiinnostus koko lajiin oli aika pohjassa kun 20 väylän jälkeen pelasi monta heittoa heikomman tuloksen kun koskaan ennen ja edellinen heikoin oli kuitenkin pelkästään vasurilla heitetty.
Kyllä siinä sellainen maku jäi että kiekot kaappiin ja pakoon koko lajia.
Illalla sitä huomasi kuitenkin venyttelevän tunnin verran fysioterapeutin ohjeiden mukaisesti. Ehkä tää vaatii vaan perseen noston ylös penkistä ja hetäämisen tekemään asioita eikä vaan hyväksymään kuinka perseelleen on ne päästänyt. Kevättä kohti..

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2348 on: 10.05.23 - klo:22:23 »
Ei tehnyt mieli fribata pätkääkään, mutta pojalla kun tuli hetkeksi tauko päivä kiireen keskellä ja oli pk seudulla niin tutustumaan Kivikon uusitulle radalle.
Oikean käden sormet oli paha enteisesti puolintunnottomat mutta samapa se. Tärkeämpää oli viettää hetki yhdessä ulkoillen nuoren miehen kanssa. Kivikon rataa on rahalla muokattu ja heittopaikat oli melkoisia laitureita.. isompia ei kyllä tarvitse mihinkään, ei notkuneet pätkääkään ison miehen alla ja priima kunnossa. Nurmikot ajettu, kävelypolutkin pinnoitettu kivituhkalla ja hakkeella. Korin ympärillä iso tekonurmimatto ja hyvät perustukset, kasvit suojeltu ,roskiksia ja opasteet viimeisen päälle. Lähes joka väylällä toinen koripaikka punaista layouttia varten ja osassa takatee.. valaistua aluetta melko reippaasti ja kolmen korin iso harjoittelua alue lämmittelyä varten.
Koripaikkoja oli tehty paikoitellen korotettuna ympyränä rinteeseen ja poluilla meni askelkivityksiä. Aika makeessa kunnossa oli rata. +19 astetta ja kevyt kevät tuuli auringon paistaessa lähes pilvettömältä taivaalta. Radalla ei ollut ruuhkaa kun 14 aikoihin lähdettiin. Uudelta ykklseltä eli vanhalta kakkoselta matkaan. Puolessa välissä 75v vippailija sai meidät kiinni ja pari vuotta harrastaneena kutsuttiin herra meidän kanssa jatkamaan ja jutustelua riitti. Itselle tuli puttiralleja 2-4 ja 2-5 tapahtuessa sormien roimimattomuudesta ja poika paransi vuoden 2014 rata ennätystään 26 heitolla.. aika mukava meininki ja täydellinen fribapäivä omalla tavallaan. Imatralla sitten varmaan helatorstain jälkeen seuraavaksi kiekkoa ilmaan.. ellei sitten lakistoon mene treenailemaan huvikseen jos sattuu seuraa löytymään..

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2349 on: 14.05.23 - klo:16:24 »
Niska otti kiukkua yöllisen frisbeegolf katselun takia. On se ny kumma kun jo ruudun katsominenkin pistää paikat paskaksi.  Vitsillä Oittaa camping radalle ja muutamat heitot meni kyllä ihan mallikkaasti. Suoraan heittäminen oli helppoa. Hysset ja antsat ei. Puttaaminen oli aika heppoista ja vaikka 5 pöröä tehtiin niin 2-6 puttiringissä maistui kyllä aika puulle.
Heti kun niskan unohti naksauttaa niin hoh hoijaa että oli vaikeaa pitää suunta koria kohti. No semmosta. Aika hyvin kyllä saa midarit lentämään ja sitä pitää tutkia enemmänkin. Katsellaan lisää viskomista sitten saimaalla ensi viikonloppuna.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2350 on: 22.05.23 - klo:10:22 »
Lämpö on kyllä kiva kaveri. Täällä Imatran suunnassa painettu kiekkoa ilmaan ja vaikka vähän väsy on niin nivelet toimii semi ok tavalla. Sormet vaan tuppaa sitten turpoamaan mutta taitaa johtua ohrapirtelön tankkauksesta enemmän kuin kropan kiukuttelusta.
Ihan ok tekemistä ollut mutta putti ringissä kyllä joutuu kiertelemään hiukan liikaa, joten turpiin tulee tuloksellisesti.
Huomenna pakko lepopäivä kun pitäisi sataa.. hyvä niin koska lauantaina ok Skogby masters osakilpailu ja voimia pitäisi sinnekin saada säästeltyä jotenkin. Suomen mestaruudet ratkottiin masters luokissa ja aika hyvin pitää pelata jos haluaa niissä karkeloissa voittaa.. mp40 ka 4 kierrosta taisi olla yli 1020 ja semmosta lentoa siis että morjensta. Tuli itse avauspäivänä  oltua paikalla ja vierestä katsomalla näytti ihan kelpo radalta Valkeakoski.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2351 on: 22.05.23 - klo:16:01 »
Täytyy kyllä sanoa että näillä näpeillä on ajoittain aika hankala neppailla menemään. Käytiin tänään vuoksenniskan pro layouttia viskomassa ja kun tulee 15min jaksoja jolloin sormien tilalla tuntuu olevan grillimakkaroita ja edessä on 220m par4 teknisiä vaikeita väyliä niin tuloskortissa komeilee helposti rivi 7-9 numeroita. Ajoittain järjetöntä vippailua ja sitten muutamia huippuhetkiä.
No semmosta ei tässä isompia ihmeitä onnistuttu tekemään. Perus taaperrusta.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2352 on: 23.05.23 - klo:23:44 »
2km ,40 heittoa eli noin 12 väylää näyttäisi fysiikka pelittävän, rapakunnossa taidetaan olla ja oluen litkiminen edes muutama illassa saa lämpötilan noustessa yli 20asteen muuttamaan sormet tosiaan grillimakkaroiksi.. loppuu hyvät heitot ja oikeastaan napsahtaa hetkeksi vaihe liten pääsee nopeiten kotiin vaihe ja menee ihan vippailuksi ja tölvimiseksi. Ei juurikaan järki ole mukana, vaeltaa vaan puuskuttaen jostain rinteen pohjalta eteenpäin.
Tänään Mellonmäen radalla jaksoi 12 väylää ja sitten sippasi kone ihan täysin. No aikamoisia rinteitä ja rolleja oli kunnes gripparit vei minne sattuu.
Huomenna Simpeleelle friba turisti kierrokselle.
Vkl onneksi luvataan 15-18 astetta Skogbyyn joten ihan ei hellettä sentään... Mitään hurmio kierrosta tuskin pelataan, ei ainakaan kahta.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2353 on: 25.05.23 - klo:10:19 »
Itä-Suomen korkea paikan leiri Holiday club kylpylässä alkaa lähenemään loppua.
Viime lauantaina kierrettiin Karhumäen 22 väyläinen helteessä ilman itikoita pienen tuulen siivittämänä.
Sunnuntaina Vuoksenniskan ama rata 18 väylää ja nyt oli itikkaa ja varpusen kokoisia mäkäräisiä. Illaksi vielä Mikonpuiston 9 väyläinen perhe retkenä jossa erikoisuutena on maamehiläisten pesät väylällä 6. Kummallisia koloja maa täynnä jossa tepastelevat sen enempää ketään häiritsemättä.
Maanantaille jätettiin Vuoksenniskan pro rata väylät 19-36 ja melkoinen kalsarihiki saatiin kun lämpötila viuhui 24 asteen kohdalla.
Tiistai päivällä olisi sitten Mellonmäen kukkulan kierto 18 väylää jossa oli kyllä niin paljon metsämyyrien koloja että oksat pois..  ja keskiviikkona käytiin Simpeleen radalla pelaamassa lämmittelynä 9 väyläinen ja perään 20 väylän normi rata ja iltapalaksi vielä Joutsenon ravikangas 20väylää.
135 väylää sormien ollessa melko käppäniä.. no pelailttiin hyvässä seurassa alkuun upsi akin kanssa pojan joonan liittyessä remmiin ja aki vaihtui jamon seuraan ja sieltä jamo koppasikin pari holaria mikonpuiston ja simpeleen radoilta ,joten ihan kelpo reissua pidelty. Lauantaina Skogby Prodiscus masters tour jatkuu taas kahden kierroksen voimin.. huh huh. Onneksi lämpötila laskee sinne 15 asteen hujakoille ja mäkäräisten koko pienenee kum Skogby radalle mennään.

Offline mykey

 • Konkari
 • *****
 • Posts: 2 710
  • View Profile
 • Oikea nimi: miikka saturi
 • Seura: Team Hippo Ry / Melkein onnistujat
Re: Saturin Miikan mutinat
« Reply #2354 on: 27.05.23 - klo:06:15 »
Pienen kisatauon jälkeen on vuorossa tänään Prodiscus masters tour Skogby II.
Ajattelin pelikirjan ruksata ja katsotaan sitten miten menee.
Sää näyttää loistavalta 12-15 astetta lämmintä. Tuulta 4-7ms
Unta saatiin ilmeisesti riittävästi kun heräsi 45min ennen herätyskelloa.
Ehti syödä pari lautallista puuroa ja muutenkin makoisat aamupalat.
Lähtö on 07 joten tässä ehtii vielä hiukan venytellä paikkoja ennen kun noito kotipihasta tulee.
Otan ekalle kierrokselle jalkaan normaali lenkkarit jotta polvet ei kipeytyisi.
Puttaaminen ollut melko nihkeää koko viikon joten ennen kierrosta pitää saada vähän puttia lämpimäksi ettei mene montaa hukkaan tuloksessa turhaan.
Kello 10 alkaa ensimmäinen ja 14 toinen kierros. Tavoite olisi pelata +2 keskiarvolla tänään yhteistulos +4.